A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2007 tavaszi babák

Ági!
Menjünk együtt! :D :D :D Lillus még hál'Istennek húzza a lóbőrt! :D (halkan megjegyzem cumi nélkül aludt el...)

Timi
Kép Kép
timocska

Timo!

Ha annyira titkosítani akartad a talit, minek írtad tele Lillácska blogját vele? Sztem nem szép dolog egy "FÓRUMTALIRA" csak azt elhívni, aki NEKED szimpi! Nem azért zavar, mert én nem tartozom eme becses körbe, de nem fair a többiekkel szemben sem!
Méghogy Te kevdes??? Ez csak vicc! Próbálsz itt a fórumon olyat adni magadból, hogy azt lássák, milyen cuki, odaadó és aranyos vagy. Priviben meg előjön belőled a házisárkány!!! Fogalmam nincs, milyen trauma ért az életben, hogy ilyen savanyúuborka lettél! Igazán sajnálom!
Most úgyis mindenki nekemesik, hogy én vagyok a bunkó, de állom a sarat. És igenis elmondom a véleményem, mert Timo nem vagy kedves. Kicsit sem! Közösségromboló a viselkedésed!!!
EZ A VÉLEMÉNYEM! KÉSZ! PONT!!!!
Vendég

Túl vagyok az első Szabi utáni terhességparán. :oops: 3 tesztbe került, hogy elhigyjem, nem. Az persze még kérdés, hogy akkor miért érzem úgy magam, mint aki terhes?! Lehet, hogy már a gondolattól, hogy legyen 3db 3 év alatti gyerekem, mind itthon, mert Nati csak 3,5 évesen megy bölcsibe. Azt meg hiába tudom, hogy szinte esélytelen vagyok. Napi 50x elmondtam magamnak, hogy csak szopi, 6 hó előtt mensi nélkül felér egy óvszerrel. De hát hallgatok én akár magamra is?!

Ami viszont szomorúbb, hogy megkaptam dokinénitől az ukászt, nem elég a csak szopi. 3 hét alatt 80g-t szedett össze, kevés a pisis pelus és a napi sok kaka sok napi egy kaka lett. A bőr tugora című dolgokat már nem fogtam. Így betöltve az öt hónapot a hatodik hónapban én is belevágtam a hozzátápiba. Hogy legyen bio, kapott Hipp biosütőtököt krumplival. Ha ettetek már rosszat! Ha megvan a 6 hónap, majd jöhet a Tesco répa. Nem kocsisoknak: az nekünk két megálló, a házunk előtt megy el a troli.

Most rohanok a lakás után, nagyon szalad. Enyhén szólva megérezte, hogy a múlt héten egyedül voltam dupla utód örömre. Most anyós visszatért és én meg kezdhetem az izgibb dolgokat. Pedig már egész megszoktam a mászókázást és a futtában szopit a játszin. :roll: :D

Kép KépKép
lorca

Hüha, a háború nem ült el még úgy látom!
A taliról meg annyit, hogy ez nem csak a szimpatizálás kérdése. Ez a kis csapat már egy éve jár össze. Szerintem senkinek nem szabad ezen megsértődni, mert ha mondjuk vendégeket hívok otthonra és sem hívom meg az osszes ISMERŐSÖMET hanem csak a barátokat. Mi már egy kicsit közelebb vagyunk egymáshoz és asszem ennyi jár nekünk. Emellett úgy is fogunk szervezni nagytalit is, sőt többször fel is vetettük már, de mindenki csak a másikra vár!!!

Timo,
Nem tudok ma menni sajna, mert most hívtak a kképviseletről, meg Szabolcs is, hogy el kell intézni egy-két dolgot.
Vendég

Lorca,
Szia! Terhesség,húúú. Izgalmas lehetett!!! :D
Bocs ha unalmas vagyok, de engem még mindig a hozzátápi menete izgat. Gyűjtöm az infókat mindenkitől. Mikor adod, kaja előtt, után, két kajálás közben? Na és melyik kajálás előtt, reggel, délben, esete..?
Vendég

Sztem meg nem szép dolog, hogy át akartok menni zárt fórumra, ahol nincsenek "ÚJAK"-szerintetek leprások. Ki számít újnak? Aki terhesség alatt írt először, nem szülés után??? A topic címe 2007 tavaszi babák. Nem terhesek. A kitörölt regisztrációm 2006 júliusi volt. Akkor sokszor jöttem, de nem lett volna időm írni folyamatosan. Így nem kezdtem bele! Ráadásul nem voltak gondjaim. Egyszerre 10bnőm volt terhes és megdumáltuk a dolgokat magunk. De mivel az enyém a legfiatalabb így MIUTÁN megszületett, nem voltak többé "közösek" a gondok. Együtt agódtunk egymás szüléséért, de már nem tudunk miről beszélni, mikor az egyik baba járt, a másik meg épphogy látni kezdte a forgó macit az ágy fölött. Ezért gondoltam, hogy hasonló korú babák hasonló problémákkal rendelkeznek. Soha nem gondoltam, hogy ilyen nyilvános fórum is van, ahol ez a fogadtatás. A múltkori talira azért mentem el, hogy talán így közvetlenebb lesz a dolog. De látom hiába!
Nem tudom, minek tépem a számat. Eddig szinte csak a régi kis összeszokott társaságotokból léptek ki, és nem szép dolog az újakat hibáztatni ezért!!!
Nem beszélve arról, hogy a többi fórumon SOHA nem volt ilyen probléma. Olyan szépen megférnek a régiek és az újak is! És nem veszekednek azon, mikortól válik vki régivé. Évekig írnak és ismerik egymást. És nem fikázzák ki azt, aki esetleg csatlakozni akar(na)!!!!!
Vendég

Lorca, csatlakozom Ágihoz, engem is a hozzátápi menete érdekel, nagyon, bármilyen részlet. Eddig csak barackot kapott, de most mondta a doki (Rota miatt mentünk), h adjam nyugodtan, mert jó nagy gyerek..

Norcmorc, különös stílusban társalogsz...egyrészt Timiről annak apropóján, h nem hívott meg 20 embert babástul a 3 szobás lakásába ... én sem fogok. Mert nem férnek be.
másrészt az Ági fenti hsz-ére így reagálni is különös. Lehet, h más fórumon SOHA nem volt ilyen probléma, ezen viszont az utóbbi időkig SOHA nem írogatott senki ilyen stílusban, úgyhogy légyszi mellőzd!

Kép
Kép
agiboldi

Na, visszajöttünk a C und A-ból, jól bevásároltam Lillusnak!

Nóri beszólására nem reagálok, annyit sem ér meg, hogy bepötyögjem. Akik ismernek, tudják mit gondolok erről. Ja, és mehetsz vissza arra a fórumra, ahol SOHA nem volt ilyen probléma!

Ja, és úgy érzem van itt egy spion, aki a közösen megbeszélteket továbbadja a nem érintetteknek.

Lorca!
Örülök, hogy újra itt vagy! :) Hát akkor hajrá hozzátápi és hajrá Szasza! :D :D

Timi
Kép Kép
timocska

És nem érzem úgy, hogy az újakat rosszul fogadtuk volna. Ha így lenne, már Lora, Bozotka, Nanica, Orsi is rég kilépett volna... de javítsatok ki légyszi, ha tévednék.

Timi
Kép Kép
timocska

Sziasztok!

Látom megint viharfelhők gyülekeznek. Ehhez most biztos nem szólok semmit, majd ha leüllepedett. :?

Lorca, örülök hogy visszatértél. :D Hát én sem örülnék most egy terhességnek! Az a 80g az tényleg kevésnek tűnik. De szerencsére Szasza már nagyfiú! :) És gondolod hogy a hozzátápival egyből hízni is fog?

Bigsis!
Asszem te írtad, hogy a dokid 15dkg-t írt elő. Szerintem a 10dkg is elég. Brigi is most egy hónap alatt 50dkg-ot hított és meg volt a doki elégedve.

Bella
Sajnos nem emlékszem rátok. Visszakerestem a fotókat amiket felraktál, de azon csak Berci van és az alapján nem ugrik be. Persze te mindegyikről lemaradtál! :lol:

Majd még jövök, de most lemegyünk vásárolni, mert különben éhen halok. Azért egy mandulás magnum jól fog jönni a fenti vita elmélyítésében! :D
lora7

Sziasztok,
Lorca,
Hozzátápi téma engem is érdekel majd.

Csak hozzáfűzném (mint új versenyző), hogy nekem nem esett rosszul, hogy találkoztatok, teljesen normálisnak tartom.

KépKép
bozotka

Norc!
Mi van Veled? Kisebbségi érzésben szenvedsz?
Én is új vagyok, kb. 2hónapja jöttem, de ha bármi problémám, kérdésem, kételyem van, mindenki segít. (Sőt, nem csak erről a fórumból, hanem volt olyan is, amikor Laura hallásáért aggódtam, hogy más fórumról írt egy anyuka privit, tanácsokkal.) Szerintem nincs kirekesztve senki!
Amúgy meg a fórum alapvetően egy írásos platform.
Ha valaki találkozni akar valakikkel, főleg a saját lakásában, akkor megteheti. Miért ne?
Ja, és az a blog "Kicsi Lilla naplója" nem pedig "Kicsi Norcmorc"-é.
Szóval, nyugi, ne legyen má' harc mindenen, na! :)

dinyuska
KépKép
dinyuska
Vác

Sziasztok!

huh, :shock: :? :?:

Én sem érzem magam megbántva, csak irigy a jó kis társaságra (ezt vegyétek bóknak :wink: )
És tudomásul kell venni, hogy mindnkinek van fórumon túl is élete, ezt nem vethetjük senkinek a szemére!!!

Mazsi: tegnap megsütöttem a muffint! (Igaz, nektarin helyett öszibari, narancs helyett citrom, cukor helyett barnacukor, kockacukor helyett csoki :lol: :lol: :lol: ) Isteni lett!!!

Linus és Apuja elmentek 1 órát sétálni, és az idő alatt elmosogattam, megsütöttem a sütit, kiteregettem és csináltam vacsit - steak burgonya, sörtésztás tök. Linusapu meg is jegyezte, hogy már csak a szex hiányzik! :lol:

Cserébe kaptunk a Linustól egy jó kis műsort! Már kb egy hónapja nem volt lilulósfejű sírása, este 1 órát kaptunk belőle :cry: :cry:
Bugyolával beájult majd álomszopi és alvás... nagyon rosszul esett ez tegnap, ugyhogy most mindekivel együtt tudok érezni, akinek hasonló napjai vannak (sőt el sem tudom most képzelni!)

Fogas kérdés: milyen jelei vannak a fozás kezdetének?

nanica

Nanica, nekünk még nem volt, de úgy tudom, h erős nyáladzás, megduzzadt alsó íny, nyűgösség, mindent meg akar rágni, rossz esetben láz, pici hasmenés, zöldes kaki (ez rejtély nekem :D ), éjszakai ébredés.

Kép
Kép
agiboldi

Sági,
Nekem a terhességpara nem az izgalmas kategória volt, hanem a szívbaj. De amilyen hülye vagyok, még csalódtam is egy kicsit, amikor csak egyetlen csík jött ki.

Lora,
Majd meglátom, mi lesz a hozzátápi eredménye. Engem már az is ledöbbentett, hogy azt a fúj-fúj narancsszínű izét lenyalta a kanálról.

Nanica,
Egy az egyben, szépen követed Mazsi receptjét. :) Olyan lehetsz, mint én. Főztem egy jó kis pörit, anyukám és apukám pedig halálra dícsért, hogy milyen jó gulyást tudok csinálni :D

Majd jön a hozzátápi is. Csak a delikvens most azt mondja, öööáááöööááá

Kép KépKép
lorca

Megjöttünk, és ettem finom Magnumot! :)

Hát elsőre kicsit szarul esett (na nem annyira, mint Norcinak), de igazatok van. Inkább egy kicsit irigy vagyok. De azért nem jutott eszembe ezért a Timire haragudni, ha már haragudnék akkor mindenkire aki ott volt. Erről ennyit, szót sem érdemel.

A nagytalira visszatérve, már annyiszor mondtam pl. a Városligetet. Szóba jött már a Margitsziget is. (Bár személyszerint nekem a Városliget jobb volna.) Azt nem lehet elvárni senkitől, hogy 20 főt és 20 babát vendégül lásson, mert ahhoz már minimum egy palota kellene. :)

Nanica
Ügyi vagy, kis házitündér. Nem mondtad Linusapunak, hogy a szex nem jó egyedül? :lol: :lol: :lol:
Részvétem a műsor miatt. Nálunk Brigi tegnap kihagyta a vacsit. Ilyet még nem csinált. Próbálkoztam f10 körül, de nem volt éhes. Gondoltam lerakom egy kicsit hisztizni (mert ilyenkor az szokott lenni), de hiszti helyett magától szép csendben elaludt. :D (Pedig este mindig szopival alszik el!) És csak 3kor kelt. Ami jó lenne, ha utána nem kelt volna 5kor is. :evil:

Ágiboldi
Én is fejés párti vagyok. Mindig is fejtem. Most is, és be a fagyiba. Nehéz napokon jól jött, hogy van.

Viszont most már hivatalosan is anyatej + tápisok lettünk. Sajnos nem elég a tejcsi esténként akármit is csinálok, így tápszert is kap. Azért nem a lefejt tejet, mert a műtétem idejére spájzolok 3 napra valót, hogy akkor ne csak tápit kapjon. Nehéz volt, de már nem zavar. Először sírtam, mikor elfogadta a tápit. Azóta már jó, mert a szopi ugyanúgy megvan és nem is éhes. Sőt este így legalább van egy kis időm magamra, mert érdekes módon tőlem sosem fogadott el cumisüveget, csak mástól. Tőlem csak cici kell neki. Ez azért olyan jó érzés! REmélem azért majd a hozzátápit el fogja fogadni tőlem! :?
lora7

Jaj majdnem elfelejtettem!
Kelének és Laurának..., inkább fordítva. Szóval Laurának és Kelének Boldog 4. hófordulót! :D

Nagytalira visszatérve: Mazsi, Lin, Nanica olyan jó volna, ha ti is tudnátok valahogy jönni!
lora7

Nóri!

Nem semmi a stilusod!!! Döbbenet azt hittem hogy felnőt nő vagy! Ilyet csak az oviban meg a suli alsó tagozatába szoktak csinálni a gyerekek hogy "nem hívott meg a szülinapi zsúrjára brühüm-brühüm"! Egyépként meg én is új vagyok! Szülés után jócskán jelentkeztem és szeretettel fogadtak és a talikra is szoktam menni.

KépKép
csongria

felnőt=felnőtt, egyépként=egyébként :oops: :oops:

KépKép
csongria

Boldog hó forduló Kelének és Laurának! :D

KépKép
csongria

Fogzás: kösz Ágiboldi! :D ezek közül tegnap csak a láz nem volt meg (illetve az ínyét nem tudtam megnézni)! Tapintásra, mintha lenne ott valami pici éles, de látni nem láttam, mert ahogy a szájába nyúltam elkezdte az rágcsálni az ujjam, amit cicivel nem szokott! Már Linusapu is mondogatta, hogy fogjuk rá a fogra, mert más ötlete nincs!
(ja és egész nap étvágytalan volt, ma meg evés után fél órával már nyűgös és alszik, na meg nyöszörög közben :evil: )...Máskor alig alszik valamit egész nap!

A zöldes kaki egyébként azért van, mert sok előtejet iszik, ami hashajtó, és az epe nem szívódik fel rendesen. Tegnap a Linus is kb 6x 10 percet evett napközben, amivel nem hiszem, hogy a hátsó tejhez jutott volna. (ha az íny ingerlése, akár a szopival nem kellemes, akkor meg is van az összefüggés) :D Jól megmagyaráztam :D!

Lora: szívesen mennék én, de autó nélkül, tömegközlekedéssel Budapestre innen a világ végéről kicsit még nehézkes lenne (lásd Sebiaput :))
A kajakihagyáson én is mindig lehidalok! Én már 3szor megéhezem, megszomjazom közben, de őt nem tudom én sem felébreszteni, hogy egyen!

Lorca: hu, azthiszem én is padlót fognék most egy terhességtől, még nem igazán hevertem ki az elsőt!
Volt itt a sogornőm (27 hetes terhes) elfogott kicsit a nosztalgia, de ahogy eszembe jutottak az első hetek nehézségei, azt gondoltam én is, ehhez még töldtödni kell!

Én nagyon szeretek így főzni, és nem esek kétségbe, ha valami nem a recept szerint készül! Ízre jó legyen, akkor nincs gond!
(az állaggal voltak már gondok, de kiönteni még semmit nem kellett!:P)

nanica

Hozzátápi:
Reggel vagy délben adom, attól függően, hogy jön ki a lépés. Este nem, mert nem akarok éjszakázi, ha nem tetszik a pocijának.
Barack volt az első, hámozva, lekaparva kanállal, azt egy egyszerű szűrőn átcsorgattam, hogy ne legyenek benne rostok. Botmixer majd akkor jön, ha többet eszik. Anyatejjel higítom, a tápszer sztem ugyanolyan jó erre. Sima baracknak elég erős az íze, arra fanyalgott, pedig nagyon édes volt.
Utána szopi, de többnyire előtte ajánlják, nehogy elválassza magát. Natinak mindegy volt, eszébe se jutott, hogy lemondjon a kis nyammogásról. Ha nem túlságosan éhes, de azért enne már, kisebb a kosz.
Két kanállal etetek. Ami a szájában van, azt Szabi megragadja, de még jó ideig nem tud két dolgot a kezében tartani. Így amikor jön az új adag, szépen elengedi a régit, nem kell küzdeni és maszatolni.
Kutyanyelveket ki se csomagoltam. Konyharuhát kap, amiből van egy csomó és nem zavar rajta a folt. Most körbebástyázom vagy 3-4gyel, este megy mind a mosásba.
Az ajkra teszem a kiskanalat és beszopizza. Ha már csorog, néhány próbálkozás után abbahagyom.
A sütőtök-krumplit egyszerre kapta, délben. A barack és rizspép(tejjel) egy-egy nap reggel volt.Most itt tartunk. Van még egy sütőtök-alma Hipp, az még lesz a héten. A köleskásáért majd megyek, de amíg van rizs, azt kapja. (Holle-bio).
Most eddig jutottunk. Kaka Natinál 4 napig nem volt, miután megkezdtük a hozzátápit, pedig nála heti 1kaja volt sokáig. Szabinál sincs 3. napja. Így tuti hízott :D

Kép KépKép
lorca

csak gyors bekukk...hűtőleolvasztás közben vagyok :lol: apa felügyeli Leát :lol:

én lemaradtam vmiről? :shock: milyen tali? hol? és mi ez a stílus? :shock: :shock: :shock: na most elmegyek kicsi lillához hátha ő segít :oops: :lol:

mazsi+Lea

KépKép
mazsi*

na képben vagyok :lol: :lol: :lol: akkor most sértődjek meg? :shock: :shock: :wink: :lol:

nanica
majdnem sikerült a receptet tartani :lol: de én azért szeretem a muffint mert abból bmi kisülhet :lol: úgy és azzal tunungolja az ember ami épp otthon van :lol:

tali
ha lesz nagytali megpróbálunk felmenni
linnek már mondtam h felviszem őket is úgyis Kecsó felé kell menjünk persze ha meghívnak bennünket :wink: :lol: :lol: :lol:
na most mennem is kell

lorca
üdv, jó h itt vagy újra :wink:

mazsi+Lea

KépKép
mazsi*

Hali!

Norc morc. Nomen est omen.

Ilyenkor aztán tényleg megjön a kedvem hozzá, hogy elvonuljak. Vagy kivonuljak. Vagy mi.

Majd jövök, ha visszanyertem az ép eszem.
Vendég

na hűtő jelentem kitakarítva :D

tunungolja=tuningolja :lol:

hozzátápi
ki is mondta vmelyik nap h mire nekünk is kell tök jól képben leszünk? :wink: szívom az infokat én is magamba :lol:

pann
gyorsan nyerd vissza az eszed :wink: :lol:
hogy állsz a fejéssel?

bigsis
ne is emlegesd a rucit...nem még ne mvettem de fogalmam sincs milyen legyen mert momentán kicsit idétlen az alakom :oops: nem is értem miért... :shock: :wink:

upsz megint mennem kell Lea sutyiban TV-t néz...meg kell akadályoznom :lol:

mazsi+Lea

KépKép
mazsi*

Sziasztok!

Már azelőtt is akartam írni ebben a témában, mikor hetekkel ezelőtt kirobbant, mielőtt a legújabb felvonás kezdődött volna. Félig meg is írtam, aztán kitöröltem...

De most én is leírom, bár valószínű nem leszek miatta népszerűbb, és előre elnézést kérek ha valakit megbántok, mert nem szándékom. De így érzek.

Nekem sem tetszik az újozás-régizés. Azért nem tetszik, mert klikkesít. A fórum nyitott, számomra ez azt jelentené, hogy bárki bármikor csatlakozhat, és az ő saját személyisége, hozzászólásai alapján fogadja be a csapat (avagy nem), és nem pedig az alapján hogy mikor csatlakozott. Akkor is ha az illető már régen olvas minket anélkül hogy hozzászólna, szerintem ez sem bűn. Lehet hogy én toleránsabb vagyok ilyen irányban, mert nekem van egy nyilvános blogom, amit mint kiderült, valaki évekig olvasott mielőtt megkeresett volna. Hihetetlen furcsa volt úgy beszélgetni valakivel hogy a legintimebb részleteket is tudta az életemről, mert elég őszintén blogoltam, én meg semmit róla. Ezért át tudom érezni azoknak a viszolygását, akiket ez zavar, de akkor is és most is az a véleményem, hogy amit nem szeretnénk hogy más is olvasson, azt ne írjuk le nyilvánosan. Nem az olvasó hibája ha valaki megbánja korábbi megnyilvánulásait. Ilyen szempontból szerencsétlen ez a felület, mert nem engedi a régi hozzászólások törlését vagy módosítását.

Mint olyasvalaki aki hivatalos volt erre a zártkörű talira, talán visszásnak fognak hangzani a továbbiak, és nyugodtan lehet köveket dobálni. Bennem is volt egy rossz érzés már mikor megkaptam a meghívót, rá is kérdeztem, miért zárt? Ennek ellenére elmentem, mert szeretek talikra járni, és jól is éreztem magam, és köszönöm szépen a vendéglátást. Nem akarok hálátlannak tűnni, csak leírni hogy ténylegesen mi ment végbe bennem. Mikor aznap este benéztem a fórumra, és láttam hogy néma csend van a talival kapcsolatban, sehol egy kép, megint elfogott egy rossz érzés, hogy sunnyogunk.

Zsuzsa topikjában felmerültek hasonló problémák a talikkal kapcsolatban, bár ott nagyon sokáig voltak teljesen nyíltkörű talik, és olyanok is kulturáltan részt tudtak venni rajtuk, akik a fórumon nyíltan ellenszenveztek egymással. Aztán mikor a gyerekek túl nagyok lettek és már veszélyes volt 30 anyukát plusz 30 gyereket (plussz tesókat) bezsúfolni egy légtérbe, akkor elkezdődtek a minitalik, amin szinte mindig volt sértődés. Jó megoldás nincs, ezzel kapcsolatban okosat mondani nem tudok, csak annyit hogy érthető, hogy miért okoz sérelmet a kimaradottaknak, hogy kimaradtak. Talán az egyetlen gyógyír erre hogy MINDENKI tartana talikat, és arra azt hív meg akit akar, így biztosan mindenki eljutna valamennyire. Persze ez sem tökéletes megoldás.

Esett szó titkosított fórumról... ebben a témában elfogult vagyok, mert Zsuzsa két fórumán két alkalommal is elvonult a társaság egy része titkosított fórumra, ahova csak meghívóval lehetett belépést nyerni. Én mindkettőn kívül estem, az elsőnél azért mert már rég nem voltam aktív tag, a másodiknál azért, mert olyanok alapították az új fórumot, akiknek nem voltam szimpatikus.

Hihetetlenül bántott a dolog. Sírtam miatta. Pedig én sem szerettem azokat akik így kiközösítettek, de a fórum javarésze ment utánuk, ez bántott engem leginkább. Nagyon-nagyon szar érzés. Ezért aztán én semmiféle titkosításnak nem vagyok a híve, és valószínűleg elvi kérdést csinálnék abból, hogy menjek-e egy ilyenre.

Ez az én véleményem, az én tapasztalataim. Még egyszer remélem senkit nem bántottam meg.

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Kép
Szasza drágám értelmesen néz. :D
Kép
Ez a (majdnem) hófordulós képünk. Mindig lefényképezem, hogy a mérleghez viszonyítva lássam, milyen kis ügyesen fejlődik.
Kép
Ez a barack tejjel. Úgy teszek, mintha egy tiszta buli lenne a hozzátápi, nem látszódik az igazi sáncolás. :wink:
Kép Kép
Ezeket meg csak simán imádom. 8)

Kép KépKép
lorca

Huh...

hogyis van ez? Titkosított vagy zárt fórum? Idézze már valaki, hogy ki és mikor írta vagy vetette fel az ötletet, mert nekem nem rémlik!!!

Timi
Kép Kép
timocska

Lorca!
Most tök jól látszik, hogy hasonlítanak a gyerkőcök! :) Szabinak hogy ízlik az új kajcsi?

Timi
Kép Kép
timocska

Nekem vannak emlékeim. Szerintem csak említés volt, nem terv, de Rókihoz hasonló cipővel nekem is feltűnt. Nati 2005 tavaszi fóruma ment át Babafalvára. Mivel én akkor az "új" státuszban voltam, inkább maradni szerettem volna, hogy majd inkább lesz egy fórum, ahol azok maradnak, akik oda nem férnek be. Egyszerűen túl sokan lettünk, akik ismerték egymást, kirekesztették azokat, akik már csak később jöttek. Reményeim nem váltak be. Itt végleg kimúlt a fórum, ott meg már rossz szájízzel kéreckedtem volna be ismét. Így nálam is volt már kopp. Azután elezdtem irogatni a nyáriakhoz.
Ők úgy oldották meg a talikat, hogy béreltek termet. De jó megoldás az sem volt, hiszen aki messzebb lakott, mondjuk nem Mo, az meg azért maradt ki. Így én ezzel úgy vagyok, hogy elmegyek, amikor csak tudok és élvezem a társaságot és akkor is nagyon örülök a meghívásnak, ha nem tudtam elmenni. Mert örülök, ha valaki örül a társaságomnak. Kicsit fájó szívvel maradok azért ki. Nekem Nati van itt, akivel nem merek nekivágni. Jó lenne, ha nem lenne ebből megbántódás. Valahol mindenki hátrányos helyzetű. Mint Május, aki el szeretett volna jönni a talira, de pont akkor szült. Egy későbbin bepótolta.

Kép KépKép
lorca

Lorca,
Próbáld ki a sütőtök- almát, nagyon fini. Peti azt kapott ebédre, benyomott egy fél üveggel és amikor elvettem tőle még fel is háborodott. Szerencsére szopizott is utána rendesen! Rájöttem, hogy nem kell Petinek megmelegíteni a kaját és akkor simán elfogad mindent. Vagy csak én vagyok a tudatlan, hogy melegítgettem.
Az a nyelvnyújtogatós kép az nagyon aranyos!!! :D

Rókica,
Semmi sértőt nem írtál, szerintem nagyon jól leírtad a véleményed. Viszont nem tudom, hogy ez a zárt förum honnan jön. Arról volt szó, hogy az lenne a megoldás a kukkolok helyett, de nem a szétválás miatt. Vagy rosszul emlékszem, többiek?

Timo,
Mit vettél?
Vendég

Ja, Ria klassz a kanál!!! :D
Vendég

Sági!

Örülök hogy jó a kanál! :D Na izlett neki a sütőtök mi? Én a zöldségeket megmelegítem neki, a gyümiket nem.

Nagy nap volt a mai! Távol voltunk apával mindketten a Benitől! Ma ünnepeltük a házzassági évfodulónkat. A városligetben voltunka Robinson étteremben utánna meg egy romantikus séta a ligetbe. :D A séta alkalmával tanúi voltunk hogy egy pár a fűben sexelt. :shock: Nagyon durva volt! mindenki őket nézte és rajtuk röhögött. Az ilyenek biztos erre izgulnak :?

Akartam már írni hogy Beni szépen hízik 9 nap alatt 250 gr-ot. Olyan boldog vagyok! :D

KépKép
csongria

Sziasztok!

Nyaralni voltunk a Balcsinál -10 fok :? , ezért nem jelentkeztem. Mi folyik itt :?: Teljesen kész vagyok, Kami kilépett??? Persze visszaolvastam, de biztos a háttérben ment a priviváltás, tök gyanús, hogy bejelentette a távozását erre vagy annyi a reakció, hogy sajnálom Kami viszlát, vagy még annyi sem :?:

Kép
Kép
bendegúz30

Jó reggelt!

Egyet értek az előttem szólókkal, nekem a zárt fórum azért lenne szimpatikusabb, mert nem olvasnák ismeretlenek, és nem kéne "névtelen" negatív hsz-eket olvasnom.

Üdv Bendegúz. Ha jól emlékszem, mikor Barbi írta, hogy kilép, pont te fejtegetted, hogy nem fogsz senkit kérlelni, hogy ne menjen. Akkor ezt miért várod el tőlünk? :shock:
Szerintem Barbi és Kami is felnőtt emberek, akik képesek arra, hogy megfontolt döntéseket hozzanak. Természetesen jobban örülnék, ha még itt lennének, de tiszteletben tartom az elhatározásukat (és csak titokban reménykedem, hogy nem szakadnak el végleg).

Most etetek, aztán még ejtek néhány szót a babataliról is.
Vendég

Pann!

Nem azt írtam, hogy nem fogok kérlelni, hanem azt, hogy úgy tűnik kéretik magukat a számomra egyáltalán nem felnőttes "na én akkor többet nem jövök" reakcióval és ez csak olyan első benyomás volt a részemről. Persze lehet, hogy a kedvük ment el csupán a fórumtól vagy csak egy kis megerősítést vártak a hozzájuk közel állókhoz, hogy maradjanak mert hiányoznak, hiányozni fognak. Kami eltűnése teljesen kiakaszt és nagyon szeretném ha meggondolná magát. Zárt fórum: utálom, rossz emlékek :(

A titkos babatali bár engem nem érint, de sunnyogásnak tartom.

Koszmó ügyben tudna nekem valaki segíteni?

Kép
Kép
bendegúz30

Szóval babatali: látom mindkét oldal problémáját, de nem látok igazán jó megoldást. Ááááh, inkább megyek takarítani, aztán majd szólok, ha eszembe jut vmi értelmes dolog.

Timo! Mi voltunk tegnap a C&A-ban, szerintem kb. akkor, amikor ti is, de nem láttalak titeket, bár bevallom Gergő eléggé balhézott, úh 75%-ban rá figyeltem, a maradék 25-ben meg vásárolni próbáltam. Te találtál jó méretű hosszú ujjú bodyt? Én végül is két 68-asat vettem, mert a következő mértet 86-os volt, de ezek éppen csak jók rá, úh "jól" bevásároltam, hamarosan mehetek megint. :( Viszont vettem egy nagyon puha, nagyon aranyos átmeneti kabátot, 86-os méretben, és remélem, hogy esetleg még tavasszal is jó lesz rá. :roll:

ÚÚÚúh! Reng a padló, rezonálnak a kilincsek meg az ablakok vmi géptől, amit most bendítottak az útépítők! Gergő meg alszik....
Kinézek, mielőtt ránkomlik a ház!!! :shock: :shock:
Vendég

Pann!
Én sem igazán találtam, de vettem 2 db 68-as hosszúújjút. Egy zöldet és egy fehéret! A kabikat én is láttam, de gondoltam, ráérek még vele! :) Viszont vettem cuki nadrágot és harisnyát is! :D :D :D
Ja, és én sem láttalak! Lillusra kellett figyelnem, mert amit elért, azt rángatta lefelé a b.kocsiból! :lol: :lol:

Arról a taliról miért nem szól senki, amikor Ságiéknál voltunk csak 4-en??? Az nem számított titkos talinak? Vagy inkább csak arról azért nem beszéltünk, mert minden rendben volt a fórumon. De így most legalább van miről csámcsogni.
Vagy innentől kezdve nem találkozhatunk senkivel, mert az titkosnak bizonyul?
Ugyanmáá, pont Dinyuska írta meg jól, hogy ez egy írásos platform és mindenkinek van a fórumon túl is élete. Mindenkinek szuverén joga eldönteni, hogy kivel szimpatizál és kivel nem.

Timi
Kép Kép
timocska

Bendi!
Koszmó: olajjal bedörzsölni, állni hagyni, majd sima fésűvel leszedni. Vagy lemosni is elég.

Timi
Kép Kép
timocska

Timo, Ágiboldi,
Jó ötlet a babakocsiba pakolás, csak félek tőle, hogy a harmadikra való gyalogos felmászást nem könnyítené, sőt… :D
Egy gyerek rajtad, egy a babakocsiban, hát nem lenne gyönyörű?!? :twisted:

Timo,
Nem, nem fogadtatok rosszul minket, sőt neked külön köszöntem/öm is a kedvességet.

Én az alábbiakat tartom szem előtt, amikor ide jövök:

- tény, hogy a jó kis otthonos fórumot megváltoztatta a gyors létszámnövekedés (még mindig lelkiismeretfurdalásunk van), de ez az ilyen fórumoknál azért előfordul
- huszon valahány emotikontól nem lehet elvárni, hogy visszaadja az élőbeszéd rezdüléseit
- az akció-nyugdíjasok után a gyeses-kismamák a földkerekség legvérmesebb élőlényei
- egyetlen biztos közös pont van bennünk: egyidősek a gyerekeink. Ez a fórum erről szól.
- amíg csak olvastam (is) az egyik legfőbb támaszom volt ez a fórum, a kardomba dőltem volna, ha letitkosítjátok (így én sem lobbyzok e mellett, még ha én esetleg maradhatnék is).

De jó volt Róki hozzászólását olvasni, így kitörölhettem az enyémet, ami messze nem szedte össze ilyen jól ezt a dolgot (többek közt tapasztalat hijján), de teljesen visszaadja az érzéseimet!

Már elhatároztam, hogy a következő babánál a „törzsgárdában” leszek, de ez sem biztos, hogy összejön, mert a 2009-re tervezem a babámat topic pl. már elindult!

Május, Sági,
Átmentetek a figyelmes olvasó teszten!!!

Május,
Biztos az időjárás vagy szomjas. :twisted:

Lorca,
Újabb terhesség! Pár hónapja még úgy éreztem rombadőlne az életem, ha teherbe esnék (Olvastátok az angol szakács nej, Jools Oliver könyvét?). Most már éreznék magamban erőt a túlélésre, de megvárom, amíg egyenesen vágyni fogok rá.
Zita javaslatára mi is elkezdtünk beszerezni rizs-,és köleskását.
De jók a képek! A szőke kékszemű gyerkőcöm mellett szeretem megnézni a másik pólust.

Ria, Sági,
Milyen kanál vált be ennyire?

Orsi
Kép Kép
sno

Volt ilyen tali? :o (Ugye én nem voltam ott? Csak mert nem emlékszem. :oops: )

Hááát, a harisnyavásárlás örömei nálunk most kimaradnak (fiúra én nem vagyok hajlandó harisnyát adni, de ez az én dilim).

Ja, ja. Nekem ma titkos találkozóm lesz egy nem fórumos kismamával!!! :lol: De ha találkoztunk volna tegnap a C&A-ban, az szupertitkos fórumos tali lett volna! :lol: :lol: Na jó, leállítom magam. :oops:
Vendég

Mi lenne a jó megoldás ahhoz, h ne legyen sunnyogás? Hogy valaki bejelenti nyilvánosan, h lesz ám babatali nála, viszont a lakás konyhával, fürdőszobával együtt 50 nm, tehát válassza már ki magát az a nagyon maximum 6-8 ember aki babástul befér?? :roll:

Kép
Kép
agiboldi

Orsi,
Sima occsó Babylove-os kanál a dm-ből. Nem túl öblös és jó hosszú nyele van, rögtön a gyomorba tudod adagolni a kaját. :lol:
Vendég

Pann!
Pont nyaralásztatok! :lol: :lol: :lol:

Orsi!
Nekem is tök sokat jelentett/jelent a fórum is az ide író emberek is. Ezért esik szarul, hogy így alakultak itt a dolgok. Azért bízom benne, hogy lesz még jobb is.
De még nincs 2009-es tavaszi/nyári/őszi babák topik! Úgyhogy lehetsz törzstag! :lol: :lol: :lol:

Timi
Kép Kép
timocska

Gondolkoztam: biztos, hogy nem voltam ott...ilyen h_lye nem lehetek.

Bár az most kderült, hogy nem vagyok elég figyelmes olvasó :cry:
és még MINDIG NEM TAKARÍTOK!!!
sZÉT VAGYOK SZÓRÓDVA.....és a caps lock is....a drága...inkább megyek takarítani, most már 'télleg'.
Vendég

"akció-nyugdíjasok után a gyeses-kismamák a földkerekség legvérmesebb élőlényei" Orsi, nagyon egyetértek ezzel a szólásoddal. És erre még csak most kezdek rájönni megdöbbenve. Életemben nem láttam ennyi fölösleges kavarást, pedig jópár intézményt mejártam a lassan 32 év alatt... Néha elgondolkozom, h ennyire ráérünk?
:shock:

Bende, a koszmót ahogy Timi írja, de sztem a legjobb a hajmosás közben lekaparni sűrű fésűvel, irtó gusztustalan. És ha beolajoztad a fejét fürdés előtt egy órával, akkor én egy pelust tekertem rá, h ne legyen minden olajos. Lásd a képek között (anya-fia)
:wink:
max 2 alkalom és teljesen megszűnik

Kép
Kép
agiboldi

Sági! Jaaaaaaaa, most már értem, miért kell hosszú nyelű kanál! :lol: :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok!

Egyetértek Pannal, Timivel és Ágiboldival a talit és a fórumot érintő dolgokban.
Ságival a kanál ügyben! :lol:
Nekünk 42 nm-es a lakásunk! 2 szobás abból az egyik Benié. A nappaliban vagyunk mi ami együtt van a konyhával. :shock: Max 8-an férünk el és szeretném majd én eldönteni hogy kit hívok meg hozzánk amikor én rendezek talit. Jó lenne a nagy tali is de mondjuk a városligetben.

KépKép
csongria

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet: