A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Zsebike Drága!

Ne szomorkodj!!! :roll: Minden rendben lesz,olyan kis petikéid lesznek,hogy csak csuda!!!! :wink: És ham,arosan te is kismami leszel!!!!

Olyan vihar lesz nálunk!!!!!!!!! :shock: :shock: :shock: A szél az ugy fúj!!!!!!!!!!És borul be! :shock: :shock:

Krisztike!

Ma mentek ,megnézetni magad????Nehogy nekemitt bajod legyen :shock: :oops: :roll: Egy hét és hallod a jó hírt !!!Édesanya Leszel!!!!!! :wink: :wink: :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Rebe!

Igazából se jót se rosszat nem mondott(lehet ez a normál mittomén)
annyit mondott,hogy picik még...és növele a szuriadagomat! duplára!

Hétfőre remélem "meghíznak" már!Ha ettől a lóadagtól nem akkor semmitől!Picit el is vagyok keseredve..:-(

Zsebibaba74
zsebibaba74

Nyunyikám köszönöm szépen a biztatást!

Hétfön majd kiderül jól lett-e beállítva...addig is bizakodom!

Jó lenne pénteken már túl lenni a levételen...

Zsebibaba74
zsebibaba74

Ki megy holnap a találkozóra???? :roll: :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Zsebike!

Bízál a dokikádban!!!Minden rendben ,lesz!!!Bíztos meglesz pénteken a nagy nap!!!!! :wink: :wink: :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Lányok!

Elköszönök mára!
Kell a pának a modem! :? Majd reggel jövök!JÓCAKÁT nektek! :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Lányok!

Elköszönök mára!
Kell a pának a modem! :? Majd reggel jövök!JÓCAKÁT nektek! :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Sziasztok,

Most hívott Kriszti, volt orvosnál, és hát...túlstimuja van, elég rendesen, úgyhogy most csak pakolni ugrott haza, és jönnek fel a János kórházba!!!
Ne aggódjatok, minden rendben lesz, ott jó kezekben lesz! És köztudottan jó a babáknak ez a túlstimulált állapot!!! :wink: Ilyenkor a sikerességi arány, ha jól tudom 90% körülire ugrik :wink: :lol:

Holnap hívom, és jelentkezem majd, hogy mi a helyzet!

Puszi!

Kép

Kép
zsókuci

Sok puszi Krisztikének!!!!!!!!!

Kép
lukrécia

Kriszti!
Lélekben velünk leszel!!! Minden jó lesz, az bizti!!!! Puszi!

manda

Kriszti,
Jó kezekben leszel! Szorítok! Puszi!

Kép
rebe
Dunaharaszti

Hát csajok
,túl vagyok 2 óra vasaláson,+ 1,5 óra palacsintasütésen.Kicsit elfáradtam az itthoni munkába,gondoltam benézek.Emelett Martinnak légcsőhuruta van,köhög szegénykém a jó időben.Egész télen nem volt beteg,lassan egy éve elkerülték hálistennek a betegségek!
Most jelentette be apa is hogy jövőhéten szinte minden nap estig dolgozik,így megint marad a magány,kettecskén Macikámmal.
na kipanaszkodtam a semmit! :lol:

Krisztike
megy a drukk.Engem is túlstimuztak mikor Martin sikerült.
Nálad is meglesz a "minden jó ha jó a vége":))
Puszi és nagy kitartás gondolunk rád sokat

Zsebike
Sok petike lesz ott meglásd!:)))

Holnapi találkozóra kívánok minden jót annak aki megy,jó sok dumcsit,jó babázást,remélem a következőre mi is eljutunk.:)
Szép napot holnapra! Na és persze várjuk majd az élménybeszámolókat csajok!

Jó éjt mindenkinek!
sehike

Sziasztok!

Bibar, nagy élmény lehetett a 4D :D Gratulálok! Fotót nem láthatnánk a kicsi fiadról?

Vikkata, nyugodj meg, ez tuti a gyógyszerek hatása :D A stimu ideje alatt én is elég szeszélyes voltam, pár nap után a férjem csendesen, nagy pillogások közepette megkérdezte: "ez nem 9 hónapig lesz így, ugye?" Olyan jót nevettünk :lol:
Már csak kettőt kell aludnod :wink:

Sehike! Sajnálom, hogy csúszik a kezdés :( Nem is biztos még! Hátha....

Elan, aranyos a férjecskéd! Külön dícséret neki is a szép fotókért! :lol:

Zsebibaba, sok idő van még hétfőig, hogy szépen érleld a petécskéket! Biztos segít majd az emelt dózis!

Kriszti, nagyon sajnálom! Mielőbbi jobbulást! Millió puszi Neked!!!! A babusok meg csak kapaszkodjanak ügyesen! :)

Zsókuci, köszönjük hogy tájékoztattál minket! Holnap is várjuk a híreket! Puszi!

Jó éjt!

Kép

KépKép
anett_1

Sziasztok!

Zsókuci! Köszi a híreket Krisztiről!

Krisztike! NAGYON SOKAT gondolok rátok!!!!Minden rendben lesz! DRUKKOLOK!!!!!!

Ma nem leszek. Apa holnap reggelig horgászversenyen van, :roll: , én meg megyek talizom a barátaimmal. Haverok, buli..... :lol: 16 évesnek fogom magam érezni! :oops: :D
vikike0429

Kriszti!
Kitartás!Én is túlstimus lettem és 2 baba kucorog a hasamban!
Elan,Rebe!
Klassz helyeken jártatok!
Nyunyi!
SAjnálom,hogy barinédnak nem vették észre a genetikai problémát!Szörnyű lehet!Helyes a két baba!
Zsebibaba!
Ne aggódj,még a stimu elején vagy,a dokinak is meg kell ismernie a szervezetedet!minden rendben lesz!
Vikkata!
10-ből 9?Ügyesek vagytok!Drukk hétfőre!
Estrella!
Köszi a pocak dícsérőt!
Vendég

Jó Reggelt Lánykák!!!

Krisztikém,drukkolok neked nagyon!!!! :wink: Minden rendben lesz!!!!Kismami! :wink:

Benszike!
Köszike a dicséretet ,továbbítom!!! :wink: Ja ari voltak a pocis képeid!!! :wink:

Megyek mert ,dolgozom,!Nem viszek laptop-ot,mert kell a modem apának! :?

Ha haza értem ,jövök!!!!

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Nyunyi!
Köszönöm!
Vendég

Jó bulizást annak aki megy ma.

Kriszti, Lexi:
Már mindegyikőtök Pesten van? Hát mi van itt? :?

Zsebibaba:
Ne légy szomorú, árt a szépségednek. :)
Minden rendben lesz tuti.

Rólam:
Reggel voltam UH-n, és minden oké. A képet sajnos nem tudtam csatolni :twisted:
Vendég

Sziasztok!

Egész héten beszéltük Krisztikével,hogy valami nincs rendben nála..azt tegnap este jött az üzi tőle,hogy Pesten vagyok túlstimu!
Majdnem lefordultam a székről amikor olvastam!:-(

Nagyon drukkolok neki!Hétfőn megyek és meglátogatom!Remélem minden renben lesz!Most már én is napról-napra jobban félek!
Nem szeretnék túlstimus lenni!:-((((

Zsebibaba74
zsebibaba74

Sziasztok!
Kriszti, megy a drukk!! Minden renben lesz!

Zsebike, ha lesz több híred Róla, írd meg légyszi! Te meg ne aggódj, az emelt dózis 1-2 nap alatt is csodákat tud tenni.

Azt én is hallottam, hogy a túlstimu jót tesz a babáknak. Bár gondolom nem kellemesek a tünetei, de ha valóban annyira sikeres, lehet, hogy külön kérni fogom :wink: Na, csak próbáltam picit oldani a feszültséget...

Sehike, jobbulást fiacskádnak! Te pedig ne aggódj, hátha nem biztos még az az 1 hónap csúszás. Ha pedig mégis, akkor majdcsak eltelik valahogy. Nem mondom, hogy gyorsan, mert már én is tűkön ülök, pedig kb. 1 hónap múlva mi is kezdünk :wink:

Képzeljétek, tegnap egyik legjobb barinőm bejelentette, hogy babát vár. Annyira aranyosan csinálta, teljesen meghatódtam tőle. Tudja, hogy velünk mi a helyzet és igyekezett diplomatikus lenni. :D Még azt is mondta, hogy ugyanannyira örülne a mi babánknak, mint a sajátjának :D Szerintem ez annyira kedves. Sokan - még ha a barátaidnak is tartják magukat - annyira tapintatlanok tudnak lenni.

Na, megyek takarítani, mosni. Este meg buuuulllliiiiii :D
süni76

Szép napot lánykák!:))

Bár itt nálunk hol esik,hol nem.

Anett
Köszi az együttérzést,már kezdek megbarátkozni vele.
Úgysem tudok ellene tenni semmit,ezek a főnökök nem nézik az embert,tisztelet a kivételnek.

Vikike
16 éves,hú de régen voltam már:) :)
Gondolok rád érezd jól magad.

Nyunyika
Már dolgozol?
Jó munkát akkor ,de óvatosan. :lol:

Estrella
Sajnálom a képet,de a lényeg a Jó hír,hogy minden rendben az Uh-n,örülök!!!!

Zsebike
Ne félj,próbálj ne gondolni ilyesmire,ez ellen mi sajna nem sokat tehetünk.Reméljük a legjobbakat!

Süni
köszi a jókívánságot,továbbítom Manókámnak.
Hát igen vannak még rendes barátnők is a földön,kár hogy nem mindenki ilyen.
Ma mindenki bulizik?Kezdek írigykedni,már annyira rámférne!
Mért nem lakom közelebb?:)) Jó szórakozást,érezd jól magad!

Kriszti
Remélem minden ok és már jobban vagy.Izgulunk érted:
Zsebi majd írj ha tudsz valamit!!
sehike

Megjöttem!

Bezártam,utána meg elszaladtam,bevásárólni! :wink:

Sehike drága!

Köszike,vigyázzzzzzok! :wink: Babácska már jóbban van? :roll: Kicsi tündérke,olyan aranyos a telefonos képen!!!!! :D :wink:

Beszéltem Krisztikénkel!!!Jól van,csak nem megy neki ez a fekvés!!!! :wink: Kicsi mami! :wink:

Hú!Vikkata is mindjárt az lesz!!!! :) :) :) Lassan Zsebike is!! :wink: Jó sok kismami lesz nemsokára !!!!!!!!!!! :wink:

Most megyek megint,mert mosok ,meg főzök!!!De délután még jövök!!! :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Na hahó!

Mindenki a találkozón van???? :shock: sehol senki???? :roll:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Csak bekuk!

De látom sehol senki!JÓCAKÁT nektek!Holnap jövök! :wink: Pusza

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Na itt a kép:
Kép
Vendég

Estrella, csodás a babátok!!!!! :D

Na, ennyit a buliról. Lemondták :( Viszont a férjem közben meg csinált magának programot, mert azt hitte, nem leszek itthon. Most enyhe lelkiismeretfurdalással ment el. Mondjuk én sem könnyítettem meg a dolgát...

Joccakát mindenkinek! Átkukkolok a másik topikba.
süni76

Sziasztok,

Ma a tali után volt kórház járatunk is, Chestiékkel és Lukréciával voltunk Krisztinél is, és Lexinél is.

Kriszti hírek: infúziót kap, naponta többször is, több helyen van folyadék a pocijában. Véleményem szerint ebből leszívás lesz.

Lexi hírek: engedélyt kaptam, hogy megírjam, hogy mi a helyzet velük. Sajnos, amikor bement magzatvíz vizsgálatra, kiderült, hogy nincs magzatvize, és a kislánya sem mozgott… Már az orvosok azon tanakodtak, hogy császár legyen, vagy simán meg kell szülnie, amikor mondta Lexi, hogy hát ez már a 3. beültije volt. Erre a dokik persze ledöbbentek, és elkezdték adni neki a szteroidos infúziókat, hogy esélyt adjanak nekik. Jelenleg mozog a gyerkőc, és csütörtökig kell elfogadható mennyiségű magzatvíznek termelődnie, különben… :cry: Szóval megadrukkokat kell küldeni, mert nincsenek túl jól most. Lexi eléggé el van keseredve, teljesen megértem… Nagyon bízom benne, hogy minden jóra fordul, és már nem lesz semmi baj. Ha minden jól megy, és lesz magzatvíz, akkor úgy néz ki, hogy egészen a szülésig bent kell maradnia – de szerintem ezt nagyon szívesen vállalná. Megígértem, hogy minden héten bemegyek hozzá, csak maradjon jó sokáig :wink:

Taliról: töltöm fel a képeket, a saját honlapomra. Mivel – gondolom – nem mindenki szeretné, ha ország-világ látná, így azoknak, akik ott voltak, elküldöm majd privibe a linket. Aki nem volt ott, és szeretné megnézni, privibe írjon, és elküldöm. Szerintem így lesz a legjobb.
Aki szeretné, hogy ne legyen rajta (nem ajánlom :wink: ), légyszi SOS írja meg priviben, mert akkor kiveszem – persze utólag is. De ezzel a linkes módszerrel szerintem nyugodtan vállalhatja önmagát, hiszen csak „mi” láthatjuk egymást. :D

Puszi!

Kép

Kép
zsókuci

Csajok!

Lehet, hogy elhagytam egy pár fontos felszerelést a tali. Legalább is a kocsiban nem találom, pedig már áttúrtam a csonagtartót is.
Egy dm-es szatyiban volt egy pekus - ez annyira nem fontos, de volt még egy plüss nyiszi nyugirongy, Jázi azzal alszik és egy farmos textilkönyv meg pár ruhadarab. Ha megtaláltátok légyszi szóljatok, ha nem akkor keresem tovább.

előre is köszi

Kép
Kép
zuzmó

Zuzmó megtaláltuk,Chestinél vannak a cuccok!

Lippa

lippa

Anett
majd rakok fel,még nem jutottam el odáig :oops: :oops: de a másikba rakom :oops: :oops: majd szólok és megkukkolod :P :P

Kriszti
ez tuti baba :P :P :P

Nyunyi
hogy vagytok???

bibar

Sziasztok!

Mennek a drukkok Krisztinek és Lexinek!
Nagyon szorítok nekik, hogy minden rendben legyen!
Már kezdek félni én is a hóvégi kezdéstől.
nikó

Vikike,
Remélem ma jót bulizol! :wink:

Estrella,
Gratula a babókádhoz, nagyon édi! :D

Zsókuci,
Köszi a híreket! Örülök, hogy jól éreztétek magatokat a talin! :lol:
Ha lehet én kíváncsi lennék a képekre! :wink:

Kriszti,
Tutira minden rendben lesz, erős csajszi vagy! Kitartás neked a fekvéshez! Szurkolok nagyon!

Lexi,
Annyira sajnálom ami veled/veletek történik! Egyszerűen nem találok rá szavakat. Imádkozom értetek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Remélem túl lesztek ezen a megpróbáltatáson is.
Ez az angyalka nektek megy: Kép

Jó éjszakát!

Kép
rebe
Dunaharaszti

DRÁGA KRISZTI!

BÁR TUDOM, HOGY KÓRHÁZBAN VAGY, DE AZÉRT SZERETNÉK NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNNI NEKED! PUSZI
Estrella

Kép
Vendég

Jó reggelt Lányok!

Énn kész vagyok! :( Lexike miatt,szegénykém!!!!!Remélem minden oké lesz!!!És termelödni fog az a magzat víz!!!!!!!!!!!! :roll: DRUKKKKKKKKKKKKKKKKKKK!!!ÉS KITARTÁSSSS!Ha megy valaki hozzá!Puszikálom!

Krisztikének is drukk és kitartás!!!Minden rendben lesz!!!! :roll: :wink:

Nikó!Ne idegeskedj ezen! :wink:

Bibar drága!
Köszike jól!Cickóim ezerrel fájnak, :wink: De néha görcsölget is a pocim! :oops: Nemsokára eredmény hírdetés! :roll:
Párom megy az idegeimre, :x csináljak tesztet jövöhéten csütörtökön,mert akkor 2 hét lesz!Montam nem akarok ,mert ha negatív akkor csak kész lennék,és 13 án sz.r lenne menni!!!Kivárom a 13-át!!! :roll: És ti jól vagytok???Olivér a kisfiam 2-dik neve!!! :) László Olivér! :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Lányok!

Krisztis hírek!:Petefészke még mindig nagyobb és a méh mögött van folyadék!Holnap megy a bmc-be és ha javul lehet haza mehet!!De ez csak remény azt monta!!!! :roll: :) És puszikál mindenkit!!!! :wink:

Megyek csak ezért ugr.be!Majd jövök!

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Kriszti!
Nagyon boldog névnapot kívánok!
Vendég

Kriszti
én is boldog névnapot kivánok,remélem majd visszaolvasol :oops: :oops:

Nyunyi
ezek jó tünetek :P :P már csak 7 nap,bár én nem birnám ki teszt nélkül :oops: :oops: de te ügyi vagy :P :P szép neve van a kisfiadnak/IS/ :P

bibar

Krisztiknek boldog névnapot!

Puszi!

Judit

jucicuki

Kriszti!

Nagyon boldog névnapot kívánok neked!

Kép
nikó

Bibar!

Nehezen bírom,én is ki!De ha negatív akkor olyan rossz lenne,bemenni 13-án!!!! :roll: :( :oops: Te kicsikéd is Olivér lesz!!!Édi név!!! :)

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

A Krisztiknek mi is nagyon boldog névnapot kívánunk!!!
Kép

Andi és Karcsi

manda

Szia Manda!

Mi újság??Hogy álltok????? :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Manda!

Elvileg ,mindjárt leszívásod lesz ugye????

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Sziasztok!

Lányok! Nagyon jól éreztem magam. Kár, hogy Férjem nem jön velem soha sehova....Kollégáimmal voltam. Szupi volt komolyan!!!!

Krisztike!Drukkolok, és NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNOK!!!!!

Lexi!!!!Rettenetesen szorítok nektek!!!!!!!!!!!

Kép
vikike0429

Vikike!

Örülök,hogy jól érezted magad!!!! :D

Most megint megyek,de majd jövök!

:D

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Krisztik,
Nagyon boldog névnapot kívánok nektek!
Kép

Vikike,
Örülök, hogy jól sikerült az estéd! :wink:

Kép
rebe
Dunaharaszti

Szia Rebe! :)

Lányok,fáj a pocim :( olyan mintha meg akarna jönni!!!!!!!!!!! :? :( Pláne akkor fáj ha teszek veszek! :(

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Sziasztok!

csak elköszönni jöttem, mert ugye holnaptól többen leszek :D .. és nem leszek gép előtt tuti biztos.. 15-én derül ki, hogy megtapadtak-e vagy sem.. Igyekszem jelentkezni azután, hogy tudjátok, hogy van-e újabb kismami, most kicsit félek, hogy mi lesz, akkor ha.. Ha nem jelentkeznék azon a héten, akkor úgyis tudjátok.. :roll:

Lányok sok puszi mindenkinek, LEXI teljes szívemből kívánom, hogy minden legyen rendben VELETEK! Nagyon drukkolok!!!

Kriszti!!! Beszéltünk, és már akkor is mondtam, hogy KITARTÁS, de azért most is leírom, hogy KITARTÁS! :D Meg lesz az eredménye.. :D :D ÉSSSS BOLDOG NÉVNAPOT!!!!!!!

Kata
torolve_20130114141731

Vikkata!

Vigyázz magatokra nagyon!!!! :wink: Holnap gondolok majd rád!!!!És nagyon drukkolok neked!!!!! :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: már küldöm is!!!!! :wink: És ne gondolj arra hogy nem sikerül!!!SIKERÜLNI FOG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :) Puszika Drága!!!Híányozni fogsz!!!!!!Siess vissza hozzánk,amennyire lehet!!!! :roll: :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Szia Nyunyi!
Hát én még holnap megyek UH-ra és vérvételre, és ha minden jó, akkor indul a stimuláció, a Puregonnal és Merionallal.
A leszívásom még odébb lesz, remélem 13-a hetében! :lol:

Hát a pocifájás, reméljük, csak jót jelent!!! :wink:

Kata
Akkor küldöm drukkjaimat, biztos foglak látni, bár nem tudom hányra mentek!!!

manda

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: