dokiddal beszéltél már erről? Ha marad ez a döntés ad gyógyszert, h is induljon meg a tejed?
Ha egy tanácsot megfogadsz , akkor tedd azt, amit jónak érzel. Csak azért ne szoptass, mert megszólnak ( megfognak, erre készülj fel.-én akkor a gyógyi miatt apasztottam el, mégis mindenki azt mondta, aki nem szoptat az nem anya. naná, nyúltam volna inkább ki...
Tedd azt, ami Neked a legjobb és az lesz a kisbabádnak is. Neki egy kiegyensúkyozott anyuci kell, nem pedig egy frusztrált.
Amugy 3-4 hétig én is szoptathatnék, mert még nincs döntés, h a gyógyi rögtön szülés másnapján vagy 3-4 hét múlva kezdődik e, de megmondom őszintén nem akarok. Ezt ma mondtam a dokimnak, h adjon gyógyit, h ne is induljon meg, de ő annyira erőlteti, h kell a babának az a tej stb....Szval nemtom mi lesz.
De ahhoz meg nincs kedvem, h szoptassak, fejjel, szenvedjek azt meg elapasszam és azzal szívjak. Köszi ezt már egyszer eljátszottam.
Szval lényeg a lényeg, nem ezen múlik, h jó anya vagy e, sőt.. az sem, h beteges lesz a gyereked. Marci nem sok anyatejet kapott, amit kapott is kihányta ( azt megjegyzem, h ő nem szopott, fejtem és üvegből kapta, mivel nem volt hajlandó) és nem egy beteges kölök. Eddig talán 2x volt náthás és kész.