A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Erácska!
Nagyon drukkolunk!!!!!!!!!!!!!! Minden rendben lesz, jó kezekben a Babácskád, ne aggódj! Tudsz azért szoptatni? A nővérem is bejárt az unokahúgomhoz, meg fejte otthon a tejecskét... Hol van a Babácskád? Közel hozzátok a kórház?
Képet a Paint programmal tudsz kicsinyíteni, ami általában minden XP-hez van. Ha megnyitod, behozod (fájl kiválasztása) a kívánt képet és ott a kép fülnél a méretezés/döntést kiválasztva kicsinyíted vizszintesen és függőlegesen, én ált 40%-ra szoktam.
Remélem sikerül...

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

U. Era: szívből gratulálok Beatricéhez!!! :D Okvetlenül írj még róla!!! Megkérdezhetem, hogy derült ki a köldökzsinór-probléma? Nekem ugyanis nagy parám volt végig a köldökzsinór...

Gremese, nagyon köszi a listát!

Anitja, csinálhatjuk azt, hogy aki nem kocsival jön (vagy azzal jön, de a kocsi megy tovább) és elfárad, az beül addig hozzánk (a kocsiba ;-)), a férjem ráér megvárni a fél 4-et. (Én sem tudok álldigálni már, igazából a talpam fáj a legtöbbet...). Jó? Szerintem mi 3-ra már tuti ottleszünk, mert én mániákus pontosanérkező vagyok. ;-)

Kép
Kép
irina

Anitja, ez lemaradt: igen szép az ágyikó és a maci!!!

Kép
Kép
irina

Bocsika: nem fájl kiválasztása hanem fájl megnyitás, csak már kapkodtam...

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Lányok!

Nézegetem itt a mostani meg az előző oldalt és eltűnt egy pár hozzászólás!!! Hogy van ez?

Kép
Kép
timi26

ERA!
Gratulálok a kislányodhoz! Csodás, hogy ma már tud segíteni az orvostudomány! Sok-sok energiát és kitartást kívánok nektek. Meglátod minden jól fog alakulni!
Nekem is küzdelmes volt az eleje Petykával, mert kicsi volt és azóta sem egy nagy evő, igaz én sem vagyok az, de hihetetlenül energikus és imádnivaló kis krampusz.
Kitartás!!!!

Andi
Kép
Kép
beke andrea

Sziasztok!

Era:gratulálok a kislányodhoz és minden jót kívánok nektek!!!Remélem hamar megerősödik és mehet haza veletek!Neked pedig sok-sok erőt és kitartást!!!!!Jelentkezz amikor csak tudsz!

Úgy elsírtam magam a hírre.Egyrészt örülök és mindenki babájánál el fogom magam pityeregni... :oops: Másrészt mert eszembe jutott én mennyire féltem végig a koraszüléstől.Remélem mindenkinél minden rendben lesz majd!

Délelőtt pihiztem,délután pedig a háziorvosnál voltam.Párommal kicsit összerámoltunk délután,azt hiszem elég is volt mára.

Boldog névnapot az Anikóknak!!! :D

Gremese:a listát megkaptam.

Puszi!

Kép

Miléna és Zéti
milénamoni

Kép Beatrice

Hála Istennek van tejem a műtét után 1 héttel napi kb: 300 ml.
Besegit a Laktoherb tea plusz a homeos bogyó. És nem szabad görcsölni azon, hogy lesz-e tejci vagy sem!!!!!!!

A problémám úgy derült ki, hogy nem feljődött a baba a megkivánt módon. Lemaradtak a méretei a 29 hetes UH-n. Azóta figyelték.Amig végleg elzáródott az oxigén.
Vendég

Kép Beatrice
Vendég

Kép Kicsi lányom
Vendég

Bocsi, egyébként :

Boldog névnapot az Anikóknak!

CSajok vigyázzatok magatokra!

Sok puszi: Beatrice és Era
Vendég

Édes, csöpp pici lányka!!!
Nagyon drukkolunk nektek, hogy minél előbb felerősödjön és hazakerüljön hozzátok!!!
Kitartás és sok-sok tejcit kívánunk nektek!!!

Kép
Kép
timi26

ERA!

GRATULÁLOK! Szép, okos és erős lányka lesz! És már most övé a topik aranyérmese díj! Megható így picikén látni, hogy a mieink is ekkorkák lehetnek és csak megerősíteni tudom az előttem szólókat: én is rengeteg, 30-31. hétre született, későbbiekben makkeészséges bébiről tudok!
Kép

Kép
granda

Hello Lányok,

Anikók, boldog névnapot!

Era, gratula a kislányodhoz! Szépen meg fog erősödni a kórházban. Ismerősnél volt hasonló a szitu pár éve, ő 2 kilósan hozhatta haza a babát, de nagyon szépen hízott :)

Szépek a pocifotók és a babaszoba is! Mindjárt én is dobok föl egy viszonylag friss képet.

Kórház/dokiválasztás, múlt héten kórházlátogatás közben rákérdeztem, és fizetés nélkül lehet mindent választani.

Képzeljétek, találtam egy dokit, aki fogad holnap. Telefonon nem mondott se nemet se igent, holnap találkozom vele és megbeszélünk mindent. Szorítsatok, hogy összejöjjön a dolog és meglegyen a személyes szimpátia is!!!

Örülök, hogy segíthettem a penny-s térképmelléklettel :wink:

silka
silka

Era:
Gratulálunk. :)
Kép
Vendég

Kép
Vendég

Hajni: nagyon jó az új tábla. Épp akartam kérdezni, hogy esetleg elvállalod-e ezt is? Köszike!

Kép
Kép
timi26

Sziasztok Lányok!

Era: szívből gratulálok Nektek, nagyon édes a Kislányod! :D Most már minden rendben lesz, ne aggódj! Csak simogasd sokat (ha engedik), és fejd a tejcit mindig!!! Megy a drukk továbbra is! :D

Miléna: De örülök!!! Nem is lesz itt koraszülés!!! Jippííí! :D :D

Mazsola: nem vesztem el, csak tegnap Budapesten voltunk, ma meg a lakásba keresgéltünk bútorokat, meg mosógépet, hűtőt, stb... szóval nem tudtam géphez ülni. Megnézem, megkaptam-e én is a telszámlistát, amit Emese küldött, és holnap este felhívlak, hogy egyeztessük a szombatot, jó?

Juba: tárt karos üdvözlés itt köztünk!!!! Gyere gyakran! :D

Ne haragudjatok, eléggé elfáradtam ebben a 2 napban, és mivel jövő héten költözünk, még nincs vége. Nagyjából végigolvastalak Titeket, de majd reagálok később, jó?

Megyek pihizni, mielőtt Máté megorrol rám...

Detti
KépKép
kiskolbi

Era sok puszi neked és a pöttöm kislánynak!

Kép

Kép

Miléna és Zéti
milénamoni

Csajok:
a tábliba még beleraktam a szülés módját. :)
Vendég

Era,
nagyon édes a kislányod!!! Megható látni!

Hajni, nagyon köszi az új táblát!

Kép
Kép
irina

Era! Gyonyoru a kislanyod, szivbol gratulalok!! Es en is csak biztato peldaval tudok elohozakodni: sogornom kisfia ugyanilyen idoben, hasonlo parameterekkel jott vilagra. Most 15 eves, orult jokepu, focista srac :D :D
Van egy kerdesem: mit szoltatok, mikor elobujt, es kiderult, nem is kisfiu...? Mi is valami ilyesmitol tartunk. Az elso uh-n azt mondtak, nem biztos, de valoszinu fiu...aztan az elkovetkezo 3 uh-n azt, hogy nem 100%, de nagy valoszinuseggel lany...aztan kedden a vedono azt mondta, hogy total jellegzetes fiu szivhangja van.. :) vegulis teljesen mindegy, csak mar az osszes ruhacska rozsaszin.. :? :D

Kuldjuk a pozitiv energiakat, nagyon jol tudunk am boszorkanykodni!! :wink: Eddig mindig bejott! Ne felejts el rendszeresen tajekoztatni minket a kicsi lanyrol!!

Anitja! Nagyon edes a Gergo-kucko a maci-ereklyevel! :D Es koszi a drukkot, hat csak esik..esik..egyszer csak elfogynak a felhok... :?
Vendég

Era! Jihííííííí!!!!!! :D Hát gyönyörű, mosolygós ez a kis királylány. No para, minden rendben lesz, a csajok amúgy is erősebbek. És ne felejtsd el, a gödöllői négyesikrek 800 g-mal születtek, ma már fél kilós "nagylányok".
Minden rendben lesz, csak pozitív hozzáállás és sok szeretet kell, de amint látom, ez megvan!
Gratulálok mégegyszer az első topikbabához! Jejuuujeeeee!!! :D
És javítsd át a vonalzódat!!!!!!

Anitja! Cuki a kiságy, meg a macika is! :D

Hajni! Szuper jó a tábla, lassan folyamatosan lehet feltölteni. :shock: :D
Na ki lesz a következőőőőőőő????????? :wink:
Miléna! Te erre ne válaszolj, amilyen klasszul csináljátok ezt a terhesség-bizniszt, Zétit úgy kell majd előcsalogatni a 41. héten. :wink: :lol:

Miléna! Én is rílni fogok minden baba születésénél! :oops:

Anikó! Boldog névnapot! :D

Kép
Kép
Kép
gremese

50 nap alatt vagyok!!!! Bibábúúúúúúúúúúúúúú!!!!! Megkergülteeeeeeem!!!!!! :shock: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
gremese

Era Gratulálok a kiscsajhoz és most a legfontosabb hogy legyen sok tejcid meg minden rendbe legyen. Azt tudod hogy meddig kell hogy bennt legyen mármint súly vagy idő korlát van? :D :D :D
Niki Kösz a biztatást én is remélem hogy minden rendbe van és a babó mindent megkap. :D :D :D
Ja még képek Kép anya+apa Kép mit főzek?

Kép
hajagosné szabó éva

Sziasztok !

Lányok itt bömbizek a gép elött.

Era : nagyon sok boldogságot a kicsihez. Nagyon édes kis mosolygós kis csaj. A képek láttán teljesen elérzékenyültem és nem tudom abba hagyni a sírást annyira aranyos és törékeny. Igazi kis f.... kis csaj lesz. Sok kitartást és rőt kívánok neketek. Megy ezerrel a pozitív energia nektek .

Hát ezt nem gondoltam volna, hogy ennyire elfogok érzékenyülni ha valakinek megszületik a babája.

ANIKÓK BOLDOG NÉVNAPOT !!!!!
Kép .

Hajni : nagyon tutti az új tábla.

Lányok nem térek magamhoz csak potyognak a könnyeim így inkább most nem erőltetem az írást.

ui.: Era még egyszer gratulálok és sok sok ölelés nektek és a pici lánynak.

:D :D :D
20200310173350

Emese,
köszi a listát, megkaptam.

És a múlt hétvégén készült kép:
Kép

silka
silka

Gremese: te tényleg megkergültél! Hogy lehet, hogy 800g-ból 500 g lett??? :D
Egyébként gratula az 50 nap alatthoz.

Nem tudom ki lesz a következő, de nekem már csak két hetet kell kibírnom, utána minden gond nélkül jöhet Viktorka!!! Juhéééééjjj!

Kép
Kép
timi26

De csini vagy Silka!

Én is rendbe tettem a kék felsőmet, remélem nem fog rólam lefolyni szombaton.

Silka: nem tudod, ott a Penny környékén megáll a villamos?

Kép
Kép
timi26

Timi, köszi! :lol:
Ha megnézed azt a linket, amit tegnap felraktam, (azt hiszem az előző oldalon van) ott vannak felsorolva a megállói az 1-es villamosnak. Ha jól emlékszem van benne egy Hős u. 25. Az meg ott van a benzinkútnál (Pennynél). Bár még sosem szálltam ott le a villamosról, meg nem mostanában mentem vele.
De az info alapján ott kell lennie. :D

silka
silka

Timi26, Era! Mert nem tudok írni! :shock: Másfél kilósak persze. :oops: :lol:

tköszegi! Pusszantyú! Édes vagy! :D

Silka! Le a kalappal, nagyon csinos vagy! :)

Kép
Kép
Kép
gremese

Köszi, Silka. Nem is vettem észre a linket, csak a térképet néztem. Asszem odatalálok. Ha esetleg nem, majd rátok csörgök.

Kép
Kép
timi26

Sziasztok! Era! Gratulálok a babucihoz,jó egészséget és sok tejcikét kívánok nektek!! Szuper jók a pocis képek ti aztán tényleg csak oda hiztatok nem is értem Emese miért paráztál a kilók miatt egy deka felesleg nincs rajtad! Anitja! Aronyos a kiságy a mackótestvérrel. :D Mi majd augusztusba kezdjük el a babaszobát anyukám akkor lesz szabadságon és segit elrendezni a baba rucikat is.

KépKép
juba

Sziasztok Lányok!

Hát annyira aranyosak vagytok, hogy teljesen meg is hatódtam én is. Bőgtem mint a csacsi a jókivánságokat olvasva.

Hajagosné Éva: Hát igen még kb 2 hónapot kell bent lennie. El kell érnünk a 2300 gr-t. Most 3 óránként eszünk 5 ml-t.

Niki72: Nekem az orvos 1000%-ra fiút mondott. De annyira, hogy lánynevet nem is néztünk. Bár a császár előtt mondták hogy mindjak egy fiú és egy lánynevet. Én váltig állítottam, hogy fiú lesz, ezért lánynevet nem is mondtam. MIkor felmutatták, és mondák, hogy kislány apára néztem elkerekedett szemmel, és csak arra gondoltam, hogy de jó, hogy lány, mert azok szívósabbak, nagyobb eséllyel indulnak a túlélésben. De én egyébként is lányt szerettem volna, ezért kimondhatatlanul boldog vagyok.

Silka: Nagyon szép vagy!

Kiskolbi:Igen engedik simogatni, de annyira pici, hogy még sokat alszik, és ezért nem nagyon piszkálom, inkább dumálgatok neki. :-)

Hajni20: Nagyon tetszik az új tábla, remélem azért a többiek még egy kicsit később kerülnek bele :-)

Mégegyszer mindenkinek köszönöm a kedves szavakat, gratulációkat!!!!!!!!!!!!!

Puszi
Era

[/url]
Vendég

Eva, nagyon aranyosak vagytok apukaval, es a konyhad is nagyon szep!! :wink:

Silka! Nagyon csinos vagy!! :D

Era! Ez a ket honap hamar elrepul! Addig is gyere minel tobbet, es hozzal friss infokat es fotokat a mi elso babankrol!! :D

Szerintem mar csak en vagyok, ugyhogy megyek is... jo ejt!!

Niki
Vendég

EmeseKöszi megkaptam a telefonszámos listát!!!!

Kép
hajagosné szabó éva

era! gratulalok, hidd el minden rendben lesz, csak kitartas - mindig csak pozitivan gondolkodj! eees ezt csakerdekesseg keppen leirom, azt olvastam, h a koraszulott babaknal korhazi korulmenyek kozott megprobaltak megteremteni a meh jellegzetessegeit, mint a ringatozo mozgast, es a zajokat.kivetel nelkul a babak hamarabb hazakerultek - ha nem sikerul (a korhazi adottsagok miatt-jah es melyik korhazban szultel?) akkor sincs baj beszelj hozza sokat, mond h milyen szepen fejlodikes nemsokara hazamehettek. az egyik barataink 29 hetre szuletett tavaly juliusban ikerpar fiuk - me egeszsegesek es nagyon nagyon helyesek!

anitja: vagany, fius babasarok!

talalka: nekem eddig jo, bar megyunk a baratainkkal vacsizni ut., de indulas elottig ott leszek, majd jonnek ertem!

szules: kepzeljetek, a dokim azt mondta tegnap, h k 2 hettel hamarabb szulunk :oops: az pontosan azt jelenti, h 3 het mulvaaaaaaaaaa - annyira jo lenne, ha igy lenne!
mondtam en augusztus 20.-ra tippelek, amiota tudom, h kisbabat varunk - mondta, h akkor tervezzuk ugy. ugyh tegnaptol beindult a lelki felkeszules es Linikevel is ezt beszelem meg - bar termeszetesen Linike dont, ebben o a fonok!

haaaat a tegnapi nap a boldogsaghormonjaimat igenybe vette: mondta a pszichoanalizises dokim, h Linike ritka erzekeny bebi e nagyon kotodik hozzam. huuuuuuu annyira jo ilyeneket hallani - tudom nem mindenki hisz a pszichoszovegekben, de en most imadom! ez a baba-mama kapcsanalizis kiru!

Kép

Kép
mmarica

gremese: kosszencs a listat

Kép

Kép
mmarica

Jó reggelt Mindenkinek!

Tegnap egész nap meg éjszaka is olyan aktív volt a bébim, hogy konkrétan izomlázam van a hasamban!

Mmarica: én is az aug. 20.-át szemeltem ki! Milyen jó lenne, ha minden szülinapjukat tüzijáték zárná! Meg már csak azért is, mert Rebeka meg aug. 10-én született. Szeretem a kerek napokat.

Megyek a piacra, megveszem a maradék kórházi cuccot, a hétvégén el is készítem a rohamtáskát. Sose lehet tudni! :D

Kép
Kép
timi26

Era!
Szívből GRATULÁLOK a csajszihoz! :):)

Gyönyörű szép, már csak híznia kell picit. HAJRÁ!

Én is rengeteg túlságosan korán született ikerről tudok és velük is minden a lehető legnagyobb rendben, senki meg nem mondaná, hogy jóval hamarabb érkeztek a vártnál. :):)

És igazad van, a csajszikák sokkal erősebbek, úgyhogy minden rendben! :):)

Kitartás és csak is pozitív gondolatok! Puszi Nektek! Ügyesek vagytok! :):)

A DRUKK természetesen részünkről is érkezik!!! :):)

Timi! (26)
:):) Hááááááááát igen, nálunk tulajdonképpen egy mini magánovi működik már pár éve... :):)

Dominikánál még fogalmam sem volt miként is kellene csinálni - hiába olvasgattam az erre vonatkozó mindenféle könyveket - csak sodródtunk az árral. :):)

(Arról nem is beszélve, hogy akkoriban minden rokon más-más jó tanácsot adott - amik sokszor ellentmondtak egymásnak teljes egészében - és 20 évesen nem voltam valami magabiztos...)

Aztán eltelt 8 év és ahogy hirtelen sok pici vett körül, hirtelen rájöttem mit és hogy lehet a legoptimálisabban, legegyszerűbben, leggyorsabban - szóval azt hiszem a kis csapat vezetett rá mindenre, nekik köszönhetek mindent. :):)

Kellettek naponta a kreatív ötletek, hogy mindenre jusson idő amire szeretnénk és hogy mindez mosolyogva, sok nevetéssel történjen. :):)

Éééééééééééééééés már rég nem számít hogy mit javasolnak legjobb megoldásként a könyvek, vagy bárki más, nem számít hogy mit mond a statisztika, az meg pláne nem izgat hogy a szomszéd bébije 2 hónappal korábban kezdett el kanállal enni. :):)

A legfontosabb hogy nálunk melyik módszer válik be. :):)

(Mi valószínűleg nem veszünk részt a Babanetes talin.)

Andi!
Gyerkőcök:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Nagyon szuper mindenkinél az összes újabb fotó!!! :):)

Miléna!
Csatlakoznék Gremeséhez, olyan jól haladtok, annyira szépek az eredmények, hogy tényleg még a végén a 41. héten születik Zéti. :):)

Én is 100 %-osan azt hittem, Ti lesztek az elsők...

Szóval csak így tovább, ügyesek vagytok nagyon!!! :):)

Hajni!
Szuper az új tábla (is)! :):)

Granda!
Szuper játék lesz és a legjobb, hogy lehet bővíteni a készletet és kitalálni újabb és újabb érdekes történeteket, igazán kreatív...

(Az IKEA-ban a gyerek részlegnél is vannak ujjbábok - persze más stílusban, de azért azok is jópofák.)

Vadvirág
Vendég

Köszönöm szépen mindenkinek a névnapi köszöntéseket!

Era GRATULÁLUNK NEKED! Micsoda kis csöppség! Az első babuka! hihihihi Jó egészséget, és sok-sok boldogságot kívánok! Várjuk a további képeket, híreket!

Képzeljétek, Panka-apa hallja kiscsaja szívét, ha csak simán fülel a hasamon! Végre egy élmény, amit csak ő érez :D

KépKép
anesz74

Én sajna nem tok talira menni, de igen

a HŐS UTCÁNÁL pont megáll az egyes vili. A Penny előtt.

KépKép
anesz74

Villamosos :D lányok

A www.bkv. hu oldalon minden jármű megállóját - térképppel együtt - megtaláljátok!

Egyik pontból a másikba közlekedéshez pedig gyakran használom ezt az útvonaltervezőt:
http://utvonal.bkv.hu/

Kép

Kép
granda

Sziasztok!

Anitja! Nekem is volt ugyanilyen mackóm! :lol:

Oké, kiteszem a saját pocóm! :D

10-re megyek a védőnőhöz. +13 kiló van rajtam, és helyettes védőnőhöz megyek. Remélem, nem cseszeget, mert megverem! :wink:

Era! Milyen kis csöpp a lányod! Gyors fejlődést és sok tejcit kívánok Nektek!!! És tényleg így van: a kislányok erősek nagyon!!! Úgyhogy minden rendben lesz! :D
4D-n is voltatok? Ott is fiút mondtak? Azért ez nem semmi! :?

Kiskolbi! Végülis Anitjával megbeszéltem priviben, megyek a 10-es vonattal, 12-kor jógaóra, és utána együtt megyünk. Tudsz Te is előbb jönni??? Jó lenne!!!

Anikók! Boldog névnapot! (bocsi, tegnap lekéstem... :oops: )

Silka! Csini vagy!

Regina
KépKép
mazsola7

Mazsola, Gremese

Küldtem privit

Kép
granda

Sziasztok!

Utólag Boldog Névnapot az Anikóknak!

Era!
Gratulálok nagyon édes a lánykád.
Én is drukkolok ,hogy minden oké legyen.

Szupik az új képek.

Emese!
Meg kaptam a listát köszi.

Hajni!
Neked is köszi az új táblát.

Ildi

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Sziasztok!

Gyors leszek, most indulunk a Balatonra.

Era!
Én is megkönnyeztem a képeket a kislányodról :cry: ! De fel a fejjel, szépen meg fog erősödni, és nemsokára hazamehettek :wink: !

Gremese!
Megkaptam a telefonos listát, köszi!

Csajok, nem kéne a táblába beírni mindenkinek az igazi nevét is?

Sziasztok:
Anita

Kép

Kép

Kép
banita

Csajok,
én tuti nem leszek kékben, mert nincs olyan felsőm, de majd vadászlak Titeket -- gondolom, nagypocis kismamik a Penny parkolójában nagy mennyiségben nem tipikusan fordulnak elő -- erről jut eszembe, nemrég a terhes barátnőmmel egy boltban az eladó elkerekedett szemmel kérdezte, hogy "nahát, maguk tényleg mindketten terhesek?!" Hm, ilyen furcsa két terhes nő 1 négyzetméteren? :lol:

Mazsola, a kilók miatt ne aggódj ;-), engem pl. a helyettes védőnők sosem szúrtak le miatta, úgyhogy ez merőben védőnőfüggő.

Kép
Kép
irina

egy boltban = egy boltban vásároltunk, és az...

Kép
Kép
irina

Sziasztok!

Era. Nagy-nagy gratula a pici lányhoz. Gyönyörű :lol:
A párom nem értette miért könnyes a szemem, miközben a monitort nézem. Minden oké lesz és nemsokára kijöhettek :lol: Sok boldogságot nektek!

Nagyon szépek az új képek, csinos mindenki a topikból :D

Kellemes napot
Móni

KépKép
Kép Kép
l.móni

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: