A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007-ben fogok szülni - Babái-Mamái

Ja, és lányok!

Nagyon köszönjük a gratulációkat!
És nagyon jól esett, amiket írtatok. Még apa is végigolvasta őket!
Hétfőn megyünk a 28 hetes uh-ra.
Ha lesznek adatok, jelentkezem!
Ja, a mostani adatok: BPD: 7,04cm, FL:4,94cm, AC: 22,45cm

Na mentem mosni, mosogatni, pakolászni. Lassan végzünk a felújítással. Csak folyamatos műszak mellett nehezebben haladunk. De már csak fugázni kell és készen leszünk.
Vendég

Kyrusnak nagyon-nagyon boldog névnapot kíván kis vőlegénye!!!!!

Judithappy
Kb. 10 %-nak megjön, mikor a babóca 6 hetes. Szóval Te oda tartozol :cry: Én is megijedtem, mert volt valami, de csak 1 napig, pont mikor 6 hetes volt Marci, utána két hónapig semmi, majd 2 napig megint valami, most már lassan egy hónapja megint semmi, szóval próbálkozik, de még nem az igazi :lol: Bár mivel most megyünk a Balcsira, tuti ott fog megjönni, csakhogy nehogy jól érezzem magam :roll:

Ja, vasárnap délután indulunk!!!!!!! Nem volt nehéz meggyőzni a párom, hogy utazni rossz időben is lehet, és mikor hétfőn kisüt a nap, már ott ébredünk! Remélem tényleg kisüt a nap...

Tejpépet én sem nagyon akarok adni Marcinak, mert nővérem adja a kislányának, és így tényleg jobban alszik éjjel, de úgy felfújta, majd ki csattan. Ja, mondjuk már 1,5 éves lesz a gyerkőc, szóval nem is értem miért adja neki, de ő ilyen fura sok minsdenben. Hát nem egyezik a véleményünk ezekről, de indeni úgy neveli gyermekét, ahogy jónak látja. Szúval én inkább gyümivel, majd ha 6 hónapos lesz, akkor főzivel akarom átvészelbia tejcsi csökkenénét!

Kép
Kép
nikole

Na,még egyet írok,és igyekszem mára befejezni :oops: :oops: :oops:

Nyitottam egy képtár-oldalt,folyamatosan töltögetem,de egyenlőre nagyjából készen van :roll: ..
A kreálmányaimat raktam fel,és a gyerekekről készült legkedvencebb képeimet..
Ha vmi ötlet kell a gyerekszobába..,nézzétek meg :D

http://kep.tar.hu/barbamami

Kép
Kép
Kép
Kép[/url]
barbamami

Sziasztok!

Kyrának boldog névnapot kívánok!

Judíthappy
anno nekem is a 6. héten megjött, alig múlt el előtte a szülés utáni vérzés. nehezen múlt el, aztán kb. 2 hét múlva megint. Elmentem orvoshoz, de nem talált semmit. Kaptam érfalerősítő gyógszert. Elmúlt aztán megint megjött. Ezt a két hetente jövős dolgot eljátszotta 3* azután beállt. Most 28 naponta jön és még mindig szoptatom Nikit.

Barbamami

VÉGRE!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
bbeti

Kyrusnak boldog névnapot!!!

Barbimami!!!
Ez valami CSÚCS :!: :!: :!:
Gyönyörű minden! Még mindig azon csodálkozok, hogy milyen hihetetlenül kreatív vagy! Nagyon szép lesz a házatok, de ez a mostani is jó nagyon. És a gyerekszobák! Tök jó Nálatok gyereknek lenni!!!
Ja, és nagggyyyon szeretnék a rokonod lenni, hátha és is kapnék ilyen ajándékokat! :wink: :wink: :wink:

sch.judit

BARBAMAMI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Csak tátom még mindig a számat!!!!!
Megnézegettem az összes képet!!!!
HIHETETLEN, hogy miket csinálsz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Én is foglalkoztam kreatív hobbyval, de amiket te csinálsz az csúcs!!Én ehhez képest nem csináltam semmit: néhány decoupage képet készítettem magunknak, s ajándékba.
Milyen anyagokat (festéket, ragasztót, dobozok) használsz???
Pl. a gyerek holmikhoz te készíted a fa dobozokat vagy készen vásárolod???Nagyon érdekel, kérlek írd meg!!!!!

Puszi

Kép
Kép
judithappy

Barbamami!
Hogy én mekkora hülye vagyok!!! Eddig mindig BarbImamit írtam! De nem szólt senki. Kérlek ne haragudj! Még jó hogy már nem az áltsuliban tanítok, hanem gimiben: azok a gyerkőcök legalább már tudnak olvasni, nem én fogom őket megtanítani, mert mi is lenne... :shock:

sch.judit

sziasztok!!!

SEGÍTSÉG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Van egy nagy aggályom: Bencusnak a torkára az UNASYN nevű szuszpenziót írta fel a doki, ami egy antibiotikum.
Nagyon nem örültem neki!!!

Aztán anyukám mondta, hogy vigyázzak vele, mert a keresztlányomnak is ezt írta ki anno ugyanez a doki, de 2 adag helyett 3-at (ami már sok), s a kislánynak az összes bélflóráját tönkre tette 2 hetesen, be is kerültek a kórházba!!!!
Aztán a sógornőm is hívott nemrég, hogy mizujs, s mondtam neki, hogy antibiotikumot kaptunk, erre ő: nem szabadna egy ilyen picinek még azt adni, miért kezdtem el neki adni???
így most teljesen kétségbe vagyok esve, hogy nem lesz-e valami baja a kis drágámnak. Mert valóban nem olyan súlyos a betegség: nem köhög, nem lázas, vigyorog, jó kedve van, jól eszik, éjszaka jól alszik!!!Úgyhogy lehet, hogy tényleg nem kellett volna elkezdenem neki adni ezt a valamit????
Olvastam a neten utána, de szinte ugyanazt találtam, mint a betegtájékoztatóban. :(

TI MIT GONDOLTOK???????????SEGÍTSETEK!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
judithappy

Sziasztok!
A Névnapos Babákat Isten Éltesse!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Barbamami, gratula a hitelhez, és a sok csodás dologhoz, amit készítettél. Kreativitásból még nálam sem lenne hiány, de mostanában csak elméleti síkon valósulnak meg amiket kitalálok. Már csak egy kérdésem van; 3 gyerkőc mellett mikor gyártod ezeket a kalssz cuccokat?

Judithappy, hát ez lehet, hogy elkeserít, de semmiképp nem adnék antibiotikumot a gyerekemnek. Miért írta fel? Azt írod, nincs komoly baja...vannak alternatív megoldások is, az antibiotikum nagyon brutál tényleg!!!!!!

Chrissy, nem szoktam reagálni minden írásodra, de azért sokat gondolok rátok. Gratula a kis tököshöz, már nagyon kíváncsian várom az érkezését én is! Kitartás addig is.

Pussz,
Lilo

Kép
Kép
34372

Sziasztok Lányok!

Judithappy: Nekem is megjött, mikor a Dávid 6 hetes volt és én is még mindig szoptatok de azt mondták, hogy ez ritka dolog de hát én sem voltam soha egy egyszeű eset. Egyébként ameddig nem lázas a picurka én biztos nem adnék neki semmi féle antibiotikumot, mert a tejcibe minden benne van ami neki kell.

Képzeljétek megvolt az első igazi átaludt éjszakánk este 9-f7-ig, olyan jó volt pihenni, bár azért én fent voltam olyan 2 óránként, hogy mi van a gyerekkel miért nem kell már. :lol:

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
krisy79

Sziasztok!

Köszönöm szépen a dicséreteket :oops: :oops: :oops: , nagyon aranyosak vagytok :D :D :D

Judithappy:
Ha már elkezdted adni neki,add legalább 6-7 napig,mert ha előbb abbahagyod,többet ártasz vele. Hát,nem tudom,miért írt fel antibiotikumot.. :roll: DE azért van egy lehetőség:
Én mindig "Normaflore"-t adok a gyerekeknek,ha antibiotikumot kell szedniük. Ez kifejezetten arra van,hogy a bélflórát visszapótolja,amit az antibiotikum megöl.. Gyógyszertárban lehet kapni,a Petinek pl. a mai napig fecskendőbe felszívva adom be,úgy könnyen megissza..

Azok a dolgok,amik fadobozokból vannak (a decoupage-technikások),ezekhez készen veszem a dobozokat.
De azok,amiknek a tetején hímzett minta van (pl. a "Napsugár doboza" kis virágtündérrel,vagy a "Bogi doboza" pillangóval,) ezeket anyagból varrom,kartonpapír merevítéssel.
Az összes ragasztót,festéket Kreatív Hobby boltban veszem, kivéve a lakkot,azt a férjemtől nyúlom le :twisted: :twisted: (parkettás.. :lol: :lol: ). A parkettalakk sokkal tartósabb,és persze ez is vizeslakk.
Rengeteg féle alapanyagot lehet kapni,és aztán úgy díszítheted,ahogy csak akarod. Még lámpaernyő is van pl.,és akár erre is lehet szalvétatechnikával díszítést csinálni.
DE az a legjobb,hogy van textil-decoupage ragasztó is. Namármost ez azért jó,mert pl pólóra,vagy akár egy sima fehér anyagra is szalvétázhatsz,és így csinálhatsz egész garnitúrát is!!
(Pl. a lányszobába csináltam fa dobozra rózsaszín dekorációt,ugyanezzel a mintával meg díszpárnát :D.. Vagy a Lenti fürdő képeinál is meg tudod nézni,hogy hogy értettem ezt a nyögvenyelős magyarázatot :roll: ,oda is csináltam dobozt is,és a függönyt is azzal a mintával dekoráltam ki..)

Jó ég,befejezem.. :oops:

Krisy:
Ügyik vagytok!!!!!!! :D

Kép
Kép
Kép
Kép[/url]
barbamami

Judithappy
Mikor Marci 3 hónapos volt, ő is kapott antibiotikumot, mert volt valami bacija. A dokinéni nekünk a Protexin Restore nevű port mondta, hogy adjam Marcinak az antibiotikum szedésekor és még utána. 15 tasak van benne, kevés forralt vízban kell feloldani, és adni a babócának. A Normaflore is jó, de a másik kimondottan csecsemőknek van antibiotikum szedése esetére. Mondjuk nem olcsó, azt hiszem 3300 Ft volt a 15 tasak, de ugye a bébike pocakja mindent megér. Azt hiszem a Normaflore olcsóbb. Szóval ha szedni kell az antibiotikumat, mindenképpen add neki ezeknek a szereknek valamelyikét. Nekünk azt mondta a dokinéni, hogy ha este kapja az antibiotikumot, akkor délelőtt kapja a port. Remélem gyorsan meggyógyultok. Ja, és Marcin sem látszott semmi, tök vidám volt, olyan mint mindig, de attól a baci sajna benne volt a szervezetében :cry:

Na most megyek, mert vendégek jönnek, és még vár a fürdők takarítása :?

Kép
Kép
nikole

Sziasztok!

Barbamami: Megnéztem a képeket nagyon jók!!!!! Tudod mit irigyelek a fantáziádat én is úgy szeretek így alkotni csak nekem nincs ekkora fantáziám :cry: Nagyon ügyi vagy!! :lol: :lol:

Én nem tudom mi történt ezzel a gyerekkel, de ma 4-5 óránként eszik. De emelett nagyon jó kedvű és vidám huncutkodik össze vissza. Sőt délután aludt 3 és fél órát egyhuzamban amit délután már nem szokot! :shock:

Nem tudjátok véletlenül, hogy mit jelent a nagyon nyálkás széklet? 2 napja elég híg és nyálkás széklete van? :roll:

krisy79

sziasztok!

sikerült úgy megcsinálnom a bebat hogy nemlett csomós :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: igaz vagy fél óráig tartott de megérte.és ezt nem bukja vissza.

olyan ügyi fiam van :oops: leülök tőle pár méterre és oda mászik hozzám,de rendesen mászik.nem kuszik hanem a térdein mászik 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) nagyon kis menő manó 8) 8) 8) 8) igaz mindenki lánynak nézi :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: kékbe öltöztetem meg zöld a babakocsi és erre : "de aranyos kislány" :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: feltudok tőle robbani.

teszek fel pár képek csak lekicsinyítem őket!
kismama18

hé én tettem fel képeket hol vannak??????

na mindegy feldobom őket ujra.ha közben előjönnek akkor bocsi a duplázásért.

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
kismama18

:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

nem tudna nekem valamelyikőtök párja vasból csinálni egy babakocsit????????????miután a háttámláját megcsinálták,most a tolókar ment trapára :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: alig hogy lementem vele emelem a kocsit a padkánál és egyszercsak hupsz lement a tolókar.mert ugye a magasságát lehet állítani és az a legalsó fokozat alá lement és nemtom visszarakni.holnap megpróbálom megcsináltatni de ha nem sikerül akkor megy a dunába!!!!!!!!!és akkor jöhet a csupa vas babakocsi.vagy inkább nemis kell babakocsi!!!viszem a kezemben!!!!!!!!!meg a hordozóban!!!

és most mondjátok hogy nem vagyok kibebaszottul pehes!!!!!!!!!!!!!

:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
kismama18

KépKépSziasztok!

Judithappy nem jó az antibiotikum de néha muszáj. Mi is most azt kapunk torokgyulladásra, azért adom mert ha a betegségnek szövődménye lesz / ami ilyen kicsiknél elég súlyos/ az nagy baj. Álltalában a leggyengébb gyógyszerrel kezdik az orvosok, és szerintem is jó ha adod a normaflore-t. Balázsnak se folyik az orra, ritkán köhög és tök jól van csak néha neheten eszik, de jobb idejében kezelni és nem megvárni amíg tényleg megbetegszik.
Egyébként nagyon szépek vagytok. Minden babó gyönyörű.
Teszek fel én is képet. [img]

https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachme ... 381.03.jpg[/img] Kép

KépKép
rena10

Előszöris köszönöm Kyra nevébe a névnapi köszöntéseket, nagyon aranyosak vagytok! :) és a kis vőlegényünknek külön köszönjük :)

Barbamami neked gratula a hitelhez, most akkor gőzerővel lehet építkezni :)

Szoptatás alatti vérzés! Hát nekem (majdnem 4 hónapig szoptattam) mondjuk nem jött meg, csak miután abbahagytam, akkor is várt egy hónapot (épp most 1.én jött meg ugyhogy nem lesz most még kistesó :D ). De ez nem szabályszreű! Van akinek nem jön meg, de van akinek igen, akár szoptat akár nem! Ugyhogy sajnos te ilyen fajta vagy :?

Tejpép, én adtam neki eddig 3x! Simán natúrba nem eszi meg, hiába, csak gyümölccsel keverve, de igazából nem jön be annyira neki, hogy én úgy lássam, hogy ezt kell neki adnom, és jobban se alszik tőle, ugyhogy...mi nem esszük inkább!

Judithappy, én teljesen gyógyszer és antibiotikum ellenes vagyok, ugyhogy én tuti nem adnám be neki amíg van más alternatíva, és tudom, hogy van! Homeopátia, stb.

Hát kismama ez a babakocsi mizériátok nem semmi! Nekünk már kettő is van (ugye a nagy amit születése óta használunk, meg most kapott egyet névnapjára egy sport, esernyő babakocsit) de nekünk egyikkel sincs semmi gondunk, pedig hát itt a kátyukba, a földúton, stb. hát itt bírnia kell egy kocsinak, és szerencsére bírja is! Szóval részvétem :?
Ja és a fiad egyáltalán nem lányos! :shock:
De ne aggódj, Kyrát a mai napig fiúnak nézik, még ha csupa rózsaszínbe öltöztetem is! :shock:

KépKép
KépKép
akíra

Sziasztok!
Szépek vagytok babócák!Kismama:már nagyon ügyi a pici fiad!!
Nagyon nincs mit hozzáírni a "témákhoz"nem sokan vagyunk mostanság fenn a babaneten:így téma sincs!
Gyógyszer:én sem pártolom,kisebb problémákat megpróbálok házipatikával megoldani(kamilla,ha nem kakil olyat adok neki ami egy picit segít ebben....)de azért ha olyan van akkor igenis orvos lássa és kezelje!Ha ezt csak gyógyszerrel tudják akkor nincs ellenvetésem.
Milyen tejpépre gondoltok?Ezek az ízesített kanalazósokra???

Barbamami:hát elismerésem!Én ultra béna vagyok ilyen téren!!A kistesómnak rajzolt állatkákon 1hónapig röhögött az egész család,pedig már 18 elmúltam akkor!

VALAKI NEM TUD OLYAN OLDALT AHOL GYERMEKDALOKAT TALÁLOK(süss fel nap,lánc-lánc eszterlánc...stb)A kislányom szereti he énekelek neki de rég volt már,hogy ezeket énekeltem....
Ja és ma vagyunk 5 hónaposak!
Még egy kérdés jövőhéten megyünk nyaralni,már szinte mindent tudok mit viszek neki de mibe fürdessem?vigyem le a kiskádját?Akkor egy buszt kell bérelnem(a párom már így is ki van tikkadva a sok cucc láttán!

KépKép
vicuska

Na úgylátszik ma csak én látogatom ezt az oldalt.Elfelejtettem írni,hogy meg volt az első anya-lánya közös programunk!Pénteken volt az anyatej világnapja és kaptunk meghívót egy rendezvényre.Sok mami babákkal,még pocakosok..Olyan jó érzés volt az első igazi program a lányommal!!!Na őt annyira nem izgatta a dolog,mikor kezdődött a műsor elaludt a kezemben.És még a tombolán is nyertünk!!!
Jó éjt mindenkinek!!

KépKép
vicuska

Vicuska!

Én szimplán vettem neki egy daloskönyvet! Azt hiszem 1990.- volt! Szóval nem volt drága, nagyon szép rajzok vannak benne, minden oldalon egy dalocska és rajzok! Szóval később még nézegetheti is, miközbe megtanuljuk :)

De persze ez csak egy tipp :) Ilyen oldalt nem igen tudok, sokat keresgettem, én innen onnan összeollóztam különböző oldalakról, ha gondolod amiket megtaláltam szívesen elküldöm egy e-mail címre! Elég sok van belőle :)

Boldog hófordulót nektek :)

Ja, és fürdetés! Mi már nagy kádba fürdetjük, a kiskádba már bele se fér, mert rúg kettőt és már kinn is az egész víz :lol:
Szóval ha nem féltek nagy kádba fürdetni, szerintem az jó :)
Be is szoktunk mi is néha ülni vele, Kyra azt különösen élvezi :)

KépKép
KépKép
akíra

Sziasztok,
a mondókák, gyerekdalok engem is érdekelnének...:)
én is sokat keresgéltem, még topikot is csináltak ilyet, de én többmindenre számítottam. Én is kimentegettem pár dolgot, de azokat már unja Blani... szóval szívesen venném én is, ha van valakinek még több... egy-két könyvet kinéztem Forrai Katalintól: Ének a bölcsődében, és Ének az óvodában... állítólag jók...(kb. 600 dal van a kettőben)még nem sikerült megvenni.

Judithappy jobban vagytok már?

Vicuska, én is azon gondokodom, hogyan férjünk bele a bőröndökbe.

Kedden mi is indulunk, úgyhogy most nem jövök egy darabig.
Puszilok mindenkit, további szép nyarat Nektek!
Lilo

Kép
Kép
34372

sziasztok!!!

Köszönjük szépen jól vagyunk, bár ahogy írtam is abszolút nem látszott Bencuson-hálistennek-, hogy beteg: állandóan vigyorog, kacarászik.
Most voltunk a dokinál kontrollon: még ma és holnap szednük kell a gyógyit, még egy picit piros a torka a kis drágámnak. :(
Szerdán pedig megyünk vissza 6 hetes (7 hetes) vizsgálatra a Klinikára, csak ekkorra kaptunk időpontot :( .

Ma megint kettecskén vagyunk Bencussal, apa ismét szolgálatot ad, ebben a hónapban minden 3. napon !!! :(

A gyerek dalok és mondókák engem is nagyon érdekelnének, meg is nézem mindjárt a google mit ad ki!!

Szép napot nektek!!!

Kép
Kép
judithappy

Találtam egy szerintem tök jót: www.dalokversek.ini.hu
Itt meg is lehet hallgatni a dallamot, s van amihez kotta is van.
Jó szórakozást, én már nosztalgiáztam az előbb egy kicsit!!! :)

Kép
Kép
judithappy

sziasztok!

Chrissy boldog névnapot!!!!

krisy79

Sziasztok csajok régen voltam már de azért olvaslak benneteket :D:D

Barbamami annyira fantasztikus amit csinálsz :d én mindig irigyeltem aki ilyen kreatív. Jó lesz a gyermekeidnek :D:D:D:D:D meg már most jóóóó :D:D:

Én még szoptatok de már kétszer volt mensim igaz két havonta egy most is már elmúlt majd két hónap szerintem lassan megint kell jönnie:):):):):):):)

nika70
Salgótarján

Sziasztok!

Igaz nem reggel, de azért még hétfő van, ugyhogy dobom a táblát, és már megyek is :)

Holnap jövök :) Kép

KépKép
KépKép
akíra

egy jó Zsebi babához méltóan a kenguruban ücsörgök:Kép

kék macikák seregével:Kép Kép cumikázok 1-2 percig elalvás előtt a kenguruban:Kép

így alszanak el a nagy babák ölben:Kép

Kép
Kép
judithappy

Sziasztok!

Kismama, rena
nagyon helyesk a babák.!

Judithappy
ti is nagyon szépek vagytok és jobbulást. mi c vitamint adtunk Nikinek mikor beteg volt ez vény nélkül kapható, Cebion a neve.

Vasárnap megvolt a keresztelő, Niki nagyon jól viselte, csak az egy órás mise volt egy kicsit sok neki. A pap is megdícsérte, hogy nem sikongatott a víztől. Olyan volt mint egy kis angyal. DÉlütán pedig sütögettünk a kertben, a keresztszülőkkel és a nagyszülőkkel, ők vannak a képeken is. Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Kép
Kép
bbeti

Csajok, légyszi segítsetek!!!

Úgy néz ki, hogy kevesebb lett a tejem vagy Balázs eszik többet, de estére már nem elég neki. Most is olyan sírást levágott, hogy csak na. Teát adtam neki, attól bealudt, de hajnalban biztos éhes lesz. A mai éjszakát valahogy végigszenvedjük, de még egy ilyet nem akarok.
Nappal semmi gond nincs.
Milyen tápszert vegyek szerintetek? Vagy tejpépet vagy mit??? Olyan béna vagyok ebben a kérdésben, mert eddig nem volt rá szükségünk, de most igen.
Légyszi írjatok!!!!

sch.judit

Sziasztok!

sch.judit:
sajnos nálunk is előfordul a kevesebb tejcsi mostanában,én homeos bogyót /urtica urens/ kezdtem el szendi és úgy tünik rendeződnek a dolgok érezhetően több a tejcsi.
Előszőr próbáld meg és szerintem csak utánna gondolj a kiegészítésre.

Mi a szérekedéssel küzdünk, de nagyon! Mióta mást is eszik 3 naponta volt kaki.
Most 5 nap után gricerines kúp segítségével üvöltött míg bele toltam és csak 3szorra sikerült.kegyetlen volt!!!
Szegény magátol csak erőlködött és nem indult neki.
kaptunk két fajta lazítot de az sem segített.
hajvágás előtt:
Kép Kép Kép Kép

üdv Zsu&Bence

Kép
Kép
zsu.

Krisy79!

Köszönöm szépen a névnapi köszöntést, aranyos vagy!

Lilo:
Neked is köszönöm, hogy gondolsz ránk. Már mi is nagyon várjuk, hogy a kezünkben tarthassuk a mi kis drágánkat!

Megyek mosogatni meg a csempét lemosni.
Vendég

Zsu,Judithappy:
Tündériek a babák! :D

Betti:
Hol vettétek ezt a gyönyörű keresztelőruhát?? Úgy néz ki benne a Niki,mint egy kis menyasszony! Meseszép! Jaj,és az a kis pirinyó cipő hozzá! :D Nálunk kb. aug. végén-szept. elején lesz a keresztelő, épp most gondolkodtam,hol vegyek valami szép kis csajszis ruhát.. :D

SchJudit:
Eddig csak szopizott? Az nagyon szép teljesítmény!!!!
Hát talán tényleg próbáld meg a homeós bogyeszt,nekem pl. a halhústól van több tejem..
De ha minden kötél szakad, nyugodtan adhatsz már neki gyümit!

Tegnapi képek,Radicseráék voltak nálunk,lekaptam a Nórit és a Bogit:
Kép Kép

Kép
Kép
Kép
Kép[/url]
barbamami

Még egy...
Tegnap vettem a lányomnak tornadresszt a suliba. Ugyebár elsős lesz a lelkem.
Hát lefényképeztem a dresszben,mega cédulát is,ami elvileg azt mutatná,hány éves gyerekre való.
(Elég homályos lett,de 14-16 évesre való!!!!!)
Azt viszont nem tudom,jövőre hol veszek neki tornadresszt,mert nem volt nagyobb méret.. :roll: :roll: :roll:
Kép Kép

Kép
Kép
Kép
Kép[/url]
barbamami

Sziasztok Lányok!

Gyönyörüek a babák és Niki már betöltötte a 7 hónapot, olyan furcsa hogy igy megy az idő. :lol:

Barbamami: Jó magas a lányod és már iskolás én mindig csak hülledezek. Várja már a sulit?

Judithappy: Bence is már mekkora baba, olyan jó amikor még igy bárhol bármikor képesek elaludni. Hát Dávid már nem alszik el csak úgy őt már altatni kell, persze sétával amit a derekam és a hátam igencsak megsinylik :?

Sch.Judit: Nem tudsz esetleg reggel mikor több tejcsi van fejni és azt este odaadni neki? Honnan tudod, hogy kevesebb a tejcsi?
Tápszert már lehet, hogy nem adnék neki én sem hanem elkezdeném a gyümiket vagy esetleg módjával tejpépet.

krisy79

Sziasztok!

barbamami
Itthon vettünk a ruhát, szerintem Pesten a Soroksári úton is kapnál neki az Astiban és az Outletben ha arra jártok. Ott viszonylag elfogadható árak vannak.
A lányod tényleg nagy de hogy 14 éves méretei lennének?

zsu
nagyon helyesek vagytok.
Nikinek is vannak kaki gondjai, én őszibarackot szoktam neki adni meg szilvát attól tutira van másnap. ezekkel a kúpokkal az a baj, hogy késöbb hozzászokhat meg utánna még nagyobb szorulása lehet, viszont a gyümölcs rostjai egészségesebbek, és jobban szabályozzák a kakit.

sch.judit
én gyógyszertári tejserkentő teát ittam.

Kép
Kép
bbeti

Nekünk is ilyen keresztelő ruhánk volt,szerintem lehet kapni sok helyen,ha még itt is volt egy sima baba boltba!
Niki mekkora már és milyen csini!
Bence baba is egy tünemény!
SCH Judit:szerintem is fejegesd ki napközben,ez serkenti is és mást sem kéne adnod neki.
Nekem mióta mást is eszik azóta van annyi kaksi(mióta hozzátápi van tápszerből nehezebben ment)Na kizárólag anyatejesen is nagyon sok volt!
Egy pár kép a huncutkodásról: Kép Kép Kép

KépKép
vicuska

sziasztok!!

bbetti!!

Köszike a tanácsot, bár a Cebiont mi is szedjük, ettől függetlenül írta föl a doki az UNASYN-t. Bár most már tudom, hogy legközelebb nem dőlök be egyből a dokinak. De tudod: elsőgyerekes anyuka lévén, honnan tudná az ember, félti nagyon a kis mókusát tapasztalat híján!!Na majd a másodiknál!!! :) :)

Mindenkinek köszi Bencus nevében is a bókokat!

Holnap megyünk 6 hetes, azaz már 7 hetes vizsgálatra, remélem nem lesz egyikőnknek sem semmi baja!!!
Puszi mindenkinek, szép délutánt!!

Kép
Kép
judithappy

Haliho!

Olyan regen voltam mar, hogy csak ezt az oldalt tudtam elolvasni.
Jol vagyunk: Luca babe es en is.
Mar voltunk ottalvos 100 km-es turan is, es minden siman ment. Pont ugy aludt, es annyiszor kelt fel, mint otthon.
Most nehezebb tema jon, csut. megyunk 350 km-es utra, es 4 ejszakat alszunk otthon. Szurkoljatok!
Kép

AMugy Luca 4 orankent evett egy jo ideig, de most visszater a 3 orasra. Ez maradhat igy, amig hozza nem taplalom majd fel evesen? Remelem birom majd tejjel, eddig nagy gond nem volt. En is szedem az Urtica Urenset, nekem bejott. 2 x 5 golyot.

A gyerekverses-dalos oldal nagyon jo! Neha mar tiszta idiotanak erzem magam, egesz nap danolaszok meg magyarazok a kicsinek.

Mindenkinek Pussz!

Kép
Kép
-macsek-

Hát sziasztok!

Megvan a tejcsappanás oka! Ma reggel teszteltem egy pozitívat :!: :!: :!: Vagyis megint jön a bébi. :shock:
Elrohantam dokihoz, semmi kétség, terhes vagyok. Bár még nem látta rendesen, van szikhólyag, szívműködés nincs, de ugye fogalmunk sincs mikor eshettem teherbe. Jún. 12-én jött meg először és utoljára. Hát, nem voltunk túl sokszor együtt, de ez éppen elég volt hozzá. :?
Pénteken kell visszamennem, mert a doki szerint kicsi, de mivel nem tudjuk mikortól kell számolni, inkább figyelgeti. De azt mondta, lehet hogy elhalt terhesség. Hát ez van!

Ma egész nap úgy járkáltam, mint egy holdkóros, ami gondolom érthető. Sokkot kaptam!!! (azt hiszem más is kapott volna)

Azt sem tudom, hogy a szervezetem felkészült-e ilyen gyorsan egy újabb babára. A tesóm 3 éve pont így járt (ez egy ilyen família), de ő észre sem vette, csak akkor derült ki amikor már nem élt a babája. A doki azt is mondta, hogy ez az 5 hónap épp határeset. Hát nem bántam volna, ha én a határon kívül estem volna!!!

Mi lesz most: lesz egy kicsi meg egy pici :?: :!: :?: :!: :?: :!:

Na, erre varrjatok gombot! Szeretne valaki cserélni?
Persze majd lesz valahogy, de most nagyon fejbevágott a hír, még szoknom kell a helyzetet.

Na, eldugolok, csak gondoltam megosztom Veletek is, mert itthon ugye még nem publikus, csak Apával tudjuk. (remélem a Tesóm nem olvas)

sch.judit

SchJudit:

GRATULÁLOK!!!! :D :D :D :D :D :D
Hát,mindennek van előnye.. Tudod,a gyerekeknek minél kisebb a korkülönbség,annál jobb. Az anyának már nem olyan egyszerű,de ott is vannak fokozatok..
Nekem pl. még a Peti is pelenkás,nem beszél...,bár ő már 2 éves.
Viszont mikor a Bogi született,hazahoztuk a kórházból,rá pár napra kimászott hálózsákostul az ágyából,átmászott az ajtórácsokon.. Huh,azt hittem,megőszülök. Na,neked nem lesz ilyen gondod még :D :D :D
Direkt vettünk egy testvérbabakocsit,mert esze ágában se volt kiszállni a babakocsiból,hát a szülés előtt pár nappal eldöntötte,hogy ő ugyan nem ül bele többet semmilyen babakocsiba.. Azóta se hajlandó beleülni,már nem is próbálom. Mostanra alakult ki,hogy el tudunk menni sétálni visító hisztirohamok nélkül.. :roll: Na,neked még ez se lesz,mire megszületik a kistesó. Mire meg elkezd majd hisztizni a nagy,már belerázódsz a többgyerekes létbe :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép[/url]
barbamami

Na,így még nem jártam. Írtam egy csomót,és sehol nincs.. :shock:

Sch Judit:

GRATULÁLOK!!!!
Tudod,mindennek megvan az előnye! A gyerekeknek minél kisebb a korkülönbség,annál jobb.. Hát,az anyjuknak már érdekesebb a dolog,de itt is vannak fokozatok.
Nekem a Peti igaz,már 2 éves,de még pelenkás,és nem is beszél. Hisztizni viszont már nagyon tud!! :roll:
Mikor a Bogit hazahoztuk a kórházból,rá pár napra kimászott zsákostul az ágyából,átmászott az ajtórácsokon.. Azt hittem,megőszülök!!!
Vettünk egy testvérbabakocsit is,mert ki se volt hajlandó szállni a babakocsiból. Erre a szülés előtt pár nappal úgy döntött,hogy ő többet semmilyen babakocsiba nem ül bele. Azóta se.. Úgyhogy már nem is próbálkozok. Épp mára jutottunk el először odáig,hogy el tudtunk menni sétálni hisztirohamok nélkül.. :roll:

Kép
Kép
Kép
Kép[/url]
barbamami

Szuper.. Megírtam mégegyszer,és akkor meg berakta.. :shock:

Kép
Kép
Kép
Kép[/url]
barbamami

sch.judith: csak csendben GRATULÁLOK :):):):) Szerintem van jó is meg rossz is a dologban.Tényleg kicsi meg pici igy egyszerre nőnek fel viszont szerintem és ezért ne sértődjön meg senki :9 nem hiszem hogy ugyanúgy tudsz foglalkozni mindkét gyerekkel mig a picinek nagyon sok foglalatosság kell még a kicsinek is nagy szüksége van rád nagyon nehéz de szerintem gyönyörű dolog is :):):):) anyósom annó úgy szülte a gyerekeit hogy a párom három hónapos volt mikor anyja teherbe esett igy a húga 4 nap különbséggel született :):):):):) meg persze az egy év :)
párom 29-én a húga 25-én :):):):):)
de azért drukkolunk mert gondolom azért csendben örülsz nagyon mégha most össze vagy zavarodva kicsit :D:D:D:D:D:D

nika70
Salgótarján

Sch. Judit!

Csendben én is gratulálok! Bár én sem tudnék mit kezdeni a gondolattal. Bár mikor nekünk idén kiderült, még a kisfiúnk 4 hónapos sem lett volna. De a mi esetünk más. Nekünk nincs itt a baby.
Majd meglátjátok mi lesz, hogy lesz a legjobb! Azért kitartás!!!
Nem vagyok a szavak embere ilyen téren, ezért nagyon nem is tudom, hogy mit írjak.
De azért remélem örültök a hírnek a zavarodás ellenére!
Vendég

Sziasztok!

Sch.Judit: Én is csatlakozom a gratulációs táborhoz és azért drukkolok, hogy minden rendben legyen. Azért nem csodálom, hogy sokkot kaptál elsőre szerintem mindenki igy érez, biztos nem lesz könnyű, de szerintem később majd évek múlva rájössz, hogy megérte. :lol:
Pénteken várjuk az újabb fejleményeket!!! Apa mit szólt hozzá?

krisy79

SchJudit:

Most jut eszembe.. Jól emlékszem,te császárral szültél? Mert ha igen,azért az megnehezíti a dolgokat,úgy végig fokozottan veszélseztetett terhes leszel. Semmi emelés,stb.. :roll: :roll:
És főleg a vitamin nagyon fontos!!!! Egyenlőre még nincs feltöltődve a szervezeted..,azt nagyon fontos szedned.

Kép
Kép
Kép
Kép[/url]
barbamami

Sziasztok!

Nika!
Dehogy sértődtem meg! Pont így látom én is a dolgokat, hogy Balázsnak még nagyon nagy szüksége lenne rám, de már nem fogok tudni foglalkozni vele annyit, bármennyire is szeretném. Én sem így tervezetem, nagyon nem!

Barbamami!
Igen, császáros voltam, ezért nem is tudom mi lesz. Már Balázzsal is veszélyeztetett voltam. Először csak a munkahely miatt (suli), aztán meg csináltak nekem chorionbiopsziát és azért. De azt el sem tudom képzelni, hogy nem emelhetném fel a Manót, meg egyszerűen kivitelezhetetlen, hogy ne cipeljem.
Már nagyon kíváncsi vagyok a pénteki UH-ra. Máskor olyan gyorsan mennek a napok, most meg cammog az idő, legalábbis nekem. Egyébként semmit nem érzek, ma kicsit rossz volt a gyomrom, de szerintem csak mert tudtam, hogy mi a helyzet. Egyébként se mellfeszülés,se semmi más tünet.

Na megyek, mert "hív" a Balázs!

sch.judit

Sch. Judit:Úúúúúhhhhh....bakker nem semmii!!!Tényleg nem császáros voltál? Erre mit mondott a doki? Én azt hallottam, h csaszi után 1,5 évig nemmajánlják az újabb babát? Bár bizti mondaná a doki. Azért persze én is gratulálok és kívánok sok kitartást és boldogságot...végülis miért ne lehetne ilyen korán egy másik babó, legalább együtt nőhetnek fel!!! :lol:

Kép
gyanixi

Sziasztok! Hoztam én is új képeket.

[img]http://
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.11.16 20:51-kor.
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: