A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Kép
Ági28

Sziasztok!

Hadd örömködjek nektek is kicsit! Ma hajnalban 3:45-re megszületett az unokahugim. Az öcsém kislánya. 3700 g, 55 cm, és nagy haja van. Zsóka.

Bébé! Úgyis keresed a jeleket,bárki bármit mond. Mivel sejtjük, mire kellene számítani, várjuk is, ha nincs jel beparázunk, ha van valami, akkor azért. Haspufi? Ne aggódj, ha nagyon el akarnál szállni, keresünk valami jó kis madzagot a bokádra. Ha pedig még egy hét visszavan a ciklusodból, ne is gondolj a mensidre.
zel

zel gratulálok az öcsédéknek! :-) Mikor mész babanézőbe??
Ági28

Jó reggelt!
Hogy s mint?
hanyatka

Ági,
köszönöm :D A titkot pedig megtartjuk magunknak :wink:

Zel,

gratulálok a pici lányhoz. Imádom a hajas babákat (mint Pistike is, és én is annnnno az voltam)

Na jól van Lányok, nem nyafizok és el is felejtem, hogy létezik mensi egyáltalán :P Ha pedig mégis.....no, de erre ráérek akkor gondolni...

Hanyatka,
mi újság? hogy megy a szurkálás?

Bébé
bébé2007

Helló hanyatka! :-)

Oké Bébé, köszike a titoktartást! :-) Ja meg akkor mindent sótlannak éreztem.
Ági28

Képzeljétek,már 3 napja én adom be magamnak a szurit,mert hétfőn a délutáni konzi miatt,4 kor került beadásra,így mondták,hogy kedden csak dél körül adjam be,szerdán meg 10 körül és ma már újra mehet reggel és mivel délelőtt a drágám nem volt kéznél,kénytelen voltam megszurni magam.
Nagyon jól viseltem,egyszóval ügyi voltam :)

Holnap reggel megyek Uh-ra.Nagyon kiváncsi vagyok,mi történt a 4 nap alatt.
Remélem hétfőre lesz aktuális az inszem.
Szorítsatok!!!
Ti jól vagytok???
Bébé,hogy viseled a várakozást?
hanyatka

Ja,bocsi most olvastam vissza,hogy nem túl jól.
Kitartás!!!
hanyatka

hanyatka nagyon ügyes vagy! :-) Biztos meglesz az eredménye, annak, hogy ilyen bátor vagy! :-)
Ági28

Ági! Úgy legyen!!!
Zel !Gartula az unokahugihoz!!!
Katóc!!!Köszönöm,aranyos vagy.Az a baj,hogy arányosan van rajtam mindenhol egy kevés.-5 kg-al megelégednék :)

Bébé,voltam tegnap az intéztbe,aranyos volt az asszisztens,nem az Ágika,hanem a másik,nem tom ,hogy hívják(segítsetek),szóval odaszóltam útközben és amire odaértem már kész is volt a recept 2 szurira :)
Megmutattam a táblázatomat és megnyugtatott,hogy ha úgy nőnek,mint az elmúlt héten,nem lesz gond péntekig.
hanyatka

Hanyatka,

ügyi vagy!!!Nekem a férjem adta be reggelenként a szurit. Biztosan meglesz az eredménye! És örülök, hogy megnyugtattak az Intézetben.

Nagyon drukkolok a hétfői inszemhez!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!És persze a holnap uh-hoz, hogy szép nagyok legyenek a tüszőid!!!!!!!!!

Lányok, Ti tudtok valamit Februárról? Úgy eltűnt, máskor itt csicsereg egész nap.......

Bébé
bébé2007

nem tudom, lehet, írok neki majd egy SMS-t.
Ági28

KÖSZÖNÖM SZÉPEN!!!!ARANYOSAK VAGYTOK !!!!JÓ ITT LENNI!!!
hanyatka

Sziasztok!
Itt Februárapu. A helyzet az, hogy az asszonynál kedden kora délután jelentkezett egy enyhe vérzés. :cry: Gyorsan futottunk a Jánosba, mert Dévait nem találtuk, szabadság miatt. A kórházi orvos mindent rendben talált: korának megfelelő embrió, szikhólyag, szívműködés. Tegnap, már a saját, gondozó orvosunk ugyanezt megerősítette. Ágynyugalmat rendelt a 16. terhességi hétig, úgyhogy időről-időre majd én hozom a híreket. Egyelőre a vérzés megszünt, reméljük minden rendben lesz. :lol:
Üdv, Fapu
február

Hú köszönjük az infókat! Nagyon szorítok neki. Pihenjen sokat!
Ági28

Köszi, Fapu :D !!!Éreztem én, hogy valami nem stimmel, azért kérdezgettem annyira.

FEBRUÁR!

Nagyon örülök, hogy a nagy ijedtség után meg tudtok nyugodni, és a babóval minden rendben van!!Tessék betartani a fekvést, majd Februárapu kiszolgál, igaz :wink: ?!

Mennek a drukkok, hogy a baba erősen kapaszkodjon és ne legyen most már semmi baj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jaj, hát sosincs vége az izgalmaknak??????? :shock:

És előre is köszönjük Februárapunak a híreket!!!

Bébé
bébé2007

Februárapu és anyu!!!

Nagyon drukkolok nektek,hogy minden a legnagyobb rendben legyen.Pihenj sokat,de tényleg!!!
hanyatka

Sziasztok!

Itthon vagyok TP-n tegnap óta, de jól megharcoltam a hülye háziorvosommal, ezerszer megbeszéltem vele ezt, erre valami igazolást/javaslatot akart a Dévaitól......kiderült, h félreértette, aszitte, h én most 9 hónapra mint veszélyeztetett terhes szeretném kiiratni magamat.

Február: pihenj sokat, nyugodj meg nem lesz semmi baj, a baba meg erősen fog kapaszkodni odabenn!!!!

Hanyattka: gratula a szurihoz, hasba nem is olyan vészes ugye?

Zel: Neked meg az unokahugidhoz

Zsembi: a szükséges beutalókat bárkitől kérheted, Dévainak csak a lelet a lényeg

Nálam semmi jó, tegnap volt UH, jobb pf-ben csak kisebb, hasznavehetetlen tüsző van 2-3 , balban van 4 jó és több kisebb. Hogy mi lesz ebből???? :shock: :( :o

Vass doki nagyon rendes volt, azt mondta, h rászúr mindegyikre és majd meglátja, h mi kerül elő belőle, és elég rossz helyen vannak, nyomogatni kell majd a hasamat és feltétlenül kérjek altatást.
Szerinte a jobb oldalon nem volt megfelelő a vérellátás.

Inszemkor, napi 1 Clostira is produkáltam 3 tüszőt, mostmeg erre a bazisok hormonra is szinte ugyanannyit.

Éjfélkor megvolt a Choragon, húúúú az eléggé fáj izomba adva.

Ma itthon lazulok és holnap reggel megyünk.

Túlsúly: nekem is lehetne bőven fogynom 20 kg-ot, Dévait kérdeztem, h hátrány-e ez a lombiknál, azt válaszolta, h nézzek rá, hogy ő is milyen túlsúlyos :D

Anikó
tatulány

És nem kérdezted meg, hogy és neki hány lombikja volt már??? :lol: :lol: :lol: :lol:
Ági28

Halihó! Február és Februárapu!! nem akarok kéretlenül tanácsokat osztogatni, de mégis megteszem: csak itt a faluban (lakóinak száma 1600 ) legalább három olyan terhességről illetve a belőle születet egészséges babóról tudok akinek anyukája vérezgetett az elején. Pihenj sokat!
túlsúly: nálam 25 kg. De majd hamarosan elkezdem szedni ameteet és diétázom és tornázok is, úgyhogy októberig ledobok 10 kgt. :oops:
Vendég

Szia mi az az amet???
Ági28

Sziasztok drága lányok!

bébé! Köszönöm kérdésed, megvagyok. Hasonlóan viselkedem mint te pedig már megjavulhatnék így a 4. lombikra. Én is a tüneteket keresgettem, illetve keresem . Hát nem jó szórakozás. Az első napokban voltak fájdalmak ilyenek-olyanok. Pár napja olyan mensihez hasonló fájdalom jelentkezik és a haspuffadás persze megvan. Hétfőig egy nadrág jött rám, most kettő,de se szoknya, semmi.
Valahogy le kell nyugodni, mert az idegeskedés nem tesz jót.Mondjuk nem is ideges vagyok, hanem kiváncsi, de majd meglátom.
Ági az a gép én is vagyok :D
február! pihenjél, és minden rendben lesz.
Hanyatka! mikor lesz a Te napod?
tatulány! elvileg az a 4 tüsző is elég egy babához, sőt az ikrekhez is.! :D

manoka
manoka71

manóka hirtelen elkezdtem gondolkodni, hogy milyen gépről beszélsz, de rájöttem! :-)
Ági28

Tatulány,
ha jól emlékszem Februárnak egy petikéje volt és látod, most már ott lakik a pocakjában egy kisbaba.

Holnapra ezer drukk!!!!!!!!!!!!!!!!

Egyébként a háziorvossal én is így jártam az első inszemnél. Közölte, kérjek Dévaitól javaslatot, hogy otthon maradjak. :shock: Persze nem kértem. Végül 2 napra nagy kegyesen kiírt.

Tényleg, amikor terhes lesz az ember és ki akarja magát iratni, azt is a háziorvos intézi? És ilyenkor simán kiír a háziorvos táppénzre? Sokszor hallom, hogy már az elejétől otthon marad valaki.

Manóka,

próbálj nyugis lenne. (vak vezet világtalant tipikus esete :oops: ) Neked még mennyi idő van hátra? 4. lombik???Hú, nagyon drukkolok, hogy végre sikerüljön!

Mire én is rájöttem mi is az a gép........ :lol: :lol:

Bébé
bébé2007

Bébé engem úgy írt ki a körzetim, hogy a régi dokimtól vittem neki javaslatot a táppénzre, és az alapján írt ki! Sajna Dévai nem adhat ilyen javaslatot.
Ági28

Manoka!!!
Mikor lesz eredmény??Már én is nagyon várom,hogy gyere a jó hírekkel!!!

Én holnap megyek UH-ra és remélem hétfőn lesz az inszem.

Milyen gépről van szó???
:)
hehe
hanyatka

Manoka!!!
Mikor lesz eredmény??Már én is nagyon várom,hogy gyere a jó hírekkel!!!

Én holnap megyek UH-ra és remélem hétfőn lesz az inszem.

Milyen gépről van szó???
:)
hehe
hanyatka

Hűűűha,akkor aki Dévainál marad, az hogy megy táppénzre????????????

Na, újabb gond..... :shock: bár ez még nem aktuális...... :roll:

Látom, Ági, a gépes megjegyzésed mindenkiben erős nyomot hagyott.... :D

Bébé
bébé2007

Bébé!

Én már az elejétől itthon vagyok. Elvileg kell egy papír a nődokitól, hogy terhes vagy, aztán havonta kell vinni egy javaslatot szintén a nődokitól. Ha nem viszel, akkor minden hónapban felülvizsgálatra kell menni a háziorvoshoz. Hogy ez mit takar, azt sajnos nem tudom, de akkor is kiír táppénzre. Nekem automatikusan adja a nődokim, még ha elfelejtem kérni, akkor is. A Dévai miért nem ad ilyen papírt? Ő nme támogatja, hogy táppénzen legyünk? Ha hozzá jársz terhesgondozásra, akkor ez ugyanolyan, mintha bármelyik nődokihoz mennél magánrendelésre.
bodjas

nem tudom, de egyszer valaki mondta, hogy megemlítette neki, éd azt mondta, hogy ő nem adhat ilyen papírt!
Ági28

Bodjas,

köszi az infot. Én is szeretnék majd minél előbb táppénzre menni, úgy nyugisabb lenne és hát ugye ennyi év várakozás után ez így jobb lenne....

Talán azok a kismamik, akik Dévaihoz járnak, tudnak majd ebben segíteni. de nem hinném, hogy mindenki, aki Dévainál szül, az az utolsó pillanatig dolgozik....gondolom erre is van valami megoldás....

Beber,
esetleg Te meg tudnád mondani....

Bébé
bébé2007

Jaj,ma valahogy ki sem látszok a melóból :(
hanyatka

Hááát, írtam-írtam, és elszállt.

Köszönöm a gratulációkat! El fogom mesélni a kicsilánynak!

Ági! Ma estefelé bemegyünk a kórházba. Aztán vasárnap ha minden oké lesz, jöhetnek is haza. Megkaptam az első otthoni peluscsere jogát! :lol:

Február! Phenj sokat, vigyázz magatokra!

Tatulány! Egy baba= egy petesejt+egy sperma. Általában. :lol: Nem a mennyiség, a minőség számít!

Hanyatka! Ugye nem is fájt? Csak a tudat rossz, hogy magadba kell bökni. Viszont azért mákos vagy, ha a férjed is be tudja adni. Az enyém már az előkészületeknél elvonul...

Manóka! ""Hétfőig egy nadrág jött rám, most kettő,de se szoknya, semmi. "" Ez nem meleg most egy kicsit?? :lol: Aztán el is felejtheted a szűk cuccokat, nem?

Kaptam egy képet telcsin a hugiról. Megmutatnám nektek is!!! Igazi nénje lettem!!!

Kép
zel

Sziasztok!

Húúú, nem győzök visszaolvasni. :D

Zel, először is gratula az unokahugihoz. :D Látogasd sokat, ha teheted, hátha a babázás segít "hangulatba jönni".
Bizony-bizony 3 évre függesztettek fel, tudod akkor (kb. 16 éve) még gyerekcipőben járt ez az egész endometriózisos buli. Mondjuk még akkor nem voltunk házasok sem, a gyerek pedig nem került szóba 23 évesen. Ráadásul későn érő tipus vagyok. :D
Gyógyszert kaptam, naponta 4-t. Viszont nem volt klimaxos tünetem, kivéve, hogy mensim nem volt, nem éreztem rosszul magam, csak híztam, mint egy malac. Utoljára már én is csak fél évre kaptam "felfüggesztettet", és havi egy szurival megúsztam. Viszont klimaxoltam, mint annak a rendje. Szegény férjem, sosem felejtem el, amikor a Corában vásárlás közben jött rám a hőhullám. Vörös voltam, mint a rák és rohantam a hűtőpulthoz hűsölni. Ő meg próbált eltakarni. Képzelheted! :D :D

Manóka, nyugi, gondolj csupa szép dologra! Szurkolok ezerrel! :D

Hanyatka, csak ügyesen továbbra is, és pénteken írd meg lécci, hogy mi volt, nagyon kíváncsi vagyok. :D A szurihoz gratula, tudtam ám, hogy Te egy hős vagy!

Februárapu, lécci vigyázz Februáranyura, aki remélem most fekszik, mint a laposvas, és teljes gőzzel pihen. :D Én sem akarok mindenféle hülye történettel előhozakodni, biztos meséltek már Nektek eleget, de egy barátnőm az első négy hónapban rendszeresen vérzett, állandóan rohantak a kórházba. Ma már 5 éves a kislánya. Szóval nyugi és pihi!!!!!!

Tatulány, 4 tüszőből 4 petesejt lehet, ami jelenthet 4 embriót, de ha egypetéjű ikrek lesznek, akkor 8 db gyereked is lehet. :lol: :lol: :lol: Elég lesz? :lol:

Ági, szülünk egy-két gyereket, aztán majd lefogyunk. 70 éves korunkra mi leszünk a legcsinosabb nagymamik. Mit szólsz? 8)

Mindenkinek szép napot kívánok!!!
katóc

katóc szerintem sikerült kiszámolnom, hány éves is vagy! :lol: :lol:

Oké, én benne vagyok, akkor ma mehetek a cukrászdába???
Ági28

Katóc!
Nagyon jó a kapcsolatunk a sógornőmmel. Amikor régebben már mondtam neki, hogy csak szóljon, segítek, nevetett, és mondta szavamon fog. Ma csak annyit mondott, ugye jössz majd, segítesz?? Muszáj, lesz látogatnom! :lol: A hangulattal évek óta nincs gond. Csak ez hülye biológia ne ugatna közbe!

Endó. Annyi mákom volt a klimaxommal, hőhullámaimmal, hogy télen történt. Így a telet simán kihúztam pólóban, kisgatyában. :lol: Tényleg vékony, majdnem nyári cuccokban kellett járnom, és ég azokat is téptem, mert majd' megfulladtam.
zel

Katóc!!!
Persze,hogy jövök,holnap reggel ahogy megjöttem,azonnal jelentkezem.

Ági!Engedélyezek neked egy cukizást.Ne is busúlj,amíg a párodnak tetszel és odavan érted,nem kell sanyargatni magad.
Jól mondom??? :)
hanyatka

Tökéletesen. Mint kiderült ma este kaszinótojást eszem, mert anyukámank névnapja van, és megyünk át felköszönteni! :-)
Ági28

Ági, persze hogy mehetsz. :D
Tegnap az uram hazaállított egy tálca sütivel, mondván arra járt, és benézett a Daubnerbe. Na most így hogy fogyózzon az ember lánya? :lol:

Ja Zel, azt elfelejtettem megírni, hogy én áprilistól szeptemberig klimaxoltam. Júliust és augusztust nem felejtem el, míg élek. :roll:
katóc

Ági! Boldog névnapot anyukádnak és az Anikóknak,többek közt Tatunak !!! :)

Én ma palacsintázni megyek az 1 Ft-osba a csajokkal :) Nyam-nyam!!!

Szép estét és jó étvágat mindenkinek!!!
Pusza
hanyatka

Sziasztok megint!

Jo sokat irtatok.
Manóka, Bébé kitartás és babaragacsokat küldök nektek.

Zel édes az unokahugica gtratulálok hozzá.

Februárapu vigyázz az aszonykára.

Tatulány az a fontos hogy szépek legyenek a petécskék az sem baj ha kevés nem a mennyiség számit.

Bébé engem a házidoki már az inszemeknél is veszélyeztetett terhesként vett betegácsiba.
Elvileg a Dévainak is kéne adnia papirt hiszen a betegálomány alatt vagy védve törvényileg a lombik alatt söt inszem alatt is.
zsembi

Hanyatka holnap én is várlak a beszámolóval és addig növeszgesd a tüszöcskéket.
zsembi

Hanyattka:
köszönöm a névnapi köszöntést :P ha vki Anna/Anikó nekik is hasonló szépet, tényleg olyan furi, h nem nagyon tudjuk, h kit hogy is hívnak???
Holnap megyünk a leszívásra, barna poló, fekete alapon barnás szoknya lesz rajtam.....ezt Hanyattkának írom, meg aki még ott lesz reggel :P :D

Katóc: jó ez a Corában való hüsölés, mikor járógipsszem volt és mentünk a Lidl-be.....majd lefagyott a lábamujja

Köszi a vigasztalást, 8 gyerek kissé sok lesz, remélem azért 2 szépen meg fog termékenyülni

Lombiknál a nyilatkozatokban is benne van, h TP-re nem tudnak adni javaslatot, mert maga a lombikeljárás is a TB felé biztosított, tehát duplán nem lehet TP....csak kamudologgal írhat ki a házidoki.

Ha már babások vagyunk akkor persze, h adnak javaslatot....gondolom én

mindenkinek drukk továbbra is és holnap este beszámolok, h mi volt.

Zel: én is szívesen gyakorolnék ilyen unokahugin

Anikó
tatulány

mi ez az 1 Ft-os palacsintázó és hol van??? Hmmmmmm.....

Katóc: laposvas :P :D :D :D :D

Jó éjt mindenkinek!!!!

Anikó
tatulány

Sziasztok! Na ma reggel vudus bácsi elengedte a kezemet! Azt mondta, hogy most megnézzük, egyedül hogy boldogulok. De ha bármi panaszon van, akkor telefonáljak nyugodtan!
Ági28

Szia Ági!!
Ez jó hír,nem???

Viszont nekem nincsenek ennyire jó híreim,nem lesz inszem :(
A hétfői 12 mm tüszők nem voltak sehol,valószínű,hogy már szétdurrantak :(
Úgy,hogy azt mondta Vass doki nincs értelme a kicsikre inszemet csinálni,ma meg holnap legyünk együtt,hátha eltaláljuk.
Mondtam,hogy szerdán este is volt szerelmeskedés és mondta,hogy akár az is jó lehet.
Tegnap este eléggé feszült a hasam és a nap foyamán legalább 6x votam pisilni,ami nagyon furcsa volt az eddigiekhez képest.
Lehet,hogy tegnap volt az ov.?
hanyatka

Találkoztam Tatulánnyal és minden rendben van vele,ő lesz ma az első.Hajrá!!!
hanyatka

hajrá Tatulány!

hanyatka a fenébe, akkor este ugrás rá apára ám! :-)

igen ez jó hír!
Ági28

Jó reggelt!

Jaj, Hanyatka, pedig drukkoltam a tüszőcskéknek!A szerda az még naná, hogy jó, a fiúk napokig eléldegélnek odabent és ha ma is lesztek együtt, akkor tényleg van esély, hogy akár így sikerül!

Mindenesetre azt nem mondta Neked hétfőn Vass doki, hogy inszem előtt 4-5 nappal már ne legyetek együtt? Nekem Dévai mindkétszer kiadta, mikor lehetünk utoljára együtt...

Lényeg, hogy ne add fel, még semmi sem veszett el ebben a hónapban!

Tatulány,drukkhegyek!!!

Remélem mindenki jól van. Sokan eltűntek mostanság, biztos mindenki a lábát lógatja valamerre. :D

Ági,

szuper hír!Most már semmi akadálya nem lehet a babáknak!!!!

Bébé
bébé2007

Az lesz ...
hanyatka

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: