A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 októberi babák

Ja!

Szia Vicsok, üdv köztünk!!

Kép
URL=http://www.glitteryourway.com]Kép[/URL]
masika

masi, es ha du. 2 ? adigr csak lemegy az "ebedeltetes"
holnapra sok sikert, remelem sokat fogsz latni...
bogyogyorgyi

Szívesen! :)
Ja és túró helyett persze lehet akármi mást..

Missfried
Kép
missfried

Szia Vicsok!! :)

Missfried
Kép
missfried

Húú, sziasztok!

jó itt köztetek :D ahogy látom egy csomó dolgot megosztatok egymással.
Sajna nekem nincs közelemben senki kismama, a munkát már bejeztem én is, barátnőim dolgoznak ezerrel, szülők vidéken, férjem este 7 körül szokott hazaesni, nincs kihez szólnom egész nap - ezért is örülök, hogy itt lehetek

missfried, ez a szórt rétes nagyon jól hangzik, hogy te miket tudsz :shock:

masika, majd rakj fel egy-két képet, hagy gyönyörködjünk mi is. Mi hétfőn este megyünk.
Voltunk egyszer 21 hetesen, akkor még nagyon kis soványka volt, a nagy mocorgásban nem igazán tudott jó képet készíteni, de legalább tutira mondták, hogy fiú lesz :) 18 hetes uh-n a dokim még 90%ban lánynak látta, szóval volt nagy meglepi :)
azóta már biztos nagyot nőtt - ahogy én is :wink:

Anikó
Kép
Kép
vicsok

[quote="cukika"]C írta:cukikasajok, szoktátok még olvasni a szeptemberi topicot? Valami nagyon böki az oldalamat....... :?

Micsoda?

büngyike

Üdv Vicsok! Örülök, hogy jól érzed magad itt a köreinkben :)

büngyike

Missi, köszi a receptet :)

Bogyo! Nekem bármikor jó, délelőtt, délután, tényleg mindegy :)

Masika! Holnap kérünk fotót :)

Ez a magzatmozgás-számolás nekem túl bonyolultnak tűnik, én is úgy gondolom, hogy ha mozog eleget, akkor minden rendben van :)

büngyike

cuki, edes vagy :) jo, akkor kibirom

bungyi, helloka, hogy smint ?

Vicsok, udv itt
bogyogyorgyi

cuk, jujj, ez tenyleg meresz, en sem tudnam megcsinalni, de ki tudja, hogy ok hogy gyurkoznek meg a problemakkal, lehet, hogy nekik konnyebb igy..
persze akkor is furcsa
bogyogyorgyi

Sziasztok :D

pocilakó András nevet fogja kapni apja után, Banduc, Kisvicsok és egyéb becenevekkel.

Cukika, ez a koraszüléses dolog elég meredek..

Masi, ahogy Cukika írta, attól függ, hogy a munkahely tb kifizető hely-e, mert akkor a fizetés időpontjával utalják a lóvét. Esetleg a Teve utcai ügyfélszolgálatot érdemes lenne felhivnod, hogy átlagosan ez mennyi idő, és akkor legalább tudnád, mire számithatsz.

Ti hogy álltok babaruha és egyéb dolgok beszerzésével?
Már nem tudom melyik topikban, azt hiszem a MÁV-osban feltett vki egy tuti listát a beszerzendőkről. Összevetettem már egy párral, de eddig ez a legtutibb.

Anikó
Kép
Kép
vicsok

Sziasztok !

Vége a délutáni alvásomnak, mert fúrnak és lecsószagot hord a szél befelé az ablakon, úgyhogy egy kissé nyűgös lettem.

Bogyó : Ez a fájdalom dolog csak úgy eszembe jutott, mert tegnap leégettem a kezemet, amitől az egész estém átment őrületes kínszenvedésbe, és úgy ki voltam ,hogy a hasam is elkezdett görcsölni.
Korábban olvastam már arról ,hogy a babáknak is van odabent fájdalom érzete, de rájöttem ,hogy biztos nem ilyesmire gondoltak .

Missi : Imádom a túrós sütiket , jól hangzik a recept!!!
Asszem nálunk egy darabig csak Apa fog sütni, mert én tegnap jól ráfáztam a császármorzsával,de ez elég könnyűnek tűnik egy konyhakerülő férfi számára is .

Cuki : Nem olvastam a szept-i topikot, és nem ismerem a szereplőket de el tudok képzelni olyan szituációt ,hogy az anyuka annyira ki van készülve a szülés és a baba miatt ,hogy muszáj-ból utaztak el.
Így van esélye feltöltődni egy kis energiával, és kikapcsolni mert lehet,hogy eddig egy perc nyugta nem volt a baba miatt, akinek viszont egy erős,kipihent anyucira van szüksége ,aki hosszú távon mellette van ,anélkül ,hogy bekattanna a megpróbáltatások miatt.
Vagy másképp van ....

:?:

Babamozgás : ezt én sem tudom ,hogyan kell számolni, de azért a rugdosást lehet érezni darabonként is :lol:
Ha valaki megy mostanában doki vagy védőnő felé megérdeklődné ?
Csak ,hogy tudjuk, mikorra tényleg számolni kell majd.

Masi: Mindjárt itt a holnap !
Már nagyon klasszul fognak látszani az arcvonásai is , biztos nagyon izgi lesz a vizsgálat . Várjuk az eredményét !

Büngyi : Cetebé-ből mekkora dózist szedsz naponta ?

Kép
sheepy

Vicsok !

Szia Neked és Andrásnak is :)

Kép
sheepy

Hú ! Csajok, Mi aztán tudunk írni, már 90 oldalnál tartunk!
Összehasonlítás képpen a szeptemberiek 95 -nél tartanak, pedig van 1 hónap előnyük :-)

Vagy csak kevesebb hozzám hasonló baromságot írnak ???

Kép
sheepy

shep, mivel egetett le ? jajjj :(
bogyogyorgyi

Cukika, szoritunk a barátnődnek!
Bocsánat, nagyon tudatlan vagyok, de mi az, hogy "2110 az értéke"? :oops:

Szia Sheepy, nem a szomszédban laksz véletlenül :) nálunk is lecsószag van a lépcsőházban, és valakire megint rájött a fúrás. Ezt főleg akkor fogom értékelni, amikor aludna majd a gyerek :evil:
És nem irkálsz baromságokat :)

Jövő heti bevásárló listára már fel is irtam a hozzávalókat a sütihez :)

Nálunk is vacsi bepácolva és előkészitve a sütőben

Anikó
Kép
Kép
vicsok

Sziasztok!

Üdv Vicsok! Szép neve lesz a kisfiadnak, én is Andrást szerettem volna, de hát lány lesz a lelkem!

Ma elkültöttem egy rakás pénzt, a párom agyonüt ha hazajön. Vettünk kiságyra tehető tépőzáras játékot, meg zenélő-forgót, tegnap meg ruhákat... szegénynek ezt egy kicsit sok lesz megemészteni. Kinéztem egy tök jó jétékszőnyeget is ami zenél, annyira tetszik! A nyoknak nem volt ilyen, akkoriban még nem láttam ilyen játszószőnyeget. Most meg beleszerettem.

Cukika: Nagyon sajnálom a barátnődet, de szar lehet ezt a minimum 7-8 hetet neki végigfeküdnie! Reméljük nem jön túl hamar a babája. Mitől nyílt ki szegény? A méhe nem bírta tovább a terhelést? A szeptemberi topikos anyukáról meg cak annyit, hogy nekem nem lenne lelkem itthagyni a babát. Nekem az a 4 nap is borzalmas volt amikor Domit nem láthattam (átvitték az intenzívre), majd megevett az iged. 2 hét... hát az nem semmi. Legalább fejhetne neki, hogy a saját anyukája tejét kaphassa... de nem vagyunk egyformák.

Missi: fincsi a süti, én is megcsinálom!

Kép
Kép
Kép
gabi39

Cuki : Nagy drukk a barátnődnek !!!!!!
Engem is érdekelne, hogy mitől nyílt ki a méhszája ????

Nekem szerencsére 3100 -as , de meg is őrülnék,ha feküdni kéne , mert nem bírok a fenekemen maradni :-).

Vicsok : 8 kerülettel odébb, a III.-ban . Panel lakás , és valaki folyton főz én meg utállom ha jönnek a szagok , mikor szellőztetnék :evil: :evil: :evil:

Bogyó : tegnap főzőcskéztem , és amikor kinyitottam a sütőt a forró gőz ráment a csuklómra. :cry:
Már nem vészes, de egész estig egy nagy kancsó vízben áztattam , mert csillagokat láttam .
Amúgy már hiányoltam valami balesetet, mert elég lökött vagyok , és mindig történik valami :lol:

Lányok : Megint itt a hétvége, mindenki pihenjen sokat, érezzétek jól Magatokat!!!!!!!!

Kép

Kép
sheepy

Sziasztook!!!

Üdv itt Vicsok! Az András tényleg nagyon szép név. Gyere sokszor!!

Sheppy Murphy, mi??! :D

Azért ez a szeptemberi topicos dolog tényleg nagyon durva!
Mi ma anyukámmal róttuk a boltokat. Láttam komplett bababútort, valami csodálatosan szép! Kaptam egy 3/4 es gatyót anyukámtól! Még jó, hogy van Ő nekem! :D Lehet megveszi a szoba bútort is. Anyósom meg még egy forintot nem költött az unokájára. Főzni, nem főz a fiaira, pedig nyugdíjas. Az én anyám meg úgy szereti a férjemet, hogy fehér inget vesz neki, mert az kell a munkába. Meg főz is, pedig még bőven aktívan dolgozik! Ez meg! Havi 250.000forintból ,nem jut ránk semennyi. Nem mintha kéne a segítsége... Anyunak sem kellene ránk költenie a pénzt, de nagyon jól esik. Teljesen ki vagyok fordulva magamból!! :evil: :evil: Fúúúú de mérges vagyok! Boccccsánat! Remélem senkinek nem rontottam el a kedvét. Nem állt szándékomban. Csak itthon kinek mondhatnám el, hogy meg ne bántsak senkit??
A találkozóval kapcsolatban én a délutánt részesíteném előnyben. A 16:00 óra körüli időpont lenne nekem jó... :oops:
Vendég

LÁNYOK!
VAN EGY ROSSZ HÍREM ,VALSZEG MÉGSEM TUDOK FELMENNEI HOZZÁTOK,EGYRÉSZT MERT A DRÁGA URAM ANNYIRA FÉLT,HOGY NEM IGAZÁN TETSZIK NEKI , EZ A VONATOSDI DOLOG(EGYÉB INDOKOKAT SOROLT FEL),MÁSRÉSZT MEG TÉNYLEG MIRE ODAÉRNÉK 11 KÖRÜL LENNE VAGY MÉG KÉSŐBB , AMI IGENCSAK SZAR,AZTÁN MÁR JÖHETNÉK A KÖV.VONATTAL HAZA! :roll: TISZTA SZARUL ÉRZEM MOST MAGAM , NAGYBA ÍGÉRGETEK,AZTÁN A VÉGÉN MEG SEMMI , DE LEHET A APÁNAK IGAZA VAN ,HOSSZÚ EZ MÁR EGYEDÜL!!!!NE HARAGUDJATOK!!!
geosel.klara

Kép

SAJNÁLOM!!!!!!!!!
geosel.klara

HOLNAP JÖVÖK!!!!!!

MASIKA:KÉPEKET VÁRJUK!!!!

VICSOK:ÜDV KÖZTÜNK,MI IS HÉTFŐN MEGYÜNK 4D-RE :lol:

TÖBBIEKNEK PUSZ!JÓ ÉJT!!!!4
geosel.klara

klari, ne erezd rosszul magad e miatt, megertjuk ! majd a kovetkezon talan ott leszel
era, irtam egy hosszu mailt neked a privire
cuk, remelem nem lesz gond a baratnoddel. a te biztatasodra holnap gyumolcsnapot tartok. majd beszamolok, hogy hogy megy.
shepy, jaja, ez veszelyes tud lenni, vigyazzal maskor !!
adri, megertelek, de az a szerencse, hogy legalabb a Te anyukad ilyen aranyos. anyost meg nem lehet megvaltoztatni

na latom mindenki eltunt hetvegezni, remelem medences bulikon ultok es alkholmentes koktelokat iszagattok, amig csodaszep ferfiak legyenek benneteket :) sajnos en ma mar itthon doglok
bogyogyorgyi

jaj elirtam,,"ffiak legyezgetnek benneteket" :)
( bogyo almodozik. hihihi)
bogyogyorgyi

hali csajszik!

na vegre esik..de jo :lol:
alig van idöm irni nektek, olyan gaz..ma vettünk uj melltartot, nagyon szep triumpf, jo arban is volt..muszaly volt, a regi mar nagyon szorossa valt..
talaltam meg egy szep kisruhat, de kicsi volt ciciben..es sajnos nem volt belöle nagyobb :cry:
na, a gyomorsavval kapcsolatban beszeltem anyucival, aki korhazi dolgozo, kiismeri magat..most attol felünk, hogy refluxom lett.mert sajnos ott tart a dolog, hogy a nyeles es soxor a legzes is faj..es ez mar nem vicc..ezert nem segit am semmi gyogyszer, mert nekem nem sok a savam, hanem ahogy Mini fekszik, nyomja a gyomorszaj egy reszet(vagy ott valamit)amitöl fellöködik a gyomorsavam..a nap 24v orajaban fajdalmaim vannak a nyelöcsövemben, teljesen mindegy, hogy mit csinalok..ugyhogy anyu azt javasolta, mivel ugy nez ki, hogy felmarta a nyelöcsövemet a sok sav, hogy probaljak herba teat inni, ha ez sem segit, akkor gasztroenterologus..mert meg 3 honap van kb a szülesig..es az hosszu idö es rosszabbodhat az allpot, azt pedig senki nem akarja :roll:
holnap baratnözök :D
ja, tali..csajok, mi jövö penteken melo utan hazautazunk anyuekhoz videkre 8) ugyhogy erröl a talirol le fogok maradni :cry: :cry: :cry:
köldök: nekem alapbol "viccesen" mely a köldököm, annyi valtozott, hogy lassan latni a köldökömet, tehat tudjuk, hogy nem a semmiben vegzödik ez a vegtelen kis lyuk :lol: de ki nem domborodik.
ma vettünk az auchanban egy dinnyet..hat csajok...ehetetlen volt :cry:
ja, ma voltam gyogyszertarban es elmondtak nekem, hogy mennyire hizlal az elevit..eljen :cry:

megyek teregetni, mindenkinek szep 7veget 8)

pusszancs
Vendég

Sheepy: Most este én meg a hasamat sütöttemmeg. Sütit csináltam és véletlenül hozzányomtam a hasamat a forró tepsihez. Nagyon szépen nézek ki, úgy fáj, hogy majd be.....
Nincs itthon Panthenol, Aloe Firts-el fújkálom. Még jó hogy nem kell mostanában dokihoz mennem!

Cukika: Okés bamba voltam, félreolvastam... de akkor is, nem szép dolog otthagyni a babát. A barátnődnek meg drukkolok!

Kép
Kép
Kép
gabi39

Szép reggelt!

Basszus, Cuki! Nem olvastam, pedig az anyukával váltottam pár privátüzenetet is, de evvel nem dicsekedett :shock: Én nem mennék, az tuti fix! Nincs az a lelkiállapot, ami miatt lelépnék. Ráadáasul mondtam neki, hogy ilyenkor az inkubátor ridegségében mennyire fontos az anyai jelenlét és az, hogy érezze az illatát, légzését az anyjának.
A barátnődet sajnálom :( Szorítok neki!

Sheepy! A Cetebéből napi egy szemet szedek, az elég, mert sok gyümölcsöt, zöldséget is eszem.

Bogyó, szió! Tegnap korán leléptem, mert hazajött a főnök és dvd-ztünk.

Gabi! Vigyázz nagyon. Én csak azt utálom az égési sérülésekben, hogy nehezen gyógyulnak :? Az aloe first jó!

Klári! Nagyon sajnálom, hogy mégsem jössz, de megértem az uradat, nálunk is ez lenne. Még így is nehéz, mert így is nehezen enged el bárhová is, városon belül :roll:

Adri! Teljesen megértelek! Vannak ilyen családok :evil: Fő, hogy a te anyukád egy szupernő ;)

Evu! Te sem jössz akkor? Nem rakjuk át másnapra? Vagy mi legyen???? :(

Vicsok! Szép nevet választottatok, bár én nem favorizálom a nevezzük el apáról a gyereket - trendet, de ez egyéni dolog :) Legyen szép és egészséges, az a lényeg :)

Na, ma szülinapi buliba megyünk :)

büngyike

Missivel mizu????? Nem jött este...

büngyike

Itt vagyok ám!Hello mindenki! :) Csak tegnap nem igazán neteztem már délután...Ma meg elutazunk párom szüleihez,szóval legközelebb hétfőn jövök..!!Addig is vigyázzon mindenki magára!Samuka az előbb majdnem szétrúgta a hólyagom :shock: :D !!Arany pofi!

Evu, az Elevitet velem le is tetette a dokim 20 hetesen!Azaz itt minden kismamával abbahagyatja félidőnől!Mert szerínte a babák is tul nagyok lesznek tőle!És onnantól csak a vas-folsavat és a Mg-Ca kapszulát szedjük..!TTe még szeded?? :roll:
Egyébként szeríntem ne agyald magad a 14 kilón!Én is ott tartok,és nem foglalkozok már vele!Ez most a babáért van!Utána hidd el leadjuk!!És ez azért nem olyan vészes! :roll: Láttad a képem amit nemrég beillesztettem?Én is visszasírom néha..de igazábol már nem aggódom a kilókon!! :wink: Puszi!!És Te is nagyon csini vagy!!Meg mindenki!!

Missfried
Kép
missfried

Sziasztok!

Bogyo, köszi a mélt, megkaptam! :)

Tali, nem lehetne mégis csütörtökön tartani? Írtam, akkor fent leszek, péntek nekem macerás, meg valószínű össze sem jönne. Örülök, hogy férjem ezt a két alkalmat is lenyeli. (hétfő, csüt.) Ő sem örült neki.

Gabi, jaj, az nagyon rossz!!!Az aloe tényleg jó rá, én még tejfölözni is szoktam, az is nyugtatja. Meg persze rögtön égés után a hideg folyó víz.
Párod megemésztette a pénzköltést? :lol:

Adri, anyós :( .De anyukád tényleg nagyon rendes. :)

Büngyi, jó bulizást! Nem semmi, mennyi buliba mész! :D

Evu, reflux :(

Csajok, szép hétvégét mindenkinek!

Erika

Lilypie First Birthday tickers
gerika

HALI MINDENKINEK!!!! HÁÁÁÁT LÁNYOK ,ÖRÜLŐK,HOGY NEM HARAGSZOTOK RÁM,DE SEAJNA EZ VAN,NEM TUDOK MENNI!!!!

LÁTOM ITT A HÉTVÉGÉN MINDENKI BULI , ANYU-APUNÁL VAN , MI MEG HAJNAL FÉL 5-KOR KELTÜNK,MERT CSIRKÉT ,MEG KACSÁT VÁGTUNK APÁVAL!MARHÁRA ELFÁRADTAM,DE HÁT ILYEN A VIDÉKI ÉLET,MEGAZTÁN SZERETJÜK A RÁNTTTHÚSIT , MEG A SÜLTKACSÁT IS(DE NEM A BOLTIT)
DÉLBEN ALUDTUNK EGY NAGYOT A LÁNNYAL,NA A AMAI NAPBAN EZ VOLT LEGJOBB!!!!
DU-N MEG MEGYÜNK A BARÁTNŐMÉKHEZ , ÍGY A GYEREKEINK NEM UNATKOZNAK , MEG LEGALÁBB KIDUMÁLJUK MAGUNKAT :lol:

NA MI IS KITALÁLTUK ,HOGY WC FELÚJÍTÁS!!!!HÁÁÁT MÁR RÁFÉR,DE HÁL ISTEN EZ HAMAR MEGLESZ.

MA VAGYUNK 28 HETESEK!!!!
HÉTFŐN ÚJBÓL LÁTHATJUK ALÍZT!!!!ANYU MEG KÜLÖNFÉLE IDOKKAL BEÁLLÍTOTT,HOGY HÁT Ő IS JÖNNE VELÜNK HÉTFŐN,MERT NEKI IS KELL A TESCOBÓL EGY -KÉT DOLOG(PERSZE ,SZERETNÉ LÁTNI A POCAKLAKÓ UNOKÁJÁT) , DE NEM BAJ , PERSZE ELVISSZÜK , HADD ÖRÜLJÖN,ÚGYIS JÖN VELEM SZÜLÉSRE!!!!!!
geosel.klara

Hali csajok!

Gyorsan írok, mert megyünk el!

Találkozó: akkor mi legyen halasszuk el, látom van akinek mégsem jó!?

Évu: tegnap beszéltem egy szülésznő ismerősömmel, és említettem neki a problémádat. Ő is azt mondta, hogy refluxod van. Azt ajánlotta,hogy szedjél savlekötőt, de ne Renit (mert szart sem ér) hanem Nilacidot, azt szedhetik terhesek is evés előtt vagy után is beveheted. és ne olvasd el a tájékoztatót, mert csak ijesztgetésnek van. az mondta ez a legjobb és tuti elmúlik a bajod. Illetve ajánlotta még az éhgyomorra grapfruit levet is. Állítólag az is nagyon jó savlekötő.

Cuki: én tuti nem hagynám ott a gyerekemet még egy fél órára se egyedül a kórházba, nem hogy napokra!!!!!

Voltunk 4D-n: 1kg 65dkg az én drágám, és nem túl fotógén, mindíg elbújt a méhlepénybe. Minden rendben van vele igazi hajas baba lesz azt mondták, már most sok haja van. Kép
HC: 28,92
Ac: 26,14
FL: 5,81
BPD8,35
OFD: 10,05
TAD: 7,44
persze centiben az összes, korának minden megfelelő.
Na próbálok képeket feltenni, ja és tuti nunis még mindíg. :D

Kép
masika

Kép Kép Kép Kép

Kép
masika

Bocsi kicsit sokat tettem fel, dehát 21 képet csináltak róla és nem tudok betelni vele, olyan kis drága!

Na léptem, mert Apa lenyakaz mindjárt :D

Kép
masika

Naháááát Masika, micsoda szép gyerek!!!!! :lol: Alukált éppen? Olyan kis gyűrött a kis pofija! Nagyon jól sikerültek a képek, dehát egy ilyen szép gyerekről.... :lol: Gratula a jó eredményekhez is természetesen.

Klára Az én párom sem engedett volna el ez tuti! Na de majd a babás találkozóra nem lesz kifogás :D

Büngyi Szupernő??? Ez kedves. Átadom neki, hátha.... :wink: Neked pedig jó szórakozást kívánunk. Nekem marad a kiskutyámmal való játék itthon, de ezt sem szabad lebecsülni, olyan, mint egy rossz gyerek.. :roll: :D De a miénk!!

Missi Jó pihenést Nektek is!

Evu Refluxom van nekem is, kb egy évvel ezelőtt diagnosztizálták. Diétát javasolnak rá. Fűszert, kávét, édességet nem szabad enni és javulni szokott. A terhesség előrehaladtával pedig egyre rosszabb lesz.... :cry: Tudom, hogy nem túl bíztató, majdnem megöltem a dokit. :wink:

A füldugulásról találtam pár szót: " A terhes nőknél felléphet részleges süketség ( :shock: ) (olyan, mintha vatta lenne a fülünkben) és a fülek pattogása (a változó légnyomás miatt, a repülőkön tapasztaltakhoz hasonlóan). Mindez a szájüreg hátsó része és a belső fül között húzódó Eustach kürtöt (fülkürtöt) bélelő szövetek vérbővé válásának következménye."
Szóval aggodalomra semmi ok, elmúlik :D

Na megyek vasalgatok egy kicsit, aztán eszem rizst, rántott csirkecicivel. Hmmmmmm...
Vendég

Masika, nagyon szép a kisbabád! És szerintem az arcán is látszik, hogy lányos. Olyan kis bájos! :)

E.

gerika

Klári, grat. a 28.héthez! :)

Cuki, hát én sem bírtam volna megválni ennyi időre a pici babámtól, az biztos. De szerintem anyuka sem tud kikapcsolódni ott, még ha azt is hiszi. A gondolatai biztos a baba körül foroghatnak...

E.

gerika

Vicsok, üdv. itt! :) Az András név nekem is tetszik.

gerika

MASIKA :GYÖNYÖRŰ A LÁNYZÓ!!!!!!!!
geosel.klara

http://velvet.hu/poronty/2007/07/06/nicsak_ki_mozog

EZT NÉZZÉTEK MEG,AZ ELSŐ IZGIBB :lol: :lol: :lol:
geosel.klara

hali csajszik :D

Masika, ez nagyon kedves töled!!!!!!!!komolyan nagyon köszönöm, hogy megemlitettel neki, es hogy kaptam ezt a tippet! most ertem haza, baratnöztem, mar nincs eröm menni, de hetfön azonnal beszerzem ezt a keszitmenyt :wink: Adri, sajnalom, eddig fogalmam sem volt a refluxrol..most viszont teljesen at tudom erezni ezt a problemat :cry:
Masi, nagyon jok a kepek, edes aranyos a kisnunis :lol:
Vettem ma egy rucit a H&M-ben, nagyon szep, majd lefotozom es megmutatom.
Laci kint van a Forma1-en, en egesz nap csaviztam a baratnömmel, mint regen :D nagyon elfaradtam..
Meg csinalok vacsit, salatat fetasajttal es mini fasirtgolyocskakat..bar ehes nem vagyok, de emberem az lesz biztos :D
nos, en örülnek, ha elalasztanank a talit, de csajok, nekem egyebkent mindig a hetvege vagy a pentek delutan(4utan)lesz jo, mert amugy 5ig vagy 6ig dolgozok..meg szept.vegeig, ha birom 8)
Kepzeljetek, ma kerestem es sehol nem talalom a Felicitas kiskönyvemet, amivel at tudnam venni a baba-mama mintacsomagot :cry:

na megyek fasirtozni :D

pusszancshegyek
Vendég

Jó estét Mindenkinek !

Evu : Remélem azért nem vagy nagyon elkeseredve a reflux miatt, és ha elkezdesz rendszeresen gyógyszert szedni javul a helyzet .
Amit Masi írt az tényleg nagyon jó , illetve még a Talcid ilyen ami ugyan annyiba kerül ,mint a Rennie ami egy nagy "zar a gyógyszerészem szerint is . Mind recept nlélkül kaphatóak.

Masi : Nagyon jók a fotók , így hogy már találkoztunk az első két képen szerintem nagyon hasonlít Rád ! :)
Egyáltalán nem sok ez a kép , ilyen csodával nehéz betellni !

Adri : Érdekes ez a füldugulásos dolog, néha tényleg úgy érzem, hogy süket vagyok :P .
Pénteken voltam az új dokimnál, biztos hülyének nézett, mert minden mondata után vissza kérdeztem .
Anyukád tényleg nagyon aranyos, anyóson meg ne mérgelődj , nem őt kell csípni, hanem a fiát .

Gabi : Remélem már jobban van a hasad !!!!
Párom meg is jegyezte ,mikor mutattam neki a kezemet, hogy még jó ,hogy nem a pocakot égettem meg. Brrrr, nem lehetett kellemes :cry: Vigyázz magadra !

Klári : Gratulálok a 28. héthez ! :lol:
Kár ,hogy nem leszel ott a találkozón, de megértem a szitut és én sem vállalkoznék hosszabb utazásra , pláne vonaton zötyögni :x
Majd tavasszal jöttök babástul :)

Erika : Én nem ragaszkodom péntekhez , ahogy a többieknek jó úgy intézem a dolgaimat. Remélem sikerül valamit kiokoskodni, ha már itt leszel Bp-en.

Büngyi : Hogy sikerült a buli ?

Missi : remélem neked nincs anyós- fóbiád és jól telik majd a hétvége :wink:

Cuki : Merre vagy ?

Mindenkinek jó pihit, megyek Jóbarátokat nézni, mert Apa már türelmetlen !

Kép
sheepy

Na itt a hasam megégve:

Kép

Szép igaz? A köldököm kifordulva, a hasamon a csíkkal... :D

Kép
Kép
Kép
gabi39

Masi: Édes a baba, nagyon jók a képek!

Kép
Kép
Kép
gabi39

Hali!

Apa egész délután bitorolta a gépet, így jobb híjján olvasgattam.

Sheepy: mindenki azt mondja, hogy rám hasonlít, olyan kis édes, szívem szerint mind a 21 képet felraktam volna róla.
Már alig várom, hogy a kezemben tartsam.

Evu: szerintem tuti jó lesz ez a gyogyi, a szülésznő ismerősünk nagyon vágja a témát :D mindíg azt mondja nekem is ha valami gondom van, hogy őt hívjam és "hallgassak az öreg szülésznőre" :D Most is mondott egy csomó okos dolgot a szoptatással kapcsolatban még (meséltem neki mit hallottunk kedden)

Csajszik: most akkor mi legyen a találkozóval tegyük át máskorra?
Még nem foglaltam asztalt!

Klári: én is sajnálom, hogy nem tudsz jönni, pedig akkor izgalmas ha minnél többen vagyunk, képzeljétek a pincér arcát a sok pocakos mami láttán :D
Tök jó a táncoló poci, az enyém inkább a másodikra hasonlít, és szokott is így mocorogni.

Uh közben is olyanokat rugdosott a kis drága, hogy azt hittem leugrok az ágyról. Ahogy megálltak azzal az izével a hasamon, rögtön becélozta, és belerúgot egy jó nagyot, mondta is a dokinéni, hogy már el is veszi onnan, mert nem nagyon tetszik Lilinek.

Na lelövöm magam, magyek simizni kell apát, hogy el tudjon aludni. Van még egy gyerekem :D :D

Kép
masika

Cuki, ezer koszonet a gyum napert mar 2 db KET kiloval voltam kevesebb reggel, ok. gondolom ez foleg viz, de akkor is jo erzes !!!
azt hiszem heti 1 x megcsinalom. Az nem tul sok?

Gabi, hat ez nagyon fajhatott ! jobbulast

masi, GYONOYRuu a kislany ! Sajnos en sem tudok penteken menni, mert mi meg meghivast kaptunk a Balatonra pentek reggel mar lemegyunk - utolso lehetoseg a nyaron nekunk, szoval kihasznalom. sajnalom, de igerem a kovetkezon ott leszek :)

evu, mi lenne, ha csinalnal egy tisztito napot ? pl csak rizs so nelkul ? gyum.nap nem tudom, hogy nem csinalna -e neked tul sok savat.(??)dokid mit ajnanl? azt tudom, hogy a refluxra nagyon rossz a nyers paradicsom pl. Meg van 2,5 honapod, szoval jo lenne, ha javulna az allapot, drukkolok

Elevit, vitaminok, en az elso 3 honapban szedtem, noveli az etvagyat es ezert hizlal, es tok felesleges oket szedni ( szerintem) jobb a friss zoldseg, hal..stb.

szep vasarnapot mindenkinek, sok pihenest, setat, kicsi ebedet :) !!
bogyogyorgyi

LÁNYOK!NICS MEG VÉLETLENÜL AZ ÁLOMSZÉPZENE CD?
MEGVENNI NEM AKAROM, DE HA VKI ÁRÍRNÁ NEKEM AZ TÖK JÓ LENNE,NAGYON TETSZIK!!!
Kép
geosel.klara

Sziasztok!

Nagyon jól éreztem magam tegnap :) Ma is mennék valahova :roll: De nem merem itthon megemlíteni, mert tuti fejvesztés lenne a vége :D

Masika! Nagyon szép kislányod van! Irigylem a sok haja miatt, remélem az enyémnek is lesz, mert haj nélkül már nem is nő a nő :lol:

Gabi! Jaj, a pocidat jól elintézted! Kenegesd, hogy hamar begyógyuljon!

Csajok :!: A találkozót nem tehetnénk át akkor csütörtökre, hogy Erika is ott lehessen és Bogyógyörgyi??? Talán így Evu is el tudna jönni, na?????

Legyen szép napotok! Jó hallani, hogy mindenkinek van programja :) Én ma bevállaltam egy jó kis rántott csirkecombot Apucinak burgonyapürével :) Annyira kívánta ma reggel, mivel későn keltünk és mondtam neki, hogy olyan vasárnapillat van a levegőben :)
Erre hozzátette, hogy milyen jó lenne, ha ehhez a vasárnaphoz igazi vasárnapi étel járna neki.... Rántott csirke pürével. Persze nem követelőzően! Éppen ezért megcsinálom neki, mert szeretem :) Én majd eszem sajtot. :P

büngyike

HOLNAP 4 D!!! Kép
geosel.klara

Na, megyek megnézem azt a húst, amit Apuci vett :?
Nem kapott combot, ezért csirkemell lesz, nekem pedig rántott camamber...
Cukika! Aranyos vagy, hááát... néha fáj a szívem, hogy ő nem eszik finomakat itthon, ezért megkegyelmezek. Persze a húshoz nemigen nyúlok hozzá csupasz kézzel :)
Én egy éve vagyok vegetáriánus és nagyon jól ézem így magam.

Klári! Kérünk képeket!

Én is olvasgatom a szeptemberieket, lehet hétfőn ismét lesz egy baba :) Cuki, láttad????

büngyike

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: