A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Lakóhely szerint » Szegedi anyukák, babák és kismamák

Sziasztok!
Köszi a drukkokat megérkeztek rendeltetési helyükre :lol:
Majd írok részletesen, ha lesz időm...
Itt a szerelmem :D
Kép
Kép
Kép

Pusza Mindenkinek
Enikő

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Enikő! Nagyon édes a szerelmed, olyan kis elégedett pofikája van. Bogival irtó cuki. Majd írd meg hogy fogadták a lányok? Dani bent volt végül a szülésnél?
Már otthon vagytok??? Tök jó. :)

Lindának eltűntek a pöttyei, és már eszeget.

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Sziasztok!!

Enikő!

GYÖNYÖRŰ!! :lol: :lol:
Megértem, h szerelmes vagy!!! Sok erőt Neked a mindennapokban, maradj mindig legalább ilyen szerelmes! :D

Timika!
Talán Te kérdezted a fogvitamint. Én többször rákérdeztem a dokinknál. Ő azt mondta, nem tartja szükségesnek, de adhatom. A mi dokink inkább magasabb fluorid tartalmú ásványvizet itatna. Így nyolc fogú kisfiam 3-4 dl neslé szénsavmentes vizet iszik naponta.

Szép napot Mindenkinek, megyek palacsintát sütni 8)

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Zsuzsu, nálunk az ivással az a baj, hogy az nagyon minimális...

Enikő, de jó, hogy otthon vagytok! Zabálnivaló Zalánod van.

Képzeljétek, ma véletlen megtudtam, hogy már a kórházból is kiteszik 4 nap után a csaszis anyukák szűrét. :o

Ági

Ági és
KépKép
exdeus

Sziasztok! :)

Enikő :)
Gyönyörű Zalán,nem csodálom, hogy szerelmes vagy!! :D :D :D
Majd én is várom a beszámolódat a szülésről is, meg hogy hogy telnek napjaitok, hogy fogadták a csajok stb... persze, ha majd lesz rá időd! :wink: :D

Timi :)
Lehet én már mondtam Neked régebben is, hogy én csak hébe-hóba adom Botinak a Zymafluort. (sztem kb 3-4 hónapja egyáltalán nem kapott :oops: ), de én is fluorid tartalmú ásványvizet adok Botinak, meg esténként mosom a fogát fogkrémmel, amiben van fluorid!

Melinda :)
Fránya vírus... Jobbulást a csajoknak!!

Zsuzsi :)
Dénesnek és Neked is jobbulást!! Jól elkaptátok...:(

Én is húztam 1 hétig ezt a takonykórt, de mostmár jól vagyok végre! :) Boti úgy néz ki megúszta (kopp-kopp)
Viszont éjjelente nagyon sokszor sikítva ébred, sztem fog lehet a ludas.. De nem tudom neki megnézni, mert leharapja az ujjam, ha ki akarom nyitni a száját.. :?

Ma voltam dokinál, de semmi különös, minden okés Minikémmel! :D

Kép
Kép
zituska28

Enikő!

Gyönyörűséges fiad van! (Ha lehet egy fiúra ezt mondani :)) Az én lányaimnak együttvéve sincs ennyi haja :lol:
Vendég

[size=24]Enikő: gratula Zalán babához!Sok örömet, tejcsit és egészséget nektek!!![/size]

Szombaton beköltöztünk a Vedres u-ba, kicsit el vagyunk még a pakolászással!!!

Kép
gyanixi

Sziasztok!

Enikő: Édes ez a legény, rád hasonlít :wink: Viszont meg kell hagyni már a szeme se áll jól, tuti nagy csibész lesz mint az apja :wink: :wink:
Sok boldogságot, türelmet a háromhoz. Engem is érdekel hogy győzöd, a lányok hogy fogadták, minden minden!
Meg egyszer egészséget, boldogságot nektek!

Zsuzsi: Jobbulást nektek!

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

A lányok így fogadták: :lol:
Kép
A kiscsávónak ez annyira nem jött be :lol:

Amúgy csak pár mondatban, Barbinál és az ügyeletesnél szültem (óriási mázlim volt mert a ST volt :wink: :D ) és végülis kb olyan 1 óra volt a kurvakemény amikor a falat kapartam. De nagyon bejövős volt a kéjgáááááz :lol: :wink: Érdekes Boginál nem hatott, de most nagggyon imádtam, nemigazán lehetett kivenni a kezemből a maszkját :lol:
És gátvédelem volt nem lett egy varratom se :wink: :D Aranyba kéne önteni Barbi kezeit :wink: Istennő imádom :D
Majd leírom részletesebben is, de most dolog van.....

A tejci nemigazán akaródzik beindulni. :roll: Van csak nem elég neki, pótolni kellett.... Ötletek? Alkoholmentes sör, rengeteg folyadék,szopis tea, máááás egyéb? Ennél többet már nem birok inni.... :?
Egyelőre csak 20akat szopik ami hát igencsak vérszegény....aztán ordít a kajáért így még benyom 50 tápit, mert sírni nyilván nem hagyom...
Eldugultam

ceniko
Szeged

Enikő :) Ha a lányoktól meg tudod oldani, bújjatok össze a kicsivel és tedd mellre ahányszor csak kéri, így szerintem be fog indulni. Ja, ugye nem cumisüvegből adod neki a pótlást?
Tündériek a képek, nem csodálom, hogy szerelmes lettél! :lol: :wink:

KépKép

KépKép
timika

Enikő!

Nagyon aranyos Zalán,sok boldogságot hozzá.Remélem a tejcsi is beindul!A csajok nagyon örültek látom, szépek így együtt! :D
20140113113746

Sziasztok!

Enikő, nagyon édi falat Zalán baba! :) :) Szuperek a képek!
Akkor én most sok -sok tejcit kívánok neked, látom arra van szükség!
Tényleg vajúdás alatt neked volt CTG-d? Vagy sétálhattál? Barbival előre megbeszélted ,hogy bemegy, vagy véletlen volt?

Melinda, jobbulást Lindinek, de akkor látom, már jobban is van. :)

Zsuzsi, jobbulást nektek!

Zozo, neked ki is a dokid? Neked kellett menni valami vérvételre a csaszi miatt? És bizti a csaszi, ha nem fordul meg?

Bea, remélem nem marad már sokáig faros, basszus!

Zitus, örülök, hogy minden rendben Babókával! :)

Mi rendben, kapom a vasszurikat, ma volt a 3. a 10-ből.

Erika

Lilypie First Birthday tickers
gerika

Sziasztok!

Má elég rég voltam erre, bocsi, hogy csak így belevágok a közepébe!

Enikőnek nagy garatula az uj jövevényhez!!!

Sógornőm korházban van mind a két petefészkét el kellett távolítani mert rossz indulatú daganat volt rajta, 2 hét mire megjön a szövettan :( ja és 24éves, hát nem semmi :( valami DR. S. Márti műtötte a nőiben aki ismeri így név szerint az írna róla privibe, hogy milyen doki? ja és fiatal

A másik kérdésem szintén nőiben DR. Kormányos Zsolt-ot ismeri valaki? arra lenék kíváncsi magánban mennyit kell fizetni nálla, illetve milyen doki?

Igazából velünk minden rendben van, Vivikém már teljesen a wc-ben kakil :) ettől voltam bepar...., hogy mikortól fog sor kerülni rá és végre elértünk eddig!!!

Nemsokára megyünk nyaralni, már nagyon várom!

Próbálok ujból sűrűbben járni hozzátok, már blogot is írok ;)

El is köszönök tőletek, ha válaszolnátok a kérdésemre akár priviben is akkor megköszönném, fontos lenne.

Üdv: Ancsa

Ancsu

ancsuka

Enikő!

Az állandó szoptatás és rengeteg iváson kívül én se tudok jobbat javasolni... de megértelek, hogy nehéz, nekem is már hányingerem van a folyadéktól, de ha nem iszom semmi tejem, Hajnának meg még mindig az a fő tápláléka :roll: A cumisüveget meg már nem tartom ellenségnek - csak halkan jegyzem meg a nagy LLL pártolók háta mögött :lol: (Hajna nem tanult meg cumisüvegből inni, most már késő megtanítani, az anyatej kevés, nem eszik és nem iszik :? SZóval nem rossz, ha tud cumisüvegből enni szvsz.)
Vendég

2 órája próbálok jönni hogy szóljak nektek, hogy Zozo küldött smst, hogy elfolyt a magzatvize :D Úgyhogy várjuk a híreket :wink:

Majd holnap jövök most megyek lefexem, mert elhalálozok :lol: :shock: Délután 6 óta a cicin lógott a gyerek, már totál szét van ázva, fáj,sebes meg minden, vedelek, de még semmi...... :roll:

ceniko
Szeged

Zozo :) Nagyon drukkolok nektek!!! Pont eszembe jutottál délután, hogy ma még nem jelentkeztél... :wink:

Enikő :) Pihenj, az is nagyon fontos ahhoz, hogy legyen tejed. Sebes mellbimbóra nekem nagyon bejött az Avent krémje, illetve csak az jött be, de gondolom ez egyén kérdése is.
Akartam még kérdezni, hogy mindkét ciciből szoptatsz vagy váltogatod?

Ancsa :) Basszus nagyon sajnálom a sógornődet. :cry: :cry: Kormányos dr-hoz Bibi jár, én eddig jókat hallottam róla.

Melinda :) Hogy van Lindi? Akkor várom majd a privit ha lesz vmikor időd megírni :)

Zsuzsi :) Jobbulást kívánok nektek!!!

Exi :) 4 nap??? Az nem semmi... :shock:

Köszönöm szépen a fluor-pótlásos hozzászólásokat, látom, sajnos ebben sem egységes az álláspont, azaz döntse el a szülő, hogy mit csináljon :? :evil: Különben én is csak addig gondoltam adni neki, amíg nem kezdünk el rendesen fogat mosni...

Jó éjt!

KépKép

KépKép
timika

Timi mindkettőből váltogatva h egyformán legyen stimulálva... De kiszívja, közbe masszírozom, meg nyomkodom a cicim.... és egyszer csak elfogy....
na lépek, hulla vokk

ceniko
Szeged

Ancsuka, jesszus, 24 évesen ilyen műtét?

Enikő, homeos golyó a többin kívül?

Timi, szerintem azzal, hogyha vki kanálból vagy pohárból adja a pótlást, nem biztos, hogy előlrébb jut. Ma már vannak hiperszuper szelepes cumisüvegek (és nem feltétlen Avent), pl. a bnőm lánya szopizott, és mikor már nem volt elég, ilyenből kapta a pótlást, és ő a mai napig csak az ilyenből tud inni. Peti meg csak a simából, mondjuk neki nem is volt sok választása ugyebár.

Zozo, hajrá!!!

Ági

Ági és
KépKép
exdeus

Kimaradt: Timika, már a Klinikán is ennyi...ott ezt előbb vezették be, ha jól tudom. Így mostmár "egységes" a rendszer.

Ági és
KépKép
exdeus

Zozonak drukkok mennek!!!!

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Sziasztok! Jöttem, hátha van már vmi hír Zozoról, de látom még nincs.

Enikő :) Drukk, hogy beinduljon!!!

Exi :) Akkor szerencséje volt a barátnődnek, nagyon könnyű átszokni a cumisüvegre, mert másképp kell szívni mint a cicit, könnyebben jön belőle a tejci, ezért jobb kezdetben a kispohár. Van egy másik topik, ahova írogatok, ott pont tegnap írta egy lány, hogy neki volt teje, csak a kisfia addig cicizett, amíg ömlött a tej, aztán már nem akart dolgozni érte. Kiolvasztották a lefagyasztott tejcit, amit aztán cumisüvegből kapott meg és egy hét alatt leszokott teljesen a cicizésről.

Imádom az egységes rendszert :twisted: :twisted: :twisted:

KépKép

KépKép
timika

Tegnap este megszületett Zozo kislánya Patrícia 3940 gramm :)

Gratulálok gyors felépülést Andinak és sok tejcsit :)

ceniko
Szeged

Este olyan 10-től reggel fél 5-ig ordított Zalán :shock: Vagy a cicin lógott vagy üvöltött, néha 1-2 perc megszakítással.... Aztán mintha elvágták volna, azóta is alszik..... :roll: Várom, hogy felébredjen, szopizni kéne....
Hasfájós... :( ma jön ki a házidoki,majd megkérdezem van-e rá valami újabb fejlesztésű csodaszer 8)

Homeót be fogom vetni :wink:

ceniko
Szeged

Nagy gratula Zozoéknak!! :lol: :lol: :lol:
Szép nagy baba lett Patrícia is!! :D

Kitartás!!
Botival anno ugyanez volt, az első éjszaka horror volt, de utána szépen beállt a rend, beindult a tejcsi is!
Remélem Nálatok is így lesz!
A hasfájást sajnálom, próbáltál már vmit adni rá neki?

Boti ma megkapta a NeisVac C emlékeztető oltását. Nagyon ordított, ennyire még tán sosem :( . Gondolom, még friss az emléke arról, ahogy az ügyeleten beledöfték a lázcsill. szurit. :(

Kép
Kép
zituska28

Sziasztok!

Zozo, nagy gratula Patríciához!Szép nagy baba lett! :) Sok-sok tejcsit nektek is!!!

Enikő, kitartást, majd csak alakultok! :)

Erika

gerika

Sziasztok!!!

Zozonak óriási GRATULA ÉS SOK-SOK TEJCIT KIVÁNOK!! :D

Gyanixi!
Most olvastam,hogy a vedresbe költöztetek!!
Ha van időd összefuthatunk!!

Enikő!
Boginak Nagyon Boldog Névnapot Kivánok!
A tejcivel én is hadilábon állok,mert hiába iszok vizet meg szopis teát rengeteget és cicizünk sokat mégsem elég a királyfinak!!!Szóval tanácsokat én is elfogadok!!!Napközben nem pótolok hanem sürün rakom cicire,de éjjel adok neki pótlást! :(
Mondjuk este kilenckor elalszik és csak kettőkor kel akkor kap cicit meg pótlást és reggel 7-ig alszik és ezt csináljuk már öt napja ugylátszik kezd beállni a rendszer!! :D
Én a sebes cicire garmastan-t vettem a gyógyszertárban,nagyon gyorsan begyógyult tőle!!!

Üdv:Zsanett!

Kép Azért egy képet dobok malackáról!!

Kép
Kép
zsanett26

Csajok nincs valakinek kölcsön egy babamérlege?
Most volt itt a védőnő, és mondta hogy az első időkben érdemes mérni (a pótlás miatt), mert lehet hogy nem az éhségtől ordít hanem a hasa fáj, és feleslegesen ne adjak neki pótlást. Mert csalóka a tej, mert ugyi szopi közben is termelődik és lehet hogy elég lenne neki.... :roll: Na szóval ha lenne valakinek és néhány napra kölcsön tudná adni, nagyon hálás lennék :wink:

Meg a másik hogy az Aventnek a kézi (pumpás) mellszívójáról mi a véleményetek?????

- 10 kilónál tartok a teherbeesési súlyomhoz képest :shock: :lol:

Zsanett: Milyen kis husigombóc Marci :) De dráááága :lol: Én most a homeós golyót fogom kipróbálni (tejserkentésre), csak várjuk hogy jöjjön ki a gyerekorvos és adja oda az összes receptet, aztán anyu elmegy a patikába...

Zituska: Majd Infacolt fogok anyuval vetetni.... hátha...

Mennem kell....pusz

ceniko
Szeged

Zozonak sok boldogságot kívánunk Patríciához, türelmet, kitartást az első hetekhez és sok-sok finom tejecskét!!

Zsanett! Honnan tudod, hogy nem elég a tej Marcinak?
Éjjel aludjatok együtt, akkor bmikor cicizhet -te alhatsz közben akár-.

Enikő! Mérleget én a 30/9196006 os számon kölcsönöztem, nagyon rendik, házhoz hozzák a mérleget, díjra nem emlékszem pontosan. Amúgy meg sztem a mérés sem ér sokat, mivel nem tudhatod, milyen összetételű tejet evett meg a baba, pl. Linda 30 azaz 30 gramm!! szopival aludta át az éjszakákat 2 hós korától kezdve.
A ciciből nem fogy ki a tej!! Szopi közben termelődik!!
Amúgy meg pl. én aztán nyomkodthattam, maszírozhattam, fejhettem, nem jött szinte semmi, pedig zabált Linda (kilókat hízott havonta kezdetben)
A szopi a leghatásosabb tejserkentő!!

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Hali.

Zozo, szívből gratulálunk!

Timi, igen, létezik ilyen, de nem törvényszerű! Ugyanez a helyzet a cumival is... Van, akinék kijön, hogy ezek miatt szokik le a ciciről, van, akinél nem.

Enikő, hasfájásra is van valami homeós csodaszer... Mondjuk nálunk bevált az ízesítetlen édeskömény tea is.
Hm, na én is így kezdtem a súlyvesztést. :D Nálatok a körzetben nem tudnak kiadni mérleget?

Zsanett, kis husis a fiad. :)

Ági

Ági és
KépKép
exdeus

Még vmi: jó a mérleg, OK, de nekem volt olyan, hogy kevesebbet mért utána, mint előtte... :shock:

Ági és
KépKép
exdeus

Enikő!

Én ingyen kölcsönadom az enyémet (mérleg) én csak úgyis idegelem magam vele Hajna miatt. Legalább az uramnak is nyugi lesz, utálja, ha mérem Hajnát :D
Vendég

Zozo!
Nagy gratula!
Kép

Enikő!
Megkésve kívánok Boginak boldog névnapot!!!
Kép

Kép
kajla

Enikő! Boldog névnapot Boginak!! :D

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Zozo :) Hatalmas gratula Patríciához, szép nagy baba lett ő is :lol: :lol: Sok-sok tejcit és minden jót kívánunk!

Zitus :) Ez hányadik Neis Vac, amit kaptatok? Mintha a múltkor is ezt kaptatok volna :roll: Nem csak 3 kell belőle? Mert mi már megkaptuk mindhármat. egyébként dokinéninek ma jó napja lehetett, mert Kristóf is üvöltött, mint atom, pedig nem csinált vele semmit, csak megvizsgálata, ahogy szokta. :oops: :oops: :oops: Eleinte nem volt semmi, de ahogy meglátta rajta a sztetoszkópot, eltört a mécses :cry: :cry: Úgy látszik, a kh-i élmények még mindig kísértenek :cry: :cry:

Zsanett :) Édes kis husi Marci :lol: :lol: :lol:

Enikő :) 6-a után kölcsön tudom adni a mi mérlegünket, ha addig kibírjátok valahogy. Nekem Avent kézi mellszívóm volt, meg voltam vele elégedve, bár nincs igazán összehasonlítási alapom, mert másfélét nem használtam. Ezt is csak igazából addig, amíg bent voltam a klinikán, otthon már csak 1-2-szer fejtem. Kristóf még 2 órákat sem bírt ki etetések között, be is kattantam volna, ha még fejnem is kellett volna :shock:
Hasfájás: a tornáztatáson kívül esetleg megpróbálhatnál valami meleget tenni a pocakjára. Sót vagy a DM-ben lehet kapni cseresznye maggal töltött kispárnát is. Más ötletem nem nagyon van.

KépKép

KépKép
timika

Még vmi: Boginak nagyon boldot névnapot kívánunk!

KépKép

KépKép
timika

Sziasztok!

zozo!

SOK BOLDOGSÁGOT, ÖRÖMET , EGÉSZSÉGET KÍVÁNUNK AZ EGÉSZ CSALÁDODNAK!

Enikő!

Boginak nagyon boldog névnapot!

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Melinda!
Nem akarom Marcit magam mellé szoktatni!Gerivel is igy jártam alig birtam kirakni magunk közül! :D :D
Majd csak lesz valahogy!!!

Enikő!
Majd küldj léci infot erről a homeós bogyikrol!!!
Köszi!!!

Kép
Kép
zsanett26

ZOZO!

GRATULÁLOK PATRÍCIÁHOZ, JÓ EGÉSZSÉGET ÉS SOK BOLDOGSÁGOT KÍVÁNOK!!!!

Enikő!Remélem beindul a tejcsi és beáll az éjszakai szunya is!
BOGINAK NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNOK!

Zsanett! Édi falat Marci!
20140113113746

sziasztok!

Köszi timika már írtam is privit bibinek!

Exdeus: hát igen sajnálom én is nagyon! De ezt némi részt magának is köszönheti mert magán sehova sem akart menni, már vagy 5. orvos nézte meg mikor egy rámondta hogy akkor műteni kell, mert minden alkalommal más és más dokihoz ment aki épp rendelt és addig fajult a dolog, hogy ez lett belőle. Mondjuk ez nem szabadna, hogy az ő hibája legyen mert egy orvosnak máshogy kéne hozzálni a dolgokhoz, de sajnos a mai világban már nőgyógyászt ha nem választ az ember akkor így járhat, lehet ha van akkor is, de talán kisebb az esély.
Mondjuk tünete nem volt álítólag csak nem jött meg a vérzése elment dokihoz beutalóval a háziorvostól kért és az meg azt mondta neki nem látja, hogy terhes lenne, jöjjön vissza 2 hét múlva mert akkor látszódik ha a terhes ha meg nem akkor keresi majd az okát. Nem csinált mást vagyis 2 hétig lógott a levegőbe az, hogy neki mitől nem jött meg, az már luxus lett volna hogy vért vegyen és megnézze mert az kimutatja, hogy terhes-e vagy nem. Az én dokim ha nem jött meg egyből vérvétel és rá 2 órára tudtam, hogy mi van, mondjuk nekem fogadott dokim van.

Üdv. Ancsa

Ancsu

ancsuka

Ancsuka, hát nem tudom, anyukámat, miután nem jött meg neki, elküldtem a dokimhoz, megnézte, elküldte UH-ra, majd egy kis idő múlva kontroll UH-t is csinált.
Egyébként nem feltétlen kell vérvizsgálat, nekem mikor nem jött meg, gyógyszertári tesztet kellett vegyek. Mondjuk szerintem az alap az, hogy UH-ra és hormon vérvizsgálatra küldjenek, ha nincs egyéb oka a vérzéskimaradásnak...

Ági és
KépKép
exdeus

Zozo!

Szívből gartulálok a "nagylány"-hoz :D
Vendég

Sziasztok!

Zozoéknak gratulálunk, sok boldogságot! Csaszi lett végül mégis?

Enikő: Boginak boldog névnapot!
Édesek a gyerkőcök. Hogy bírod?

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Gira: Írtam privit mérleg ügyben! :wink:

Zozo küldött smst:
"olyan durva fájásaim voltak, hogy megváltás volt a császár, nagyon siettek, semmi beöntés és társai, mert a lábacskái voltak a kijáratnál nem a feneke. És altattak, a hasam nagyon fáj, de javulgat. Semmiféleképp nem lehetett volna simán szülni"

Mielőbbi felépülést kívánunk Zozonak!

Bea: Hát már remegek a fáradtságtól, de ma még nem kellett adnom pótlást (tápit) a lefejt tej az a 10 mili :roll: elégnek bizonyult, bár sárga kicsit és szunyál.... a dokinéni javallatára a nagyágyon úgy hogy rásüt a nap. Avagy sütne ha épp nem lenne elborulva.....
Remélem nem sárgul be újra :shock: :?

ceniko
Szeged

Enikő!
Válaszoltam :)

Zsanett!

Én a lányaimmal aludtam, de szigorúan csak 6 hetes korukig, amíg nem áll be náluk, hogy mikor van éjszaka. Így én is tudtam aludni a semmihez képest többet. Pontosan 6 hetes korukban szigorúan kitettem őket. Egyáltalán nem vették észre a különbséget (sztem még akkor nem alakul ki megszokás). Nem volt gond. Sztem olyan 3-4 hónaposan már gond lett volna, mert akkor már jobban érzékeli a külvilágot.
Vendég

Timi :)

A 3. NeisVac-ot kapta Boti, a múltkor a 18 hónapos oltást kapta.

Ma véletlen tudtam meg, hogy Zozo Vivije idejár bölibe a sógornőmhöz! :lol:
Már többször el is mentünk egymás mellett Zozoval, de fogalmam sem volt, hogy Ő az! :D Vivi ki is tüntetett engem, ha vmit szeretett volna - inni, stb.. -, mindig hozzám jött, ha épp ott voltunk Botival!! Édi a kiscsaj! :lol: :lol:
Gyors felépülést Neked Zozo! :D

Boginak boldog névnapot!!:D :D

Na páran kértetek pocifotót.. Végre sikerült csinálnom egyet :oops:

Kép

Kép
Kép
zituska28

basszus, új oldal..... :?

Kép
Kép
zituska28

Zituska: Basszus, de jól nézel ki.....én ménem vagyok ilyen sovány?????????????? :shock: :cry:

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Zozo, a lényeg, hogy jól vagytok!

Zituska, csatlakozom Jégvirághoz, én is akarok ilyen csini minipocakot. Szerintem ha elmennél mellettem valami ruciban nem mondanám meg rólad, hogy lakozik odabenn valaki!

Ági

Ági és
KépKép
exdeus

Zituska!

Én is irigyen szemlélem az alakod... de már nem sokáig. Új életmódot kezdtem ;) Már 5 kg mínuszban vagyok :D

Enikő!

Helyesek a csajaid... is :D
Vendég

Sziasztok!

Zitus nagyon szép a pocit, már valóban látszik :lol:

Üdv: Ancsu

Ancsu

ancsuka

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet: