Enikő! Jaja, én nagyon örülök, hogy vannak a szopis tanácsadók, mert nekem spec sokat segítettek ezek az oldalak, és ezek az elvakult tanácsok. Úhy érzem, ha nem tudnám az ő véleményüket, akkor sokkal nehezebben álltam volna rá a cicizésra. De szerencsére ömlik a tejem a 3. nap óta. azonban néha azt is el kell osztani kettővel, amit ők mondanak.
De egyébként én nem hordok bimbivédőt (jelenleg

), csak Dorkáékat bíztattam.
Aranyér. Nekem még az első-második hónapban volt valahogy. Azután elmúlt, és még szülni is tangában mentem

Most, a visszaalakulás 4. hetében derült égből villámcsapásként kijött, és nagyon durva volt. Alig tudtam ülni pár napig, vérzett, mindig fájt. Aztán elmúlt magától….. Gondolom, vmi átalakulás volt odalent
Mellgyuszi. 3 (4?) nap nagyon magas láz, majd elmúlt. Sokat masszíroztam a csomókat, de nekem a meleg borogatás segített igazán. 2x melegvizzel töltött tejgyűjtő zacsit tettem az érzékeny részre, kb. 20 percig, majd masszír és szopi.
A legelső napot sztem én nem vettem észre, mert a láz jeleit a melegnek és a változó testnek gondoltam. A mellem pedig nekem végig nem fájt. Csak akkor, amikor az érzékeny részeket megnyomtam. És én nem éreztem, hogy csomó van benne. De ahol én érzékenynek éreztem, ott mondta a Párom, hogy ő meg csomót érez.
Csak amikor második napja fájtak az izületeim (ami nálam a láz tipikus jele), akkor gondoltam este, hogy megmérem. Akkor már 37,9 volt, ami következő napra felment 38,9-re (eddigi „rekord” 38,8). Akkor még csak masszíroztam, és 3. (4.?) nap jött a melegvizes zacsi, estére lement 36,5-re. Azóta nem ment fel.