Sziasztok!
Jó sokat kellett visszaolvasnom! Elkezdtem a 4 hét szabimat, most a szüleimnél vagyok, rendesen kényeztetnek, a nővéreméktől tudok írni. Élvezem a medencében való lubickolást, így próbálom elviselni a hőséget, örülök, hogy nem BP-n főlök a 36 nm-n! De látom, hogy mindenki a hűvősebb levegőre vágyik, talán majd ma!
Pénteken voltunk 4D-n, nagyon édes pofis képet kaptunk, de csak aug. 6. után tudom feltenni. És képzeljétek, majdnem 2 héttel nagyobb a koránál, 1030 gr-ot becsületek, meg is ijedtem rendesen, hogyan fogom megszülni! Még tokája is van

A köldökzsinór a nyakánál volt, ettől is parázni kezdtem, na meg találtak egy cisztát a méhlepényben... De ma beszéltem a dokimmal, aki szerint ennek nem kell jelentőséget tulajdonítani, elő szokott fordulni. Ugye erről még senki sem hallott?
Missi
Gratulálok a kisfiadhoz, nagyon aranyos! A kukus képeken én nem szoktam tudni semmit sem kivenni, most is csak meregettem a szemeimet, ahogy Sheepy írta.
Cuki
Én 180 km-t autóztam a szüleimhez, de eléggé befájdult a hasam a végére, igaz, hogy nagyon strapás napunk volt és este 11-re értünk haza, ezért ne eröltesse senki a hosszú utat!
Ágica
Mi is Balatonfüredre megyünk jövő hétfőn 5 napra, szintén elköltjük az utazási csekkjeinket, már én is nagyon várom! Érezd jól magad!
Bogyó/Gerika
A meditáció szerintem is nagyon hasznos, egy angol könyvet szoktam olvasgatni, ami terhes nőknek készült. Én is ebben bízom a szülsénél. Ennek ellenére egyszer már rám tört a pánik, hogy nem fogom tudni, hogyan kell szülni....
Masi
Nagyon szép lett a festés, a párom otthon szintén ezen van, szegény csak a meleget bírja nehezen. De csütörtökön megyek én is takarítani, bár nem szeretné, ha sokat ügyködnék, így megígérte, hogy mindent megcsinál a festés után!
Evu
Mi egy napra vagyunk kiírva, én szeptembertől már nem dolgozom. Volt egy komoly beszélgetésünk a párommal arról, hogy én is agyon dolgoztam magam, szerette volna, ha még szeptembertől is korábban megyek el táppénzre, de szerencsére a 4 hét szabadságom megoldotta a helyzetet. Sajnos én is magánvállalkozásnak dolgozom, se légkondi, se víz, én még cégekhez is rohangáltam és most nagyon érzem, hogy meghalnék, ha most ott kellene güriznem. Vigyázz magadra vagy legyen melletted esetleg az a valaki, aki betanul utánad, én aug. végén már csak így fogok dolgozni. Tudom, hogy könnyű ezt mondani, de sajnos én is a bejelentett alacsonyabb fizum utáni táppénzre szavaztam a fennmaradó 2 hónapra...
Én is német-angolos vagyok, de arra jutottam, hogy nem beszélek egyelőre egyik idegen nyelven sem a gyerekhez (Angliában én is aupairkedtem), először tanulja meg az anyanyelvét, de persze majd tanítgatok neki mondókákat (a kiejtére ilyenkor a legfogékonyabbak). A kétnyelvűség akkor működik, ha az egyik szülő következetesen csak az egyik, míg a másik a másik nyelvet használja. Persze ha bizonyos szituációkban mindig csak a németet használod, működhet a dolog!
Üdv mindenki másnak is, csak már nem akarom szaporítani a szót!
Ja még az apás szülés: nálunk sem lesz az, és nem akarom erőltetni, de apa végig fogja ülni a folyosón, amolyan konzervatív módon:)
Legyetek jók!
Üdv
Évi