A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Hát igen. Mondom én, hogy jönnek az ikrek szeptemberben! :-)
Ági28

Bébé!

Köszi a bíztatást,még nem adom fel.A Vass doki nem mondta az 5 napot,de a Dévai még múlt pénteken igen,ezért voltunk együtt szerdán,hogy ha hétfőn lett volna za inszem,akkor az pont 5 nap,vagyis majdnem 5 :(
hanyatka

Szép napot mindenkinek!

Lányok! Összeszedem magam és megpróbálom én összerakni azt a táblázatot! Először is segítséget kérek, abban, hogy ki hol tart jelenleg! Aztán közösen összehozunk valamit. Akár priviben, akár ide jöhetnek az infok! ( már amennyiben erre az egészre igény van )
finch

Igazad van, nem számoltam utána. :oops:

Sajnos ez most tipikus példája annak, hogy ha valamitől félünk, az be is következhet. :( És ugye Te pont ettől tartottál.

Lehet, hogy megijedt a babátok az inszemtől és úgy intézte, hogy spontán jöhessen. :wink:

Bébé
bébé2007

De aranyos vagy Bébé,bárcsak úgy lenne :)

Hát igen,látod pont ettől tartottam,hogy nehogy későn menjek és ez lett :(
Ez van,talán tényleg spontán akar :)
hanyatka

Finch,

hogy vagy? Mi újság?

A tábla szuppppppeeeeer ötlet!!! :D :lol: :D :lol:

Az utolsó csillagtár ekkor volt:

2007 Június 07 Csütörtök - 15:28 (Noczi)

Ebben benne van elég sok info, viszont azóta változott sok minden és többen is vagyunk.

Bébé
bébé2007

lehet, hogy egy két hét mulva majd jól meglepődsz! :-)
Ági28

De jó lenne...:)
hanyatka

bébé2007, Szia!

Ha nem is írok mindig, de minden este elolvaslak titeket, hogy ki hol tart, mi újság veletek! Úgyhogy nagyjából képben vagyok.
Velem minden rendben, doki bácsival abban maradtunk, hogy szabi utáni első mensivel megkezdjük az irányítottat, akkor kell jelentkeznem nála. Addig élvezzük a nyarat, nem foglalkozunk semmivel, csak a pihivel.
finch

Hanyatka! Sajnálom, ezt a pechet, vagy nem is tudom minek nevezzem. De az is lehet, amit Ági ír, és úgy legyen!!!!!
finch

Fincsh de addíg gondolom dolgoztok alapból a dolgon! :-)
Ági28

Szia ÁGI! Hát persze!!!!!
finch

Az jó, mi is szorgalmasan dolgozunk az ügyön azért! :-)
Ági28

Pont tegnap mondtam a kolleganőimnek, hogy én olyan hűséges vagyok, hogy csak két embernek adom oda magam! :-) Apának és Dévainak! :-)
Ági28

Az sosem árt, csakis használhat!!! :D
Egyébként voltam talpmaszin a Lurdyban, és hát az egy óra, mintha öt perc alatt telt volna el. Nagyon kellemes és frissítő volt.
finch

Ági! Ha már két embernek adod oda magad,az még belefér a hűségbe???
:lol:
hanyatka

Apának és Apánknak! Jó,nem?
hanyatka

Sziasztok!

Újra itt! :D Mi minden történt? Asszem nagyon sok mindenből kimaradtam, egy fél nap kellene, mire mindent visszaolvasok... :?
Nagyon nyaralósra vettem ám a figurát az elmúlt időben 8) , szinte alig voltam gép előtt, már nagyon hiányoztatok! Lelkiismeret furdalásom is volt, hogy magukra hagytam a csillagocskákat... Már biztos ti is szidtatok emiatt... :oops: :? Finch biztos rendesebb táblázatkészítő lesz, és nem lép le hónapokra, mint én... hú, nagyon szégyellem magam lányok... :oops:

Remélem, mindenki javában kismamásodik, aki pedig eddig kismamásodott, az már babázik, na, asszem, vissza fogok olvasni, legalább napi egy oldalt, egy hónap alatt talán végzek is... :)
noczi

Szia Noczi! De jó, hogy jöttél. Minden rendben?
Nem akarom kitúrni a csillagocskákat, úgyhogy ha további ilyen ambícióid vannak, szívesen visszaadom a még igazából át sem vett stafétát!
Meg az az igazság, hogy még magam sem tudom, hogy hogyan fog a táblicsku felkerülni ide, ugyanis nem vagyok egy nagy számítógépidomár ( ha érted mire gondolok )!
finch

Szia Noczi egx hónap alatt, ha olslanaként haladsz fél év sem lesz elég! :-)

hanyatka akkor megnyugodtam. És különben is az egyikőjükkel csak gyereket csinálok! :-) nem mondom, hogy minden érzelem nélkül, mert imádom azt a pasit. Bár uyge aapa a favorit! :-)
Ági28

Ági,

:D :D :D

Szia Noczi,
mi újság? igen, hiányoltuk a csillagocskákat (persze ez nem szemrehányás akart lenni :oops: ).

Talán a legnagyobb hír, hogy Február kismami lett!

Bébé
bébé2007

Szia Finch, persze, minden rendben, sőt, tele vagyok olyan élményekkel, hogy ihajjjj, remélem kitart a június óta tapasztalható "iszonyat jókedvem" (te írtad így, emlékszel? :D ) az októberi lombikig is.
Én nagyon szívesen frissítem a csillagokat, de ha közben már elkezdtél egy táblázatot, akkor most nehogy abbahagyd ám! Nincs annál gázabb, mikor az ember feleslegesen dolgozik valamivel... legalábbis én nagyon utálom... Szívesen segítek is, ha kell! Legfeljebb lesz egy Finch-táblázat, meg egy Nóczi-csillagtabló... A táblázat talán annyival jobb is, hogy több infót lehet beleszuszakolni, mint a csillagokba... Szal' ha már elkezdted, akkor csináld csak nyugodtan, én mire visszaolvasok, és kihámozom, hogy kivel merre hány méter :D az úgyis eltart egy jó ideig!
noczi

Ági! Én is imádom!Annyira jó,hogy ilyen dokit találtunk,nem???
hanyatka

MICSODA?????? :D :D :D :D Nahát!!!! Február!!!! Hatalmas puszi, meg óriási gratula, el sem tudom mondani, hogy mennyire örülök neked!!! Pedig milyen nehezen indult neked is ez a júniusi lombik, egyből egyet kaptál vissza, ha jól emlékszem, és nahát, micsoda remek kis embriócska lett belőle!!! Hurrá, hurrá!!!! :D
Kép
noczi

Ági,Hanyatka!

Csatlakozom a Dévai-imádók táborába :D . Én azt sajnálom, hogy nem mentem hamarabb hozzá..

Bébé
bébé2007

Noczi,

igen egyből egy :D . Sajnos viszont most szigorú fekvés a 16.hétig, mert kedden elkezdett kicsit vérezni. De Februárapu megígérte, hogy majd tudósít minket az eseményekről.

Bébé
bébé2007

Bébé, óóó, ilyet hallottunk már sokat, biztos minden rendben lesz a babával! Rendben KELL lennie!
noczi

Sziasztok!

Hanyatka sajnálom az inszemet de akkor hajrá spontán.

Tatulány te meg ügyi legyél már biztos túl vagy rajta.

Milyen infók kellenek a csillagocskákba?
zsembi

Hát igen álldhatjuk a sorsot, hogy egy ilyen ember kezei közé sodort minket! :-)
Ági28

Mostmár én is bánom hogy nem hozzá mentem elöször.
zsembi

Ági mikor mész megint a szálbeültire?
zsembi

Képzeljétek ma van az 5 éves házassági évfordulónk!!! :)
hanyatka

Hanyatka gratulálok! :-) És hogy ünneplitek?

zsembi 8.-án megyek. Már úgy várom!
Ági28

Hanyatka ez szupi mentek valahová?

Ági ugye hogy függö lessz az ember?
zsembi

Noczi! Egyenlőre még nem teljes gőzzel kezdtem el, csak próbálkoztam volna, de Te felbukkantál. Igen, emlékszem az "iszonyat jókedvre", és örülök, hogy azóta is tart.
Szóval excelben kezdtem el egy kis táblicskut, de nagyon hiányosak az adatok és lehet, nem is pontosak, felraknám ide, hogy mindenki kukorékolhasson, hogy milyen adatot kell még feltölteni, csak nem igazán tudom hogyan kell, vagy egy excel táblicskut lehet-e.
Lehet, hogy megvárjuk a frissített csillagocskákat? :oops: :oops: :oops:
finch

zsembi igen függővé válik az ember. Pont mondtam is a lánynak, akivel a vudushoz járok, hogy úgy fognak hiányozni ezek a péntek reggelek!
Ági28

finch

na hát nem így gondoltam, szóval megbuktam ebben a feladatban
finch

Ági milyen vudushoz?
zsembi

Finch én látom ha rákattintok csak adathiányos.
zsembi

Ha rákattintok én is látom ám! :-)
Ági28

Lányok ez most hogy van nekem volt 2 stimus és 1 fagyis beültim és a Dévai azt mondta hogy az 3 és még van 2 de én ezt nem értem.
A Fagyi az nem számit bele az 5-be nem?
zsembi

Á egy bácsihoz jártam, aki pozitív energiát adott,és az ő energiájával gyógyít. :-)
Ági28

Finch, Excellel nem nagyon dolgozok, azt annyira nem ismerem, de végülis van egy program, PDFCreator a neve, úgy viselkedik, mint egy virtuális nyomtató, vele konvertáltam már át .doc (Word) fájlokat .jpg (kép) fájlokká, elvileg az Excellel is működnie kell! Csak rá kell küldeni a fájlt Excelből, mintha nyomtatni szeretnél, és megmondani neki, hogy .jpg formátumban mentse el.
Innen le tudod tölteni:
http://sourceforge.net/projects/pdfcreator/
noczi

Nahát, így is nagyon jó, Finch!!!! :D Mire leírtam már meg is oldottad!
noczi

De beleszámít sajnos. Sokan pont ezért fizetik ki inkáb
Ági28

Mit fizetnek ki a fagyist?
zsembi

igen sok emberkénél hallottam, hogy a fagyis beültetést fizetik maguknak.
Ági28

Örülök, ha látjátok. Tudom, hogy adathiányos, méghozzá nagyon, ezért is kérnék infokat. ( ha jó így ) aztán majd kérek tanácsot Noczitol, hogy hogy lehet normálisabban feltenni, vagy elküldöm neki mailben, és kérem az ő segítségét!
finch

Finch, itt a legutolsó csillagos tábla, hátha segít:
Kép
Kép
noczi

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: