A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Köszi a választ uh ügyben. Közben a honlapon azt találtam, hogy 7-től, de akkor inkább csak 9-re megyek.

KépKép
KépKép
safrany

Tényleg van valami a levegőben...

Mindenkinek, aki és akinek a gyermeke valami rosszasággal kűzs, kitartást és jobbulást!!!

Környékbelieknek:
Az Auchanban nyílt egy gyogyótár és vannak homeos cuccok. Ma Zoli ott vette a kamillát.

Réka du megint rákezdett, már nem volt annyira szörnyű, ráadásul neki is lágyabb lett a kaksija, szal minden jel arra mutat, hogy ez bizony fogacska lesz... Most beszéltem az egyik lánnyal, akivel egy szobában voltunk a Hban, az ő kisfia is tegnap kezdett rá. Óramű pontosak :lol: :lol: (meg azt is mesélte, hogy megjött neki, lecsökkent a teje, azóta csak napi 2x tud tejcit adni neki, többi gyümi meg tejpép :shock: :shock: :shock: :shock: ua. idős, mint Réka, ő is kora baba. de nem akartam belepofázni, még ő volt elhűlve, hogy még csak most kóstolja Réka a barackot...)

Fibi:
Végül eljutott valaki????

Amúgy Zoli azt hallotta a TVben, hogy nagy Napkitörés volt tegnap, lehet, hogy ez is hatott a csemetékre!!!

A mi védőnénink szabin van, nem tudtam jelentkezni szurira. Réka most fogja kapni a 3 hósat. Ugye ezt még nem fontos kivezetni, annyira nem gáz????

nukada

:oops: :oops: :oops: Kűzs=küzd :oops: :oops: :oops:

nukada

éééés IGEEEEEEN, elökerült Szrek is Ábellel :D Miután megérkezett Barbara Angival :D mégsem volt hiába a sok készülés :D faltunk palacsintát, az öszibarack lekváron majdnem ölre ment a két vendég-anyuka :lol: jokat röhögtünk, Angi csajosan babázott, meg mozizott :D a két nagyobb srác édesen együtt homokozott, kártyázott :D kisebbik Ábel nem aludt egész nap, ilyen még sosem volt (csak 10-20 percekre beájult a kezemben vagy a b.kocsiban...)

Továbbra is köszi a drukkokat, csajok!!! :)

Fülinek, Ridonli lányának és Memének jobbulást!!+++++

Deni,
Bálintnak gratula a basához :D
fibi

Éééééééés Bálint azt mondta este, hogy "Máskor is jöggyenek a vendég gyerekek" , és én ettöl nagyon boldog lettem most :D :D :D :D
fibi

Fibi,
:D :D :D

Vica,
írj címet, nevet a tejész emberről és ha ellenőrizzük, nked s megmondom a frankót :)

Valami tényleg van a levegőben.... miután ma reggel 10.15-től 14.00 ig aludt a csemetém, ma este 19.48-kor rajtaütés-szerűen beájult a vállamon és azóta alszik.... :shock: :shock: :shock:
persze se fürcsi, se tiszta pelus... :?

annyira félek, hogy 00.37-kor ecccccercsak elébred és szaladgálni akar...
macskanyu

Most gyorsan, megyek elmotyogatok, aztán írok, de:

Fibi :) annyira örülök, hogy nem hiába készültél. :D De azért azt tudod, hogy tegnap este óta csöpög a nyálam a palacsintára teljes kiőrlésű lisztből, meg cukormentes lekvárral???? És akkor még írod, hogy majd' összevesztek rajta.... ejjjj :wink:

Vica
vica94

Deni,
Tyű, Bencédnek már a foga nő? :shock: Nem semmi :shock: És persze, h Bálintodnak nem lehet nemet mondani, én sem tudnék :wink:

Zsanci,
Nálam is szokott hasonló probléma lenni, h vmire gondolok és más jön ki a számon és értetlenül néz rám mindenki :oops: :lol: Mindenesetre megnyugtattatok, h másoknál is van ilyen, én meg már vmi komoly bajra gondoltam :roll:
És nagyon szépek vagytok a képen :D

Fibi,
Annyira édes szövege Bálintodnak, imádom :D Örülök, h jól sikerült a tali, képek nincsenek? :wink: :D

Télleg Johi taliról sincsenek képek? Annyira nézegetném a szépséges dedeket :D

Vica,
Mínusz 4 kiló, ejha :D Cserélnék veled :wink: Az éjszakázáshoz :( pedig ++++++!!!!

Votiv,
:( Kitartást Istidhez!!! A napközi lefárasztja még mindig vagy már nem?

És de klassz, h Indiék ennyire élvezik a kiruccanást :)

Macs,
Ez a védőnő télleg kiakasztó :shock: :evil: nekem milyen szerencsém volt az ennyimmel. Remélem, nincs komoly baja Fülinek?!

Rylie,
Hú, nem hangzik jól ez a magas láz meg a fosi :( +++++ és bulást Nektek!!!

Rídonli,
:( Nektek is jobbulást!!!

Nuk,
:( Fogzáshoz kitartást!!!

Annyira rossz olvasni, h ennyi pici nyűglődik :( Remélem hamar meggyógyul mindenki, meg persze ez fránya időjárás is javulhatna már pl. azzal, h nincsenek ekkora hőmérséklet ingadozások :evil: Nálunk tutira ez teszi be a kaput :roll:

Kép Kép
curse

Szerintetek az normális, ha Adél rendes szilárdakat kakil, olyan bogyókat, mint a nyúlak? :? Mondjuk sokat változott a kajás téma, most már szopi után képes egy fél v. egy egész üveg bébi ételt meg enni, v pl. egy egész banánt. Ettől ennyire megsűrűsödhet a kaka? :? Szerintetek?

Kép Kép
curse

Sziasztok!!!!!!!

Hú, ma nagyon csúcs volt Fíbiéknél (bocsi Fíbsz, Barbi, ha extra lököttke voltam, a fáradtsg nálam pörgésben jön ki :oops: :lol: ) és őszibarack lekvár nyammmmmmmmmmmmmmmmmmmm :D :lol: és az enyéééééééééééééém :mrgreen: :lol:

Macs,
nállunk 20. 55-kor ugyanez - tiszta homok stb de ALSZIK és ez a lényeg :mrgreen: :lol:

mindenkinek nagyon drukk, hogy bébik jól legyenek
védőnők meg :twisted: mienk is küldött hivatalos papírt h oltassam a gyereket :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: eltettem emlékbe :mrgreen:

szia Vica, Sün, Curse :D meg mindenki :D

Kép

Kép

:D
szrekuc

Szrek,
akkor Te mindig ilyen fáradt vagy? 8) már néha összeakadt a nyelved, ugy hadartál :mrgreen: örülök, hogy izlett minden, és hogy fiaink igy összehaverkodtak :lol: remélem, lesz ismétlés, mert ki kell használni, h EGYÜTT játszik 2 gyerek :D

Curse,
szia :D nemsoká' lesznek képek is :)
kaki témában nem tom a választ sajna :?

Vica,
én meg a töltött cukkinidra csorgattam, ugyhogy akkor kvittek vagyunk :mrgreen:

Macs,
és nem lázasodott be Füli végülis?
fibi

Curse,
nálunk is volt egy időben bogyó, én nem nagyon foglalkoztam vele, mert vagy még aznap volt másfajta állagú is vagy másnap, biztos a kajától meg az italtól is függ ;)
max annyira érdekelt, hogy pelenkázás közben néha szétgurult :mrgreen: :lol:
sztem okés :D

Kép

Kép

szrekuc

bár igazábol bármit képes vagyok felfalni mostanában, mindegy hogy édes vagy sós, és többször birok ebédelni, vacsorázni, uzsonnázni..... :roll: :? 8) :lol:
fibi

Sedatif: http://www.boiron.hu/index.php?lang=hu& ... plex&sub=1

Votív! Lehet hogy te is azt érzed amit a babók. Lehet fogni frontra, időjárásváltozásra, de szerintem vmi más van a levegőben... :roll:
Szuperek Isti ovis hírei :lol:

Akata! A kukifényképezésen jót röhögtem. Hát a ti fijjatoknak sem lesznek önbizalmi problémái! :lol:

Fülinek! ++++++++++
Legalább már Igi jobban. :D

Deni! Maxipelus :shock: :lol:

Napkitörés! No végre vmi számomra elfogadható magyarázat!

Hála mi odaértünk Fibiékhez. Ábel gyönyörű!!! :lol: És meg is szagolhattam. :mrgreen: S nagyon rendes volt, mert akkor sem menekült el, amikor énekeltem neki. S már olyan ügyesen figyel a fiú! :lol: A fijjúk nagyon férfiasan együtt szereltek, de Anginak is akadt látvány, aki olykor a leendő rocksztár Ábelt csodálta, vagy a megnemállófűnyírós Bálintot. :lol:
A palacsinta isteni volt, s szerencsére nem készült kép ahogy Szrekkel összeverekedünk értük. :lol:
Fibi szuperül néz ki. :lol: Meg nyugodtabb. Anyukáját is megismertük picit, aki nagyon szuperfittijófejnagymami. :lol:
Képeket folyamatosan töltöm.

Fibi! Bálintnak üzizzük ok :lol: .

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gödibarbi

Szrek! ne hülyéskedj mán! akkorákat röhögtem! :lol:
gödibarbi

Barbi,
hogyhogy lemaradtam az éneklésedröl? vagy ez még a terhességi amnéziára foghato? :lol: :mrgreen:
dicséreteket bezsebeltük :oops: :)
fibi

De jó olvasni, h ilyen szuper volt a tali, na majd legközelebb bevállaljuk az utat :D :wink:

Fibi,
Szerintem nem gáz, ha ennyiszer eszel, hiszen szoptatsz és ezért ilyen súlyos egyéniség Ábeled :wink:

Szrek,
Köszi a kaksis választ :) Nálunk már napok óta ilyen, de nem látom, h erőlködne kaksi közben, szal annyira nem aggódok, csak baromi fura :? De a szétgurulás tényleg nagyon zavaró :mrgreen:

Kép Kép
curse

Fibi! ti bent voltatok, de anyukád tud igazolni :lol: azt is hogy a fiad jól tűrte! :mrgreen: :lol:
gödibarbi

na azt hiszem menek fürődni, aztán meg hősözök, évadzáró :( jóccakát Mindenkinek!!!

Kép Kép
curse

Barb,
ej, nem ér :lol: legközelebb várj meg, ha dalra fakadnál :P

Curse,
sulyos egyéniség, ez dejo duma 8) :lol:
fibi

Na még egy dolog, aztán télleg eltűnök :lol: tudtam, h vmit elfelejtettem :oops:

Jucus,
Ha olvasol minket, akkor NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT tegnapra!!! :D Meg a többi rejtett Juditnak is!!! :D

Kép Kép
curse

Barbi,
pontosan mire gondolsz? mit érez Votiv és a babák?
mert nekem is gyanús, h szinte MINDENKI beteg körülöttem 5 év alatt...
:roll:

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Barbi,
nagyon köszi kamillkát tökre kellett neki és aztán apjok is szerzett ;)

és a képeket is!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: (fogyóznomkellszmájli :mrgreen: :lol: )

rakjál ide fel is vagy rakjak én ? :D

Fíbsz,
képecskék?

Macs,
neked is köszi múltkoriakat :D

Den,
maxi pelus :shock: mint Ábelnek? :shock: wow :D

nagyon húzós nap volt ma úgyh vissz ais veszek magamból, jóéjt mindenkinek! :D :D

Kép

Kép

szrekuc

Zsan,
Én úgy tudom, hogy azért csak 25 évig adható, mert a klinikai vizsgálatok alapján ez az oltás a felette lévő korosztálynak már nem segít, felesleges. (persze nem árt, így néhány szorgalmas doki jó pízért felírja) Az ősszel megjelenő új oltás 50 évig adható és több törzs ellen véd. Viszont ugyanolyan bazi drága lesz.
A hpv vírus néha 10-15 évig a szervezetben lappang mire "támad" szóval ha 10-15 éve ugyanazzal a pasival vagy akkor ok, bár ő is lehet mással ugye :wink: és akkor megint gáz. Hosszú ideje monogám házasságban élőknek nem kell ez az oltás, de hát ki van itt, aki 15 éve és a férje is..... (én pl. :lol: )

Kép
akata

Zsan! az elmúlt napokban azt láttam Angin és magam körül (itt a topikon is), hogy nagy nyüfik és nemalvások vannak megmagyarázhatatlanul. Idági nem tudtam mi történik, de a napkitörés elfogadható. nekem. (origo magyarázat is alátámaszt)

az 5év tényleg sok :? . szerintem ezt olyan emberkétől kellene megkérdezned, aki jobban lát, mint én. adjak számot?
gödibarbi

és akár napkitörés, akár front vagy dögmeleg az én fiam fél-1 óra között alszik csak és soha ennél többet. viszont éjjel pótolja :D

Jó kis palacsintás tali lehetett és az idő is nagyon okés volt!

Kép
akata

Kata,
húzogatás :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :lol:

Kép

Kép

szrekuc

és Igi meg visszaesett, és kb fél óránként kel... :roll: Meme meg csak apáján hajlandó aludni... :roll:

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Szrek! ha nem bánod inkább tegyél te föl, mert nekem mostanság lassan megy (vagy egyáltalán nem :( )
örülök, hogy apjuk ügyesen vadászott :lol:
még eszembe jutott, hogy itt néztél már patikát:
http://www.homeopata.hu/patikak.html
gödibarbi

zsan! szegény fiúk :( nagy adag ++++++++ az egész családnak!
gödibarbi

utána nézek én ennek a Napkitörésnek, ez lesz a megoldás... :roll:

Kata,
köszi. pech, h ebből az ötvenesből is kiesik anyukám. Ő kérdezte egyébként, mert neki találtak vmit először, de aztán a szövettan nem igazolta, és hát elég durva, de nekem közvetlen családban és baráti körben az elmúlt 3 évben ketten haltak meg méhnyakrákban, és háromnak van előrehaladott állapotban. És azért nem hiszem,h ők mind olyan felelőtlenek voltak, h évekig nem mentek dokihoz...
mindegy, ha lesz ez az ötven év alatti, azt stipp-stopp beadatom magamnak, bár én is már kb 15 éve vagyok a mostani pasimmal, azaz 13, de én előtte legalább nem kufircoltam mással, sajnos ő igen... :twisted: és nem is kevéssel... :lol:

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Kép

Kép

szrekuc

Szrek! látom alszol :mrgreen: köszi, hogy felraktad őket! :lol:
gödibarbi

tegnap kaptam:

A mosoly egy görbe vonal, amely egyenesbe hozhat mindent.
(Diller, Phyllis)

nekem tetszik :lol:
stílusosan most elköszönök. :lol: 8)
gödibarbi

jóvanna :mrgreen: de már télleg dőlök nem is tudom mikor pörögtem ennyit utoljára :shock: :lol:

Kép

Kép

szrekuc

Barbi :) köszi a linket :) éneklésre én is kivi vagyok majd :)

Kata :) húzogatás :D

Macs :) védőnő :twisted: és Füles hogy van? Drukk, hogy ne keljen fel éjszaka, hagyjon Téged pihizni :D Köszi előre is :)

Rylie :) Kamillának sok-sok +++++++++++++

Votiv :) elmentve többi fincsiség közé, köszi :D Isti mit művel most este? Vagy esetleg már alszik?

Deni :) Bálint egy tündér :) mindig tudtam :D Tizenegy fogacska kint, a tizenkettedik most próbálja áttörni az ínyt, de még csak kb. két milire sikerült neki. :? Maxi pelus :shock:

Szrek :) én a múltkor épp azt néztem, hogy Ti – illetve Ábel – kettővel kisebb pelust hordtok, mint mi. :roll: Legalábbis még a Bikás talin így volt… mármint, amin én is ott voltam.
És még mindig pörögsz :D

Fibi :) B szövege nagyon ott van, tetszik :D olyan jó, hogy kezd megnyílni, legalábbis nekem ez azt jelenti :D oké, kvittek vagyunk :)

Curse :) nem tudom, próbáltátok-e már a könnyű húsleveseket? Nálunk is volt nyuszibogyó és egy kis leveske megoldotta a problémát. Adél is eheti már a zöldségeket, meg mindenféle husit, próbáld ki esetleg csirkehusival előszőr :)

Megőrülök, itt van egy légy, nem bírom lecsapni, de a falat kaparom az állandó zümmögésétől, ááááááá.

No, jó éjt mindenkinek, nekünk valszeg megint rossz éjszakánk lesz, mert még csak két órája raktam le Mátét és már nyöszörgött és nem bírt visszaaludni, kicsi cicit kellett adnom neki és most szuszmákol, de hogy meddig....

Vica
vica94

Képek nagyon jóóóóóók :) Fibi, hol van az a plusz nyóc kiló??? Kivirultál :) és minden gyerkőc aranyos, kicsi Ábel meg aztán pláne :) Gyönyörűűűű :)

na, mostmár tényleg el :)

Vica
vica94

Jaj de jó képek! úgy látnék Fibi Ábeljéről egy közelebbit is! :wink:

Deni, Curse, ma is volt Istók napköziben, és nagyon jól érezte magát. Már nem is sírt utánam egyszer sem, inkább rosszalkodott :lol: ott jól le is fárasztják, hazafelé már csak a babakocsin ülve hajlandó jönni :P

most meg végülis még 10 előtt elaludt, a House alatt... (tök uncsi volt ez a rész--- vagy csak én vagyok fásult?)

napkitörés :shock: és :x

ja és volt egy telihold is hétfőn... :roll:

votiv 8)
votiv

pálinkás-gyöngyvirágos jóreggelt 8)

most én vagyok boszi,vagy a topic...? Füli 00.32-kor nyafogott először... de szerencsére nem ébredésből kifolyólag :mrgreen:
viszont sajnos úgy ébredt 6-kor, hogy nyugodtan ráüthetném a tojásokat, hamar megsülnének... :( :( :( pedig jókedvű, pörög, nevetgél... csak lázas eléggé...
most beletettem egy nagy kád vízbe, kiázni, oszt meglátjuk...

örülök, hogy a tali jóóóóó volt :D képek szuperek :)

Zsána,
hogy érted, hogy 5 év alatt mindenki beteg körülötted???? ugye nem azt gondolod, hogy miattad?????

Votiv,
tök jó ez a napközi-dolog :D :D lehet, jövőre nekünk is kéne ilyen :D

Curse,
bár a többiek már megmondták, de csatlakozom, ha elkezd enni a ded, akkor kemény a kaki...pláne banántól.. :) no problemo... :D

numegyk, mert Dedemet vízből ki és tegnap nem fejeztem be a fűnyírást...

csóóóók

Macsek
macskanyu

Votiv,
köszi a kérdést, jóóóóól vagyunk :lol: Marci már általában kétlábon teper, csak akkor négykézlábazik, ha ellopott valamit, és menekülni kell 8) Ő mostanában a kisgonosz, mert reggel már párszor arra mentünk be, hogy a nővérének óbégat, hátha sikerül felébreszteni :mrgreen:
Dóci ezen a héten is játszóház-táborban nyomja, még egészséges... reméljük, most nem kap el semmit :D Eszméletlen kislány már, tegnap épp szülni akart, egy nagyonterhes barátném volt nálunk, és Dóci betuszkolt egy babát a saját pólója alá, úgy mászkált :lol:
Szeptembertől ovi, és nagyon várja már :D
Mostanában megint egy hisztisebb korszakát éli, ha valami nem úgy megy, ahogy épp akarja, jön a hiszti, aztán meg jönnek a keményszülők, de szerintem ez nagyrészt az egy hét nagyszülői kényeztetés hatása, kell néhány nap, hogy helyrerázódjon.
Egyre jobban elvan a két gyerek egymással, most már játszanak (könyvet nézegetnek, labdáznak, kergetőznek), jó ez így. :)

Deni,
Dóci is nagy törökbasa-rajzoló :lol: Nálunk a nyakigkaki mindig éjjel volt, szuper volt kómásan pelust-ágyneműt-ruhát cserélni :D

Curse,
kaki: valami fogja, de ha nem erőlködik meg rendszeres, akkor szerintem nem lehet nagy gáz. Esetleg adhatsz neki hajtósat (pl. sárgabarack), ha kicsit lazítani akarod. :D

Barbi,
eszméletlen jó az új avatar! :D

Macs,
Fülinek jobbulást! :)

v
kisün

Talis képek szuperek :D
kisün

Beszélős kölkek Annyjait kérdezném első sorban:

nálatok is volt olyas, hogy a beszélés legelején, a szavak kettős értelemmel bírtak? Füles ugyanis a "csüccs"-öt akkor is mondja, ha oda akar valahová ülni és akkor is, amikor le akar szállni. Az "addide!" a "kérem" és a "fogd meg légyszives" szinonimája egyszerre...

a szóválasztásai is megdöbbentenek... azt pl. hogy "maci" nem hajlandó, bezzeg a "csempe" az igen... :mrgreen: meg a "sör" :shock: :lol:
macskanyu

És még megvígasztalni sem tudom... :( :( minden fehér autó, ami elmegy a házunk előtt, rögvest örömteli ÁPÁÁÁ!!! kiáltásokat fakaszt... én meg hiába mondom neki, hogy Apa a dolgozóban van és este jön... olyan szomorú a kis arca, mikor kiderül, hogy ez sem Ápáá... :(

monológ befejezve....
macskanyu

kisgonosz Marci :mrgreen: :lol:

Macs,
nálunk a tessék az egyszerre a tessék és a kérem :D

Kép

Kép

szrekuc

Nemalvással/nyüfivel kapcs. én arra jöttem rá Ábelnél, hogy akkor alszik csak 20-30 perceket meg nyüglödik, amikor én ideges vagyok, vagy izgulok. (pl tegnap izgultam, hogy kik jönnek, jönnek e, és hogy mikor, meg hogy minden rendben legyen.... és nem aludt egész nap rendesen). ma meg orák ota huzza a lobört. és kánikulában ugyanugy alszik, mint esöben, ha én nyugodt vagyok, nem kell rohanni sehova....
Bálintnál már persze több összetevös a dolog, világbol többet felvesz, simán lehet ez a napkitörés is... :)

Szrek, Barbi,
köszi a képeket :D és hogy itt voltatok :D
majd én is letöltöm valamikor, csak nekem ahhoz apa kell...

Votiv,
napközi dejoooo :) jövöre én is szeretnék vmi hasonlot.
majd csinálok Ábelemröl közeli képet Neked :wink:

Kisün,
Doci szülni akar :lol: B is kezdi az utánzást meg a szerepjátékokat nagyon, mondogatja mostanság, hogy "Apa akajok lenni" :D

Macs,
remélem, Fülinek nem lesz komoly baja +++++
kettös értelmü szavakra nem emlékszem. attol még lehet h volt Bálintnál is :wink:

Kata,
fütyi fényképezés :lol:

Vica,
:wink: :lol:

KépKép
fibi

imádom ezt a kölköt :D B örökké dolgozik, meg dóga van, most aszondja:
"Le kell mosnom a biciklimet, ugyhogy töltsél vizet pisztolomba" :lol:
(Barbi, imádja a töletek kapott vizipisztolyt :D )
Tegnap meg: " nekem kell lenyirni a füvet, nem a vendégeknek"
fibi

Rákosmentén van Waldorf ovi és suli is, meg CsaNa is :D csak kár, hogy felette repkednek a repcsik... :? bár lehet h elviselhetöbb mint ez itteni kutyaugatás....
fibi

[quote="fibi"]R írta:fibiákosmentén van Waldorf ovi és suli is, meg CsaNa is :D csak kár, hogy felette repkednek a repcsik... :? bár lehet h elviselhetöbb mint ez itteni kutyaugatás....

Szijja Fibi!

A repkedők is csak akkor zavaróak, amikor amúgy csönd van (éjjel, du-i alvásnál) :? Fölöttünk is van egy légifolyosó, a gyerekek imádják amikor napközben mennek a gépek, este meg még egyszer sem ébredtek fel rá, pedig egy időben (talán 2 éve) még a menetrendet is lesegettem, hogy honnan jön annyi repülő 23 óra magasságába, szó szerint 2-3 percenként jönnek. Azóta is, de már megszoktuk, max V-vel röhögünk esténként az erkélyen és próbáljuk kitalálni, hogy épp honnan jön :lol:

Na, most megint jó "röviden" írtam a válszomat :P

Tök jó kis bulik vannak mostanában, ilyenkor sajnálom egy picit, hogy dolgozok :roll: :P

Pussz: Pocak
pocakpacni

Szijja Pocak :D
dejo hogy irtál, és köszi :)
legközelebb akkor szombatra szervezünk bulit, hogy Ti is jöggyetek :lol:
fibi

Oké :)
Most hétvégén vmelyik nap, ha minden igaz, akkor megyünk pl Őrbottyánba a Nagyimhoz vonattal.
Így hozzátok is el tudunk menni, ill. oda inkább busszal... :lol:

Pussz: Pocak
pocakpacni

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: