A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Hőmérőzés

Coca: feltétlenül megosztom veletek az örömömet kép formájában :lol: Nagyon jól hangzik a coca-féle diéta. Én is rengeteg gyümölcsöt eszem és próbálok sokat inni, de a húst is nagyon szeretem. Arról nem tudok lemondani. Ez van. Ezért nem megy nekem a karcsúsodás :lol:

Szilvi

Lilypie Maternity tickers

src="https://lbyf.lilypie.com/5JRlp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Kids Birthday tickers" />
szilvaqueen

monyo: igazad van, mindenféleképpen a mozgással együtt hatásos a fogyás. Ha nem szereted a biciklizést, akkor van más több módszer is. A lényeg a zsírégetés :D Szerintem a hasizomgyakorlat nem sok kárt tesz a babaprojektben, csak ha már sejtésed van, hogy van ott egy kis pocaklakó, akkor jobb lesz jegelni az izomfejlesztés kb. 9 hónapra :lol: :wink:

Szilvi

src="https://lbyf.lilypie.com/5JRlp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Kids Birthday tickers" />
szilvaqueen

Coca! Nem néztek még nálam hormont :shock:
Azért ez fontos lenne, már csak azért is mert nem vagyok már 20 éves.

Kép

Kép
[/url]
stella40

Stella! Hál'istennek a hormondolog nem korfüggő feltétlenül - lásd vén cocát teljesen normális hormonszintekkel. :wink: De azért szerintem nézesd meg!

Monyó! A mozgást nem feltétlenül kell "sporttal" kezdeni. Menj el minden nap sétálni egy órát esténként - mondjuk könnyű vacsi után, vagy vacsi helyett - és fokozatosan emeld a tempót. Az az ideális, ha (feltételezett korodra és "dagiságodat" :wink: figyelembe véve) kb. 130-140 közötti pulzussal nyomod egy órán át. Persze nem az elején.
Egy-két hét után kocogással is megpróbálkozhatsz, pl. úgy, hogy 5 perc séta, 2 perc kocogás....aztán ahogy érzed majd, lendületes futásokat is lehet belecsempészni.
Ha rászántad magad, szívesen segítek edzéstervet készíteni, ha adsz adatokat magadról. (végre használhatnám a 7/8 sportmanageri diplomámat is! :wink: )

Bettike! Már furdal a lelkiismeret, hogy nem teljesítettem ígéretemet, de a hőség és a nyaralás elmúltával most én vagyon abban a fázisban, amikor nem próbálnám ki szívesen!

Kép
zölddisznó

coca.)edzesterv:)

162cm/75kg
pulzus 70-80kozott
vernyomi:90-100/60-80
a futas nem megy a tobbi johet.

Kép
monyo83

Sziasztok!

Coca, gratula a 6. kilóhoz :) Ügyi vagy nagyon! !!

Én-1-nél tartok. :) Igaz hogy terhessen...

Szilva, nem kell lemondanod egyáltalán a húsról, csak ne edd egyszerre szénhidráttal. Az is nagyon tutin fogyaszt.
Barátnőm igy fogyott és nagyon bejött neki.
Tehát lehet enni szénhidrátot és fehérjét is csak nem egyszerre.
Pl. nem ehetsz húst és tésztát egyszerre.

Stella, elég kis vékonyka a mnyh-d :( A tüsződ meg hatalmas... Csak repedjen meg!!!

Bettike, eseménytábliba: aug 14-nődoki, 15-uh!!!

Pusz mindenkinek. MEgyek főzni.
Csikken

KépKép
Kép
csikken

csikken: Mihez képest -1? Mióta babát vársz, azóta fogytál 1 kg-ot? Köszi a tanácsot, megpróbálom betartani. :D :D :oops: :oops: Jó főzést!

Szilvi

szilvaqueen

Sziasztok!
Vége a filmnek….valami megint lezárult.Jó is,mert elfáradtam.Sikerült visszaolvasnom.Lehet,kicsit későn reagálok,és elnézést,hogy hosszú lettem.

Babancs:Domi gyönyörű baba,és óriási lett.Gratulálok hozzá!

Purc:már tényleg nincs sok hátra.

Bettike:minden elismerésem,hogy belefogtál a 90 naposba. Biztos kitartóbb vagy nálam,hisz nekem ezért van bojler testem….!Unatkozni én is remekül tudok

Szezso:ikrekre gyúrtam eddig. ha hihetek a jóslatokna,akkor nem lesznek ikreim,de nem bántom a vonalzómat mostmár. A szegedi túrátok viszont tényleg nem volt semmi.Ja,és rajtam is segít a sírás…

Monyo:anyukád és a tesód hogy vannak?

Szilva:minnyá itt a szeptember, hamar eltekik már ez a 2-3 hét.

Katica: most már tuti a lombik??? Ha apa jó kezekbe kerülne,akkor sem ?Nekem lenne jó urológusom,de Pesten.Ha esetleg kell, szólj,megadom az elérhetőségét.

Surmi:tényleg csillagászati áron dolgozik a Kaáli,de eredményesek.Remélem elsőre sikerül!

Gaby: sajnáloma főnököd fiát,még belegondolni is szőrnyű,hogy egy ilyen csöppséggel történik ez.Remélem mihamarabb túl lesz a műtéten, és felépül!!!

Zöldi:üdv itthon!!! Ha kimásztál a sok elintézni valóból, jöhetnek a képek!

Snufi: Neked is üdv itthon…gondolom szénfekete lettél
vedresandi

Ha már így közzétetted az adataidat, akkor gondolom nincs ellenedre, hogy kielemezzem a BMI-det (testtömegindex)

Jelenleg neked 28,5 (nekem 30)

20 alatt sovány (18 alatt kórosan)
20-25 normál (ez nálad 52,5 és 65,6 között lenne - magánvélemény, hogy a felsőhöz közelebb)
25-30 túlsújos
30-35 elhízott
35 felet súlyosan elhízott

Én egy 10-est ajánlanék végcélnak, kb 5-6 hónap alatt.

Az baj, ha nem szeretsz futni. Az a leghatásosabb. Egyenértékű lehet vele a tempós gyaloglás (nem séta, erőltetett tempó) és sokkal izületkímélőbb.
Persze kiváltható otthoni tornával, lépcsőzéssel, biciklivel, görkorival - nagy előnyük, hogy ha rendelkezésedre áll az eszköz (bicaj, kori) akkor kemény 0 Ft-ba kerül.
Jó még: úszás, edzőterem - csak ez költségekkel jár.
Ezen kívül persze majdnem minden sport egészséges, de több szervezést, csapatot, eszközöket igényel.
És ne feledkezzünk el az orbitális szex-futamokról. Ez most komoly!
Válassz! Többet is, hogy legyen mit variálni.

Kép
zölddisznó

Zöldi: ez szuper ez az elemzés.
Ezek szerint a kori és a bicaj is jó,ha valaki nem szeret futni.
Gondolom a rendszeres mozgásmellett célszerű nem szalonnát vacsorázni este 8kor 8) :lol:
vedresandi

....és csokis croissant-t enni per pillanat :lol: Hopppsz, le is ettem magamat :lol: :lol: :lol: 8)

Szilvi

szilvaqueen

Andi! Szerintem a görkori és a bicaj még jobb is , mint a futás, mert ugyanúgy minden izmot megmozgat, és nem bántja az izületeket, mert nincs zöttyanés. Mi boilerek, meg ugye tudunk nagyot zöttyenni! (De szerintem te csak max. falimelegítő vagy) :wink:

Szilva! A husi nyugodtan mehet, jól mondja Csikken (egy pipi ne tudná? :lol: ) csak ne az oldalas meg a csülök, hanem valami soványka.

Pipi! Te meg ne foggyál légyszives! Brrrrrrrr! :evil:

Monyó! A pulzusod tökéletes, a vérnyomid is, de az még alacsonyabb is, ami nem baj! Azt úgyis emeli a mozgás.

Kép
zölddisznó

Szilvaaaaaaaa! Semmi csokis croissant! Látod, Norbi látja, és meg is büntet azonnal - lásd leevés. :lol:

...bárkit kielemzek BMI-ileg!

Kép
zölddisznó

coca a celzott suly amit szeretnek elerni az 67kg ugy erzem nekem az megfelelo.
a futassal az a bajom,hogy eleg nagyok a melleim es hat bizony mar a suliban is fajt a futasnal.
a tempos gyaloglassal nincs gondom,mert akkor nem "ugralnak".
a 67 kg azert is jo mert ha ettol kevesebb vagyok akkor nagyon szembetuno a mellem es nincs osszhangban a testemmel,remelm ertheto amit irok.
szoval ami mehet,az a gyaloglas,aerobik,biciklizes ha muszaly.

vedresandi,anyum nincs jol,nagyon faj neki.az ocsem most a tengeren van,javult a szeme igy el lett engedve.

Kép
monyo83

coca: :lol: :lol: A csülök eszembe sem jut (nem szeretem), az oldalas meg néha-néha azért lecsúszott. :lol: Pl. hétvégén csinált anyukám, imádom a főztjét :D :D
Valamit olvastam is a futásról, a nőknek nem igazán kedvez ez a sport. Komolyan! Megpróbálom megkeresni a honlapot ahol ezt olvastam.

Szilvi

szilvaqueen

Hát 65-el lettem terhes és tegnap védőnőnél 64 voltam. Itthoni mérlegen 63 vagyok. (164 cm kb)

Diéta miatt fogyok és így már nem is fogok hízni.

Egyébént elég elviselhető a diéta, bár kb 160 gramm CH-t eszek egy nap. (elvileg 150 alá nem lehet menni egyáltalán terhesen, de Rolinál volt hogy 140 grammot ehettem csak...)

Ha valaki szeretne CH Diétával fogyni küldök egy kb. étrendet amit a diabetológián kaptam.
Ami kicsit gázos vele, hogy 7-10-13-16-19-(21pótvacsi) időkben kell étkezni.

Cs.

KépKép
Kép
csikken

Zöldi:imádok görkorizni,pár éve a fiammal rendszeresen jártam a ligetbe,de vele együtt ellustultam én is.Tényleg össze kellene szednem magam.A bojlert a párom ragasztotta rám,azóta csak dagadt család vagyunk :lol:
Egy baj van:imádom az oldalast is és a csülköt is...
vedresandi

csikken: ennyire kell diétáznod? Jó az a babónak? :(

Szilvi

szilvaqueen

Zöldi, engem is kielemzel BMI-ileg?
161 cm és 56 kg vagyok.

Kép

Kép
[/url]
stella40

Hahó!

Bettike: köszi még1x az összefoglalót!

Zalán babához gratula!!!

Boni?

Sonjus, Babim, Szezso, Bettike: hajrá új ciklus!!!! (velem együtt)

Kata?????????

Zöldi: gartu a -6 kg-hoz!!!

Katica: optimista légy, kérlek!!!

Sonjus: hajrá inszem!

Gaby: mizu?

Áfi: eltünt? :shock:

Purc: egyben még?

Kispiskóüta: hogy vagytok?

Andi: új filmig lesz pihi?

Szirmi: hogy vagytok?

Képeket még nem töltöttem fel, de ami késik, nem elmúlt. :D

Nagggyon nagyon jól éreztük magunkat. Gouvesben voltunk, Herakliontól 15 km-re. Voltunk kirándulni is több helyen: Knossszos, Latiszi fennsík, Ajosz Nikolausz, Spinalonga (leprások szigete), természetvédelmi öbölben fürödtünk, Zeusz barlang. Santorinire nem mentünk, mert 4-4 óra lett volna az út oda-vissza. :roll: A tengerpartunk homokos volt, víz finom, 40 fok,... Minden nap voltak animációs programok, este ált. ott voltunk, nagyon tetszettek. Kaja is jó volt, bár a végére már untam az ízeket. a Raki jól fogyott.... (pálesz) Visszafele gáz volt, ez a 9 óra azon a lepukkant reptéren.... :roll: , de hazaértünk. ez a lényeg!!!

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

Pipi! Te 23,4 vagy, ami ideális baba nélkül. Ha leszámítjuk a baba + a hozzávalók súlyát, a te súlyod még mindig ideális. Csak ne foggyál!

Monyó! A big cici tényleg nem ideális futáshoz, de egy jó sportmelltartó sokat segít. Csak iszonyat drága.

Akkor egy 6 hónapos főleg gyaloglós edzéstervet küldök, heti 3*-i edzzéssel. (Monspart Sarolta állította össze kezdőknek, aki egészséges, és lassan akar fogyni de biztosan, és hosszú távon meg akarja tartani a súlyát)

Addig alapelvek:
Akit nem érdekel, ugorja át a zöldet!

A gyaloglás

Gyalogolni tud mindenki.
Gyalogolni mindenütt lehetséges.
A gyaloglás bármely életkorban elkezdhető.
A gyaloglás olcsó sport és társas is lehet.
A gyaloglás az egyik legkevésbé sérülésveszélyes sportág.
A rendszeres gyaloglással - és megfelelő táplálkozással - csökkenthető a testsúly (természetesen futással mindez gyorsabban érhető el).
A gyaloglás nem más, mint a járás, csak nagyobb mozgássebességgel és éppen ezért kis technikai különbséggel, mert az elrugaszkodás és lendítés erőteljesebb izomtevékenység a gyaloglás esetén.
A gyaloglás során a törzs a talajhoz képest lehetőleg függőleges (eltérés lehet a talaj - homok, emelkedő, víz stb. - minősége miatt) legyen.
A talajfogás sarokkal és nyújtott térddel történik a versenygyaloglás sportmozgásakor, de az amatőr gyaloglóknak is ajánlott, ha a gyorsaságra törekednek.
A lépés az egyik láb saroktámaszával kezdődik, majd a gördítés során a sarokról a talajközepén át a lábujjpárnákra érünk és végül elrugaszkodunk a talajtól (ez a támaszkodási része a lépésnek). A lépő láb a levegőben fokozatosan előrehalad az elrugaszkodás pillanatától az újabb talajfogásig a sarokkal (ez az ún. lendítési része a lépésnek). A két alsó végtag más-más fázisban azonos mozgást végez, azaz lép.
A lépések két része: a támaszkodási és lendítési idő nem egészen azonosak, az utóbbi kicsit rövidebb, ezért mindig van olyan kis időegység, amikor mindkét láb a talajon van.
A karok mozgásai ellentétesek a lábak mozgásaival, azaz az elől lévő lábbal azonos oldalon lévő kar mozgása hátrafelé történik, míg a hátul lévő lábbal azonos oldalon lévő kar előre mozog. A gyorsabb lábmunkát erőteljesebb karmunka kíséri. A felső végtag a test mellett párhuzamosan hajlított könyökben, mint a futónál.
A lábfejek egyenesen, előre néznek.
Minél gyorsabb a gyaloglás tempója, annál kisebb a lábfejek közötti távolság. / Ez télen porhóban jól ellenőrizhető.
A gyaloglás sportöltözete

jó sportcipő (futócipő);
szabad mozgást biztosító és az időjárásnak megfelelő sportöltözet;
a testtel érintkező ruházat nem műszálas, hanem pamut alapanyagú;
sportoláskor sem ajánlott semmilyen szoros ruhanemű.
Az edzéselvek kezdő gyaloglóknak

Szükséges a testedzés, hogy mindenki egészségesen, jó közérzettel töltse napjait.
Célszerű a heti 3 edzés, de néha kettő is elég. Lehetőleg ne legyenek egymás utáni napokon.
A bemelegítés és a levezetés lassú járás a kezdőknél. Utána érdemes 5-10 percig nyújtó, lazító gyakorlatokat végezni.
Társsal - családtag, barát, munkatárs - könnyebb rendszeresen mozogni. Általában a gyengébb sportoló határozza meg a közös sebességet. Az edzés ne legyen versengés az edzőtársak között!
Az első hónapokban sportoló lassan gyalogoljon többet, mint gyorsabban kevesebbet.
Az egyéni „lassú” tempó megtartását segítheti időnként a társsal való beszélgetés, az időben és nem távolságban tervezett edzésadagok vagy a pulzusmérés.
Az edzés alkalmanként helyettesíthető úszással, kerékpározással, túrázással, népi tánccal, intenzív gimnasztikával vagy más sportmozgással.
Mindenki egyénileg alakítsa magára az edzésprogramot.
Érdemes naplót írni vagy a naptárba bejegyezni az edzést.
Nyári nyaraláskor, vagy külföldi utazás során a legjobb tóparton, erdőszélen, parkokban, a természetben edzeni még reggeli előtt.
Az edzéstervben többször szerepel a ,,más sportmozgás”. Ez lehet például úszás, evezés, kerékpározás, kondi-torna vagy labdajáték (tenisz, strand-röplabda, kosárlabda stb.).
Az edzést egy-két órával étkezés után tanácsos elkezdeni. Ez is egyéni.
A harminc éven felüliek kezdjék a sportos életmódot orvosi vizsgálattal, még akkor is, ha egészségesnek érzik magukat!
Lázasan, betegen tilos a gyaloglás, a sportolás!
Nincs ügyetlen, „kétballábas” ember, legfeljebb akaratgyenge.
Nem szenvedni, hanem gyalogolni érdemes!

Monspart Sarolta

Kép
zölddisznó

Coca!
Elemezz engem is légyszi!!!
157 cm és már ütök a 60-at :oops:
sonjus

Ütök mint bütyök :D
szóval ütöm a 60-at :)
sonjus

coa ez jo mostmar tudom hogy kell menni de elobb rajottem volna ha azt mondod hogy azok akik a tv ben ugy mennek mint akiknek hasmarsuk van :lol:
a legjobb mondat "ezért mindig van olyan kis időegység, amikor mindkét láb a talajon van. "ezen olyan jot mosolyogtam.meg jo hogy van olyan ido mert ha nem lenne akkor mar szallnek:)

basszus itt mindenki ilyan sovany?en vagyok a legkoverebb.

Kép
monyo83

sziasztok!

robcsi: mennek a drukkok+++

csillag: nagyon drukkolok++++ melyik kaáliba jársz?

coca: grat a 6 kilóhoz! ügyes vagy!

snufi: sajnálom :cry: várjuk a képeket!

surmi: mi volt a dokinál?

szezso: :lol: :lol: :lol:

purc: egyben vagy?

stella: a nyálkahártya vékony. újabb vizsgálat lesz?

szilva: megyünk hozzád enni! :lol:

csikken: mit főzöl?

andi: köszi, egyelőre szegeden megyünk majd egy dokihoz. jó pihenést! nagyon javulnia kéne az eredménynek, hogy ne lombik legyen. erre kevés esély van.

rólam: tegnap este anyóssal operaáriákat hallgattam. nagyon jó volt, csak a kedvenc áriámat nem adták elő. de azóta itthon meghallgattam. ma kezdem el szedni a bromot. kissé félek a sok mellékhatástól. apára kicsit morcos vagyok, rendszeresen elfelejti a vitaminokat bevenni, pedig ezzel is egy picit, ha nem is sokat, javíthatnánk az esélyeinken.

kati
katica30

katica: olvastad a privimet?

Szilvi

szilvaqueen

Coca: engem is kérlek: 165/59 :oops: Köszi.

snufi

Artois! 21,6 a normál súly alsó tartománya. Te inkább hízózzál!

Kép
zölddisznó

Hahó!

Köszi Snufi, xarul. Anyukámnál komplikáció adódott, holnap műtik, sajnos nem az ő dokija, mert sürgős a dolog. Most valszeg nem jövök egy darabig.
Örülök, hogy jól sikerült a nyaralás.

Pussz mindenkinek!

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

szilva: bocsi, csak most írtam privit.

kati
katica30

Monyó! Nem hülyeség ám, amit írtak, mert futás közben van, amikor mindkét lábad a levegőben van. Attól futás! :lol: ...nem tévesztendő össze más testgyakorletokkal, amikor a lábad szintén a levegőben van - és mégsem szállsz, csak érzésre! :lol:

Sonjus! 24,3

Katica! Nem jött privi tőled! :cry:

Snufi! 21,7

Szirom! Gyógyuljon meg hamar az anyukád! Nagyon szurkolunk nek! Neked meg nagy lelkierőt, hogy segíthess neki!

Kép
zölddisznó

Több normál súlyút és vékonyat nem vagyok hajlandó elemezni! :lol: CSAK dagikat!!! :wink:

Kép
zölddisznó

coca: engem már egyszer kielemeztél. milyen privit ígértem? :oops:

szirmi: gyógyulást kívánok az anyukádnak! drukk a műtéthez!

kati
katica30

Snufi:most nem tudok új filmről,csak reklámokról.Azzal elvegetálok.

Én le se írom a bojler testem paramétereit :oops:
vedresandi

Szirom: :( Jobbulást Anyukádnak!

Coca: :shock:

snufi

Katica! Semmilyet, félrenéztem.

Snufi! Miért gúvadnak a szemeid?

Kép
zölddisznó

szirom: Jobbulást és sok erőt kívánok anyukádnak! ++++++++

Szilvi

szilvaqueen

Coca: mert eszerint normál a súlyom??? Én nem érzem normálisnak!!!

Áfiról tud vki vmit?

snufi

snufi: írtam privit.

kati
katica30

Snufi!

Ráadásul a normál alsó sávjában van. gondolom rettenetesen kövérnek érzed magad. :wink:

Kép
zölddisznó

Coca: nem rettenetesen.

Kati: válaszoltam.

snufi

Snufi:szerintem is vékonka vagyol ! :lol:
vedresandi

:oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

snufi

Snufi bombanő, ne higgyetek neki!

Kép
zölddisznó

Sziasztok!

Monyóka!
Nyugi!Az én BMI-m 40,65! :oops:

Szirmike!
Jobbulást kívánok anyukádnak!!!!

Puszilok mindenkit!

Kép
Kép
ancsa81

Szilva, azzal többet ártok a babának, ha a cukrom nagyon ingadozik. :(

Szirom, nagyon sajnálom anyudat. jelentkezz minél hamarabb.
Remélem a másik doki is jó.

Cs.

KépKép
Kép
csikken

Megtaláltam azt a futásos cikket, csak az a baj, hogy jpg formátumban van, és nagyon nagy a mérete. Hogy lehet csatolni linkként vagy hogy? :oops: Nem tudok rájönni.

Szilvi

szilvaqueen

csikken: :(

Szilvi

szilvaqueen

Coca: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Viccnek nem rossz.... :D :D :D Azért kösz!

snufi

Sziasztok, szép napot mindenkinek!

Andi: grat a filmhez, akkor most megérdemled, hogy pihizzél kicsit, igaz? :wink:

Stella: tényleg vékonyka a NYH, de nekem múlt hónapban azt mondta a DR, hogy igazából még megtörténhet ilyen vastagságú esetén is a beágy., tessék sok-sok fehérjét fogyasztani :roll:
A tüsződhöz viszont hatalmas gratulka, óriási :wink:

Szirom: sajnálom Anyudta, kívánom a legjobbakat +++++

Snufi: üdv. újra itthon :)

Katica: Tapolcára járunk, igazándibul úgy tudom, ez a Kaáli társintézete.

Coca: Nekem is megtennél egy elemzést? Bár szerintem nem valami fényes :lol: :lol:
163/75 - és az a baj, hogy néha ugyan lecsúszik 3-4kg, de aztán sajnos vissza is mászik, de most így lombik alatt nem akarok fogyni inkább. Meg hát szeretem a csülköt is és az oldalast is :wink: :lol: :lol:

Rólam annyit, hogy még egyben vagyok, kicsit izgulandusz van már a holnapi reggeltől, és a kiváncsiság is gyötör, hogy kedd óta még mekkorát nőttek ezek a tüszőcskék. Tegnap este 20:00kor megvolt a 2amp. Ovitrelle és mondhatom, mára elérte a hatását, rendesen feszül a bal oldalam :oops: :oops:
Úgyhogy a takarítást már be is fejeztem, inkább pihizek kicsikét.

Puszi mindenkinek:

Erika

Kép
kis-csillag
Tököl

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: