Sziasztok!
Ma túl vagyok a 3. vasszurin, holnap jön a 4. Meg holnap megyek védőnőhöz, kiderül, mennyit híztam. Kb 12 kg lehet.

Az utóbbi hetekben érezhetően jobban jönnek fel rám a kilók.

Pici vizesedés van nálam is, de nem vészes, éjszaka mindig kiürül, meg ha megnyomom a lábam, akkor is csak néha , nap végén látható valami. De most pl. semmi.
Gyümölcsnaposak, ügyik vagytok, nem tudom, én hogy bírnám, ha csak azt ennék. Mondjuk igyekszem így is sokat enni, de hát az nem ugyanaz.
Sheepy, a klinikán van kúp, úgy tudom. Mikor Benci született, 4 éve júl 3-án, még beöntés volt, aug 1-én meg már kúpot adtak...Ráadásul én még meg is szívtam a beöntést, mert egy később kifolyó víz miatt azt hittem, a magzatvíz folyik, aztán lefektettek, mert a baba feje nem volt beilleszkedve még. Felesleges volt, az addig jól haladó tágulásom(6 cm-rel értem be) lelassult, ráadásul ágyhoz kötve, CTG-re rakva fekhettem.
Basszus itt Benci fiam kitörölt valahogy egy csomót.!
Szal a végén úgy kellett burkot repeszteni.
Missi, de jó, hogy rendben vagy viszonylag. Klion-kúra

, de inkább, mint valami baj legyen! Egyébként a gennyt is lehet keresztekben meghatározni, nem csak a fehérjét. Érdekes ilyen kis helyen ennyi hasonlóság!
Cuki, kutya póz, hát lehet neki akkor így volt a legjobb. Különben meg miért kell ilyeneket fényképezni? Nem értem...
Büngyi, jó lett a lakásotok! A Wc szekrény is nagyon tetszik. Ötletes igazán.
Evu, szedtél már a savra valamit? A tej nem segít esetleg? Nekem is időnként van ilyen bajom, de nem annyira vészes.
Adri, légszomjra vas! Biztos lecsökkent a hgb szint, mikor ellenőrizték?
Klári, kislányod már jobban van? Sajna én nem tudok ide fényképet felrakni, a párom meg nagyon nem ér rá ilyesmire mostanság. Már pocakos képet is csinált pár hete, de odáig még nem jutottunk, hogy fel is tegye!
Csajok én jövő héten hétfőn, meg csütin nagy valószínűséggel Pesten leszek, esetleg összehozhatnánk akkorra egy talit!
Bogyo, milyen volt a Balcsi? Merre voltatok? Milyen sok papír kell neked?
Masi, jó a kép amit feltettél!Ez mostanában készült?
Ágica, merre vagy?
Szép napot mindenkinek!
Erika