A program amugy rendben. Sztem nem artana jatszotéren leülni padra v füre, igy legalabb elvannak a nagyobb babak és nem kell annyit szaladni utanuk. Azt viszont nem tudom, h a Margit-szigeten van-e jatszotér..
A kérdésedre valaszolva, nehezen lehet ezeket a perceket, orakat tulélni. Korhazban szültem Vincét, szülés utan 2 ora mulva vitték el, de fél ora mulva visszahoztak. Ez nem is volt annyira rossz (azért jonak sem mondanam). Most kövezzetek meg, de a picire akkor nem tudtam annyira figyelni, csak örültem, h élek és csak az jart a fejemben, h ezt soha többé... és nagyon el voltam kenödve, mert mindig legalabb 3 gyermeket szerettem volna. Hm.
Ami NAGYON rossz viszont, amit én legalabbis nagyon rosszul viseltem, hogy esténként összegyüjtik a babakat a fürdetéshez (te nem fürdetheted meg...). Felpakoljak öket egy naaaaagy gurulos kocsira, kis rekeszekbe rakjak öket, a fele üvölt, mert épp aludt, megéhezett, stb. Es akkor kb. 2 oraig nincs veled a baba.
Ezen kivül elviszik öket kékfényezni, ha kell. Nalunk kellett sajnos. Ez a latvany is szörnyü ahogy ott fekszik az ici-pici kisbabad az inkubatorban, szeme bekötve, h ne vakuljon meg. Te meg csak ülhetsz addig a fenekeden...