A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Lexi!

Megfogadom a jótanácsod..sok folyadék!
Mondjuk az nálam azt jelenti,hogy fél óránként meglátogatom az illemhelyet!:-)ha a dokim pedig fekvést javasol akkor nem is tudom,hogy oldjam meg!

Talán a legjobb megoldás az lenne, ha Krisztikével beköttetném a katétert!:-)Brrrrrr ez még viccnek is rosszul hangzik!

Zsebike
zsebibaba74

Zsebike!
Ez tényleg nem jó ötlet!!!! :wink: :lol: Életemben 2 X volt katéterem, egyszer műtétnél, és egyszer vesekőnél, de ezt hittem megőrülök!!!Úgyhogy tényleg NEM LENNE JÓ ÖTLET!!!! :lol: :lol: És tudod, azt időnként cserélni kell...Én napi 5 litertől 20 percenként jártam wc-re...

Holnap várlak!!! :wink: Puszi
Ui:
Ja, annyira hülye vagyok, azt mondtam, párom 4 után lesz itthon!!!Dehogy is!Hisz holnap velem lesz pesten!!! :oops: :oops: :oops: Úgyhogy bármikor jöhetsz...Sztem olyan 3 fele itthon leszünk!Ha minden simán megy...én már a kedden agyaltam(ha popsiszuri kell) :wink: :lol:
Vendég

Sziasztok!

Most értünk haza, csak egy gyors bekukk, hogy a holnapiaknak kifejezzem jókívánságaimat!
Szóval csak ügyesen holnap!!!!!!! Megy a drukkkkkkk!!!

Kriszti
Remélem, jobban vagy!!!!!!!

Jó éjszakát!

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers
gil

Zsebi
Igen, a probléma ismerős. Én is ezzel a csapdával találom szembe magam. Sokat kell(ene) innom, de ugye feküdjek. Ennyi idősen meg már csak kimegyek a wc-re...... A katéter nekem se szimpi. Esküszöm a rám váró császárral kapcsolatban leginkább a katéter aggaszt. Iszonyodom tőle. Kitartás Neked is! Meglesz az eredménye, hidd el. A sok folyadékot meg jó, ha megszokjuk, hiszen a tejcsinek is feltétele. Lehet addigra már nem lesz ennyire fürge a vesénk. :)

Kriszti
Drukkolok, vigyázz a babácskákra és pihenj. Jó volt dumálni!!!
Vendég

Kriszti
Ezt már valószínű nem olvasod, de majd holnap.Megint a lényeget felejtettem el. Mikor jöttünk haza a tóról, akkor fölöttünk keringett egy gólya. Megköszöntem neki a kisbabánkat (emlékszel? beülti utáni napon.....) de elküldtem hozzád. Már annyira hiszek az ilyen butaságokban, hogy hihetetlen. Ha minden gólya szótfogad, akkor minimum ikreid lesznek.......
Vendég

Krisztike gratulálok a sok szép embrióhoz és nagyon drukkolok Neked holnapra is!

Nyunyi Neked is szorítok ám nagyon :wink: !

Lippa

lippa

Szép Jó reggelt!!!! :)

Kezdeném azzal ,hogy :KRISZTIKE!!!!!!!!HAJRÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ,Nagyon szurkolok!Pár óra és kismami leszel!!!!!!!!!!!!!!! :) :) :) :)

Benszi!
Azt mondod ,hogy az jó ha szurkál a pocim :shock: ?Hogy ,hogy???Drága amenyit tudok pihizek!!! :wink: De tényleg mért jó ??? :roll:
Ja akkor elvileg az is jó,hogy fáj a cickom??????? :) :) :)
Vikike!!!Szia !Már híányoztál!!!! :wink:

Szia Gabicsibe!!!! :)

Lippa!Köszönöm szépen!!!!! :wink:

Hajrá bmc-járat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :wink:

Lányok,nálunk,esik eső és 16 fok van!!!!!TÖK JÓÓÓÓ!!!!

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Nyunyi!
Nekem is szurkált a betapadásnál a pocakom és a Koncztól hallottam is!A cickó meg kifejezetten jó,ha feszül!Én már a4.napon nem tudtam a hasamra feküdni,mert olyan szinten bedurrantak a melleim,hogy melltartóban volt alvás és fürdés közben meg fogtam alátámasztva,mert különben leszakadtak!
Kriszti!
Nagyon nagy drukk mára!
Vendég

Sziasztok,

Megjöttünk még tegnap Balcsiról, nagyon-nagyon jó volt :D :D Majd írok este, de most dolgozom, tegnap meg már nem volt energiám :wink:
A borús, hűvös idő ellenére nagyon szép napot kívánok mindenkinek!

Puszi!

Kép

Kép
zsókuci

Benszike!Köszike az infót!!!!!Örülök,hogy igy van!!! :) Én meg attól féltem,hogy ez baj!!!!!!!! :oops: De mostmár merek remélni!!!! :) Puszika drága!

Szia Zsókuci!!!!!!!!!!!!!!!!!!!De jó ,hogy megjöttél!!!!!!!!!!Puszika :D

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Kutyafáját!!! Egy nappal előrébb van a vonalzóm!
Vendég

Sziasztok!

Kriszti! Mennek a drukkok ezerrel!

Nyunyi! Köszönöm!!!Gondolok rád!!!

Gil! Köszi, hogy hiányoltál. Nyaraltunk....vagyis hosszú hétvégéztünk. De már vagyok.

Csajok! Erre a gomba nyavalyára, amit kaptam, az 3 darab hüvelytabletta. Sztetek ennyitől már meg is gyógyultam???Páromnak 20 napig kell szedni az antibiotikumot a bacik miatt.

Kép
vikike0429

Vikike!
Örülök,hogy jól éreztétek magatok!Pancsiztál a Balcsiban???? :wink:

Benszike!Utána lestem neten ennek a poci szurkálos dolognak,és tényleg a beágyazodás egyik kisérője!!!! :D Van aki megérzi van aki nem!!! :) Remélem tényleg ezért van!!!!!A cickot is írták!!!! :wink: Kezdek nagyon bizni a dolgokban! :wink: :D :) :lol: Bár igy lennnne!!!!!!!!!!!!! :roll:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Sziasztok Csajok!
Annyit írtatok nem győzöm visszaolvasni!

Krisztike ( kismami :wink: )
Sokat gondoltam rád a hétvégén!Látom azért a kis kellemetlenségek ellenére jól alakultak a dolgok.Hajrá és még pluszban Kép

Zsókuci
Egy faluba voltunk és nem találkoztunk,fájlalom!

Nyunyika drága
Kívánom,hogy tényleg a babóka miatt fájjon a cickód és még 9 hónapi így legyen :D
gabicsibe

Vikike
Ne izgulj olyan bivaly erős tablettát kaptál,hogy elégnek kell lennie!
gabicsibe

Gabicsibe!!!De jó ,hogy megjöttél!!! :D
Remélem ugy lesz!!!Köszönöm a jókívánságot!!!! :)
kezdem azt hinni ,hogy sikerült!!!! :lol: :roll: Puszika neked drága!

Krisztikének még mindig drukkk :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

Most megyek ,mert csinálom a húsi levest! :wink: Utána mint a kisbabák ,ebéd utáni csicsi! :wink: Majd délután jövök!

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Na sziasztok!

Reggel vérvétel, diabetológia, EKG, holnap cukorterhelés :?
Remek programjaim vannak.
Este megyek a dokihoz vizsgálatra és valamikor a héten UH.
Apával kapcsolatban inkább nem írnék, szót sem érdemel.

Kriszti:
Gondolok rád, ügyi legyél. Puszi

Lexi:
Ha a keresőbe beírod, hogy 4D kiad egy csomó helyet és válogathatsz. Mi is az Istenhegyire megyünk jövőhéten kedden. Állítólag az a legjobb, mindenki azt dicséri.
Vendég

Sziasztok!
Krisztink már biztos kismami :D :D

Nyunyi, hajrá neked is!!! Hány napja is volt az inszem????

Gabicsibe, inszemeseknél "a célbalövés után" hány nappal ágyazódik be??? Pusztán kiváncsiságból kérdezem.

Zsókuci, várjuk a Balcsis élménybeszámolót. Most is volt ereszd el a hajam??? Remélem ismét becsíptél egy kicsit! :wink:

Estrella, még gondolni se merek rá, hogy megint milyen megjegyzést tett a párod :( Nem lehet, hogy most, hogy sikerült, tudatosodott benne a felelősség???
süni76

Kriszti!

Remélem már hárman vagytok :lol:
Vigyázz Magatokra!

Puszi!

Judit

jucicuki

Kriszti,nagyon -nagyon szorítok nektek! :lol:

Nyunyi,nektek is! :lol:

Puszi:Andi

Kép
taptau

Nyunyi!

Örülök nagyon!!!
Vendég

Estrella
Húúú, Te nagyon hülyének gondolhatsz engem. :oops: Köszi a tippet, természetesen ezen már túl vagyok, csak nem jutottam előrébb. Nem tudom, hogy hol jó az orvos, aki nézi. Mi elsősorban nem mozizni szeretnénk, hanem az összes lehetséges problémát kiszűrni, amit a magas AFP jelenthet. Az Istenhegyin hiába voltam kétszer, nem volt 4D. Nem tudtam, hogy külön kell kérni. Mivel ott már ismernek, mint nehéz esetet, nem szeretnék oda menni. Ezen kívül két helyet is néztem neten, de amikor az árra kattintottam valahogy soha nem lépett be. Na, ott meguntam és gondoltam tőletek kérek tippeket. Szóval ez a problémám lényege. Azért nagyon köszi. Jó lett volna, ha szól a dokim, hogy ott is van lehetőség 4D-re. :twisted:
Téged is elküldtek cukorterhelésre??????????????? Miért??????? Nekem a lombikra fogták, de ugye nálad ez nem játszik. Részvétem a cukros lötyihez. Vigyél citromlevet, talán egy fokkal javít a helyzeten. A sok idióta vizsgálatot leszámítva jól vagy?? Én ma 3 órát vártam egy fecnire írt beutalóra az allergológiára, ahol 10 éve vagyok regisztrált beteg. (NO comment)
Vendég

Szevasztok csajszikák!

Ez a mai nap se indult valami fényesen..ezt a hatost úgy fel kéne robbantani ahogy van!:-))) Egy kamion ami nagy faládákat szállított fennakadt,nem tudott átjönni az útszűkítön!Fél óra várakozás után meguntuk..azt uzsgyi az autópálya,ott legalább lehett haladni!:-)Ja és ez mind reggel 6.30-kor törtánt!Jó mi?

Na végre kezdhetjük a stimut !!
Napi fél Merional és Puregon 300NE a desszertem!:-)

Yuppppie!(ahogy Snoopie mondaná)

Cupp mindenkinek!

Legyen szép napotok!

Zsebike
zsebibaba74

Estrella Drága!
Jó kis programod lesz! :shock: Remélem párod lassan észbe kap!!! :x :evil: Remélem azért jól vagy?! :roll:

Süncike!Csütörtök,volt a nagy nap! :wink:

Taptau!Köszönöm szépen a drukkot!Neked lombik volt vagy inszem!?Gratulálok a kisfiadhoz!Nekem is fiam van! :wink:

Benszike!Én is !!Csak tényleg ezért legyen! :roll:

Krisztike már hárman van!!!!!De jóóóóóóóóóóóóóóóó!!!!!!!!remélem ,jól vannak!!! :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Zsebike!!!De jóóóóóóóóóóóóó,hogy kezdhettek!!!!!!!!!!!!! :) :D :) :D :) :D Gratula!!!!!!!!!!!

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Süni
A megtermékenyüléstől számítva 10 napon megkezdődik és a harmadik hét végére ágyazódik be teljesen.

Lexi
Én őket ismerem.Pontos árat nem tudom,de hívd fel és kérdezz rá.Nagyon kedves férfi és érti a szakmáját.
www.ultrahang.com

Cím: Budapest, XI. ker.,
Bartók Béla út 92-94. IV. em. 20.
(Kosztolányi térnél)

Bejelentkezés: 30/414-8886

És egy cikk tőle:
www.kismama.hu/kismamacikk.php?id=61&cid=13800
gabicsibe

Sziasztok Lányok!

Látom mindig lehet vki/vkik miatt drukkolni:)

Szal hajrá:)

Velem semmi nincs,ha minden igaz augusztus 1-jén kell bevennem az utolsó Orgametrillt , végre nem kell azt a rohadékot szedni...
Olyan gusztustalanul nézek már ki :((((((((
Augusztus 7-én megyek a gyógyszerekért és kezdünk is egyből:)
Monjuk félek mert ahogy abbahagyom ezt a gyógyszert rá 2-3 napra el kezdek nagyon vérezni és meg dolgozom hétvégén a F-1-en :(

estrella, olvastam hogy áll a párod a dolgokhoz,miért nem csinálod azt hogy egésznap pihizel és ahogy hallod fordulni a kulcsot a zárban felugrasz és a porszívó mellé állsz:)
Na jó vicceltem, remélem meg tudjátok ezt oldani.

zsebibaba, nagyon durva a sztorid, sjana a családunkban a kedvenc sogórnőm pont ilyen, anniyra "beteg", akkor lett terhes amikor akart, két gyönyörű gyerek van, de ő állandóan diétázik mert k. beteg.Fel tudnék robbani, szeretnék csak anniyra beteg lenni mint ő.... De persze nem tudja ám értékelni.
Még terhesége alalt is produkált egy Münhausen szindrómát...

Na lányok meg volt a mai mérgelődésem is:)

Remélem Kriszti nagyon jó hírekkel jön, bár most szigorú fekvés neki.
Ti hogy bírjátok a fekvést engem már most lever a víz mi lesz 3 napig velem egyedül otthon?
madrin

Gabicsibe!Jó ,hogy írtad az infót , :!: :!: :!:

Benszike!szerinted ,meddig fog szurkáni a pocikom??? :roll:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Szia Madrin! :)

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Köszi, Gabicsibe! Az inszemmel nem voltam képben.

Krisztiék már biztos úton vannak :D

Jucika, Isten éltessen nevednapja alkalmából!!!!! Meg a többi Juditot is!
süni76

Zsebibaba

Hurrrá!ne is foglalkozz azzal mi volt az útoni a lényeg,hogy kezdhettek!!!Hajrá!

Madrin
Ne mérgelődj árt a szépségednek :lol: Kitartás és gondolj arra mindjárt kezdhettek ti is.Mensi ügyben nem irigyellek,mert az első két napom nekem is gáz.(és pont meglesz a nyaralás alatt :( )

Lányok!

A Bmc-be hány óráig lehet a recepción vizsgálatra jelentkezni?Ugyan is 10.20-kor száll majd le a gépünk és én szeretnék bemenni ki iratni a szurikat.Ne kelljen mán ezért is szabit kivennem.
gabicsibe

Nyunyi

Ne izgulj nekem végig szurkált :(
gabicsibe

Kép

Lányok!
Ezt most találtam, gondoltam megosztom Veletek is, hátha valakinek (remélem mindenkinek) szerencsét hoz!
Babonás vagyok, a pénztárcámban mindig van egy négylevelű lóhere és a táskámban egy gesztenye, mindig cserélem ősszel:-) :roll:
Nefke
nefke

köszi gabicsibe az én szépségemnek már mindegy :)

Szerintem amíg ott van valaki addig be lehet jelentkezni. Gondolom 4-ig.

Amíg meg volt ez a betegségem (endo) nekem mindig utazás alatt (is ) meg volt, most számoltam össze hoyg nem is voltam úgy nyaralni/telelni hogy ne lett volna meg :shock: :shock:
Szal nem irigyellek:(

Remélem a F-1 alatt nem találják ki hoyg hó fehér szoknya vagy még jobb hófehér szűk nadrág :shock:
madrin

Gabicsibe!!!!!!!!!!Ne ijezgessssssssssssssss!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :oops: :roll: :oops: Moszt megijesztettél!!!!! :!: :!: :!:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Sziasztok!
Hazaértünk!Mind a 4-en, szerencsésen...Olyan ügyesek voltak a manócskák, hogy mára 8 kezdett el harcolni az élettel.....Úgyhoyg a Rita azt mondta holnapíg még próbálják őket "osztódtatni"(a fene tudja a jó szót), és holnap fagyasszák őket!Ha isten is úgy akarja, akkor 6-ot!MOst egy 9 és egy 7 sejtest kaptam vissza, Rita is megdicsérte, hoyg nagyon szépek(ha valaki nem tudja az újak közül, ő az egyik biológus...egy tündér) :lol: :lol:

W doki azt mondta egyáltalán nem kell feküdni...De ez tavaly nem jött be, úgyhoyg most fekszem 2-3 napot!
Viszont a nővérkének említetem, hoyg ma reggel már a rókakomais meglátogatott(az úton odafele meg kellett állni), és hogy szédülés, és stb tünetek....És a végén mondta, kicsit nagyobbak a apetefészkeim!De csak kicsit!Nem esek pánikba, tudom, mit tegyek, hisz annyit olvastam már itt tőletek, és ugye ez kedvez a babáknak is..... :wink: :lol: Szóval pozitívan előre nézek!!!!
Még nem olvastam vissza, de mindjárt megteszem.Nagyon köszönöm mindenkinek adrukkokat!

Nyunyi!
Köszi az sms.-t de olyan ideges voltam, "elfelejtettem válaszolni!"Bocsi, de nagyon aranyos vagy!!!!!!! :lol:
Vendég

Nafke!!!Ari malacka!!!!Remélem nekem is szerncsét hoz!!!!!!!!!!!!!! :roll: :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Szia Kriszti!!!!!
Ezek nagyon szuper hírek!!!!!
Remélem fekve írsz! Pihi, folyadék, fehérje!!!!!
Milyen volt Wiegandt doki?????
süni76

Kriszti!
Ezek szerint már 2 babóval a pocakodban térsz haza a mai Bmc-s látogatásból? Szorítunk! Nekünk is Rita volt a biológus. Ez azért jó jel lehet, nem? :wink:

Gabi!
Hétvégén már utaztok? Vagy csak hétfőn?
Próbáld meg telefonon megkérdezni, h. meddig vannak benn a Bmc-ben. És nagy bőröndökkel ballagnátok be? :wink:
Ezek szerint nyaralás után kezdődik a stimu?

Puszi
Gica

Kép
gica1

Gabi!
Nagyon köszönöm a lóherét!!!Tuti az hozott szerencsét!!!!! :lol: :lol:

Madrin!
Igen, én fekszem, bár elvileg nem kéne..:de fene tudja!Így most hason fekve, a laptopon pötyögök...annó azt mondta a Szűcs doki, hogy mivel hátrahajló a méhem, sokat kell hason feküdnöm!Na, én betartom, amíg lehet, imádok hason feküdni!!!! :lol:

Lányok!
Mégegyszer nagyon köszönöm a drukkokat!!!Igazán aranyosak vagytok!!!!!Még a babás topikosok is átírtak, ezen majd elsírom magam!!!Nagyon szeretlek benneteket, így ismeretlenül is...
Annyira szeretnék elmenni a talira, és megismerkedni veletek...Ha midnen jól alakul, megyek is!
Puszi nektek!
Vendég

Süncikém!!!
Igen fekve, azonnal ágyba lettem dugva, párom nem tűr ellenkezést! :lol: Mivel 2 méteres nem ellenkezem, mert könnyen elbír velem!!!! :lol: :lol: W doki egy tündér..beülti közben még poénkodott is!

Gica!
Nekünk tavaly az Erika volt a biológus...Sok múlik rajtuk!!!Iszonyat jó szakemberek mind!!!Remélem a Rita szerencsét hoz!!! :wink: 8 petesejt az mondd , és mutat valamit!!!! :wink: :lol:
Vendég

Krisztike!!!!!!!!!!De jóóó hírekkkk!!!!!!!!!! Kép Gratulálunk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nem baj ,hogy nem válaszoltál!!! :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Szia Kriszti:)

Drukkolunk ám:)
Tényleg azt mondta hogy ne feküdjél? Hogy hogy?

gica,én már mentem kutyával is:)
madrin

Krisztike

na jól van,örülök hogy ilyen ügyes kis embriók vannak!Azért szerintem sem árt ha pár napot pihizel!Túró,pihi,vizecske! :lol: Vigyázz magadra!

Kép
lukrécia

Madrin!
Igen azt mondta, de ezt sajnos nem fogom betartani....tavaly nem sokat feküdtem, nem is sikerült! :cry: Azt mondta kímélni magam, ne emeljek, és no házasélet! :oops: Tavaly az Újvári főorvos pedig pont a fekvést mondta....ahány orvos, annyi féle teória!Az tuti, nem úgy csinálom mint tavaly.Az az elmélet nem jött be! :wink:
Vendég

Inszemes lányok!!!Meddig nem szabad házas életet élni??? :roll:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Krisztike!

Szerintem feküdj!!!!!! :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Sünike! Itt is köszi :lol:

Kriszti, nem semmi hírek, ügyesek vagytok. Pihi :wink:

Puszi!

Judit

jucicuki

Juci!
ÉN is azért döntöttem a pihi mellett, mert itt sokan pihentek!!És sztem én nem tudom kontrollálni, mi az amit megtehetnék, megemelhetnék,és mi az amit nem....Így jobb lesz, ha semmihez nem nyúlok, legalább 2-3 napíg!Meg aztán ennyi szenvedés után jólesik egy kis kényeztetés.... :oops: :oops: :roll: :lol: (szenvedés a sok szuri)
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: