na most beengedett a bnet, akkor gyorsan megprobálom elküldeni, amit írtam. Ugyanis az előbb kidobott, még az a szerencse, h már rutinból elmentem...
na egy picit leváltottam apát...
én is/ mi is köszönjük!!!!!!!!!!!!Tök arik vagytok!!
Zsu, én is szorítok az első kettesben naprra/hoz! Hidd el menni fog! Ügyi csaj vagy!

(emlékszem, én is h Számoltam a napokat, és húzósabb napokon vártam haza apát, mint Viki is írta

. Most meg már itt várjuk a legifjabbat.

)
Klári, babakocsi. Én viszonylag hamar váltottam Zsignél sportbabakocsira, mert sokat kellett BKVznom, ill sétáltam, emeltem.... Akkor egy PC volt, amit nagyon szerettem, most csak azért nem azt használom, mert 2 karú, és nehezebb volt kormányoznom, miközben fogtam Zsigu kezét

ezért váltottunk az ariara

. Ja és most már Zsig is nagy úr, és idézem "úgy elfáradtam anya.....", h tesvérbabakocsival közlekedünk, ami szintén graco, mint a tiétek és nagyon jó!!! Az ariat is nagyon szeretem, 1 hátránya van, h kicsik a kerekei, itt meg elég hepehupásak az utak, így mindenbe "belebukunk", de azt is ezt is nagyon szeretem. Szóval most 2 van használatban: az aria, és graco tesvér, mind2 jó, nagyon szeretem!

/egyszer már írtam erről nektek, és akkor is azt írtam, h úgy tűnök, mint egy babakocsi árus...

/ Azt h meddig használ egy "család/gyerek" sportbabakocsit, sztem gyerek, és család függő. Mivel én nem szeretek vezetni, inkább itt is tömegközlekedek v séta, így nekem jó, és Zsig még most is elalszik benne, de ahol van kocsi, ott gondolom nincs annyira nagy szükség a babakocsira. (itt mivel elég komoly parkolási díjak vannak, elég sokan, és sokáig használják a babakocsit.) Hu látom, most már kezdek egyre bonyolultabb körmondatokat kreálni. Remélem, nem voltam túl bonyesz, de ha igen, akkor kérdezz vissza Klári.
Aztán pár szót magunkról:
Zsigu nagyon várja Milost. egyre többet kérdez, és mondja, h a ciciből fog enni, és h ezt és ezt vegyünk Milosnak. Ő fogja majd pelenkázni, és hasonlók..Zsomborral együtt puszilgatják, simogatják a pocimat. Egyre többet játszanak el együtt,. Zsombor is egyre többet, jobban épít, magyaráz, mesél a maga halndzsa nyelvén. Imádom őket, és ők is imádják egymást! Ja és Zsig néha olyan okosan tanítja (osztja az észt). Gondolom nálatok Zsóka már a kezdetektől így volt, mert Borcsi idősebb, mint zsig. Rajtuk is annyira látszik, h imádják egymást.
na most inkább már lépek, mert látom egyre fáradtabbul fogalmazok..
Pusszok, jó éjt!