Sziasztok Lányok !
Cuki : A kisszoknya nagyon édi, ilyenkor rossz ,hogy az embernek egyszerre 1 babája lesz, mert Daninak csak nem vehetek ilyesmit
Örülök, hogy rendben volt a labor vizsgálat is !
Büngyi : Hmmm, Balcsi, kertiparty , Te aztán halmozod az élvezeteket ! Csak így tovább, amig van időd és bírod szusszal
Lányok megnyugodtam ,hogy mindenkinek van valami baj az orrával . Persze nem jó érzés, de én már majd megőrültem ,hogy az allergiám ennyire tartósan kínoz : orrfolyás , tüsszögés ezerrel + orrdugasz.
Ezek szerint ez " normális " .
Találka: Jövő csütörtök elvileg OK, bár 11-ig a kardiológusnál ülök, de utána szabad vagyok , mint a madár !
Klári : Milyen vonattal érkezel és honnan ?
Majd kiokoskodunk valamit ,hogy ne tévedj el .
Masi : Jó ,hogy ilyen rendes barátaitok vannak ! Nekem mérleget akartak adni , mert az sem olcsó , de addigra már megvettük

.
Képzeld voltam a Margitban , mindjárt írom a részleteket is , de jó híreket kaptam a Jánossal kapcs !!!!!!!!!!!!!!
Asszem én is megveszem ezt az orrszívót, csak ebben nem voltam biztos ,hogy a kezdetektől jó lesz-e.
Reggel elmentem a kórházba a labor leletemért, ami OK-s , csak nekem is kell majd vas és a vizeletemben bacik laknak, de délután megyek a védőnőhöz és megbeszéljük hogy kell őket kipusztítani.
Utána jött az Uh, ahol mostmár számomra is felismerhető kukaccal találkoztam a képernyőn, tehát Dani biztos ,hogy Dani marad.
Súly: 1338 g , aminek nagyon örülök
És a többi érték is kornak megfelelő.
Érdekesen , fejjel levelé van változatlanul ( kb. 12 hete ) , aminek örülök, mert bízom benne ,hogy jól érzi így magát , és nem fordul tovább.
Amitől egy kicsit megijedtem , hogy a méhlepény 1. fokban érett, de utána néztem és elvileg nincs baj :
"
enyhén hullámos felszín, mészszemcsék közel a magzati felszínhez "
ez csak azért érdekes ,mert ha elkezd érni ,akkor ez azt jelenti ,hogy a felszínére mész rakódik ,ami nagy mennyiségben csökkenti az átjárhatóságát, de ezt műszerrel tudják ellenőrizni, vagy mi a szösz és gyakran előfordul.
János kórház:
A Margitban mondták ,hogy mi mindenképpen a Jánosban fogunk szülni, mert náluk január előtt nem áll vissza a rend.
Se orvos , se felszerelés nincs már , és a 3 ottmaradt doki máshol vezet szüléseket, új pácienst nem fogadnak .
Ami nagyon jó hír ,hogy a Jánosban a teljes szülészet felújításra kerül augusztus folyamán , és szép ,új környezet vár majd minket, beleértve a felszerelések cseréjét is !!!!!!!
-rá is fér
A Margit főorvosa is a Jánosban vezet szülést, van tapasztalata az ottani helyzetről ,amúgy holnap megyek hozzá vizsgálatra , remélem egy-két infót még kapok tőle.
Délután mázsálás, de most jól bereggelizek !