A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 októberi babák

Missi! Én sem eszem többet vacsorára, ne aggódj! Meg lehet szokni.
Holnap (ha lehetőségem van rá) én is gyümölcsnapot tartok.

Majdnem ugyanolyan a pelenkázó, sőt! A tiéden a fogókák vagy micsodák sokkal jobban tetszenek :)

Cuki! ha úgy érzed menj, ötülök, hogy jól vagy ebben a szakaszban :)

Bogyógyörgyi :) Igen, ismét ugyanaz :)

büngyike

bungy , ja :)
bogyogyorgyi

Cukika, örülök, hogy végetért az aggódós időszakod, igazán eljött az ideje már, hogy te is élvezd a babavárás örömeit.

Missi, szép a bútor, jó színei vannak.

Kép
ariel

eri, ment a prividre a valasz

ariel, de jo , hogy jottel reg nem lattalak

latom mindenki eldolt mar,en is kovetlek Titeket

jo ejt :):)
bogyogyorgyi

HŰŰŰŰ,de sokat írtatok.

Na már egész alakul a lakás, már csak a konyha van hátra és kész a nagytakarítás, utánna egy hétig fel sem kelek a kanapéról :D

Ma apa előbb hazajött segített befejezni ezt a bazi nagy szekrényt (mármint a takarítást), aztán elmentünk fodrászhoz, utánna meg fagyizni. De csak két gombócot ettem.

Én is augusztusban kezdem megvenni a kórházba a dolgokat, a golyahaz.hu-n van a kórház által összeállított lista én azt veszem alapul.

Hűű. apa egyszál kukacban mászkál előttem megyek is a hálóba asszem majd holnap jövök. :D

Masi

Kép
URL=http://www.glitteryourway.com]Kép[/URL]
masika

Jó reggelt mindenkinek!

Eszetlen, hogy mit termeltetek, alig két nap alatt... :) Mi lesz itt, ha egy hétig nem leszek netközelben...

Minden elismerésem a mai gyümölcsnaposoknak, meg a mindenféle diétázóknak, és kitartást hozzá! Asszem csak akkor venném rá magam, ha vm pocsék cukros eredmény, vagy bármi más rákényszerítene. De - lekopogom - eddig nincs rá ok. Egyébként meg eszem én mindent, de hála a nyárnak, most egy rakás gyümölcsöt. Meg májkrémes kenyereket... már két hete... :) De annyi ellentmondó (fél)információt lehet olvasni, hogy abba is hagytam ezek böngészését, s amíg nincs semmi bajom, addig nem foglalkozom ezzel.

Csim, ma mész UH-ra, jól emlékszem? Remélem elégedett leszel :)!

Cuki, kíváncsi vagyok, hogy fogsz dönteni :wink: ! De ha hétvégén mész, akkor nem fogadunk el kifogásokat a találkozó miatt sem :)! Mert azt nagyon támogatom :)!
És boldog névnapot Pankának! A mi babánknak tegnap volt a névnapja. Jakab :D !

Evu, mi volt tegnap a cukron, végülis? Én holnap megyek, de nekem a löttyös változat van, és már ma estétől nem ehetek... :shock: . Szóval, ma biztos, hogy addig sem diétázom...
És remélem, már tényleg jobban vagy!!

Masi, én Blanka-szavazó lennék! És nagyon jó a szoba is! Minden elismerésem a takarítórohamért, érzem, hogy engem is el fog kapni még néhányszor, bár múlt vasárnap végigtorpedóztam az egész lakáson. Ja, és Rómába vasárnap hajnalban indulunk... 6-kor indul a gép... a többit hozzá lehet gondolni :D .

Missi, nagyon aranyos a bútor is, de a fiad méginkább :) :)!

Ariel, üdv újra itt! Neked miért biztos a császár? És Áfonya! Totál megértem, hogy el vagytok keseredve emiatt, de tényleg bármikor megfordulhatnak még. Nem akarok jönni a csodasztorikkal... de egy 39. hetesről azért tudok :).

Büngyi, fut még a Hanna/Heléna kérdés :)? Mert - bár látom, szinte egyedül vagyok ezzel - nekem a Hanna jobban bejön :). A lakásképek meg nagyon jók, remélem látunk majd párat a festés eredményével is. Legjobban a konyha és ebédlő közti rés tetszik, az nagyon praktikus :). Nálunk boltíves átjáró van, és nagyon szeretem.

Evarga, üdv újra, Tila, Neked pedig üdv először itt :)!

Adri, alapból Barbara, de az Erdei mellett inkább Dominika, az úgy nagyon jól hangzik. Pl... dr. Erdei Dominika... nem rossz...

Sheepy, ha megnyugtat, akkor miért ne mosnád akár ezerszer is a gyümölcsöket? De komolyan, a tojást én is mosom, bár nem mosószerrel, de azért elég húzósan tudnak kinézni ahhoz, hogy nem pakolom csak úgy a hűtőbe... na ne... :) Porszívózás :shock: ??? Nagy mumus... de szoktatom magam a gondolathoz, hogy nincs messze az időszak, amikor akár naponta többször is ráfér majd a lakásra. Ezért ez most az edzés időszaka, heti egyszer-kétszer muszáj.

A szükséges dolgok listáját én több forrásból is megkaptam, abból összevagdaltam, amit jónak láttam, beszerzése folyamatos. Leginkább majd szept-től, ha szabin leszek.

Ágica, mikor is mentek Bfüredre?

Szegények, Ti mind, dagadósok, nemalvósok, csontfájósok! Már lassan nem is merem leírni, hogy mindezekből semmi... persze majd megnézem a csülkeim Róma után... höhöhö... itt fogok sírni a vállaitokon :).

Az előkészítőre sajnos nem jutottam el kedden, nem értem haza időben. De nagyon várom majd a tapasztalatokat!

Húzok dolgozni, majd még idenézelődöm napközben. Ja, és du doki, de csak extraidőpont, hogy repülés előtt megnyugtassam olykor háborgó lelkiismeretemet.
kalloni

masi, na volt hancur este?

kalloni, mit csinalsz hogy neked meg melegben sem dagad be a labad igy terhesen ? hatha van vmi trukkod...

jo reggelt mindenkinek !! :)
bogyogyorgyi

bungy, jajj nekem a HELENA sokkal jobban tetszik. de mivel ugyis majdnem ugyanaz az izlesunk :) igy tudom, hogy te is arra fogsz szavazni :)
bogyogyorgyi

kalloni, te milyen nyelven konyvelsz ?
bogyogyorgyi

Kalloni,
de irigyellek Rómáért! Biztos nagyon jól fogjátok érezni magatokat! :)
A császár-para nálunk többszörös. A farosság csak hab a tortán, a nagylányom 4 kilóval született (császárral) és a kisfiam sem úgy néz ki mint aki 3,2-vel akar megszületni. Nagy babát pedig egy előző császárral a hátam mögött nem engednek errefelé megszülni :?
A 39. héten fordult meg a baba? :shock: Szegény anyja! Az már kemény lehet!
Evu,
nekem is eszemben voltál! Milyen volt a terhelésed? És az eredmény?
Missi,
nagyon jó a bútorotok! És jól látom hogy igazi parkettátok van, nem ez a klikkes vacak? Irígy-irígy :)
Vendég

Bogyó, asszem az a titkom, hogy itthonról dolgozom, fotelből, felrakott lábbal... így könnyű, ugye... Meg iszom, rengeteget. A torna a meleg miatt hanyagolva lett, de folytatom, mert kell az edzettség :).

Ja és magyarul meg görögül. Mármint a könyvelés.
kalloni

Sziasztok!

Evu! Mi volt tegnap???

Kalloni! Marad a Heléna, ahogy Bogyógyörgyi eltalálta :) Nem tágítok. Szép görög név, hatalmas kultúrából ered és nem utolsó sorban ritka név :)

Pankababa! Isten éltessen és utólag Jakabot is :) (nekem Jakab a lánykori vezetéknevem)

Masi! Én eljátszottam a gondolattal, hogy mi lenne, ha én is tartanék egy gyümölcsnapot, de arra jutottam, hogy az nagy gond lenne, mivel 2X annyit ennék utána másnap :D Így marad a napi mértékletesség :roll:

Áfonya! Jó lesz az a császár, meglátod ;) Most már ne aggódj rajta, fogadd el, tudom, nem egyszerű :?

Haladok a festéssel. Kicsit más színek lesznek. Köszönöm Kalloninak a dicséretet. Sajnos anno nem vettük ki a falat a konyha és az étkező között :( ezért elég sötét most az étkező, de már nem akarunk ezzel is vacakolni. A következő lakást egyből szétbombázom, ha oda kerül a sor, hogy költözünk :)

büngyike

Hali!

Ma megint sikerült egy jót aludnom. Reggel arra ébredtem, hogy ütemesen rángatózik a pocim, biztos csuklott az én kis drágám.

Az esti hancúr, hát naná, bár kicsit nehezen megy ilyen nagy pocival, de megoldottuk :D

Kalloni: irigykedek ám Róma miatt, én nem mehetnék veletek?

Apa nem hajlandó csak Lilinek hívni kisnyuszit, így szerintem marad Liliána bármilyen sok Lili van most a környezetünkben. Azt mondta, hogy neki már Lilicsek marad és kész.

Csajok! A Toxoplazma vizsgálatot minden esetben csinálják, vagy külön kell kérni? Nekem gyerekkoromban sok állatom volt, most is van kutyus anyuéknál, és hát a tatárt nem vetem meg és a bélszínt is félangolosan szeretem Bár amióta terhes vagyok nem ettem ilyeneket.

Büngyi: nekem a Hanna jobban tetszik minta Heléna, bár a Heléna sem rossz most, hogy belegondolok. vezetéknév?

Adri: Dominika sokkal jobb a vezetéknévhez. Bár nekem a Barbara is nagy kedvencem volt mindíg is, és talán ha a felnőttkorra gondolunk jobb a Barbara. Na most sokat segítettem?!

Na itt a tesóm megkértem, hogy a konyhát segítsen kipakolni, mert egyedül sosem végeznék vele. Ez az utolsó takarítós nap aztán ragyog a lakás!
Ma tökfőzelék lesz fasírttal, nyami már alig várom, hogy kész legyen délután.

Kép
URL=http://www.glitteryourway.com]Kép[/URL]
masika

Masi! A toxot újabban kérned kell, már nincs a kötelező vizsgálatok között, úgy tudom. nekem sem volt...

Ha az Apának Lilicsek kell, akkor legyen is az :) Az a fontos, hogy nektek mi tetszik.
Az én édes lányom neve nem tetszik az apjának, de az a röhej, hogy nem is tud egyetlen olyat sem mondani, ami tetszene neki, így marad a Heléna. Simon Heléna.

Nekem azért is fontos a ritka név, mert nem egy nagy ritkaság a vezetéknevünk, és nem szeretném, hogy úgy járjon, mint az apja, mert tele van a telefonkönyv Simon Zsoltokkal :)

Nekem is nagyon tetszett a Hanna, ha elsőre rábólint a Drágám, akkor marad az, de így most már ne variálgasson...
A lombiknál is azt mondta a dokinak, hogy ezt Ingrid intézi :shock:
Akkor ezt is elintézem :twisted:

büngyike

Sziasztok!

Kalloin, jaj de klassz lesz nektek a római út, én is úgy mennék valamerre.. Nem tudom Ti hogy vagytok vele, de én mostanában sajnos olyan fáradékony lettem, meg is beszéltünk a párommal, hogy már hosszabb útra nem igazán megyünk. Balcsira is csak aug. közepéig megyünk le, utána már csak itthon és a környező településeken leszünk.

Büngyi, azért vigyázz a festékszaggal, ülj ki az erkélyre, vagy egy kinyitott ablak alá és ott legyél ma. Bár az ilyen víz alapú festékek nem olyan veszélyesek.

Ma megyünk UH-ra délben, már nagyon várom. A picink egész reggel mozgolódott, most meg alszik. Majd egy kis csokit eszek, hogy a vizsgálatra felébredjen.

Missi, nagyon szép a bútorotok. Ja és helyesek vagytok a pároddal..:)

Sziasztok, Csilla
csim

Na jó... megadom magam... hozzátok a bőröndjeiteket, tessék pakolni, vasárnap hajnalban találkozunk a Ferihegy 1-en :)!
kalloni

csajok, mindjart jövök meselni, csak alig van idöm
tegnap vervetel ok, ma reggel hivtam az asszisztenst az eredmeny miatt: a cukrom jo, de nagyon kemenyen verszegeny lettem es valami baci van a pisimben es tul sok feherje :cry:

konzultal a dokival, es mindjart ujra kell hivnom, hogy mi legyen..

szoval jövok mindjart az uj hirekkel... :cry:

es aztan vissza is kell olvasnom
Vendég

Hi!

Amugy az én kicsi fiam is csendben volt uh elején..meg a kezét az arca elé tarotta..a lábait kerestben maga elé..hogy véletlenül sem lássuk milye is van!! :D :D Kis huncut..
De aztán belendült..és a doki is észrevette a fütyköst!! :D

Én tegnap voltam a laborban..,ugye a vízesedés miatt elküldött,májfunkció,vérkép..minden frászt megnézet!Aztán holnap megyek hozzá és nagyon félek,mert gondolom ettől is függ(eredmény)hogy befektet e! :roll: :cry: :cry: Meg persze a súlyomtól!Hogy a 3 nap alatt híztam e..és mennyit :D Remélem a diéta nem hazudtolja meg magát!!! :cry:

Szép napot csajok!!

Missfried
Kép
missfried

Hát Evu,nálam is akkor lenne igazán gond,ha fehérje lenne a pisiben,meg magas lenne a vérnyomásom!!Mert ugye a toxémia 3 fő tünete..ez a 2,meg a túl dagadó boka(tulzott vizesedés na)!!De ebből az első 2 eddig mindig jó volt nálam!!No fehérje,vérnyomásom 100 és 120 között állandóan!!Szóval reménykedem!! :) :?

Missfried
Kép
missfried

Csajok!
Nem nagyon tudok visszaolvasni mert semmi időm, de azért átfutom a dolgokat!

Áfonya!
Ne keseredj el! Ha császár, hát császár. A lényeg, hogy egészséges a baba, és szép a súlya! Ennél nagyobb ajándék nem is lehetne. Ha meg nincs kedve megfordulni, hát tiszteletben kell tartani az egyéniségét! És akinek van egy 3és féléves tündérkéje és egy csodababája, annak semmi párnacsücsökgyürögetés!

Adri!
Tessék inni! Jó sokat!

Te jó ég! Mi a baj a barackkal?
Én májkrémet szoktam enni, de az csak köszönőviszonyban van az igazi májjal…

Ágica
Kép
ágica_26

na..hivtam, azt mondta ne izgassam magamat, mert a terhesseg mostani szakaszaban ez teljesen normalis, a lenyeg, hogy jo a cukrom :lol: szoval 2 het mulva uh, ahogy megbeszeltük :lol:

na, most megnyugodtam..olvaslak benneteket, aztan irok 8)
Vendég

Ágica,
nagyon kedves vagy! :)
:*
Evu,
örülök hogy végülis nincs nagy zűr! :)
Missi,
biztos nem lesz baj! (Én is félek hogy valamilyen indokkal kórházba dugnak idő előtt :? )
Vendég

Holnap megyünk a balcsira, de nem Füredre, mert hétvégén Anna bál, és öbölátúszás. Egy gombostűt nem lehet majd leejteni, úgyhogy tovább megyünk Keszthelyre. Szállást még nem találtam, de próbálkozom. Hétfőn visszajövünk, remélem addigra jó barna leszek. A párom mindig azt mondja, hogy akkor vagyok a legszebb, ha úgy nézek ki mint egy cigánylány…hát nem nehéz ilyen keleti szemekkel…
Tegnap bepakoltam az új szekrénybe, kiporszívóztam, bevásároltam, és vasaltam. Majd fetrengtem a földön egy fél órát, hogy ne fájjon a derekat. De hál’Istennek elmúlt

Ágica
Kép
ágica_26

Sziasztok !

Ok, Kalloni ott leszünk !!!!! :wink: Biztos remek utazás lesz , majd kérünk fotókat ám!
Én kedden mindenképpen elmegyek a Jánosba , mire visszaérkezel küldök beszámolót róla .

Büngyi : én 3 Simon Zsoltot ismerek :-) A Helénát becézni fogjátok vagy így használjátok majd ?
Ennek is olyan doktornénis hangzása van , szép igéretes kezdet :-)

Tényleg lányok, tudom ,hogy ez még korai , de arra szoktatok gondolni, milyen lesz ,ha már nagyobb gyerekünk van ?

Én a fiamat sokszor látom magamelőtt, és Apával már mennek a tippek ,hogy kire miben fog hasonlítani , miket fog tanulni, sportolni ...stb. Ja és semmi röhögés , de tengerbiológus lesz ,csini fémkeretes szemüveggel ! ( ebből a szemüveg tuti, mert családi átok )

CSim : Sok sikert a vizsgálathoz !! :P

Missi : továbbra is nagyon tetszik a bútor, ügyi vagy ,hogy így sikerült kiválasztani a netről és már használat közben is lehet látni .
Babát is kértetek hozzá ?

Adri : Milyen volt a bútor vadászat ?
Kaptatok kiságyat ?

Masi: Benned aztán van energia ! :P Szex, főzés , takarítás..... Biztos a medencés bulik voltak ilyen jó hatással Rád :wink: Csak így tovább !!!!!
Én utána jártam saját szakállamra ,hogy a Szt László kórházban csinálnak toxoplazma szűrést, de csak házi / szakorvosi beutalóval.
Persze sok helyen automatikusan csinálják , nem is értem mi alapján van ez kitalálva ??

Megyek mesét olvasni, babókám egész reggel óta ugrál, úgyhogy kihasználom az alkalmat !

Szép napot Mindenkinek !!!!!!

Kép
sheepy

csim, izgii, irj a vizsgalat utan legyszi

bungyi HURRA HURRA :) en tudtam :)
es milyen lesz az uj konyha?

afonya, ugye mar mondtam hogy "Szia" korabban. szoval faros....de meg van 10 hete hogy megforduljon. Ha megfordul, akkor sem probalod meg a huvelyi szulest ? en ismerek olyat, hogy 2 csaszar utan szult siman egy 3. -t. mondjuk ehhez normalis doki is kell-remelem neked az van. De ha meg csaszar, az sem baj, fo a bebi+egeszseg

masi - de jo, gratula :)

cuki te csinaltad a gyum.napot tegnap ? ha igen, hogy ment ?

kelloni, hmm gorog, tok jo. neked ez "csaladilag jon" ? vagy valasztott nyelv.?..a legjobb otthonrol dolgozni, amikor tehetem en is azt csinalom, de a jovobeni terv a 100% otthoni munka

evu- hu, orulok, h minden oke, szedsz vmit vasat akkor most ? mak, dio, repale is sokat segit a termeszetes megoldasok kozul

missi akkor nalad sincs gond, ugye?

agi, hello, sokat dolgozol mostansag, de majd remelem jossz tobbet
bogyogyorgyi

Cukika

azt mondta a doki, hogy ne parazzak, minden ok. a rozsaszin izere is ezt mondta...akkor megnyugodhatok, nem?
csajok, eddig 11-12-t..megpedig ugy, hogy az utolso elötti honapban 7et!!!!!!!!!1ami rengeteg, de eppen tegnap mertem meg magamat, a legutolso honapban egy grammot sem hiztam..
mar többször leirtam, hogy nagyon odafigyelek mindenre, sok seta, egeszseges kaja, a csokit kiiktattam az etrendemböl, en chipset soha nem eszek, csendes asvanyvizet iszok, az utobbi 2 hetben 3x ettem kakaos csigat es 1x ettem 2 gomboc fagyit..sok gyümi, abbol is csak szilva, barack, dinnye, alma..meg banan sem.

szted hogy figyelhetnek meg jobban? komolyan veszek mindenfele tanacsot, mert igyis ideges tipus vagyok..es szeretnek mindent jol csinalni.

a haziorvos irt ki egy vaskeszitmenyt, azt kivaltom meg ma, es kalcium pezsgötabit is ajanlottak.
ma este soska es cekla a menü...muszaly..

szoval varom a tanacsokat :?

Missi, nyugi, en,mint irtam, beparazok mindenen, de relaxalassal probalom magamat "visszatenni" egyenesbe, mert nem szabad a rossz dolgokat meg csak be sem kepzelni..tudom, könnyü mondani..de fö az optimizmus!!!
Vendég

Evu,
szerintem is minta-kismama vagy, nyugalom! Mindent jól csinálsz! :)
Cukika,
nekem a toxo vizsgálatot rutinból csinálták. Örültem neki, de külön nem kértem. Nagyon sokmindent másképp csinálnak helytől függően. :? Én se értem benne a rendszert.
Ágica,
mi is Keszthelyen nyaraltunk, tudok szállást ajánlani ha érdekel. Egy kultúrált, nem drága apartmanház, és üdülési csekket is elfogad :wink:
Bogyó,
hogy megpróbálnám-e? Kimondottan szeretném! De sajnos sem a kórház gyakorlata, sem (eddigi szavai alapján) a dokim nem partner egy nagy baba megszülésében egy előző császár után :( Itt vidéken pedig nincs választási lehetőség.
Vendég

Sziasztok!

Bocsi, hogy ismeretlenul belekotyogok, en is oktoberi (vagy szeptemberi? a jo eg tudja... okt 2-re vagyok kiirva :D )babat varok, neha be szoktam nezni Hozzatok, de mivel meg dolgozom es van egy 3 eves kisfiam is melle kevesebb idom van netezni.
Szoval neha bekukkantok, amulok a babaszobakon, ruhacskakon!CSodaszepek!

Bungyitol szeretnek kerdezni, ha lehet:
Tudom, hogy mar sokat volt rola szo, es azt is, hogy leirtad mar egyszer, de nem talalom... elarulnad mennyiert vettetek a babakocsitokat? Becsben, ha jol emlekszem, ugye?
Koszi a valaszt!

Tovabbi kellemes pocakosodast, jo egeszseget, konnyu szulest es huvosebb napokat kivanok!

vakond
Kép
Kép
vakond

Evu,milyen "rózsaszín izé"?? :roll:

Missfried
Kép
missfried

Kép

Missfried
Kép
missfried

jul.24 kedd, idezet Missinek:

kepzeljetek, tegnap este felebredtem kipihenten, jo kedvüen es ramasztam a paromra..a gigantikus tüzijatek utan aztan pisi, ahol latom, hogy valami rozsaszin nyalka(sorry) folyik belölem..nagyon megijedtem, be is vettem egy rutascorbint gyorsan. aztan alvas, reggel meg jött, most jelenleg nem..remelem elmulik.
ugye nem lesz baj?

na ez volt az...de allitolag nem aggodjak...es nincs is mar ilyen problamam, elmult :lol:

hogy vagy Missi, draga? :D
Vendég

Sziasztok!

Megjöttem az UH-ról. Hát a baba édes, minden rendben vele, de képet nem tudok feltenni, ugyanis a dokinő nem vette fel a vizsgálatot véletlenül. Emiatt grátisz kapok egy vizsgálatot 2 hét múlva. Most úgyis a picike szépen befordult a gerincem felé, így csak profilból láttunk belőle egy kicsit, majd csak a kis tarkóját. Továbbra is fiú, a kis heréit is megmutatta. Vicces volt még a váróban is nyüzsizett a baba, majd a vizsgálat alatt szépen leállt, csak picit mozgott.

Én elvileg okt.14-re vagyok kiírva, erre most azt írták a leletre, hogy az UH szerint szept.30. Ja és medencevégű, de állítólag még van ideje befordulni. Majd mondogatom neki. Olyan 1,5 kg-os most a baba, ezt nem írták a leletre, csak mondta a nő. Meg hogy szép nagy baba.

Jaj most nagyon megnyugodtam...

Csilla
csim

Halihóó!

Ilyenkor, amikor meg nem vagyok annyit írtok, hogy sosem olvasom el :x :lol:
Sheppy Nem kaptunk bútort....Viszont lefotóztuk sutyiban és elvittük egy asztaloshoz és ő megcsinálja. Azt mondja "jóval olcsóbban" Ettől nem vagyok annyira elájulva, mert félek, hogy ilyen faragvány lesz! Meg jobb szeretem megvenni a dolgokat. De a srác határozottan állította, hogy tud ugyanolyat, macikát is bele tud vésni mindent. Mondjuk szép házuk van, az apja is vagy 30 éve ezt csinálja, annyira gáz nem lehet!! Ugyee?? :roll: Meglátjuk!
Kalloni Kellemes pihenést!! Vigyázz az úton. Én nem is mernék repcsire ülni. Mondjuk még sohasem ültem repcsin, lehet azért.. :oops: :lol: Képeket, élménybeszámolót kérünk!!
Evu Tényleg ne aggódj! Azért kell valamennyit hízni, hogy legyen egyáltalán erőd megszülni a babát.(Ezt az okosságot anyukámtól hallottam, engem nagyon megnyugtatott! :oops: )Én például azt a 9kg mind a fenekemre híztam.MOst a fenekem hátrafelé éppen akkora, mint a pocakom előre!A férjem szerint azért, nehogy elessek!Kedves, nem?? A vasat szépen szedegesd, mert én is vérszegény vagyok, nekem is felírták és ha véletlenül elfelejtem beszedni, úgy érzem magam, minha jól megvertek volna (pl ma is, úgyhogy megyek kiváltani :roll: )
Ágica Én pedig veletek mennék, ha lehet Balcsira, annyira vágyódom oda.Csönd, pihenés, madárcsirip és finom kókuszos koktél! :wink: Már napok óta harcolok a férjemmel, mindenen felhúzom magam kiabálok, megsértő
Vendég

Missi!
édes vagy ezzela Samikával!

Ágica
Kép
ágica_26

mármint Samuka!

Ágica
Kép
ágica_26

CSim!
ez nagyon jó hír, gratula! eddig mindenkinek inkább nagyobb, mint kisebb a babája! csak így tovább csajok!
Adri!
Isteni a férjed! azért nagy a popsid, hogy el ne ess! ezt otthon elsütöm!

Balcsi után Szeged, aztán fel Pestre az esküvőre. legközelebb 6-án leszek, addig nélkülöznetek kell.
képzeljétek, nem találom a fényképelőcöm zsinijét, nem tudom a géppel összekötni...apának meg sem merem mondani, mert kivág...

Vakond!
azért néha írhasz pár sort, ha nem tudsz vosszaolvasni minkett, csak annyit írj, jól vagy-e. kisfiú v. kislány?

Ágica
Kép
ágica_26

Cuki!
én most álltam 20 percet sorba a postán, mert csak egy ablak volt nyitva, és egy nőci az egész ügyvédi iroda éves postáját egynapon akarta feladni, egyenként számlára....odahúztam a sorba egy széket, és leültem...azért sikerült!

Ágica
Kép
ágica_26

Jó sokat írtatok, megpróbálok szépen írogatni mindenkinek, mert én közben leszaladtam a kertbe kicsit gazolni meg kapálni. Persze csak óvatosan. nem is bírtam sokáig és feljöttem. 2 szomszéd csaj is segített, így nagyon frankó volt! No meg 4 kissrácot is terelgetnünk kellett :shock:

Csim! Vigyázok! Minden nyitva van, alig érezni, ráadásul olyan hamar szárad, hogy nincs ideje dunsztolódni a lakásnak :) Nagyon szép lesz. Legkorábban Hétfőn tudok képeket feltenni, mert még szombaton is meló van. Bútoros csinál nekem a wc-be egy hátfalat a régi paneldizájn lemez helyett és a klímát is szerelik... tehát rendrakás vasárnap.

Bogyó! A konyha is alakul, épp azt festik. Eddig citromsárga volt minden, most kicsit más lesz, de sokkal jobban tetszik és kell a változatosság. Kaptok képeket és lehet majd véleményezni.

Evu! Örülök, hogy nincs baj a rózsaszínnel! A fehérje a vizeletben nem azt jelenti, hogy kevés folyadékot iszol??? Különben tényleg mintaanya vagy, ne aggódj, ha van is gixer, az csak alkati vagy más kérdés. Te mindent megtszel, ez a lényeg!

Missi! Szukrolok Neked is, hogy minden eredmény, súly jó legyen :) Szép a Samuka giff :)

Ágica! Akkor kihagyjátok a kedvenc cukrászdámat :( Sebaj, majd mentek másfelé, jó nyaralást !

Csim! Gratula az UH-hoz és a tökéletes fiadhoz :)

büngyike

Az előbb menten el kellett küldenem, mert kicsit meleg volt a szitu..Bocsánat!
kiabálok, megsértődöm. (itt tartottam) Jó lenne a pihenés.
Ma lesz babakocsink, ha minden igaz. Most pedig várom az ebédet!!
Ágica Olyan sokáig nem hagyhatsz itt! Persze jár a jól megérdemelt pihi és összebújás apával nektek :D Azért írígykedni ér, neeeem?? :lol:
Éhhhhees vvaaaaagyooook!!
Vendég

Mr. Chips meglátogatott tegnap este.....
Vendég

Járt még valakinél??? :D
Vendég

Cuki! Nagyon édes vagy a pénztárcás sztoriddal :)

Adri! Jó fej a férjed, legalább vígasztal valamivel :) Szerintem minden egészséges nő hízik picit a terhesség alatt, különben anorexiás gyerekek születnének :wink:

Vakond! Üdv körünkben! jöhetsz gyakrabban is. Biztosan van véleményed, tapasztalatod. nem kell mindenkinek személyesen válaszolni, elég ha csak leírod hogy vagytok, hogy fejlődtök és ilyesmi :) Várunk továbbra is szeretettel :)

Sheepy! Ezt a doktornős dolgot elsütöm Zsoltikámnak is :) Helénát nem tervezem becézni. Lánykoromban volt egy barátnőm (ma is az, csak nagyon messze került, Portugáliában él), őt Helinek hívtuk, de Helénának is. Én nem szeretném helizni, maradnék a Helénánál. ha szankciót kap valamiért, akkor lehet Helén :twisted:

büngyike

Nálam nem járt chips :) Csak üres túró :evil: Mondta is a férjem, hogy pererz vagyok :lol:

Kérünk majd képeket a babakocsiról!!!!!!

büngyike

PERVERZ, na

büngyike

Sziasztok!

Kalloni, nekem biztos a császár a miómáim miatt, de nem az izgat, hogy mi történik velem, nem félek a vágástól, a fájdalomtól, meg semmitől, csupán az, hogy emiatt kevesebbet lehet velem a szülés után közvetlenül és a kórházban a babám, mert kevesebb erőm lesz. De úgyis megoldjuk :D
Én is mennék Rómába, meg Olaszországba bárhova! Tavaly voltunk Toszkánában, az valami csodálatos volt, idén sehova.

Masika, a Lilicsek olyan aranyos :D

Büngyike, hogy haladtok a festéssel? Végül milyen színeket választottatok?

Cukika, megint egy édi történet :D

Evu, szuper, hogy jó lett a cukrod, vérszegénység ellen pedig szedjél vasat. Én hónapok óta naponta eszek Ferro-Folgammát, így vagyok az alsó határon, kicsit alatta.
Szerintem is mindent jól csinálsz, nagyon jól és egészségesen nézel ki a képeken :D Ne izgulj, ez a legfontosabb!

Áfonyaaa, vidéken tényleg nehezebb lehet, nincs annyi választási lehetőség, mint Bp-n.

Csim, örülök, hogy minden rendben, és inkább nagyobb legyen a baba, mint kisebb.

Adri, szerintem szép lesz az a bútor is, amit csináltattok. Missiéknek is milyen klasszul megcsinálták. Aranyos a férjed!

Ágica, mikor fogunk Ágica pocit látni????

Kép
ariel

Hú.Jó sokat írtatok.. :D

Tegnap nem voltam, mert vidéki túrára kellett mennem (saját cégünknek dolgozom, és nálunk nincs szabi meg ilyenek :cry: , de ha nem muszály dolgozni, lazíthatok :lol: ), és kicsit sok volt. Azt hittem, hogy én milyen fitt vagyok, simán kibírom a Bp-Szolnok-Miskolc-Bp útvonalat, de mire délután hazaértem, nem bírtam ébren maradni, simán beájultam az ágyba. Este zuhi, és ismét alvás :lol:
De végre milyen jót lehetett aludni ebben a hűvösben!!

Missi: Nagyon szép a bútor, az állatfigurával meg egyenesen gyönyörű lesz!
Nálunk a pelenkázó egyenlőre csak egy lap lesz, amit rá fugunk tenni az ágyra pelenkázáskor, sajnos nincs helyünk egy külön bútordarabra :cry: Azért remélem egyszer nagyobba tudunk majd költözni, és akkor kiélhetem magam :)

Lányok! Nem is emlegessétek a chipset, néha megőrülök érte! Még jó, hogy nincs itthon.
Ma főtt kukoricát ebédeltem, isteni volt - persze egy kis só azért kellett rá. Azt hiszem ez lesz a vacsora is, bár a zuram nem biztos hogy örülni fog.

Holnap megyünk mi is a Balcsira! Végre! Már hetek óta vágyódom a vízbe, de valami mindig közbejött. Most elmegyünk, ha a fene fenét eszik (bár gondolom, nem fog),akkor is 8)

tila
Kép
tila

Adri!
Én ma a menzán megláttam a sült krumplit! Csak egy sült krumplit akartam kérni. Erre mondja a néni, hogy csak keveset tud adni, mert ez mirelit krumpli, és alapvetően nem is ajánlja, mert nem tudni honnan van, szeretné, ha nem ennék belőle…hát megköszöntem a kedvességét, ettem mást, gulyáslevest túrógombóccal. Nagyon jó volt! Azért rendesek az emberek…jó lenne csipszet enni,de só nélkül.

Képzeljétek, tegnap a párom olyan rokonoknál volt, az ország túlfelén, akiknek húsfeldolgozójuk van! Na gondolhatjátok milyen csomaggal ért haza! Szalámi, kolbász, szalonna, csülök…kisVirág a pocimban rögtön elkezdett rugdosni, hogy ő szeretne valamit enni! Hát meg is lett a következménye, éjjel rennit kellett bevennem. De nagyon fini volt!

Büngyi!
És a Helcsi? Nálunk úgy becézik egy ismerősömet!

Ariel!
Én már tényleg nem mondok semmit a fényképről. Most a zsinit nem találom ami a fényképezőt és a szgépet köti össze…és a párom olyan szép képet készített hétvégén csak nektek rólam! Mire azt felrakja a gépre, egyéves szülinapot ünneplünk!

Ágica
Kép
ágica_26

Hahoooo!

Koszonom a kedves fogadtatast :D , irok is par sort akkor:
30 eves leszek oktoberben, ez lesz a masodik babank, ismet kisfiut varunk! A batyja (mint lejjebb is latszik) eppen 3 eves mult. Eleg sokat vartunk ra (egyebkent Balazsra is) es adodtak gondok is, stimulacional mehen kivulire sikeredett a baba, nem szivodott fel magatol, laparoszkopiaval megmutottek es az egyik petevezetekemet ki is vettek sajna...es ezek utan lettem vegul spontan terhes, mikor epp nem keszultunk ra, mert a doki szerint remenytelen honap volt a januari (uh-on kovettuk) :lol: Ugyhogy nekem is csodababam van (Afonya, udv itt is :wink: )

A hasam oriasi, szombaton mertem: 109 cm volt, es amugy en derekban eleg vekony vagyok alapjaraton, de nem, ne kovezzetek meg :D , amit nem hizok hasra, azt hizom fenekre, en a korte formaju vagyok, tudjatok... 68 kg-al kezdtem a terhesseget (169 cm vagyok) , most 77 vagyok. Allandoan es lelkiismeretfurdalas nelkul eszem :oops: , en a sosat/fustoltet/zsirosat kivanom, nem az edeset. Elso kisfiammal anno 24 kg-ot hiztam :oops: , akkor 62-63-rol indultam. Sokaig szoptattam es egyaltalan nem fogyokuraztam, lassan mentek le a kilok, de maguktol...

Mi is van meg? A babam nagyon sokat rugdos, azt nagyon elvezem, mert ki tudja leszek-e meg valaha terhes (szeretnenek majd egy harmadikat is), a meleget nem birom, es sokszor mar nagyon megszaglasznam, megolelgetnem a babamat...turelmetlen is vagyok igy a vege fele, meg nem is. Maradjon meg bent, de azert varom a napot, mikor meglathatom.

Kedden voltam uh-on utoljara, akkor 1900 gr-ra saccolta a gep a babat, de azert ez a doki es szerintem is tulzas, nagyban befolyasolja, hogy nagyobb a feje, a ferjem csaladjaban mindenki olyan busa feju....

Kb ennyi diohejban. Igyekszem bekapcsolodni majd, elvileg aug 1-ig dolgozom mar csak, igaz egy hetre akkor meg elutazunk (vegre...) a Balcsira!

Legyetek jok!

vakond
Kép
Kép
vakond

Köszönöm a kérdést, Ariel! Most az erkély van és a konyhát még egyszer utoljára lekenik és rendben vagyunk :) Csak takarítani nem tudok szombatig.... Igaz takaríthatok, de a nappali marad kupiban amíg a klímaszerelők nem végeznek....

Ágica! A Helcsi ki van zárva :lol: Én nagyon vakarózom az ilyen típusú becézgetésektől..... Ha nagyon megszeretgetem, akkor Helénám lesz :) Vagy majd kialakul valami kedves, becéző név, de nem erőltetném.

Rendes volt a néni, aki a krumplit árulta :) Ritka rendes. Én nem járok olyan helyeken, hogy elcsábuljak... majd másfél hét múlva a védőnőm megmondja, hogy mennyire ettem rendesen és egészségesen ...

Tila! helyhiány miatt nálunk is az ágyon-pelenkázás szerepelt, mint opció, aztán elvetettük és mivel aránylag nagy a fürdőszoba, ott fogok pelenkázni a fürdetőállványon.
De egy barátnőm egyáltalán nem vett pelenkázót, szintén helyhiány miatt. Azt mondja a franciaágy és a föld is kiválóan alkalmas e célra :) Csípem az alternatív megoldásait.

KÉRDÉS :!: Ki mikor tartja optimálisnak, hogy kimossuk a babaholmikat és startra készre állítsuk az ágyat és szekrénykét??? :?: Hány héttel a szülés előtt :?: :?:

büngyike

Vakond!

Kösz a bemutatkozást! Ismét egy csodababa :) Gratulálok!
Én nem ismmérem magam körfogatra, kevesebb stressz .. habár egy barátnőm megkért, hogy mérjem magam, de azért sem fogom! :twisted:

Ha minden eredményed jó, nem vizesedsz, nem érzed kellemetlennek a súlyodat, akkor hajrá! Ne fogd vissza magad! :) Lényeg, hogy jól érezd magad a terhesség alatt! Főleg, hogy ekkora csoda Neked!

büngyike

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: