Sziasztok lányok!Megjöttem!:)
Elmúlt a gyomoridegem,végre.
Hát nem sok jót mondott a doki,csinált egy röntgent,közben betömött egy másik fogamat,kibírtam szuri nélkül pedig mindig kérek!:)
Aztán kész lett a röntgen és kiderült tiszta genny a fájós fogam gyökere úgyhogy azt mondta döntsem el kihúzzuk vagy talán a szájsebészeten kitisztítják 17 ezer ft-ért.
De az csak időhúzás lehet, a lombik miatt mindenképp a húzást javasolja.Szerdán megyek legközelebb,addig döntök.
hát....mindig van valami nehogy nyugodtan legyünk:(
Köszönöm szépen mindenkinek a drukkokat!:)
Gil:
Hát ezzel én is így vagyok,hogy a nőgyógyászt már úgy megszoktam,a fogászat 1000-szer rosszabb,pedig a dokim tündér:
Estrella:
Örülök,hogy te vagy,hát ebbe a nagy fogrettegésemben,eszembe se jutott az email címed megnézni:)))))
Zsókuci
Kérek szépen a Gólyádból ha még maradt,hátha szerencsét hoz,lassan egy hónap és kezdek én is!!!!!!!!!!!!!!!
Gabi
Köszi a drukkot,gyönyörű helyre mentek ,de meg is érdemlitek élvezzétek minden percét.
A héten én is így voltam minden napom azzal telt hogy magamat nézegettem,megjött-e már mert esedékes volt pont a nagy melegbe és persze pancsizás közben.
De aztán mintha tudta volna késett egy hetet,pedig ennyit nem szokott!:))
Rebe
Nagyon nagyon sajnálom és remélem csak félrebeszélt ez a doki!!
Szorítok,hogy minden jó legyen!!!!!!!!!!!!!
Kata
20 tüsző az nem semmi,feszíthet a pocid.Nekem Martinnál pont ennyi volt /ez is JEL!?/És SIKERÜLT!Én leszívás előtt már csak bénán tudtam járni úgy feszített a hasam!
Ügyi vagy a szuribeadásban,lassan jön a nagy nap,nagyon drukkolok!
Nyunyika!
Nagyon örülök a jó hírnek még 3 nap és ott lesz az a pici babóka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Krisztike
nagy gratula a sok-sok tüszőcskéhez!!!!!!!!!!!!!!
Olyan jó hogy egyre többen közeledtek a nagy naphoz,lesz min izgulnunk.Persze ez kellemes izgalom azért!:)
Manda:
Örülök,hoy megtaláltalak mégegyszer:)))))))