A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Indi:
Okot nem tudok, de megoldást igen: Ne nyelj!!! :lol: :lol: :lol: :lol: Amúgy lehet heveny torok, vagy ha van mandula gyulladás. Próbáld ki a Lymphomiosot (???) nevű homeós készítményt, nekem attól mindig elmúlik!!!

Tegnap voltunk a bátyáméknál kerti-partin és a Lora egyik percről a másikra belázasodott (ugye a hét elején az öccse volt lázas). Semmi bajuk, felmegy 39-re, aztán lemegy, majd megint fel, megint le... Csakhogy előtte össze-vissza "nyalogatták" Rékát, de remélem nem lesz baja, elvégre stramm csaj! :wink: :wink:

"Beszéltem" (azért " ", mert sms volt) ma Kátyával, jól vannak, csak sok a program, holnap is utaznak Szeged mellé papázni. Szopi megy, de kell mellé pótlás. Majd fog jönni, illetve ő is szeretne kerti-partit rendezni :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Be kell állnia a sorba!!!

Amúgy, ha holnap nálunk lesz a buli, akkor is lesz egy még nálunk, mert Indiék nem lesznek itthon már holnap :cry: :cry: :cry: (fúj, de hibás mondat, de legalább átjön a lényeg:wink: )

nukada

Zsan:
Grat az évfordulóhoz!!!

Aki jönne Johiék bulijába, de rossz idő miatt kicsit területileg eltolódna, azok kedvéért a címünk:

:!: :!: :!: :!: Törökbálint, Táncsics Mihály 23 :!: :!: :!: :!:

Teló: 06-20-56-23-844

És légyszi, senkit ne kedvetlenítsen el az új cím, mert kocsival tényleg csak kb 10 perc, ha valaki BKVval jönne, az sem több, max leugrom értük a megállóba, hogy ne kelljen gyalogolni!!!

Gyanítom, hogy a helyszín délutánig kérdéses marad, hacsak nem esik reggeltől áztató eső... :roll: :roll: :roll: :roll: De majd még ídőben szóljatok :lol: :lol: :lol:

nukada

Boo,
Nagyon sajnálom, ami veletek történt :cry: :cry: :cry: nehéz ilyenkor bármit is írni, de kívánom, h hamarosan megérkezzen hozzátok a várva várt baba!!! És nagyon jól teszed, h azt a kötsög dokit bepanaszolod, nagyon rá fér :evil:

Barbi,
Új avatar nagyon cool :D És gratula a visszaaltatásokhoz, ügyes vagy :D

Mása,
Gratula a szép súlyhoz :D

Rec,
Borzalmas ez a vizes dolog :( sok +++++!!!

Zuzi,
Barackot nyamizó Pannus édes lehet :D Legközelebb, ha van kép, amit szeretnél feltenni, nyugodtan dobd át nekem. Szívesen felteszem, tudod :wink: És ha még esetleg olvasod a bnetet, múltkor írtad, h van fénymásolatod a kismamában lévő kajcsis táblázatról, megteszed, h elhozod nekem holnap Johi bulijára? Örök hála :D

Zsanci,
Bódog évfordulót!!! :D

Nuk,
Nekem is küldenél egy címet, meg leírást, ha holnap esetleg esős idő lenne? :wink:

Kép Kép
curse

Nuk,
Tárgytalan, látom, h időközben megírtad :lol:

Kép Kép
curse

Ja és a lényeget meg nem írom, tiszta zizi vagyok :lol: A csajom nagyon beindult az elmúlt időszakban, tegnap el kezdett 4kézlábazni (büszkeanyaszmájli) :D :D :D

Kép Kép
curse

Én útvonaltevezőbe szoktalak megkeresgélni titeket, ezt használom:

http://terkep.t-online.hu/

Jobban úgy sem tudnám leírni, max telefonos segítség, ha útközben eltévedtek :wink: :wink:

DE LEGYEN JÓ IDŐ!!!

nukada

BüszkeanyaCurse:
Mászóka-Adélnak gratula!!! Akkor holnap fel is kell mosnom??? :lol: :lol: :lol: (persze továbbra is legyen jó idő!!!)

nukada

Johi:
PÜ!!!

nukada

Zuzi, nem vagy te nyapic! extremSORT?! :mrgreen: :lol: az nem az en mufajom 8)

Barbi, mondasz vmit... bar az egeszseges tulzasnak tunik ;)

Johi, lehet, h elfogadom a felajanlast :)
a parti hanykor kezdodik?

Indi, nekem is szokott neha igy fajdogalni (kezdeni) a torkom, nemtom miert. van egy "nyelvnyujtos" joga poz (valami oroszlanos), az szokott hasznalni... na meg is van: szimhaszana - nem rohogni ;)

Zsan, boldog fordulot nektek! :)

Curse, huu gratula a kiscsajnak! de jo is ez :D
recca

Curse: Adélnak gratula....

Nuk: ment PÜ...

Zanci: Boldog évfordulót Nektek és persze várunk holnap. Küldtem címet.

Recca: tényleg nyugodtan elfogadhatod, a fürdőszobánk is vicces, a csap szétesése miatt, de azért használható.

Na ded már nem bír nyugodtan az ölemben ülni....

Szép estét és drukkokat a jó időért.

Kép
Kép
johanna1975

Sziasztok,
hazaértünk :) csak ezt az oldalt sikerült egyelöre, mert rengeteg tennivalo összegyült itten.... és ma is voltak a vevöjelöltek adatok miatt...... kopp-kopp....

Megprobálom visszakeresni, hogy válaszoltatok e az itteni grillpartival kapcs., de ha ma már nem irok, akkor nem sikerült :lol: és akkor légyszi irjátok meg, hogy szerda vagy csütörtök lenne e Nektek jó nálunk összejönni!!! :)

Zsan,
mi is még Baján nyomtuk, kár hogy nem futottunk össze.... Riverside rulez :wink:

Barbi,

Johi partira jo bulizást Mindenkinek holnapra!!

KépKép
fibi

Recca :) Köszi az oroszlánost, majd reggel, amikor iszonyú mrocosan próbálom a rámoló gyereket becsomagolni, akkor fogom gyakorolni :lol: Többihez kitartást, infokat gyűjtünk és problémát megoldunk :wink:

Nuk :) Egy tündér vagy, hogy így számontartasz, köszönöm szépen! Igazán nagyon jól esik.

indianyo

Recca! azért mosolyogni lehet? :mrgreen: :wink:

Indi! nekem ha fájogat a torkom akkor ált. én is elfojtok vmit. kezelgetem olyankor hársfateával, vagy lándzsás útifűvel, de addig visszajön amíg ki nem jön, aminek ki kell... :wink:

Curse! nagyon nagy gratula a csajnak! :lol:

Zsan! :D és gratula az évfordulóhoz :lol:

Fibi! :D nekünk még mindkettő jó, szóval többiek?

Johi! nembénaság!

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gödibarbi

Visszanéztem a mult szombatot, és senki nem reagált :( Csak azt szürtem le, hogy Indiék Balcsira mennek hétfötöl, igy nem tudnak jönni.
Többiek??? Szrek, Vica, és még aki tud..... ????

Barbi,
dejooooo, akkor Ti már jöggyetek (ahogy B mondaná) :D

na, kifolyik a szemem, megyek...
fibi

Sokat talizzatok és rakjatok fel képeket!

Macs :) Hol vagy????? Remélem, egy-két nap és itt lesz a legifjabbik cica-lány :)

Szasztok!

indianyo

22.15 Duna indiai film, nagyon jó, a Gandhi-korszakról szól(szerelmes ugyan, de semmi dalolás-táncika)

Na tényleg pápá pusz

indianyo

Macs! igen! igen! hol vagy? gép rosszalkodik? :? már akartam kérdezni, hogy Fülilány miért lett Füli (a múltkori felvilágosításom óta meg akarom kérdezni)?

Fibi! akkor jögyünk :lol:
gödibarbi

Johi bulija akkor mikor is kezdődik? ok, hogy délután, de :?:
gödibarbi

Ildi, a Danima az 1. sz. mester itt Mo-n, de ő nem szívesen engedi ki a kezéből a módszert, ezért egyre többet kér érte és egyre ritkábban is oktat. Akit az első linkre tettél fel, már ő is tanítvány - még az elején pár embernek "megadta az engedélyt"...
ha gondolod, holnap rákérdezek, mikor lesz legközelebb közös shang gung (ez tényleg csak 7e, de mondom, ha lesz alkalom, szívesen megmutatom bárkinek ingyen s bérmentve)
viszont idő közben hallottam hogy sok kínai is oktatja, pl a csikung szövetség is tart shang gungot a népligetben, gondolom jóval olcsóbban.
"illatos torna" néven fut a tibeti tudást "lenyúló" kínaiaknál :P - legalábbis a tibetiek így látják...
na de addig is egy kis ízelítő folyamatábra:
http://www.herbalshop.com/Xiang/xiang_gong00.htm

Boo,
annyira sajnálom :( :( sok erőt nektek, és kívánom, hogy hamarosan egy drága kis pocaklakó vígasztaljon Titeket :)
SZJ: meg tudlak érteni, én majdnem 42. hetesen saját felelősségre hazamentem a kórházból, miután ő volt az ügyeletes és megvizsgált (utána egy napi véreztem), meg volt pár jó szava :twisted: ha a dokim nem dumál rá, hogy menjek vissza, mert már lejárt a műszakja, akkor talán otthon szülök :?

Zsanci, happy anniversary Nektek!

öööööö kicsit zavarban vagyok, mert olvastam egy az enyiméhez nagyon hasonló cikket, és nem tudom, hogy ennyire hasonlóan gondolkodunk, vagy ez már plágium (vagy ez már nagyképűség részemről? :P)?
ha vkit érdekel,
én cikkem:
http://www.vasarnapihirek.hu/archive.ph ... 42&page=14
és egy egy héttel későbbi:
http://nol.hu/kultura/cikk/458191/

Barbi, új avatar szuper!!!!! :D

errefelé nem sok történt, Isti megint extrémmegagigadurva hétvégét rendezett, minden eltört ami törhető, minden kiömlött, ami ömölhet, minden négyzetcentiméterre jutott egy kis pisi is - de volt kakikenés is :x - és ezek csak az "enyhébb dolgok" :?
a legcukibb az volt, hogy szoptatás közben Lili és közém feküdt, kitúrta a hugát és elkezdte csókolgatni a mellem :shock:
komolyan betojtam, hogy mi lesz, ha szopni akar? :lol:
most ez így talán brutálul hangzik, dehát ő már mindjárt 3 éves nagyfiú, és 2 éve abbahagyta a szopit, szóval nem tudtam volna mit kezdeni a helyzettel :oops:
így is tombol az ödipális korszaka, ha meglátja az apját, hogy átölel vagy megpuszil, rögtön odamegy és sípcsonton rúgja :shock: és persze egész nap csak az megy hogy MAMAMAMAMAMAMAMAMAAAAAAA

na eltűnök, apjuk már morgolódik, hogy hol a dinnye...
jó szakállt midenkinek!

ui, pocakosok, Macs, PéterGabi, hogy vagytok?

votiv 8)
votiv

Sziasztok!
Megjöttünk mi is.
Ezt az oldalt olvastam vissza, és látom Macs babója még pocakban, Indiék mennek a Balatonra, Zsanéknak boldog évfordulót, Adélnak gratula a 4kézlábhoz, húú, mi is volt még? Ja igen, mindenki grillpartizik mindenkinél... :)

Mi voltunk egy elég fárasztó, nehézségekkel megtűzdelt, de azért jó kis balatoni nyaraláson. Lellén voltunk, ahol van egy homokos strand (mélyítették vhol a medreet és a Balcsi saját homokját emelték ki a partra), pont kisebb gyerekeknek való, az alacsony víz és a homokozás lehetősége miatt. Pannim ki sem jött a vízből szinte, nagyon élvezte. Borinak végül csak a lábiját dugtam bele a vízbe, majdnem mindig fújt egy kissé a szél, ezért nem merítettem bele teljesen. Odafelé félúton lerobbant a kocsink az autópályán, de végül eldöcögtünk Lelléig, P már nyavalygott a végén a hosszú úttól, meg a melegtől... (Kocsink azóta is rossz, apósom vontatta föl Bpre, Anyukám meg hazahozott engem a gyerkőcökkel.) Közben itthon csőtörés volt, szerencsére hagytunk itthon kulcsot, és a be tudta engedni a szerelőket, akik jól szétverték a wcnket, és jó nagy kosz lett,mire hazaértünk... :(
Ezektől, na meg a hangoskodó apartman-szomszédoktól, eltekintve
jó kis nyaralás volt. De meg kell állapítani, hogy 2 gyerekkel (főleg, ha az egyik 1 éven aluli) elég fárasztó egy ilyen nyaralás.
Kisebbik lányom falja a barackot, meg a rizspépet, meg a krumplit, és minden kaját ki akar venni a kezünkből, csurog a nyála, ha vkit enni lát. :) Fura, a nővére ekkora korában még kevéskét evett, és folytonfolyvást szopizott. És 4kézláb hintázik, meg kúszik, olyan hernyószerűen halad (!) előre, baromiu erős kiscsaj.

Korábban volt már szó a "drágajó" védőnőkről, na, a miénknek sikerült az 5 napos nyaralásunk alatt jelezni szemrehányóan, hogy nem tud elérni otthon... Asszem, B olyan 2 hós volt, amikor utoljára jelentkezett, nemtom miért volt ő sértett. Na, de megnyugodott, mert beírt keddre minket súlymérésre. (Csak azért hgytam magam, mert a gyerekdokival is megbeszéltem, hogy fél éves kora körül majd megyünk).

Indi, hogy állnak a terveid? És hogy alakulnak a lakhatási dolgaitok?

(Még majd olvasok, hogy kivel mi van.)
rídonli#

Votív! elolvastam. a cikked baromi jó!!! :lol: nagyon bevállalós :lol: 8) (szerintem sokan nem hinnék el, hogy nehézséged akad a takarítónőd felmondásánál :mrgreen: )
másik cikk: gyanús :roll:

Rídonli! gratula a hernyózáshoz :lol:

hogy dobjak egy témát: hallotattok a Mars közeledéséről? lehet, hogy ezt érzik a babók is? s a Mars-erőszak összefüggés?
gödibarbi

Guten morgó!

Barbi :oops: :lol: :lol:
hát igen, ezt hívják úgy, hogy vkinek csak a szája nagy :P
pont ezt ki nem állhatom magamban, hogy előre "b.megafűnyíródat", utólag meg "lépcsőházi" jani vagyok :roll:
és erős telefonfóbiám is van - egy felnőttnél, főleg egy újságírónál ez nem túl előnyös :?

na én lassan elpályázom itthonról, de úgy látom az ablakon kinézve, hogy akkor Nukada lesz a partihelyszín(?)
Városból hazafelé jövet - ha nem túl nyűgösek a dedek - benéznénk mi is, remélem odatalálok! (Nuk már megmutatta egyszer, mikor Curse-hez mentünk)

és Johi, remélem nem vagy lelombozva!!! ez a hülye idő, máskor sose stimmel ennyire az előrejelzés :?
pusszancs

votiv 8)
votiv

Votiv: cikk nagyon jó.... és hát a másik valóban érdekes, hogy ennyire hasonlít a tiédre. Ismered az íróját?

Barbi: elvileg három.... remélem gyakorlatilag is. Bár most esik én még reménykedem a legjobbakban.

A jó idő számomra, minden más az esőn kívül, szóval én nagyon optimistán állok még a dolgokhoz.

Rídonli: hernyózás cuki lehet, nálunk ez kimaradt, de nekem nagoyn tetszik..... Jaj, akkor most nektek is kijutott a jóból, kocsi remélem mielőb jó lesz.

Na el, dolgozni......

Kép
Kép
johanna1975

Votiv: dehogy nem vagyok lelombozva, nagyon is...egész éjjel szarul aludtam.
Lelkiismeret furdim van, hogy szervezek valamit és nem tudom betartani a szavamba, ez annyira de annyira rossz. És sokakat bizonytalanságban tartok és magamat is és ez kua szaharin..... De baromira nem alkalmas a terep most nálunk és a sok lépcső miatt sem egy túl gyerekbarát a hely valamint az átmeneti szállás miatt sem, de akkor is rossz érzés.

Valaki azért segít, hogy Nukhoz, hogyan kell eljutni? M7? vagy hogyan?

Kép
Kép
johanna1975

Jó reggelt mindenkinek! 8)

röpke bejelentkezés: egyben vagyok, mindjárt indulok be nst-re, amitől nem várok semmi különöset. Jól vagyunk, az állandó fájdogálásokkal (amiknek már nem hiszek) együtt, hasam óriási és sajna a lábam is úgy elkezdett dagadni, hogy nem férek a cipőmbe.. :( Ha Fülesből indulok ki, akkor aug 15 előtt semmi realitása Mirka érkezésének... nem baj. most már elpihegek addig valahogy.. gép elé ritkán ülök, mert nem jó ülni, rögtön fulladok, fáj, feszít..

Mirka tegnap előtt megpróbált megfordulni...de tényleg, mindent elkövetett, hogy a feje lehessen fent, de szerencsére nem sikerült neki, majdnem megőrültem, annyira feszült, meg fájt a bőr és az izom, ahogy feszegette... nem tudom, mi késztette erre...
Mondtam is neki, most már késő bánat, nem maradhat bent, gondolta volna elébb meg, azt a megszületés dolgot... büdös kölke... :mrgreen:

Szép napot és bocsesz, hogy nem reagálok, ha lesz egy kis enördzsim, akkor igyekszem követni az eseményeket.. :)

csók

Macsek, akinek már csak ennyi van (elvileg) hátra:

Kép
macskanyu

tudom betartani a szavamba--- helyett betartani a szavamat

Kép
Kép
johanna1975

még van pár percem...

Szia Fibi! :) hogy vannak a srácaid? komolyan gondolkodom, hogy bevállaljam az utat hozzátok, de nem ígérek még semmit, attól is függ, h tudnánk menni, hogy Isti napközis-e...

Rídonli, csajodnak utólag is boldog Panna napot. nem akarsz egszer feltenni egy fényképet? :wink: olyan kíváncsi vagyok rátok :P

Indi, jó pihenést!

Recca, hát ez a vízügy nagyon bosszantó :( és a kút nem tisztul ki egy idő múltán? vagy ilyet csak egy laikus kérdezhet? :)

Deni, akkor ha áttevődik a helyszín, T.bálintra is tudtok jönni? a kiscsónakotokat már rég ideje lenne visszaadnom :oops: gondoltam hogy ma elvinném...
de ha ma nem jön össze, hogy találkozzunk, esetleg a közeljövőben egy bikást vagy vmilyen játszóterezést már bevállalsz a két sráccal?

lehet, hogy Borisznak és Mirkának egyszerre lesz a születésnapja? :D

no akkor én tényleg L, de mielőtt elindulok délután bármerre, majd felhívok vkit, hátha addigra kiderül, ami beborult :)

votiv 8)
votiv

Macs, tarts ki, puszillak! és szép görbéket :P

Johi, nehogymár bánkódjál!!!! :D
egyébként a cikkírót nem ismerem, de a főnököm felajánlotta, hogy beszél a főnökével :P
de nem tudom, hogy nem túlzás-e ekkora feneket keríteni a dolognak :roll:

juj már mindjárt elkések, mert be nem áll a pofám...

votiv 8)
votiv

Lányok: csak hogy még egy kicsit kavarjam a szaharint..... Apjukkal a radiátorokat visszatetettem..... igy végül is a két hátsó szobbát, ha kinevezem "tiltott" területnek, akkor lehetünk elöl. Nem túl szívderítő a lakás állapota és van egy fránya lépcsőnk a lépcsőházban, amiért nem tudok felelősséget vállalni, szóval akár lehetünk itt is. Nem szeretnék senkit bizonytalanságban tartani, hogy hová is induljon. SZÓVAL gyertek ide és akkor az a legegyszerűbb... Az hogy milyen rumli van ne zavarjon senkit. Mit szóltok?

Johi

Kép
Kép
johanna1975

Na én elmének dolgozni, ott van net, ha minden igaz....
A lényeg GYERTEK HOZZÁNK ÉS AKKOR NINCS BIZONYTALANSÁG. ELNÉZÉST A KAVARÁSÉRT ÉS NUKNAK NAGYON KÖSZÖNÖM A FELAJÁNLÁST. LEGKÖZELEBB ILLETVE FIBI UTÁN TIÉD A BULI... :lol:
Várok mindenkit szeretettel és ne haragudjatok még egyszer. Akkor háromkor indul a mandula.... :lol: :lol:
Johi

Kép
Kép
johanna1975

hihi Votív :lol:
bírom ezt a pikírt cikket, lehet, hogy hangosbemondóban kellene beolvasni hátha felébrednek a csőcselék és lehet még egy gondolkodó felvilágosult népünk... :?: én vállalom a beolvasást :D :wink:
Akinek + nincs saját 5lete, ne menjen újságírónak, tuti lopta - vagy a közös tudatalatti dolgozott volna? :roll:

Indi,
biztos nem olvasod már, de azért jó nyaralást, ne keserítsen el a mai idő, nem tart sokáig - ha igaz :)

Jó talizást Johinál!

Kép
akata

AKata: Ti miért nem gyöttök hozzánk. Gyertek mán....

Kép
Kép
johanna1975

Johi drága! :D én dilemmázok mit tegyünk... :?
Te kertiparty-t szerettél volna amire menetelkor az ember mindig fel van készülve, hogy esetleg elhalasztódik időjárás függvényében. emiatt egy percig se legyen lelkifurid! persze abszolut megértem a rosszérzést, merthogy nálunk is ugye kicsi a nappali, szóval egy nagyobb összeröfinél izgulhatok ezerrel.
A másik oka, hogy a délután 3 nekünk kicsit késő. Angi ált. délben alszik, s nekünk legalább másfél óra az út, s hogy se oda se vissza ne aludjon a lány az sok.
Azt hiszem inkább nem megyünk... :(

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gödibarbi

Barbi, lehet hat :) a mosolygas egeszseges ;)

Votiv, de persze leulepszik egy ido utan. kerdes, mennyi ido utan... dehat a fo problema ugysem ez. ez mar csak a hab a tetejen, avagy "annal jobb itt minel rosszabb" :lol:
es igerem, nem farasztalak titeket tobbet a temaval :)

Johi, ok, akkor nalatok. hatha abbahagyja az eso addig :)

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

B egy orája sir..... ilyet még nem csinált..... tiszta zizi, amiota Baján voltunk, 6-kor kel a megszokott 7 helyett :( én meg hagyom hogy hisztizzen egyedül...... baromira unom, hogy teszteli az idegeimet...

Nálunk is bonyolodik a helyzet, mert lehet h szerdán jönnek az értékbecslök.... csüt. lehet h jobb lenne, de az még bizonytalan :?

Szrek, Vica?????

Votiv,
örülnék, ha Ti is el tudnátok jönni!!!!!! :D :D

Johi,
Te nem érsz rá esetleg? :wink:

Többiek?????

KépKép
fibi

Macs,
hogy vagytok???? ha egyben leszel, jöttök Ti is? :)

nem emlékszem, ki mondta még, hogy jönne, agyam szita :roll:
fibi

Fibi:
Nem akarok belepofázni (tudom, akkor ne is csináljam :lol: ), de nem lehet, hogy B az idő miatt sír MOST??? Azért basszus tegnap még 34 fok volt, most alig van húsz... Az én gyerekem hülyének néz, tegnap egyszál pelus, ma meg baody+vékony hosszúnadrág...
És mi mennénk partizni, ha lenne -navigátorosautóvalfuvarozóférjem-, mint Neked :wink: , mert olyan messzire, olyan ismeretlen helyre nem nagyon merek menni egyedül... :roll: :roll: :roll: De időpont függvényében megkérem apukám, hátha elfuvarozna...

Johi:
Meglátjuk, én szeretnék, ha tünetmentes lesz, megyünk... :roll: :roll: :wink: :wink: De késni biztos fogunk, mert 2-re megyek drnénihez, utána ki kell váltanom a tápiját... majd üzizek

nukada

Sziasztok!

Fíbsz,
nem nagyon tudtam követni a lehetséges partykat, ne haragudj :oops: én szívesen megyek hozzátok is, nekünk a szerda jó, csütörtök nem :D
+++++++++++ az alváshoz :)

Johi,
mennyi a kence?
igyekszünk; nekem is van dolgom belvárosban, utána ide ki vissza, de aztán megyünk ;) :D

Rec,
víz :( :( :(
ergónál a csípőnhordást meg tudod mutatni? :)

Boo,
:( :( kitartás :)

Kép

Kép

:D
szrekuc

na, elájult a fáradtságtol szegényem.....

közben meggazdagodtam, anyasági már 61 rugo :)

Barbi,
találtam egy kérdést Töled: B nem reagál semmi különöset arra hogy Ábel szopizik. Ill. egyszer volt olyan hogy odabujt, és puszit nyomott a cicire :) meg egyszer elalvásnál a 2 csecsem közé furta a fejét :D
fibi

Nuk,
bevárhatlak valahol a városban és felvezetlek ;) hm? mármint Szadára
mikor tervezed a partyt nálad?

Kép

Kép

szrekuc

Johi,
köszi :) mennénk mi de sajnos dolgozom :( és 5 mire hazaérek.
Azért minden héten van 1-2 nap mikor otthon vagyok, most a kedd és csütörtök lesz az sajnos. DE nagyon jó talizást!
Fibi: ua :(

Kép
akata

Johi! ha Angi alvása elcsúszik akkor még talán...

majd később reag többire :lol:
gödibarbi

hu, ha mernék budán vezetni, mi is mehetnénk Johiékhoz, mert 5-re megyek 6 hetes kontrollra....

Nuk,
lehetséges hogy az idö is bekavar neki :( senki nem birja idegileg ezt az örült ingadozást :( és örülnék, ha Ti is jönnétek :)

Szrek,
akkor megprobáljuk ugy intézni, hogy szerdán ráérjünk :wink: És délelött lenne jo Nektek??

Deni,
képek a srácokrol nagyon jooooook :D Laci nem tud véletlenül mégegy szabadnapot kivenni, hogy elhozzon Szadára is? :)

na megyek, mert anyám pattog, hogy takaritani akar....
fibi

Fíbsz,
köszi, aranyos vagy; kb 12-ig vagyok mátyásföldön akkor úgy intézem, hogy Ábus is velem legyen és onnan már tök jól lehet menni

ha meg jön Nuk, akkor elé megyek vmeddig ;)

Kép

Kép

szrekuc

Ezt most kaptam emailen. Magáért beszél!

Ugye milyen igaz?
Miért imádom az Anyákat..

Anya és Apa Tv-t néznek mikor Anyu mondja : későre jár fáradt vagyok megyek, lefekszem.
Bement a konyhába megcsinálta a szendvicseket másnapra, elöblítette a pop cornos tálat, húst vett ki a fagyasztóból a másnapi ebédhez, leellenőrizte a müzlis dobozokat, feltöltötte a cukortartót, tényért, kanalat tett az asztalra, bekészítette a kávéskannát másnap reggelre.
Néhány nedves ruhát betett a szárítóba egy adag ruhát tett a mosógépbe, kivasalt egy polót. Felvarrta a lelogó gombot. Felvett néhány ottfelejtett játékdarabot az asztalról, visszatette a telefont a rtöltőre, a telefonkönyvet pedig a fiókba. Megöntözte a növényeket, kiürítette a szemetest és felakasztotta a törülközőt száradni. Ásítózva és nyújtózva egyenesen bement a hálóba. Megállt az asztalnál írt néhány sort a tanárnak, kiszámolt egy kis pénzt a túrára előhúzta a
Szék alá rejtett munkafüzetet.. Aláírta, megcímezte és felbélyegezte barátainak a születésnapi képeslapot és írt egy rövid listát a fűszeresnek. Mindkettőt a táskája mellé tette. Aztán Anyu megmosta az arcát 3:1 lemosóvalmajd éjszakai krémet tett rá, megmosta a fogát, lereszelte a körmeit. Apa kikiált: Azt hittem, hogy lefekszel! Már megyek- feleli. Vizet öntött a kutya táljába kiengedte a macskát, majd meggyőzödött róla hogy az ajtók zárva vannak és az udvari lámpa ég.
Mindegyik gyerekénél lekapcsolta az ágy melletti éjeli lámpát és a Tv-t , felakasztott egy inget, bedobott néhány koszos zoknit a szennyestartóba majd volt egy rövid beszélgetése a még fönnt lévővel, aki még mindig a háziját csinálta. A szobájában beállította az ébresztőt, kitette a másnapi ruháit, sámfát tett a cipőjébe. Még 3 dolgot adott a 6 legfontosabb megteendő dolog listájához.
Elmondta az imáját és elképzelte a befejezését a jövőbéli terveinek. Ezalatt az idő alatt Apa lekapcsolta a Tv-t kihírdette hogy nincs semmi különös tennivaló. Megyek aludni. És ment.. minden egyéb gondolat nélkül. Van itt bármi különleges? Tudod már a nők miért élnek tovább...?
MERT MI HOSSZABB HASZNÁLATRA LETTÜNK CSINÁLVA..... és az egyetlen ok, amiért nem halunk meg hamarabb az az, hogy túl sok tennivalónk van!!!

NO COMMENT :wink:
boo

Boo, pont most olvastam, hogy mi történt veletek, nagyon sajnálom, így ismeretlenül is. Kívánom, hogy a lehető leghamarabb örülhesssetek egy kisbabának!! Nem is szaporítom tovább a szót,minek...
rídonli#

Majd megpróbálok föltenni képet, a múltkor nem skerált (béna vagyok az ilyesmihez). Addig is az iwiwen látható néhány, Zsanci iserősei között-na, ki talál meg? :mrgreen:
rídonli#

http://www.rama.hu/cseszes/index.php?mo ... 389dda4e27

Ha akartok egy Snoopy-s szendódobozt egy fotóért cserébe:)

Rylie
rylie

Ridonli,
éééééén egyből megtaláltalak! :lol: :lol: :lol:
nagyon szép lányaid vannak, a nagynak meg hihetetlen haja van!

sajnos nekünk nem fog összejönni a tali, Meme nagyon nem birja a frontot, de ami ennél is rosszabb, Iginek kötőhártya gyulladása van, bár pulsatillára már szépen javul, attól még eléggé fertőz... :cry:
sajnos ennyire mocskos a Duna...
tegnapi fürdés eredménye... :cry:

Fibi,
nem voltam beszámitható Baján...nem lettem volna jó társaság!!
de talizunk még ott, ha tovább leszünk, meg valszeg itt BP-en sokkal hamarabb...

már megint egy OLYAN nap... :cry: :cry: :cry:

egyébként voltam ma bent a Hban (tudom, függő vagyok) és láttam egy csodaszép kisfiút, és megint zavarták haza a kismamikat, mert jön a hidegfront, és ki tudja mi lesz... :roll: Macs??? :lol:
de támogatom Votiv ötletét, várjál még 6-ig... :wink:

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Na szép lassan mindenki lemondja a talit..... ez a szar idő látom mindenkinek betett.... MIndenkinek jobbulást és szebb napot.

Zsanci: Iginek bulást.....

Na megyek, mert hátha azért jön valaki és még ded nem aludt, én nem ettem és még nincs kész a tésztasali. Nem mondhatjátok, hogy agyonkészültemmagamat.... :lol: de hisz még van 10 perc háromig.

Szép napot és azért gyertek, ha tudtok....

Kép
Kép
johanna1975

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: