Sziasztok lányok!
Hát, már megint tök rég nem voltam, pedig most ráérnék, elvileg. Ezzel szemben állandó ügyintézés az építkezés miatt. Tegnap pl. elmentem reggel itthonról, 8-ra ment baba bölcsibe és fél 5-kor kerültünk elő, addig: bank, építkezés, anyagrendelés, stb. Közben millió egy telefon. Hűűű, de szar lehet vállalkozónak lenni, mert akkor ez még csak hatványozódik.
Nagyjából azért olvasgatok mindent, úgyhogy rögtön meg is kérlek benneteket, ha kivonulás a jelszó, akkor engem se hagyjatok ki, mert fél - 1 éven belül szeretnénk kisbabát és akkor nagyon-nagyon sok időm lesz, hogy itt aktívkodjak.
Ezzel kapcsolatban olyan sok mindent történt, de ha most mind le akarnám írni, akkor tutira nem olvasnátok el a hsz-om, olyan hosszú lenne. Meg amúgy is...

Mármint amúgy is hosszú.
Ja, és támogatom, hogy ne itt irogassunk. Azért korábban, tényleg úgy belemásztunk a dolgokba, elég őszintén jöttek-mentek az infók, a vélemények. Most már korántsem, azóta a bizonyos eset óta.
Felvételizőknek szívből gratulálok, de írjátok már meg, kit hová vettek fel és milyen szakra, mert erről lemaradtam! És mind tandíjmentesek lesztek?
Névnaposoknak és szülinaposoknak is sok boldogságot, bocs, hogy utólag!!
Dorkamama!
Nagyon köszi, hogy írtál magatokról! Megnéztem az albumos képeket is, tényleg nagyon édes a csaj!!! Nálatok tesó-projekt?
Jobbulást a bébinek!
Jolka! Tündi!
Túl a nyaraláson? Olyan ügyesen csináljátok!! Én a tavalyi Eger óta be vagyok fosva a mostani utunktól. Ráadásul onnan nem is lehet 1-2 éjjel után hazajönni, csak úgy, mint Egerből. Mondjátok már, hogy csináljátok, hogy nem fáradtok el a gyerekkel? És hogy alusszák át idegen helyen az éjjeleket? Biztosan én vagyok a bénaság, de én tavaly kipurcantam, sőt még rajtam kívül 2 felnőtt.
Olyan rég találkoztunk! Szervezzetek már egy erdei játszóteres randit! Jó a délelőtt is, akkor nem megy Flóra majd bölcsibe!
Jolka!
Minden oké? Látom, nevet még választottatok. Nekem is a Máté tetszik egyébként a fentebbi kettő közül. Fiúnevet amúgy is olyan nehéz választani. Nekem Csabi a régi magyr nevek megszállotja, úgyhogy remélem, lányunk lesz majd, mert nem akarnék Huba, Hunor,Zétény és hasonló neveket a gyerekemnek.
Nem tudsz vmit pesti Áginkról?
Tündi!
Hogy álltok a lakásbiznisszel?
Ja, és megtennéd, hogy átküldöd nekem a címet vagy internetes címet, ahol laktatok. Most spec. nem nekem kell, hanem egy kedves barátnőmnek, de már meg kellett ígérni a kisasszonynak, hogy jövőre mi is Balcsizunk.
Petra!
Hazaértetek? Jó volt?
Mondta köműves úr, hogy volt itthon Krisztián, kicsit meg is lepődtem. Jövő héten rakja az üvegtéglát, úgyhogy majd szükségünk lesz rá. És azt sem tudom, hogy tudnánk megköszönni, hogy eddig is tároltátok nekünk. (Na, majd, ha kiköltözünk, akkor nyitunk egy vacsorameghívással.

)
Boti Anitája!
Neked még nem gratuláltam a diplomádhoz, ügyes vagy! Folytatás? Te meddig tervezel maradni Botival? Vagy rögtön egyszerre szeretnéd majd a kettőt letudni?
Mi is strandoltunk a nagy melegben, hol T.lökön, hol itt a tavon. Nekem előbbi, családnak és Flórának utóbbi jött be jobban. Színünk persze nincs, mert mi folyton kenjük magunkat. Flórát végig 50-sel. Én nem bízom már a napocskában egyáltalán, ráadásul az én szeplős arcom és bőröm is gyűlöli. Remélem, Flóra nem örökölte, mert akkor ő is fog vele szenvedni. Apuka hála istennek egészségesebb bőrű.
Tényleg vicces, de vakítóan fehérek voltunk a strandon a sok néger magyar között. Mondjuk hihetetlen, mennyi ember szereti magát túlégetni!!!
Flóra jól van, tegnap ünnepelték a bölcsiben a névnapját. Volt buli: zene, tánc, édesek voltak. Itthon vasárnap, nálunk, a lyukban...

De előbb-utóbb lesz jobb is.
Nagyon ügyesen fest, ez a legújabb mánia: nem keveri össze a festékeket, igyekszik nem kimenni a vonalból, és ízlésesen használja a színeket. Egész nap mondja a dalokat, mondókákat, cuki. Mostanában fodrászkodik is, jön fésül engem is, az apját is, csatokat pakol ránk, Csabinak is a rövid hajába, gondolhatjátok, milyen mókás.
Szeretne vonatozni, valamikor még erre is sort kell kerítenünk. A buszt is imádja, bár egyszer, nemrég elestem vele, mert mindenki rögtön pattant, hogy átadja a helyét a gyereknek...

Ugye halljátok a hozzá tartozó hangsúlyt?!
Jujj, ezer bocsánat, ez a vége, ha soká nem írok. Most szégyellem magam, pedig még képet is akartam küldeni Flóráról.
Üdv mindenkinek: Csilla