A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Áh meguntam az iwiwet, ilyen tetű lassan menjen :evil:

szóval a csőrös poharat csak azért erőltetem, mert félek, h a cumi miatt elszokik a cicitől. Mióta cumis üveget is használunk, azóta néha igen furcsán néz a cicikre, egyik reggel meg az istennek sem akarta a bal cicit :roll:
De egyébként tényleg miért nem jó a csőrös? Tök érdekelne, tényleg!!! Ennek a dolognak nem igazán jártam utána, csak ajánlásra kezdtük el használni :oops:

Kép Kép
curse

Amúgy ma reggel egy dr nő azt mondta, hogy igyunk csapvizet, mert Mo-n nagyon jó minőségű... Hát legszívesebben megitatnám azzal a víznek látszó tárgyal, ami nálunk jöna csapból... Érdekes egész Mo-n nálunk (érd és térsége, szia Curse :D ) legdrágább a víz és csatornadíj, de állítom, itt a legrosszabb minőségű. Lassan ott atrtok, hogy a gyerek fürdetőjével kell fürdenem, mert minden mástól Szahara a bőröm...

Indi (vagy aki jártas):
A Lush termékekről mi a véleményed? Mennyire olyan, mint ahogy hírdetik???

nukada

Amúgy ma reggel egy dr nő azt mondta, hogy igyunk csapvizet, mert Mo-n nagyon jó minőségű... Hát legszívesebben megitatnám azzal a víznek látszó tárgyal, ami nálunk jöna csapból... Érdekes egész Mo-n nálunk (érd és térsége, szia Curse :D ) legdrágább a víz és csatornadíj, de állítom, itt a legrosszabb minőségű. Lassan ott atrtok, hogy a gyerek fürdetőjével kell fürdenem, mert minden mástól Szahara a bőröm...

Indi (vagy aki jártas):
A Lush termékekről mi a véleményed? Mennyire olyan, mint ahogy hírdetik???

nukada

Curse,
üléshez grat :D

Macs???? :D

Deni,
tiramisú nyamnyam :D :lol:

Barbi,
jesssz, sportitató is nagy favorit, hogy is felejthettem el? ;) nagyon nagy találmány :D

Neet,
jesz-jesz, már ami a csőrös itató mosását illeti - fúj de utáltam én is úgyh megkönnyebbülés volt h nem ragaszkodik hozzá ;) :D
nyaralóövezet? :shock: azmiazhol?

Kép

Kép

:D
szrekuc

Nuk,
Tényleg nálunk a legdrágább, de jó :lol: Azt láttam, h kétszer annyiba kerül itt a víz, mint Csepelen, de annak tudtam be, h itten nincsen csatorna. Mert ha a csepeli vízdíjhoz hozzáadtam a csatornadíjat, akkor rögtön egálba kerültem az érdi vízdíjjal. Akkor mi lesz, ha nem sokára megcsinálják a csatornát is :roll:

Kép Kép
curse

Neet,
Húh szép köröket kell rónod majd, akkor hajrá jogsi!!!

Barbi,
Köszi a tippet :) megpróbálom a sportitatósat, hátha!

Kép Kép
curse

Curse :) Én nem emlékszem, mennyire nehezen jön a ciciből a tej :megreen: de azt bizton állíthatom, hgoy 1-es nagyságú MAM cumifejből (aventes cumisüvegre is jó, DM-ben kapható) csak úgy jön, hogy behorpad a homlokom. Ded bírja és csak cumisüvegből issza a tejet, vizet is többnyire, bár most 16 hónaposan már szívószállal és üvegből is nyomja, de ezt csak viccből, a malackodás kedvéért.
A cici Adélnak már nem elsősorban a kaja miatt kell, ugyanazt vízzel egy cumisüveg nem fogja soha nyújtani.

Nálunk a csőrös pohár is csak mostanában megy, korábban csak próbálgattuk, igen kevés sikerrel.

Nuk :) a helyi vízművek pontos részletes tájékoztatást adnak a víz állapotáról, megbízható forrás. Én is azt hittem, korábban, hogy nitrátos meg koszos, pedig csak büdös volt a klórtól (ezen egyszerű praktikákkal lehet segíteni). Amióta megtudtam a részleteket, újra csapvizet iszunk. És nyugodt vagyok.

indianyo

Szrek,
nyaralóövezet azt jelenti, hogy lassan ugyanúgy be van lakva, mint a belváros, de a közlekedés és a kisbótok annyira vannak, mint ide Mekka. A 70es években még csak nyaraltak errefelé, ma meg már aki kifele megy, az mind megtorpan a város peremén, ahol élek.... ill kimegy Biáig, mint Votiv. :D
Csőrös antirulez. :D

Macskával ma beszéltem egy kismacska-ügyben, de bészari a lány, mert eleven a kintije és lassan előjön a bentije, és nem kíván még egy macskagyerekkel is foglalkozni. Azaz kívánna, de neki is csak 24 órás egy napja. ;) Aztán Eszter hangosan folyatta a vizet, így sokat nem értettem, de jól vannak és nst majd csak a jövőhétern (?) lesz. És nincs netje és be van pipulva evégett.

By the way, másnak kismacska? nagyon kicsi, szürke-fehér, hm? A szomszédunkban van, de ott 3 fenevad kutya játszik vele, és félő, h kinyomják a szuszát. :( Szal mennie kell(ene).
neet
neet

És egyébként tényleg Nuk milyen igaz, baromi sz@ar a víz, ez tényleg így van. Annyira kemény a víz, h a csapokat (amik 1 évesek) lassan le kell cserélni, mert hiába vízkövetlenítek, egyszerűen tökre teszi őket.

Kép Kép
curse

Indi,
van nálam egy pár gumicsízma részedre, mint postástól. :) Csapvíz meg rulez.
neet
neet

Öö, valaki össszeszedné még egyszer, ki jön csüt. zoo? Mondjuk pirossal, h vaksi neet is olvassa? Memorizálnám a neveket, korokat, babákat... :D Most pedig lelövöm magam.
neet
neet

Curse! nálunk is volt cicifavorizálás egy ideig, de elmúlt! :wink: mai napig nem tudom mi történt (s nálunk akkor nem volt még sem víz, sem hozzátápi). ne izgulj, mert az tuti hat! :roll:
s szerintem tapasztalt már eleget a csaj ahhoz, hogy a cumisüvegért le ne cserélje a cicit :lol: 8)
gödibarbi

Zsanci!

100.000.- szülésznőnek? Megáll az eszem! Az orvosom alig több mint a felét kérte októberben, pedig magánrendelésre jártam. A Rókusban 30. 000.- et adtam a szülésznőmnek, de nagyon meglepődött, hogy ilyen sokat kapott. Hiába, no, elszálltak az árak! Amennyit egyik-másik kismama kifizet orvosnak, szülésznőnek, hát akár Telkibe is mehetne!
Köszi a neveket, igyekszem megjegyezni, a felsoroltakból a leírások alapján ketten is szimpatikusak, de mindenképp meg szeretném ismerni őket, mielőtt döntök! Meg az is számít, hogy a dokim kit ajánl.

Márti
borossné becz márta

Indi, Barbi,
Köszi :) akkor nem aggódom :) Azért a 8 hónap már csak számított vmit a csajomnál és marad cici fan :lol:

Homlok behorpasztás :lol: :lol: :lol:

Neet,
Én lehet, h benevezek a macsira, de előtt apával egyeztetek

Kép Kép
curse

Johi: mi úgy néz ki, hogy hétfőn nem leszünk Pesten. Úgyhogy nem is tudunk menni hozzátok, sajna. :( Azért remélem, nagyon jó lesz, sokan lesztek, sokat fényképeztek, és hogy elsősorban Fanni nagyon jól fogja magát érezni. :D

Kép
Kép
tinu

Merre leledztek eme szeles reggelen?
neet
neet

Sziasztok!

Mi sajna nem tudunk menni egyik talira sem :cry: A Zoo-t én nem vállalom be 2 gyerekkel, hétfőn meg sajna nem leszünk itthon.

Johi! Azt tudod, hogy a gyes-t apa is igényelheti? Nálunk Peti igényelte Gréti után, míg én "veszélyezetett terhesként" Barnival táppénzen voltam. Csak mert úgy tudom, tervezitek ketteskét, és ha valami miatt ezért táppénzre kellene menned, akkor elég kaka lenne a táppénz alapja. (persze ha apa menne táppénzre neki is a gyes lenne az alapja, de nálunk ugye apa elvből nem mehetett táppénzre)

KépKép
KépKép
lindicita

Sziasztok :)

De jó annak, aki holnap zúzni fog ;)

Deni,
szívből örülök hogy tök jól megvagytok így -hármasban is :D

Curse,
felülés :)

Indi,
Szalámi-telefon :lol: :lol: :lol:

Szieszta: nem támogatom :? 8) Ha 2 prcnyire laknék a munkahelymtöl, akkor még talán... De mi a grancia, hogy évekig így marad..... Ráadásúl beszélje meg az óvónéni majd a gyerekemmel hogy aludjon + 1 órát, mert anya is sziesztázik... 8) Nemtom..... engem eléggé megviselne ha egy órával később mehetnék haza a munkából :? Na, eldugultam ezzel kapcsolatban......
szmagdi

Leni,
csajod IS csudaédes :) hirtelen azt reagáltam le Hankáról hogy az asszonykórusba illik :lol: :lol: :lol: 8) ÍÍÍÍÍrtó cuki :)

CSAJOK!
nemtudom hogy írtam e már. De ma megint eszembe jutott, hogy a Sz.Imrébe már csecsemőst is lehet fogadni.... :shock: 8) :D A szobatársam mondta, akinek Orsi-csecsemős volt a fogadottja..... Először azt hittem hogy valami rokona a csajszinak, ezért jön be minden nap az Orsi 8) Aztán kiderűlt hogy nem iiiis ,hanem csak felkérte ;)

Mása
szmagdi

De jó dolgom van, Isti a napköziben, Liliróza szuny :D

Barbi, jó lesz nekünk a 9 holnap, csak kicsit bele fogunk menni a csúcsforgalomba (ilyenkor az M1/M7 általában már a budaörsi tuskótól áll befelé), de majd meglépek az Egérúton :wink:

Neet, a diákjegyedet is üti ám a csoportos kedvezmény!
(diák 1200, csoport 900)
szóval - ez mindenkinek szól - mégiscsak az lenne a legjobb, ha bevárnánk egymást! persze normál időkereten belül :P

Velünk jön még a dédi is, mert Zsanci a megmondhatója, egy kézzel babakocsit tolni, másikkal Istit fogni, az nem piskóta! :)

És bérelhetnénk olyan 4-6 személyes kicsikocsi-taligát is a nagyobbacskáknak!
Neet, ez szuper jó lenne Nektek is, ha a csajszid nem szeret sokat sétálni, és akkor babakocsi sem kell.

A távozás meg persze igény szerinti, ki mikor fárad el...

tegnap voltunk dokinéninél - ott találkoztunk Zsanciékkal.
Liliróza 5330g és 60cm, és nagyon szép, életerős, kiegyensúlyozott kisbaba :D
a BCG-vel kapcsolatban még azt mondta a drnénink, hogy ideje lenne nálunk is eltörölni...
és minden 30-40.ik gyereknél van szövődmény, gennyesedés stb.
(ez találkozott Liliróza örökölt ekcéma-hajlamával, ezért lett nálunk ennyire extrém a helyzet...)
az sem korrekt, hogy a párnapos gyereknek kérdés nélkül beadják (én nem is tudtam róla, hogy megkapta :?), mikor 6 hetes korig lehetne vele várni...
most a DPT-HIB-nél is izgulunk kicsit (tegnap megkapta, annak örömére, hogy most teljesen egészséges már), de azonnal adott mellé a drnéni kivezetőszert is (oltásnap 3, és másnap 3 golyócskát kellett beadnom)
Reméljük nem lesz gáz....

szóval holnap ZOO-ra fel :)
Deni, Ti nem tudtok jönni?

Leni, isti is leszedte a pelust magáról, és egy kezemen nem tudom megszámolni, hányszor kente ki/szét a bennelévőt...
de az utóbbi időben nem fordult elő ilyen, szerintem Hanka is ki fogja nőni :wink:
és nagyon aranyos kis háziasszonyka, Fiacskád meg igen szép legény :D szopi hogy megy? kel még a bimbóvédő?

Másenyka, ne mondd már, hogy a gyerekfotók OFF-ok :D :D :D ennél ONabb már semmi sem lehetne :D
nagyon megható az a kép, amin Orsika odahajol hozzátok :D és Levi nagyon hasonlít ám rád! Te érzel különbséget a fiú/lánygyerek ill. a két gyermeked közt?

Szieszta nem is rosz ötlet, ha már ilyen f@sz@ mediterrán (afrikai?) ország lettünk :?
VAHAVA komolyan kezdhet foglalkozni az elsivatagosodással stb...

votiv 8)
votiv

Vot,
csopjegy: lehet, h félrenéztem, de én ezt láttam:

"Csoportos felnőtt jegy
(10 fő feletti felnőtt csoportok részére)
Személyenként 1 300
Ft (oké, száz forinton nem fogok nekiállni zsidósodni, de akkoris olcsóbb a diákjegy, nem? ;) )

Csoportos gyermek/diák/nyugdíjas jegy
(10 fő feletti gyermek/diák/nyugdíjas csoportok részére)
Személyenként 900 Ft (ez vajon lehet vegyes csoport? Pár diák és pár gyermek? Mert ha igen, ez esetben oké a zsoké.)

De lehet a csopjegyet félig kápével félig üdcsekkel fizetni? Vagy kifizetem a csoportot és midnenki nekem tejel? De ehhez tényleg egyszerre kéne odaérni... :?

Egyébként meg néhány százason variálunk, sztem nem érdemes nagyon belemenni... mindenesetre én igazodok bárkihez, csak üdülési csekkel fizethessek. 8)

Bár nem tudom, mi az a kivezetés, de drukk Lilinek, h az oltás ne lobbantsa fel a régi bőrbajokat!!! ++++
Sziesztát viszont már lehurrogtuk, hurr, hurr. ;)

Lindi,
miért nem mész 2 gyerekkel sehova? a pici a kocsiban, a nagy meg szaald mellettetek, nem? Oké, én naív vagyok, mert még nem próbáltam, de láttam már pár 2-3 gyerekes anyukát ide-oda elmenni velük. ;) 8)
neet
neet

Kicsikocsitaliga az mi az? Olyan, mint a Városligben / Margitszigeten és tekerni kell, mint a bicajt?
neet
neet

Curse,
apa gyorsan bólogasson, mert a szomszédban sok a kutya és kutyamódon játszanak a picivel... a szomszédasszony elzárta előlük, de nem lehet örökké ketrecben... hajrá, Curse-apa! :D Este át is jöhetnétek érte sztem. :D
neet
neet

Neet :) kicsikocsi olyan, mint egy utánfutó, amit te húzol, gyerek csücsül benne és jó neki :) én mondjuk csak 1-2 gyerekre gondolok, azért kézzel húzni 6-8 kőcöt "húzós" :lol:
Ha lenne hová, én szívesen kérnék egy cicust, de nincs :(

indianyo

Ezt még el kell mesélnem, hátha volt nálatok is hasonló és tudtok rá magyarázatot.
Tegnap vendégeink voltak (Jucusék személyében), a skacok szemmel láthatóan jól elvoltak. Este kérdem Esztert: "-Máskor is hívjunk vendégeket?" Erre ő: "-NEM!" "-Miért?" "-Mert én csak anyuval akarok lenni folyton!" Hát most kezdjem a kezeim tördelni???
Most erősödik a kötődése vagy mi van? Amíg mással van (pl nagymamák) és mi nem vagyunk ott, minden OK, de ahogy megjelenünk, le se mászik az ölemből (eddig sose tett ilyet!!), aztán legközelebb megint szívesen megy, sőt, ő mondja, hogy hadd menjen már nélkülünk (is). Mi van?? :shock: :?:
neet
neet

Indi,
kösz, akkor inkább marad a babakocsi, már ha beférünk így (Nuk?). Sztem ebben a toligában max 2 percig maradna meg a lányom. Bár lehet, hogy a tömeghatás pozitívan hatna rá.... passz.
Macskatéma: ha lesz tered hozzá, (és egyszer biztos lesz! :) ) születnek majd akkor is macskuszok és majd szólok, jó? :)
neet
neet

Neet! Igen, naív vagy :D A pici a kocsiban, addig stimmel, de Grétit tuti a zsiráf fejéről kellene leszedni :D
lindicita

Neet, igen, Te a gyerek/diák csoport része leszel! :D

Indi, nem 6-8, csak 4-5 :) dehát különben minek viszünk annyi apukát? :D

votiv 8)
votiv

olyan csendeske mostanság mindenki.
Macsnak és Zuzinak igazolt a hiányzása, ja és Fibinek is, de a többiek miért lógnak????? :lol:
én a három gyermekes anya is egész nap itt dógozok. Tessék rólam példát venni... 8)

agyam egy nagy darab romlott húscafat, boááá meg minden.
önértékelési válság 7.7.

persze lehetne rosszabb is. :lol:

kicsi fiaim tüneményesek, sok sok puszi jár nekik, amiért elviselik az anyjukat! :wink:

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

jaaaa és a férjem...
szeeeeegény...
hihetelenül szerencsés vagyok velük!!

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Lindi,
nyugi, a zsiráf növényevő. 8)

Vot,
okés.
neet
neet

Zsan,
akkor az én hiányzásom már nem is igazolt, hisz nekem is "csak" 3 kőc zsonglőrködik az idegeimen. :lol: Egyébként az úgy vagyon, hogy napközben velük/róluk/értük, délután még van egy nagydarab kiskorúval több :lol: , és miután a kisebb kiskorúak elszunnytak, no akkor jön a meló (és a nagyobb is :lol: ). Nem panaszként, mert megvagyok én így, jó ez, nem cserélnék, csak ha néha idejutok már mindenki, vagy még mindenki alszik, vagy pedig időm/urambocsá kedvem nincs írni. Egyébként az elolvasás nagyjából megvagyon, de ÉRDEMBEN nem mindig tok hozzágügyörészni a dolgokhoz. Ez meglehetőst zavar, ezért inkább sehogyse szólok. UFF.

És a legkisebbem ma 15 hós, és ami -tényleg csak- kicsit zavar, hogy még nem akar menni egyedül. Tudom én, hogy az érettségin nem kérdezik meg, hogy mikor kezdte, nem is érdekel, hogy más kőce már 6 hónaposan rohangál, nem versenyfutás ez, de az ördög nem alszik, ott motosz, hogy ugye nincs baj. Mert kézenfogva elbandukol a világból is, és tol mindent, amit csak lehet, és kapaszkodva körbesétál a kecón, feláll minden mentén, de már egyedül leülni csak ritkán mer, és egyedül meg nem indulna semmi felé. Mondjuk nem is erőltetjük. Kellene? Más kérdés, hogy ezerrel dzsal négykézláb, gyorsabb mint én, minek akkor a bizonytalan nemde :lol: Szal ilyetén gondok gyötretik az agyamat a legkisebbel kapcs. Nagyobbak? az egy másik fórumot is betöltene. (miközben imádnivalóak, és állítólag tegyem össze a kezem - sokszor megteszem, és az égnek emelem, egy kis CSÖND-ért, de anya a B, Zs, kiöltötte a nyelvét, nem adja oda, megrúgott, meghúzta a hajam, stb. nyáv-nyáv-nyáv. A pici meg tanulja a JÓT.)
Csudajó na!!!! :x :lol:
És akkor sem várom a szeptembert!!!! Mert EMLÉKSZEM, hogy mennyivel jobb volt a nyár, mint a suli, és SAJNÁLOM őket és kész.
zsugyu

Zsan :) Tényleg, most mind3 gyerkőc otthon van? ovi-/böliszünet van ugye? hogy győzöd?

Curse :) Önálló felüléshez nagy gratula Adélnak!! :D Sztem se aggódj, hogy leszokik a ciciről a vizes cumisüveg miatt! legalábbis nem emiatt fog :wink: és a csőrős pohár miatt sem, mindegyik gyerkőc más és valszeg ezért más-más jön be nekik, Bálint pl. iszik mindenféléből (csőrősből, szívószállal, pohárból, sportitatóból), de még mindig kéznél van a vizes cumisüvege, mert azt nyugodtan otthagyhatom neki bhol, nem locsolja szét. Tesóféltékenység biztos van, de Bálint annyira szereti Bencust, hogy nem zavarja, hogy mindig ott van ő is velünk, sőt büszkén mutogatja neki a cuccait meg tanítgatja :lol: a szopit meg szerencsére elfogadja és max. odabújik ő is :) És mikor mentek a Balcsira? Remélem azért tudtok majd fürdeni! Hétfőig hazaértek, ugye?

Nuk :) Többiek már jól megírták, mindig lesz vmilyen "szenvedés", csak mindig más, de idővel sokkal önállóbbak lesznek a gyerkőcök, kitartás!

Barbi :) Hú, gratula Anginak az 5 kanál husihoz! :D és hogy tervezed, milyen gyakorisággal fogsz adni neki húst?

Neet :) Hát tényleg nem mindegy, hogy 20 perc vagy másfél óra! Apropó, hogy állsz jogsi-vezetés terén?

Votiv :) Nagy drukk Lilinek, hogy ne legyen gond az oltással!!! Állatkertbe szívesen mennénk, de 2gyerekkel nem vállalom be a bkv-zést odáig, apának meg muszáj dolgoznia. De hétfőn megyünk Johiékhoz, ugye jöttök Ti is?

Kép
Kép
denizsa

Én ma igazoltan voltam távol, 9-től fejlesztőztünk, fél 11től 2-ig meg IKEAztunk... Illetve inkább barátnőztem...

nukada

Zsugyu :) Isten éltesse 15 hóskádat!! :D :D én nem aggódnék a járás miatt, Bálintom is kézenfogva imádta nyomni jó sokáig, persze mondani könnyű, hiszen ez az anyák sorsa :lol:
denizsa

Ezt visszaolvastam, és úgy hangzott, mintha... Én megfogadtam, arra SOSEM fogok hivatkozni, hogy 3 gyerkőm van, mert mi AKARTUK őket, és vállaltuk, hogy ez esetleg nehezebb lesz, mint 1, vagy 2 gyerkő.(ami nem is feltétlenül van így, vannak dolgok, amik így könnyebbek) Tehát, a lényeg:inkább az iccakai meló visel meg, de ezt meg muszálylik, mert... (az okok ismertek) SOSE éreztem, hogy bárcsak megálltunk volna 1 vagy 2 gyerkőnél, még az ordításosnyávogósbicskanyitogatós eseteknél sem. Inkább csak azt, hogy már megint mi a fenét csináltam rosszul.

És én elmennék hármójukkal holnap a zuba szívesen, csak ne kéne vezetni Pesten. Mert AZT nem vállalom be.
zsugyu

Zsugyu: járás miatt ne aggódj, hiszen, tud ő járni, csak még nem akar egyedül. Gyertek a zu helyett hozzánk hétfőn. Az M7től egy köpésre vagyunk.

Votiv: mi is voltunk tegnap dokinéninknél, de kááááár, hogy nem futottunk össze. És Zsancinak a picurkáját is láthattuk volna, de kár. Na majd hétfőn gyönyörködöm az összes babában.

Szrek: hétfőn ugye ráér a testápoló? Jöttök ugye tutira?

Tinu: ha úgy alakul, hgoy mégsem Balcsi, akkor szívesen látunk titeket.

Lindi: óóóóóóó én annyira béna vagyok ezekhez a ki menjen gyesre vagy máshová és mikor kérdésekben... :lol: :o Most végül is sikerült olyan megoldást találni, hogy mehessek táppénzre, igaz ez havi súlyos pénzembe kerül, de legalább nincs para, hogy mileszhaaaaa..... Ugye jöttök hozzánk? Mi jó közel vagyunk egymáshoz.

Irjatok nekem, hogy tudjak küldeni "itinert" a helyről. Viszont csak kerti partit tudunk tartani, illetve lehetünk a kisházban és a garázsban, de a lakásba nem fogunk tudni feljönni, mert a festésre már elkezdtünk pakolni... cuccok hevernek szanaszét, radiátorok leszerelve, tájkép csata utáni állapotok uralkodnak. Úgyhogy reménykedem a jó időben. Ez nem elriasztás, csak gondoltam ez igy fair, ha leírom.... Szóval kertypartyra fel és gyertek minél többen....

Johi

Kép
Kép
johanna1975

Sziasztok,

Nem tudok most visszaolvasni, csak a zúút csekkoltam. Akkor 9-kor? Lehet, hogy mi késünk kicsit, mert a babák sokáig alszanak :wink: de sietünk. Nekünk van malévos belépőnk, szal nem teszünk hozzá a csoportos kedvezményhez :?
Én már ismerem Indit :D és képről biztos, hogy Votívot megismerem, a többiekkel gondban lennék 8) de, hogy ti is megismerjetek bennünket:

Kép

Kép
akata

Neet! És felmászol te érte? (mármint Grétiért a zsiráf fejére)

Johi! Sajna nem tudunk menni hétfőn, mert mi már akkor Gréti nélkül édes kettesben (na jó, Bajni azért ott lesz) nyaralászunk apjukkal :D
lindicita

Lindi,
ha muszáj... :roll:

Akata,
sztem majd a gyerekekről felismerjük egymást. ;)
neet
neet

Drágáim :mrgreen:

HA holnap nem lesz dögmeleg ÉS HA holnap Füles felébred időben és HA nm szülök meg időközben, na akkor esetleg becsatlakozunk Zuuzni. ezek szerint 9h és a főbejárat? vagy máshol? És van valaki, aki utoléri nekem Fülest, ha én nem tudom eklérni a megfelelően magas gurulási sebességet? (mert már csak gurulni tudok...)

szóal ha megyünk, akkor ott leszünk, Füli legalább is iszonyúan örülne... csak melegben nem bírom a futást.. :(

csóók

antikondiMacska...
macskanyu

Zsuzsi! Parkold le a kocsit az Etele téren (Kelenföldi pu) és gyere el 103-assal a Lurdy-házig (Lágymányosi-híd utáni megálló, ott szállj át az 1-es villamosra - ez elvisz a Városligetig, onnan már csak egy kis séta. Ha a 103-ig eljutsz, mehetünk együtt, én úgy negyed 9 körül tervezek odaérni (nem szeretek késni).

Én hozok 1 diákot és velünkegyidős kisfiát, de lehet, hogy 2-2 lesz belőle.

ZSuzsi :) Dé ugyan tud járni, régóta, ügyesen, de nem szeret. Minek is, négykézláb megy rendesen, gyorsan. Majd egysezrcsak már nem akarja bekoszolnia térdét-tenyerét :wink:

indianyo

Holnapra szép, napos, szélcsendes időt, 25-30 fokos meleget mondanak.

Macs :) Ha neked nem fárasztó jönni, onnan már átvesszük a lejánykát! Mondd meg Pocakpapa Viktornak, szaladjon ki ő is a csemegékkel :)

indianyo

Indike,
ez idő szerint nincs mit megmondanom, mert látom, hogy Pocak be van jelentkezve... :mrgreen:
macskanyu

Sziasztok!

Kicsit (na jó, nagyon) irigy vagyok a holnapi állatkertre.

Indi: Pocakpapa biztos szívesen menne, de egyedül nem a 3 gyerekkel, én meg sajna nem tudok több szabit kivenni, mert akkor nem marad az ovis/bölcsis beszoktatásra :(

És most szeretnék kérni tőletek egy kis buksisímogatást :oops:
Balut ugyanis szombat délelőttől leszoktattam a ciciről. És ezt tényleg szó szerint egyik percről a másikra. Mondjuk szemétnek érzem magam, mert bevetettem némi (egy-két cseppnyi) citromlét (jöhetnek a mókusok, meg a buszsofőrök :oops: ) De azóta Ő teljesen elfogadta, hogy a cici "elromlott", és tök jó, hogy hozzámbújik anélkül, hogy a pólómat ráncigálná, elalszik simán mellettem, és nem csak egy kétlábonjáró emlőnek néz engem. De én meg teljesen kivagyok, hogy akkor most VÉGE.... Tiszta skizofrén állapot!
nem védekezésképp (dehogynem :? ) de nálunk úgy nézett ki az egész, hogy hazajöttem, B meglátott felkiáltott, hogy czicziii, odahúzott a fotelhoz és mászott az ölembe. És utána estig fél óránként rámcuppant, majd futott tovább, nagyon ritkán tudtam elterelni a figyelmét :( Hétvégén meg ugye egész nap erről szólt. Tudom, hogy a munka miatt is volt ez, bár előtte is ilyen volt a napunk...
Viszont látom rajta, hogy nem igazán hiányzik Neki, ez megnyugtat!
Remélem nem ítéltek el érte, de más már nem jutott eszembe...

Evvan....

Pussz: Pocak
pocakpacni

Pocak :) egy maholnap 2 éves legény cicileszoktatása miatt nem jár mókus :)

indianyo

Pocak,
én inkább azt mondom: na véégre, mert neked már nyűg volt, és ugya csak addig oké a zsoké, amíg mindkét félnek az. :) Pár nap, és örőlsz majd a büntetlen sörödnek. :)

Macs,
gyertek!!! És ha dedjeink egy irányba futnak, bevállalom Fülest arra a kis időre. :D

És és és "tökjó", h egyre többen írjátok, hogy 2 vagy afeletti feletti gyerekszámmal már nem indultok sehova, mert így legalább nem lehet már hülyén nézni rám, aki csak egyet vállalt be, de azzal viszont a Holdra is, sőt, MÁV-val, VOLÁN-nal is. :mrgreen: (Ezt csak azért írom, h gonoszkodjam, mert engem manapság vagy mindenki hülyének néz (persze nem TI!!) vagy csak a szokásos üldözési mániám, de az emberek egyszerűen nem akarják elfogadni, h egy gyerek is gyerek, és van, aki nem bír/akar többet vállalni. Viszont tegnaptól, pláne ha idegen kérdi, h lesz-e tesó, az a válaszom, hogy lesz, három. És akkor elhallgatnak, és nem kérdik, hogy MIÉRT? :lol:
neet
neet

ugye és örülsz...
nem tudok már írni se, gyerek leszívta az összes energiámat ma és még annál is többet. Már-már beígértem neki, h elmarad a ZOO, ha ilyen csúnyácska viselkedést tanusít álló nap, de magamat sem akarom megbüntetni, meg visszakozni sem, szal visszanyeltem és csak úgy simán üvöltöttem vele....
neet
neet

Johi: hát ugyan nem Balcsi, hanem anyósék, de lehet, hogy mégse. És akkor szívesen mennénk de nem tudom, hogy hova, vagyis hogy bkv-val mennyire megközelíthető. Kivéve, ha SZrek el tud minket vinni, mert akkor mindegy, de lehet, hogy másokat visz, nem tudom. SZóval még akkor kiderül, ha beborul. :wink:

Irigy-irigy a holnapi zoo miatt, dehát egyelőre nekünk a dolog nem aktuális, majd jövőre. :roll:

Kép
Kép
tinu

Macs:
Én adok neked egy gurulós-támasztékot (Réka babakocsiban), Te pedig adsz egy Norbitmegszégyenítő fittnes-edzőt! Mit szólsz? Persze szigorúan csak a ZÚ idejére áll a csere!!! :wink: :wink: :wink:

nukada

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: