A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 júliusi babák

Szivvi! 1 5let: cici óránként, igény szerint :wink:

kata - a farmaline honlapja szerint sincsen Espumisan..... :(

Kép
kissmanó

Esztora
Sziasztok! Miben és hogy jelentkezett ez a blúz? Bocs, de nem sokat tudok erről. De én is kiakadtam múlt csütörtökön, bőgtem, mint a szamár...De ha van rá bogyó, szedném én is!

KépKép

KépKép
szivvi

Bocs Szivvi, ezt most nem tudtam kihagyni, enyimé is az esti műsorszámát adja, a hogyan készítsük ki anyát az ordítással

Kép
kissmanó

Manó
Az a baj, hogy sztem nincs addigra elég tej és így nem is tud úgy bealudni és hát bevallom a mejjem is leszakad. Az már lényegtelen, hogy sza..ni is úgy mentem el, hogy végig üvöltött az ágyában, a végén má levegőt se vett..Semmi egyebet nem csináltam ma, mint heverés a kanapén, rajtam a gyerek...

KépKép

KépKép
szivvi

De legalább tudtam olvasni :roll:

KépKép

KépKép
szivvi

Na megyek is, letelt az egy óra és apa nem bír vele!
jó éjt

Drukk mindenkinek, aki holnap készül bébet világrahozni!!

KépKép

KépKép
szivvi

Manó: Itt tudod megnézni a gyógyszereket!
Amúgy ha valamilyen gyogyó kell, én szivesen küldök Neked postán (ha lehet) :wink:

http://www.drinfo.eum.hu/drinfo/pid/0/medicine

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Szivvi: márpedig kicsit hagyni kéne sírni...gondolj bele mi lenne, ha lenne még 1 vagy 2 gyereked? :shock: Meg te is kikészülsz ha egész nap "rajtad lóg"...
Sztem ki kell támasztani a béjbet (kispárnát a hasa alá, hátha a büfi nyomja a pocakot, mindenhol kipárnázni oldalról is, ne boruljon le, és hagyni....) Szokott büfizni szopi után??? Az is baj lehet ám, ha pl túl gyakran eszik... lehet az a baja, hogy túlzabálja magát. Milyen szinűt állagút kakil???? Hogy gyarapszik (napi/heti súlygyarapodása...)

Gyerekek szakad az eső :lol: :D :lol: :D :lol: :D Dörög villámlik, mint atom, de carom le, esiiiiiiiiiiik és hűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűl :)

ceniko
Szeged

Szivvi
Zalán ugyanezt csinálta délután, én biztos vagyok benne, hogy ez a szeles idő az oka... nekem is megszakadt a szívem a sok sírástól. Most már nyugi van, de ez a délutánunk volt eddig a legnehezebb

Kép
Kép
emma1976

Ná! és mindenki! Szoptatós honlapok: www.szoptatasert.hu és www.lll.hu

Szivvi! Nekünk is vannak ilyen napok. Nem nagy okosság, de néha ki kell bírni, hogy aznap párnaként funkcionál a mami... Esetleg azt megpróbálhatod, hogy fekve szoptatod a nagyágyban pl, és akkor ha bealszik, megpróbálhatsz kisurranni. Talán.
A mai nap nálunk is éber volt, bár a sírást megúsztuk. Igaz, anya nélkül pillák mint a rugó, pattantak ki. Aztán a nagyágyban lenyomtam, és aludt 3 órát, ami nálunk nappal ritka, mint a fehér holló.
És igenis van óránként tej, ha óránként cicire rakod. Minél többet ciciztek, annál több tej van! Ez tuti!!!!
Vendég

Szivvi! Na, közben volt azóta nálunk a fürcsi meg azt követő szopi. S szopi közben gondolkodtam rajtatok. Szerintem ez a cudar idő kombinálódik nálatok (pontosítás: kombinálódhat) a 6 hetes kor körül jelentkező ugrással, mikoris babó többet kíván, s cickónak fel kell venni vele a ritmust. S ez beletelik álltalában egy pár napba. Ittál ma eleget? Ugyi aszongyák az okosak, hogy egy alapkritérium a tejcsihez. S ebben a cudar melegben azért extra folyadékbevitel kéretik.
S most bevallom nektek, hogy én a múlt héten keseredtem el, mert ugyi a tej mennyiség (bár van egy pár adag fagyasztva, de közel sem annyi amennyire számítottam) nem az lett amit elképzeltem. Jó, volt, meg fejtem, de há az előzőkhöz képest ez sámli. Oké, tom, métt vettem elektronyosat, rábuktam, de nem ez az érdekes. Szerintem nálam marhára közrejátszott a múltheti gyomorpanaszos izé is. Aztán szépen szedtem a homeósat, nem görcsösen, csak nyugisan, volt, hogy eszembe jutott reggel is meg este is, volt, hogy csak 1x 1 nap. S ha Gréta akart szopni, addig hagytam rajta lógni amíg akart. Gondoltam, cici megérdemli, hogy jól megcincálja a gyerek. S ha igaz az, hogy minél jobban cincálja, annál több a tej, akkor pláne. Vasárnap este pl. (ott a szülinapi zsúron) már szinte elsírtam magam apának, hogy van egy 6 hetes kiscsaj, az jókat cuppog, míg az én melleim üresnek tűnnek. Ennek ellenére azért Grétu szopizott, ő tudja mit és mennyit. Aztán ismét kezdtem érezni a feszítő érzést szopikor, szal gondolom termelődés van, hisz néha azért a póló tejfoltos. Meg a gyerekem a szopi után (jó hosszan, kitartóan szopizik)mikor nagynehezen elengedi a bimbit, a szája sarkából csurgatja a tejet, amit már nem bír lenyelni.
Tehát Borival egyetértek. Igenis, ha épp óránként kéri a cicit, akkor óránként adjad neki, 1-2-3 nap, s úgyis vált. S azért is, mert megteheted. Hisz nincs nagyobb aki igényelne (apa meg csak értse meg, hogy lakás, háztartás és egyebek hanyagolva).
Na, megszűntem, ma nem mostam, s minnyán nem lesz mit kölökre ráadni, mindent eláztat a kicsurgó tejkóval. Meg utómunkálatokkal a textilpelusok is tök készek.

Kép
kissmanó

Enikő - kössz, aranyos vagy, de hát macerás. Meg mire ideér, addig ki tudja, nem is kell. Meg ha télleg ennyire kéne valami, há húgom is van. Meg há jövő 7 végén jönnek az Adrienn keresztanyjáék Kecskemétről (a keresztfiókánkkal). S őket is pl. most megkérhetem. Lehet meg is fogom, de még várok egy hetet, lássuk hova alakulunk.
De ki tudja, azért valaha valamikor valamiben még szorulhatok a segítségedre, s akkor majd szólok. S ezt veheted fenyegetésnek is :wink:
Na, télleg húztam Renátát megtömni.

Jajj, csajok, ez a Renátás sztori régi mese, mielőtt apával megismerkedtem volna, vettem ugyi egy automata motyógépet. S mett sokan körülöttem nevet adtak a masináknak, há én is adtam. S balga fejemmel a legkedvencebb lánynevemet. Pedig jobb lett volna mást adni, s Renátának valamelyik lányom hívni. Na, de így jár aki már nagyon gyereket szeretne, de még nem találta meg hozzá a megfelelő apukát.

Kép
kissmanó

Enikő, küldjed idefelé azt az esőt!!!! :wink:
Itt sehol semmi, a játszón már hullanak a fákról a levelek, mintha ősz lenne, teljesen kiszáradt minden. :cry:

KépKépKépKépKép
uxi

Zsuzsi, én nem kaptam DM-ben azt a HIppes szoptatós teát.
Melyik DM-ben vetted?

KépKépKépKépKép
uxi

Jó reggelt!

Gyorsan jöttem még... Izgulok, nem tudok alunni, de 1 nap múlva mán én is táblázatunk tetejéről figyelőzök :D Köszi, hogy gondoltok rám...És drukkoljatok, hogy Orsi lehessen a szobatársam. :lol: :lol:

Uxi: Ilyen teát elvileg mindenhol lehet kapni, ahol van HIPP termék.
http://www.hipp.hu/ ezen az oldalon alul van. Így néz ki. :P

Pusszantó nektek...

A férjem jön majd a képpel vagy képekkel, meg esetleges részletekkel. Gurginak megy az esemes, amint van valami...

Csoccsanat!

Kép
zsuzsi**

Háháhá 1 day to go!!! Jippiájj!

Kép
zsuzsi**

Jóóó reggelt, Babaneeeeet! :D (Jó reggelt Vietnám után szabadon)

Zsuzsiiiiiiii!(az előbb Szuszinak irtam de töröltem, még alszom :lol: )
Mennek azok a drukkhegyek ezerrel ám!!!!!
Juppijjjjááááá! :lol: :lol: :lol: :lol:

Óránkénti cici: Nálunk is megvót. Én a cumi mellett határoztam. :roll: Tudom, anyatejes babának nem kéne, de Tömzsinek kell valami a szájába hogy szundizzon, viszont folyton a cicin lógva aludt be. A mellemet meg nem hagyom feláztatni mert kisebesedik és b..hatom.
Viszont azt hittem gáz lesz mert a cicin is alszik mad, de nem. Eszik rendessen aztán ha bealszik akkor cici elvesz, cumi benyom gyorsan és alszik tovább. :D

Megvan a végleges név a névjegykártyához! :D

Don Tömzsi McTrotty
lefosási szagértő :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Jó reggelt Csajok!

Zsuzsi! Megy a drukkkkk!!!!

Annee! Miért nem kéne anyatejes babának cumi? Egon nagyon rákapott. Már szinte állandóan a szájában lóg. :D Eleinte csak vigasztalásul kellett, de mostmár állandóan vigasztalódik....
Nálunk a szopizás kezd kitolódni. Néha majdnem 4 óra is eltelik kettöö között, de van, hogy 5 és éjszaka 6-ot is tud aludni egyhuzamban. Ez most nem jött be...
Viszont annyira mohó, hogy evés után többször bukizik a kis drága. Feszíti a pocakját és nem tud elaludni.

Nekem már kezd a tej mennyisége hozzá igazodni. Ez olyan jó. Nem kell a fejéssel vacakolnom fél órákat...vagy még többet.

Itt volt eső és lehült a levegő.

Ma jön apa :D :D :D :D :D Már úton van felénk!!!!! Annyira várom. És ha ideér fél 2-ig, még ma beadjuk az útlevél-kérelmet is. És ma megyek nődokihoz is kontrollra.
molkata

Harmatos Jó reggelt!!

No. Nekem is szép éjszakám volt. 2 óránként cicizés, Samu kissé nyugtalanul aludt. Letettem alszik, aztán egy idő után nyögdécsel bár fel nem ébred..lehet, hogy rosszat álmodik, mert én iszonyú hülyeségeket és rosszakat álmodtam..(ha leírnám elájulnáltok, extra durva, futurisztikus sz*r álmok)

Zsuzsiiinak megy a drukk!!!!!!!!!!!
torolve_20131003125716

Kata!
De jó, jön ma apa hozzátok, a kis családjához :lol:
Egon 6 órát alszik éjszaka az nagyon jóóó, mint a nagy könyvben.
Jó mert így te ki tudod aludni magad.

Sajna én ma éjszaka összesen 4 órát aludtam.
Most ugyan alszik Samu de én nem tudok most aludni.
Észrevettem, hogy cicizés végén már csak cuclizik, viszont ez a mellbimbómnak nem tesz jót..de amikor próbálom kivenni a szájából, megint elkapja..úgyhogy kis ujjamat teszem a szája sarkába és úgy veszem ki.
Baromi érzékeny a mellbimbóm.
torolve_20131003125716

Jó reggelt!

Csak életjel.
Hála az égnek lehűlt a levegő, volt jó nagy zuhé is későeste, de aludni sajna semmit nem bírtam :cry: . Folyamatosan jóslóim voltak :evil: Kurvaéletbe, legalább lenne belőlük valami, de niiiiiincs :cry: :x . És már hány hete szaraxik velem :evil: :shock: Kezdek megint kidőlni, már nem akarok szedni Seduxent, hogy aludni tudjak, annyira gáz..... :cry:

Már kész az ebéd :oops: Fél 5kor feltettem. Tárkonyos ragulevest csináltam sertéshúsból, meg csirkepöri, majd még galuskát kell készítenem, de azt frissen.... :roll:

Na megyek lefexem, bár aludni tuti nem fogok, várom hogy anyuék hozzák a lányaimat :) :D :)

ceniko
Szeged

Kata: Azt szokták volt mondani az okoskák hogy árt a cicizésnek a cumi. De nálunk sem gyütt be! :D Tömzsi jókat alszik cumival a szájában. Ő is képes 5-6 órákat szundizni egyhuzamban. Tegnap pl. 6 órás szundi után ébresztettem már. Megrémültem igy a kanárikór után... ezé nem hagytam aluszni.

Vettem Tömzsinek csecsemőteát a DM-ben. Hazaértem oszt a hátulján van ráirva pici betűkkel hogy 4 hónapos kortól. :evil:
Megkérdeztem védőnénit, de azt mondta hogy a tea adható nekik 0 naptól csak azért irnak 4 hónapos kort rá mert az új táplálási rend szerint a babák csak anyatejet kapjanak még inni is.
Vendég

Enikő: Tudom mit érzel, Tömzsi is majd 1 hónapot gyötört mire kigyütt. Ez a végjáték a legnehezebb. Kitartást Neked! :) Kép

Ebédre viszont meghívatnám magam! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Kata, Annee :D
minden szoptatással kapcsolatos cikkben/előadásban nagyon hangsúlyozták, hogy a játékcumi cumizavart okozhat, vagyis azt nem úgy cummogja, ahogy a cicit, és ez szopinál bezavarhat. Persze ez a babák lehet, hogy 3/4-ét nem érinti, de én is féltem, hogy ne essünk az 1/4-be, és férjemnek elletmondva nem engedem a cumit, legalábbis az első 1 hónapban biztosan nem...

Kép
Kép
emma1976

Jó reggelt!

2 napig nem jövök, és micsoda hírek!

Hemej, Nadine, Emi, KinderAndi gratulálok a babócákhoz! Mindenkinek gyors feépülést és sok-sok tejcsit kívnánok!!!!!

A héten keveset tudok majd jönni ( ha valaki hiányolna), itthon van anyu, így többnyire náluk vagyunk!

Tegnap felújítottunk csajszival! :) Amíg apával a laminált padlót raktuk édesdeden alukált a babaautóban (Rolcsim után szabadon), még az sem zavarta amikor méretre szabtuk a lapokat, pedig nem volt éppen halk! :D Mondjuk hozzászokott már pocaklakó idejében a felújítási zajhoz!

Móni, kérdezted mikor fejek: egyikből szopizik babó, másikat fejem, nekem kézi aventem van. mivel annyi a tej, és sajnálnám a pocsékba fojna, meg időt is spórolok, ezért csinálom egyszerre. A mennyiség meg nem baj ha nem csökken, mert adni szeretném a tejet, nagyon jó pénz az amit az oep fizet érte, fél év fejegetés meg igazán kibírható!

Gurgi, én is hason alatatom Minát, a fiúk is így szerettek aludni, nekünk bejön! Háton csak nagyon ritkán alszik!

Tömzsikének gratulálok a gyors gyógyuláshoz!

Zsuzsi, mennek a drukkok holnapra!!!!

Cumi, eddig kb 10 percet volt összesen a szájában, pedig nagyon csiniket kaptunk. nem igazán tolerálja, inkább a kezével próbálkozik. Bence fél évig cumizgatott, Rolcsi az ujját szopja még most is elalváshoz, nem tudom a kisasszony mit fog választani...

Most megyek, még pihi kicsit amíg alszanak az utódok! igyekszem jönni!

KépKépKép
dikó1

Nálunk Samunak nem kell a játszócumi, kiköpi. Cici kell neki.
:lol:
Ha tehetné sztem. állandóan cicin lógna.

Drága Enikő!
Nemtok mást mondani csak, hogy kitartás, bírd még!!
torolve_20131003125716

Dikó!!

Nagyon tetszik, hogy Minának becézitek..(van egy film amit nagyon szeretek abban hívják Minának a csajszit, Mina Tannembaum a címe) :lol:
torolve_20131003125716

Sziasztok!

Segítsetek!
Még sosem volt aranyerem, de szerintem most kijött. Régebben írtatok valami kenőcsöt, de nem tudom a nevét.
Mi a fenétől jött ki? Nem bírja már a gyerek súlyát tartani az alvázam? (akkor meg miért nem születik már meg?!

Már csak ez hiányzott, nem tudtam, mi kell még :cry: . Mindjárt bőgök.
Emi is üvölt egész nap, mint a sakál. :x

KépKépKépKépKép
uxi

Csajok! Egon megint nyűgös, nagyon fáj a pocakja. Hajnali 5-től küzdünk egy kakival...
Most kapott egy masszázst.
A hasmasszázs nagyon egyszerű, megpróbálom leírni nektek. Próbáljátok ki a bébeknél:
1.Egy 10 forintos nagyságú napraforgó olaj mennyiséget töltesz a tenyeredbe és azt eldörzsölöd a kezedben a pici arca előtt (hogy készüljön fel a masszázsra, később tudni fogja, mit jelent.
2. A hasát fentről lefele simogatod felváltva a kezeiddel -kb 1-2 percig
3. A jobb -alsó oldalról kiindulva köröcskét rajzolsz a hasára, majd a baloldalt fent befejzve a kört, kis félkört rajzolsz a bordái alatt. Ez a napocska és a holdacska.
4. Leteszed a tenyered a hasikájára oldalt fektetve a kezed és miközben húzod jobbról-balra a kezed, az újaiddal lépegetsz a hasán. Ezzel a szeleket lehet eltávolítani.
5. Az utolsó: az a neve, hogy I love You: A baba bal oldalán a hasán rajzolsz egy félkört (angol I), majd egy forditott L betűt, úgy hogy az L alja a bordái alatt legyen és végül egy fordított U betű, úgy hogy a kis köldökét körbezárja.

Hát, nem tudom mennyire voltam érthető. A legfontosabb a 2-es pontban leírt gyakorlat. Ha az érthető, már tudtok a bében segíteni. Egonnak masszász után 1-2 órával szokott beindulni a bélmozgás és óriási trutyikat nyom :D
molkata

Emi! Üzeni, hogy kép van az iwiw-en Savanyú Szilárdnál. Már jól van és Maja cicizik :D

Uxi! A patikában csak úgy kérd, hogy aranyérre kenőcs. A nevét nemtom, de lehet, hogy nekem is kelleni fog.
molkata

Hellóó!
Zsuzsi
Nagyon várunk majd a hírekkel!! Drukkk!

Kösz a tanácsokat!!
Bori
A nagy ágyban volt, hogy 10 perc alvás után vette észre, hogy nem vagyok ott, úgyhogy nem jött be az sem.
Amúgy sztem a gyarapodással nincsen gond, bár nem tudom hivatalosan mennyiket kell hízniuk...5 hét alatt hízott Lilkó 1 kg-ot. Gondolom ez jó?
Az még a furi, hogy éjjel pl 1/2 10-kor nyammogott 5-6 percet és utána 1-kor, majd 4-kor evett és utána megint "begyorsult", 6-kor, 1/2 7-kor és 1/2 8-kor evett...

KépKép

KépKép
szivvi

Na megyünk, elslattyogunk a védőnyanyához, még nincs meleg. Kíváncsi vagyok miket mond.

KépKép

KépKép
szivvi

Szilvi! Amikor vizsgálták Egont a kórházban, kiderült, hogy 1 hónap alatt hízott 1200 grammot. Ennek a fele már elég lett volna :-) Szal, az 1 kiló is jó!!!
molkata

Na, nálunk megjött a masszázs eredménye, jó nagy hanngal és illatokkal :lol: :lol: :lol: :lol:
molkata

Uxi! én egy sperti nevű krémet vettem, direkt várandósoknak van.

Szivvi! nálunk is et kezd kirajzolódni. este 3 órák, és reggel 6 körül kezdi az óránkénti jelentkezést, az tart 11ig, utána kicsit hosszabb szunya, aztán délután is van egy éberebb szakasz. sztem ez már a ritmus jelei! az éberebb szakasz össze fog olvadni egy nagy ébrenlétbe.
sajnálom, h a nagyágy nem jött be. akkor marad a "hajrámarinéni!" bíztatás. Te kellesz, mert Te vagy a Minden!
Vendég

Uxi: A neve Reparon. Van krém és kúp is. Szerintem a krém jobb mert azt ha kell akkor a hozzá csatlakoztatható kis tubus révén belölre is tudod küldeni. (bocsesz :oops: )
Vendég

Sziasztok!

Én nem rég keltem fel, elég rossz éjszakám volt. Arra ébredtem hajnalban, hogy brutál módon fáj a fejem. Vizesruháztam, kínlódtam, nagynehezen sikerült csak visszaaludnom. Aztán később, amikor Balázs kelt, akkor is felébredtem, a helyzet változatlan volt. De lassan megint visszaaludtam, és végül fél 10-kor keltem, de még mindig fejfájással. Egy helyen fáj, a jobb szemem fölött, de lassan már elviselhetetlenül, lehet hogy veszek be most már gyógyszert.

Most megyek is, mert nem jó itt a gép előtt ülni sem, majd később jövök.

Móni

Kép
Kép
moni1973

Nem akarok bőgést inditani, de én már belekezdtem...
Ezen:

Tudok egy varázsszót,
ha én azt kimondom,
egyszerre elmúlik
minden bajom, gondom.
Ha kávé keserű,
ha mártás savanyú,
csak egy szót kiáltok,
csak annyit, hogy: anyu!
Mindjárt porcukor hull
kávéba, mártásba,
csak egy szóba került,
csak egy kiáltásba.
Keserűből édes,
rosszból csuda jó lesz,
sírásból mosolygás,
olyan csuda-szó ez.
"Anyu, anyu! Anyu!"
hangzik este-reggel,
jaj de sok baj is van
ilyen kis gyerekkel.
"Anyu! Anyu! Anyu!"
most is kiabálom.
Most semmi baj nincsen,
mégis meg nem állom.
Csak látni akarlak,
anyu, fényes csillag;
látni, ahogy jössz, jössz,
mindig jössz, ha hívlak.
Látni sietséged,
angyal szelídséged,
odabújni hozzád,
megölelni téged.

Bocsika :oops:
Vendég

Annee! Én is....
molkata

Halihó lányok!

Még egyben, egy gyors helyzetjelentés. Ma voltunk Nst-n , az jó lett, de mivel már túl vagyunk a kiírt napon dokibácsi vizsgált. Számítottam rá, h nem lesz kellemes, de mindent felülmúlt. Talált méhszájsebet, a belső méhszáj még mindig zárt és csinált amnioszkópiát( remélem jól írtam) az is tiszta, csak már ott elkeztem vérezni és azóta is (azt mondta kitisztul a hüvely és eláll). De ami a legrosszabb, hogy nagyon fájt. Úgy kapaszkodtam a székbe, hogy a kezembe vér nem jutott. Hogy fogom így a szülést kibírni, ha a vizsgálat is ennyire fájdalmas volt? Igyen alacsony a fájdalomküszöböm? Az volt az érzésem, hogy szét akar feszíteni :cry: Egyébként holnap be kell feküdnöm és elképzelhető, h meg is indítja (ügyeletes lesz).
Valakinek írhatok, akit nem zavarok a saját problémája mellett?
És bocs a fenti kellemetlenségemmel való untatásért, de ti talán megértitek.

Kép
szücsi

Kata: Utálom a sírós verseket. :roll: :wink: :lol:
Vendég

Annee! Még egy ilyen versike és nekem annyi..lesz kapsz. :lol:

UXi!
Én tegnap nyomtam fel egy reparon kúpot..bár eléggé olvadt volt.
Nekem a szülés közben jött ki az aranyerem, szerencsére nem fáj csak kint van :evil:

Szücsi!
Jajj te, ez az anmioszkópia..szerencsére én megúsztam..de majdnem lett de inkább burokrepi lett belőle :lol:
Kitartás, hamarosan jön a babócád! Puszillak

Kata!
Köszike, hogy leírtad a masszázst.

Na megyek rendbe teszem magamat.

Zsuzsi még nem küldött smst, amint küld jelentek.
torolve_20131003125716

Szücsi! Mán írtam másoknak is, akiket nem zavar, hogy esetleg rrominga kell nyomatni a sömöst, akkor íme neked is a tel.számom, ha gondolod, élj vele: 0040-722-735.233 (román vodafone).

Amúgy megnyugtatlak, ennyire brutál vizsgálatban nem volt részem, szülés előtt 15 nappal vótam kontrollon, ahun dokinéni mefvizsgált kézügyileg is, s há azért fájt. Ahhoz képest, hogy szerintem lájtosan vizsgált, nekem egyáltalán nem tecc vót. Meg fájt is. S ha emléxel, szüléstörténetben nekem nem igazán vót ollan, hogy jujj de cudarul fájt (na jó, a gátam azsúrozásától ha eltekintünk). Szal nem tuti, hogy jó ha hasonlítgatni kezdesz.
Amúgy meg tiszta jó, hogy említed a méhszájsebet (na, neked természetesen nem jó, más okból cuppantam rá a témára), mi a kicsi fenét tegyek, hogy a 6 hetes kontrollon ne felejtsem el megkérdezni dokinénit, hogy mi is lett a fibrómás csomómmal. Én optimista módon bízom abban, hogy majd talán nyomát sem leljük az uh-n. Á, nem is vagyok álmodozó.....

Kép
kissmanó

Hello csajok!

Nna, itthon vagyok :D háháhá, magyar eü!!!!!! Kirááály!
Du. 4-re kell visszamennem, van ágyam már, de nincs a Vérellátóban vérkészítmény, ezért lehet, hogy csúszik a műtét, de azért befektetnek. Na, és ki a szobatársam? Na ki? Orsiiiii!!!!! Jejejejejeje... A sok szarban egy jó dolog. A cuccaimat ott is hagytam nála :D
Háromszor küldtek ide-oda, kórlapokért meg minden. Aztán mire lett kórlapom, addigra alig tudták a véremet elküldeni, mert má késő volt. Aztán telcsizett a vérellátó, hogy nincsen A RH+ vér. Az egyik leggyakoribb vércsopi. Na mindegy. 4-kor befekszem, de lehet, hogy csak pénteken lesz műtét. Kiderül.

Orsi jól van, már elege van az egyben létből. Örült nekem, jól elleszünk. Mindenkit puszil. Szülésre utaló jelek nincsenek nála sajna.

Kép
zsuzsi**

Annee - csudi megható vót ez a versike.

Zsuzsinak drukkolok, minnyán jöhet KirálylányPanka.

Enikő, Uxi, Barbuli és a többiek. Ti szegények. Vajon még mennyi van megírva nektek, míg jöhet a babóca?

Gurgi - nálunk is fájt sokáig a konfortcici, olyankor én is kisujj segítségét hívtam, hogy gyermekemet lecupp a ciciről. Aztán pár napja már elmúlt, cumózhat a jány ameddig nekem van türelmem, mert már nem fáj. Cickó beedződött, szal van remény nektek is.

Cumi - Edó 3 hós koráig nyomatta (na nem úgy azért mint Egon béb), aztán lett egy kis szájfertőzése, s utána nem fogadta el többet a cumót. Adriennek meg soha nem is kellett. Grétuca pedig tegnap símán elnyammogott vele alváson és kajáláson kívüli pillanataiban. Mikor világfájdalmas pocóbajok voltak, akkor nagyon díjazta. Alukálni nem tud vele, mert ha lekopp a szeme, s nem szívja, rögtön kiesik a szájából, s arra felriad, s kezdődik a cirkusz előről. Ördögi kör.

Ma de. voltunk a rendelőben. Tiszta szerencse, mert hétfőtől 2 hétre mennek szabira. Így most megcsinálták az 1 hós mérlegelést, bár még nem vagyunk 3 hetesek sem. Na, már a születési súlyunkhoz képest mi is feldolgoztunk 400 grammot. Hosszban nem gyűjtöttünk semmit, fejkörfogatunk a 34-ről a 37,5-re nőtt. Szal nagyfejűek vagyunk, nem mintha anya nem tudná. És dokinéni meg volt elégedve velünk.

Kép
kissmanó

Ja, reggel fél hétkor ott csücsültünk a kórházban. A profnak éjjel 3 szülése volt, ma 2 császár... Jó mi? Aztán még ő pirított rá mindenkire, hogy foglalkozzanak mán velem, me baj lesz. Aztán minden papírom tetejére ráírták, hogy "prof"... :D Öröm az ürömben!

Kép
zsuzsi**

Manó! írj magadnak aznapra kb 5 emlékeztetőt!!!!!!!! :D

Szücsi! írhatsz nekem is: 30/2423672, vagy szarvasbori@gmail.com
sztem a kitolás lesz ilyen fájdalmas, de akkor ott a tudat, hogy van értelme bírni, mert mingyá kezedben a Béb. a vajúdás inkább a hasban fáj, nem a hüvelyben!
Vendég

Zsuzsi! Na, mit is írjak? Te itt? Indulnál mán szülni?
Oké, vicc vót, remélem érted. Bár amennyire én is elvótam a végén, megértelek, ha nem tecc a humorom.
Az jó, hogy Orsival vagy egy szobában. Ez szuper.
Na, kitartást mindkettőtöknek, előbb avagy utóbb (oké, tom előbbre szavaznátok, ha tehetitek) babáztok mán ti is.

Cupp s adj belőle Orsinak is.

Kép
kissmanó

Zsuzsikaaaaa
Látod milyen tök rendicsek a proff.

Kép
kissmanó

Bori! Csak az a nagy harci helyzet, hogy még nincs időpontom, ahhoz még korán vagyon. Dátumilag, nem óraügyileg.
De elviekben én is erre gondoltam.

Kép
kissmanó

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: