A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Votív! ezek szerint nálatok is... vmi front jön vagy mi a szösz?

Zsanci! Végre megtaláltam a szüléssztoridat. :lol: Meghatódtan örülök. :D S ebből is tanultam... 8)

Deniét még mindig kutatom :? :oops: , de ded már követel maga mellé. Jószakállt!
gödibarbi

Votív! köszönöm neked is naptártipit.
gödibarbi

sziasztok,
megjottunk a balcsirol, hatalmas 2 napos nyaralasunkbol :lol: nagyon klassz volt, jol ereztuk magunkat, ezer eve nem usztam a balatonban... most feltoltekeztem ujabb ezer evre... :lol: B is nagyon elvezte az egeszet, igaz vegulis o a balatonban furdozest kihagyta, viszont a medencebol (amiben szinten nem ert le a laba) alig lehetett kihalaszni. a kis viziszorny ;)
holnap visszaolvasok, de most zuzok be az agyba, mert alvas az nemigen volt
allatkertezes remelem jol sikerult :) tapir van? :lol:

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

Hah, mire végig olvastalak titeket, addigra eltűnt Mindenki :lol:

Mégis csak van netünk, bár azt inkább ne firtassuk, h hogyan :oops: :mrgreen: Sokan elfelejtik a wlanjukat titkosítani.

Tinu,
Mozizás rulez, remélem összejön :) Shrek3 szerintem nagyon jó, bár az elsőt semmi sem übereli :lol:

Zuzi,
Komolyan? Pannusnak nem jön be a kajcsi, mintha magunkat látnám :lol:
Most, h még sem költöztök egyenlőre, nem gáz? Már mint még nem vagytok dobozolva?

Ruz,
Az a lényeg, h Bendinek szuper volt a nyaralás :lol:

Lindi,
Barnid hihetetlen jóképű pasi :D Röhögés kép nagyon tuti :lol: Húh, de durva Bajni súlya, mi még mindig 8 kiló alatt vagyunk és 8 hósak :shock: :D

Fú, de szupi lehetett az állatkert, na majd legközelebb :D Bár azért annyira nem panaszkodom, végre apával úgy igazán egymásra találtunk :mrgreen: Ezért már megérte a kiruccanás :mrgreen:

Leni,
Csöcskupak :lol: viszont szupi, h nélküle is megy már :D Nem semmi Ignácod súlya :shock: :D

Indi,
Milyen durva emberek vannak :shock: :cry:

Zoo-s képek csoda jók :D

Annáknak és Pannáknak NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT utólag is!!! :D

Votiv,
Szupi lehetett a bál :) Ezért megdobálni, ne viccelj!!! :wink:

Johi,
Én sem hinnék az időjósoknak. Lányod dumája haláli :lol:

Nuk,
Én benne vagyok az alternatívában esős időre :wink:

Kép Kép
curse

Rec,
Jól hangzik a feltöltödés :D Viziszörny :lol:

Mi nagyon élvezzük a kiruccanást, Adél még soha sem aludt ennyit éjjel és nappal :D Annyira új, sok infot kap, h totál elfárad benne :D Arról már nem is beszélve, h a rokonság meg a barátok totál körbeugrálták eddig, szóval nagyon jó dolga van :D

Na azt hiszem én is lépek aludni, jóccakát!!!

Kép Kép
curse

Recca :) Képzeld, internetetek folyamatosan be volt jelentkezve a két nap alatt, én meg itt írogatom az üziket - lehet, hogy egy ismeretlennel társalogtam?

Tapír van, oylannyira, hgoy a napokban hallottam a rádióban, hogy kistapír született, de végül nem láttam - a lajhárt se sikerült :(

EZekkel a kiskocsikkal csak egy baj van: Mindenhová beviszik őket, aztán nem lehet a szők belső folyosókon közlekedni. Mi például a majomházba beszorultunka babakocsival, mert egy ilyen kiskocsizó anyuka nem bírt a járművével :lol:

indianyo

Sziasztok!

Hazajöttünk anyukáméktól! Visszaolvasni csak kicsit tudtam...ha jól látom Macs még egyben :) , az állatkertezés meg nagyon jó lehetett! :)

Lindi!

Kaposvárra mikor mentek? Mi is arrafele megyünk majd vasárnaptól!:) Jó messze van!
Aranyosak a képek Barniról és Grétiről!

Votiv!

Shang gungról lenne még kérdésem!
Melyik linket ajánlottad múltkor? Ahol Te is voltál tanfolyamon?
Mert az egyiket felhívtam (a második link), ott 15 ezer egy tanfolyam, szombati napon van és egész napos! Ez volt az?

http://sunary.netgalaxy.hu/shanggung.htm

http://gportal.hu/gindex.php?pg=1381448 ... f0a93b0fa3

Hétfőn hánykor lesz a tali Johiéknál???

ILdi
ildi76

Na, itt is szünetelt a net, de hogy mitől?? Mindenkinek szép hetet, ha már nem írnék, bár csak holnaptól nyaralunk, de azért ki tudja. :)

Nuk, szalagod über alles, le ne cseréld!!! :D

Eszter egész este azt énekelte, hogy "-Nekem a Balaton, nekem a Balaton, nekem a Balaton..." hát igen, a riviéra az egy bonyolult szó. :lol: :lol: :lol:
Na el pakolni, mert nekem is! :mrgreen:

neet
neet

Állatkertezés király lehetett, a képek nagyon klasszak!!! :D

Pocak, Zuzi, Ruz :) Drukk a ciciről leszoktatáshoz!!

Zsan :) Fotóalbum leporolása rulez, képek szuprek :D

Johi :) Persze hogy kérünk térképet! :lol: :lol: dolgozó Fannika :D :lol:

Lindi :) Gyerkőceid nagyon édesek, Bajni nagyon édes baba!

Curse :) Szuper, hogy jól sikerült a kiruccanás! no meg az egymásratalálás apával :wink: :lol:

Leni :) Éljenek a szép súlyban levő fiacskák :D Az oltást hogy viselte Igi?

Votiv :) Bálozás, de király! kár, hogy nincsenek képek :( És takinő mit csinált, hogy mennie kell? besöpörte a koszt a szőnyeg alá? :wink: :lol:

Neet :) Jó nyaralást Nektek!

Ildi :) Pontos időpont asszem még nincs megbeszélve, csak a délután a hétfői bulira :wink:

Nálunk meg vendégjárás van a napokban, tegnap is jöttek, ma is jönnek, meg holnap is... na de hétfőn mi megyünk! :D :lol:

Kép
Kép
denizsa

Votiv :) Küldd ide a taksikát, majd tőlem megtudja, amit ekll, mostanában úgyis folyamatosan konfrontálódom mindenkivel. Bár neked jót tenne egyszer úgy istenigazából megmondani valakinek a frankót :wink:

indianyo

Denizsa, az oltásnak eddig szerencsére nulla következménye, le is kopogom gyorsan! Persze, mikor beledöfte a doki a tűt, vinnyogott kicsit - úúúgy sajnálom őket ilyenkor....

Bp Zoo ma megvolt nekünk is és csuda klassz élmény volt, tényleg megéri elmenni :P

A hétfőn talizóknak szuper időt és még szuperebb együtt töltött órákat kívánok!!!!
leni

Sziasztok lányok!

Igaz nem vagyok állandó tag nálatok, de mivel már kértem tőletek segítséget, úgy gondoltam megírom mi történt velünk.
Sajnos a 11. hét végén kiderült, hogy PARTIALIS MOLA terhességem van. Egy daganat kezdődött el fejlődni, ami a most még egészséges babát, később megbetgítette volna, így sajnos el kellett venni a kisbabánkat. Amikor utoljára láttam 5.8 cm-es volt, és gyönyörű szívhangja volt :D
Jól mwgsirattuk, én még most sem tudok mit kezdeni azzal az ürességgel, ami kialakult bennem. Nem tudom felfogni, hogy egyik pillanatról a másikra nincsen. Pedig a műtét napján már pont a 12. hétben lettünk volna.
Az orvosom nagyon aranyos, és nagyon erős bizalmam van iránta, nagyon jól sikerült a választás, Dr Barna Péternek hívják, és mint többen is írtátok nagyon édi és vicces ember. Találkoztam Dr Urbán Mártával is, ő is nagyon kedves, és Fülöp doktorral, ő is nagyon édi :D
Aki voszont egy g@ci f@sz (már elnézést, hogy ilyen vulgáris vagyok!!!!) az dr Szánthó József. Véletlenül neki kellett beadnia a műtét előtt a tágítót, azt sem tudta ki vagyok, és miért vagyok ott. Megkérdezte hogy mikor mensiztem utoljára, és amikor kiszámolta, hogy 3 hónapos terhes vagyok, akkor megkérdezte, hogy miért vártam mostanáig az abortusszal?????? :evil: :evil:
Szerettem volna lerúgni a fejét, majd ezek után kioktatott, hogy ne hívjam gyerekenek a babámat, mert az még csak egy magzat. Lehet hogy orvosilag ez így van, de nekünk ő volt a legfontosabb a világon, de ennek ellenére sajnos elveszítettük.
Ami most elkeserít az az, hogy még legalább fél évet kell várnunk az eredményektől függően, hogy újra próbálkozhassunk :?

Volt közületek valakinek vatélése, vagy abortusza?? Mennyi időt kellett várnotok utána? Bár nálunk speciális a dolog, de ezt most hosszú lenne leírni (lsd MOLA terhesség)

Egyébként a szent imre kórház szuper, és mindenki nagyon kedves volt velem :D
boo

Szia boo!!!
Annyira sajnálom, ami veletek történt!!! :cry:
A vetélés utáni dolgokhoz nem értek, eddig mázlim volt.
Ellenben a tágítót beadó egyénről (nem tudom orvosnak nevezni, számomra ő már csak egy hentes marad), megegyezik a véleményünk. :evil:
És ezennel elnézést kérek az összes szakmáját magas fokon végző, hozzáértő, lelkes hentestől. Dehát nekik sem kell sokat törődni az állatok lelkivilágával...

Remélem mihamarabb örülhettek egy egészséges babának!!!!!
Kitartást, sok sikert és sok szerencsét kívánok hozzá! Szeressétek egymást addig is! :wink: :)

"Utamon csillagport verek, szabad vagyok, mint kisgyerek, ha magában énekel." Sz.Á.
Kép
Kép
leni

Boo! Én nem vagyok jó szavakban :( Remélem, a daganatot sikerült megszüntetni! Kívánom, hogy hamarosan újra babázni gyere közénk! Ha nem fájdalmas, akkor maradj velünk!

Az illető gf minősítésében ezen a topikon mindenki 100 %-ban egyetért :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: És mikor rúgják már ki végre, hogy ne gázolhasson bele több ember lelkébe??????????????

indianyo

Boo,
nagyon-nagyon sajnálom, borzasztó dolog elveszteni egy kisbabát, akit vártunk :( :( :( Nálunk három baba ment el, szintén első trimeszterben, de ők valószínűleg betegek voltak.
Várakozási idő: műtét után orvostól és helyzettől függően nagyon sokfélét mondanak (1 ciklustól a fél évig), általában 3 ciklus kivárást javasolnak, ez alatt biztos helyreáll a hormonháztartás és a méhnyálkahártya.
DE a te eseted speciális, így lehet, hogy a 6 hó a mola miatt van, sajna ezt nem tudom. Mindenesetre soksok erőt és kitartást! :)
SzJ :evil: :evil: :evil: :evil:

Sziasztok, hazaértünk, nagyon jó volt, sokat pihentünk, gyerekeket nagyszülők futtatták és viszont :lol: Úsztunk a Balatonban, Dóci egész mélyre bemerészkedett, Marci maradt a pancsolóban, kicsit félelmetes volt még neki ez a nagy víz. :)
HP7-et kiolvastam, mindent tudok 8) még egyszer: ki kért privit a végéről? Nukra emlékszem, de ki még? :)

Látom, Macs még egyben, és tökjó lehetett az Állatkertben, mi Veszprémben szinkronállatkerteztünk, és végre láttam prérikutyákat közelről 8)

v
kisün

Boo:
Nagyon sajnálom, ami veletek történt... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: És az "orvos(?), akit nem nevezünk néven" :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Kívánom, hogy amint lehet, újra örüljeteket egy BABÁNAK (nekem sem magzat volt, sőt szedercsírának, meg zigótának sem neveztem soha... :lol: )

Lányok, nagyon be vagyunk lassulva...
Ma kitakkeroltam, vásároltam, meg most jöttünk haza a bratyóm szülinapi-kerti-partijáról. Réka elég nyűgi volt, szinte csak nálam maradt meg. De mondjuk egész nap ilyen volt, rendesen el is fáradtam... Biztos valami front, meg a szél.

nukada

Boo! Sajnálom amin keresztülmentél. Még írnék...
+++++++++++++++++++++ nektek
S gratula hogy nem rúgtad le a fejét a kinemmondjuknevűnek!

Nuk! Te találtad meg a dokijainkat az iwiw-en? Hol?
Nekünk a mai nap nyüffnyüfftéren már kicsit jobb volt.

üdv újra minden nyaralásból visszatértnek. képeket!

Nagy dolog történt nálunk tegnap éjjel! :D Angi szokás szerint felkelegetett, s reggel 4ig mindannyiszor csak megölelgettem, s visszaaludt (számszerint 3x, ami átlagos). Nem kellett neki cici! :lol: Remélem nem boszizik meg a topik, s ez legalább már így marad :wink: .
gödibarbi

most azért nincs avatarom, mert újat akartam készíteni (Akata :lol: ), de nem sikerül :( paint-ben rossz minőségű lesz, irfan-ban pedig fekete-fehér. és most pont elegem van tovább felfedezni.
gödibarbi

Barbi :) Küldd ide, mindjárt megoldom, még látok :)

indianyo

Indi! :lol: égek :oops: , de küldöm.
gödibarbi

Indi! yahoo-dra
gödibarbi

Boo :) , sok erőt a dolgok elviseléséhez. Nekem a harmadik BABÁM halt el, igaz ő már az 5. héten, és ezt követően kellett "befejezni" a terhességet, és a mi H-nkban volt annyi, hogy legalább a nem "sima" abortuszosokat külön szobába tették, én mégis sokszor úgy éreztem, mintha... Nehéz ez. Szóval engem várt itthon két remek srác, és mégis borzasztóan sírtam a műtét előtt, az utsó pillanatig reménykedtem, csak elnéztek valamit. És nekünk is fél évet mondtak, nos a műtétet követő 8. héten fogant Lorci, aki most 15 hónapos tökéletes baba. (persze, nálam "csak egy sima" elhalás volt, a te esetedet én nem ismerem, csak kérdeztél) Ha tehetitek, utazzatok, kapcsoljatok ki, sirassátok meg,(én állítom, el is temettem az én aprómat) aztán arccal előre amint lehet. Egyébként valaki azt mondta, hogy ő azt hiszi, a babóca lelke nem ment el, velük maradt és várt még a megfelelőbb pillanatra amikor aztán valóban találkozhattak (és meg is történt, ma már 7 éves).
Nekem ez akkor sokat segített, de igazán csak akkor nyugodtam meg, amikor újra éreztem a pocakomban a picurkát.

És miért is ne mondjuk ki a nevét az "orvosnak"? Óriási betűkkel ki kéne írni, hogy senkinek még csak eszébe se jusson egy ekkora vadbaromra bízni a saját és babája életét. Ez nevezi magát orvosnak? Még csak embernek se hívnám. És én biz nem lettem volna ennyire belátó. Ha le nem is rúgtam volna (dehogynem :twisted: ) a véleményemet megmondtam volna. Mi az, hogy "csak" magzat? A vadállat!!!!!!!!! Én emlékszem a 12 hetes uh-kra, hogy mindene megvan a picurkának, az orvosom ki is emelte, hogy és ilyenkor még engedélyezik az abortuszt. (ő nagyon nem szereti) És különben is, annak hívod angyalkátokat, aminek akarod! Mi az a semmi köze hozzá????!!!!!!!! Persze egy gyászoló kismamába még bele is kell rúgni. Hülyeállatvadbarom. AAAAAAAAAnnyira mérges vagyok!!!!!! Uffff.

De te BOO amennyire tudsz, nyugodj meg, és tényleg gyere, ha nem nagyon fáj, és a jóhírt (amit amint lehet kívánok) oszd meg majd velünk. Sok+++++++++++ és puszi nektek. :)
zsugyu

Barbi :) nincs mit, szívesen! ha igaz, már vissza is ért hozzád. az én gépemen van a windowsnak egy képnézője, amivel szerkeszteni 3 féleképpen is lehet a mérete, nagyon egyszerű és gyors.

indianyo

Mármint Microsoft Picture Manager. szuper, szeretem.

indianyo

Indi! igen. köszönöm!!! :lol: az okosságokat is :lol:
s amint látod jó lett :lol:
gödibarbi

Barbi :) szívesen :)

Jójcakát, jó nyaralást, Neetéknek majd integetek, Zsuzsiék meg ugorjanak el pancsizni egy nap hozzánk Bszemesre - előre szólok, hgoy ne legyen panasz a hirtelen ajánlatra :lol: :wink:

indianyo

Boo,
nem tudok milyen emotikont tenni, kifejezni mennyire sajnálom...

Zsugyu parancsolj: :D SZÁNTHÓ-t itt mindenki utálja, nyilván nem véletlen.
Soha senki más orvosra nem mondunk rosszat, lásd az előző pár oldalt - ezt ott kifejtettük.
Nagyon szomorú ami veled történt, de remélem hamarosan vigasztalódtok!

Indi,
Holnap irány a Balcsi? :D Állítólag csütörtökktől megint jön a rettenet meleg... az viszont a vízben jó :)

Irigyirigy Neetre, mert már a Balcsin van. Mi 13-án megyünk 1 hétre, remélem kitart a jóidő.

Votív
Zú után Anna bál? :roll: vagány! :D

Kisün,
csak irigyelni tudom aki úgy tud burkusúl, hogy egy vastag könyvet ilyen gyorsan kivégez. Nekem ez sokkal tovább tartana, úgyhogy megvárom a fordítást :wink:

Rec,
van tapír :)

Kép
akata

Barbi,
micsoda avatar! :D

Kép
akata

Indi! töltődjetek :lol:
gödibarbi

Kata :) Jaj, csak hétfőn megyünk, mit köszöngetek itt előre :lol: De jó lesz, házikóban két rosszcsont kölök, mi meg ülünk és gyönyörködünk.

Nálunk viszi a bútort a szél a kertben :shock:

indianyo

Indi, :lol: te hirtelen. Köszi, lehet, hogy meglátogatunk, ha igen, akkor a jövő hét utáni héten, és előtte mindenképp telefonozok. És igen, én ilyen szöszmötölős, rákészülős típus vagyok. Mindig is irigykedve figyeltem a spontán embereket, igyekeztem is kevésbé tervszerű lenni, na de Pestre vezetni, gyerkővel, na azt azért nem fogom máról holnapra abszolválni. :lol:

A nyaralóknak jó nyaralást! Mi most egyelőre itthon leszünk, majd 2-3 hét múlva megyünk a mátraljifaluerdőszéli nagymamámhoz, aztán egy picit Zalakrosra. És már meg is jelenik a szeptember. :?
zsugyu

És igen, Barbi, ez az avatar óriási.
zsugyu

Sziasztok.

Gyors bekukk....
pénteken nem volt gépem :(
Ma eljöttünk anyósékhoz kicsit, aztán itt is ragadtunk :roll:

Azért jöttem, hogy minden Anna, Anikó és az öszes rokonneveket viselő csajoknak BOLDOG NÉVNAPOT kívánjak!!!:)
És Votiv,
Ha Lilinek most (is) tartjátok a névnapját, akkor:
Boldog első névnapot Neki is és sok puszi! :)

Na L. Fiam ma este neagyon sírt :( Igazi könnyek hullottak :roll: Aztán bealudt szépen.... Szerintem a front miattt, vagy nemtudom :roll:

Ja, és tegnap mérték a legényt 4500 gr. :shock: Egy hónap alatt másfél kiló....... tyú, az annyát :lol:

Képek szuperek :)

Leni,
éljen a közvetlen szopi!!!!

Indi,
milyen hernyók az emberek.... :evil: :evil: :evil: (fulladozó gíerek)

Most télleg L, mert zombi leszek.... 8)

Mása
szmagdi

Indi,
(fulladozó gYerek) :oops:
szmagdi

Indi, es valaszoltam is? :lol: (egyebkent szinte mindig megy...)

Johi, igen, jo a hetfo nekunk is :) irok mailt

Indi, Kata, huu ez esetben mindenkepp el kell mennunk mielobb nekunk is az allatkertbe :lol: (foleg, h ez lett volna a fijju 2 eves szulinapi ajandeka... :oops:)

Boo, sajnalom, ami veletek tortent, sziven utott a tortenet :( drukkolok, h mielobb bekoltozzon egy baboca! :)

Barbi, szep az avatarod :)

ja es tok utolag, de boldog nevnapot Pannainknak! :)

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

Recca :) Tapírlelőhely a marák-lámák kifutójában, de most a kistapír miatt nemtom. De feltétlenül el kell menni - és hát Bének is fognak tetszeni a felújítás miatt mindenhol jelen lévő traktorok-kisteherautók, lovasszekerek etc :)

Nem válaszoltál, ez is gyanús volt :lol:

indianyo

tegnap sikerult jol kibabralnom magammal, de egyertelmuen en voltam a hulye
bedugva felejtettem a szivattyut, B meg bekapcsolta, es elkezdett locsolni. mire eszrevettem, mar jo ideje folyt a viz. de nem is ez volt a baj, hanem az, h az agyagos, saros viz pont a kutba folyt vissza... ilyen voltam :cry: :cry: :cry: eddig azert legalabb annyi a vizunk volt, h furdeshez, ruha-kilogyboleshez.... most mindenhez hozni kell. meg ez sem lenne baj, ha nem emelkedon kellene felcigolni... nem ragozom inkabb... tegnap baromira szerencsetlennek ereztem magunkat... ma jobb egy kicsit. igaz meg csak most indulok az elso adag vizert... ;) :lol:
recca

Recca :) ez a vízhelyzet rettenetes :( na tényleg nyerjünk már a lottón!!!

indianyo

Recca :) Most kapcsolok: akkor mosás is kézzel megy nálatok? Az ivóvizet már tudtam, de hát pelenkát-gyerekruhát kézzel mosni ( nekem se régóta van mosógépem, de azért Dominóra kézzel mosni a sáros ruhákat ááááá)

indianyo

Indi, pelenka szerencsere mar nincs, es - a melegnek koszonhetoen - a ruha-hasznalat is minimalis. es hetente-kethetente anyamnal tudok mosni egy mosogepnyi adagot. a tobbivel megbirkozom. bar igy, h hoznom kell a vizet, mar nem annyira vidam. de vigasztal, h ez igy egy igazan kornyezetbarat es villanyszamla-csokkento uzemmod :lol:
egy lotto-otos azert elviselheto lenne :D
recca

Lányok!

Nagyon köszönöm a vígasztaló szavakat. Olyan sokat segít, hogy együttéreztek velünk.
A f@aszkalapról annyit, hogy beszéltem a proffal, azt kérte, hogy írjam le neki ami történt, és beszéljünk róla, mert neki fontos, hogy tudja mi történt! Hát ezt meg is fogom tenni :evil:
És azt is meg fogom kérdezni, hogy ha ennyi panasz van, akkor miért is nem váltak még meg tőle????
boo

Sziasztok!

Boo!

Sajnálom a történteket! Engem is nagyon felbosszantott amit írtál! :(És nagyon klassz, hogy teszel valamit ez ellen a helyzet ellen! Mert pont azon gondolkodtam, hogy biztos nagyon sok mindenkinek volt rossz tapasztalata ezzel az orvossal kapcsolatban, de senki nem mer tenni ellene vagy jelezni és így nem is változik semmi! Írj majd, hogy mit reagált a Prof! És kívánom, hogy mínél hamarabb rendbejöjj és újra babát várhassatok! Sok +++ nektek!

Recca!

Vízhelyzet! :? :( :(

ILdi
ildi76

Boo :) Hát igen, pedig itt aztán mi nem is rejtjük véka alá a véleményünket és ezt a fórumot a kórházban is olvassák ám! Úghogy ha nagyon akarnák, már tehetnének valamit bőven :evil:

Recca :) ez olyan rossz, hogy már jó :lol:

indianyo

Boo!
kimondhatatlanul sajnálom, ami Veletek történt :cry: ÉS lécci tudósíts minket, mi lesz ezzel a szeméttel, hátha, végre kirúgják! :twisted: (miért megy nőgyógyásznak olyan, aki ennyire nem tiszteli a nőket? :twisted: )

Curse!
Kajatémában ugyanott tartunk, ahol egy hónapja, örülünk, hogy nem köpködi ki, és nem zárja össze a száját :lol: De a múltkor már akartam feltenni egy fotót, (csak ezen a laptopon sincs program, hogy lekicsinyítsem :twisted:), ahol a kezünkből eszi a barackot, na azt imádja! Rácuppan egy egész barackra és szívogatja a levét :mrgreen: De tudod, nekem B-hez képest ez szuper evés :lol:

Recca!
Vízhordás, kézzel mosás :shock: :shock: :shock: Bár Te mindig jó voltál extrémsortokban, szerintem csak én vagyok nyápic :mrgreen:

köszöntéseket köszönjük!
:D

Kép
Kép
zuzmo1

Recca! Vízhelyzethez: +++++++++
Ja és kihagytad a pozitív oldalról a fizikai erőnlét/egészséges :mrgreen: .

Indi! az én gépemen nincs ilyen progi. Xp-m van.

Zuz! Barackcuppogós Pannus édes lehet! :lol:

Boo! szerintem is írjál a profnak!
gödibarbi

Boo: nagyon nagyon sajnálom, ami veletek történt. Remélem a várva várt babóca nagyon hamar összejön. A Szántóról én eddig csak rosszat hallottam, úgyhogy igen is írjál a profnak, mert ez a pasi az elmondások alapján nem teljesen normális. +++++

Recca: irtam én is mélt....

folyt köv... ébredés van.
J

Kép
Kép
johanna1975

Recca: jaj de rossz lehet víz nélkül, én attól a pár naptól is megőrültem. Remélem azért valahogy rendeződik a dolog.
(Holnap nálunk zuhizhatsz egy jót, ha gondolod:-) és nem veszed bántónak a felajánlást... :lol:

Nuk: tök jó az ötlet, akkor majd kérnék szépen én is egy címet és egy kis segítséget, hogy hogyan is jutok oda.

Jaj, annyi mindent akartam még, de nem enged a ded írni...

Holnap remélem nagyon hogy jó idő lesz, mert én már nagyon rákészültem a dologra. Várunk mindenkit sok szeretettel és bocsántat, hoyg ilyen bénák vagyunk, hoyg csak jó időben tudunk fogadni.... :cry:

Zsan: Ti jöttök? Mert nem kértél címet... vagy tudod?

Kép
Kép
johanna1975

Nekem hetek óta fáj a torkom nyeléskor, egyéb tünetem nincs, mi lehet az oka? = (Na jó, tudom, hogy lenyelni dolgokat nem egészséges :lol:)

indianyo

sziasztok,
Johi,
igen, én tudom hol laktok!!!

Boo,
én is rettenetesen sajnálom, ami veletek történt, mielőbbi babavárást!!! de ne csak a profnak irj, mert sztem az kevés, hanem a betegjogi képviselőnek, a kórházban ott van a neve majdnem minden falon.
és BP meg akkor tényleg rendes, már ez is nagy szerencse.

Leni, Neet,
jó nyaralást vagy elmenést vagy akármit!

Barbi,
nagyon köszi, amiket irtál, igazán jól esett!!! És új avatarod rulez!

hétvégén Baján nyomtuk...

ééééés,
today's the day, we'll say: "I do" and we'll never be lonely anymore...
8) 8)

Party, party, party...Kép

azt beszéltük Levivel,h talán a tizedik évforulón már esélyünk lesz kettesben ünnepelni. Ma ittunk egy kávét a Riverside pubban, elhoztam a blokkot, mert rajta van a dátum...mondtam, berakom az emlékkönyvbe...HEHEHE...
ez a mai még csak a hetedik, miért is esnénk túzásokba...?
utoljára a másodikat sikerült megünnepelni... 8)
akkor még Bnek volt majd' két hete a pocakban... most meg akkora a khmmm.. szája... :lol: :roll:

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

ez itten B tickerje:

Kép

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: