A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Hőmérőzés

kis-csillag: holnapra +++++++++++++++++++++++ Pihenj annyit, amennyit csak tudsz.

Szilvi

Lilypie Maternity tickers

src="https://lbyf.lilypie.com/5JRlp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Kids Birthday tickers" />
szilvaqueen

Csillag! 28,2 - de azért ne legyél öngyi!

Kép
zölddisznó

Holnap hány órakor szurkoljunk?

Kép
zölddisznó

Kis-csillag:köszi...pihi,amennyit tudok,de nem szabi.
Holnapra drukk hegyek Neked!!!!!Hánykor is? (Zöldi után szabadon)

Zöldi: és én??? 165/64
vedresandi

Örül a kicsi szívem, jövőhét hétvégén megyünk Abádszalókra a barátokkal! :D :D

Szilvi

src="https://lbyf.lilypie.com/5JRlp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Kids Birthday tickers" />
szilvaqueen

23,5. ELMÉSZ TE A SUNYIBA!

Kép
zölddisznó

Zöldi:jelentem kussolok,de az úszógumi az úszógumi és nem egy van belőle hogyamacskarúgjameg :oops: 8) 8) 8) 8)
vedresandi

Úszógumi? Rajtam mentőmellény van!

Szilva! Az csúszdaparkos izé, ugye?

Kép
zölddisznó

Andi: :lol: :lol: (dettó)

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

hát én csak egy csúszdára emlékszek. Fiatal fruska koromban sokat jártam oda. Most egy kicsit nosztalgiázni fogok. :lol:

Szilvi

szilvaqueen

Snufi:ne szórakozz már,rajtad a bőröd gyűrődik :wink: :lol: :lol: ,de szerintem ezt lehet fokozni,kin mennyi a felesleg!Én 52 kilos vagyok,amikor jól érzem magam,na az nem egyenlő a 64-gyel.punktum :lol:
vedresandi

Andi: én is 52 kilósként éreztem jól magam. Punktum dettó. :wink:

snufi

Pont a minap néztem 7évvel ezelőtti fotót rólam.majdnem sírva fakadtam,annyira jó volt 50 kilonak lenni,na de ez már amúlt,ésmár inkább a 40hez vagyok közelebb,mint a 30hoz :? :lol:
vedresandi

El innen anorexiások! :lol:

Kép
zölddisznó

Zöldi:na az nem lennék soha,a jó kis csülöknék szalonnával nincs is jobb :wink: :lol: :lol: :lol:
vedresandi

andi: az oldalast el ne felejtsd :lol: :lol:

Szilvi

szilvaqueen

Szilva:
hogy is felejthettem ki :lol: :lol: :lol: :lol:
Kép
vedresandi

Íme, az ígért képek:

Kép Tenger

Kép Spinalonga

Kép Spinalonga

Kép Egy kápolnánál

Kép Krétai tánc

snufi

Oldalas után megjött a vékonka Snufi :wink: :lol: :lol: :lol: :lol:
vedresandi

huuuu, látátok lányok, hogy snufi milyen kövér :lol: :lol: :lol:

andi: csorog a nyálam. nyam-nyam :lol:

Szilvi

szilvaqueen

vicc:

Egy pasi Ádámnak szeretne öltözni a farsangon, ezért elmegy a
jelmezkölcsönzőbe fügefa levelet kölcsönözni. Az eladó odaadja neki, a
pasi bemegy a próbafülkébe és kikiált:
- Ez túl kicsi!
Az eladó bead egy nagyobbat.
- Ez is túl kicsi!
Bead mégegyet.
- Ez még mindig túl rövid.
Megszólal az eladó:
- Akkor tegye a farkát a fülébe és legyen benzinkút!
vedresandi

andi:

Kép

:lol: :lol: :lol:

Szilvi

szilvaqueen

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Szilvi

szilvaqueen

Szilva:
Kép egyre jobb
vedresandi

Na léptem, pussz!

Szilvi

szilvaqueen

Elmegyek,akarom mondani,elgurolok én is haza.....de rajtatok a szemem :wink: :lol: 8) :lol: 8) :lol:
vedresandi

Lányok,
annyi privit kapok hogy már egyszerűbb itt válaszolni, bocs az újaktól akik azt se tudják miről van szó.
(Őket leszámítva) mindenki tudja mi történt. Többen kérdeztétek: megsértődtem-e. Igen. DE hiszem hogy ez már a terhesség végi meghülyülés jele. Megnyugodtam azóta, köszönjük jól vagyunk, és majd ha állapotom javul (értsd: megszülök :D ) és már nem borulok ki pár finoman szólva is nem túl jóindulatú megjegyzésen, és visszanyerem régi formám ami az ilyen helyzetek kezelését illeti, akkor újra jönni fogok. Addig elbújtam. Mert jobb így most nekem.
Nagyon köszönöm azoknak akik hiányoltak, akik meg nem azok se örüljenek nagyon mert az idilli állapot nem tart túl soká, még néhány hét és visszajövök.
Ez fenyegetés, nem ígéret! :P
Vendég

Ezen a képen pont előnyösnek tűnök,.... és a hasamat mindig behúzom, ha fotóznak,... :lol:

snufi

sziasztok!

doki meg volt.
volt egy ultrahang:

az uterus sagitalis átmérője 51 mm
endometrium vastagsága 7mm
mindkét oldali ovarium normális nagyságú, szabályos szerkezetű
a douglasban folyadék nem látható.

és mellékesen megjegyezte, hogy a jobb oldalin két tüsző, de ezt a mellette ülő tanoncnak mondta a doki.( mit jelent :?: )

mindenképpen kell apa cucc, és vinnem kell az eredményt.

apával közöltem, de erről hallani sem akar, szerinte csak az baj, hogy keveset vagyunk együtt.

majd valahogy titokban lecsapolom :D
nem érti meg, hogy neki csak 5perc az egész , de nekem egy csomó vizsgálaton kell átesnem.

addig , mig nincs meg az eredmény , nem csinálnak velem semmit
majd kinyítom a bukszámat :D
surmi
kockasfulunyul

van egy barátnőm, aki hasonló cípőben járt mint én .
a férje nem akart adni cuccot, és a Czeizel doki adott egy tippet, hogy , hogy tudna szerezni. monta is nekem , de már nem emlékszem, csak valami vajas dobozra. most nyaral, de ha haza jönn megkérdezem.
Vagy meglátogatom Czeizel papát, hozzá is lelehet adni vizsgálatra.
surmi
kockasfulunyul

Sziasztok 8)

Szilva: igyekszem, őszintén szólva nem is tudnék mást csinálni, mert tényleg rossz, ahogy feszülnek a gömbőceim, nem szoktam meg, hogy ennyien vannak, olykor-olykor rossz megmozdulni, úgyhogy már várom is a holnap reggelt, hogy leszívják őket.
Bár utána meg lehet az fog fájni, hogy összeböködnek :oops:
De majd ígérem, tartok élménybeszámolót :lol:
Főleg ha olyan jó lesz az anyag mint a májusi laparon, akkor nem fogok emlékezni semmire sem :lol: :lol:

Coca Drága!
28,2??? :lol: :lol: :lol: még hangyából is rengeteg :shock:
De üsse kavicsbánya, nem leszek emiatt öngyi, sőt, szerintem ráfogom a hormonszurikra, s megkönnyebbül a lelkem :lol: :lol:
Amúgy rajtam is mentőmellény van :lol: :lol: :lol:

7-30ra kell mennünk, ahogy számoltam, hogy 8kor kaptam este a szurit, feltehetőleg 8kor már belém mélyesztik fullánkjaikat.
Köszönöm a drukkokat előre is, kedvesek vagytok nagyon :roll: :wink: :P

Snufi: nagyon-nagyon szép helyen voltatok! szinte hívogatóak a képek!! 8) :)

Andi: jól néz ki az az oldalas, még szerencse, hogy most ettem meg az utsó vacsimat :lol: :lol: :lol: így ez már nem férne belém :roll: :lol: 8)
A vicc nagyon haláli :lol: :lol: :lol:

Egy frappáns mondás:
- Tetszik, hogy karcsú a derekam, izmos a karom és sportos a külsőm. Csak az a baj, hogy mindezt vastag hájréteg borítja. :lol:

Kép
kis-csillag
Tököl

Nekem az 55 kg volt a totál ideális, 50-nel anorexiásnak néznétek, de sajna 62-64 közt mozgok mostanság a 162 cm-mel:(Coca, vélemény?

babaimádó
Kép
babaimado

((((((((((((((((((Áfonya)))))))))))))))))))))))))))))))))))))

babaimádó
Kép
babaimado

surmi ismeros apa nem akar elmenni spermavizsgalatra erzes.
nekem is rengeteg ido es energia rament hogy meggyozzem.
szerintem nincs olyan mod hogy ne vegye eszre :shock:

Kép
monyo83

Látom mindenki hasznosan tölti az estét,nagyon helyes!
Derűs és szép estét Nektek,holnap nem vagyok,mert reggel fél 6tól dolgozom :evil: ,de este már Velencéről visszaolvasok.
Pápá
vedresandi

Sziasztok!

Megkaptam a három héttel ezelőtti hormon eredményeimet, és újabb adag vért csapoltak, bár engem nem zavar ha szúrkálnak. :?
Leírom az eredményeket, hátha valaki tud nekem mondani róla valamit. :lol:

FSH 4,3 mIU/ml (ez tudom, hogy jó)
LH 10,1 mIU/ml
Öszradiol 148 pmol/l
Prolaktin 177,3 mIU/ml (értéken belül van)
Progeszteron 0,5 nmol/l
Tesztoszteron 1,07 ng/ml(értéken belül van)

FSH meg LH hasonlítgatják? Nem értem én ezt. :oops:
Ezek nincsenek most ciklusnaphoz kötve, mert azt akarják kideríteni, hogy miért nem jön meg. Amúgy 76. nap. :twisted:
Visszaolvasok!

Lili

Kép

Kép

Kép
lili77

Babancs!
Domi nagyon édes! Rengeteget nőtt! :lol:

Ceni!
Még egyszer gratulálok! Igazi hajas babád van! Nagyon szép! Rád hasonlít, bár apát nem ismerem. :lol:
:oops: :roll:
Szezso!
((((((((((Szezso)))))))))))

Snufi!
Gyönyörű helyen voltatok!

Zöldi!
Gratulálok a leadott kilókhoz. Én hiába hagyom ki a vacsorát, mégis egy hónap alatt csak egy kilótól szabadultam meg. Nekem 15 kg-tól kellene megszabadulnom. (szerintem) én 172 / 76 . Túlsúlyosnak érzem magam. :oops:

Andi!
:lol: :lol: :lol:

Lili

Kép

Kép

Kép
lili77

Baba! 24-24,7. tehát a 62 és a 64 is még a normál testsúlyon belül van.

Lili! Neked 25,7. Az igen enyhén túlsúlyos kategória. Ha 2 kg-t leadsz, akkor már a normális felső szélén vagy.

Purc! Nem ér ám szülni nélkülünk! :lol:

Kép
zölddisznó

Köszi Coca! :lol: Megpróbálom! :wink:

Lili

Kép

Kép

Kép
lili77

Lili! A többi értékedre nem mondtak semmit?

Kép
zölddisznó

Úgy fogom hívni apát, hogy : töltetlen cukorka, töltetlen csoki, anyaghibás, tesco gazdaságos, stb :D
hátha , ez hatással lesz rá.

mi az , hogy douglas az uh-os paíron volt :?: nem tudja senki :?: :cry:
surmi
kockasfulunyul

A douglas = petevezető
A többit érted? Szívesen segítek!

Kép
zölddisznó

Coca, még nem szülünk, szórakozik a gyerek, csak fájunk. de ha beindul szólok :lol: remélem fogok tudni :lol:

Surmi, hát apát pedig meg kell győzni mindeképpen :oops:

kiscsillag, holnapra hatalmas drukk hegyek+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Én most nem kérdem meg a testtömegindexemet inkább :lol: :lol:

Snufi, jók a képek, tök szuper lehetett. irigy irigy :roll: Jó az alakod, nincs azzal semmi gond.

Csikken, ejha nagyon ügyi vagy a minusz 1 kilóval :)

Purc

Kép

Kép
purc

Sziasztok!
Szép reggelt!

Tegnap egy kicsit túl elfoglaltam magam! :D

Zöldi! Nehogy lelkiism. furdalásod legyen má'! Nem olyan fontos az a dolog! :wink:
Én is megnéztem a BMI indexem! 5 kg-val könnyebben a normális alsó határánál lennék! Na ezt megpróbáljuk azért! :D Végül is engem csak az úszógumik zavarnak! De én felüléseket nem csinálok ám! :twisted: :oops:
Egyébként kajálásilag jól bírom! A sok gyümi, zöldség már teljesen jól megy, szerencsére sikerült már lassan egy hete a kenyeret, zsömlék ilyesmiket kiiktatnom! Még a sok folyadék bevitellel vannnak gondjaim!
És este már nem nasizok, fél 6-kor megvan a vacsi és utánna semmi!
(Na de majd a nyaraláskor!)

Kiscsillag! Már lehet, hogy éppen? ++++++++++++++++++++

Lili? Hőd még mindig méred lelkesen? Görbe?

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
bettike
Eger

Sziasztok!!!!!

Akkor én vezetek fogyás ügyileg, két hét alatt 12 kiló!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: (3 maradt a terhesség előtti súlyomhoz képest, bár azt is plussz 4-el sikerült indítanom)

Én most így osztódás után 175/72 vagyok. :D De soha nem hittem volna, hogy úgy is lehet fogyni, hogy az ember csak eszik és eszik és eszik.... :oops:

Sajna csak ezt az utsó oldalt sikerált elolvasnom. Ne hari. :roll:

De cserébe dobok egy Morcos Marci képet: Kép

kispiskóta

Uram atyám! :lol: :lol: :lol: Mennyi baba született március óta. :lol: :lol: :lol: Jó látni, nagyon!

surmi: ne hívd így, még rosszabb lesz a helyzet. :) Idő kell nekik, érlelődni fog benne a gondolat. Bele fog majd menni.

A tegnap délutáni oldalas és csülök miatt lelkiismeretfurdalásom volt, nem vacsiztam. :oops: De olyan éhes voltam. :lol:
Holnap megyünk lagziba, már csak egy jó kis szandit kellene néznem ahhoz a ruhához, amit tegnap vettem. Nagyon szép.
Tegnap hazahozták a gyönyörűségemet (kombi gáztűzhely), ma fogják beszerelni. Jujjj, de izgi. :lol: :lol:

Szilvi

szilvaqueen

Hello Csajok!

Én nem is merem leírni a BMI indexemet :-D

Coca: a Douglasről ezt találtam "A Douglas üreg a hasüreg egy része, mely a hüvely felső részével érintkezik". Szerintem ez nem azonos a petevezetővel. :-D

Surmi: tüszőrepedés után a Douglas-üregben kevés szabad folyadék látható, mely 24 órán belül felszívódik. Érő tüszőket láttak, és nem volt az üregben folyadék, ez azt jelenti, hogy tüszőrepedés előtt vagy. Bár azért a tüszők méreteit felírhatták volna, abból nagyjából lehetne tudni, hol is tartasz. A nyálkahártya szuper! És ez még vastagodni fog…

Kiscsillagnak: hajrá!!!!

Kispiskóta: mivel mérgesítetted fel ezt a szegény gyeret? :-D 12 kiló mínusz?? Nem semmi…

Most csak ennyi, vár a meló...

SzezsoKép
KépKép
szezso

Jó reggelt!

Zsú!
Nem kérdés te vezetsz fógyóügyben! Marci nagyon aranyos. Tényleg morcosan néz. :lol: :lol:

Zöldi!
A dokim szabin van, a nővérke mondott pár dolgot. Olvasgattam erről az LH FSH arányról, és ezeknek egyezni kellene. Amennyiben a Lh nagyobb PCOS-ra utal. Na nem olvasok több ilyen hülyeséget, bár elgondolkodtató. :shock: :?

Bettike!
Néha még mérem, pl ma reggel is 36,3 volt, de túl sok változás nincs. Barnázgatok, néha görcsölgetek, de nem jön meg ez a szemét!!!!!!! :twisted: :twisted:

Lili

Kép

Kép

Kép
lili77

zsú: nagyon édes, még morcosan is :D :D :D A képen, ugye nem a te lábad van? :D :D :D (Bocsi, de ezt nem tudtam kihagyni) :lol:

Szilvi

szilvaqueen

lili: valamilyen arányban kell lennie az LH-nak és az FSH-nak. Csak azt nem tudom, hogy melyiknek kell többnek lennie :oops: Nekem is nézte a doki és ki is fejtette akkor, de már rég volt, nem emlékszem.

Szilvi

szilvaqueen

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: