A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

NikieKép
Én Utrogestan hüvelygolyót kaptam, de már két orvostól és a gyógyszertárban is azt hallottam, hogy ezt orálisan is lehet alkalmazni. Én balga meg kipróbáltamKép Sajnos nem olyan hatásos mint hüvelyen keresztül, de mindenképp kényelmesebb (nem folyik ki)

OrsiKép
22-én húsvét után megyek HCG vérvételre. Addig szorgalmasan Utro kúpozok. Mindenképpen beszámolok majd.

MarcsiKép
Nagyon-nagyon drukkolok !!!! Én biztos vagyok a sikerben!

DorisKép
Azt hiszem, hogy a természet nem véletlenül rendezte így a dolgokat. De humánus módon hagyott egy pici életképes emberkét, és Nektek most azzal kell foglalkozni, hogy az Õ élete zökkenõmentes és kiegyensúlyozott legyen. Ne legyél semmiképpen szomorú, mert megérzi. Beszélj hozzá, és simogasd, biztosan meghálálja.

NelliKép
Szerintem is tesztelj. Ez nagyon babagyanús-hõ.

KarmenKép
Hogy vagy ?

CatEye

Cat
Kép
cateye

Szamoa!Kép
Egyet értek Orsival, nem az a fontos, hogy kihez mégy kivizsgálásra. Én a helyedben a klinikára mennék, magánban azt is megírnám kihez, csak nem tudom a mail címed, nincs benne a profilofûdban.

Nikie!Kép
Nekem a + teszt után ment el a magzatka, de sárgatestelégtelenség miatt (Csak ezt akkor még nem tudtam), nem genetikai oka volt. Onnan tudom, hogy a második ilyen vetélés után csináltak egy teljes genetikai kivizsgálást a párommal együtt és mindent rendben találtak, a papír végére azt írták: újabb terhesség vállalása javasolt. Megint vállaltam, megint elment, de az új doki rájött mi a bajom, azóta kezelnek ezzel.
Az intimtorna leírást szeretettel várom!Kép

Doris!Kép
Az az egy baba erõs lesz és egészséges! Szívbõl gratulálok hozzá!Kép

CatEye!Kép
Az én dokim kifejezetten orál kapszulát adott, nem a hüvelyit és ki is hangsúlyozta, de én nem kérdeztem rá miért. De mostmár kíváncsi vagyok, ha legközelebb megyek megkérdezem, remélem nem felejtem el.

Leone

KépKép
leone

Doris, csatlakozom minden elöttem szólóhoz, nem véletlen,hogy a természet igy rendezte a dolgokat, de azt hiszem ezt Te is tudod, és én biztos vagyok benne, hogy az egy babónak is ugyanolyan nagyon fogsz örülni. Csak gondolom most még friss a dolog, és hát ugye itt van a " mi lett volna ha.." cimü történet, ami most még biztosan benne van erösen a gondolataidban. Bár, ha jól emlékszem, mintha kissé tartottál volna ikertehességtöl, hát a természet gondoskodott róla...
Azért annak az egynek is tessék nagyon örülni, tudom,hogy azt teszed, csak okoskodok itt szokás szerint..
Puszi és sok-sok boldogságot kivánok!
Barbi

Kép
Kép
barbi

Jó reggelt Lányok!

Utólag olvastam a biztatásotokat, mert magamtól is egy hirtelen ötlettel csináltam egy tesztet este, mert nagyon fájtak a melleim. És le se merem írni, két csíkos lett. Csak attól félek, hogy mivel vizeletsugaras tesztet csináltam (bár az elsõ terhességemet is jól kimutatta) és nagyon eláztattam ott is, ahol nem kell, fals eredményt mutatott. Ti mit szóltok hozzá? Az izgalomtól nem is aludtam. Erre 37.4 lett ma a hõm. 8-ra kiugrok a patikába egy újabb tesztért, mert nem bírom ki tovább. Nagyon izgulok, hogy ez is pozitív legyen, mert már sajnos beleéltem magam. Pedig nem lenne szabad.

Doris drága! Szomorú, hogy ez történt, de vigasztaljon az, hogy maradt egy életerõs babócád, aki nagy nagy boldogságot fog Nektek okozni! Vigyázzatok magatokra és rengeteget pihenj! A munkahelyeden tudják?

Gigi! Sikerült eljutni orvoshoz?

Marcsi! Én is nagyon drukkolok!

És lányok, szúrkoljatok, de még ne gratuláljatok!
Köszönöm az eddigi biztatásokat is!!

Nelli
nelli2

Doris Kép

Nagy gratula a babóhoz. Kép Most még így hirtelen nem lesz tesóka, de majd késõbb megkapod õt is. Kép Kép

Pusz
Noémi
noémi

Nelli
Drukk ezerrel a második 2 csíkosért is. Ha minden jól megy, a karácsony nagyon sokunknál babázással fog telni ezek szerint.

Doris
Mostmár csak az életerõs babódra koncentrálj! Tudhatod, hogy semmi sem történik véletlenül. Majd 2 év múlva jön a tesó.

Gigi
Múlt hónapban nekem is furcsán jött meg 6 nap késéssel 8egyébként sosem késik). Neked is összejön jövõ hónapban, hidd el!!!

Mese
Mi van veled?

Zseby
zseby

Lányok!

Még egyszer nagyon köszönöm az együttérzõ sorokat és a sok tanácsotKépRemélem sikerül megelõzni a további tragédiákat!

Leone:Írod,hogy kiderítették,hogy sárgatest elégtelenséged van.Sajnos a velem történtek is erre utalnak.Kérlek írd le,milyen vizsgálatokkal derült ki,és hogyan kezelik - sokat segítenél vele.Elõre is köszönöm!

Mindenkinek mielõbbi sikereket és boldogságot kívánok!

Lné
Névtelen

Sziasztok!

LeoneKép
Nem írtam pontosan. Könyv szerint 6. hétig magzat elhalása genetikai ok, de ha a 9 hét körül, akkor az amit írtál: sárgatest-elégtelenség. A hasznos topicunkban is van errõl:
"A várandósság 6. hetéig a progeszteron kizárólag a sárgatestben, a 10. héttõl csaknem kizárólag a méhlepényben termelõdik. A két idõpont között elõfordul, hogy a sárgatest már, a méhlepény pedig még nem termel elég progeszteront. Ha a hormon termelése nem tökéletes, akkor a magzat a váltás idôszakában (jellemzôen a 9. hét körül) elhal, de kilökõdése olykor csak hetek múlva indul meg"
SajnosKép

DoriskaKép Nagyon gratulálok a babáhozKép

NelliKép Látod, ha már volt 2.csík egyszer lesz ott másodjára isKép

Nikie
nikie

Sziasztok!

Doris! A lányok már mindent leírtak, amit én is szerettem volna. Kép A természet tudja, hogy mit miért tesz. És ott a messzi idegenben, egyedül, biztosan könnyebb lesz egy babával. Kép Nagy-nagy gratula! Kép
Nelli! Drukk a második kétcsíkosért!
Karmen! Örülök, hogy jobban vagy. Kép Nekem már a ciklus 31. napján csináltak UH-t, és szépen látszott a petezsák. Én egy kicsit furcsállom, hogy meg kell várni a 6. hetet. De Ök biztosan tudják, hogy miért van.
Gitta! Milyen volt a hétvégi buli? Kép
Szamoa! Gratula az esküvöhöz!!! Kép
Leone! Hogy vagy? Kép

Puszi!
Andi
andi28

Most csináltam meg a második tesztet. Halványabb lett, mint a tegnapi, de úgy néz ki, ez is két csík. Nagyon remélem. Biztos akkor leszek benne, ha a doki mondja.

Nelli
nelli2

Sziasztok
A doki elküldött terhességi próbára a reggeli vizeletbõl ma és negatív lett.
Ez már rendes mensi, sajnos.
Azt mondta tegnap vizsgálat után, hogy nem vetélés jellegû a vérzésem és hasi UH-val nem látott petezsákot. Holnap kell visszamennem a viz. vizsg. eredménnyel. Majd jól kifaggatom.
De nem értem a terhességi teszten a két csikot... Korábban ugyanez a teszt nem mutatott két csikot és nem is késett 6 napot a mensim.
A cicim is nagyon érzékeny volt. Van olyan hogy álterhes? Kép Kép Kép
Zseby, neked is 6 napot késett csak úgy? Nekem is inkább hamarabb jött, de sose késett az elmúlt 8 ciklusban, most meg meghülyült. Rossz áorilisi tréfa volt. Kép
Gigi
gigi1

NelliKép
Ha már a teszt kimutatja akkor az orvosi vérvétel teljesen megerõsítheti a terhesség tényét. Szerintem tutira veheted!!! Szedtél valami gyógyszert, vagy teljesen spontán jött össze ?

LányokKép
Sajnos az én hõm megint 36,9 (19.cn), ez azt jelenti nálam az alaphõmet tekintve, hogy nem volt megtermékenyülésKép
Lélekben készülhetek az 5. inszemre.

CatEye

Cat
Kép
cateye

GigiKép
HCG tartalmú gyógyszerek (mint a Profasi) mutathatnak tévesen pozitív eredményt. Nem szedtél, kaptál ilyeneket?

Cat

Cat
Kép
cateye

Cateye! Két hónapja szedtem serophene-t, mert 40 napos ciklusaim voltak. De csak napi 1-et 5 napon keresztül, mert nem tudta a doki ellenõrizni elutazás miatt. Most tudta volna.

Amit Gigi írt, megijesztett egy kicsit. Neki is két csíkja lett, még se mutatott babát a dokis teszt.
Nagyon sajnálom!

Nelli
nelli2

Cateye, nem szedtem semmilyen gyógyszert, még "csak úgy" próbálkozunk Kép. Meg itt kuksizok. Kép
Nelli és egyedi eset vagyok, nehogy általánosíts. Kép Kép
)A hazudós teszt Kép : Rapi Preg Corax, zöld a doboza; de korábban meg nem hazudott)
Gigi
gigi1

Gigi! El tudom képzelni, milyen rossz érzés lehet. De biztasd azzal magad, hogy nagyon közel álltál hozzá, és legközelebb sikerül.
Tudom, milyen az ember, legalább is én baromira pesszimista vagyok, ha valami jó, akkor keresi, mi nem az. De bízom benne, hogy tényleg babóca lapul a hasamba. Péntekre tudok bejelentkezni dokihoz, az még messze van.

Nelli
nelli2

Sziasztok Lanyok!

Kedves Orsi, Doris és Andi! Kép
Nagyon szepen koszonom a jokivansagokat! Bevallom mar nagyon varom, mert akkor mar erdemben „dolgozhatnank” az ugyon. Kép

Orsi Kép
Tavaly mar ket ciklusban homeroztem, miutan ki lettem okositva, hogy hogyan kell. Lehet, hogy ujbol megprobalom. A vizsgalatokat egyelore csak magamon akarom elvegeztetni, bar tudom, hogy nektek sok ido ment el a gyogyulassal. Mindenesetre, ha nalunk nem lesz fel even belul eredmeny, azert majd megprobalom elrancigalni ot is. A hozzaallasan sokat lenditett, hogy egyutt megneztuk annak idejen a Sejtjeinket. Egyutt izgultunk a szereplokert. 
Gondolom mostanaban alig varod az ido mulasat, hogy vegre szabad a palya! Sikeres akciozast kivanok, majd ha itt az ideje!

Doris Kép
Gratulalok a babahoz! Egy baba is baba!

Andi Kép
Problemamentes babavarast kivanok!

Leone Kép
Akkor legyszi kuldd el a doki nevet! Koszi!

Mindenkinek Kép
Pozitiv tesztet kivanok!

Udv,
Sz.
szamoa

Gigi

Igen csak "úgy" késett. Mindig 26-27 napra szokott megjönni (14 éve). Most pedig márc. 9 helyett csak 15-én. Nekem nem szokott a hasam görcsölni, most erõs görcsöm volt és másabb is volt a vérzés. Dokihoz nem mentem. Igaz 14-én csináltam egy tesztet (szintén RapiPreget) az negatív lett. Gyógyszert eddig egyáltalán nem szedtem, tehát nem az zavart be.
Most viszont ebben a hónapban 10-én kellett volna (vagyis dehogy kellett volna) megjönnie. 7-én csináltam egy tesztet és már az halványan, de jelzett. A most szombati, meg a tegnapi már erõs volt. Most RapiPreget és MediLabot használtam. Egy kis jelzés volt a szervezetem részérõl (a mellfeszülés és émelygés mellett), 3 napi nagyon gyengén barnáztam. Mostmár viszont az is elmúlt.
Úgyhogy fel a fejjel és kívánom, hogy "kövessétek" az én példámat.
Mindenkinek ezt kívánom!

Zseby
zseby

Szia Zseby
Igyekszem a nyomodba lépni, hányas a lábad? Kép Kép
Gigi
gigi1

Ezt jol elkuldtem...
Szoval a kimaradt reszek:
Andi Kép
Problemamentes babavarast!

Leone Kép
Kuldd el legyszi a doki nevet!
Koszi

Sz.
szamoa

Sziasztok!

Nagy bánatom van. Vasárnap a 31. napon csináltam egy tesztet, és úgy látszott teljesen negatív. De 2 perc elmúltával, amikor már majdnem teljesen letörtem, ha nagyon figyeltem láttam egy 2. halvány csíkot. Ez késõbb erõsebb lett de csak jól látható halvány szintig. Az volt a teszten, hogy ha halvány a tesztcsík, akkor 2 nap múlva meg kell ismételni. Telefonon mondtam a dokimnak, azt mondta várjunk még, de az Utrogestan-t megengedte, hogy napi 1-rõl 2-re emeljem.
Ma reggel megint csináltam egy tesztet (igaz másfajtát) elõször csak 1 csík volt rajta, de kb. 2 perc elteltével lett rajta egy alig látható halvány csík, ám ez nem sokat erõsödött. Talán úgy tudnám érzékeltetni milyen halvány, hogy ha 2 m-rõl meglátja valaki, simán negatívnak hiszi. Közelebbrõl meg kell nézni, hogy lássa a halvány 2. csíkot.
A mensim sehol, de ez lehet az Utro hatása is. Ma a 33. napon vagyok és azért agódok, hogy ha tényleg terhes vagyok, akkor elég lesz-e a napi 2 Utro oral kapszula, mert itt nagyon sokan 3x2 hüvelyit használnak.
Megnéztem a korábbi vetéléseimet: 2000 júliusában a 47. napon teszteltem, de akkor már barnáztam egy kicsit, és nagyon jól látható erõs, azonnal megjelenõ 2 csíkom volt, de ugyanaznap a nõgyógyász UH-n már nem látott semmit és meg is mondta, hogy ez korai vetélés lehet. 3 napra rá vérezni kezdtem (49 napos lett így az a ciklus) és 2 napra rá találtam egy nagyobb szövetdarabot. 2000 decemberében 41 napos volt a ciklusom és a vérzés 5. napján találtam meg a szövetdarabot (dec 23 este).
Akkoriban egyébként 27-29 napos ciklusaim voltak. Tavaly májusban szinte ugyanez játszódott le.
Szóval a 40. nap körüli idõszak nekem különösen veszélyes.
A dokival ma is beszéltem telefonon, nincs a városban, de szombaton reggel vár egy UH-ra és egy tesztet is fog csinálni, de egy ugyanilyen házi vizeletes tesztet.
Mit gondoltok?

Leone

KépKép
leone

LeoneKép
Ha a doki elégnek tartja a 2 orális kapszulát, akkor biztos elég is lesz. De szombaton ha mész hozzá kérheted tõle, hogy adjon inkább hüvelykúpot. Itt a legtöbben azt kapunk (ettõl még nem biztos, hogy ez a jó). Addig azért tuti nem lesz gond, hiszen a korábbi terhességeidnél nem kaptál semmilyen progi-pótlást.
Egy korábbi orvosom azt mondta, hogy azért ad hüvelykapszulát, mert az a májat nem károsítja, mint az orális kapszula, és a hüvelybõl is közvetlenül felszívódik a hatóanyag.
Még nem gratulálok, de remélem már vasárnap gratulálhatok!!!

CatEye

Cat
Kép
cateye

Csak most olvastam el a mai hozzászólásokat és egy cseppet sem lettem nyugodtabb!

Gigi!Kép
Nagyon sajnálom hogy nem vagy babás. Van olyan hogy álterhesség, de ha jól tudom az csak a fizikai tüneteket produkálja, nem tud két csíkos tesztet csinálni!

Nelli!Kép
Éljen! Éljen! (Ez nem gratulaKép) Szerintem minden jól fog alakulni!Kép

Andi!Kép
Így vagyok (ld. fentebb), mi a véleményed???

CatEye!Kép
Jaj, én a 15. napon kaptam Profasit!
De az elõtte levõ 2 ciklusban is mindig kaptam a 14. napon és az elsõben a 29., a másodikban a 30. napon tezsteltem és negatív lett! 1-2 napon belül mindkét esetben meg is jött, most meg még csak nem is barnázok, még csak egy kis csöpp sem volt!
Remélem igazad van hogy elég lesz a napi 2 Utro!

Szamoa!Kép
Este tudok neked mail-t írni.

Lné!Kép
Fentebb olvashatod a 2000-ben történteket, 2001-ben nem volt semmi különös, de csináltak egy teljes genetikai kivizsgálást ahol mindent rendben találtak. De én nem voltam nyugodt, mindenfélét kerestem az interneten és mások leveleibõl (az infertility honlapján, akkor még nem találtam rá a babanetre) rájöttem, hogy nekem olyan tüneteim vannak mint a sárgatest elégtelenségeseknek, a mensi elõtt 2-3 nap barnázás van, meg ugye a nagyon korai vetélések. Mondtam ezt a dokimnak, aki azt mondta, az nem lehet, mert az hormonzavar, de nekem nem lehet mert voltam már terhes (a 2 vetélésemre gondolt). Én nem értettem vele egyet, de nem tudtam rávenni hogy csinálja meg a vértesztet, de annyit mondott, hogy védekezzünk, szedjek vitaminokat és hõmérõzzek 3 hónapig és aztán menjek hozzá vissza. Nem volt türelmem várni, ezért nem védekeztünk. 2002 márc 27-én 1 cn-on kezdtem hõmérõzni, a hõm fennt volt még a 40.napon is, 38.naptól kezdtem vérezgetni: újabb vetélés. Ezúttal már másik dokihoz mentem, aki magától vetette fel a sárgatest elégtelenség lehetõségét és ez után 3 cikluson keresztül nézett 21. napi progeszteronszintet. (A ciklusom 28 napos volt. Ezt a vizsgálatot a következõ mensi elõtt 7 nappal kell csinálni, csak akkor valós az eredmény, ez ügyben Erazmuzs topicjában találhatsz sok hasznos információt.) Minden esetben alacsony volt a progiszint, ez a sárgatest elégtelenség, mert a sárgatestnek kellene a megtapadáshoz elengedhetetlen progeszteront termelnie. Ám 3 hónappal késõbb derült ki, hogy a prolaktin szintem meg túl magas, és csak ez után kaptam megfelelõ kezelést. Ennyi, remélem hogy segítettem! Kép

Mindenkitõl elnézést kérek hogy ilyen hosszú voltam!

Leone

KépKép
leone

Leone és a többiek! Köszönöm a drukkolást, remélem eredménye lesz, pozitív eredménye.

Nelli
nelli2

Leone: Köszönöm a választ!Ha nem veszed rossz néven,még annyit írj le nekem,hogy hogyan kezelnek,mit és mennyi ideig kell szedni,és mi a teendõd egy esetleges újabb terhességnél.Köszi elõre is!

Lné
Névtelen

Marcsi Kép

HAJRÁ !!!

Doris Kép

Gratula ismét a babához. Õ biztosan erõs lesz, igazi kis vasgyúró, ikrek majd legközelebb ! Most már csak az elõtted levõ 8 hónapra koncentrálj és vigyázz magatokra !

Nelli Kép

Két csík ? SZUPER !

Egcsi
egcsi

Leone Kép
nyugodj meg és próbálj pihenni, szerintem akár otthon is maradhatnál erre a pár napra, és feküdj esetleg, hogy a baba jól meg tudjon kapaszkodni. Drukkolok nagyon nagyon nektek!

Nelli Kép
drukkolok. Ne aggódj, biztosan azért csikos a teszted, mert egy pocaklakód van Kép

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

LeoneKép,NikieKép

Ezt az infertility-n halásztam:

"A hüvelybe használt Utrogestan közvetlenül a méhbe kerül és nem a véráram útján jut oda, emiatt terhességben jobb a hüvelyi alkalmazása. Tehát inkább a hüvelykapszulát használja. Egyébként a szájon át szedhetõ kapszulla is alkalmazható a hüvelybe. "
Üdvözlettel: Dr.T.A.

Cat
Kép
cateye

Leone,
hasonlít a torténeted az enyémhez: mármint prolaktin, progeszteron-problémák.

Érdekes, hogy milyen sokan vagyunk most a kétkedõk, akik nem tudják, igaz lehet-e a terhességuk.
A tavasz azért teszi a dolgát.

Én is a bizonytalankodók táborát erosítem továbbra is.
Nem tudom elhinni, hogy sikerulhet.
És persze, lehet méhen kívüli is.
Bárcsak hánynék és szédelegnék, akkor legalább vidáman ellennék, hogy minden OK.

Bella (2.)
Névtelen

Doris,
az újabb Bella vagyok-csak most derult ki számomra, hogy volt itt régebben druszám.
Igazad volt a leszidásban- korántsem sértodom meg ezért- de, a gondom az a fekvéssel kapcs., hogy ismerve magam, akkor végképp csak ekorul fognak a gondolataim forogni-és nem biztos, hogy jót teszek magamnak.

Gitta, Nelli, koszonom a drukkot.

Bella
Névtelen

Bocs a második aláírás is : Bella (2)
Névtelen

Sziasztok! Kép

Rég nem jártam erre, de most végre be tudtam nézni, és jelentkezem is. Látom, hogy a táblában még bennevagyok, jól esik, hogy még számontartotok (vagy csak véletlenül maradtam benne?) Kép

Egy gyors helyzetjelentés:
Az elsõ harmadbeli folyamatos rosszullétek nyomtalanul eltûntek, a második harmad békésen és nagyon gyorsan elszaladt és most itt toporgok az utolsó harmad kapujában. Kép Várhatóan július 11-én fogunk "kettéválni" Kép. A gyermek fiú és Máté lesz.

Doris, téged rögtön kiszúrtalak Kép Nagyon örülök, hogy van egy egészséges pocaklakód és csak rá koncentrálj! Sajnálom, hogy "csak" Õ maradt meg, de az a fontos, hogy Õ veledmaradt és marad is még 8 hónapig. KépKépKép

A többi ismerõsnek mindjárt utánanézek, hogy mi van velük.

Minden kétcsíkosnak gratulálok - akár ismeretlenül is Kép

Mazsi
kismazsi

Szia Mazsi Kép
valamikor a legutóbbi minitalin a Vistában emlegettünk téged, hogy már olyan rég nem hallottunk felõled semmi. Jó, hogy jelentkeztél, és, hogy minden rendben Kép A harmadik harmad??? De jó Kép Akkor már nincs messze a vége. Ahogy most látod épp babaesõ készül itt a topicban Kép
Nagyon örülök neked Kép

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Köszi Cat!
Török Attila igaz?
Mindenesetre a dokim az orálisra esküszik, úgyhogy maradok annál.
Nikie
nikie

Szamoa Kép
Ha úgy gondolod, hogy nem rángatod el, akkor tégy úgy,m ezt neked kell eldöntened, de egy matyivizsgálat semmiség egy kenetvételhez képest. Szerintem jobb lenne, ha mind a kettõtöket megnézetnéd, mert nem csak a megtermékenyülés hiánya lehet veszélyes. Ha a baba megfogan, akkor annak egészséges környezetben kell növekednie, vannak fertõzések, amik nem gátolják meg a megtermékenyülést, de veszélyesek lehetnek a babóra. Szerintem emiatt is jobb lenne, ha mind a ketten elmennétek egy teljes kivizsgálásra (vérkép, vizelet, nõgyógyi, matyológus). Csak tapasztalatból írok.
Egyébként mi már túlvagyunk a kezelésen és ez az elsõ éles hónapunk, akciózunk is Kép Emellett próbálok laza és optimista maradni. Remélem ez segít.

Cat Kép
A 19. ciklusnapon még nem kellene a nõdnek a harmadik fázisban lépnie, nem olyan rossz az a 36.9, ebbõl szerintem még bármi lehet. Mindenesetre én nagyon drukkolok! Kép

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

NikieKép

Igen tõle származik. És ez is:

"Minden stimulált ciklusban szinte törvényszerüen van progeszteron hiány, ennek pótlására kell az Utrogestan."

Tehát mindenki aki gyógyszert szed a tüszõérési fázisban kell, hogy szedje az Utrot.

OrsiKép
Az én alaphõm ebben a ciklusban 36,7 volt (a gyogyik miatt), így ha lenne megtermékenyülés akkor a hõmnek magasabbnak kellene lennie.

KismazsiKép
De rég jelentkeztél! Örülök, hogy jól vagytok. Remélem hamarosan követünk mi is, amilyen nagy most itt a szaporulatKép

Cat
Kép
cateye

Cat Kép
Az alaphõhöz képest tényleg nem valami sok ez a hõ így a 19. napon. Arnold mit mondott? Kell még az 5., ha ez nem sikerül? Párod hogy áll a lombikhoz? Még mindig olyan nagyon ellene van?

VirágKép
Nagyon régen hallottam felõled. Remélem már jobb a kedved, és lelkileg is nyugodtabb vagy? hogy áll az új lakás? Mikor költöztök?

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Sziasztok LányokKép
OrsiKép
Köszönöm szépen a biztatástKépTermészetesen az aprócska kis pulzáló babámra gondolok és biztatom, hogy növekedjen szépenKép
KarmenKép
Tudom, tényleg jó hir és boldog vagyok az egy babámmal isKép A Kaáliba engem is csak a beültetést követõen egy hónapra hivtak vissza viszont felhivtam a nõgyógyászomat, és elmeséltem Neki,hogy terhes vagyok igy adott egy idõpontot amikor szerinte már jól láthatóak és valóbanKép5 hetesen is szépen lehetett látni a szivecskét isKépÖrülök, hogy jobban vagyKép
CatEyeKép
Persze, igazad van és hidd el nagyon örülök az egy babának isKép Rengeteget beszélgetek Vele, de simogatni nem szabad a pocakot, mert az ingerli a szalagokatKépIzgalmas lesz az Ünnepetek, drukkolok nagyonKép
LeoneKép
Köszönöm szépen én pedig sok sikert kivánok NektekKép
BarbiKép
Persze, hogy nagyon örülök, csak rossz volt látni a két zsákocskát egymás mellett amibõl az egyik halott volt. És igen, igazad van. A nõgyógyászati mûtéteim miatt nagyon féltem, hogy nem lennék képes nagy terheket kihordani... A természet elrendezte csak rossz volt Õt úgy látni, de józan ésszel teljesen érthetõ a dolog. Örülök a babámnak és remélem Õ elég erõs lesz és idõben vog megszületniKép
NelliKép
Akkor nem gratulálok de itt a gratuláció helye.....KépKépKép Köszi a biztatást az élõ, erõs babára koncentrálokKép Mikor mész orvoshoz?
NoémiKépZsebyKépNikieKépAndi28KépSzamoaKépEgcsiKép
Köszi, igazatok vanKép
GigiKépCatEyeKép
Sajnálom, hogy ez a ciklusotok sikertelen... KitartásKép Reméljük hamarosan Nektek is sikerül majdKép
LeoneKép
Babonából én sem gratulálod, de nagyon drukkolok... Ha az orvosod két Utro-t irt akkor bizz Benne mert az fontos. Ezen kivül feküdj, feküdj, feküdj és ha még nem szedted az Elevitet akkor érdemes elkezdened. DrukkolokKép
BellaKép
Nekünk sem forog más körül az agyunk csak éskizárólag a baba körül. Ettõl függetlenül tégy meg mindent a siker érdekébenKép Vedd körbe magad érdekes, vidám könyvekkel, kerüld a negativ gondolatokat. Én a pozitiv terhességi tesztig babás, terhességgel kapcsolatos könyvet nem vettem a kezembe babonából. Most már néha belenézek.Tessék pihenni mert azzal sokat segitesz a babádnakKép Drukkolok, hogy mindannyiunknál rendben teljenek a hónapokKép És ne gondold ám, hogy én nem izgulok vagy félek ugyanúgy mint Te...Kép
Bella2Kép
Kis hitetlen! Tessék örülni és ne kivánd a hányást meg a szédelgést, mert elég megeröltetõ dolog ám...Edikétõl tudomKépNeki csak a 8. héten kezdõdöttKép
MazsiKép
De jó hallani RólatokKépHOgy elszaladt az idõKép Vigyázz magatokra és köszi a drukkotKép

Puszi: Doris
doris

Jaj de sok volt ma a hozzászólás! Megpróbálok mindent leirni, amit akarok.

Cat! Olvastam hogy már letettél róla, azért amig nem jön meg reménykedj!! Én jobban vagyok, tegnap elmentem tornázni és nagyon jólesett. Csüt,péntek megint megyek.

Gigi! Én is ezt kérdeztem levélben, amit Cat. Vannak olyan gyógyszerek, amit megemelik a HCG szintet. Amit emlitett azt én is kaptam, emiatt nem lehetett nekem korábban megnézni a vérben a HCG-t mert téves eredményt (ill. reményt) adhatott volna.

Nelli! Jaj de jó lenne, ha megerösitené a dokid!

Doris! Jol tetted, hogy hamarabb elmentél dokihoz, én is nehezen birnám ki a 2-3 hét várakozást.

Karmen
karmen

Sziasztok lanyokKép

Sajnos eltelt a nyaralas es vissza kellett jonni. Ket kezzel kapaszkodtunk a hajoba, de lerugdostak rolaKép Iszonyatosan jol ereztuk magunkat, mar mennenk a kovetkezo hajoutra. Kepeket majd rakok fel, de scannelni is kell meg, es sajna a scanner bedoglott, majd csutortokon jon az uj csak.
GittaKép
Nagyon boldog szuletesnapot kivanok igy utolag isKépKépKép
Kerlek javitsal ki, ma vagyok a 8. cn-on. Pont utazaskor kellett ennek is megjonnieKép
DorisKép
Nagyon boldog voltam amikor meghallottam (elolvastam) hogy babat varsz, mar nagyon sok mindenen mentetek keresztul. Ti aztan igazan megerdemeltetek. Mint ahogy mindenki mas itt a topikbanKép Viszont nagyon sajnalom, csak az egyik pici zsakocska pulzal. Latod a termeszet mindig tudja mit csinal. Biztos, hogy ennek igy kellett lennie. Ezek utan mar a kistesot pikk-pakk osszehozzatokKép Nagyon boldog 8 honapot kivanok Nektek.
CatKép
Remelem, hogy meg nincs minden veszve, azert en meg drukkolok Neked. Te szoktad mondani, hogy amig nem jon meg, addig van remeny, ugyhogy ehhez is tartsd magad, ok? Kép
LanyokKép Olyan izgi, hogy most ilyen sok baba-lehetoseg vanKép Ugy izgulok, hogy mindenkinek osszejojjon. Meg nem tudtam teljesen visszaolvasni, es nem szeretnek senkit sem kihagyni, ezert MINDENKINEK drukk, aki ketsegek kozott vergodikKép
Aki meg mar tenyleg tudja, annak hatalmas gratulaKép
SzamoaKép
Gratula az eskuvohoz. Mar tudjatok mikor lesz pontosan? Biztos izgiKép Az eskuvon mar remelem 3-an lesztekKép
OrsiKép
Tablicskut nem lattam, most hogy allsz? Mikor kell nagyon drukkolni?
KrissiKép
Nagyon eltuntelKép Remelem azert, mert pihenned kell Kép jelentkezz majd.
Megyek par napot meg visszaolvasok.
Vica
vica72

Vica Kép
még csak az 5.cn.on vagyok (talán), de nem biztos, tehát a drukk majd késõbb kell. De nem akarok ennyire vele foglalkozni, próbálok lazítnai. És ez még csak az elsõ ciklus, olyan, mintha most kezdenénk csak a próbálkozást.(Azok a gondtalan elsõ hónapok Kép) Tehát úgy számolom, hogy 4 hónapig matematikailag is próbálkozhatunk, utána.. na arra nem gondolok Kép
Köszönöm a drukkot így elõre is.

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Lné!Kép
A magas prolaktin szintemre folyamatosan Bromocriptint szedek, de nem írok róla bõvebben, remélem neked nem lesz rá szükséged.
A stimuláció Serophene tablettával történik az 5. naptól 2x1 szem 5 napon át, aztán a 14. napon UH-n megnézi a tüszõket. Ha minden rendben akkor a 14. vagy a 15. napon Profasi injekciót ad, hogy megrepedjenek a tüszõk, és másnap akció! Ekkor kezdem el az Utrogestan tablettát, napi 1-et addig amíg megjön a mensi. Most hogy terhes-gyanús Kép vagyok, megemeltük napi 2-re.
Ez 3 cikluson keresztül megy és utána szünet. Ja, és az egész kezdete elõtt kaptam egy Gynevac injekciókúrát a gyulladások ellen.

Cat!Kép
Köszi az infót, igazán hasznos. Ma este (AndiKép jóvoltából!) már hüvelyi Utrot fogok használni.

Orsi!Kép
Köszi a drukkot! Pihengetek, különösen mivel nincs állásom több mint 2 hónapja, meg tudom oldani hogy feküdjek.
Még csak a férjem és anyukám tudja, hogy helyzet van, de õk is azóta minden nap többször elmondják, hogy pihenjek és ne idegeskedjek.

Doris!Kép
Ok, pihizek, neked is köszi a drukkot! Csak sima folsavat szedek, az Elevitet még nem próbáltam.

Leone

KépKép
leone

Jó reggelt Lányok!

Hagy kérdezzem meg, hogy sokan írtatok róla, hogy aki stimuláló gyogyit szed, annak Utrogestant is kell szednie. Én a 3. naptól szedtem 1 serophenet-t 5 napon át, de mellé nem kaptam semmit. Most, hogy talán babás vagyok, gond lehet, ha én nem szedek semmit? Második hónapja szedem a gyogyit.

Egyébként hülye az ember. Most valahogy semmit nem érzek, rosszul is aludtam, reggel a hõm leesett 37.15-re. Kicsit félek, hogy még se vagyok babás.
Tudom, hogy ártanak ezek a gondolatok.
Bella2! Ezügyben kezet fogok Veled. Én is örülnék most egy kis hányásnak, biztosabb jel lenne.
Doris! Pénteken 1/4 7-re megyek dokihoz. Õ majd megmondja, mi újság? Remélem, megerõsít.
Leone! Tényleg pihizz, és ne idekeskedj!
Cat! Nagyon drukkolok, még van remény!

Nelli
nelli2

Sziasztok!

Szamoa! Köszi! Kép
Leone! Éppen akartam kérdezni, hogy elfogyott-e már a hüvelykúp, de közben választ kaptam a kérdesemre. Kép Drukk-drukk! Kép Most minden rendben lesz! Kép
Nelli! Ne aggódj! És ne mérd a hödet! Kép A hányinger meg jönni fog. Kép
Cat! Azért még légyszives ne add fel, jó? Kép
Kismazsi! De gyorsan rohan az idö! Kép
Vica! Üdv. újra itt. Kép Sajnálom, hogy a legrosszabbkor jött meg a mensid! Kép
Orsi! Semmi stressz, ez így helyes! Kép Párodnak vissza kell menni valamikor?

Lányok! Az én pocakom szerintem napról-napra nö. Babóca szerencsére nem panaszkodik, hogy nem bírok hízni. Kép Már most alig tudom felvonszolni magam a 4.-re. És lift nincs. Olyan jó, hogy így beindult a babaesö! Kép Ezt a csodálatos érzést elöbb-utóbb mindenki meg fogja ismerni! Na, befogom a csöröm!

Szép napot!
Andi
andi28

Andi Kép
De jó, hoyg nõ a pocid Kép A páromnak 3 hónap mûlva kell visszamennie, akkor is ha megfogan a baba, és akkor is ha nem. Ha nem, akkor nekem is mennem kelle a hõgörbékkel.

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Szép Jó reggelt Mindenkinek!

Örömmel olvasom hogy milyen sokan vannak akiknek valószinü babóca van a pocijukbanKépnagyon drukkolok mindenkinekKép

Velem semmi új hír nincs ma vagyok a 8 napon de én ezt nem értem ugyanis tegnap este csináltam egy próbát hogy van e peteérésem és az kimutatta hogy van,ugyanis páfrányos lett a mikroszkópom.
Én ezt nem értem, ma felhívom a dokimat és elmegyek hozzá hogy nézze meg biztosan átjárhatóak-e a petevezetõk,annyira izgulok hogy valami nemstimmel velem.
Miért nem akar összejönni a babucikaKép lassan már kezdek nagyon nagyon szomorú lenni hogy nekem nemsikerül semmi az életben,hiszen annyira vágyom már egy kisbabáraKép
Na jó nem untatlak titeket a fájdalmaimmal.
Millió pusz mindenkinek, majd még jövök

Alice
Alice

Sziasztok
Bekéredzkedhetek a táblába én is? Kinek és milyne adatokat kell megadni?
Köszi Gigi Kép
gigi1

Sziasztok Lányok!

Sajnos nincs idõm visszaolvasni benneteket. Sajnos megint problémák voltak nálam. Elkezdtem egy kicsit barnázni és görcsöltem nagyon, így most megint nem dolgozhatok. Szerencsére a babának nincs baja. Internetem nincs otthon, de továbbra is drukkolok mindenkinek, hogy sikerüljön a babóca.Kép
Majd néha benézek, ha lesz rá módom.

Puszi
Laura
Laura (laura2)

Alice! Azért vagyunk, hogy kiadd magadból a bánatod, és a magunk módján tudjunk segíteni. Igenis lesz babád, nemsokára!
Az fura, hogy a 8. napon van pé-d.

Nelli
nelli2

NelliKép
Húúúú akkor nagyon termékeny vagyok KépKépKépKépKép csak tudnám hogy miért nem sikerül.
Azért ma este is megnézem mégegyszerKép de régebben is néztem és akkor is legalább háromszor mutatta ki hogy van peteérésem.

Lehet hogy halucinálok Kép ez már a korral jár nállam ? Kép

Alice
Alice

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: