A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Hőmérőzés

Szilva :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: nem vagyok Tarzanné :lol: Apáé, van ott tesztoszteron :lol:

Kóros cicihiányban szenvedett szegény gyermek eme képen. 8)

kispiskóta

lili (lehet, hogy ezt már olvastad)

http://www.infertility.hu/hormontabla.htm

Szilvi

Lilypie Maternity tickers

src="https://lbyf.lilypie.com/5JRlp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Kids Birthday tickers" />
szilvaqueen

:lol: :lol: :lol:

Szilvi

src="https://lbyf.lilypie.com/5JRlp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Kids Birthday tickers" />
szilvaqueen

sziasztok
mostanában ritkán jövök, :oops: bocsi :oops: de olvasgatok azért
BMI jaaaaaaaaaaaaaj, inkább nem is számolom ki :lol:
Röviden élménybeszámoló Gabcsival:
NAGGGYON JÓ VOLT :D sok program volt :P cirkuszban is voltunk, érdekes volt ez a vizzel teli porond :P cicusok is édik voltak, én bizti nem tudnám én macskámat ilyenekre okítani :lol:
Állatkertben örökbefogadtuk Gabcsinak Bóbitát a bébi oroszlánt :D apjuk meg csinált egy jó kis grafikát, ami pólóra és párnahuizatra rá lett vasaltatva Gabcsinak.
Miskolctapolcai fürdő is jó volt, éjszaki fürdőzésre is metünk, ott az éjszaki bogarak azért nem tetszettek :? sokan voltak pfúúj.
Tiszatóra mentünk hajókázni, döglött kagylókat halásztunk víz felszínén, mert a nagy melegben elpusztultak és fenn lebegtek.
Kutyusoztunk, be lett ígérve kutyus jövőre ha jön :P mopsz :wink: annyira csúnya hogy már szép :lol: nagybáttyámék tenyésztik :wink:
Moast házakat nézegetünk, tegnap láttunk egyet ami nagyon bejön, de kalkulálunk :P

Zsú
Marci lesre majd mennék Bonival :P :wink:

Ceni
Zalába babához asszem csak msn gratuláltam, most itt is GRATULA!!!

no ki lesz a következő ????????????? :D :P Purc??? Robcsi???

Kép
gaby25

Sziasztok!

Felkeltem,és reggel 8kor más végeztünk is,most 11 iroda,utána következő helyszín.

Zsú: Marci nagyon édes,és nem morcos,hanem zabálni való :)

Szilva:ne legyen lelkiismeret-furdalásod, inkább süssé főzzé oldalast meg csülköt :wink: :lol: :lol:
vedresandi

andi: reklámfilmeket is készítetek? Most mit csináltok? Vagy az titok? Furdalja az oldalasomat a kíváncsiság :lol: :lol: :lol:

Szilvi

szilvaqueen

Szilva:nem titok,a Magyar Posta új image reklámfilmjét csinálom én most,de emellett még van 3-4 reklám nálunk,de 5en dolgozunk a cégnél.
vedresandi

Piskóta! Gyönyörű Marcifiú olyan ezen a képen, mint egy kis sharpei kutyus. :wink: Nézem, nézem a fotel támlát......ááááá, ezek apa lábai?!?!

Szilva! Akkor most szép az élet? Fényképet azonnal új szerelmedtől! És ha már, ...akkor a ruháról is. Na meg még egy lagzi is! Habzsi-dőzsi.

Szezso! Mea culpa. A tubára gondoltam.

Lili! Igen, az sajna PCO gyanut jelent, de nem feltétlenül az, ne izgulj.

Szasz Gabikáltan Gabi! Kéne már egyet sanyizni, nem?

Andi! Most már menjél szabira, jó?

Kép
zölddisznó

Zöldi:ma megyek mini szabira Velencére,és amikor Dani nyaral az Apjával,mi is megpróbálunk kettesben pihenni a párommal.
vedresandi

Szóval tisztábatéve a Douglasos ügyet:
Úgy kell elképzelni, mintha a hasüreg egy szatyor lenne, és belepakolnánk a szerveket, akkor is maradna egy kis hely az alján. Ez kb a hüvely mögött van. A hasűrben normális esetben nincs a szerveken kívül folyadék. Ha van, az a legmélyebb ponton, a Douglas űrben gyűlik össze. Lehet vér, genny, gyulladásos savó, esetleg a peteéréssel kiszabadult steril folyadék is. Az utóbbi amit Szezsó írt, nem kóros (sőt!) a többi igen.

Kép
zölddisznó

Andi! Kaki időt mondanak, de pihire kiváló! Úgysem vagy vízfüggő, ha jól emlékszem. És mikor lesztek Danitlanok?

Kata! Hol vagy?

Kép
zölddisznó

Köszi az uh-os infokat :!: :)
közben felhívtam a barátnőmet, hogy ő hogy vett anyagot a férjétől. Hogy mi mindenre képes egy , na igen a rafinéria az meg van bennünk :twisted: :lol:

de azért én még várok egy kicsit, nem akarok erőszakoskodi.
amúgy egy cucc vizsgálat eredménye, mennyi ídő alatt van kész :?:
surmi
kockasfulunyul

Zöldi:igen,anya hívott tegnap,hogy esni fog,de legalább nem csinálok semmit,munka se lesz 7végén.Hugomék is jönnek,ők is lenn alszanak,kerti sütögetéshez pont alkalmas.
Danitlanok elvileg a következő két héten belül egy hétig leszünk péntektől vagy vasérnaptól,attól függ,mert last minute-tal mennek Egyiptomba,és hétfő kedd körül tudják meg mikor utaznak.

Surmi:amikor neki láttunk mi is az éleslövészetnek,és már az elején én is említettem a drágámnak,ha esetleg nem...akkor kellene.Akkor nagyon rosszul reagálta le,de most elmagyaráztam neki a görbéimet,hogy elvben jól működöm,és már van egy pulyám,meg sose lehet tudni,nem fáj az senkinek.Nagyon jó ismerősöm a dr-nő,ezért ment bele.
Ha kell Nektek is megadom az elérhetőségét,a Blahánál van a magánrendelés.
vedresandi

Surmi:ahova nekünk kell menni,bementem egy steril edényért.Ha mi visszük,1 órán belül be kell vele érni,és akkor 30 perc, ha ott csapjuk a pohárba,akkor 1 óra alatt van eredmény.
vedresandi

surmi: mi magánban voltunk, kb. 1-2 perc alatt meg volt az eredmény. szakrendelésen nem tudom, hogy mennyi idő.

Szilvi

szilvaqueen

inszemes csajszik: nálatok hogy volt a mintavétel apa részéről? Vihettetek vagy ott kellett egy külön helyiségben produkálni? Nálunk ott kell majd, ettől teljesen kész van a férjem. :?

Szilvi

szilvaqueen

és még valami: párom azóta értékelte át a dolgokat igazán, mikor bejött velem a meddős doki rendelésére, ott elmondta a doki, hogy kivel mi lehet, történhet, stb. és hüvelyi uh-val megvizsgált. Azóta egy kicsit jobban felnéz rám/ránk nőkre :D :D

Szilvi

szilvaqueen

Nekem az a bajom a hamareredménytadó apacucc-vizsgálattal, hogy csak részeredményt ad, és egy csomó lényeges dolgot nem vizsgál. Az "alapos" vizsgálatnál nézik a másnapi túlélést is, ami nagyon fontos, mert nem érsz semmit a milliókkal, ha másnapra elhunyászkodnak. A másik meg hogy teszésztik a cuccot, és ezzel rejtett, tünet nélküli gyulladásokat is meg tudnak állapítani, ami szintén okozhat gondot, ha nem kezelik.
Egy a bibi vele, hogy nem ócsó. 12.000.-

Szilva! Inszemnél a törvény előírja, hogy csak az ott leadott cuccot lehet felhasználni. Ami érthető is, hiszen ha te mégsem a férjedtől szeretnél gyereket, hanem inkább csaknorisztól, akkor az simán kijátszható lenne! :lol:
DE nem ez a gyakorlat. Mi is mindig vittük - de tudni kell, hogy ismerős volt a doki, aki csinálta.

Megyek csülköt venni, jön apa!

Kép
zölddisznó

Szép is lenne, ha teszésztenék! TENYÉSZTIK

Kép
zölddisznó

coca: nekem is ez volt a gond az andrológusnál. Két perc alatt eredmény volt, 10 ezer Ft-ba került. Az utolsó vizsgálatnál pl. látta, hogy nem 100%-os az anyag, gyulladás lehet az oka. De hogy hol, miért? Nem foglalkozott vele. Cataflamot írt fel a páromnak. De 2-3 bogyót szedett csak be. Mondjuk a spermiumszám sem tökéletes, ezért kell inszemre mennünk (16-18 millió).

Szilvi

szilvaqueen

Jó reggelt!

tegnap este óta eszem a bromot. csak a fejem kicsit tompa tőle.

mindjárt visszaolvasok.

kati
katica30

Helló tompafejű Kati!

Szilva! A 16-18 nem olyan rossz eredmény ám. Nem próbáljátok javítani? Mikori a vizsgálat?

Kép
zölddisznó

surmi leci aruld el hogy vett a baratnod mintat mert erre mostmar naon kivancsi vagyok.

nekunk lehet vinni az anygot de azt mondta a doki hogy 15perc alatt erjek oda vele(kb 3-4 perc alatt oda tudok jutni)es nyaron melegbe viszem a mintat.

Kép
monyo83

csillag: drukk++++

snufi: szép helyen jártatok.

surmi: próbáld rávenni apát a vizsgálatra, és nem hiszem, hogy az a megoldás, hogy titokban próbálsz mintát venni tőle.

lili: dokihoz mikor fogsz menni? ez már nagyon sok nap!

purc:egyben vagy még?

bettike: hú, de sok helyet elfoglalok a táblában. beírnád majd a bromot megjegyzések közé?

zsú: édes a morcos marci :lol:

rólam: ma este megyünk el, hogy leszek meg nélkületek? :( először áfiékhoz, majd mór, keszthely, miskolc környéke. aug közepén jövünk haza. olykor olvaslak titeket, mert csak találok mindenütt egy internetcafet :lol:

kati
katica30

coca:az egyik 4 hónappal, a másik pedig 2 hónappal ezelőtti. Az elsőnél 18 millió volt, 1 hónapig Clostyt szedetett vele, a rövid kúra után (én keveslem az egy hónapot) még rosszabb lett az eredmény, 16 millió lett. 70%-a gyors mozgású, 30 egy kicsit lassabb.

Szilvi

szilvaqueen

na léptem, hétfőn hozok rucis képet. Pussz mindenkinek és nagyon jó pihenést a hétvégére.

Szilvi

szilvaqueen

Kati! Tartalmas pihenés lesz. Tök jó!

Szilva! A mozgásuk nagyon jó. Szerintem tuti lehetne turbózni őket. Az az érzésem, hogy ez a doki nem eléggé alapos.

És egy kis nyálcsorgató:

Életem első knédlije:

Kép

Csülök helyett tarja lett - egy kis káposztával:

Kép

Kép
zölddisznó

Sziasztok!!!

Dobok egy képet Zalánról:
Kép

Jól vagyunk, éppen szunyál (mint általában napközbe) éjjel meg ordít :lol: De azért most már sikerült aludnunk is egy kicsit....
Itt volt az előbb Szilcsi, kicsit vigyázott Zalánra, amíg elmentem ebédért. Hát elég erőtlen vagyok még, mert rendesen kifáradtam, amíg megtettem az odavissza 200 métert. :shock: De jól esett egy kis séta :wink:
Holnap is átjön Ilcsi és ha jó lesz az idő lemegyünk gyerekestül egy picit levegőzni.... :D
Most ennyi, majd lesz szüléstörténet is, eccer.... :roll: :D
Puszpusz

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Annyira drága!

Kép
zölddisznó

Sziasztok,

Egyben. Viszont most keltem és elment a nyákdugóm!!! Azt hittem nem fogom felismeni. FELISMERTEM! Elég gusztustalan volt. Cenivel beszéltem, kihoztuk a tutkót, fogalmunk sincs. Fájások még vannak, éjjel tudtam azért aludni...

visszaolvasok

Purc

Kép

Kép
purc

Purcos! Ma szülünk!

Kép
zölddisznó

Sziasztok!

Enikő!
Gyönyörű szép Zalán baba!!!!! :D GRATULÁLOK hozzá!

Zsu!
Marci is naggggyon édi!Hogy félti a pocakját! :lol:

Purc!
Közeleg a pillanat!!! :wink:
Valakit fogsz értesíteni?

Zöldi!
Guszta az ebéd!Nekünk sztrapacska lesz! :lol:

Kép
Kép
ancsa81

Coca, remélem :lol:

Zsu, csodaszép Marci baba. Nagyon jó ez a kép :lol:

Ancsa, Áfi számát tudom, ő tudni fog mindent.

Ceni, mégegyszer nagyon szép ez a gyermek.

Purc

Kép

Kép
purc

Ancsa! Hogy vagy? Szrapacska fini!

Kép
zölddisznó

monyo! priviben elküldöm, hogyis csinálta a barátnőm :lol:

én nem akarom titokban csinálni ezt a dolgot a férjemmel, és biztos nem is fogom, csak most olyan kilátástalannak érzem a dolgot

most voltam kis Surmival allergia teszten: kutya, macska, toll, feketeüröm és parlagfű ++++ :cry: sajna az asztmás gyógyszerei mellé még bövűlt a napi gyógyszer adagja. így 5 féle nyavaját kell belé tuszkolnom :cry:
surmi
kockasfulunyul

PURCI!!!!!!!!!!!!!!!!Nagyon drukkolok! Gyors és fájdalommentes, könnyű szülést kívánok és várjuk Picipurcit:-)

babaimádó
Kép
babaimado

Apropó Baba! Szörpizés?

Kép
zölddisznó

Vagyogatok,köszönöm!
Szerinted mi baja lehet a virágomnak???Túllocsoltam? :oops:
Kép

Kép
Kép
ancsa81

Purc!
Képet is küldesz majd Áfinak?

Kép
Kép
ancsa81

Hát, Ancsa, foggalmam sincs. Ha gondolod, elküldöm kertész kollégának, hátha tudnak távdiagnosztizálni, és gyógyítani.

Kép
zölddisznó

Annyira nem fontos!Azért köszönöm! :) Szegényen már úgy is csak egy pár levél van! :(

Kép
Kép
ancsa81

Ancsa azt sajna nem fogok tudni, ha jól tudom... apa telefonja képes lenne rá, csak a szolgáltatás nem engedi meg. de majd teszünk, itt max 48 óra a kórház, nem fogtok sokat nélkülözni :lol:

Hogy vagytok? Mikor is lesz a köv. lombik, szeptemberben?

Purc

Kép

Kép
purc

CSak két nap? :shock: Fájások vannak még?
Nem tudom még hogy mikor lesz!Október vagy november!

Kép
Kép
ancsa81

ancsa :!: dugjál a földbe ketté vágott fokhagymát, talán az segít. fertőtlenítő hatása van és a tetvek ellen is jó
surmi
kockasfulunyul

Ancsa, semmi fájás, az most a nyákdugóval elszállt :cry:
Na az okt - nov sincs messze, huuuh de izgis, mindjárt megint nagy események elé nézünk :D

Csillag, mi volt ma, azért 1 sort írj, ha tudsz...

Purc

Kép

Kép
purc

Csillag! Gondolunk ám rád! Pihizzél, aztán gyere mesélni! Vagy vedd rá apát, hogy tudósítson.

Kép
zölddisznó

ZÖLDI :!: elküldenéd nekem a knédli receptjét, köszi :D
surmi
kockasfulunyul

Kb. negyed kg fehér liszt, 2 egész főttkrumpli összetörve, egy tojás, egy tejben áztatott zselmle összecsócsálva, fél kocka élesztő tejben kis cukorral felfuttatva, + annyi tej, hogy közepesen lágy tésztát gyúrhass belőle.
Ha a kidolgozott tészta megkelt, nagy fazékban felteszel vizet, és ha már lobogva forr, egy konyharohába/gézbe/szitába formázol egy jókora gombócot, és gözben megfőzöd. Jó a párolóedény is, ha van. Én konyharohába raktam, és rákötöttem az edény fülére, hogy ne lógjon bele. Kb 20 perc egy gombóc kifőzése, nekem ennyiből 3 lett. Vigyázz, gőzölés közben másfélszeresére dagad!
Csinálhatsz kicsi gombócokat is, akkor akár vízben is ki lehet főzni, mint a zsemlegombócokat.
Vadassal is isteni, apa rögtön lecuccol utána magától! :wink:

Kép
zölddisznó

Természetesen amint Purc értesít azonnal jövök a hírrel! :wink:
Vendég

Sziasztok!

Hazaérkeztünk, minden rendben zajlott.
Olyan jó nyugtatót adtak a beav. előtt, hogy az altatásra én már rég szundikáltam.
6 petesejtecskét szívtak le, holnap reggel lehet telefonálnunk, hogy hány Sejtecskének sikerült ma a randija a kiskatonákkal :lol:
Hétfőn 11re vagyon betervezve az ET :roll: :wink:
Most még nagyon nehezemre esik a mozgás, épp csak gyorsan bejöttem, hogy elújságoljam Nektek a híreket és hogy ezúton megköszönjem a drukkjaitokat! :roll: :P :wink:
Legnagyobb örömömre már ma estétől dugdoshatom az Utro-t 2x2 adagban :twisted: :twisted: :twisted:
Elmegyek ledőlök most mert apuka már mérgesen néz rám :wink: :roll:

Mindenkinek nagy puszikák!

Erika

Kép
kis-csillag
Tököl

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: