Sziasztok!
Jezsoerika! Örülök, hogy magától felszívódott a ciszta!
Kriszti, nagyon jók az eddigi eredményeid, csak így tovább! Péntek lesz a nagy nap? Máris mennek a drukkok! Hogy Te milyen drága vagy!

Micsoda finomságokkal kényezteted a kollégáidat!
Csini a szandid!
Vikkata, további jó petenövesztgetést! Ügyi vagy! Olvastam, hogy milyen rosszul lettél... nem is csodálom! Szurik hatása, elviselhetetlen forróság.... meg azért drukk is van benned! Vigyázz Magadra! A főnököd kicsit sem volt aranyos

Igazán nem volt szép tőle
Rebe, úgy megijesztettél ezzel a pajzsmirigy műtéttel... de a végére megnyugodtam

Igaz, már elkéstem, de jó utat és pihenést kívánok!
Elan, Neked is!
Manda! Örülök, hogy édesapád a lehetőségekhez képest, már sokkal jobban van! Továbbra is jobbulást kívánok neki!Tudom, megoszlanak a vélemények, de a helyedben már én sem tornáznék. Én a deca szúrásakor a 6. napig mentem edzeni. Este váratlanul barnázni kezdtem (csak 3 nap után múlt el) és szövetdarabok is voltak a tisztaságimon. Nagyon megijedtem, a férjemnek el sem mertem mondani, a mai napig nem tud róla..... Sokat sírtam. Féltem, hogy tönkretettem mindent. Akkor megfogadtam, hogy az első pillanattól fogva nem edzek majd. (Azóta beszéltem ismerős lombikosokkal, ők is azt mondták, hogy felejtsem el, nem ér annyit. Utána egy könyvben is ezt olvastam. Persze, mindenki azt tesz, amit jónak lát.)
Nyunyi, milyen klassz a medencétek! Édes a kisfiad! Jobbulást a kis lábának! Holnapra mennek a drukkok!
Gabicsibe, szicíliai nyaralás? Nagyon szép utatok lesz!
Süni, tetszett az álmod
Vikike, megoldódott már a problémád vagy még csak alakul a dolog?
Madrin, Nefke, kérdeztétek a gyógyszer árakat. Nekem hosszú protokollom volt, 117.156 Ft-ot hagytunk ott a gyógyszertárban. Ebben benne volt: 28 db (4x7) Decapeptyl, 4 db Puregon 300 NE, 6 db Luveris, 2 db Ovitrelle, 2 db Utrogestan oral, 4 db Utrogestan hüvelyk., 1 db Gynazol hüvelykrém, 1 db Gravida 30x, 6 db inj. tű 25 G 1/1, 6 db inj. tű 18 G, és 6 db fecskendő 5 ml. Ismerősöm rövidre uezt kapta, Decap. nélkül (-42.856 Ft).
Madrin, friss EKG kelleni fog. Én az egyik stimus uh-kor csináltattam meg a Jánosban. Rendelési idő sem volt még, de 5 perc alatt mégis meglett.
Nefke, milyen volt a Tisza-tónál?
Bibar, Gil, a nyaralásokkal mi is így vagyunk... már többször azt hittük, hogy ez már az utolsó kettesben. De a karácsonnyal is... Remélem, hogy az idén, ha már a babát nem is tehetjük a fa alá, de azért egy uh fotón talán láthatjuk őt
Gil, gratulálok a házassági évfordulótokhoz!
Ja, és nem csak az öregeknek dagad a lábuk, nyugi!
Sehike, sajnálom a fogacskád! Jobbulást!
Zsókuci, nagyon szép helyeken jártatok! A fotóitok meg egyszerűen gyönyörűek! Némelyik olyan, mint egy képeslap! Jó szeme van annak, aki készítette őket.
Estrella, nem értem a férjed viselkedését

Kár, hogy megnehezíti a dolgod, ahelyett hogy segítene
Timso, gartulálok a jó hírekhez!
Zsebubaba, üdv!
Nagyon rosszul viseltem ezt a nagy meleget. Kint nem volt semmi bajom, de a lakásban tartósan 35°C volt. De hiába csökkent egy kicsit a hőmérséklet, a benti hőmérő higanyszála mégsem mozdul lefelé
A Balatonon kerestük a felüdülést. Csütörtökön, vasárnap és hétfőn is strandoltunk. Jó meleg és selymes volt a víz....nagyon jólesett a fürcsi és a fűben való hentergés is