A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 júliusi babák

Zsu!
Igen, én azért iszom a laktoherbet, hogy legyen elég tejci de van, most is folyik, mint atom..Asszem fejnem kéne.

Jah, Liberoból ha az oldalán fexik kifolyik a pisi. Most vagy én adom rá bénán vagy passz. Tegnap este óta 2 új rugit használtunk el.
Az ágyunk is totál pisis lett. :lol:
(libero 3-6kg-t használunk a newborn kicsi)
torolve_20131003125716

Dorka!!
Nekünk a kórház óta folyik a jobb szeme. A bal is folyt de rendbe jött. Mi Neonicint kaptunk de az antibiotikum és csak 5 napig használhattuk, ezt még a kórházban kaptuk. A kamillát nem szabad. A gyerekdokink forralt-lehűtött vizet ajánlott, hogy azzal töröljem ki. Volt olyan nap amikor tök szép volt a szeme de sajnos visszajött. Sajnos ha nem javul asszem 6 hetesen átmossák a könycsatornát. :cry:
Szarügy de utána elmúlik. Barátnőm kislányának is ez volt nemrég de utána teljesen rendbe jött.
torolve_20131003125716

Sziasztok!

Gratula Zsanettnek, Orsinak és Uxinak a babákhoz!!!!! Lassan kidugja a fejét az utolsó bentlakó is? :) Vagy már kint is van csak nem tudunk róla?

Csajos képek tündériek!!! Manó Grétust imádom, olyan csini!!!!
Emi Lillának mikor lett berakva a füli, nekünk cak 6 hetesen akarja berakni a kozmetikus...

És Boginak nagyon boldog névnapot!!!!!

Zsú, én szintentartás miatt iszom a Laktoherbet, és így sokkal kevésbé fáj a pocója, mert rendesen kihajtja a szeleket. tehát főleg Jázmin miatt! 2 napig nem ittam mert elfogyott, és nagyon szenvedett a 2. napon, azóta kúraszerűen iszom!!! És szerintem tényleg lazítja a mama székletét is, mindenesetre a szeleket ugyanúgy csinálja. :oops: :lol:

Na megyek is megcsinálom a napi adag teámat, meg reggelizni is kéne!

KépKépKép
dikó1

Sajna vannak bébek akik szűk könnycsatornával születnek. Pl. enyém Adriám is. S az lehet, hogy átmossák (nekünk is megtörtént), de azzal nem tágul ki. Kaptunk mi is szemcseppeket utókezelésre, de mihelyst kicsit meghűl, rögtön könnyezik a szeme. S ez megvan a mai napig. Persze már nem olyan vészes, de megvan. Sőőőt, a hűlés előjele nálunk. Tegnapelőtt is láttam a jobb szemében a felgyűlt könnyeket, aztán kicsit köhögött is.
Az átmosás nem tom milyen látvány, de engem mint anyukát kipakoltak, azt mondták jobb ha csak hallom, s nem látom. Hát a szívem majd megszakadt az tuti.
Bár ha belegondolok, inkább egy könnycsatorna mosás mint egy felfedezett pszoriazisz.
Na jó, nem ragozom.

Kép
kissmanó

[quote="babdorka"]
írta:
babdorka
Na, tegnap itt volt csecsemőorvos+védőnő. Hát nem kecsegtettek túl jó hírekkel: szájpenész és szemváladékozás... írt fel szemcseppet, meg glycerinum boraxatumot a szájához. Ha nem javul a szeme, kimossák. :(
Van még valakinek valamelyik?

Van :( Zalánnak, ebben a sorrendben mindkettő + egy kicsit sárga is, ha ideér a nagyszoba ablakához a napocska, megy a baba napozni a nagyágyra....... A szájpenész gomba, a cicidet is kenjed azzal az olajjal (vagy mi az) mert visszafertőződhet...
Mi is csepegtetünk a szemcskébe. De a klinikán szinte az összes gyereknek váladékozott a szeme, olyan huzat volt... :shock:

Pussssz

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Uxi Gratulaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :D :D :D

ceniko
Szeged

Sziasztok!

Uxi!
Nagy gratula Nektek, sok fini tejcsikét és mielőbbi felépülést!!!!

Nekünk is könnyezik a bal szemünk, de én csak kamillázom, Gurgi miért nem szabad kamillázni?
Nekem a védőnő mondta, hogy kamillázzam és kivülről befelé törölgessem, na én pont fordítva csináltam, de mostmár úgy csinálom.
Nekünk szépen javulgat a kamillátol, sőt, már el is tünt szinte teljesen, csak tegnapelőtt bébkocsiztunk, és akkor elég hüle szél fújt, és szerintem az ismét nem tett jót neki, így azóta megint picit könnyezik meg csipásodik mikor felkelünk, de nem olyan gáz, nekem tök bevállt a kamilla!
Vendég

Nem tudok Zalánnak vonalzót csinálni :(
Nem érhető el, azt írja ki ha rákattintok a piros X-re a jobb egérgombbal, mi lehet a baj??? :cry:

ceniko
Szeged

Ja, és köszike a Bogiköszöntőt!
Holnap meg egy hónaposak leszünk!
Tök fura kimondani, még csak egy, olyan mintha idötlen idők óta itt lenne már velünk Bogi...
Na falok valamit, már éhen halok...

Kinderke!
Hogy haladsz a szopizással???
Vendég

Enikő, ha bimbóvédőt használok (amit naponta kifőzök, a többi alkalommal csak simán csap alatt kimosok), akkor is kenjem a cicimet is? Tegnap óta mosom a mellem m inden szopi előtt, ahogy a csecsemőorvos mondta. Eddig is cumiellenes voltam, de most szigorúbban az leszek, nehogy tovább fertőződjön.

kétfiús anyuka
babdorka

Dorka! Szomorú vagyok. Nem tom megnézni a táblázatot. Valami előjön, de üres. Brü-hü-hűűűűűűűűűű.
Pedig úgy szeretem nézegetni, olyan jó, hogy csinálod.

Kép
kissmanó

Dikó! Nekünk még a kórházban kilyukasztották a fülét, 3 napos volt, de csak annak csinálták meg akinek megfelelő volt a fülcimpája, ezt ők döntötték el, szomatársam is akart a lányának de neki is azt mondták, hogy 6 hetesen jöjjön vissza, mert még nem lehet.

Emi

Kép Kép
emi_25

Hali!

Gratulálok UXi!!!!

Babdorka: én a műcicit (a bimbóvédőt) mindig lefertőtlenítem. Még nincs szájpenészünk. A nyudtatócumira meg azt mondták, hogy arra csöpögtessek néha a szájpenész elleniből, és majd lecsócsálja a gyermek. Megelőzésként is javasolták, bár még nem tettem meg.

Szem: Nekünk meg azt mondták, hogy kamillázzuk a szemét... a szeme állapota se jobb, se rosszabb.

üdv.: ckat
ckat

Babdorka: Bocsi, a cumi mondatot félreértettem....
ckat

Hencsi!
Azért nem szabad kamillával mert a szemészek szerint egyáltalán nem csökkenti a gyulladást ha nem ellenkezőleg nőveli. Ezt a gyerekorvosunk mondta.
Ebben van némi igazság mert tavaly Atival mindkettőnknek volt kötőhártyagyulladása és a kamillától rosszabb lett. A szemészeten le is csesztek miatta.
A védőnő nekünk is a kamillát ajánlotta.
Nemtom a barinőm 6 hétig kamillázta a kislánya szemét de sajnos ki kellett mosni.
Nekünk a forralt-lehűtött víztől a bal szeme teljesen rendbe jött. A jobb még nem.

Ez is nehéz ügy. kamilla vagy forraltvíz.
Mindenesetre én a gyerekorvosra hallgatok.
Amit még ki lehetne próbálni az az anyatej cseppentés, állítólag szemcseppként és orrcsepként is nagyon hatásos.
torolve_20131003125716

Dorka!Elkészült a szüléstörténet, hova küldjem???
torolve_20131003125716

Gyerekdoki mondta a kamillát nekem is
ckat

Szemkönnyezés nálunk is van, a bal szemével. De sajna Apa is könnycsatorna elzáródással született, így valószínű Marcinak is az van, mert a könnye kifolyik, nem a nózijába. Úgyhogy nálunk valószínű szemészet lesz. A védőnő azt mondta két hét alatt rendbe kell jönnie, ha nem akkor doki, nos a két hét hétfőn letelik és nem úgy néz ki, mint ami javul.

Kamilla szárít, azért nem ajánlják.

Szerintem én is elkezdem a Laktoherbet. csak félek, hogy bedurr lesz tőle. :?

Marci, szunyál már 8 óta. :lol:

kispiskóta

Ja az anyatejet én is hallottam. Csak hát ha elzáródás van, akkor szerintem az sem segít.

kispiskóta

Violám szemét is átmosták kb 1 éves volt asszem.... Jobb minél korábban túl lenni ezen, mert 2 éves kor felett altatásban csinálják...

Nálunk a váladékozás most a huzattól van az tutter, mert iszonyat ami a bent volt.... szinte az összes gyereket szemváladékozással engedték haza...Sőt sokuknak a nózijuk is váladékozott.... Szerencsére Zalánnak nem.
Viszont a hasfájós :( Vettünk Espumisan cseppeket (nem volt Infacol a patikában), azt adom neki, remélem beválik.

Kissmanó: Mi 28-án kaptuk a BCG oltást aznap amikor megszületett! Megnéztem a kiskönyvébe. De már 1 napos korában azaz vasárnap este mondta a csecsemősnővér, hogy hasfájós lesz a gyerek készüljünk, mert már ott mutatta jeleit. Sőt Infacolt már bent adtak neki..... :roll: Ez van. Bogim is brutál hasfájós volt 5 hónapos koráig ordított....

ceniko
Szeged

UXI! GRATULA BENJÁMINHOZ!!!!!!!!

Dorka!
Köszönöm szépen. Aranyos vagy. Egyébként pont tegnap este gondoltam hogy megkérdezlek, hova lehet küldeni a szüléstörténetet? (És ha nem vagyok nagyon tolakodó, én is szívesen olvasnám a szüléstörténeteiteket.) :)

Váladékozó szem: A nagyoknál volt hasonló problémám. A gyermekorvosunk megállapította, hogy el van záródva a könnycsatorna és megmutatta, hogy mit csináljak naponta többször, hogy kinyíljon. Mosogatnom sem kellett, elég volt kör-körösen dörzsölnöm a könnycsatorna feletti részt és már másnapra jobb volt a helyzet. Kb. 3 nap alatt rendeződött a dolog.

Laktoherb tea: Most is iszogatom és hát korábban valaki írta, hogy nem csak a babáknak jó szélhajtó, hanem a mamákra is hasonló képpen hat. Csatlakozom hozzá.(Szerencsére itthon nem gond. :))

Szép napot mindenkinek!
Tücsi

Kép
mtücsi

Sziasztok!

Megint csak gyorsan és röviden bekukk. Olyan fáradt vagyok, hogy alig látok ki a fejemből :cry:
Samu hajnal 3óta nyügizik. Nincs sírás csak iszonyat nyögések, nehezen jön ki a kaki és ezzel szenved :cry: Úgy sajnálom szegénykémet. Most kb 10perce sikerült elaludnia a babazenére! Na elkiabáltam, már mocorog :cry: Szerintetek az infacol akkor is használ, ha nincs igazi pocakfá pocifájás csak a kakival küzd? Anyuék szombaton este elutaznak, onnantól egyedül vagyok és ha ez így fog folytatódni, hogy hajnalban kelünk, hát összeesek az tuti :cry: :oops:

Gratula minden új babának, mamának és papának!

Kamilla azért nem jó ilyen picinek, mert ha hajlamos rá allergizálhat és csak rosszabb lesz tőle :cry:

Felébredt, mennem kell! Pusz mindenkinek!

Dani 1993.11.04., Marci 2003.08.02., Máté 2005.01.13., és Samu 2007.07.16. anyukája
brigi73

Dorka: Nem tudom bimbóvédős szoptatáskor mi a helyzet a szájpenésszel.Az a lényeg hogy mindent le kell kenni ezzel az olajjal ami a baba szájával érintkezik!
Én úgy csinálom, hogy textilpelekéra cseppentek amit az ujjamra húzok, benyúlok a szájába és áttörlöm a nyelvét meg a pofazacskóit....

A gyerekem reggel 8 óta alszik :shock: Remélem nem a sárgaság miatt aluszékony.... majd délután kiteszem a napra, ha besüt.....

ceniko
Szeged

Dorka!
Ez a szájpenész makacs egy dög. A melegvíz önmagában nem elegendő. Kifőzni vagy sterilizálni célszerű minden etetés elött vagy után a bimbóvédőt.

Tücsi

Kép
mtücsi

De jó, h szóltál manó, észre sem vettem! Na de így legalább tudom, h nem hiába csinálom, mert van, aki nézegeti. ;)
Javítottam.

kétfiús anyuka
babdorka

Zsú! Ha éhes lesz, szólni fog! Hidd el! ;) ;) ;)

Gurgi! Azért küldtem, hogy ha netán Andi nem jön, akkor kettőnk közül a gyorsabb jelentsen. De felébresztettelek vele? Jaj, bocs!!!! Mi is bealudtunk ¾ 10kor (kollektíve az egész család – ilyen is régen volt ;) ), úgyhogy én is átaludtam az értesülést.

Dorka! Nekünk kötőhártya gyuszi volt születés után, vsz a kakitól. Mosás nem volt, szemcsepp elég volt. Penész pedig elég gyakori. Semmi különös, HA KEZELED. Tesóméknál volt tök sokáig. Ha kezeled, és nem terjed át a belére, akkor csak eggyel több rutin.
Könnynek meddig kellene az orron kijönnie? Mert nekünk régóta a szeméből folyik a könny. Első hetekben nem volt (igaz, sírás sem), de mostmár a legtöbbször kevés könnyel sír. Tesómnak fel kellett szúrni a könnycsatornáját, lehet, öröklődött? Néha van csipa.

Kérdeztem Uxit a magzatvízről, meg a szülésről, kórházról. Ezt küldte:
„Boltban épp a pénztárnál álltunk Emivel, mikor kis pukk, s elindult a víz. Volt nálam tena, hátra vittek a wcre berakni. A szülés kemény volt, fél5től oxitocinnal, fel sem kelhettem + végig ctg. Semmi alternatív… Tolófájások 1 órával szülés előtt, rettenet volt. Gátvédelem volt, de van pár öltés. A kitolás is fájt, maga a szülés sokkal rosszabb volt, mint Eminél, de jobban vagyok így utána. 5 ágyasba tettek. R”
Vendég

Lányok! Szüléstörténeteket babdorkas@ freemail.hu címre várom!

kétfiús anyuka
babdorka

bocs, nehéz félkézzel gépelni, szóval: babdorka@freemail.hu

kétfiús anyuka
babdorka

Vendég

Sziasztok!

Végre újra itt a gép!
nálunk szemprobléma van megyünk is dokihoz v.mikor.az az igazság hogy a szemcsepp nem segített mondta a védőnő hagyjuk a cseppet és most csak kamillával áttörlöm neki és nem váladékozik annyira.viszont kijön a könnye néha és igy sajnos nála is elzárodás van v.szinű.

ma szigorú anya voltam evés után letettem kicsit sírt (negyedórát adtam magunknak) és már lassan 2 órája alszik!
ez volt az első ilyen probálkozásom (iszonyat volt hallgatni ahogy sír)
vettem mecsek teát mert néha nehezen megy a kaki főleg reggel.

na most ébredt fel Nyunyika!

Bridzsi

Kép
esztora

Babdorka,jelentem nekünk mind a kettő volt vagyis van.Szájpenész már rögtön a 2.napon lett ahogy hazajöttünk,dekenegettk azzal amivel te és 2nap alatt elmult.Viszont a váladékozás 3.hete tart a szemcsepp,kamillázás ellenére.Nekün is lehet kimossák ha 3hónapos koráig nem múlik.

Köszi Manó,próbálok többet inni,de nem nagyon megy,azt a homeos bogyót szedem úgy ahogy írtad.
Azért méregetem a fejés mennyiségét,mert ha nem szopik csak 4O-et és úgy teszem le aludni,fél óra múlva fent van és kezdhetem elölről mert éhes.Így ha kiegészítem neki táppal akkor kibír 3_4 órát is.A kórházban is így csinálták.Tudom,hogy fejnem kéne,de a szopizás után nem mindíg van időm.Főleg ha fáj a hasa.

Pont ma 1hónapos a drágám.Mától megfogadtam,hogy leszoktatom arról ,hogy kézben ringatva aludjon el,és rászoktatom a babakocsira.Nem tudom,hogy fog menni.
Tegnapi nap tök gáz volt.Az este 5xaltattuk el kézben és 5-1Operc után felébredt.
pillangó7

Brigi, Marcinak boldog szülinapot!!!!!

Nálunk nagy szunya van, egész délelőtt pocifájtunk, végig masszíriztam a pocóját! Még jó hogy nem éjszaka kell ilyen bulikat csapni! :) Megyek én is pihenek kicsit!

KépKépKép
dikó1

MARCI GYEREK! BOLDOG SZÜLINAPOT TŐLÜNK IS.

Kép
kissmanó

Hatalmas gratula Uxi!Isten hozott Benjámint.Kívánok neked sok sok tejecskét.Éjszakánk elég jó volt.Szem könnyezés nekünk is van.Nekünk sima vízzel át itatott géz lappal kell átőrölni kivülröl befelé a szemet.Tegnap Beni nagyon ügyes volt a fényképésznél.Én meg olyan büszke voltam rá.Na megyek mert lassan ki kell nyitni a tejbárt.Marci Boldog Születésnapot

Lilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
hemej

Ez itt Zalán, csak pinkbe nyomjuk, csajos a ruhatárunk többnyire :oops:
Kép

ceniko
Szeged

Infacolt ti mennyi ideig használjátok? Vagy most már gyógyszeren fog élni "világ életében"?
Milyen babateát hasznátok a szeles problémára?

kétfiús anyuka
babdorka

Dorka
Nagyon reménykedjünk, hogy nem áll fenn olyan sokáig ez a probléma!!! :roll:
Mi Mecsek Bébi teát iszunk. Rotyi tea :lol:

KépKép

KépKép
szivvi

Uxi
Gratulálunk mi is!!! Várunk vissza!
Enikő
Gyönyörű ez a gyerek!!

KépKép

KépKép
szivvi

Csajok nektek mennyi ideig tartott a vérzés szülés után (az élénk piros vérre gondolok nem a folyásra) ?????

ceniko
Szeged

voltunk mázsáláson:Nyunyi 44 dekát hízott viszont összement két centit .most 56 cm-nek mérte a védőnő :lol:
érdekes mert 62-es ruhákat adok rá.

visszaolvastam azokból amit a szülésem után írtatok olyan jó volt.
Köszönöm mégegyszer.
lassan teszünk fel új képeket is csak Ricsi dolgozott 2 napot,ma meg Anyukája kórházba került.

Bridzsi

Kép
esztora

Nagyon sok boldogság, és hatalmas gratuláció Uxinak, Orsinak!

Andrea
Kép
kindernay

Na sziasztok, már végre utolértelek titeket... olyan sokat írtok.

Jelentem sokkal jobb a helyzet... bár még mindig óriás hiszti van minden 2-3. etetés előtt.... valahogy mindig azt várja a drágám, hogy egyszercsak cumisüveg kerül oda és dől a tej! :lol: Bár így is dől, csak meg kell kicsit dolgozni érte! :wink:

Tapasztalataim, amelyeket a "keserves" egy-két hét alatt szereztem, hátha segít valakinek:

Nem akart szopizni, mert megszokta a cumisüveget, így nekem az elsődleges szempont az etetés/szopizás lett. Gondoltam utána jöhet a többi, de ha igény szerint etetem, akkor minden etetés előtti 10-20 perces hiszti és a kb. 40 perces etetés felemészti a napokat, és akkor még a többi szokásos dolog hol van (pelenkázás, fürdés, beszélgetés stb.). Én - nem pedáns ember lévén - beosztottam a napot, és próbáltam ahhoz alkalmazkodni én is és gyermekem is. Ez abból állt, hogy etetés:
órakor: 7, 10-11, 13-14, 17-18, 20-21, 23-éjfél
éjszaka igény szerint...
fürcsizés: este 7-8 között
a szopizási időszakokban pedig a fennmaradó időben séta, beszélgetés, ölelgetés stb. utána pedig szunya, éjszaka kiságyban, nappal fent a nappaliban - babakocsiban (még eddig)

Ez mind szép is lenne, aztán felborított mindent az én drágám, mert akkor evett amikor akart, stb... De tartottam magam és NEM ADTAM NEKI CUMISÜVEGET (amibe a szívem majd megszakadt).

Közben jöttek a szelek, és társai nem tudtunk kakilni, ezért a pocak is fájt, de próbáltam az időpontokat betartani, mivel nagyon gyógyszer és egyéb ellenes vagyok nem adtam neki szélhajtót inkább tornáztattam a kis lábát és így jöttek a pukik, meg ittam a Laktoherb teát, mivel az neki is jó...
Aztán mivel a kórházban huzatot kapott az egyik szeme, a kamillás törölgetés nem használt, így homeós cseppeket kellett csepegtetni, amitől nem nagyon volt boldog, de mára az is szépen javul. Ha nem múlik a hasfájás, marad a homeós bogyó... mást nem nagyon szeretnék... bár ezt nem én döntöm el. :(

Szóval két napja - kevesebb hisztivel - de eszünk kb. 40-50 perceket kisebb-nagyobb megszakítással, mivel én felébresztem,ha elalszik (kivétel éjszaka) kicsi simogatás és már szopizik is tovább, ha közben megfájdul a hasa, kicsit erősebben simizem neki a köldöke mellett lefelé és kétoldalt, az megnyugtatja, és úgy látom jobb neki tőle. Tudom, hogy kegyetlenül hangzik, de én felébresztettem, ha szopi idő van (bár egy-egy etetést simán kihagytam) és mára magától felkel. Jelentem két napja átalusszuk az éjszakát úgy, hogy hajnali 4-fél5-kor kelünk, és utána visszalszunk kb. 7-ig és utána fél 11-ig. Tehát egy hét után kipihentem magam! A kakilás is szépen beindult és a pocak sem fáj. Magától nézelődik a babakocsiban vagy az ágyban és ha álmos elnyomja az álom. Bár azért néha van hiszti, hogy felvegyem kicsikét, amit persze meg is teszek, mert nincs olyan nagy szigor.

Nekem bevált a napirend, bár én borzalmas rendszertelen, össze-vissza vagyok, jobban érzem magam, hogy tudom mikor mennyi időm van, így pl. a varratszedésre is el tudtam szaladni, addig anyukám vigyázott rá, és Angyalka volt!
Ja és tünemény csodás profi doktornénink van, és a védőnőnk is tünemény, szóval szerencsés vagyok...

Bocs, hogy hosszú lett, de remélem valakinek segít, és nekem is jól esett,hogy végre kiírhattam magamból a dolgokat.
Köszi a segítséget mégegyszer Hencsinek és Borinak, nagyon jó érzés, hogy egyből segítettetek, köszönöm, remélem egyszer viszonozhatom.

És még annyit, hogy Benedekfi Botond Sámuel lett a becsületes nevünk, tehát Botond, és Anyukám Dömpinek becéz, amitől mosolygok folyamatosan. Nagy egyéniségem van, mindig megpróbálom Anyukámat "átverni" de nem nagyon sikerül, talán majd később. Pusszantás, majd képek is jönnek rólam.

Andrea
Kép
kindernay

ja és a vonalzónk is nemsokára elkészül...

Andrea
Kép
kindernay

és még valami: én is császáros nekem azt mondta a doki, hogy nyugodtan mehet a haskötő max. 2 óra naponta, és már lehet kicsi hasizom-gyakorlat is (óvatosan).

Andrea
Kép
kindernay

Andi! Ha jól értem, Botond inkább többet aludt volna kajcsi helyett? Mert nekem a szoktatással pont az a bajom, hogy Ádám napközben kb óránként enne (és ált eszik is...). Szóval nekem nem ébresztenem kéne, hanem hallgatnom az üvöltést!
De az éjszakát így is megcsinálta magának :D
De az tök jó ám, hogy van már napirendetek!
Vendég

Szia Kinderke!

Jó, hogy jöttél. Ügyik vagytok nagyon!
Szal Samu Botond lett. :lol: ill. Samu is.
Kérünk szépen fotókat Andrejjja.

Nekünk ma jó napunk volt, kivéve most az esti pocakfájást.
Szépen evett-nézelődött és alukált Samu. Sajnos tényleg az esti órákban jelentkezik a hasáfájás. Bár annyira nem vészes, fél óra max.Ma elmentünk a Pólusba DM-be, Libribe..2 órát simán végig aludta Samesz.

Amióta a szívemre hallgatok, azóta nyugi van. Nincsen már 2-3-4 órás nyügis-sírás. Nagyon örülök neki.
Borikámnak van igaza! :lol:

Na jönnek a trottyantások, Apa kezében van.
Holnap veszek mecsek bébit én is.

Pusszancs
torolve_20131003125716

Esztora!
Nyunyi összement? :shock:
44 dekát hízott. hm.. :lol:

Enikő!
Nekem majdnem 2 hétig. Jah.
Pár napja már halvány rózsaszínes folyás van.

Dorka!
Én az infacolt vasárnapnál tovább nem szeretném használni, meglátjuk az eredményt.
Inkább mecsek bébi tea bár a laktoherb-ben is van édeskömény és tsai.
torolve_20131003125716

Szép estét!
Andi anyuka
Jajj de milyen ügyes mami vagy! Botit csókoltatjuk, várjuk a fotókat!!
Gurgi
Na jó van, nálatok is alakul! :lol:
Esztora
Mi most nőttünk bele az 56-ba :lol: Viszont 4100 gr a súly 8) Jobban vagy a depiből??
Enikő
Én má nem is emlékszek :oops:
Mamik
A csípőszűrésen mit csinálnak???

KépKép

KépKép
szivvi

Szivvi javulok már jelentősen igaz ha néha nagyon sír még érzem hogy "idegesít" de tudom hogy meg kell oldanom mert egyedül vagyunk itthon.sokat segít hogy végre nincs olyan örült meleg és kimehetünk a lakásból.nagyon imádom Nyunyikámat olyan tündéri jó gyerek.
szépen növöget Lilkó is .kérdeztem a védőnőt jó ez a 44 deka gyarapodás most 3980 de hogy most ki mérte rosszul nem tudom,mondtam hogy lelazul itthon megmérjük mert kiváncsi vagyok.
most bealudt rendesen lehet ma nem fürdünk.

Bridzsi

Kép
esztora

csípőszűrés. a rutin csak lábtologatás pelusban, ha vmi nem tecc nekik, akkor UH, ha jól tudom. ádámházidokija rutinból küldött minket UH-ra is... plusz rutin kutacs és hasi UH, asszem kicsit parázós... :roll: :roll: :roll: :roll:

Ezaz, Rita! Te vagy a Tudor, akárki akármit mond ;)

mi sajna csak fél órákat tudunk boltokban tölteni. Ádinak 6. érzéke van a legkondik kiszűrésére álmában is.....
ma nem volt eccerű napunk. asszem 4*20 percet aludt ma (9 óta), abból 2t a kezemben.
kezdek saját dugámba dölni???? vagy csak egy zenebohócot kéne szreződtetnem???? nem alszik, nézelődik, cicizik, éneket hallgat... mán kossuth lajos azt üzente, szerelemnek múlnia kell, és hűtlen is volt ma ;)
most én kérdezem, vmit rosszul csinálok? :oops:
de a sírása nem fájós, hanem hüje anya gyere!! (most is itt üvölt: "hüje, hüje, hüje")
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: