A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Ági és a fagyis igy mennyibe kerül?
zsembi

Na hát ezt már sajnos nem tudom neked megmondani! :-(
Ági28

Na jó mindeggy akkor jól kiszurtam magammal. Mi lessz ha az a 2 sem sikerül?
Én nem tudom kifizetni akkor kinyirom magam. :(
zsembi

Nahát Noczi köszike, én meg nem olvastam vissza, de hát nekem jobban tettszene ha úgy jelenne meg, mint a régi táblicsku, amit még grillázs csinált. Na, majd talán valahogy megoldom. Azért frissíted a csillagocskákat? mert azért azok a kis csillagocskák jobban néznek ki.
finch

Finch,
szuper lesz a tábla!Dejódejódejó!

Info: nekem múlt hét szerdán már a második inszemem is megvolt.

Manokának is úgy emlékszem múlt héten volt a 4. lombik, asszem 3 babót kapott vissza, de lehet, hogy rosszul emlékszem.

Tatulánynak ma van leszívása, azt nem tudom hányadik lombik...

Yamita nyaral :wink:

A többiek vagy jól vannak benne vagy én sem tudom.

Ha ma már nem jönnék, mindenkinek szép hétvégét!

Bébé
bébé2007

köszike bébé, szép hétvégét
finch

bébé jó hétvégét! :-)
Ági28

Finch nekem ezekszerint akkor 4.
lombikom lesssz de nem tudom mikor mert csomó leletet kell még beszereznem.
Szeptember 17én megyek megbeszélni Apánkal.
zsembi

zsembi ne gy állj neki, hanem úgy hogy természetesen sikerül! :-)
Ági28

Ági néha rám tör a pánik hogy mi lessz ha nem.
Próbálok pozitiv lenni de amit eddig tapasztaltam sajnos elkeserit.
Remélem a Dévai megoldja a problémámat.
zsembi

gondolom, de azért próbáld programozni az agyad. Mert nem szabad így nekiindulni, mert akkor utti nem sikerül!
Ági28

Jólvan megpróbálom nem is akarok most rágondolni annyit.

Lányok én is megyek még föznöm kell hogy holnap ne kelljen mert megyünk viz mellé.

Mindenkinek csodás hétvégét kivánok!
zsembi

Nagyon szép hétvégét neked is. Én még dolgozom pár órácskát!
Ági28

Jól elszállt a munkahelyemen a net, de látom, azóta nem sok minden történt. Már itthonról kívánok mindenkinek szép hétvégét! Azért igyekszem ezt a táblicskut valahogy összehozni.
Pápá
finch

Sziasztok Lányok!

Hanyatka, sajnálom az inszemet, de azért még bármi lehet, ha figyelembe vesszük, hogy szerdán huncutkodtatok. :D Sőt nincs szebb módja a házassági évforduló megünneplésének, mint egy jó hancúr. :D

Tatulány, szurkolok, értesíts mihamarabb, hogy hogyan állsz!!!

Info: remélhetőleg szeptemberben elindulok az 5. lombikkal, s azt is nagyon remélem, hogy több sikerrel, mint eddig.

Zsembi, fel a fejjel, ne gondolj ennyire előre. A következő lombiknak sikerülnie kell és kész. :D
Néha én is elkámpicsorodom, de aztán felszívom magam, és csinálom tovább. Nincs mese, bízni kell, hinni kell.

Mindenkinek kellemes hétvégét!!!!
katóc

Ági, Katóc köszönöm a biztatást aranyosak vagytok.

Tatulány jelentkezz!
zsembi

Sziasztok csajok!

Köszi a drukkolást, de legszívesebben most ordítanék és bőgnék :shock: :( :roll:

Hanyatka: örülök, h taliztunk még ha kutyafuttában is, sajnálom, h Neked is ilyen vacak napod volt, de spontán még sikerülhet.

Ági: jó ez a 2 Apa, de Dévai apánk az közös :D

más intézetekben ha fagyis beültetés kér az ember és nem akar ellőni 1 lehetőséget az 50 ezer Ft, asszem

Nekem megvolt a leszívás, lett 5 tüszőm, altatás is szinte semmiség volt, jól vagyok, de a párom teljesen begörcsölt, több órás kín után már megtömték Viagrával mire nagynehezen produkált.......de abban nem volt 1 spermium sem...egész héten virusos hasmenéssel bajlódott és a biológus szerint hagyjuk inkább mert nem termékenyülnének meg v. vetélés......még jó, h nem ment el 1 lehetőség........ha megjön a mensi UH és elkezdhetjük újra, de valszeg lesznek sárgatest ciszták és + 1 hónap.....csatlakozom én is a szeptemberiekhez.

Nagyon rendi volt a Gyöngyike megbeszéltük, h elmegy a párom egy nyugis napon és lefagyasztatja a cuccát és ha legközelebb nem fog menni majd abból dolgoznak.

ki tudja mennyi a sp. fagyasztás?????

remélem Nektek jobb napotok volt

jó hétvégét mindenkinek!!!!!

köszi még 1x a sok segítséget és a drukkokat, nagyon sokat számított a segítségetek

Anikó
tatulány

Szia Tatulány!

Úgy sajnálom, szegény párod is ki lehet borulva. :( :( :(
Mi lett a petesejtjeiddel? Azokat nem lehetett volna lefagyasztani?

Azért ne keseredj el, hátha találkozunk szeptemberben. Majd kölcsönösen drukkolunk egymásnak, jó? :)

Pihizzetek egy nagyot a hétvégén!
katóc

Katóc:
persze, h ki van borulva, de tegyük a szivünkre a kezünket, a lombikprogram összes kínjának és tortúrájának a 98 %-át a nők viselik, én akárhányszor elmennék ha kell, de hogy ilyenen bukik el a dolog????????????? egyszerűen megőrülök azóta is, nem találom a helyem, így is 2,5 év áll a hátunk mögött és 2 hét és 35 leszek, nincs időm szórakozgatni :(

Petesejtjeimet kidobják és ha neki is fagyasztott spermából lesz majd, azzal rosszabb az esély.

Így legalább szeptemberben majd az intézetben tartunkk 1 topictalit-:))

Anikó
tatulány

szikra

Hello lányok! tatulány! nagyon sajnálom én erttől rettegtem hogy ez egyszer nálunk is bekövetketik, de a hímivarsejtek azért bírják a fagyasztást. Én az legelább ott lesz tartalékban. Nem tok okosat írni, sajnálom! Régi adatot tudok 10 e ft. volt3 évre 2003 környékén. ha hülyeséget írtam akkor bocs!
Zsembi! A szeptember már hamar itt lesz!
Én önhatamúlag elkezdtem magamat szoktatni a merckformin nevű szerhez, mert csak aug 27-én jutok el endokrincihez. Remélem a fogyás is könnyebb lesz így! Pá mindenkinek! Finch: baboca03 33 év, Komárom-Eszergom megye, de én tulajdonképpen az akiknek sikerültbe is beleférek, mert ugye a 3. -ra 2004-ben született egy lányunk. Úgy nétz ki amúgy a 4. lombik októberbenn lesz!
Vendég

Sziasztok Lányok!

Tatulány annyira sajnálom nagyon bosszantó lehet az ilyen.
Sajnos a férfiak nagyon nehezen viselik ezeket a torturákat hát még mi.
Buksisimit küldök neked és fel a fejjel hamar itt a következö próbálkozás.
zsembi

Szikra gratulálok a lányokhoz nagyon szépek.
zsembi

Helló Csajok! Nagyjából visszaolvastam, felét elfelejtettem, sajna anyuéknál nincs net és többnyire ott vagyunk.
Huh, aszem táppénz volt az egyik: nekem megoldott volt a kérdés, mert a 12-16. hétig véreztem mint a fene és ebből 3 hét kh volt (FEBRUÁR, ezt úgyis akartam írni nektek!!!), szóval ezzel simén veszélyeztett lettem. De amikor még csak vérezgettem az elején , akkor mondtam Dévainak, hogy szeretnék otthon maradni, mert az a tuti én vérezgetve nem járnéák dolgozni és, ,hogy írna -e valamit a házidokinak és gondolkodott és megbezséltük, hogy OK, legközelebb ír valamit, hogy pihenés javasolt meg ilyenek. Sztem ezt megírja, ,mert javasolt végülis, nem? Ha a házidoki normális, akkor ez alapján már kiír. De nekem nem kellett mert aztán megoldódott magától sajna, illetve mostmár tökmindegy, a lényeg a végeredmény.
Az énházikdokim különben már táppénzre vett a transzfertől és vissza sem akart írni a melóba, ,úgy kellett vele hadakoznom, hogy dolgozni szeretnék. Úgyhogy sztem háziorvosa válogatja ezt is, de biztosan ad Dévai valami papírt.

Tatulány, hát megértelek, sz*r lehet. De szegény pasik nem nagyon tudnak mit tenni ha nem megy, nem tudnak "úgy csinálni" mint mi mondjuk igen. Hát erről nem tehet, tényleg rajta kívül állt. Ellenben mehetsz vele te is szobára, úgy nem lenne jobb? Akár a fagyasztásra leveendő anyag produkálásráa, akár lehet még azt is meg tudod beszélni, hogy valahogy a transzfer napján besegíthetsz ha így begörcsöl. Nyilván nem ő az egyetlen, én ha pasi lennék elképzelni nem tudom, hogy tudnék produkálni.

Hu, még akartam ám írn, na majd eszembe jut, addig is Pisti megkért, hoyg küldjem nektek az 5 hetes fotóját ha már ilyen aranyosak vagytok és látatlanban is így szeretitek őt :) Na mert a hódolókat nagyon bírja maga körül :D :
http://kepfeltoltes.hu/070728/5hetes1_w ... es.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/view/070728/5het ... es.hu_.jpg
beber

mármint nem a transzfer hanem a leszívás napján, nyilván. Bocs, csak mindig sietésben vagyok
beber

Szikra, gratulálok!!! Nem te fejted véletlen a tejed a 6. kórteremben a fejőgéppel június 20. vagy 21-én?
beber

Ja, még a súlygyarapodás. Én 22 kilót híztam, gondolhatjátok...Na de már írtam erről régen, szóval nem tettem zsebre sosem amit kaptam, ,mondta, hogy ilyen ezer éve nem volt nála, ki volt bukva rendesen, huh, ,kifejezetten rosszul voltam már a mérlegelésnél meg amíg le nem tudtam nála a le*szás részét a vizitnek. Viszont már 15 kiló el is tűnt ebből, úgyhogy lemegy az és kész. MOst, hogy szoptatok, hetente megy le 1 kiló, hihetetlen. Szülés után csak 7- 8 kilóval voltam kevesebb, mostmeg már 16-tal vagyok kevesebb mint 5 hete.
beber

Beber csuda fantasztikus ez a kiskrapek :D
zsembi

Sziasztok lányok!

Tatulány, Hanyatka - nagyon sajnálom!
Hanyatka - lehet hogy épp akkor volt tüszőrepid, mikor együtt voltatok, tehát annyira nem is baj, próbáld így felfogni.. :?

Tatu - elhiszem, hogy most nagyon bosszús vagy, mert azért komolyan végigszenvedi a nő a kezeléseket, de talán nem is tudjuk, hogy a férfioldalt hogy érinti ez az egész pszichésen. bár asszem én is ordítanék a dühtől tehetetlenségemben... viszont a fagyasztástól nem kell tartani, elég jól bírják a sejtek a felengedést. legalábbis nálunk is már 2 alkalommal fagyasztott fiúcskákból "dolgoztunk" (fúj, de randa kifejezés), és a nálunk igen-igen roszz minőségű és kevés számú sejtek is szépen osztódtak. Amúgy mi a Krio intézetben fagyasztatunk, ott az éves tárolási díj asszem 14ezer, az egyszeri első díj meg 58 ezer kb. Függetlenül a hordozók számától. (hordozó amibe beleteszik az anyagot. egyszeri mintaadásnál szétosztják több "szalmaszálba", hogy több alkalommal fel lehessen használni.) szóval az első év kb75e, utána csak éves díj marad.

Finch vagy Nóczi - adatok a táblához : Budapest, 28év, 3.lombik , augban.

Beber - nagyon helyes ez a kis fiacska, igen szép kerek formákkal rendelkezik!!

Február - remélem minden rendben, pihizz sokat, s várjuk Februárapu híreit!
szépem

Szikra - nahát, neked is milyen szép hajas babáid vannak! milyen súllyal születtek? biztos írtad , de már nem emlékszem, bocs.
szépem

jó éjt mindenkinek! /én meg masírozok a konyhába, gondoltam megeszek még egy nutellás-meleg kiflit.... tejjel, hogy jól aludjon az ember.. / :lol:
szépem

Sziasztok Csajok!

Ma egész nap babáztam, a barátosném ikreivel voltunk, 8 és fél hónaposak (6. lombikra), egy fiú és egy lány. Mit mondjak, tüneményesek, két kis bohóc. :D Legalább lelkileg feltöltődtem egy kicsit.

Tatulány, teljesen igazad van, a nő viseli a terhek 98%-át, biztos vagyok benne, hogy nem véletlenül. Sokkal többet kibírunk, mint a pasik, testileg és lelkileg egyaránt.
De ha a saját férjemből indulok ki, hidd el, őket is nagyon megviseli. Képzeld el, hogy mit érezhet most a párod, hogy miatta nem sikerült. Megértem, hogy dühös vagy, én is az lennék, csapj oda valamit a falhoz nyugodtan, de semmiképp se haragudj rá.
Most, hogy nekünk a negyedik lombik sem sikerült, borzasztó volt látni, hogy az én erős férjem könnyes szemmel ül mellettem, fogja a kezem és vígasztal. Ki tudja, hogy mi játszódik le benne. Hiszen a MI gyerekeink voltak, és az elvesztésük az Ő számára is borzasztó volt. Ráadásul még engem is sajnál, hiszen, mint azt Te is mondtad, nekünk kell több kínt elszenvedni.

A lényeg, fel a fejjel, ennél már csak jobb jöhet, fő az optimizmus!! :D :D

Jóccakát Mindenkinek!!
katóc

Jó reggelt!

Nagyon édesek a babák, Szikra: nagyon jó Neked és is lányikreket szeretnék,
Beber:Pistibaba meg jó kis kerek formákkal rendelkezik, kis husika-:))

Hol lehet megnézni a táblát? Adataim: Budapest, 35 év, 1 lombik lesz aug. vagy szeptemberben....majd a cisztáim eldöntik :(

Fagyasztás: ott a Dévaiban "teszik hidegre" a spermát, talán 15 eFt...ezt még a Dévai doki mondta, mert beszélgettem vele, h a párom külföldön lesz lehet amikor lenne az akció.

Kicsit megijedtem, mert 1 év alatt 1/4-ére esett a sp. szám, mostmeg 0, reméljük, h lesz azért valami eredmény, ha nem akkor herebiopszia...aszonta a párom, h vállalja.

Sajnos a meddőség megterhelő mind2 félnek, de volt idő 3 év, h megeméssze, nekem sem egyszerű megemészteni, h nem ismerhetem meg a spontán terhesség szépségeit, sőt benne van a lehetőség, h nem lehet saját gyerekem.

fél délután vele voltam a "szobán", frissen ébredve a műtétből én szórakoztam vele, tutujgattam őt, mikor legszívesebben..........ÁÁÁÁÁÁÁÁ

Beber: szépen lefogytál, a hízást azért nem mindig lehet szabályozni

Anikó
tatulány

Szépem: Nektek miért volt lefagyasztva a cucc?

Tudtok valami tippet, h az esetleges ciszták gyorsabban felszívódjanak, mire megjön a mensi, gyógytea v. ilyesmi????

Puszi mindenkinek, h segítetek helyrerázódni lelkileg :P :oops:

Anikó
tatulány

Halihó Mindenkinek! :D :D

Remélem mindannyian jól vagytok, és most valami vízparton hűsöltök! :)
Tatu nagyon sajnálom... ezt nagyon nehéz lehet intelligensen viselni.. hogy egy percig se hibáztasd a másikat pedig legszívesebben... :( nagyon sok erőt Neked, és sok puszit küldök..
Minden jellegű női problémára nagyon nagyon jó a cickafarfű és palástfű gyógytea.. én nagyon sokszor iszom kúraszerűen. Nekem pl ez állította be, hogy rendszeres legyen a mensim. Az egyik barátnőmnek sajnos ki kellett venni az egyik petefészkét utána felfertőződött, cisztái lettek és volt valami hüvely-sebe is. az orvos már nem tudott mit kitalálni.. (mindenféle antibiotikumot végigszedettek vele) elment természetgyógyászhoz, ezeket kapta, plusz árnikát kapszulában és most már 11 hetes terhes! :D szóval kicsit összekapja a női jellegű berendezéseket :wink: és ami a legjobb a gyógynövényekben, hogy ha nem használ - amit nem hiszek - akkor sem árt! keress rá a növényekre a neten!

Február, nagyon drukkolok, nem lesz SEMMI baj! Beszélj sokat a babával, én annyira hiszek benne, hogy számít!!! :) És pihenj nagyokat! már úgysem sokáig heverészhetsz! :wink: :lol:

láttam, hogy sokat írtatok a túlsúlyról. én testépítő és wellness (aerobic-spinning-pilates és nemrég végeztem kismama jóga oktatóként :D )trainerként dolgozom egy teremben, és nem az a két nap alatt papírt szerzek fajta vagyok. Évekig jártam Németországba iskolába, 3 nemzetközi sport diplomám van. Na, nem is akarok sokáig itt okoskodni, de nagyon fontos hogy hogy mozog valaki.. lehet úgy mozogni, hogy egy dekát nem fogysz pedig szakad rólad a víz és azt hiszed.. szóval ha bármelyikőtök úgy gondolja, nagyon szívesen segítek!!! (kell csinálni egy állapotfelmérést- megnézni, hogy hol van az aerob és anaerob tartomány közötti küszöbérték, bla-bla) szóval nagyon szívesen ha... :)

szikra édesek a lányok!! igazi hajas babák! :D
Pisti meg milyen komoly fiatalember már Beber! :D

jézus mennyit írtam már is, pedig még sehol sem tartok! :)
A nyaralás rettenet jó volt, még sosem voltam Spanyolországban, juhuu :D jó hely.. délen voltunk onnan átmentünk Gibraltárra, volt minden- majmok a nyakadban :lol: és olyan kilátás hogy nem hittem szememnek!! Áthajóztunk Afrikába, Marokkóban is voltunk. Alkudoztunk mocskosul 8) a férjem vett nekem egy termékenység gyűrűt 8) nagyon szép. Sajnos a fényképezőnkben meghalt a kártya - majdnem kitéptem a hajam :evil: de remélem meg tudunk menteni pár képet, és akkor teszek fel!:)

Bocs, hogy sokat pofáztam! akinek nem írtam külön, sok puszi és jó újra itt lenni azért! :)
yamita

Sziasztok!

Yamita csodás lehetett a nyaralásotok ahogy igy leirtad.

Tatulány én is a cickafarkot ettem de én kapszulában és aloe gélt ittam.
Nekem a melleim voltak tele cisztával és elmult töle.
A barátnömnek is ezt ajánlottam mert neki meg már müteni akarták a petevezetéke volt tele és mire legközelebb ment a doki csak nézett hogy hol vannak a ciszták.
Szóval én ebben hiszek.

A férjeddel szedetsz valamit hogy jobb legyen a spermaképe?
Mert arra meg a maca wibe kellene.
zsembi

Szikra: én aszittem, h Luca Réka, alaposabban megnézve látom, h LUCA ÉS RÉKA-:))

Yamita: üdv. újra itt, örülök, h így feldobott a nyaralás, érezni az írásodon, 3 sportdiploma, ejha......remélem hamarosan lightosabban kell majd mozognod és minket oktatsz kismamajógára

gyógyteákról hallottam, most vagyok ugye a 16. napon és szeretném eltüntetni a cisztákat a mensire, ciklus 2. felére a palástfű kell, ugye...de hogy stimulálva voltam szabad??????? vagy keverjem a cickafarkkal?????

Zsembi: párommal az előző orvos szedetett Andriolt....erre semmit sem reagált, most cink-szelén-e vitamint szed, örülök, h ezt lenyeli egyáltalán.

Anikó
tatulány

Sziasztok!

Tatulány, szerintem Te is egy HŐS vagy, így csupa nagybetűvel. :D
Sajnos az én páromnak is problémája volt a sperma minőségével, rohamléptekben romlott. Szedett Supradynt, és az andrológus javaslatára rengeteg husit (vöröset, vadat) evett, és nála bevált.

Ez a ciszta-probléma engem is érint. Sajnos minden stimut úgy kezdünk, hogy a mensi előtt 2-3 nappal ciszta-punkcióm van, hogy legyen helye a tüszőknek. Doki bácsi javasolta, hogy nyomjam a hasizmozást, hátha eldurrannak, de nem igazán használt.
Szerintetek használna, ha gyógyteát innék? Meg tudjátok mondani, hogy milyen adagban kell inni és mikor mit?
katóc

Tatu, ahogy ennyit romlott úgy javulhat is, ,nem? Ó, ilyet ne írj, h lehet nem is lesz saját babád, természetesen lesz, ez nem is kérdés, akinek méhe van csinálnak gyereket ma már hál' Isten, csak nem mindig elsőre megy ugye (mint, ahogy spontán sem, ott is csak25% az esély 1 ciklusban. És a terhességnek ugyanazok a szépségei, majd meglátod, az tökmind1, ,hogy készült a lurkó :lol:
beber

SZiasztok!

Tatulány sajnálom nagyon! :-(

Yamita jó hogy itt vagy megint.

Szikra édesek a babák, Beber neked is csak ezt tudom mondani a kis tökösre! :-)
Ági28

Sziasztok!

Újra dolgozok, de minek? :(

Katóc: ez a cisztapunkció rosszul hangzik, hüvelyen keresztül megy, hol/ki csinálja?

Beber: én kétlem, h javulna az eredénye, beteg emberek között dolgozik, állandó a fertőzésveszély és a visszatérő vírusoktól/baciktól romlik a spermakép, engem már nem érdekel, h javul-e vagy mi, csak legyen pár db életképes.....úgyis ICSI lesz.

gyógytea: ciklus első felében cickafark, második felében palástfű

Anikó
tatulány

Sziasztok Lányok!

Látom, mindenki nyaral, vagy az eső elől menekült el. :roll:

Tatulány, nagyon sajnálom :( Próbálj bízni a következőben, az biztosan sikerülni fog!

Szikra,
tündériek a lányok, és nagyon szép nevük van. :D

Beber,

Pistike továbbra is zabálnivaló. Köszi az infokat. Hjaj, csak már ott tartanánk.... :?

Manóka

mi újság?????hogy vagy?

Februárapu,
remélem a kismamival minden rendben van és szorgosan fekszik egész nap :wink:

Én kétségek között élem meg ezeket a napokat (szerdán lesz 2 hetes az inszemem). A hasam puffadt, ami arra utal(hat), hogy.....nem is akarom leírni. De valahogy egy belső hang egyfolytában azt mondja, hogy bízzak benne, hogy sikerült, még nincs veszve semmi.................Hááááát, nehéz na, de ezt Ti mindannyian pontosan ismeritek, hogy ezek a legidegölőbb napok.....

Majd kiderül napokon belül (bár jobb lenne, ha minél később, mondjuk 1 hét múlva.... :P ) És ha mégsem, akkor majd valahogy összeszedem újra magam (egy jó kis padlórakerülés után :oops: ).Nincs más választásunk, nem igaz?

mindenkinek szép napot és szerintem most örüljünk az esőnek. Kicsit felfrissült a levegő. A növényekről nem is beszélve.

Bébé
bébé2007

bébé nagyon szorítok.. nem is tudom, hogy bírjátok, hogy ne teszteljetek össze vissza.. elvileg a belültitől vagy inszemtől számítva hányadik napon mutatná ki a teszt?? (előbb, mint két hét,nem?)
Küldöm a pozitív energiákat Neked! :D
Még egy kérdés: a kockázatokkal kapcsoltban sehol sem írnak semmit.. csak hogy nagyon veszélyes is lehet a stimuláció.. írtátok, hogy van előadás - vagy mi - ahol felvilágosítanak, de azért meséltek egy pár szót erről? hogy ne ott kapjak idegrohamot? addig készítem a lelkem..köszönöm!

ez az első munkanapom.. Sehol EGY LÉLEK sem..egyedül ülök az irodában. Már újrainstalláltam az otthoni laptopot.. kis szar szegénykém, most talán már működni fog.. és asszem most megnézek egy filmet.. (botrány, hogy ezért be kell jönni...)
Ti merre jártok??
yamita

ági olyan jól esett a köszöntésed :P
yamita

szívesen. Bocsika, hogy ma nem írok nagyon, de sajnos sok a meló, s nincs időm! És a hét ilyen lesz most nekem sajnos!
Ági28

Sziasztok Lányok!

Megüt a guta, minden elszállt, amit írtam, most kezdhetem elölről. :evil:

Tatulány, köszi az infot a teákról, beszerzem őket, hátha segítenek.

A cisztapunkciót is Apánk csinálja :) , nem rosszabb, mint egy sima punkció.

Yamita, ne izgulj, nagyon oda fognak figyelni rád, és probléma esetén azonnal leállítják a folyamatot, ha úgy látják jónak.
Nem biztos, hogy jó, ha előre hergeled magad, főleg hogy ott helyben felteheted majd a kérdéseidet, amit mi most esetleg nem is tudunk megválaszolni, mivel nem vagyunk orvosok.

De ha ragaszkodsz hozzá, szívesek kimásolok pár infot, mert van egy példányom abból a tájékoztatóból, amit majd Te is kapni fogsz.
katóc

Sziasztok Lányok!

Képzeljétek elmentem a vérvétel eredményekért minden rendben de a koleszterinom kicsit magas na mindenre gondoltam hogy esetleg a vasam nem lessz jó stb de hogy a koleszterinem.
Még a doki is mondta hogy pedig maga nem is kövér hát annyira szerintem sem.
zsembi

Zsembi, a koleszterint szintnek nem sok köze van a testsúlyhoz, ezt csak az orvosok szeretik hangoztatni. Van olyan ismerősőm, aki 130 kg, és olyan jó a koleszterinje, mint amilyen az orvosi könyvekben le vagyon írva.
Nekem meg 20 éves korom óta magasabb, mint kellene, pedig akkor még csak 50 kg voltam vasággyal együtt. Ez nekem családi örökség. :(
Egyébként a sok húsevéstől is megemelkedhet a koleszterin, mi meg ugye faljuk a husikat ezerrel. Persze szigorúan csak orvosi javaslatra. :D :D

Én két lombik között szoktam eszegetni a Béres doki Szíverő tablettáját, ami Omega3-t tartalmaz, az csökkenti a koleszterin szintet, és természetes anyag. De más Omega3 tartalmú szer is jó.
Asszem az Amway-nek is van ilyen tablettája, egyik barátnőm is szedi terhesen, a dokija engedélyezte, mert csak természetes anyagokat tartalmaz, és nem árt a babának.
Ha gondolod, próbáld ki.
katóc

Bébé:
ez a legnehezebb időszak, a puffadás akár még jót is jelenthet, drukk a +++++ tesztért.

Zsembi:
mikor az előző dokitól kikértem a leleteimet puszta véletlen magam vettem észre, h őrült magas a trigliceridem :( kaptam rá gyógyszert, amit a stimu/babavárás alatt nem lehet szedni, vajmi kevés köze van a súlyhoz és a táplálkozáshoz, vegyél halolajkapszulát

Yamita: lombikos előadást a Vass doki tartotta nekünk, képeken mutogatta a folyamatot és az eljárás lényegét, nem volt riogatás, a nyilatkozatokon annál inkább.

Katóc: a Maria Treben gyógyfüves könyvéből is arra jutottam, h cickafark kell nekünk, ülőfürdő is jót tesz női bajokra

Álmodjatok szépeket-:))

Anikó
tatulány

Tatulány, hogy én milyen hülye vagyok :roll: , Maria Treben könyve nekem is megvan. :oops: Köszi!!!

Ja, a halolaj is nagyon jó, sőt a cápamájolaj kapszula is. Ezek nem is olyan drágák, mint az Amway-es cucc, ami kb. 7000 froncsi, kicsit húzós.

Jóccakát mindenkinek! :)
katóc

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: