A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 októberi babák

Ohh.. nem ezt a liliomot akartam, de remélem ez is tetszik :)

büngyike

[quote="adrinalin22"]A írta:adrinalin22kkor jó, ha mindenkinek tetszik :D :D
Cukika Meddig cigiztem?? El sem merem mondani.... Letenni, pedig úgy sikerült, hogy sokat olvasgattam a neten mindenféle borzalmas dolgot és a lelkiismeretem nem hagyta tovább! De nem egyszerű most sem...

Ejnye... :roll:

büngyike

Na annyira azért nem, de :oops: :oops: :oops: :oops:
Vendég

Cukika Nem. Mostmár azért semmi nem vinne rá, hogy cigizzek. Amit láttam és hallottam és mivel kettőnél több agysejtem van felfogtam a dolgokat. Így nekem is jobb! De szopi után nem tudom mi lesz! De ha addig kibírtam, akkor már minek???Neeem??
Vendég

Kedves Adrinalin!

Úgy gondolom, hogy jó úton haladsz. Nagyon nehéz leszokni egy ilyen káros szenvedélyről, minden elismerésem az olyan csajoknak, akiknek ez működött!
Én ha dohányoztam is, mindig kocadohányos voltam. Nagyon keveset és társaságban vagy periódusonként.

büngyike

http://velvet.hu/poronty/2007/07/27/mie ... et#c653168

Ezt olvastátok már???? Nagyon szép.

büngyike

Cuki, olyan aanyos vagy, hogy micsoda visszatartó erőket sorolsz fel :))))

Én pedig nagyon-nagyon gonosz vagyok. Mindig csúnyán nézek egy dohányzóanyukára, főleg ha egészen pici babája van.
De Benneteket olvasva, azért ezt is meg lehet érteni, hogy pl. 10 év addikció után nem könnyű az ember lányának.

büngyike

Cuki ez sem túl elhanyagolható körülmény. És bizony ugyanígy látom én is. Szptatás után lehet, hogy szivarozni fogok :lol:
Én meg hazajöttem, mert kibuktam a dolgok anyagi részén és muszáj volt bömbölésbe folytanom bánatom! Nehéz mindent megteremteni. És mivel meg kell ezért szinte soha nem látom a férjemet és ez most egy kicsit beakadt nálam. De mostmár csak hüppögök. Rohadt hormonok! :cry: :roll:
Vendég

Hali!

Adri: tök ugyanilyen babakocsim van csak narancssárga-szürke, és végre ma megvettem hozzá a pelenkázótáskát is. Most már teljes a kollekció!!!!

Cuki: borotválkozás, hát hagyjuk, nekem csak tükörrel megy és úgy is mindíg elvágom magam. Pedig ma muszáj lesz, mert holnap medencésparti és már kaotikus állapotok uralkodnak arra lent. Majd megkérem apát segítsen :D Jó előjáték nem? :D

Köszi Sheepy az infót, akkor ott leszek kedden.

ma voltam a gyógyszertárban és kiderült, hogy az Egészségpénztár támogatja a légzésfigyelő készüléket, tök jó még úgyis van rajta egy csomó pénzem, meg is veszem majd gyorsan. A szomszédom mesélte, hogy nála kétszer is bejelzett a kislányánál, mert úgy elaludt a babó, hogy elfelejtett levegőt venni, és ebből egyszer kinti sétáltatás közben a babakocsiban. Szóval én most már tutira megveszem.

Büngyi de édes vagy köszönjük szépen a kisvirágot, majd elmeséle az esti simogatás közben Lilinek, hogy milyen szépet kapott.

Dohányzás: hát ez kimaradt az életemből hála az égnek, nem mondom, hogy nem próbáltam ki, de valahogy sosem fogott meg. Az tuti ha dohányoztam volna, most nem lenne ilyen szuper férjem, mert Ő ki nem állhatja ha egy nőnek "bagószagú a szája" ezt így szokta mondani.
Ha anyuékhoz megyek, ott is bemenekülök a szobába, a tesóm, anyu és mostohaapám is cigizik. Én nagyon nem bírom, főleg most.

Missi: kitartás a gyümölcsnaphoz, én már nem tudnám csinálni, majd szülés után :cry:

Kép
URL=http://www.glitteryourway.com]Kép[/URL]
masika

Jövőhéten 4D. már alig várom, hogy újra lássam kisnunist.

Kép
masika

Cuki : mióta megnéztem a szeptemberi topik-babát kész vagyok .

Erre jön Büngyi , és eltörött a mécses ....

Most ,hogy jól kisírtam magam csak azt szeretném ,ha a babám szép, egészséges és jó nagy lurkóvá nőne odabent , aki októberig nem is kopogtat az ajtón, hogy kibújjon , addig meg csendesen érlelődik tovább a Mi nagy "szerelmünk" :D

Jó hétvégét Mindenkinek !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
sheepy

Jujj én is meglestem a szeptemberiben a kis koraszülött csajszit!!Édes!!De hogyhogy lány lett fiu helyett?Ennyire tévedtek a dokik :?: Na nemááá :)

Missfried
Kép
missfried

na hali,véger vagyok!
lányok én is láttam a szept.babát,hááááát!
egyébként minit már írtam,neünk is lillánál végig fiút mondtak(4d szerint is)azán mégis nunija lett :lol:
missi:kitartás keddig
holnap dobok majd képet a 27 hetes pocimról ,ha nem untatlak vele benneteket ,hogy minden szombaton fotózkodom
masi:tőled is várjuk a képeket!
geosel.klara

szülésnél a borotválaást nálunk akkor is ellenőrzik,ha te mondod ,hogy szorry,apa már megcsinálta.
nálunk mondjuk 2 hét túlhordással apa hozta be utánam a borotvát,de egyedül már nem igazán ment,semmit nem láttam +a kórházi körülmények.úgyhogy egy nálam is fiatalabb nővérke nekem állt :lol: :oops: ,aztán adott az érzésnek ,én meg csak néztem ,hogy nem csak alul borotvál,hanem fenn is,mikor rákérdeztem ,azt mondta,hogy mivel másnap szülök mindenképpen,és ha császár lenne ,akkor ne akkor kelljen botrotválni,úgyhogy szkinhedből-punk lett az én kis nunikám :lol:
geosel.klara

A szülőszobai borotválást én is nagyon bírom, főleg ha jó életlen borotvával csinálják! Hű de jó lenne nekem is apára bízni, de nem merem, szemüveges, és hát azzal sem tökéletes a látása. Félek tőle. Így inkább a Veet krémet használom. Tükörben nem tudom magamnak megcsinálni, nincs érzékem hozzá, olyan béna vagyok, félek, hogy megvágom magam.

Cuki: Ne gondolj a cigire! Nem is filozofálj azon mi lesz majd a szülés/szoptatás után. Úgy is kialakul az magától. Hátha addig eltelik annyi idő, hogy nem is fog kelleni.

Még jó, hogy nálam tuti a kislány "diagnózis", a genetikai vizsgálat már csak nem téved! Bár mindenhol emberek dolgoznak, remélem nem cserélték össze a kromoszóma mintákat...

Kép
Kép
Kép
gabi39

Az a szeptemberi baba nagyon kicsi. 930 gramm és 40 centi. Jujjj, nagyon nagyon kicsi!!!!! Itt nálunk vannak már a pociban sokkal nagyobb babák is!

Na ilyenkor gondolok arra, hogy de jó lenne még ezt a 7-8 hetet kihúzni! Tegnap is meg ma is ittam már egy feles vörösbort, s lám azóta megint nem görcsöl annyit a hasam. Érdekes. Pedig azt olvastam az alkohol sem egészséges a terhesség alatt. Szerintetek nagy bajt csinál ez a feles vörösbor? :oops:

Kép
Kép
Kép
gabi39

Hát én is remélem,hogy a kis Samunknak már kukija marad!! :D :D Bizony nagyon picuri az a baba!Most a mienk akkora kb a pociban :) Samuka is már 903gr volt hétfőn..szeríntem azóta hízott! :D Tiszta Anyja hiába :wink:

Missfried
Kép
missfried

Sziasztok!

Várom, hogy egy kedves topiktárs(szegedi) megszüljön, ezért ily későn... :)

Missi, ha jól értem, nincs fehérje a vizeletedben. Akkor ha picit gyüminapozol, biztos minden rendben lesz, ne emészd magad. Nyugi. Vérnyomásod rendben van, nem? Ha ez igaz, nem kell befeküdnöd, biztos. Mondjad, hogy nagyon nem akarsz, inkább ellenőrizzenek gyakran stb...

Adri, jó a babakocsid, kicsit ismerős is volt, akkor bizti Masika miatt. :)

Klára, várom a fotódat. Tényleg érdekes, hogy lesz egy lányból fiú??? Mostanában nekem is eszembe jutott, biztos fiam lesz-e? :shock:

Büngyi, az rossz, ha komoly gondot okoz a tabletta. :( Végül is ez a szuri nem olyan vészes, ki lehet bírni. Csak sűrűn be kell menjek a klinikára, mert itt Zsombón(ahol fogunk is lakni) nem vállalják, hogy beadják. Félnek, nehogy allergiás roham jöjjön az emberre. Fő a biztonság.

Pici baba tényleg pici, dehát ő már az uccsó hetekben nyilván nem tudott megfelelően fejlődni. :( Most aztán hajrá neki!!! :)

Ha hiszitek, ha nem , én még ki sem próbáltam a cigit. Nem hozott kísértésbe sosem. Nálunk otthon sem dohányzott senki, és mindig fontos volt nekem a tiszta levegő. Szerencsére. Így nem kellett sose bajlódni a leszokással.

Hú, de álmos vagyok. Átnézek a másik fórumra, bár még biztos nem lett meg a baba.

Jó éjt! És szép hétvégét mindenkinek!
Mi (ill. a többiek) festenek, meszelnek az új házban a hétvégén.

Erika

Lilypie First Birthday tickers
gerika

Sziasztok!

Cukika! Ez csodálatos! Köszi, beteszem a blogomra, és azt is megírom, hogy Cukikától van ;)

Erika! Igen, már gondokat okoz, de megoldom glicerines kúppal időnként. Jobbat nem tudok :?
Jó Neked, hogy még nem dohányoztál :)

Gabi! Köszi az infot az életlen borotváról :shock: Most már tuti ráveszem a párom, hogy borotváljon le... Ennél már csak az életln olló volt fájdalmasabb, amivel a varratamat akarták elvágni.

Klára, jó hogy felszabadultál :)

Missi! Én a tévedést sokszor a rossz ultrahang-gépre tudom fogni.. amikor olyan rossz felbontású felvételek készülnek, hogy nehéz pontosan megmondani, hogy fiú vagy lány a baba....
Az én orvosom azt mondta, hogy az ő gépénél nemigen változik a baba neme ;) jelent valamit...
Jó gyümölcsnapozást! Bírd ki, mert sokat segíthet!

Missi! Nincs mit, rögtön Rátok gondoltam, amint megtudtam milyen nap van :)

Húzok. ma utómunkálatok és klímaszerelés van. Talán hétfőn már tiszta lesz minden és a régi gépemről írhatok eónektek, valamint fotót is feltehetek.

Pusszancs!

A fürdőzőknek jó fürdőzést!

büngyike

hali!
megint vagyok,bár tudom,valszeg kevesen leszünk ,mert hétvége van,főzőcskézek csirke húsileves,meg pöri ,noki.jó diétás!de sebaj!!!!
jók legyetek,jó hétvégét,jó pancsolást,annak aki tud(én is megyek du-n,de csak lábáztatás lesz a dunában,legalábbis nekem).
majd jövök még!
éljen a 27.hét!!!!!
geosel.klara

Kép ma

kicsit szar lett a kép :(
geosel.klara

Életjel!
Padlószőnyeget fektetünk, kipakolunk, bepakolunk, lemosunk, felszedünk, jaj nekünk.
Majd jövök. :P
Vendég

Hahó!Jaja sem fehérje,sem a vérnyomással nincs gond!Igaz ugye volt vmi kis genny a pisimben(Az nem ugyanaz?)..dekaptam rá azt a port,este megittam.. :?

Ma beindult a gyüminap!Eddig bírom...de már ennék persze vmi KAJÁT is! :? Dehát kikell bírnom..
A reggelim fél sárgadinnye volt,az ebéd 1 alma és egy barack..s a vacsim a maradék dinnye lesz szeríntem!Talán túlélem...! :shock:

Délután elvileg végre szobát pakoljuk át a Samunak!!Végre,jó lenne már ha helyére kerülnének a dolgok! :)

Pussz!!

Missfried
Kép
missfried

Klára szép a pocak :) !Jövő héten én is csinálok ujra..ha itthon maradhatok perxe.. :? ! :roll:

Missfried
Kép
missfried

Sziasztok Lányok !

Látom a társaság nagy része nyaralni van , én meg itthon pihizek . Az időjárás megint furcsa, legalábbis errefelé, lehet,hogy végre esni fog .

Reggel kiadós hányással kezdtem ( bocsi így ebéd környékén ) .Most volt másodszor a terhesség alatt, és nem értem mi lehet az oka, mert csak vitamin és tea volt bennem . Mindenesetre nem örültem neki , vissza is feküdtem még 1 órára az ágyba.

Délben lementünk a piacra és egy nagyon édi 1 éves kisfiúval találkoztunk - egy ismerős gyereke , ettől egyből jobb ledvem lett :-).

Jótanácsként annyit mondtak ,hogy aki légzésfigyelőt szeretne , az gondoskodjon megfelelő alátámasztásról , mert a kiságyakban a rács + rajta a matrac instabil és sokszor össze -vissza jelez a készülék.
Ők ezt úgy oldották meg,hogy egy 1-2 cm -es tömör lapot tettek a rács és a kókuszmatrac közé.

Büngyi , Áfonya : akkor nem sok iső jut a hétvégén lustálkodásra ! Biztos nagyon szép lesz minden :lol: , várjuk a fotókat , de azért pihizzetek is .

Klári : jó nézegetni a pocakos képeket, megnyugtató , mert van viszonyítási alap, hogy más hogyan változik . ( Nem csak a kilókra gondolok :wink: )
Ez a borotválós dolog nem hangzott szívderítően ,azért hátha haladtak Ők is a korral ....

Nekem egyébként fém allergiám van , ami azért gáz , mert nem használhatok akármit. Persze ezt adott szituációban elég vicces lenne elmagyarázni a nővérkének, vagy bárkinek , hogy kérem szépen , engem ne nagyon szőrtelenítsen a saját módszerével , mert 1 hétig kiütéseim lesznek .

Erika : Egy kedves , szegedi barátnőm barátnője szült a héten. Nem tudom ,hogy hány kórház van ott felétek, de egész jókat mesélt. Pl. szülés kapcsán nincs beöntés, hanem humánusabb megoldásként kap egy kúpot és kész .
Persze nem ez a legfontosabb dolog, de engem ezek a részletkérdések is foglalkoztatnak.
Jó tudni ,hogy vannak normális helyek is , remélem Ti is ilyen körülmények közé kerültök majd .

Mindenkinek nagyon szép hétvégét !!!

Kép
sheepy

Szeríntetek a Balaton mennyire gáz?? :roll: :? Mert holnap lehet h megyünk!Belemerjek menni nyugodt szívvel??Poshadtvíz néha.. :wink: :?

Missfried
Kép
missfried

Hali!

Most értünk haza a kerti buliról, nem volt olyan jó idő így én nem fürödtem, meg a víz is hideg volt most a medencében.

Rohantunk haza, mert ugyebár most jön az asztalos, erre telefonál, hogy másfél órát késik, hát marha jó 8ra vendégek jönnek hozzánk aztán fél tízre mennénk moziba, most lehet, hogy lemondjuk őket.
Csak egy kicsit vagyok mérges.

Megyek letusolok és mosok hajat legalább addig is.

Mindenkinek további jó hétvégét.

Kép
masika

Na csajok végezzetek ki,...de nem bírtam és megettem egy tányér krumplifőzeléket,tejfölösen habarva,no só.!Tudom hogy ez nem gyümölcs! :? :? Egészen 4ig bírtam pedig!De akkor Apuka nekiállt lecsónak és az illatoktól végemlett :)

Viszont átlett végre pakolva a 2 szoba,Samuka szobája kész...csak még kupi van,meg kikell takarítani!Majd csinálok képet!!

Szép estét..,most egész jó a levegő! :)

Missfried
Kép
missfried

Sziasztok!!

Sheppy Hánytál? De mi a szösztől? Csak nem benyaltál valami bacit?? Azóta elmúlt már? Fémallergiám nekem is van, de arra nem gondoltam még, hogy ott lennt is lehetne valami, ami attól van... Nekem a fülem meg a nyakam, a csuklóm az ami kirügyezik a fémtől.(ezüst, és bizsu, az aranyat birom!!hehe). Aranybetétes borotva kellene...

Missi Hú de jó Nektek, hogy már félkész a Samu-szoba! Képek??

Masi De jó! Egyforma a bébikocsink?!! Jó ízlésre vall! :lol: Én itthon már mentem vele vagy 100 kört a lakásban! :D

Na tegnap megint volt egyköröm az orvoshoz. Éjszaka, fogászat. Fájt egész nap este a férjecském elcipelt. Kaptam egy érzéstelenítőt, aztán mégegyet. Majd szétfúrkálták, tettek rá idegölőt és 10 nap múlva mehetek vissza gyökérkezelésre. :roll: :shock: Még 4 óra múlva is zsibbadt a szám. Reggelre meg nem is bírtam kinyitni a számat. Az érzéstelenítőt ahová beadták ott egy picit begyulladt. Bedobtam így estére egy algopirynt, most jobb.
Izgalmas volt. Most meg voltunk kajálni és burgonyasalátát ettem volna,rántott csirkemellel DE! levették az étlapról. Szóval itthon gyártottam magamnak egy zacskós levest. Nem baj! Holnap rakottkel!HMMMMMMMMMMM!! :D
Mennyit tudok beszélni magamról, ez borzalmas!
Ki tud nekem abban segíteni, hogy lekicsinyíti nekem a képet és esetleg fel is teszi? :oops: Úgy szeretném magam én is mutogatni, ha nem bánjátok.... :oops: :roll: :D
Na jóéccccakát!
Vendég

Na asszem mégsem kell mennünk a Balcsira.. :cry: Képek hamarosan lexnek a szobáról..

Missfried
Kép
missfried

Adri !

sheepy@freemail.hu-ra küldheted a képeket . Hála Cukinak már én is profi kicsinyítő vagyok :-)

Kép
sheepy

HUUU,MA AZTÁN SEHOL SENKI.
MISSI: VÁRJUK A KÉPEKET!MÉGISCSAK MENTETEK A BALCSIRA?
ADRINALIN:ÉN SZÍVESEN LEKICSÍNYÍTEM AKÉPEKET,PRIVIBEN ELKÜLDÖM A Z EMIL CÍMEM,ARRA KÜLDHETED,VÁROM!

HOZZÁNK DU-N TV SZERELŐ JÖN,MERT CSAK A MI SZOBÁNKBAN LEHET MINIMAXOT NÉZNI ,S MOST MEGCSINÁLJÁK A LÁNY SZOBÁJÁBA IS.MEG AZTÁN EGYIK KOLLEGANŐMÉK IS JÖNNEK ESTEFELE,LAKODALMAS MEGHÍVÓT HOZNAK,SZEPT 8-RA,NAHÁT SZÉPEN FOGOK ADDIGRA KINÉZNI,KB. MINT EGY BÁLNA. :lol: :oops: [color=cyan]
[/color][/img]
geosel.klara

NA EZ JÓ SZ.R SZÍN LETT,DE CSAK PRÓBÁLKOZTAM :oops:
geosel.klara

SHEPPY MEGELŐZTÉL!AKKOR ADRI ,KÜLDNEKI,Ő GYŐZŐTT
geosel.klara

HIIIII,PRÓBA! :oops: :lol:
geosel.klara

Szerencsére már jobban vagyok ,de reggel is volt egy kis émelygés .

Kezdem magam úgy érezni , mint egy felpumpált lufi. Tegnap este fél órás séta kipurcantott , közben kitartóan fáj a szeméremcsontom .
Asszem beindult nálam is a hízás , és a hasam kétszeresére nő 1 hét alatt.

Adri: jobban van a fogad ?

Missi: már az is fél siker ,ha a nap egy részét gyümivel húztad ki.
Max. megismétled . Ha nem vagy hozzászokva , nem egyszerű a "koplalás " , de jó úton jársz :P

Megyek főzni, délután meg családlátogatás !

Pusszantás Mindenkinek !

Kép

Kép
sheepy

YES ,SIKERÜLT!!!!AZÉRT HOGY ELVAGYOK ITT EGY MAGAMBAN :lol:
geosel.klara

Igen,mert közben jó idő lett,úgyh elmentünk,de én csak combig mentem bele.. :) :? !Holnapra marad a képfeltevés,mert eléggé elfáradtam!Pussz mindenkinek!

Missfried
Kép
missfried

Cuki : Örülök, hogy végülis jól sült el az utazás !

Én valmelyik nap megszokásból felkaptam egy jó nagy széket ,hogy arrébb tegyem , mert útban volt a felmosáshoz.
Utána kaptam észbe, mert még az üdítős üvegeket sem emelgetem , de jót mosolyogtam rajta, hogy ilyen szórakozott lettem .
Persze azért nem árt az óvatosság :P

Klári : Jó a fotó , de ezzel a kék színnel kiugrasztottál a székből olvasás közben :shock:

Rokonlátogatás hasznosnak bizonyult, megtudtam ,hogy az elmúlt 3 hétben sikerült még 1 kg-ot hízni, így már 69 vagyok ( ruhástul ).
Csütörtökön védőnéni leellenőrzi megint.

Végre ez a hét is elmúlt !
Nem tudom ki, hogy van vele, de én úgy szeretem a vasárnap estéket :)
Ilyenkor öröm tudni, hogy megint közelebb kerültünk az októberhez, és minden simán ment.

Mindenkinek szép álmokat, pisi-mentes , átalvós jó éjszakát !!!!

Kép

Kép
sheepy

Halihóóó!

Sheppy Köszönöm jól van már ez a hülye jobb hátsó hatos :D Elküldtem három képet. Mégegyszer szeretném megköszönni a segítséget. CUPPP! Ja! Három hét alatt egy kiló???? Azt nem mondanám soknak! Gratula! Nálam meg beindult a " nem kapok rendesen levegőt" dolog... Nem akarok megfulladni!!!

Klára Azért köszönöm Neked is!

Cuki A gyerekek valahogy annyira tudják értkelni az az ismeretlen valakit ott bennt a pocakban... Érdekes. Mindenesetre tündériek lehettek.

Panycsiztunk egy órácskát délután, vittük a kiskutyánkat is, olyan édesen úszkál!Utána pedig voltunk vacsizni, aztán a férjecske elment dolgozni én meg itthon maradtam egyedül. Voltam anyuéknál is, de unatkoztam már. Viszont ettem egy picike csokikát- semki nem látta, így nem is hízlal- tudjátok! :D
És holnap melóóó! Neeeeem!
Lányok, nem tudja valaki, hogy a gyeshez ugye 6hónap bejelentett munka kell?! Nekem már 6 megvan (sajnos előtte nem figyeltem ilyesmire) , de ha kiíratom magamat a dokival a táppénz is munkaviszonynak számít?? Csak nem akarom, azt, hogy esetleg kitalálják, hogy nem elég a ledolgozottam, aztán megkapjam azt a "nagy összeget" ami alanyi jogon járna. Mert ha nem számít annak akkor elvagyok, csak jó lenne...
Fúúú de bonyolult lettem....Érti valaki??
Jó éjszakát!
Vendég

HALI!
ÖRÜLÖK,HOGY MINDENKINEK ILYEN JÓL SIKERÜLT A HÉTVÉGÉJE!

CUKIKA:EMELGETÉSRE AZÉRT FIGYELNI,BÁR SZERINTEM MOSTMÁR NEM OLYAN VÉSZES,MINTHA AZ ELEJÉN LENNÉNK MÉG A TERHESSÉGNK.ÉN NAPONTA KÉNYTELEN VAGYOK EMELGETNI A 25 KG-S LÁNYKÁM,HA SZERETNÉNK MENNI VHOVA,MERT UGYANIS BICAJAL KÖZLEKEDEK A FALUBAN,(NINCS JOGSIM),ÉS A GYEREKÜLÉSÜNK OLYAN SZUPER,HOGY NEM TUD BELEÜLNI EGYEDÜL,HANEM FEL KELL ,HOGY VEGYEM.

SHEPPY:3HÉT - 1 G:AZ TÖK JÓ,BÜSZKE LEHETSZ MAGADRA!!!!!

JÓL ALUDTAM AZ ÉJSZAKA,AZTÁN HAJNALBAN 4-KOR APA FELKELT ,HOGY KÉSZÜL DOLGOZNI ,ÍGY A LÁNY ÁTJÖTT MELLÉM ALUDNI,AZZAL AZ ÜRÜGGYEL,HOGY ROSSZAT ÁLMODOTT.ÉN MEG KIMENTEM VOLNA PISILNI,DE JÖTT UTÁNAM,ÉS SIKERESEN BERÓKÁZOTT A KONYHÁBA,A LÁZA 38,4 VOLT:MARHÁRA ÖRÜLTEM,ÍGY HAJNALBAN.NA ELTAKARÍTOTTAM A HÁNYÁST,LÁZATCSILLAPÍTOTTAM,AZTÁN VISSZA SZUNYA,MOST AZÓTA JÓL VAN,REMÉLEM MARAD IS.

PUSZA:MAJD MÉ G JÖVÖK!
geosel.klara

Sziasztok!

Végre készen vagyok a munkálatokkal! Sokat segített anyósom és a férjem is a rendrakásban. Kicsit elfáradtam tegnapra, de az eredmények magukért beszélnek, majd teszek fel képet.

Cukika! Örülök, hogy jól telt a hétvégéd. Én sem figyelek oda, emelgetek minden, ami szembejön vele. Igaz gyerekeket nem... De te azért vigyázz, neked 2x jobban oda kell figyelned erre!

Missi! Pedig bíztam benned... a krumplifőzelék ISTENIII!!!! Pláne tejföllel... nyami.... Na, majd kedden eldöntöm, hogy kinyírjalak-e miatta :)

Klára! Jobbulást a lányodnak!

Adri! A táppénz is munkaviszonynak számít csak akkor kevesebb gyed-et kapsz. Ha jól emlékszem a felicitas füzetben minden szépen le van írva, nézd meg!

Húzok, később jövök fotókkal.

büngyike

Sziasztok csajszik!

Nem voltam par napig, nem volt megint idöm semmire..penteken nagyon sok volt a melo, munka utan pedig unokatesomeknal voltunk vacsin. Szombaton Laci rokonainal voltunk vendegsegben, vasarnap pedig a szüleinel.Szoval volt program böven..nem tudtam sokat pihenni.
Csajok, a gyomorsavam egyre rosszabb..mar ejjel is felebredek, fel kell ülnöm, hogy ne hanyjam el magamat.es semmi nem segit..
Nem volt idöm teljesen visszaolvasni benneteket, de megis nehany megjegyzes: en is dohanyos voltam, de a terhesseg elött sajat akaratbol abbahagytam, es nekünk Mini nem volt tervezve, tehat nem miatta..nem volt könnyü, de elegem lett a ciciböl, a szagabol bla bla..es sikerült, csak par napig volt nehez, pedig sajnos 10 evig szivtam..azota semmi, es nem is hianyzik, tudom, hogy soha többe nem is fogok ragyujtani!!
Az en hasim körfogata 106 cm, megint kinöttem egy nacimat..Vano annyira rugdos allandoan, lassan faj ez nekem..nagyon erdekes, imadjuk a kis manot, es türelmetlenül varjuk.
Vettem 7vegene egy szoknyat es egy felsöt a Brendonban,akcios volt mind2, es nagyon csinik, de az esöben ma nem vettem fel..na majd legközelebb.
Csajok, mindjart augusztus..telik az idö..en az aug.t biztosan vegig dolgozom, es sztem a szeptember t is..csak birjam erövel.
Nekem is kellene gyüminapot csinalnom, bar en annyi gyümit eszem minden nap, hogy az a csoda, hogy nem kaptam meg kiütest töle!
Na melozom szep lassan..honapot kell zarnom, az nem lesz kesz 5 perc alatt..

pusszancs
Vendég

Evu! Kitartást a munkához!

Lányok! nekem is elkezdett dagadni a lábam. Nagyon elkeserít.... Ma gyümölcsnapot tartok.... végülis rávettem magam :roll:
Remélem holnap nem fogom ettől megenni a dupláját az átlagomnak. Cukika! Dinnyét ugye lehet??? Tudom, hogy tele van cukorral, de én nem tudok lemondani róla.

Én is megmértem a hasamat 92 :shock: többre tippeltem volna. Ja, és tegnap találtam a szekrényemben egy régi nadrágot! Igaz, a cipzárt nem tudom felhúzni, de úgyis megáll rajtam :lol:
Na, ez volt a nap öröme. Most megyek egy picikét tevékenykedek.

büngyike

Hali!

Írigylem a jól alvókat, én tagnap és mai is már fél7kor felébredtem, megreggeliztem, és egy fél óra múlva elaludtam a nappaliban a kanapén. Nemrég ébredtem. Nem tudom miért ébredek ilyen korán pedig ájfélkor feküdtem le, és óránként voltam pisilni.
Tegnap úgy bevizesedett a lábam, hogy már csalánteát kellett innom. Apa azt mondta, hogy úgy néz ki a lábam, mint a Hobbitoknal a Gyűrűk Urában.

Hát az asztalos nem kecsegtetett semmi jóval mikor itt járt ajtócsináltatás ügyben, ha minden igaz ma kapok ajánlatot töle a bútorra és az ajtóra is. Kíváncsi leszek.

Lányok: ha mi házasok vagyunk akkor elég a házassági anyakönyvi kivonat a kórházba ugye? De nekem csak két éves van azt is elfogadják, vagy újat kell kérnem?

Adri: én még nem tologattam a kocsit, mert szét van szedve, és össze van csukva, csak múlt héten hoztuk át anyuéktól, mert itt nálunk nem volt hely hová rakni. De lehet,hogy ma összeszerelem :D

31hét!!!!!!! szerdán 4D már alig várom.
Sheepy, Csim: Holnap szülésfelkészítő!!!!!

Kép
masika

http://www.boldogszuletesert.hu/index_e ... yeink.html?

Hű csajok, nézzétek meg a fotosorozatokat, én egy kicsit megrettentem tőle!

Cuki: asztalossal nincs gond, csak azt mondta az ajtóra, hogy nem lesz olcsó!
Majd meglátjuk.

Kép
masika

Sziasztok!

Adri : Nem kaptam meg a képeket :( , el tudod megint küldeni ?

Masi : Már készülök a holnapra :-). A házassági anyakönyvi kivonat 300 napnál kell ,hogy frissebb legyen , de az önkormányzatnál kiadják másolatban .

Lányok, részvét a lábdagadás miatt. Nekem " szerencsére " csak a 40 fokban volt egy kis dagadás , de egész nap a gép előtt ültem , biztos az volt a ludas.

Büngyi : Akkor most jöhet a pihi :wink: , várjuk a képeket !

Klára : Jobbulást a lányodnak . Kép

Majd jövök .....

Kép
sheepy

Köszi Cukika az infot! Majd megnézem a lábam tüzetesebben. Inkább a lábfejem az, ami dagad, de nem olyan veszélyes Zsoltikám észre sem veszi :shock:
Amit anyósodról írtál, az enyhén szólva vicces.... Még egy ekkora tahó nőt...

Masika! hogy érted, hogy nem kecsegtetett jóval??? Nehéz megoldani, amit szeretnél?
Ma éjjel én is rosszul aludtam, és fél hétkor keltem. Majd délben szeretnék még aludni.
Házassági anyakönyvi kivonat nem lehet 3 hónapnál régebbi! Ez áll a védőnőtől kapott tájékoztatómban.

büngyike

Sziasztok!

Remélem jól telt a hétvégétek! Mi egész szombat délelőtt a bababoltokat jártuk, azaz voltunk a Soroksári úti Outlet-ben, de most lehet, hogy én vagyok a sznob, de nekem nagyon nem jött be. Szóval 10 percet sem voltunk ott és eljöttünk. A következő hely a Váci úti Brendon volt, néztünk babakocsikat, komplett szett (kocsi, autósülés, mózes, stb-stb.) 180 eFt, de nem volt olyan ami minden szempontnak megfelelt volna. Nekünk ugyanis a lift mérete 118*108, így a kocsinak kinyitott állapotban kisebbnek kell lennie, de ne is legyen nehezebb 10 kg-nál, valamint nagyobb kereki legyenek, mert ha kiköltözünk Leányfalura, akkor ott nehezebb terepen is mennie kell. Na hát nem kevés szempont... Bababútorok viszont szuper édesek is vannak, azt hiszem ott fogok vásárolni. Bár ami igazán tetszett kiságy 42 eFt-ba került, ami azért túlzás, de olyan édes macifej volt belefaragva. Kell még pelenkázókomód, polc, állványos kiskád stb. Műszaki cikkeket is néztünk, sterilizáló 20 eFt, légzésfigyelő is, meg még egy csomó apróság kell, szóval nagyon nagy összeg a vége. Kenguruban is voltunk Dunakeszin, ott láttunk egy babakocsit Chicco, ami minden szempontnak megfelel, csak épp piros, nekünk meg kisfiúnk lesz, valószínű rendelünk más színben, ha lehet. Na a végén nem vettünk semmit, de legalább tudjuk, hogy minden van..:)

Igen holnap felkészítő, majd remélem megismerjük egymást, mármint, hogy én titeket, mert én nem tettem fel képet magamról, meg nagyon nincs is. Majd kitalálunk egy ismertetőjelet...

Na elkezedek dolgozni, ez az utolsó hetem....

Csilla
csim

Köszi a gratulációkat :)

Csim! Valóban annyira xar az az outlet??? Mert akkor én sem megyek.... :roll:
Nézd meg a sterilizálómat a blogomon: http://terhessegem.blog.hu/2007/07/27/u ... s_dolgaink
Ha ráklikkelsz, kijön az oldal, ahonnan vettük. Messze nem volt 20 ezer ft. és nagyon jó!
Majd a férjemet megkérdem, hogy pontosan mennyibe került, de ha regisztrálsz, akkor láthatóak ott is az árak.

büngyike

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: