A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » János Kórházas Anyukák topicja

És még kettő amihez egy kis magyarázat is tartozik:

Kép

Klári
Kép
ganti

második Kép

IGEN, ez egy hóember :lol: 8) Méghozzá nyári. ÖÖÖÖ izzéé szóval a nagy melegben a hűtőnk egy klassz kis jégréteget produkált és ma leolvasztottuk, de ahogy lekapartuk a jeget, már szinte hó volt, így csináltam Julinak egy hóembert hehehehehe

ÁÁÁÁÁ nem vagyok infantilis.

Klári
Kép
ganti

Klári! Nagyon vicces anyuka vagy!!! :lol: :lol: :lol:
És mit szólt hozzá Juli??? :) A képek nagyon jók! Juli gyönyörűséges! :) Jól látom, hogy hátul hosszú a haja???? Vagy valamit nagyon elnéztem??? :roll:

fatima

HÓEMBER :arrow: besz@rás!!!!!!!!!!!!!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Beni valami zabbantanivaló cukkancs!!!!

Tarek édes drága kismanó, gyönyörű szemű!!!

Marcus a sok fogával!!!!!!!!! őrület kispasi!

Juli kiskertész!! hmmm honnan is ez a véna??? :lol: :lol:
édes! nagy a haja!! :shock: de most komoly, nem viccből írom ám!! nagyot nőtt tali óta!

Anzsi minidisk sztori :arrow: megunja :arrow: hihihi édesek vagytok! gondolom Bende jót nevetett rajtatok!
"ez az szüleim, máskor is kérem ám a lemezeimet!"
:wink: :wink: :wink:

Samu nagyon ügyi hogy így "szaladgál". remélem anyuka kedves már nem aggódik mozgásfejlődés ügyileg... :roll: :wink: :wink:

felébredt Lizus.

és tata, tete, hagyá, ada, geta.. szóval duma van :lol: kicsi csőrikém. :lol:

jajjj ezt muszáj:
egyik este mondom neki icipici rosszallással a hangnememben:
- hát talán kislányom nem kéne már kiköpködni azt az ételt.
erre ő:
- há' de!!!
ami persze így egyben : háde felkiáltás volt, de mintegy válaszként nekem.

apával betojtunk a röhögéstől.... :lol:

ja és új dolog:
miközben adom a kaját kanállal, amint kiveszem a kanalat, egyből be az ujjacska és vad cumizás. aztán kiveszi és tátog a köv. falatért! :roll:
így minden kajálás után mint egy kismalac - úgy néz ki :roll:
abban reménykedem egyszer csak elhagyja...
de nem tudok mit tenni, hiába fogom le a kezét, vagy foglalom el, amint elengedem, már tömi is a kaja mellé :roll: :roll:
valakinél hasonló??

na kaja-time.

ja, pancsikolós kiskacsa - igen van benne igazság! :wink:
lmkata

na Noémi eteti, így tudok maradni csöppet :wink:
most van ebéd.. :?
aki összevissza alszik nappal, az összevissza is eszik :lol:

de újabban amúgy Lizu sem nagy evő, reggel óta 1 frutapurával eddig elvolt. most is mi kezdtük "tömni" de alig akar enni... :roll:

evvan! :wink: :wink: :wink:

KLári most olvasom h Fatima is azt írta hosszú a haja! na! :wink:

(Noémi ki van, mert megy az ujjtömködés, és már ő is nyakig kajás :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: )

Borcsa angol - tökjó h így tetszik neki! és komoly nagylányos választás ám ez! nem is írtam múltkor, Zsókám! :wink:

Zsigu édesem! annyira okos nagyfiú ő is! olyan szíve van!!!
hogy várja a tesót és mondja mi kell neki... :roll: :lol:
drágám! nagyon kíváncsi vagyok, mit fog szólni élőben!
de sztem Edusom rá nyugodtan tudsz majd támaszkodni már!
:lol:

lehűlés jön ezerrel, itt friss szellő fúj és dörög :? lehet h lesz záporesőzivatar is! :wink:

Noémi azt mondja szerinte azért cumizza az ujját ily' vadul, mert azt hiszi abból jön... :wink: :roll: :roll:
nemtom.
de most köpköd is ezerrel, sztem Noémit hecceli.
nekem azért nem így eszik :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
rafkós.

egyik kislapátunk kibújt!!!!!!!! ez az egyik felső fogat jelenti, de akkora, hogy többen azt hitték már hogy az a két felső foga... :? :?
nem csodálom hogy így megviselte anno amikor készülődött kifelé :?

na elég belőlem! itt összevissza írkálok :lol:

ja Zsófi köszi :wink: (blog, csajszi , ház...) :wink:
lmkata

Nagyon-nagyon édes Julika!! Én is a haját szúrtam ki először :) , nagyon megnőtt. Lassan lehet copfozni :wink: . A kalapban csudaszép, nagyon j :wink: ól áll neki. Hóember :lol: :lol: .

Édes kis rafkós Lizu :D . Bizti direkt szórakozik Noémivel :lol: .
Gratula a "kis"lapáthoz. Nekem is olyan nagynak tűntek először marci felső fogacskái, de már nem nagyok, hozzájuk nőtt a gyerek. :shock: :)

Zsófi, kérdezted Marci súlyát: 10,8 kg, de egyáltalán nem duci szerintem.

Nálunk iszonyú szélvihar van, de valahogy most nagyon jól esik.

KépKép
logi

add ide nyugodtan azt a kanalat anya!
Kép

ühümmm kicsit spenótos vagyok... ééééééés?
Kép

ez akkor tuti az én lábim? klassz!
Kép

nagylányosan üldögélek a fotelben :)
Kép
lmkata

Zsókám szélvihar :arrow: itt basszus egyszercsak kinézünk és jött egy homokfal!!!!!! :shock: :shock: :shock: :shock:
de tény hogy talán így jön a lehűlés... :roll:
na megyek, mert kikapok itt a sok netezés miatt :wink:
lmkata

Kata, ez az utolsó nagylányos valami csúcs..eldobom az agyam de édes!!!!! Annyira szép színű kék Lizus szeme, kitől örökölte? A spenótot szereti? Marci nem hajlandó megenni. Te csinálod vagy üveges?
Ez a méhecskés etetőszék nem a pp ugye? :roll:

nagyikánál levágta az összes cserepes virágot a szél :?

KépKép
logi

csak gyors: fatima sztem ha éjjel megoldható akkor ne ébreszd fel! a mell is megszokja h éjjel 8-10 órán át nem ürül! ha megszoktatod h 4 óránként éjjel kel, akkor baromi nehéz lesz később! sztem éjjel hagyd hagy aludjon bármennyit!
kerekpocak

apának van ilyen kék szeme, meg apa-nagyinak meg apa-tesónak, meg az apa-nagypapának is ilyen volt. :wink:

spenót :arrow: hát üvegeset elsőre nem ette.
amit én csináltam azt igen.
aztán eccer adtam megint üvegeset, de tettem bele sót meg pici fokhagymát. így eszi azt is :wink:

etetőszék prima pappa diner. peg perego asszem :roll:

most esik le hogy úgy tűnik titkos vonzalmam van a méhecskékhez is, mert az etetőszékünk is olyan! :lol:
Látod, Andi? :lol: :lol: :lol: :lol:
lmkata

Viki, hogy Beni mennyire szép kisfiúú! De tényleg.

Ganti, ez a hóember, marha jóó! Mennyire vicces anyuka vagy! Remélem értékelte a kislányod!

Ma már sokkal jobb napunk volt. Próbálom a 3 óránkénti etetést tartani. Egyszer már sikerült is:)
Nehéz, ha sír és kajáért üvölt...

Kép
niki30

CSAJOK!!!!

Egymás után 2 etetés is szopi volt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol:
És képzeljétek! Megmértem szopi előtt és után! Na mit mutatott a mérleg????????? 70 grammot!!! Pedig most még 10 percet sem evett, mert félúton iszonyat módon elkezdett fájni a hasikája. Anyum szerint lehet, hogy azért mert "ömlik" a mellemből a tej, ő meg nem győzi nyelni és így sok levegő megy a pocijába! :( Előtte egy kicsit fejnem kéne, hogy ne legyen olyan spriccoló a tjem! Basszus!!!! Már megint az a kur** fejés! Sosem szabadulok meg tőle????????? :twisted: :twisted:

Na de most nagyon boldogok vagyunk!!!!

Még egyet fedeztem fel. Gyakrabban fáj a pocija szopi után, mint ha üvegből enne. Gondolom ez a hónalj tartás nem teszi lehetővé, hogy "úgy" menjen a gyomrába a tejci, mint a hagyományos evés pózban. Azt is megfigyeltem, hogy ha üvegből eszik akkor MINDIG befosik kaja közben, ha szopizik, akkor meg nem! Lehet, hogy ezért fáj a pocija szopinál???? Szerintetek????

Zsófi! Nagyon nem szeretném ahhoz szoktatni, hogy ébredjen éjjel 4 óránként, de azt javasolták, hogy amíg nem éri el a súlya a 4.5 kg-t addig igenis etessem meg éjjel is, mert szüksége van arra az adagra is. Én úgy tervezem, hogy ha 4.5 kg lesz, akkor úgy alakítjuk az etetést, hogy legyen egy este 11-es vagy 12-es és akkor kibírja reggel 6-ig. De majd meglátjuk! Nálatok hogy volt Samunál? Mennyit evett napközben ennyi idősen? Csak azért kérdem tőled, mert ha jól tudom te nem igény szerint szoptattál! Ugye?

Lizu Tündérkirálylány!!!! Olyan sokat változott és tényleg rengeteget nyúlt! :) A szemei tényleg lenyűgözőek! :)

Niki! Csak ügyesen!!! :) :wink: Hogy hogy elhatároztad a 3 óránkénti etetést???

fatima

Fatima, de ügyesek vagytok!
Csináld csak belátásod szerint. Tudod én is cici párti vagyok, de ezt te érzed hogy a legjobb nektek.
De egymás után két cicis etetés, az nem semmi!

Lehet, h. tényleg akkor azért fájhat a pocija, mert fekvő pózban eszik, és ugye nem ahhoz van szokva. Jah, ömlik a tejed, így könnyű 10 percig etetni. :lol: Így valóban hamar jóllakik és nem húzódik el úgy az etetés, mint pl. nálunk. 30-40 perc. Van, hogy csak 20. De az ritka.

Kép
niki30

KÖTELEZŐ MEGNÉZNI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

http://videa.hu/play.php?v=zcfHeHS5AMmk4g2A

:lol: JÓ ÉJT!
lmkata

Sziasztok lányok!

Én jó nagy lemaradásban vagyok itt... Még nem ismerek mindenkit, de a babócák nagyon-nagyon édesek!!!

Fatima: az enyém is állandóan befosik kaja közben ha cumisüvegből eszik, ami elég gyakori, mivel alig van tejem. :cry: :cry: :cry: Reggel eszik ciciből, az elég neki 3-4 órára, aztán még néha-néha szopizik egy kicsit délelőtt, majd délután és este fejek neki nagy kínkeservesen 50-80g közötti mennyiségeket. :cry: :cry: :cry: Pedig mindent megteszek hogy legyen több: iszom a teát, eszem a homeopátiás bogyókat, csinálom és eszem a bio-s golyókat, amiről állítják h tuti beindítja (csak sajna nálam eddig nem)... Én a feladás szélén állok! De szopi közben még nem fosott be. Nekem azt tanácsolták, hogy a babóc mindig oldalra fordulva szopizzon, ne engedjem hanyattfekvésben. Azt nem tudom hogy miért, de a védőnő mondta...

Teri

KépKépKép
pruci

Klári, te egy varázslótündér vagy! Ha már telet tudsz hozni a nyárban, akkor télen szerintem kis fehérhomokos tengerpartot teremtesz 32 fokkkal, ugyi? :wink: :wink:

Kata, Lizu mit néz, csak nem BK-t? ("Anya, apa, pszt! Megy a sorozatom." "Ja és spenótot anya, most már nem!!!")

Zsóka, leánykát küldheted hozzánk is!!! Igaz tábor nem, de angol van elég :wink: Legalább Edunak és nekem lenne egy időre kislányunk :roll: :lol:
mazsolák

Jó reggelt!

Egyszerűen nem hiszem el, hogy a boldogságom csak kis ideig tud tartani! :(
Úgy örültem, hogy sikerült lemérnem, hogy mennyit eszik Tarek és annak is hogy délután csak szopizott. Erre az éjszakánk mindent tönkretett!!!
Ahogy azt tegnap írtam nektek megfigyeltem, hogy üvegből való etetésnél mindig jön a "rotyi", de ha szoptatok, akkor nem. :( Aztán az is feltűnő, hogy hétfő óta (amióta több szopi van) mindejn etetés után bukik Tarek. Ezt azelőtt sohasem csinálta. :roll: Most meg állandóan bukik. Akár egy etetés után 2X-3X is! Vajon mitől van ez??? Lehet, hogy tényleg a póz amiben van etetés közben???? Viszont tegnap éjjel nem hónalj tartásban szoptattam, hanem a hagyományosban és utána is bukott.
Na szóval az történt, hogy este nem mertem szoptatni miután a délutáni etetés után nagyon szenvedett. Akkor könnyebbült csak meg, amikor végre tudott kakilni) Így hát üvegből kapta a vacsiját illetve az első éjjeli hamit is (3/4 1-kor). Letettem aludni és egyszer csak arra ébredtem, hogy iszonyatosan üvölt!!! :( Úgy fájt a pocija szegénykémnek, hogy csak na! 1 órán át masszíroztam a pociját. Már mindent csináltam és mindenhogy egészen addig amíg el nem jött a következő evés ideje. És mivel nem fejtem, így újra mellre tettem. És persze jött megint a bukás. Pedig mondom hagyományos pózban nyomtuk! :cry:
Szerintetek mit csinálok rosszul?????? Már annyira bánt, hogy ez a szopi dolog se így se úgy nem jön össze. Végre tud szopni, erre előjön más probléma.

Segítsetek csajok!!! Nálatok fordult elő ilyen????

Ma jön a védőnéni és a dokinéni is délután. Tőlük is meg fogom kérdezni, de félek, hogy nem tudnak majd mit mondani! :(

Na Marcsi ma is átmegy a kedvem. Ugye??? :oops:

fatima

Sziasztok!

Kata: nekem először a képeken a méhecskék tűntek fel.
[quote="lmkata"]m írta:lmkataost esik le hogy úgy tűnik titkos vonzalmam van a méhecskékhez is, mert az etetőszékünk is olyan!

Nem baj. :wink: :lol: :lol: :lol: Főleg azért, mert Lizunak jól állnak a repkedő méhecskék. No meg a kék szín. A spenót evéses kép valami tündéri. Elképzelem, ahogyan eszik... zabálom meg. No és a nagycsajos kép. B...us Kata, hihetetlenül nagy lányod van. Komoly felnőttes. No meg nagy. Hányas rucikat hord??? A zokni??? Kicsit lecsúszott?? :wink: :wink:
Azért nehéz lehet így enni, de zabálni való lehet. Cuppog nagyokat??? :lol: :lol: És Noémi, nyakig kajás? Annyira jó lehet!!! És a felelgetős Lizu! Hát igen, nem lesz vele könnyű ha felnő! Apa, te is készülj!!!!! :lol:

A video csúcs!!!!! Én már láttam, de nem lehet elégszer megnézni. Hihetetlen. Van egy másik is, ami nagyon tetszik, ott egy nagyobb gyerkőc van, és éppen valami ovis előadás, amit nagy beleéléssel csinál. Majd megkérdezem a párom, hogyan lehet megtalálni, mert én a nagy zseni ilyeneket nem tudok. :cry:

Viki: Beni valami tündéri. Kis mosolygós baba. Olyan jó nektek, nálunk Maja amint meglátja a fényképező gépet elkomolyodik, rákoncentrál és már nem lehet lefényképezni. Nincs is mosolygós képünk. :cry: Csak sutyomba lehet fényképezni. De Beni valami hihetetlenül mosolygós baba. Kiegyensúlyozott.

Klári: Julikának nem csak a kalap nagy, hanem a locsolókanna is egy iciri picirit. Olyan jót nevettem. Olyan édes az a kép. Látom ott a kisebb is, de ő szereti a kihívásokat, és a nagyobb kell. :lol: De a kalap is naaaagyon cuki.
[quote="ganti"]a írta:gantizért olyan cukik a babák hogy legyen kedvünk törődni velük

Ebben lehet valami. Én meg azt olvastam: Mikor mosolyog a baba? Amikor leginkább szükségünk van pozitív visszajelzésre. :wink:

A hóember meg valami csúcs!!!!! Ötletes!!! Így legalább haszna is van annak, hogy ebben a hőségben ezerrel megy a hütő. Tényleg, Julika mit szólt hozzá??? És milyen jól sikerült!!!!!!!

Niki: no, hogy haladtok??? Etetés??? Ma már jobb Emmácska?? Nekünk ez a nagy szél sem jön be. Persze jó a lehülés, de ez a nagy szél...

Fatima: szuperek vagytok!!!!! Csak így tovább!!!! Nálunk Maja sokat félre nyel, mert nálunk is nagyon jön a tejci. Olyanokat köhécsel, és kaja után meg olyan igazán embereseket böfizik. :lol: Meg, mivel eleinte nagyon jön, aztán már nem annyira, ezért a végén még a kezével ütögetni is szokta a cicit, meg húzogatni. Gyere már, eddig jöttél, most meg mi van!!!
Meg gondolj arra, hogy azért a szopi nagyon nehéz meló. Kifárad szegénykém, nem csoda, ha a trotylira már nincs energi. Nálunk mindig szopi után van trotty.
Ügyik vagytok!!!

Teréz: azért ne vidd túlzásba a tejserkentős praktikákat, mert az is lehet, hogy az egyik kioltja a másikat. Egyszerre szerintem csak egyet próbálj. De én csak sejtem, hogy ez sem biztosan jó.

Zsóka: olyan szuper, hogy Borcsa igy élvezi a tábort. Azért ne add oda Eduséknak kölibe!!! :wink: :wink: :lol: :lol: Jó lehet ez a tábor. Vannak ott ismerős lányok, fiúk. Nem teljesen idegenek közé ment ugye? És sokat mesél mikor haza jön? Meddig tart?

No megyek, mert kedvet kaptam egy kis takarításhoz ebben a hüs időben. :wink:

Kép

Kép
b79andi

Fatima, én itt örültem, amíg körmöltem te meg ilyeneket írsz?? :cry: Szerintem nem gond a bukás. Jó hogy más, mikor szopiztok, mert az azért nagyon nagy meló. Még ha nagyon jön is. :) Teljesen más meló. A bukás meg nem gond, mivel ha jól tudom, akkor ti is hason alszotok. Nekünk bevált a kiságy magasítás. Óriásiakat bukott, azt hittem visszajött az egész kaja. De a magasítástól kevesebbet és kisebbet, majd elmúlt. A feje felöli oldalra tettünk könyveket kb 10 cm magasan. :roll: Talán beválik.
De kíváncsi vagyok mások mit mondanak.

Kép

Kép
b79andi

fatima: SAMU 6-7 HÓS KORÁIG KB NAPI 4-5-6X BUKOTT, ELÉG NAGYOKAT. EZ TELJESEN NORMÁLIS. JÓ SOKAT EVETT! ÉS SZTEM NAGYON GYORSAN ESZIK AZÉRT FÁJ A HASA!

bocsi a caps lockért- csak most vettem észre. :oops: :oops: :oops:
nem adnád meg a számod? úgy felhívnálak.
kerekpocak

néhány elmaradás:

BENINEK NAGYON NAGYON BOLDOGSÁGOS 1. NEGYEDÉVET KÍVÁNOK!!!!!!

gyönyörűséges a kisrác!!!! hogy mosolyog!! meg kell zabálni!!!! a forgáshoz pedig szintén GRATULA!!!!!!!!

Zsóka: Borcsi imádja az angoltábort??!!! de jó! és tanulnak is vagy főleg játékos foglalkozások? dalok ilyesmi?
marci egyáltalán nem duci! sőt azért kérdeztem mert olyan szép sudár, vékony de izmos! meg ház bizti az a súly eloszlik a 80pár centijén. hihetetlen sok foga van! mennyi pontosan? a vigyoros képen hökkentem meg! h milyen sok van! szépséges a fiatalember amúgy!!!!

julcsi a kannával haláli! majdnem nagyobb a kanna mint ő! ti már levágtátok a haját klári?

kata: lizus sztorin behaltam. há'de??!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: nagyon nagyon jó!!!!! spenótos képek pedig fincsiiik! nekünk is küldesz egy kicsit? olyan szépen ette lizu h kedvem támadt spenótra!!! :) :) :)

mi ma bejöttünk pestre, nemtom meddig maradunk, de másfél hét után muszáj némi ügyet intézni és ma kicsit hűvösebb van.

ja és

SAMU FELÁLL EGYEDÜL, KAPASZKODÁS NÉLKÜL TEGNAP ÓTA!!!!!

valamint már CSAK jár. (97%-3% járás-mászás) ANNYIRA JÓÓÓÓÓÓÓ!!!!
kerekpocak

sütnöm kell, vendégeket várunk, mos gyorsan csak Fatimának!!

Nem baj a bukás, Beni mindig nagyokat bukik még minidg, én sokszor mondom is neki, hogy köszi drágám, hogy megint jól "lehánytál". Jó kis emberes adag jön ki néha és láttad a képen hogy milyen jó súlyban van ugye? Ami nem kell az kijön és kész. Többször öltözöm át egy nap. Én az elején szoptattam csak igény szerint és azt terveztem, hogyha nem áll be egy rendszer akkor majd idővel bevezetem, de szerencsére magától beállt. Eszünk 6-kor, 9:30-kor, 13-kor, 16:30-kor, 20-kor, persze fél óra csúszások lehetnek. Fürdés 19 és 20 között, apától függ, hogy mikor ér haza. Alvás egyben 8 óra éjjel, azért nem 4 óránként etetem napközben és hát követeli is ilyen gyakran.
Beni 100 gr körül evett másfél hónaposan, de ő nagyobb is mint Tarek.

Kép
viky30

SAMU-nak hatalmas GRATULA!!!!!

LIZU tündér!!! Egyre szebb lesz!! Még olyan babás, de már látszanak a nagylányos vonások is. Nekem a fotelos kép tetszik nagyon.

JULI nagyon édes, jól áll neki a kalap!!! Vicces mama cool. :lol:

Kép
viky30

Sziasztok!

Fatima úúgy sajnálom.
Figyi, ma a védőnő vagy a dokinő biztos tud okosat mondani.
Remélem meg tudnak nyugtatni, mert az most gondolom jóljönne.
Ez sem fog örökké tartani, nyugi.
Zsófinak lehet igaza abban, h. túl mohó esetleg és azért nyüglődik. Van utána mindig böfi?

Mi ma voltunk dokinéninél, mert reggel Emma hányt.
Először bukott, aztán köhécselt, majd hányt egy nagyot, rá a szőnyegre, lábamra. Nem estem pánikba de gondoltam felhívom a dokinénit, mitől lehet. Ő meg berendelt, biztos, ami biztos.
Reggel az éjjel lefejt tejecskéből adtam neki, amit 2x melegítettem, és először azt adtam oda neki, majd a cicit.
Mondjuk először mindig ciciztetni szoktam.
Dokinéni mondta is, h. nem szabad először pótolni. Meg biztos ő is hirtelen evett és nem böfizett és az jöhetett vissza.
Szóval minden okés.
Ma olyan nagyokat alszik. Most is éppen. Tök jó.

Fatima kitartást! Zsófival beszélj.

Kép
niki30

Sziasztok!

Képzeljétek, tegnap este Marci úgy lefejelt, hogy dőlt az orromból a vér, azt hittem eltört.Mindezt úgy, hogy le akartam szedni az asztal tetejéről és hanyatt vágta magát, a fejével pont telibetalálta az orrom. Neki egyáltalán nem fájt, ahogy letettem, rohant tovább.
A másik: tegnap kérdezem Borcsitól, hogy na, ma mit tanultatok a táborban ? Tudsz már valamit angolul? Erre ő: igen tudok, de csak magyarul tudom elmondani :shock: :lol: .
Ennek ellenére imád járni, és legújabban "angoltanárnéniset" játszik itthon, amolyan halandzsa nyelven tanítja marcit.
Zsófi, ez még csak olyan játékos angolka lehet, énekelnek, számolnak, meg labdáznak, közben mondják hogy májnémiz.....igazából ez arra jó, hogy lássa a gyerkőc, nem csak a magyar nyelv létezik.
Hogy mennyi foga van marcinak? passz...már nem számolom.képtelenség a szájában kotorászni, mert harap.
Samu napról napra ügyesebb. őrület milyen tempót vett fel.

Andi, a táborban 15 gyerek van, ebből egy kislányt ismer borcsata, csoporttársak az oviban. Aszondod ne adjam kölibe a csajt? Még gondolkodom rajta... :lol:

Imrus, köszönjük a meghívást(mondtam borinak, erre ő, és mikor indulunk?? :D ) de azt hiszem az első hiszti után hazazavarnátok :lol: :D :) . megvan már edu időpontja? Mármint a hazajövetel időpontja..)

Fatima, nagyon sajnálom, hogy így megszenvedsz a szopival. Kíváncsi vagyok, mit mond a védőnő és a doki. majd írjál!!

pusszok

KépKép
logi

Ja,Kata, ma én is megpróbálok spenótot adni Marcinak, én csináltam, remélem nem köpi rám :roll: .
logi

"Gyerekszáj" storik nagyon ott vannak!
Lizu már beszél magyarul, Borcsa meg angolul! :lol: :lol:
A kacagós video is nagyon édi!!!

Fatima: még a hasfájásról pár szót. Mindenhol azt mondják és írják, hogy kb. 1 hónaposan kezdődik hirtelen és rejtélyes módon tűnik el 3 hónaposan. Ez nálunk pont így volt. Próbáltunk mindent, Gripe Water, cukros kamilla tea, Espumisan, de ez csak átmenetelig enyhített, kellett a simi, masszázs és ölelgetés. Ezért szoptattam igény szerint az elején, mert avval tudtam megnyugtatni. Aztán kb. 2 hete észrevétlenül nyoma veszett. Az okát nem tudják.
Persze Tarek ha 10 percig hamizik akkor lehet hogy a nagy mennyiség miatt bukik és fáj, de nem biztos.

Kép
viky30

Benike tarol a mosolyával!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Julika, de édes egyem meg, nagyon ügyes kis kertészlány!!! :) :) :)

Lizu, spenotosan, meg ülve a fotelben nagyon cukorka!!!
és a dumáját megzabálom!!! háde :lol: :lol: :wink: :wink:

Fatima, drága a bukás miatt ne aggódj, nálunk is volt jó sok!!! ha nem sugárban és állandóan jön akkor nincs gond!!! kitartás, mindig drukkolok Nektek a szopihoz!!!

Viki, hát már én is voltam ügyintézni, meg fodrász, meg ilyenek, de barátnőzni most voltam először, de jó volt, bár nagyon hiányzott a pici! :lol: :lol: :wink: :wink: :wink:

Niki, pici Emmát is puszilom, édes kis baba hányt..... :( de alányeg, hogy minden ok!!! :wink: :wink:
mangó

jaj szegény Zsóka!!!! édes Marcipán! együttérzés, az én fiam kipróbálta a fogait!!! :roll: :roll: :shock: :shock: :? :?

és Marci nagyon szép a mosolyával!!!!!
mangó

zsóka: az a tábor akkor pont jó! szuper lehet! samu is harap! szegénykém az orr miatt, emlékszel mircikével történt nagyon hasonló pár hónapja...

mangó és veletek mizus? mikor barátnőzől megint? tesóprjoect?? meddig tervezed a bende szopit: 1 éves koráig, jól emlékszem?

viki: jó h már nem hasfájós beni!!!! (annnnnyira szééép!!!!)

voltunk játszón: samu jár, ha lecsüccsen akkor feláll kapaszkodás nélkül, egyedül és gangol tovább! megzabálom!!!!!

most amit észreevettem, h úgy érzem h a többi baba előrébb van a "megértésben" asszem ez így iy van, ha fejlődik a mozgás akkor a beszéd nem , aztán meg a beszéd ugrik meg és a mozgás pihen. :lol: :lol: . de ma megkérdeztem hol a buksija (feje) és megmutatta hehehe.
kerekpocak

ja és nemtom kit érdekel, de olvasom a 7. harry pottert... már a felénél járok!!!
kerekpocak

Zsóka szegényke:( Előfordul az ilyen kis baleset.
Anya megsérült :cry:

Mangó, köszi, igen, minden okés. Szerencsére.

Kép
niki30

Hello Csajok!

Annyira köszönöm a sok biztatást! Ha ti nem lennétek szerintem már rég feladtam volna az egészet!

DE NEM!!!! Ma még csak szopiztunk!
Igaz minden alkalommal kellett adni még egy kicsit üvegből, mert annyira fájt a pocija félúton, hogy össze-vissza rángatózott, a mellemet meg tépte ide-oda! Na ezt inkább nem hagytam, mert félek, hogy kiharapja az amúgyis baromira érzékeny bimbómat és akkor cseszhetem a szoptatást! Szóval a helyzet az, hogy csak azértsem adom fel!!! :) Addig fogunk "szenvedni" míg végül ugyanolyan meghitt lesz a szoptatás, mint másoknak.

Na és volt itt a védőnő! Pont akkor érkezett amikor evés idő volt, így hát megmutattam neki, hogy milyen nálunk egy szopizás. Ő is látta, hogy bizony félúton Tarek mit művel. Azt mondta, hogy egyértelműen a hasa fáj. Szerinte is nagy kortyokat nyel és több levegőt is. Ez okozza a hasfájást és a bukást is. A kakira meg azt mondta, hogy az normális ebben a "korban", mert állítólag ilyenkor van egy átállás és már nem valószínű, hogy annyiszor fog kakilni ahányszor eszik. Az is lehet, hogy csak egyszer vagy kétszer fog egy nap.

A megoldást a hasfájásra most az Infacol-tól remélem. Hátha az segít neki egy picit "feldogozni" azt a sok kis buborékot. Ha nem, akkor a védőnő szerint semmi mást nem tudok tenni, mint kitartani és egyszer csak megszokja Tarek az új helyzetet!

Szóval mégegyszer köszi a sok drukkot csajok! Ránk fér! :) De tudom, hogy menni fog és egy nap majd csak nevetek ezen az egészen! :)

Zsófi! Már egyszer elkértem az otthoni számodat, de nem tudom hova írtam. Átküldöd priviben lécci. Délután ha lesz egy kis időm, akkor előbb a mobilodon, aztán ha jó neked akkor otthon felhívlak!

Niki! Jobbulást pici drága Emmának! Mikor teszel már fel fotókat róla???? Már olyan rég láttuk. Biztosan tök sokat nőtt. Nagyon kíváncsi vagyok ám rá! :)

Na megyek hamizni, amíg még alszik az úrfi! :) :wink:

fatima

Nézzétek a vonalzónkat!!! 1-1-1! :lol: :lol: :lol:

fatima

Fatima olyan ügyesek vagytok!!! És le a kalappal hogy nem adod fel!!!

IGEN, Julinak ilyen hosszú a haja, kicsit bundesliga kicsit beckham, elől rövid, hátul hosszú oldalt meg szinte semmi :lol: :lol:
De a feje tetején meg hátul össze szoktuk fogni, majd csinálok ilyen képeket is. :lol: Még sose vágtuk, elől pedig olyan szabályosan nő hogy napi 2x megkérdezik hogy "megvolt az első hajvágás??" :twisted:

Julinak tetszett a hóember, csak hát hideg volt meg csúszott is :lol:
Anyukám egyébként ilyen kis vicces (örököltem hehe) ő télen csinált egyszer kishóembert és a fagyasztóládában tartotta, ott kuksolt a borsók meg husik között, nyáron meg elővette, hogy ilyen játéka nyáron másnak úgysincs... :? :shock: :wink: :lol:

Zsóka
jobbulást :cry:

Samunak nagy gratula!!! Zsófinak meg ejnye bejnye hogy már megint aggódik valamain. Járás felállás kipipálva, NA DE MIKOR FOG BESZÉLNI??? Zsófi hidd már el, mindennek eljön az ideje ne legyél már paraanyu!! Samu egy tök normális, egészséges, szépséges kisfiú teljesen normális ütemben fejlődik!!!

Anzsi, szegénykém, akkor Bende is harapós lett?? :cry: :twisted:

Kata üveges kajáról annyit, hogy ha Juli meglátj ahogy nagy ritkán bontogatom, már mondja is hogy báá (ezt mondja a kakira, takonyra, meg mindenre ami undorító). :roll: :?

Na lépek, remélem este tudok jönni.

Pussz

Klári

Klári
Kép
ganti

Zsóka: Au, lefejeléshez részvétem :) :) :) Zsófi, hogymikre emlékszel :)

Viki: Kérdezted, hgoy meddig lehet cipelni őket... Hát, szerintem amíg kicsik, addig sokkal nehezebbnek tűnnek, mert rongybabák, elhagyják magukat. Abszolúte nem tudtam kenguruzni sose. De a 16 kilóst szeretem ringatni. Igaz, hogy a kádból már nem bírom kiemelni, de ha rámfonódik, és belebújik közben nyakamba, akkor akárhány mázsát elbírok :)

Juli: Jó ez a hóember. :)

Anzsi: Jaj, a harapásért is részvétem. Majd rájön remélhetőleg, hogy nem lehet így játszani, mert az anyának fáj :)

KÉPEK NAGYON ÉDIK MIND!!!!

Képzeljétek, mi ugye másfél hónapja nem szopizunk, és már hetek óta max. csak fogdos, de sose hozta szóba. Tegnap egyszercsak ellentmondást nem tűrően közölte, hogy "eszek cicit". És feltűrte a pólómat, és megfogta, meg is szívta, hát én akkorát nevettem és sikítottam egyszerre :) Próbáltam eltolni, hogy hát de nincsen benne tejecske, erre azt mondta, hogy "akkor a cuiban van tejecske" és betette a cumját és jól elkezdett vele cumizni, aztán megsajnáltam és adtam neki kakaót, pohárból :)

Tényleg, valaki írta: Anacinóra hol van???

Mindenkinek puszi, félig writeonly üzemmódban voltam :) Jahhh és fotóztam kisoroszlánt, majd jól fel is teszem :)
M.
mircike

Zsófi: ENGEM ÉRDEKEL HARRY!!!!!!! MI LESZ A VÉGE!!! LÉGYSZI ÍRD MEG!!!!!!!

Zsóka: nem semmi Marci. Szegénykém, fáj még az orrod? Borcsata??? De jó!!! Annyira tetszik a neve. Rgéebben sose választottam volna, de azt se gondoltam volna, hogy ilyen játékos név. Hát, ha nem ismert csak egy kiscsajt, akkor le a kalappal előtte. Nem semmi, hogy ismeretlenek között ilyen jól érzi magát, és nem is sírt. No de az se semmi sztori, hogy amit tanult csak magyarul mondja el. Micsodákat tudnak mondani!!!!

Klári: anyukád se semmi!!! Akkor volt kitől örökölni!!! Azért nem semmi fantázia kell, hogy télen elrakjon valaki egy hóembert. Jaj, úgy előttem van, ahogyan örizgetitek a hütőben, aztán egyszercsak.... No, majd télen kipróbáljuk. Remélem lesz hó! :lol:

Mircike: Mirkó miket kitalál. Olyan kíváncsi lennék, hogy a babáknak ilyenek hogyan jutnak eszükbe csak úgy. Rácuppant??!!! Én meg rá cuppantam volna, olyan édes lehetett!!

Úgy látszik, ma ezek a vicces történetek napja. :lol: :lol: :lol: :lol:

Niki: Emmácska jól van már ugye? Azóta semmi nagyobb bukás? Tényleg tegyél már fel fotókat, ezer éve nem láttuk. Hogyan nöl az iciri piciri Emmácska? Mekkora és milyen súlya van?

Fatima: kitartást!!!! Jól csináljátok. És tletek mikor látunk újabb fotókat arról a kis szépszeműről??!! Akartam írni, hogy mikor megszületett tisztára te voltál, de a múltkori bokszolós képen... hát már a férjedet is felfedezni benne. :lol:

Fú, de nagyon fúj a szél!!! Milyen idő lesz holnap??? :roll:

Kép

Kép
b79andi

ovit- bölcsit kezdők, folytatók: a kenguruban lehet öntapadós, rávasalhatós ovisjelet kapni!

fatima csak most nézem, amit írtál. küldöm.
kerekpocak

Zsókám juuuuuuuuuuujjjjjj ez az orr-sztori :?
remélem jobban vagy! :wink:

Hát ezen a Borcsa dumán akkorát röhögtem basszus!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Mircike, édes kisfiad!!! megzabálom!
képeket várjuk!!! :lol:

hát kérem ez a valami!!!!!!!!!!! :wink: :wink: :wink: :wink:

Kép
lmkata

Anzsim ciciharapás? :? :?
juuujjjj.. azok a recék!!!!!! vagy már kész nagy fogak?
:wink:

Zsóka hogy ízlett a főzi Marcinak??

Andi, 80-as rucikban nyomulunk :wink:
zokni: ma térdzoknit húztam rá és azt is leszedte :shock: :shock: :shock: no nem csak a kanapén ülve tudja ezt tenni, fekve is kitűnően megy :wink:

íme:
Kép

megyek, apával kettesben , gyermek kivételesen már alszik... :wink:
lmkata

húúúúúúúú kata!!!!!!! de durva!!! tényleg!!!!!!!!!!!!! nem is néztem még, na gyorsan.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
kerekpocak

Sziasztok!

Papa elaludt a szőnyegen, úgyhogy írok pár sort....

MIvel olvasni nem tudok, ezért előre is elnézést ha kihagyok vmit.

Klári, Juli nagyon édes, a hóember meg zseniális!!!Érdekes, hogy így nő a haja, de nagyon jól áll neki. tegyél fel mindenképpen összefogott hajasat is! :)
Látom magam előtt ahogy undorodik az üveges kajától :), Farkónak egyszer próbáltam adni nemrég veszprémben a kamionos bulin, de az első falat után azt mondta, hogy "kuka", így gyrost evett aznap és sült krumplit. :lol: :lol:

Zsófi, Samunak gratulálok a felálláshoz! Egyébként igaza van Klárinak nyugi, hisz mindent idő előtt csinál, nemhogy időben, hát még egy éves sincs!!! :lol:

Edus, veled álmodtam vmelyik nap! Vmi rendezvényen voltunk, a fiúk a papákkal rohangáltak, Te egy nyugágyban feküdtél, jó nagy pocakkal én meg ültem melletted és beszélgettünk. Egyszer csak becsuktad a szemed, én meg kiabálok, Edus mi van??? Kinyitottad a szemed, hasadon ült Zsombesz, majd megint lehunytad és megszületett Milos Zétény! És rögtön fel is állt! :) Olyan jó nyugodt álom volt. :)

Mircike, én is emlékszem, hogy lefejelt Mirkó! :) Ezen a cicis sztorin meg behaltam. :lol: Nagyon jófej!!! :lol: :lol:
Amit meg a súlyról írsz, tökéletes! Én ugyanígy vagyok vele. Imádom ahogy bújik, és fonódik, a nappal csípő, hajtépő kis vadorzó. :lol: :lol: :lol: És tényleg nincs ilyenkor súlya. :)

Marcsi, még korábban kérdezted, hogy mit csinálok májustól heti két napon. :arrow: dolgozni fogok újra, heti 5 nap 8 órában, de a többi napon anyukám lesz vele. Lolóka nagyon édes a strandos képeken! :) Nem hideg neki a jégkrém? Farkónak még a hűtőből kivett joghurtot is meg kell melegíteni mert nem eszi meg ha hideg.

Zsóka, hú látom Marci se kímél! Hú nagyon fájhatott. Vmit akrtam neked írni, de most nincs eszembe...na majd biztos éjjel beugrik :).

Anzsi, majd írok magánt a chiccoval kapcsolatban, holnap délelőtt, hogy hol nézzétek, de most nincs erőm.
Harapós kisbabáknak üzenem, hogy nagyon fáj ám az a mamának!!!!! :lol: :lol:

Kata, Lizus a fotelben nagyon nagylányos már! :) HOgy meddig tart a maszatolva evés??? Nahát erre én kíváncsi lennék! :lol: :lol: :lol:

Kisbabás Kismamák: Fatima, Andi,Viki, Niki, Zsu, Nelli ezer bocs, hogy most csak az öreg rókáknak :lol: írtam, de jelenleg nincs erőm többre. Szopikhoz és a nehéz első hónapokhoz kitartást! Biztos vagyok benne, hogy minden baba ad olyan édes mosolyt mint Benike! Hát igen ezek erőt adnak :) :).

Sok puszi Mindenkinek!!!!

Jó éjt, Nóri

Kép
nóri8

sziasztok,

köszönöm mindenkinek a kajálással kapcs. hsz-ket és főleg megnyugtatásokat.
ma amúgy "taktikát" váltottunk, illetve változtattam vmin, kíváncsi leszek mikor kel reggel. eddig 5-kor kapott főzelékszerüüséget, aztán 1\2-kor a Sinlac-ját.
ma 5-kor gyümölcsöztünk csak, 7 órára beiktattam egy töményebb vmit {szendvics meg egy pici húsleves,abból is főleg a cérnametéltet pecázta) és fürdés után a szokásos sinlac. hát így is 400 ml lecsúszott.

leírom a mai menüt: :lol:
reggeli: fél zsemle sonkával, sajttal, fél paradicsommal
ebéd: 10 kiskanálnyi spenót {nálunk is ez volt hehe}, pár kanál főtt tojással
uzsi: 1 őszibarack, fél alma és 2 szál ropi
vacsi: fél zsemle sonkával, sajttal, fél paradicsommal, 10 evőkanál húsleves zöldséggel+cérnametélttel
lefekvés előtt: 400 ml sinlac

új tudomány, h. Laura kidobja a pelenkáját a kukába. pelenkacsere után mutogat rá, pfujol, megfogja, együtt kisétálunk a konyhába, kinyitom a konyhaszekrényt, ő meg beledobja a szemetesbe, és utána rettentő elégedett arcot vág. olyan cuki !

ma voltunk délelőtt dokinál, de csak helyettesítőnél, mert a miénk szabin van, mert Laura péntek óta rettentő pöttyös az arcán nyakán, és mostmár a karján és a derekán is a pelenka vonalán. én először a melegre fogtam, de mára már olyan csúnya lett, mintha pattanásos lenne. már arra is gondoltam, h. allergia, pedig nem evett újat, plusz új mosóporunk sincs stb. a doki szerint egyértelmüüen melegkiütés, kaptunk kencét - és ha péntekre nem múlik el, akkor vissza kell menni. hát remélem elmúlik és tényleg az izzadástól volt.

Marcsi

Marcsi

KépKép
alon

Klári, Nóri - Laura is szeret pfujolni erre-arra, és közben rázza hozzá a fejét. :D
érdekes, h. az üvegest már ő sem szereti, vajon miért van ez?
előtte meg élt-halt értük.

Klári, Juli gyönyörüüséges-szépséges. és hogy megnőtt a haja ! aha, szal van remény ! :wink:
nem sírt, amikor elolvadt a hóember?

Zsófi, gratula Samunak ! Laura 7,5 hós kora óta áll, és még önállóan mindig nem megy. szal Samu pikk-pakk csinál újakat.
mostmár amúgy nálunk sem megy Laura négykézláb, mindenhová kézenfogva viteti magát. megfogja a kezem, és húz. :lol:

Zsóka, tök jó, h. Borcsi így élvezi a tábort. emlékszem amikor írtad, h. milyen nehezen oldódik ismeretlenek között. most jól rádcáfolt, v. kinőtte.
fejelés miatt együttérzésem !

Viky, neked akartam írni korábban, h. Laura kb.ilyen idős korában mint most Beni, volt olyan időszaka, h. csak hason volt hajlandó babakocsizni. könyökölt és nézett ki előre. máshogy nem maradt meg.
súlykérdés: mivel Laurát mindennap emelgetem, nekem annyira nem tüünik fel, h. nehéz, mert együtt növünk. v. ezt nem tudom megfogalmazni, de remélem érted.
ha a 4-ikre jövünk fel, akkor már érzem, h. nem 2 hónapos, de ha cipelem, akkor még egyelőre okés.

Mircike, Mirkó haláli ! :lol: :lol:

Fatima, én még mindig megemelem a kalapom a kitartásod előtt. én csak szaporítani fejtem az elején, meg néha reggelente, ha nagyon bedurrantam, de én úúúúúúúúúúgy utáltam, volt, h. a csuklóm fájt stb..
nagyon ügyik vagytok ! hasfájás passz, mert szerencsére nálunk kimaradt.
amúgy meg ha jól emlékszem a múltból :wink: :D , akkor asszem ha csak előtejet eszik, ami nagyon cukros, az is okozhat hasfájást, ezért IS kell, h. az utótejet is kiszívja.

Kata, gratula a 3.fogacskához ! már csak 17 van hátra.. :wink:
már régóta akarom kérdezni, h. Noémi meddig marad veletek?

Anzsi, ááááá harapás... :? nekem fájt, esküszöm !
fordítgatsz még amúgy?

Niki, le a kalappal, h. milyen higgadtan álltál Emma hányásához ! így kell ! {nekem nem megy ez még.. :? }
múltkor kérdezted, vágtuk-e már Laura haját. még nem, és isten őrizz tőle, alig várom, h. nőjjön.

Marcsi

Marcsi

KépKép
alon

marcsi sztem ezt tök ok! már amit eszik laura!
egyedül az ebéd kevés, ott én adnék neki sinlacot v gyümölcsöt. de a vacsi az rengeteg!!! samu most reggelire 200 tápi, tízóraira 6 db katona sajttal, ebédre 200 főzi, uzsi 1-2 barack v hasonló, v joghurt, vacsira 6 db katona és 150 tápszer. sztem nem eszik lolo olyan keveset! sztem pont jó!
kerekpocak

Kata, Lizus zokni letúrós képe annyira édes!!!!!! Egyszerűen tényleg zabálni való a kiscsaj. Azért nem lehet mellette unatkozni! No és kéz a szájban. Szóval nem csak a kaja időben. Talán most is azt hiszi, hogy abból jön a kajci. :wink: :lol: :lol:

Noémi kicsoda? Nálatok lakik? Szóval van segítség? :roll:

[quote="nóri8"]F írta:nóri8arkónak még a hűtőből kivett joghurtot is meg kell melegíteni mert nem eszi meg ha hideg.

De édes!!! Nem baj, legalább nem fájdul meg a torka a hidegtől. Ha én is így tettem volna, akkor most nekem sem fájna. :wink:

Kép

Kép
b79andi

Zsófi készültök?? Már csak 8 nap!!!!!

Kép

Kép
b79andi

[quote="nóri8"]g írta:nóri8yrost evett aznap és sült krumplit.

És ez ízlet neki??? :lol: :lol: Nem csodálom, én is jobban enném. Zabálnivaló a kiskrapek!!!!
Anyája, ma már pihentebb vagy? És a papának sikerült magát kialudni a szőnyegen? :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
b79andi

Sziasztok!

Csak kutyafuttában, így is több lépcsőben írtam, mert annyira nem engedik a fiúk, h a gép előtt üljek.... 8)

1. JULIKÁNAK NAGYON BOLDOGSÁGOS 20. HÓNAPOT!!!! :) :)
2. KATÁM NEKED GRATULA AZ 1ÉVHEZ!!! :wink: :wink: 8)

3. Köszönjük a köszöntéseket! :) :)

Nóri, tök ari vagy!! És nagyon tetszett az álmod! 8) :wink: Ja és én is a gyrost választottam volna! Okos fiú Farkas! :) :) Tök jól hangzik a jövő májusotok.Így Farkasnak és neked is könyebb lesz, sztem. :) :) (mi is melegítjük a joghurtot 8) .)

Zsófi, gratu Samunak! Nagyon ügyi! :) :) ja és apa is olvassa, csak ő a végével kezdte... :oops: :oops: :? :roll: 8)

Katám, sztem is tök jó az új vonlazó! Képek is tök jók! Pusszok a gyönyörűséges kiscsajnak! :) :) ( a kishosszúcombúnak! és még milyen magas lesz, meglásd! :oops: 8) ) drukkok a mai naphoz, ha jól emlékszem, ez a zsufis napotok. 8)

Zsókám, szegénykém! :( :( át tudom érezni, nálunk kb akkor volt ez, miután Mircike írta, nekem olyannyira nyomott hagyott, h halványlila lett a szemem alatt - mint a boxolóknak.. - . Apa persze azt mondta, mit sipánkodsz, aztán másnap ő jegyezte meg, h mi az a lilaság... Szal tud fájni! Gyógypusszok! Gratu az okos kiscsajodhoz!!! Gratu Marcipán fogazatához! imádom a kiskrapekot! :) :)

Mircike Mirkó, imádnivaló egy pasi!! :) (Lehet, h pasi függő, lehet, h azok a gyerekek, akik viszonylag tovább szopiznak, ki tudja, de nekem mindkét fiam - meg az apjuk is :oops: :oops: 8) - a mai napig minden nap legalább 2x megsimogatja a mellemet. JA és a leosztás is megvan /by Zsigu/ : amíg Milos szopizik, addig ővé/Babáé=Zsombor,/apáé a másik mellem..., érdekes mi?!!Hmm... :roll: :shock: :oops: )

Anzsi, minden pasi bepróbálkozik, de majd rájön, h ez fáj anyucinak. Recék? Pusszok Bendeamckónak!!! és ebben is igazi kispai, dvk, cdk..., és még mennyi mindent kell majd még pakolni előle! Annyira édes lehet, ahogy fedezi fel az izgalmakat a lakásban!!!! :) :)

Fatima, nagyon ügyik vagytok!!Sztem nagyon jó a hozzáállásod, nagyon klasszul csináljátok! :) :)

Niki, remélem, most már minden rendben a pici Emmával! :) :)

CsSzilvi, merre vagy? Visszajöttetek már a pihiből? Milyen volt? :)

Andi, és mért ne adja ide kölibe Zsóka Borcsatát??!! Pedig jó sora lenne, hidd el! :oops: 8) :?

Viki, Beni mosolygós fényképe nagyon anyáknaknehéznapraerőtadó!!! :) :)

SNiki, lehet, h nekem azért volt könyebb, mert Zsombor nem volt hasfájós, szopizott, büfi, és alvás, így sokat tudtam Zsiguval is főzöcskézni, játszani, aztán ahogy nőtt Zsombesz, kivittem, magunk közé tettem, és bevontam őt is a játékba. De majd megkereslek, ha lesz időm, okés! :)

ja és még egy röpke beszólása Zsignek, miután letorkoltam,h rosszat csinált, felhívta imri egyik haverját, és elmesélte neki, h "anya, most dühös rám..." :oops: :oops: :?
Milost egyre jobban érzem - sztem - már vékonyodik a hasfalam, nemhiába csak 3. terhesség, és néha érzem a kis kezét, sarkát, annyira furcsa érzés. A fiúkat nem éreztem ennyire kivehetően. :oops: :oops: 8)

na ez az összeollózott hszem....Már most bocsi, ha én sem reagálok mindenre, de nem is tudok olyan gyakran olvasni titeket, reagálni még olyannnyira sem. Szeptembertől gondolom, még ennyit sem tudok lenni, de azért majd próbálkozok..., nem adom fel...
mazsolák

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: