Sziasztok!
Mi is megvagyunk, csak nem nagyon jut időm a számítógépre a kölkök meg az egyéb dolgok mellett...

de majd igyekszem
Látom, holnap Fibiéknél lesz buli. Remélem sokan tudtok menni, érezzétek nagyon jól magatokat!!!!! Ja és csináljatok képeket, hogy irigykedhessek is!!
Fibi

Mennék én is szívesen, de Laci most nem tud elszabadulni egész napra, mert öccse mától szabin van és vkinek meg dógoznia is köll ugye...

Ábelnek nagy gratula a szép súlyához!! és szuper, hogy minden rendben volt a kontrollon!!

Vevőjelöltek meg csak jöjjenek és vegyék meg a házat!! szóval drukkkkhegyek

Rákoskeresztúron lakik a nagyim, sztem egész jó hely (főleg a családi házas részek), ők már rég óta árulják a házukat, de nagyon régi, gyakorlatilag le kéne bontani és újat építeni, de vannak állítólag nagyon szuper újak is jó áron. Bárcsak már ott tartanátok, hogy csak választani kéne! És Anyukád jött Hozzátok segíteni? De jó! Mennyi ideig marad és hol tud aludni?
Macs

Hű, nagyon szép pocak!!

Tényleg mindjárt szülni fogsz! Mennek a drukkok ezerrel meg a +++++++ok!
Rídonli

Kicsi lányodnak gratula a hernyózáshoz és a jó étvágyhoz!

És Lellén melyik strand a homokos partos? a fizetős vagy a szabadstrand?
Votiv

Csónak miatt igazán ne izgasd magad! Éjszakázáshoz ++++ És ha szóvá teszitek a cikket, akkor mi lehet az eredménye ill. kimenetele a dolognak?
Nuk

Nyálmennyiségnek sztem sincs felső határa

Bencus is baromira nyálzik, kezd fogzásos tüneteket produkálni (a nyálzáson kívül veszett kézrágás, hirtelen fájós felsírás, stb.) én meg frászt kapni, hogy máris?!
Tényleg csajok, szerintetek lehetséges, hogy máris a foga a ludas Bencének
Rylie

Kamillának bulást ++++ És mitől lázas, mit mondott a doki? kapott rá vmit?
Curse

Hú, Adél már 4kézlábazik?! Óóóóriási gratula neki!!!
Vera

Örülök, hogy jól sikerült a nyaralásotok!!

p.ü.-re én is jelentkezem!
Mása

Leventének nagyon szép már a súlya!

beépül a sok finom tejecske
Rec

Ez a vízhelyzet rémes

sok +++++ Nektek is, remélem mielőbb megoldódik!! Tényleg, mi a terv? hogy lesz vizetek?
Zuz

barackracuppanó Pannus de édes lehet!!

Költözéssel hogy álltok? Bazsó pocija hogy van?
Zsan

Boldog évfordulót Nektek!! Igi szemének bulást!!
Barbi

Gratula a cici nélküli elalváshoz/altatáshoz! nagyon ügyik vagytok!!

És mi van a Marssal? (le vagyok maradva a bolygóinfókról...)
Johi

Mi nagyon is jól éreztük magunkat Nálatok!

köszi még1x a bulit!
Na megyek, Bálint itt áll mellettem és követeli, hogy "kapcsol" (=kapcsoljam már ki a gépet és foglalkozzam már vele), hát lehet erre "nem"-et mondani?