Sziasztok,
lányok, én is sokat gondolok rátok, hogy nemsokára taliztok!

Képeket akkor tényleg kérünk, jó sokat, ha lehet!
Silka,
nagyon örülök, hogy találtál dokit és rendezödtek a dolgok!
Miléna,
te pedig pihizz, ne parázz, úgyis jön majd Zétike, ha jönni akar és jönnie kell, most már nem lesz gond!
Timi26,
csatlakozom Emeséhez, naggyon jó eséllyel indulsz a második topikbabára!!
Beke Andi,
tényleg nem érdemes ilyen adatokat összehasonlítgatni. Ha az elsö csemetéd is picur volt, szerintem nem várhatod most a másodiktól, hogy óriás lesz. Na persze egy picit azért nagyobb lehet, de szerintem alapjában véve azért hasonló paraméterekkel fognak világra jönni. Ha meg a doki szerint minden rendben, akkor az így is van! Nyugi! Az én porontyom sem volt egy díjbirkózó, most meg olyan magas és fejlett, hogy mindenki idösebbnek nézi. A mostani manót sem várom nagyobbnak, max. pár dekával.
Hozzáteszem én is pici vagyok ( 154 cm

), a születési paramétereim pedig egy 33. hetes babáéval voltak azonosak: 2100 gr. 42 cm.

és tessék, most mégis itt vagyok egészségesen! Szóval no para!!!!
Muffin receptek nagyon jók, de én sajna nem sütök, semmit sem, mert csak én eszem meg az édeset, se apa, se Ábel nem szeretik.

Valahol jó is, mert így én sem eszem annyit, max. ha megkívánom,akkor veszek a péknél egy szeletet, oszt annyi.
Néztétek már egyébként itt a topikunk felett a 2007-es babák-mamák receptjei topikot? Meg a 2006-ost? Nagyon jó dolgok vannak benne, rengeteg gyors süti meg kajcsi!
Szóval lányok, akkor mindenki augusztusban fog szülni??

Én azért szeretném kihúzni szeptemberig. Bár ha igaz a császár dolog, akkor én is 2 héttel elöbb fogok, tehát szept. 7-e körül. Az meg már nincs is olyan messze... A babaszoba meg még sehol, cuccok kimosatlanul, semmit nem vettem még a kórházba sem, a babaápolási dolgokról nem is beszélve... Na de majd lassan nekikezdek!
Ja, majd elfelejtettem, Juci, üdv közöttünk neked is!!