A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 júliusi babák

Most röhögni fogtok..de fengshuis oldalakat nézem. Befengshuizom a lakást.. Kép
torolve_20131003125716

csajok az a "technika" mikortól alkalmazható, hogy nem éhes, csak ölben lenne és beteszem a kiságyba és hagyom sírni, nem kapom ki rögtön, hogy elaludjon?

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Maternity tickers
lynia-

Volt 2 nagyon durva napunk, még az a szerencse, hogy az éjszaka nem borult, fél 10-től 2-3 ig alszik, majd kaja, és fél 6 kor és fél 10 kor kelés. Na de ezután!!! Tegnap a fél 10es szopitól este fél 10ig 5-10 perces alvások és közte nyöszörgés volt. Iszonyatos szelek jöttek-mentek a pociban. Nekünk az Infacol nem jött be (még jobban szenved, ha azt kap), vmi más ötlet?????

Emi
Én az első 6 hétben 5 percnél tovább nem hagyom az ágyban kiabálni. Nem hiszem, hogy egy néhány hetes baba hosztizik, tényleg van vmi baja, és kell neki a tudat, hogy anya mellette van. Aztán majd én is szeretném nevelni, bár a sírást nem bírom úgysem fél óráig hallgatni úgy, hogy semmit nem teszek!

Kép
Kép
emma1976

tudom, nem hiszti...
5 percet sem bírok, csak így egész nap ölben lenne!

lynia-

a szelekkel és kakival nekünk is meggyűlik a bajunk, nem nyöszörög és sír miatta csak nyögdécsel piciket, holnap meglátogatjuk dokinénit, ami nagy szó, ez lesz az első utunk! :D
szóval majd kérek rá én is valamit, meg meg is mérjük, mert itthon nincs mérleg (valszínű többet paráznék a kaján)

lynia-

Sziasztok,
szerintem tudatosan "hisztiznek". Nálunk egy hete rákattant apára, hogy ha szopi után sétálnak,meg nézelődnek, beszélgetnek és utána beteszi a kiságyba, olyan köhécselős, félis sírós állapotba kerül, amit kb. 2 percenként ismétel, amíg ki nem veszi apa... :lol: Ha nem óriási ordítás van, akkor persze Apa rohan... nos erre rájött, hogy milyen gyorsan megy és hamar eljön az ordítás ideje. Ahogy felveszi már nem "fáj" semmi... és hunya... utána ha vissza újra... Az a baj, hogy tényleg olyan szadi hagyni "sírni", vagy ha hagyod meddig? Én max. 5 percig bírom, de nem a nagyon ordítós sírást, hanem a "ühümühüm" sírást... A fene se tudja... De tény, hogy van esze egy ilyen korú babának is, és valóban tudja, mit hogyan érhet el. :wink: Imádnivalóak!

Gurgi: hajrá a fengshui lakáshoz, én is csinálgatom! Nálunk is vendégeskedés lesz ma Anyósék jönnek háztűznézőbe, meg figyelni, mit hogyan csinálok... :shock: Remélem nem kezd el pakolni...

Na puszika nektek,majd még jövök!

Móni?
Zsuzsi?

Andrea
Kép
kindernay

Emi én a Suttogó szerint csinálom/már biztos a fenébe kívántok,hogy mindíg ezzel példálózok/,ha sír felveszem de csak annyi időre mig megnyugszik utána visszateszem,még mindíg 5x6x kell kivenni és visszatenni,de utána elalszik,persze ha nem görcsöl a hasika vagy nem kell kakálni.

Andi szeretném kérdezni napirendel kapcsolatban,hogy percre pontosan betartjátok?tehát mondjuk 9-kor kéne enni mindennap de alszik, felébreszted?Mindennap ugyanabban az időben van minden?
pillangó7

Sziasztok!Vagyok ám én is csak szolgáltatót váltottunk így nem volt nett.Velünk minden ok Benike egy angyal volt ma éjszaka.Most volt egy kis has fájás de végre sikerült el aludnia.Tegnap voltunk először hosszabb időre kint vele de nagyon élvezte a friss levegőt.Szülésznőm ma is itt volt és mondta,hogy ma megint vigyük ki.Tök jó nekem is a friss levegő.Gratulálok minden újdon sült maminak.Mindenkinek kellemes napot kívánok.Pillangó:Engem is érdekelne a Suttogó csak nem tudom,hogy itt kapható.Le írnád az író nő nevét.Köszike

Lilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
hemej

Pillangó, mivel én nem nagyon vagyok egy pedáns nőszemély, és mégis napirend szerint élünk :wink: úgy osztottam be az etetéseket, hogy pl. 13-14 óra ha nem ébred magától, akkor felébresztem. Kipróbáltam, egyszer-kétszer, hogy nem keltem fel és egy-egy etetés kimarad, de estére sokkal nyügősebb és fáradtabb volt szegény, úgy látom neki is jó, hogy van valami támpont. Most, hogy növögetünk, estére már 17 órától kb. 2 óránként etetem, és hason altatom éjszakára, mert úgy mélyebben és jobban alszik, (és a doktornéni is mondta, hogy altassam hason ha lehet) bár kell hozzá légzésfigyelő...
A Suttogót én is megvettem, és szerintem is jó. Van egy-két dolog amivel nem értek egyet, azt nem is tartom be, de amúgy szerintem teljesen okés! A "mikor vegyem fel és mikor nem" - na ezzel már én is bajban vagyok, de biztos majd ez is kialakul. Én is úgy csinálom, hogy felveszem, leteszem, aztán csak elalszik... :lol:

Andrea
Kép
kindernay

pillangó, jöhet a suttogó, nekem nincs meg, szal mindenre vevő vagyok!
ezt az 5-6szor felveszem visszateszem, nálunk is megy!
most el ne kiabáljam ma már pár nyugtatgatás után a saját ágyában alszik, nem az ölemben, vagy mellettem!

holnap mi is megyünk ki, alig várom!!!!!!
igaz azzal tuti bajban leszek, hogy mit is adjak rá, és mit is vigyek magammal!!!!????? (mintha egy hétre mennénk :roll: )

szóval dokinénihez mit vigyek, csak textilpelus kell és kész? vagy mi?

lynia-

ja, és hozzáteszem a szomszéd utca :roll:

lynia-

banyek, most esett le, hogy 3 hete alig voltam friss levegőn, mert ugye 2 hét kórház aztán most 1 hét itthon!

lynia-

Emi szerintem elég a textilpelus meg esetleg sima pelus, ha pisi vagy kaki van közben, ehhez meg ugye kell popsitörlő, meg popsikrém, meg kiskabát ha hideg lenne útközben, meg kissapka... na ezzel én is bajban lennék. :lol: Még itthon sem nagyon találom el, hogy mi a megfelelő ruházat.. szegényt néha annyira beizzasztom. Még nálunk sem volt séta, csak a kertben kicsit nézelődtünk.

Andrea
Kép
kindernay

na igen én is eljutottam végül egy bőröndnyi cuccig! :D

izzasztás nálam is megvolt, enyhén vizes homlok és tarkó :roll:

lynia-

Hello Csajok!

Vagyok, csak próbálom magam utolérni... Panna tündér, nagyon jó baba. Csak akkor sír, ha éhes, kakis vagy kellek neki (de akkor sem üvölt, csak jelez). Este néha kicsit fáj a poci, addig nem alszik rendesen, amíg nem kakilt. Ez jó. Minden nap van kaki.
Én jól vagyok, sebem szépen gyógyul, nagyon jól megcsinálta a dokim. Kicsit néha fáradt vagyok, de annyira nem megy rosszul a dolog, napról napra ügyibb vagyok. Hiányoztok nagyon, de egy kicsit muszáj belerázódnom, hogy egy kis feltöltődésre is legyen idő. Igyekszem majd többet jönni.

Mindenkinek sok-sok puszit küldünk...!!!! :lol: :lol:

Kép
zsuzsi**

Sziasztok!!

Zalán épp ordít, kb délelőtt 10 óra óta :shock: ! Hol kiveszem a kiságyból, kicsit rázogatom a valagát,eldugul, aztán visszateszem. Rázendít! Nincs se időm se energiám egész nap kézben tartogatni.... :roll: Takarítottam, porszívóztam főztem. Egyedül vagyok apa dógozik, csajok mamánál.....
Ez a Suttogó módszer sztem jó, Pillangó írhatnál róla bővebben :wink:

Hjaj nem is meséltem, hogy aznap amikor kiengedtek a klinikáról (kedden, Zalán 4 napos volt) anyukám betette hasra a kiságyba, és kb 2 perc múlva hátára fordult :lol: Nem szeret hason a lelkem, azóta is naponta többször eljátsza ezt. Én próbálnám néha hason altatni, de nagyon utálja, mert előbb az oldalára, majd a hátára fordul :D :lol:

Az éjszakánk jó volt, este 10től szunyált fél 3ig, majd maratoni 2 órás szopi következett és aztán bealudtunk reggel 8ig! :)
No megyek lassan szopiidő van!
Szép napot nektek :)

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Dorka: Hogy állatok a szájpenésszel és a szemgyulával????
Nálunk a szájpenész sajna brutál makacs. :cry: Szegénynek minden szopi előtt szinte a torkáig lenyúlok, hogy kipiszkáljam a kis rohadék telepeket :evil: :x :shock: Nem elég csak leecsetelni, a cicimet kenni, a cumiját lekenni (mert Bogimtól kapott ám egy cumit :lol: ) a szájából ki kell dörzsölni.... És hát az egész szájpadlása fehér "szigetes" volt, a nyelve meg egészében fehér lepedékkel volt borítva :shock: Mostmár csak egészen hátul a torkába láttam szigeteket, nem tudom mikorra fogom tudni teljesen megszabadítani szegényt a gombáktól :cry:

A szeme is váladékozik még, bár lényegesen kevesebbet mint kedden.....

És úgy látom még mindig sárga, most is az ablak alatt teped,kitámasztva nagypárnával... :roll:

A barátnőmtől még pocakosan kaptam kölcsön egy szopispárnát, eddig azt használtuk, de visszakérte, mert kell neki. Most rendeltem egyet a neten, nagyon várom, hogy ideérjen... Ti használtok szopispárnát??????

ceniko
Szeged

Enikő én használok szopis párnát, de csak nézelődésre, meg én fekszem rajta... :oops: még igazából nem megy olyan jól rajta szoptatni, Dömpi nem bírja.
Szegény kis Zalán nem irigyellek a szájpenész miatt, szemgyulladás nekünk is volt, nagyon jó szemcseppet írt fel a doktornéni (homeopátiás) meg egy másik kis golyót, majd nemsokára leírom a nevét. Nagyon szépen rendbetette.

Na puszi, majd még jövök.

Andrea
Kép
kindernay

Zsuzsi örülök nektek, hogy minden rendben, pihengessél pusszantás Panka királylánynak!

Andrea
Kép
kindernay

Sziasztok Lányok!

Egy kicsit benéztem, hogy életjelet adjak....Visszaolvasni nem tudtam, az utolsó oldalt olvastam el.
Tegnap jöttünk haza.Teljes nálunk a boldogság, no és a család, Blanka is itthon van. :D
Szerencsére Bálint nagyon rendes baba
( eddig legalábbis, ezt gyorsan le is kopogom) eszik, kakil, alszik. :D

3 óránként kel, +- 15-20 perc, nappal is, és éjszaka is. Nagyon jól eszik, brutál módon cicizik, olyannyira, hogy most fejem neki a tejet, mert véresre szívta a ciciket. Szerencsére a kaki is jól megy, minden evés után van.

A szüléstörténetet megírom majd, bár azt inkább az egy perces novellák körébe lehetne sorolni, túl sok mindent nem tudok majd írni, olyan gyorsan történtek az események.... :shock:

Látom sokan emlegetitek a Suttógót..én bevittem a kórházba magammal, sokat olvasgattam belőle újra. Nekem hasznos, az etetést a kezdetektől a könyv szerint alakítom, és úgy látom működik.

Fényképet is rakok fel, csak még nincs átmentve a gépre, de igyekszem.

Most el is köszönök, jövök amint tudok.

Sziasztok,
Móni

Kép
Kép
moni1973

Enikő :D
A mi Zalánunk is 3 napja megszűnt jókisfiúnak lenni, jó sokat ordibál.... és ő is útál hason feküdni... nem is nagyon erőltetem
Persze nekem sokkal könnyebb átvészelni a nehéz időszakot, mert nem 3 gyermekre kell figyelnem, mint neked

Erről a Suttogóról itt hallottam először.... vmikor el fogom olvasni, most már érdekel mi vált ki ilyen viharokat :D

Kép
Kép
emma1976

Csááá, egy képet teszek még fel, ami a kórházban készült, a többit nem találom, hova tette Balázs...

Andi: Köszi, ari vagy nagyon!

Nálunk is a hromóránkénti etetés vált be, saját magától alakította ki. Éjszaka alig kel fel, akkor inkább 4-5 óránként kér enni. ez egy szopit jelent éjszaka. Lehet, hogy ez hamarosan megváltozik, ahogyan nő a kajaigénye, meg ahogy kicsit megy lejjebb a sárgasága (ami élettani mértékű, ez írták a záróra)...

Remélem, mindenki nagyon boldog, mert én az vagyok. Csajok, ez az érzés elmondhatatlan...Olyan jóóó!

Sok pusszanat

Zsé és Panka

Kép

Kép
zsuzsi**

el ne szóljam, de jól haladunk a saját ágyban való alvással! du. nyüszi nélkül lehúzott benne 3 órát és most is 1 órája nyikkanás nélkül durmol benne! :D

viszont éjjel velem fog aludni, az vajon nem zavarja meg, hogy napközben a sajátjában, éjjel velem???

zsuzsi, nagyon cukker ez a Panka lány!

Maja mindig háton, vagy oldalt alszik (a kedvence háton fel a kezekkel pózban), nekem védőnő mondta, hogy hason ne altassam, így biztibb, na meg persze a légzésfigyelők mi vagyunk

lynia-

Mindjárt visszaolvasok, csak ezt gyorsan le kell írnom. :)

Délelőtt beraktam egy kört mosni, Balázs meg éppen a délelőtti fentlétes idejét töltötte. Gondoltam egyet, s ráraktam a motyógépre egy plédet, rá egy pelust, és rá a Balázst. Hát nincs jobb a száradó színes ruhák bámulásánál, miközben meg-megállva ringat aluró a mosógép!!! :lol:

kétfiús anyuka
babdorka

Ja, még egy kérdés: Balázst ha hanyatt rakom le, rögtön jobbra fordítja a fejét, ami nem lenne baj, de mindig jobbra...
Van valaki, akinek "féloldalas" a gyereke?

kétfiús anyuka
babdorka

Dorka!

Nekem is az egyik oldalra fekszik Lilla, ha hanyatt van ezért szoktam napközben hasra fektetni.

Ma nagyon nyűgösek voltunk, nem nagyon aludtunk, elmentünk vásárolni és az autókázást nagyon imádja. Rakok egy képet hogy milyen arcot szokott vágni autókázás közben. :lol:
Kép Autókázás

Emi

Kép Kép
emi_25

Szép estét!!
Zsuzsi
Nagyon szépséges Panka királyleányzó!
Emi
Lilla hogy mosolyog!!
Mi is sokat autózunk, jövünk-megyünk. Ma a Művészetek völgyében voltunk! Már nagyon jól megy az autóban szoptatás 8)
Csajok
A bőröndbe plusz bodyt is tegyetek, mert pl ma nyakig összepisilte magát a lánykám! Mi úgy mászkálunk, hogy hosszúújjú body, vmilyen gatya és viszünk egy pulcsit, vagy kabátkát!
Tök jó, hogy 1-2 szopival megússzátok éjjel..Hogy csináljátok?? Mi 9-1/2 10-kor jól beeszünk, jó esetben kibírja 1/2 1-1-ig, aztán 3-kor és 5-1/2 6-kor is kaja...Az a baj, hogy az 1 órai szopiba mindketten nagyon hamar bealszunk :oops:

KépKép

KépKép
szivvi

Hemej: ,Tracy Hogg és Melinda Blau A Suttogó titkai I.
pillangó7

[quote="babdorka"]J írta:babdorkaa, még egy kérdés: Balázst ha hanyatt rakom le, rögtön jobbra fordítja a fejét, ami nem lenne baj, de mindig jobbra...
Van valaki, akinek "féloldalas" a gyereke?

Tömzsi bal oldalas. Rakjuk össze a két bébet, és lesz 1 kerek. :lol: :lol: :lol:
Én el szoktam forditani jobbra és kitámasztom 1 párnával. :)
Vendég

Sziasztok,
Dorka: nekem a doktornéni azt mondta, hogy valószínű, hogy jobb oldalt volt a baba a pocakomba (ez igaz is :wink: ) és azért fordítja mindig jobbra a fejecskéjét, mert megszokta. Szóval ahogy Annee is írja, kicsit "forgatni" kell szegénynek.

Én az oldalt alvásról úgy tudom, hogy nem nagyon lehet, a csipő miatt... nekünk a doktornéni a háton ill. hason fekvés javasolta...

Zsuzsi: végre! Örülök, hogy minden jó,csodaszép Panka királykisasszony! Remélem jól vagy! Én elég nehezen épültem fel a császárból...

Emi: nagyon aranyos mosolygós Lilla!

Szivvikém: jó nektek, hogy már kimozdulhattok, már én is alig várom. Elalszik Lilkó szopizás közben?

Móni: üdv otthon! Akkor minden rendben, örülj neki, hogy Bálint ilyen cuki jó baba,és használd ki... :lol: Puszi

Na jó éjt nektek!

Andrea
Kép
kindernay

Emilynia! Én mindig abból indulok ki, miben megyek én. Nem adok rá eggyel többet, de igyekszem kicsit melegebben öltöztetni, mint magamat (pl. ha nincs melegem a rövid ujjúban, sőt!, akkor rá hosszú ujjú bodyt adok, stb). A babakocsiban lakik egy vékony ing, és egy nyári sapek (póló anyagból van), egy vékonyka takaró, ha fúj a szél, ezeket ráadom, meg viszek forralt vizet is kicsi cumisüvegben, aminek a kupakja egy pohár, ezzel tudom húzni az időt, ha már sírdogálni akar. Ezenkívül én vinnék a helyedben pelenkázó szettet (pelenkázó alátét, törlő, krém, pelenka). Aztán egy textilpelenkát büfi törlésre, magadnak vizet, és a gyerek TAJ kártyáját, meg kiskönyvét, ha már megvannak. Ez soknak hangzik, de egy közepes méretű női táskába elférnek!!!! Ja, meg játszócumi, ha használtok. Én váltóruhát nem viszek, ha 1-1,5 órán belül hazajövünk. És pelust is csak azért vinnék erre az útra, mert a doki látni akarja meztelenül, és a mi dokink finnyás a babakakira. :?

Emi25! Ezt beküldhetnéd a P.C.-nak, felér egy óriásplakáttal!!!!
Zsuzsi! Mennyi haja van :D Figyelj nyugodtan magatokra, megvárunk!
Manó! Elmentél a tengerhez?

Az összepisilt ruhák esetén próbáljátok ki az eggyel nagyobb méretű pelust! Nekünk régebben (3 hete, newbornról minire), és most is (miniről midire) csak akkor van, amikor már határesetes a méret. Csakhát kaptunk ingyen egy-egy csomagot, így marad a mosás ;)

Lányok, ezt most nyugodtan vehetitek fenyegetésnek: Ádám az első 2-3 hétben 3 óránként jelentkezett, majd leszokott róla, és átállt a másfélórás becsekkolásokra, ebből lett az éjszakai 2*3-as alvás, abból meg 5-6 + 2-3. De nappalra maradt a 1,5 órázás, amiből igen sok a nézelődés! Szóval, sztem készüljetek fel, hogy elképzelhető változás!!! Bocs a károgásért, de ha tudtam volna, akkor feltöltöm a mélyhűtőt, elintézem az adókártyát, stb., amíg van nappal pár szabad órám. Mostanában semmit nem tudok csinálni, amihez Ádámnak csöndben / egyedül kéne lennie! Gondolom, el fog múlni, de jelenleg ez van! Istenien főzök, teregetek, netezek fél kézzel :D :lol:
Pl. ma éjjel 6,5 óra alvás után felébresztettem, mert még soha nem aludt ennyit, és féltem, hogy baja lesz. Ma már nem fogom, megnézem, mennyit bír. De ezt csak azért mondom, mert én ebből látom, hogy még alakítja a napját, így én nem akarok beleszólni. Egyelőre nem értem, mit akar. (mert én meg abban hiszek, hogy az ösztönei szépen kialakítják majd a szükségleteit, és én majd ahhoz alkalmazkodom, addig tűrök).
És nekünk nagyon bejön a hasfájós-tartás: egyik karomon, hassal lefelé, feje a könyököm felé néz. Imád így lenni. Nem fáj a hasa (vagy ügyesen titkolja? :roll: ), csak jól tud így nézelődni, és nem fáj a háta, ami ülő tartásban sztem egy idő után elképzelhető.

Tapasztalt mamik, van babakocsi szerelő infótok? Kicsit nagy lendülettel csuktuk össze a kölcsön terepjárót...

Blur, Rózsa erősen körözve!!!! Nincs meg valakinek az elérhetőségük????
Vendég

Sziasztok!

Gyorsan dobok egy pár képet.
Jó éjt mindenkinek.

Móni

Kép 1 percesen

Kép kórházban

Kép szolizok

Kép útra készen az otthonomba, juhéjjjj :))))

Kép már itthon is vagyunk

Kép
Kép
moni1973

Móni! Szép gyerek! Jó az a Szt. Imre kórázas ruha, kis bodyguard :D

Nem tudja vki hogy hívják azt az eszközt, ami egy kb. 1*1 méteres dobogó, rá kell tolni a babakocsit, és ringatja?
Vendég

Sziasztok!

Én nemtom mi van de már a cicin alvás is néha nehezem megy.
Tegnap délelőtt aludt 3.5 órát, utána viszont megint több órás nem alvás ill. max 20 perces alvások következtek. No de ekkor jött a mentőötlet, be a kocsiba és irány a városliget. A hordozóban 2 percen belül elaludt és végig aludta a sétát is. Ez 2 óra volt. Éjszaka volt alvás de most reggel 5-től megint nyügi van..
Egyszerűen fogalmam sincs mi lehet a baj. Hasfájása megszűnt szal az nem. Eszik rendesen. Akkor mi?????????? :cry:
torolve_20131003125716

Hali!

Ez a reggel 5 nekünk se jön be, bár ez nálunk már 2 hete így van. Éjjel bármikorra esik a kajaidő, 5kor pontosan kezdődik a nyüszi, kb 7ig. Most éppen idáig csuklás miatt...

Lenne kérdésem: tej van bőven, így fagyasztok is. Mindig rakok el biztonsági adagot a "rendes" hűtőbe is, biztos ami biztos. Szóval megkostóltam a hideg verziót és annak borzasztó utóíze van. Egyébként fini édes a tejem frissen. Már hőfokot is állítottam a hűtőn, de úgy néz ki nem az volt a hiba. Aventos sterilizálo+pohár, meg minden cuccom aventos, tisztaságban nincs hiba.
Megeszi valaha a nem friss tejet? Tietek is más hűtve?

A másik: kicsit soknak találom a kajamennyiséget: 120 alatt már nem fogyaszt, 150 is többször előfordult már. (tejem erős: csomó tejszín van rajt hidegen, meg tiszta ragya a fiam) Doki azt mondta, hogy ha tápszeres lenne, kéne higítani -vagy valami ilyesmi, de mivel nem ismerem a tápis kaját, így nem értettem-, de az anyatejes babák annyit esznek, amennyit kívánnak. Nem zavarna ez engem, de fáj a hasa. Meg "gigadagi" gyereket se akarok belőle csinálni. Volt már valakinek ilyen mohó gyereke? Tudna bíztatni, hogy nem kényszerzabáló a gyerekem?

pusz!
ckat

Még mindig nem alszik.
:cry:
torolve_20131003125716

Most azon gondolkodom, hogy Samunak ennyi alvás igénye van. Végülis összeségében 14-15 órákat alszik..talán
torolve_20131003125716

Jó reggelt!:)

Marha jót hunytam. Andris is szunditott mint akit lecsaptak.
Tegnap végre kipróbáltuk a kiságyt. Eddig mindig mellettem aludt. :oops: Hang nélkül elaludt, 10 óra táján a cumijával, és csak 2:45-kor ébresztett. :D Kép
Vendég

Természetesen nem kiságyt hanem kiságyAt. :D :D
Vendég

Elaludt a kicsi fiam. Éhes volt, aztán komfortozott egyet. :lol:

És egy kép:

Kép
torolve_20131003125716

Gurgi! Nagyon édibédi Samesz! :D :D :D
Jah, a nyár nagy híre: Kinöttük az 56-os rugikat és a mini pelust.

Pelusról jut eszembe: Eddig Pamperst vettem, de most hogy nyaralni mentünk vettem a DM-ben 50 db-os Babylove-ot 1979 Ft-ért. Nagggyaon jóóóóóó! Nem is veszek ezentúl mást. Nagyon sokat bíró pelus, és olcsó is. :D
Vendég

Hellóó babák és mamák!
Ebben a reggel 5 körüli időben lehet vmi a levegőben...Nálunk 4-től 1/2 5-ig eszegetés, utána nézelődés, majd írtózat nyűglődés..Aztán kb 1/2 6-kor végre bealvás, egészen 8-ig.
Móni
Szépek vagytok!!
Annee
Látom Tömzsi úr is kipihente magát a Balcsin, ki van simulva :lol:
Gurgi
Jó ez a szőnyeg, lassan mi is veszünk egyet. Samu olyan édi, és hogy leskelődik!

KépKép

KépKép
szivvi

Nekünk nincs szerencsénk a pelusokkal...A 3-6 kilós liberonál a combikák nem töltik ki a lyukat, vettem 2-5-ös babylove-ot, annak meg túl alacsony a háta, annak meg ott folyik ki a cucc. Vmelyik nap elmegyek áttanulmányozom a kínálatot...

KépKép

KépKép
szivvi

hahó

csajok, mostmár 100%ra mondhatom, hogy napirendünk része a kb 6-7től 10ig való fentlét!
épp most aludt el a kezemben!

és milyn jó gyerek! elmmentünk dokinénihez előbb és előtte pici nyüszi aztán elzötyögött a kocsiban! dokinéninél sem nyikkant meg!

és a súly: 3650g születési, 200g fogyás, 3550g hazaengedés, 1 hét itthon és 3810g !!!!!!!!!!!! ahhoz képest, hogy heti 100g hízás az átl. norm. :shock:

lynia-

Azt mondja a LLL-s szopitanácsadó, hogy ez a több órás fent lét elég gyakori probléma és, hogy a testkontaktussal, komfortcicivel nem fogjuk elkapatni hanem meghálálja és nyugodt baba lesz..és 6 hétig türelemmel kell lenni eziránt.
sálálá

Moni!
Nagyon cuki pofa a kisbéb :lol:

Szivii!
Nálunk ugyanez a probléma, Libero 3-6-igból a jobb oldalán kifolyik a pisike de a baby love-sból is..
Most jön majd a Pampers kipróbálása.
Az ágyam már tiszta pisi :lol:

Amúgy nálunk is meg volt a lepisilés-fosás projekt..hihi
Fürcsi előtt meztelenül felemeltem, ecce csak a cicim között elönt a melegség..aztán azzal a lendülettel egy nagy adag fosika..
torolve_20131003125716

Emi!!

Maja szuperminta baba! Jessz-jessz-jessz..
Ja és szépen hízik a kicsike. :lol:
torolve_20131003125716

pampers 2-5öt próbáljátok, nekünk bevált!

viszont most fogyott el, és most én próbálom a libero 3-6ot

lynia-

Jóreggelt!

Gurgi: Nagyon édes Samu :) Hogy tornázik a kis drága :) És szép a jáccószőnyeg is :wink:

Ckat: húha szép mennyiségeket kajol Bors, de sztem az anyatejes babák tudják mennyi a jó nekik :wink: én a helyedben ezen nem aggódnék. Aszondják csak tápis a tápis gyerekeket lehet túletetni...

Annee: Milyen kis pufókufók Don Tömzsi, nagyon illik rá ez a becenév :lol: DM-es pelust mi is kaptunk, de még nem bontottam meg, ha elfogy a pampers a dm-es következik. kiváncsi vokk rá.....
A klinikán az Auchan-be kapható piros csomagos Háppy pelusba csomagolták őket, én Violára azt adom imádjuk :wink: . Az újszülöttje is jónak tűnt bent, de nemtom az mennyibe kerül... :roll:

Ez a hajnal 5 óra érdekes, Zalán is szinte minden nap felébred 5kor :shock: aztán szopi és visszaalszunk. Ma fél 10ig szunyáltunk :lol: De hozzátartozik, hogy 3kor aludtunk el addig ordított, fájt a hasa :shock: Lényegében tegnap délelőtt kb 10től hajnal 3ig üvöltött a hasfájás miatt, kakilt vagy 12x. Csak az esti fürcsi és hajnal 3 között 5x tettem tisztába :shock: Hát nem spórol a fiam a peluson :lol:

A karomon lóg a gyerkőc, huzigálja a lábait, nyöszörög, kőkemény a hasa érzem ahogy zuborog... :shock: :cry:

ceniko
Szeged

mekkora mákom van, hasfájás miatt nem ordít, csak nyöszörög 1 órán át puki-kaki előtt

jaaa és levágtam a körmét, egyedül amikor ébren volt!
jelentem még minden ujja megvan! :lol:

lynia-

jó reggelt Anyukák!
tündériek a babukák, imádnivalóak mindannyian!
nem jelentkeztem mert küzdünk, mellgyulladás, cool... belázasodtam... még reggel 5-kor szoptattam a jobb mellemből, 7-kor már jelentkeztek a tünetek... láz, fájdalom, piros cici... talán javulok, mindent megtettem hogy ne legyen belőle antibiotikum...
Andi! honnan szerzed be a homeós infókat? amióta megszűntem várandósnak lenni, gyakran jelentkezik fejfájás, mit szedhetnék erre???
Gurgi! játszószőnyegetek tök édi, persze aki rajta fekszik még cukibb... megkérdezném, hogy hol vettétek? és mit kérnek el egy ilyenért?
Féloldalasság Erre vonatkozóan a védőnő javaslata a forgatása a gyermeknek, no de mivel nincs mindkét oldalon rácsvédő, és a mi gyerekünk rendszeresen mozog, én ezt kezdem veszélyesnek tartani...
Móni a mi babáinknak nem csak a kocsija hasonló, hanem a takarója is...)))
tennék fel képet de a gép nem akarja amit én... ha nem bonyolult, leírja valaki nekem... hmmm.... én bénaság....
Szőnyeg szeretnék szőnyeget Kincsünk szobájába, de normálisat sehol nem találok...
szép napot,
Ildi

Kép
lidikoka

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: