Ariel, én is sok barackot eszek, kicsit savat csinál ugyan, de nagyon szeretem. Újabban nekem is fáj a hátam meg a bordám alatt jobb oldalt. Ha minndkét karommal felfelé nyújtózkodok, az jó neki.
A nagyok várják a picit, bár akkor már nekik suli lesz, így annyira mégsem?

A kicsi meg szerintem már most féltékeny egy kicsit, valószínű nem lesz könnyű vele...De egyik nap olyan aranyos volt, odadugta a pocimhoz a fejét, mintha összebújna a babával. Csak azt csodáltam, hogy ezt fölül teszi, gondoltam lent van a baba feje, nem fönt...Hát neki volt igaza, mivel ugye faros...
Tényleg nagyon úgy néz ki, hogy az októberi topik lassan elnyerhetné a faros babák számának versenyében az aranyérmet, nem?
Büngyi, szépen megnőtt a pocakod! Osztálytársnő hiper sebességgel fogy...jó neki. Itt Szegeden különben szülésnél nem kérnek ilyen hivatalos iratot, mint a házassági stb. Azt nálunk később kell bevinni az anyakönyvi hiv.-ba, amikor anyakönyveztetjük a picit.
Lakás biztosan nagyon szép lesz!
Babaholmi: talán szept. közpe táján, annál később semmiképp, bár nálunk még ugye egy költözés is lesz...
Csim, az én picúrom is mindig jobb oldalt mocorog.

És hullámzik is rendesen időnként.
Evu, igenis jól áll neked a kismamaság!

Jó, hogy szeded a vasat.
Sztem ne beszélj majd németül a babához. Elég neki megtanulni először magyarul.

Más az, mikor valaki eleve kétnyelvű családba születik bele.
Pihizz picit többet, valószínű más nem is kell!
Cukika, én most nem vettem észre tejcsorgást még, nekem eddig csak az elsővel volt. Épp akkor, mikor anyukáméknál az anyacica épp nem akarta szoptatni a kiscicáját, valahogy nem törődött vele. Engem ez nagyon bántott, úgy sajnáltam a picikét.
Aztán észrevettem ,hogy valami csorog a cicimből...
Örülök, hogy lehet, mégis mész!Ezek szerint jobb kedvű vagy.
Bámulatos, hogy hogy le tudnak szokni a kismamák a dohányzásról, ez igen!
Évi, jó pihenést neked is! Bár akkor ma lehet, takarítasz.
Ne aggódj, tudja az ember, hogy hogy szüljön szvsz. Inkább talán jobb lenne, ha hagynák is az anyákat , hogy a belső megérzéseikre hagyatkozzanak.
A baba nyelvtanításával kapcs. egyetértek, mondjuk én még a mondókákat is minél későbbre kitolnám.
Kávéfőzős szitu ijesztő lehetett...
Tila, igen, lehet, hogy babuci később fog majd beszélni, de nálatok ez érthető és normális is.
A májkrémet a sok vas miatt kívánjátok sztem, amúgy jobb lenne valszeg kerülni. De mindenki maga tudja, mennyi lemondást tud bevállalni. Azért a babus miatt érdemes az egészségesebb kajákat előtérbe helyezni. De picit lehet( sőt kell is) néha engedni a vágyaknak, ettől még nem lesznek problémák biztos.
Sheepy, grat. a jó toxo. eredményhez!
Kalloni, görögül könyvelsz? De érdekes.
Gabi, nem biztos, hogy nem húzod ám ki a végéig! Nyugi! Próbálj pihenni, annál nincs jobb! Voltatok fürdeni? Én amúgy nem vettem kismama fürdőruhát, egy régi bikinialsó(+ felső) meg egy pántos strandruhában fürödtem. Nem érdekelt különösebben, ki mit gondol erről, muszáj volt, a visszereim így is látszódtak sajna eléggé.
Tegnap kaptam az első vénás vasinjekciót, holnap megint megyek. Összesen 10 lesz! Csajok, szedjétek inkább a vasbogyókat!
Jó éjszakát mindenkinek!
Nem biztos, hogy mindig tudok jönni.Ha sokat írtok, azt én már nehezen követem.

Sok a feladat.
Erika