A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 októberi babák

Hűűű Masi! Ezt nem kellett volna, épp azt a kevéske kis körte-reggelimet tolom le :)

büngyike

Lányok !

Sterilizálót én is most vadászok, ezt most találtam :

http://www.tefal.hu/tefal/products/prod ... ers_id=600

Büngyi , megnéztem a Tiédet is , köszi a tippet :-)

Kép
sheepy

Hűha! Ez a tefal is jól néz ki :)

büngyike

Büngyike, Sheepy! Ezek tényleg jó sterilizálók. Nekem olyan kell, ami nem mikrós, hanem elektromos. Épp most purcant ki a mikrónk, olyan mintha nem bírná az albiban a hálózatot. A mikrót pár hónapja vettük, nem is a leggagyibbat (azt hiszem Samsung) és mégis olyan furán dolgozik... Tök hangos lett, szóval nem használjuk.... A 20 eFt-s az az Avent elektromos sterilizáló, ami meg van pakolva cumisüvegekkel, de persze így sem olcsó...

A Soroksári Outlet szerintem ócska, ami nagyon le van értékelve az hibás is, sérült, különben nincs nagy árkülönbség. Meg a bolt maga sem csábító se kívül se belül. Egy bababolt legyen szép igényes szerintem...

Sziasztok, Csilla
csim

Cukika, combig.. :D

Ma végre esik,lehűlt és fúj a szél!! :D Ezzel csak 1 bajom van,hogy holnap is ilyen hűvös marad szeríntem..,szóval reggel a dokihoz kénytelen leszek farmert húzni meg zárt cipőt...ami már alapból minimum plusz 1 kg!! :D :shock: Mivel ugye multkor kisszoknyában mentem.És mivel ujra megmérnek,így gyanítom hogy többet fog mutatni a mérleg.. :? Lehet lekéne vetköznöm :wink:

Görögdinnyét én nem szeretem.. :? ,de lehet h mégis hozatok 1et párommal,hisz az legalább kihajtja a vízet!!Büngyi ma ismét nekiálltam a gyüminapnak,remélve h ma sikerül és holnap lesz némi eredménye is :wink: !!A kilokban.Egyébként kb 3 napja szinte semennyit sem dagad a bokám :D !Igaz nincs is 40 fok!!És a csontomnál sem vészes!Asszem most gödör sem marad ha jól látom...

Jéé ismét ujitott egyet a vonalzóm!Már más kép van :)

Evu, biztos nagy haja lesz Vanónak :wink: Legalábbis ezt mondják,ha nagyon ég a kismama gyomra!!De ez mondjuk szeríntem hülyeség!!Az én gyomrom csak bizonyos kajáktól ég,de akkor nagyon!Főleg elalvás előtt!Pl az eperlekvár az halál :) :shock:

Na megyek mert lassan jön párom ebédre!Én meg előkészitem magamnak a gyümiket 8) :? Bezzeg Ő babgulyást fog enni!! :cry: :cry:
Aztán délután tényleg felrakom a szoba képet!!Pussz mindenkinek!!

Missfried
Kép
missfried

- személyi ig. APÁNAK IS ÉS NEKED IS
- lakcímkártya APÁNAK IS ÉS NEKED IS
- kiskönyved
- orvosi igazolás a születés várható időpontjáról. Arra figyelj, hogy rajta legyen a fogantatás időpontja. Erre baromi kényesek. Viszont neked egyáltalán nem áll jogodban kiadni, senkinek semmi köze hozzá. Meg hát ugye ezt nem is lehet pontosan tudni. Mi úgy oldottuk meg a dokival, hogy ráírta az utolsó menstruációm időpontját. Így elfogadták.
- hajadonsági nyilatkozat. Ezt a helyi/kerületi polgármesteri hivatalban kell kérned. Oda is vidd a kiskönyvedet, személyidet.

csajok, ugy nez ki ezek kellenek apasagihoz, ezt olyan valakitöl kaptam, aki nemreg csinaltatta 8)
Vendég

Sziasztok!

Missi Tényleg tök klassz a vonalzód :D Kitartás a gyüminaphoz, már majdnem sikerült!! :wink:

Sheppy Grrrrrrrr! Pedig olyan szépen átküldtem, biztosan elveszett az éterben... :roll: Délután küdöm megint, jó? Csak most itt meresztem a se..em a melóban! Utálom!

Cuki De irígyellek, hogy Te tudsz menni ilyenkor a védőnőhöz.Az enyém csak hétfőn van reggel 8-10-ig. Hat hete voltam nála utoljára :shock: De ma ráértem 11-re bejönni, ezért elhalasztottam jövőhétre!

Sterilizálóról én annyit tudok, hogy a kisnénémék is nagyon körbenéztek és az Aventet választották.
Vendég

Missi! Ügyes vagy, akkor ketten csináljuk :) :?

Szép lett a kép a vonalzódon ;) gratulálok a 27. héthez!

büngyike

Csim!

Az én sterilizálóm is elektromos. Igaz, nem adnak hozzá cumisüveget, de azt már megvettük úgyis.

büngyike

Végre megtaláltam a letöltőkábelt!

Fotók-étkező: Kép
Ez volt rég és ilyen most:
Kép
Kép

büngyike

Nem lett sokkal világosabb a lakás, mivel a festék most picit erősebb, de sokkal jobban tetszik :)

büngyike

Tovább, nappali:

Régen és most.
Kép
Kép

büngyike

WC Sheepynek :) Tudom, hogy te is ezt utáltad legjobban a panelban. Vagyis a régi verziót, én ezt csináltattam.
Masika, megnyugtatlak, ez sem volt olcsó :?

Kép
Kép

büngyike

Büngyi Egyszerűen marhára tetszik! Ezzel a színnel sokkal jobban érvényesül a függöny is! És hát a fehár plafon.... Igazad volt! Tényleg jobb, pláne, hogy picit erősebb a sárga festék. Jó lehet egy ilyen helyre hazamenni... :D Szóval minden elismerésem! :D
Vendég

Na eddig még bírom.. :) Bennem van 1 alma,3 barack..2 körte!Délutánra sárgadinnyét rendeltem,mert azt legalább szeretem!Remélem azért legalább egy kicsit édes lesz...! :) :wink:

Na itt a mai 27 hetes pocakképem..meg a babaszoba 1ik fele,igaz még nincs elpakolászva,kád a kiságyban pl :P ,meg az asztalos holnap felfurja a polcot..plusz rárögziti végleg a pelenkázó tetejét..ja és meghozza az ajtot a pelenkázóra,remélem vmi szép kis mesefigurát raknak rá...!A másik oldalra a szobába bekéne kerülnie még egy ágynak,ami elfér..,mert csak így tudok majd a picivel aludni!Plusz szerzek addig jó sok párnát,így ott is fogom szopiztatni!!Más sajna ebbe a szobába már tuti nem fér el...! :?

Dehát a végkinézettől még azért messze van a szoba...

A vonalzómra már rá van írva,h kb innentől ismeri fel Samuka a mami hangját..Olyan jó!!És megfigyeltem,hogy ha szólok neki picit hangosabban,hogy "Samuuu"vagy "Nyünyike"általában rug..vagy mozog egyet!!Nálatok is??Ezt annyira imádom! :)

Missfried
Kép
missfried

Kép Kép

Missfried
Kép
missfried

Missi! Csinos vagy! Nem is értem, hogy hol itt a dokid problémája..... Komolyan!
Én is bírom. 2 körte, 2 szilva (savanyú volt...) és aszalt szilva van bennem, no és jó sok folyadék :)
Később dinnye lesz és most almát reszelek. Másképp nem tudnám megenni, mert utálom :evil: Persze cukrot nem tehetek hozzá :?

A babaszoba miatt ne aggódj, nálunk is "raktár" a kiságy. Csak addig pakoltam ki, amíg lefotóztam a blogra ;) A héten publikálom :)

büngyike

Adri, köszike :) Eddig mindenki így látta jobbnak.

büngyike

Öö talán soványan látott eddig..és most zavarja a "felesleg"a szemeit :lol: :lol: Sorry,de tényleg én sem értem néha...Oké végülis a 14 kg az tényleg sok amit eddig magamra szedtem.. :shock: de viszont nem vagyok kövér...

Missfried
Kép
missfried

Amugy az én kedvenc gyümölcsöm a narancs(a jó édes lédús)..ami ilyenkor nem igazán van...,és az éretlen banánt imádom!Ami viszont gyümölcsnapot tekintve "nem tartozik"a gyümik közé! :cry: Na meg az eper,málna..de sajna nincs már szezonjuk! :evil:

Missfried
Kép
missfried

Mért nem ajánlanak pl bundáskenyér napot?? :D :lol: :lol: Húú nem álmodozom...

Missfried
Kép
missfried

jó ötlet a bundáskenyér :) Bár én amúgy sem merek enni ilyesmit :?
Nekem túlontúl egészségtelen, bár tudom mennyire finooooom!!!!!! :oops:

büngyike

Milyen családiasan vagyunk ma, nem? :D
Nem tud valaki valami jó könyvet ajánlani? Úgy szeretek olvasni, esténként azt szoktam elalvás előtt. De most nincs könyvem... Segííítséég! :roll:
Vendég

Büngyi : Nagyon szép lett a festés , és az új képkeretek az étkező falán . Az esküvős fotót elrejtettétek ?
Vagy rosszul láttam ?
a Wc is klassz , látom cselesen el lett takarva a tartály, és a vízórához is van kukucskáló :-).

Missi : Nektek is szép a szoba és jó nagy ! Hány nm ?

Lányok, kitartás a gyüminaphoz, bár melegben lehet,hogy jobban esne.
Csak kisbetűkkel írom ,hogy fincsi paradicsomos káposzta + fasírt volt az ebéd, és estére apa hoz kakaóscsigát , mert már szénhidrát hiányom van.

Adri : várom a képeket, nekem is szívódott már fel az éterben :lol:
Kitartás a melóhoz !

Kép
sheepy

Adri : elvileg könyvtáros néni vagyok szívesen segítenék, de milyen könyvre gondolsz ?

Kép
sheepy

Olvass valami babásat

Kép :wink:

Kép
sheepy

Sheppy Valami romantikusra vagy nagyon érdekesre vágyom. Nem krimi, esetleg orvosi regény vagy ilyesmi. Nem is tudom. Most olvastam ki sz Ellen Rimbauer naplóját! Csúcs volt!!
Vendég

HALI CSAJOK,ITT VAGYOK,MOST ÉBREDTEM FEL ADÉLUTÁNI SZIESZTÁBÓL!A LÁNNYAL LE KELL NEKEM IS PIHENNEM EGY KICSIT.MEG MOST AZ IDŐ IS JÓ,ÉS UDTAM PIHENNI.A LÁNY TALÁN JOBBAN VAN,AZÓTEA NEM HÁNYT.

BÜNGYI:MARHA SZÉP LETT MINDEN ,MEGVALLOM ŐSZINTÉN A NAPPALI A LEGJOBB , MERT OTT LÁTTAM A BABAKOCSIT IS :lol:

MISSI:NÁLATOK SZÉP LETT A BABASZOBA ,DE SZERINT EM SZBB LESZ MÉG,HA A FÜRDŐKÁD HELYETT MÁR SAMUKA ALSZIK A KISÁGYBAN(NA JÓ EZ CSAK POÉN)
TÉNYLEG SZÉP LETT .JA ÉS EGYÁLTALÁN NEM VAGY KÖVÉR,SZÉP A POCI!

JA ÉN NEM ETTEM MA SEMMIT , MERT A DIÉTÁZUNK ALÁNNYAL,DE MOSTMÁR ANNYIRA ÉHES VAGYOK ,HOGY MIRE APA JÖN ,CSINÁLOK EGY KIS SÜLTMÁJAT , FOKHAGYMÁVAL , MEG K.PÜRÉT .BOCSI , ,DE MÁR SZÁZ ÉVE NEM ETTEM,MOST EZZEL KELL BŰNÖZZEK!

VOLTAM TÁPPÉNZES PAPÍRÉRT ,DE AZ ORVOST NEM IS LÁTTAM ,CSAK KIADTÁK A PAPÍROKAT,HÁL ISTEN,ÉS HAZA!!!!

HOLNAP REGGEL MEGYEK A DOKIMHOZ,3/ 4 8-RA ,VISSZAJÖTT SZABIRÓL!VVÉGRA LÁTHATOM ÚJBÓL A BABCÁNKAT , TITKON REMÉNYKEDVE,HOGY NEM NŐTT KI SEMMI A LÁBA KÖZÖTT. :lol: KÉPET NEM HOZOK,MERT MAJD AUG MEGYÜNK 4D -RE,AKKOR MAJD ÚGYIS DOBOK FEL PÁRAT.
NA PUSZA!!!
geosel.klara

Brrr ... Adri , szóval a kisértetekre buksz :wink:

A Parfűmöt láttad / olvastad már ?

Most ez jutott eszembe hirtelen .

Klári : egyáltalán nem szeretnél kisfiút ? Persze ez így leegyszerűsített kérdés, de könyebb lenne ,ha a második is lány lenne ?

Kép
sheepy

MAJD 3.SZERETNÉK KISFIÚT,DE AHHOZ KÉPEST ELŐSZÖR MEG FIÚT SZERETTÜNK VOLNA,BELEVOLTUNK EGY KIS PÖCSÖSBE BOLONDULVA,MOST TELJESEN MEGFORDULT MINDEN,LEHET EZÉRT IS FOG MEGKUKACOSODNI :lol: DE PERSZE TÖK MINDEGY!!!!!!!!!!! CSAK OK LEGYEN MINDEN!!!!!!!!!!
geosel.klara

csajok, kerem valaki magyarazza el nekem reszletesen, hogy ha en ugy döntök, hogy befejezem a melot, akkor az hogyan is müködik? vegyem ki elötte a szabimat? vagy menjek tappenzre?

hogy is kell ezt csinalni? csak, hogy lelekben felkeszülhessek eme remek cselekedetre.. :lol:

Parfüm nekem nem jött be, sztem nagyon undorito a story :? ha irhatom ezt igy..

en altalaban nemetül olvasok , Noah Gordontol es Ken Folett-töl, nagyon szeretem öket.

csajok, lehet, hogy szet fog szakadni a bluzom a pocakomon...jajjj
Vendég

Parfümöt nem láttam még...Undoríító!? JUJ!! Németül meg nem tudok olvasni.. :(
Nekem a bőr már olyan, mintha a tüdőmről húzódna előre! :shock: Néha ki is borulok tőle, amikor dúlnak a hormonok és kevesebb a türelmem.... :oops:
Vendég

Mindjárt hármassal kezdődöm!!! :D :D :D :D :D :D :D :D
Vendég

Mi a párommal elég könyvmániásak vagyunk!Így én a Parfümöt is még pár éve egyik Karácsonyra kaptam meg,mielőtt "elterjedt"volna!Mint egy klasszikusnak számitő mű!Tényleg izlések..meg minden,de ez egy régi sztori már és szeríntem elég érdekes,ugyanakkor elvont nagyon!De nekünk jó sok "elvont"könyvünk van :)

Hát az Ellen Rimbauer(jól írom?)az nem éppen romantikus,ha 1re gondolok!Az a szellem kastélyos nem?Vagy vmi ilyesmi.Megvan nekem is,de már jó rég olvastam!!

Legutoljára Tisza Kata:Reváns c.könyvét kaptam meg!Na az szeríntem jó nagyon!Igazábol ilyet én is tudnék írni,meg minden nő sztem,de tényleg annyira lekötött és jókat nevettem :) Ajánlom minden nőnek!!!Jó kis "pasifikázó"itt-ott :wink: Most épp a párom olvassa.Azt mondja tetszik neki,de néha nem érti!Hát csoda?? :wink: :wink: Elvégre Ő nem nőből van...

Amugy én szeretem a jó kis rémisztő,izgalmas könyveket!! :)

De ha igazán jó könyvre vágytok szerezzétek be Lőrincz L.László(Vagy Lesle L.)most nem tudom melyik is...,szóval a FÖLD ALATTI PIRAMIS c.könyvét!Én nem tudtam letenni,a barátnőm 2szer is kiolvasta!Ezméletlen jó volt!!De könyvekről órákig tudnék beszélni,szóval inkább abbahagyom!!

A babaszobánk inkább kicsi szeríntem!Lehet h a kép csalóka,de örülök ha befér majd az ágyam a másik oldalra :?

Huu nemsokára jön párom és hozza a dinnyét!Remélem :wink:

Missfried
Kép
missfried

Adri, az undoritot ugy ertem, hogy sztem a story eleg gusztustalan..de lehet, hogy mar erzekenyebb vagyok mindenre.. :wink:
Vendég

Ja meg szülinapmra Anyóséktól egy Paulo Coelho könyvet kaptam,ezt még nem olvastam:A portobelloi boszorkány!!Amugy Tőle a 11 perc-et érdemes elolvasni és az Alkímistát!A 11 perc az átlag nemi aktus ideje ő szerínte!Ez az alap téma a könyvben!Nekem tetszett nagyon.. :D

Missfried
Kép
missfried

Hát ja a Parfümben a srác egy nagyon különleges illatot szeretne előállitani(és állít is)..amit szűzlányok bőrének illatából nyer,miután megöli őket!Hát igen ez nem szokványos történet...de én akkoris ajánlom mindenkinek,aki még nem olvasta!Egyébként ritkasá,de a film 1az 1ben vissza adja a könyvet,szóval mi nem csalódtunk a filmben sem! :)

Missfried
Kép
missfried

Cukika,lehet nekem is hozzá kéne járnom??? :) :D Én ennék..,de írtóra félek a holnapi mázsálástól! :cry: Jó,azért nem éhezem,odafigyelek..,Nyünyikének mindent :wink: ,csak most épp gyümit kap!!Megjött a dinnyém óó jee! :D

Missfried
Kép
missfried

Tényleg Cukika ne kínozz minket a májjal!! :D Én is imádom...

Missfried
Kép
missfried

Cuki Akkor ezt a könyvet ne keressem könyvtárban, mi??!! Hogy nézne rám a könyvtáros néni :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

CUKIKA:NYISD AZ ABLAKOT,KÜLDÖM FÉNYPOSTÁN A MÁJAT!!!!!!!! :lol:
geosel.klara

MOSTANÁBAN NEM NŐ SEMMIT A POCIM,AHOGY ELNÉZEM :cry: VAGY EZ NEM MEGY OLYAN GYORSAN?MIKOR NŐ A LEGGYORSABBAN???????????MÁR NAGYON SIETNÉK OKT.FELÉ :oops:
geosel.klara

MINDENKIT SOK SZERETETTEL VÁROK FADDRA,EGY JÓ KIS MÁJVACSIRA!!!!!!!!!!!!!!!! :lol:

(DE PISZOK VAGYOK)

NA LÉPTEM SÜTNI!!!!! :lol:
geosel.klara

Akkor anyukámat elküldöm érte... 42éves , neki csak nem mernek beszólni :lol: :lol:
Vendég

Hali!

Cuki: asztalos téma, már nem annyira izgat azt mondta apa, ha nem lesz olcsóbb a bútor mint az RS-ben akkor megvesszük azt és kész. Az egyik ajánlat már bejött 180-210.000Ft között mondta az asztalos, én meg mondtam neki, hogy el van varázsolva!
Még várom a másikat, hogy hívjon. Ja az RS-ben 150.000 lenne és lehet, hogy tudnának nekünk intézni 20% kedvezményt is.

Adri: én Dan Brown könyveket olvasok mostanában (tudod Da Vinci Kód) jó kis könyvei vannak, pl: Angyalok és Démonok le sem tudtam tenni 3 nap alatt olvastam ki pedig asszem 600 oldal!

Na tök jó, a mi esküvönk Domonyvölgyben volt, az anyakönyvvezető meg Erdőkertesen van, most mehetek még oda ki a világvégére. Augusztusban remélem lesz ott valaki.

Nálunk lecsó és süti volt az ebéd, amit most ettünk, mert egész nap rohangáltam (bútort nézegettünk). Isteni túrós sütit csináltam, már alig várom, hogy a puding megdermedjen rajta és fel tudjam vágni.

Büngyi: grat a lakáshoz, nagyon szép lett, a WC-be jó ötlet volt a szekrény, nálunk le van csempézve mint Sheepyéknél, így ha csőtörés van az szívás!! Most kelett volna vízórát cserélnünk, de azon a kis ajtón ami van, nem tudták volna lecserélni, így most nem tudom mi lesz, mert én szét nem szedetem a falat az tuti!

Missi: szerintem a dokid hülye, hol vagy te túlsúlyos? Javasold neki a szemüveget. Gyüminapra nyugodtan lehet enni banánt délelőtt!!!

Evu: én kivenném az összes szabimat, mivel gyanítom, hogy úgy sem fizetnék ki egyébként ha bennt hagyod. Szóval összes szabi ki és utánna lemész a nőgyogyidhoz és megmondod, hogy szeretnél otthon maradni, kapsz egy papírost amivel elmész a körzetihez, és kiír táppénzre. Ennyi az egész. én is így csináltam, bár azért előtte megmondtam a főnökömnek, hogy csak júli 1-ig maradok. De ezt csak az összes szabi kivét után, különben nem engedtek volna el.

Kép
URL=http://www.glitteryourway.com]Kép[/URL]
masika

Ja! A szeptemberi topikosoknak most volt babanetes talijuk, nagyon jó képek vannak fenn, most már tényleg nekünk is ki kellene találni valamit!!!!

Kép
URL=http://www.glitteryourway.com]Kép[/URL]
masika

TALIBAN BENNE VAGYOK! BÁR KICST MESSZE LAKOM PESTTŐL,DE MEGOLDHATÓ LENNE!!!!!CSINÁLJUK MEG!!!!!!!!SZEPT TOPIKOSOKAT ÉN IS NÉZTEM,TÖK JÓK A KÉPEK!!!!!!84. OLD.ASSZEM.
geosel.klara

CUKIKA,MISSI:TALÁN ELINDULTATOK HOZZÁNK!!!!!!!???????? :lol:
geosel.klara

Köszönöm Lányok! Nagyon aranyosak vagytok.

Sheepy! Nem volt kint esküvői kép, csak más jellegű képek, amit saját készítésű decoupage-képekre cseréltem.

Cukika! Megpróbálok többet enni, de úúúgy utálom ilyen mennyiségben a gyümölcsöt.... :roll: Most aszalt cuccok vannak terítéken.
Én is figyelemmel követem a kis Beatrice fejlődését, állítólag már telekakilta az inkubátort is! Nagyon szépen fejlődik.

Klára, szerencséd van, hogy vega vagyok, különben kicsit begerjednék, hogy itt dicsekedsz a főztöddel :twisted:
Masi! A pudingos izé sem volt túl szép....

Adri! Nekem nagyon tetszett a Parfüm! Ízlések és pofonok... Különben nekem Márquez a nagy kedvencem, de ezt sem szereti mindenki.

Masi! Láttam én is, hogy taliztak. nekünk is kéne :)
A vécémegoldásomban az az aggasztó, hogy ha csőtörés van, akkor hamar megszívja magát a pozdorja.... :roll: Persze ne legyen és nálatok se nagyon :)

A bútort az asztalos mindig drágábban csinálja, mint amit készen vennétek. Kíváncsian várom én is a következő ajánlatot :)

büngyike

Sziasztok !

A szeptemberi lányokat én is megnéztem , jó nagy pocija van mindenkinek és volt aki vidékről utazott fel a találkára .
Úgyhogy rajta ! Mi is össze jöhetnénk , amíg még egyben vagyunk :P

Masi: Nálunk is lett volna vízóra csere, de én elsumákoltam.
Igazából nem is tudom,hogy mit kell csinálni, mert januárra volt kiírva. Nálunk nincs csempe, de nagyon nehéz a fa borítást kiszedni, ezért kivágattunk egy kis részt, de azt sem nagyon szeretném bojgatni.
Így lehet,hogy másképp számláznak, ezt a díjbeszedő tudná megmondani, de ,hogy őszinte legyek nem izgat , nem itt akarok megöregedni :-).
Az asztalos mit csinál ennyi pénzért? Komplett berendezést ?
Lehet,hogy jobb készet venni, mert az kevesebb macerával jár.

Holnap én anyósoméktól megyek a Jánosba Budakeszi felől , és szerintem már 3/4-5 kor ott leszek , hogy felmérjem a terepet.

Adri : Milyen fiatal anyukád van :-).
Az egyik kolléganőm 41 évesen van most szülési szabin és van már egy 18 éves lánya. Még viccelődtünk is vele,hogy akár együtt is szülhettek volna .

Kép
sheepy

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: