A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 októberi babák

Missi: Hát azért én jobban szeretnék egy olyan dokit mint a tiéd! Na nem a kórházba való befektetés miatt, hanem mert meghallgat téged, és komolyan veszi a panaszaidat.
Én csak abban reménykedem, hogy kihúzom legalább még 7 hétig, aztán meg majd lesz valahogy.

Ezek semmit sem mondanak. Azt sem tudtam meg mennyi lett a cukrom, van-e valami a vizeleteben, mennyi a haemoglobinom stb... de a legszebb az egészben, hogy be sem írják a kiskönybe!
Na azért ilyen régen nem volt, hogy ennyire félvállról vegyék a dolgokat! Régen legalább ha volt az embernek fogadott orvosa, érezte a különbséget a bánásmódban. Most meg tök mindegy fizetek-e vagy sem, leszarnak így is, meg úgy is.
Azért kíváncsi letem volna arra rövidült-e a méhszájam, vagy nyílt-e a sok fájdogálástól, de hát hogy is gondolhatok én ilyenre, hogy netalán megvizsgáljanak... !!

Szerintem a Klionból elég 1. Ötször egyet még nem hallottam.

Kép
Kép
Kép
gabi39

Cukika: Nekem mondod hogy furcsa?
Van egy Szilvi nevű lányka, most szült nemrég. Neki sokat nézték a szívhangot, járt NST-re, szóval rá figyeltek rendesen. Egyik nap em érezte, hogy a baba mozogna, ezért felhívta a szülésznőt, a dokit... stb. Azonnal behívták a kórházba, ahonnan már haza sem jött. Még aznap megcsászározták szerencséjére, mert a baba szinte felakasztotta magát a köldökzsinórra. Kicsit oxigénhiányosan szedték ki, de már jól van, haza is mentek. Azt mondta neki a doki, ha egy nappal később veszik észre a baba már nem él.
Ezt csak azért írom, mert ilyenkor arra gondolok, én ki a fenének telefonálhatnék ilyen esetben? Nem tudom a doki számát, ugyanis nem adja meg senkinek, a védőnő meg olyan amilyen, szóval már írtam, hogy nem 100-as.
Ezért vagyok kicsit depis, mert nem vagyok olyan magabiztos mint régen, biztosan öreg vagyok én már ezekhez az izgalmakhoz!

Kép
Kép
Kép
gabi39

Cukika: Látod én vagyok a hülye, most esett le a tantusz... persze hogy a klionkúra 5 napos, esténként kell egyet feltenni.

Kép
Kép
Kép
gabi39

Cuki Elküldtem Neked is a képeket, kettőt kellene találnod. Már unja az éter a búrámat, az tuti!! :lol:

Megnéztem ezt a parfümöt, nekem tetszett, de egy kicsit tényleg undorító volt... Szóval igaza volt mindenkinek :lol:

A felkészítősök remélem megtalálják egymást :D Jó szórakozást nekik.

Én meg találtam a neten egy kiságyat csak az a baj, hogy Tatabányán van... De ha tetszik a férjemnek is akkor leugrunk érte MÉG MA!!! :D :D
Vendég

Lányok! Most készítem össze a papírjaimat, kérdéseimet össze holnap a dokihoz és azt nézegetem, hogy mit jelent a C3000???
Vendég

HALIHÓ!
SZÓVAL MI IS MA VOLTUNK DOKINÁL,HÁL ISTEN Ő TÖK JÓ FEJ , MINDENT ELMOND ÉS LEÍR.MIVEL VAN KIS FOLYÁSOM(BOCS) ,EZÉRT NEKEM IS ÍRT FEL KLION KÚPOT,AMI 10 NAPOS,ESTEÉNKÉNT 1.DE ADDIG NO SEX!!!!! :cry:
geosel.klara

ADRI:JÓK A KÉPEK!!!!!DE BEVALLO ŐSZINTÉN NEKEM SOKKAL SZIMPIBB VAGY A MÁSODIK KÉPEN!!!!!!!PUSZIKA!!!CSINI VAGY!
geosel.klara

CUKIKA:GRAT NEKED HOGY SIKERÜLT!
LÁNYOK:ÉSZER SEM VETTÉTEK HOGY A VONÁLZÓM ÁTVÁLTOZOTT SZÍNESBŐL -RÓSZASZÍNRE? :cry: JA,MEG A NÉV IS ODA KERÜLT,CSAK ÉN NEM TUDTAM OLYAN SZÉPRE MEGCSINÁÁLNI,MINT CUKIKA,HOGY PANKABABA!SEGÍTSÉG!!!!
geosel.klara

Cukkkkkkííííí Köszönöm szépen! Befestettem a hajam barnára, ilyesmi az eredeti is. Ezt a merényletet az esküvő után egy héttel követtem el... Legalább renbejött a hajam.

Klára Én észrevettem a nevet, hogy rózsaszín lett, azt csak most :oops: Nagyon szép lett. És köszönöm, aranyos vagy. :oops: :D
Vendég

Klára :D :D
Nekem feltűnt, hogy az Alíz mintha nem lett volna eddig ott, az előbb néztem is épp. Bocsi, a színre nem emlékeztem, ennyire nem vagyok képben... De Te meg nem írtad, rendben van-e már a lánykád?
Missi, Klári, Klion kúrához fel a fejjel!

Sheepy, nem leszek egész nap, csak néhány óra szabadidőm lesz du vagy kora este valószínűleg. De ha másoknak nem jó, ne alkalmazkodjatok hozzám, csak egy ötlet volt. :)

Adri, csinos vagy a képeken!

Erika

Lilypie First Birthday tickers
gerika

Na az 5öt úgy értettem,hogy 5 napon át :) !

És ha elmennél vmi magánrendelésre egyszer??Ok az pénz,meg minden...de ott talán elmondanak mindent normálisan,meg megvizsgálnak! :?

Missfried
Kép
missfried

LÁNYKÁM JÓL VAN MÁR,KÖSZÖNÖM SZÉPEN ,VALSZEG CSAK BEZABÁLT FŐTT KUKORICÁBÓL!!!!!!AZÓTA SEMMI BAJA!
geosel.klara

Adri tök szép vagy és csini :wink: !Na akkor már tudom,hogy nekem is 5öt mondott a doki!Nem hívtam fel,de amiket itt írtatok...szal tuti! :? 5 napig folyni fog belőlem a klion!Klára neked meg 10 napig ha jol értem??De azért ez megnyugtat picit h más dokik is ezt írják fel...

Nekem eddig sehová nem írtak ilyen C akármennyis adatot :? Fogalmam sincs milyen a méhszájam!Persze, biztos zárt mert ugye ma is megvizsgált,csak érezte volna ha nem... :roll:

Sül a tepsiben a krupmli:D

Missfried
Kép
missfried

Amugy én emléxem az ősrági klion -kúrámra és akkor 1szerüen nem bírtam elviselni amikor kezdett ott benn felolvadni,írtóra csípett :? :? :shock: Jó mondjuk akkor "jogosabban"kaptam,ugy értem viszkettem,meg minden!De ez most csak a normális kicsit több mennyiségű fehérfolyás!Legalábbis én ugy látom,ami nem csíp,nem ég,nem viszket!Klára nálad??

Missfried
Kép
missfried

ősrégi na..

Missfried
Kép
missfried

MISSI:NEKEM SEM ÉG ,SEM CSÍP,SEM VISZKET,CSAK TÖBB EGY PICIT,ÉS IGEN 10 NAP :oops: ÚGYHOGY TE MONDHATNI MEGÚSZTAD 5 NAPPAL :lol:
geosel.klara

ÚGYHOGY NEM TOM ,LEHET HOGY KICSIT SOKKAL TÖBB.ÉN CSAK MONDTAM HOGY TÖBB,AZTÁN BEKUKSIZOTT,ANNYIT MONDOTT ,HOGY EZ TÉNYLEG TÖBB EGY KICSIT,ÉS FELÍRTA
geosel.klara

CUKIKA:PUSZIKA ,CSINÁLJ LÉGYSZI,ÉS ELKÜLDÖD MAILBAN?geosel.klara@freemail.hu
geosel.klara

VMI LÁNYKÁSAT!!!!KÖSZI
geosel.klara

LEHET KÉRNI HOSSZÚ Í -VEL? :lol:
geosel.klara

OK
geosel.klara

Adri, de jol nezel ki, a pocakos is szep, de a szoke-cicas :) nem semmi ! gratualok ! a szinkronuszas tart ilyen formaban

shep es van egy hatar, hogy mennyi vernyomoas folott nem engednek szulni? mert a baratnomnek is tok magas volt mind a ketteo gyerekkel es szoba sem hozta a dokija a csaszart

eri, szigligeten+vitorlazas-imadom. csodaszep volt. (Onkornanyzaton kell (anyakonyvi hivatal)elveszuletesi lapotkerni (elvileleg nyomtatvanyboltban is kaaphato, en 2 ben neztem de nem volt)+erdemes elore leirni, hogy ne a szules utan kelljen kapkodni, hogy a doki mar csak alairja, szoval ,hogy ti nevetek, cim, taj szam, gyerekrol minden amit tudsz, suly, pontos szul..stb es ezt a 2-t kell beadni es par nap mulva kialllitjak a szul.anyakonyvi kivonatot+nekunk kell vervetel, mert en - vagyok, ember+,de megoldjuk. Akkor mesz a tanfolymra? hallom jossz fol pestre, beszeltel a g.agival ? )

cuki, ertem. vegul szoltal a dokidnak errol ma? vagy mar irtal rola? nem talalom

klari, jobbulast es szep a vonalzo

gabi, horror ez a tortenet, remelem egyikunkkkel sem lesz hasonlo.

:) Koszonom a tovabbi +kilok irasat, beepitem a kozvelemeny kutatas erdemenyeimbe :)

Dm ben lehet (valamennyire) kornyezetbarat eldobhato pelenkat kapni, egy baratnom eskuszik ra, es nem is dragabb, mint a normal. En egyedul a Pappers rol hallottam rosszat, tele van vegyi sza**al es nem jo a gyerek popojanak ( de szepen irtam, marmint a popot :):)
Velemeny ?? (en mugy is az agyonreklamozott termekek ellen vagyok, mar eleve gyanusak :) lasd. Mcdonnalds, domestos, stb)
bogyogyorgyi

cuki,

az aliz az uj nev - lehetoseg a panka helyett?
bogyogyorgyi

JA ,A LILÁS ,ASSZEM AZ ELSŐ!!!!!!!
geosel.klara

NA CUKIKA:SZÓVAL BÉNA VAGYOK MINT ÁLLAT,ELKÜLDÖM ABELÉPŐ KÓDJAIMAT,MAJD KILÉPEK,LÉGYSZI TEDD BE ,PUSZI(PRIVI)
geosel.klara

Hát én a helyi nőgyógyászati szakrendelésre járok..,ugyh az itteni főorvos úr a dokim :) Aki 1ben a fogadott orvosom is lesz,amint megfogadom,h nála szeretnék szülni!Bizos nézi ő is a méhszájat mindig(ha vizsgál)de a könyvembe,vagy bárhová én még nem láttam beírva.. :roll:

Klára, tőlem is kérdezte,én meg mondtam neki h "áá nem vészes" :) Ami szeríntem így is van!Erre ő azért csinált egy vizsgálatot,majd felírta.. :?

Ettem tepsiben vajon sült krumplikarikákat,tetejére sajt olvasztva..meg lila hagymát...plusz becsuszott egy ici-pici kolbász :oops: :) (Abszolut só mentes mi? :wink: )De amugy tényleg nem ettem sokat!Győzködöm itt magam :D És legyártottunk egy jó nagy adag gyümisalit,az mindig jol jön pl nasi helyett!!

Missfried
Kép
missfried

Van benne ananász,barack,alma,sárgadinnye,körte...

Missfried
Kép
missfried

cukika?????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!
geosel.klara

Klára ha elis küldi Cuki a kódot amit belell illesztened,szeríntem nem fogod tudni,mert azt fogja kiirni h "tul hosszu aláírás" :? !Én legalábbis így jártam!Talán ha az 1ik vonalzód addig kitörlöd!...
De lehet h nincs igazam...

Missfried
Kép
missfried

Kép
Nekem sem engedi berakni ezt már harmadik "aláírás"nak :cry:

Missfried
Kép
missfried

Kép
Áá ez a tuti!Jó kis favorit gót betűk :D :wink:

Missfried
Kép
missfried

A multkor meg ezt a klippet sírtam végig! :) :? Én szeretem nagyon ezt a dalt..
http://www.youtube.com/watch?v=HF5Am23pWPk

Amugy a klipben van egy szőke hosszuhajú pasi(igaz sokan csajnak nézik)full sminkben... :D ,én csinálom a rajongói oldalát... :wink: :shock:

Missfried
Kép
missfried

Jó kis elfoglaltság és imádom csinálni...nem tudom "kinőni" :D :oops: ,persze ha jön a baba nem tudom majd így aktivizálni magam..
Ha esetleg megnéznétek alkotásaim...LEHET SZÖRNYÜLKÖDNI :lol: :lol:
http://gportal.hu/portal/churchriki/

Missfried
Kép
missfried

Amugy Ő is a fiut jósolok oldalán állt :D

Missfried
Kép
missfried

Na jól elvagyok itt egy magamban! :cry: Hol vagytok??

Missfried
Kép
missfried

itt vagyok,már sikeresen kitöröltem a lánykámét,de nme tom sehogysem berakni ,azt a szépet :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
cukika????????!!!!!!!!!
geosel.klara

na mennem kell fürdetni a lányt,ha már innen kitöröltem,majd holnap folyt.köv,vagy még cukika megcsinálja

jó éjt!!!!!
geosel.klara

Sziasztok! Végre visszaolvastam :)

A hajam szép lett. nagyon szép :D Kaptam barna tincseket is, ezt időnként igénylem.

Missi! Gratulálok! Ne izgulj, a Klion a leggyengébb kúp! Ebben biztos vagyok, mert minden lombikos automatikusan kap, a biztonság kedvéért. Gondolom brutál kúpokat nem nyomogatnának, az amúgy egészséges csajokba ;)

Bogyó! Ma mi megyünk a Balatonra, igaz csak egy délutáni partizásra.

Klára! Szép az új vonalzód :)

Erika! Nekem jó a hétfő és csütörtök is, viszont, amit Klára írt, a Campona, kicsit nehezen kivitelezhető, de ha más megoldás nincs, vállalnám :) Úgy látnálak már benneteket :)
Azoknak, akik dolgoznak, nem lehetne megoldani a délutáni randit?

Cukika! Nagyon jó lett a gyümölcsnapom! Tegnap nem vizesedtem és fitt és energikus voltam :) Mindenki csodálkozik, hogy terhesen hogy merek ilyet bevállalni, hogy gyümölcsnap. Hát így :) Kicsit könnyít a szervezetemen :D

Adri! Nagyon-nagyon csini vagy! Mindkét képen! Anno én is ilyen szőke voltam, aztán bebarnítotam, most sötétszőke. Mindenkinek így tetszem jobban :) Azt mondják természetesebbnek hat.

Evu! Nagyon csini a pocid! Gratulálok. Én már úgy érzem hogy hétről-hétre és napról napra többet nő :? Tudom, hogy ez ezzel jár, de akkor is furcsa.

MAsika! Örülök, hogy sikerült találni olcsóbb aztalost :) Kérünk majd képeket!!!!!!! Milyen volt találkozni Sheepyvel és Csillával????

büngyike

És igen !

Íme Adri " fénykorában " :P : Kép

És múlt hét végén , esküvőn : Kép

Kép
sheepy

Bevallom, nekem a második tetszik inkább , mert a pocakkal nagyon bájos kismami lett !

Kép
sheepy

Helló Cuki !

Igen látom , így utólag, csak úgy megörültem, hogy sikerült átküldeni, hogy meg sem néztem mit írkáltatok előtte .

:lol: :lol:

Kép
sheepy

Hali!

Szörnyű éjszakám volt nem aludtam semmit. Lilicsek úgy ficánkolt egész éjjel, hogy azt elmondani nem lehet, egész felmászott a gyomromig, ott meg kidugta szerintem a popsiját, én meg levegőt sem kaptam. Fel kellett kellnem járkálni, egy kicsit akkor javult a helyzet, de szinte csak ülve bírtam elaludni, valamikor kettőkor.

Jól megsz...m ezt a 4D-t tegnap hívott a csajszi, hogy bedöglött a gépük, így nem tudunk ma menni. DE ÉN MA AKAROK!!! úgyhogy most hívogatni fogom, az összes 4D-s "műhelyet", hogy tudnak-e fogadni ma valahol.

Tegnap egész jó volt a szülésfelkészítő,kivéve a bazi sok lépcsőt amit meg kellett másznunk. :D Szoptatásról volt szó, és sok hasznos dolgot mondtak el szerintem.
Sikerült megtalálnunk egymást Csillával és Sheepyvel. :D

Adri: tényleg sokkal jobb a pocis fotó, kicsit kerekebb az arcod rajta és látszik, hogy milyen jól érzed magad.

Kép
URL=http://www.glitteryourway.com]Kép[/URL]
masika

CUKIKA:EZER PUSZA NEKED,NAGYON TETSZIK!!!!!!!!!!!!ÖRÜLÖK ,HOGY SIKERÜLT!!!!!!!!!KÖSZIKE!!!!!!!

MAJD JÖVÖK , DE MA PALACSINTÁT SÜTÖK,TAKARÍTOK,MEG MIEGYMÁS ,DE AZÉRT BE-BE NÉZEK!!! :lol:
geosel.klara

Sziasztok!

Nekem is tetszett a felkészítő, már nagyon várom, hogy a babám a karomban lehessen és szoptathassam. Na de azért várjuk meg az októbert! Jövő alkalommal a szülésről lesz szó, hú izgi téma.

Nagyon könnyen megtaláltunk egymást a lányokkal, csak kicsit tudtunk beszélgetni, majd jövő héten újra találkozunk... Remélem Masi sikerül elmennetek 4d-re ma. Én jövő kedden megyek újra, ez az extra szolgáltatás, amiért múltkor nem vették fel a picit DVD-re.

Adri, jól nézel ki. Jól áll a terhesség is!

Tegnap mire este hazaértem úgy bedagadt a jobb bokám, még ilyen nem is volt. Anyuéknál szedtem fekete szedret és gondoltam milyen jó lesz vízhajtónak, erre az egész bepenészedett egy nap alatt a hűtőben.

Sziasztok, Csilla
csim

Csajok ! Nagyon szépek a nevek , amiket feltettetek a vonalzók mellé !

Büngyi : Jó szórakozást Balcsin !

Az én gyümölcsnapom tegnap átment melegszendvics napba, ettem du, este anyukámnál, és mire haza értünk megint megkívántam .
Persze csupa egészséges dolgot pakoltam a kenyérre , de ha valaki kritizálni meri a gyümölcsnaposokat , nézze meg ,hogy egy " átlagos " kismami miket tud össze zabálni ( bocsi , nem rátok célzok ).
:lol:

És gyümölcsből is össze lehet szedni bőven a kellő kalória mennyiséget + tele van vitaminnal és fincsi is .

Ha már így besültem Adri képeivel , felteszek egy párat magamról is . Tegnap este készültek , majd mutatom .

Nekem a hétköznap is jó a találkozóra, de a Camponához egy kissé messze van a székhelyem :( .
Azért valahogy össze kéne hozni !

A szülésfelkészítő nekem is tetszett- amúgy ,ha van kedve bárki jöhet ,akinek útba esik mert senki nem kérdezi hol fogtok szülni .

Tök jó volt ennyi kismamit egy helyen látni :-).
Masi és Csilla nagyon szépen pocakosodnak, én egy kicsit el is szomorodtam, mert itthon olyan nagynak tűnik a pocakom , élőben meg mindenki lekőröz.
Azért remélem babókám jól van , szertném ,ha 1,2 kg -ot mutatna a gép - nagyjából ennyi a min. ebben a "korban".
Holnap végre talizunk, mert megyek reggel UH-ra !

Még jövök a képekkel ...

Kép
sheepy

Cukika: Tegnap már nem tudtam írni, adós maradtam, hány hetes volt Szilvi: 38 hetes és nem tudom pontosan hány napos, talán 5, de nem esküszöm meg rá.
(( Egyébként nekem is ez az egyik parám... a másik az úgy is kitaposom belőled a babát, mert ennek meg kell születnie természetes úton, nem lesz itt császár című sztori... ))

Bogyó: Az a baj, hogy ez nem rémtörténet, elég gyakori dolog, a szonográfus csaj azt mondta 10-ből 9 babának a nyakán van a zsinór, de hála az égnek nagyon ritka az ilyen történet.
Nekem mindkét gyereknek 2x volt a nyakán, de elég hosszú volt, nem lett bajuk.

Kép
Kép
Kép
gabi39

Sheepy neked is szép pocid van, ez alkati kérdés is szerintem, hogy kinek mekkora a pocija. Én alapból is egy kicsit erősebb felépítésű vagyok, szóval várható a nagyobb poci. Meg a baba is nagy, de hát láttátok majdnem 180 cm magas vagyok a férjem meg 194 cm, szóval égimeszelő páros..

Gabi39 én a múlt heti UH-n direkt kértem, hogy nézzék meg, hogy a baba nyakán van-e köldökzsinór, de szerencsére nincs, ellenben az orra előtt lifegett, szóval remélem nem akaszkodik össze vele...

Én benne lennék egy találkozóban, mondjuk a Campona nekem se esik útba, a város másik vége, de jövő héttől ráérek, szóval oda tudnék menni...

Csilla
csim

Szeríntem ne parázzunk ezen a köldökzsinór a nyakon dolgon!!Most azért mert néha előfordul egy kisbabával,nem kell általánosítani! :) :? Nagyon sok sok baby születik...egézségesen is,komplikácio nélkül!Amugy az én nyakamon is végig köldkzsinór volt 1978-ban..,akkor gondolom annyira sűrűn nem is figyelték,ráadásul Anyukám túl is hordott legalább 1 héttel..és mégsem lett semmi bajom!!Kopasz voltam és dagi :D !

Klára,na hogy bírtad az első kupot?Megvolt?Nekem feltevés után egyből kezdett megolvadni..és írtóra égett a hüvelyem,ahogy folydogált ki!Amint megmozdultam már megindult :? Aztán el múlott hamar!De még 4 visszavan.. :? Samuka is jóval többet mozgott az éjjel..,biztos érezte h van valami...

Szép napot csajok!!

Missfried
Kép
missfried

Kicsit amugy mérgelődöm!Mert az asztalos ma délelőttre ígérte magát,h befeji a munkálatokat h végre minden kész legyen...de nem akar ideérni! :evil: Pedig már nagyon szeretném ha elkészülne minden végre!!Meghozza a pelenkázó ajtót is,amin végülis a tigris lesz!!Mindjárt felteszem a képet,hogy melyik is.. :)
Kép

Missfried
Kép
missfried

befeji= befejezi :D Miket írok... :wink:

Missfried
Kép
missfried

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: