A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Hőmérőzés

Sziasztok!

Bocsi, hogy nem jelentkeztem, pont a legizgisebb időszakban, de otthon nincs net.
Szóval már lassan túl is vagyok a mensin. :) Köszi a drukkokat!

kis-csillag és edinka üdv közöttünk!

snufi: jó utat és nagyon jó nyaralást kívánok nektek! Csináljatok sok-sok képet!!! :D

andi: nagyon szép a görbéd :D :wink:

bettike: neked is olyan szép :D :wink:

Senki nem válaszolt a kérdéseimre :( Nem baj, nem tudtok lerázni :lol:
Szóval, az első az volt, hogy volt-e valaki már közületek Wildalpen-ben vagy a környékén (Ausztria)? Mi jövő hónapban megyünk Sopronba és utána szeretnék még pár napra kimenni túrázni.
A másik kérdésem pedig az volt, hogy hogyan kell használni a tesztet? (Sajnos ez már nem aktuális, de ha az lesz, akkor majd hogy kell használni?)
Közben a lombikkal kapcsolatos táppénzről eszembe jutott egy harmadik kérdés. :oops: Inszemnél mi a helyzet? Előtte vagy utána kell vagy javasolt a pihenés? Vagy továbbra is a megszokott hétköznapi dolgokat kell tennem? Én szeretnék otthon egy kicsit pihenni, semmi megerőltető dolgot nem tenni, de erre jár táppénz? Vagy az orvossal egyezkednem kell, hogy írjon ki?

Hűha, elég sokat kérdeztem és lehet, hogy nem is voltam egyértelmű. Mostanában olyan szétszórt vagyok, ide kapok, oda kapok... :oops: De remélem, azért nagyjából érthető. :lol:

Szilvi

Lilypie Maternity tickers

src="https://lbyf.lilypie.com/5JRlp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Kids Birthday tickers" />
szilvaqueen

[quote="szilvaqueen"]Sziasztok!

Senki nem válaszolt a kérdéseimre :( Nem baj, nem tudtok lerázni :lol:
Szóval, az első az volt, hogy volt-e valaki már közületek Wildalpen-ben vagy a környékén (Ausztria)? Mi jövő hónapban megyünk Sopronba és utána szeretnék még pár napra kimenni túrázni.
A másik kérdésem pedig az volt, hogy hogyan kell használni a tesztet? (Sajnos ez már nem aktuális, de ha az lesz, akkor majd hogy kell használni?)
Közben a lombikkal kapcsolatos táppénzről eszembe jutott egy harmadik kérdés. :oops: Inszemnél mi a helyzet? Előtte vagy utána kell vagy javasolt a pihenés? Vagy továbbra is a megszokott hétköznapi dolgokat kell tennem? Én szeretnék otthon egy kicsit pihenni, semmi megerőltető dolgot nem tenni, de erre jár táppénz? Vagy az orvossal egyezkednem kell, hogy írjon ki?

]

1.nem tom

2. fogsz egy tiszta edényt(úgy mint főzésnél, csak kicsit kissebbet!) reggeli első vizeleted beleereszted, és utána a tesztcsíkot pár másodpercig beleengeded a nyilakig. utána vársz 4-5 percet és leolvasod a pozitív eredményt :lol:

3. nem tudom

3.
Vendég

Köszi boniko! :lol: :lol: :lol:

Ma meddig robotolsz?

Szilvi

src="https://lbyf.lilypie.com/5JRlp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Kids Birthday tickers" />
szilvaqueen

Én ma 14 ig, de utána megyek tréningre 16 ig!ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
Vendég

Óóóó, te szegény. Szerintem azért elég nehéz ilyen melegben koncentrálni valamire is. Mondjuk én tudok, tengerpart, napsütés... :lol:

Szilvi

szilvaqueen

a pálmafákat kihagytam :lol:

Szilvi

szilvaqueen

Megvan az ismételt prolaktinom eredménye: 26 (25-634ig jó) :wink:

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

Szasztok! :lol:

Boni! Köszi a történetet! Ezek szerint nagyon jó lehetett! Hőt méred még, már?

Andi! Én felteszem neked a januári görbémet, amit végül is nem végződött jól, de a lényeg benne! Engem nem zavart az sem, hogy leesett a hőm és mégis + teszt lett belőle!
Kép

Edinka! Köszi szépen, egyébként nálam pé után elég magas szokott lenni a hőm, ez nem jelent semmit, főleg akkor, ha te általában is alacsony hőjű vagy! Tehát magadhoz képes kell nézni, hogy magasabb-e a hő! :lol: Ja és ez a 11. ciklusunk!

Csajok! Egyébként nekem most nem tetszik a görbém! :roll:

De jó nektek, hogy már nyaralni mentek! Engem is teljesen lázba hoztatok! Pedig még 2 hét!

Snufi és Szezso! Tettetek be teszteket?

Zöldi! Már alig várom, hogy teszteljem tesztjeid! :lol: Nem dolgozom én sem, azaz holnap bemegyek egy kicsit, hogy maradjon még későbbre szabadnapom! És én is állandóan délben megyek csavarogni! Ez is egy kis zsírégetés!

Monyo! Hát én téged valahogy sokkal "csitrisebbnek" képzeltek! Már bocsi! :roll: Remélem nem haragszol meg érte! :oops:

Szilva! Kérdéseid passzolom! Az összeset! :) És fene piribe!

Kép
bettike
Eger

Snufi! Hurrá!

Kép
bettike
Eger

Húúúúú Bettike! Köszi.Ilyenkor kicsit megnyugszom,de holnap úgyis minden kiderül.
vedresandi

Snufi:pojó az eredmény!!!!yupieeee
vedresandi

snufi: örülök, hogy jó az eredményed :D

Szilvi

szilvaqueen

Néztem az időjárásjelentést! A srác annyira lelkesen mondta, hogy majdnem meggyőzött arról, hogy a levegő 35 fokra lehűlt! :shock:

Kép
bettike
Eger

Tesókám! :mrgreen:
Vendég

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
bettike
Eger

Mi is jövőhéten (4-én) megyünk lagziba. Már várom. Szeretek mulatni :oops: :lol: :lol: :lol:

Szilvi

szilvaqueen

szilva: sajnálom a pirit :cry: mi voltunk ausztriában, de nem ezen a részen. de rákerestem a neten, sok infó van fenn, ha tudsz németül :lol: sopronba idén voltam a gyerkőceimmel, de nekem kevésbé jött be az a város. remélem, neked tetszeni fog.

monyo: hogy van olyan sokára az apa vizsgálat? amikor én kértem időpontot a férjemnek, egy héttel későbbre kapott.

andi: drukkolok++++

boni: kitartást!

snufi: örülök :lol: mi a következő lépés?

bettike: mivel töltöd a nyarat?

kati
katica30

baba: drukk+++ gyere és mesélj, hogy mi volt a kaáliban!

kati
katica30

Bettike mérem, de ma kiakadtam, mert ma reggel ismét 36,5 volt. pedig PÉ megvoltigaz reggel fagytam nagyon de ez akkor is durva! :twisted:

Tesókám Nekem 540 a prolakrin, és azt mondták magas :shock:
Vendég

Boni, hű ez izgi, tegyél már fel görbuszt! :wink:

Lili??????????????
Sonjus??????????

Babaimi! Gyere beszámolóval!

Gaby????????????

Kata????????????

Szilcsi??????????

Kép
bettike
Eger

Boni, hű ez izgi, tegyél már fel görbuszt! :wink:

Lili??????????????
Sonjus??????????

Babaimi! Gyere beszámolóval!

Gaby????????????

Kata????????????

Szilcsi??????????

Kép
bettike
Eger

Tesó: :shock: (nekem 8százvmennyi volt, akkor kaptam Bromot)

Kati: szeptemberig semmi. Utána meglátjuk.

snufi

boniko: biztos más mértékegységet használnak

katica: igen, emlékszem, hogy voltál és írtad is, hogy fel volt egy-két helyen túrva a város. Sopron környékét szeretnénk bejárni.

Szilvi

szilvaqueen

Bettike :lol:

Igen magamhoz képest ez a 36.6 magas hő :wink:
De nem kell a pé-után a 37 fokot taposnia a hőnek.
a http://www.babatervezok.otthona.net/
Itt sok hasznos információt lehet találni,a mult hónapban beküldtem a görbémet Leónak és nagyon jól,pontosan ki elemezte,és ő irta,hogy nem törvényszerű hogy pé után 37 fok vagy az fölé menjen a hő.
Ja,és ha netalántán le is esik a hő attól még vki lehet babás :lol:
Ugyhogy ADNi még addig van remény amig az a FRÁNYA piri nem jelentkezik. Na meg a barátja a BARNA :shock:

MOnyo :lol:

A te neved olyan ismerős lehet,hogy a babaprojekt előtt állok ide topicból "ismerjük" egymást :?: :?:
De Sok sikert a vizsgálatokhoz.
Nagyon drukkolunk :wink:

Kép

Kép
edinka

Megyek TRéningre! otthonról teszek görbét4

pusszantás!
Vendég

Sziasztok!
Bettike!Javítanál majd a táblában?5.cn-on vagyok!Megjegyzéshez pedig hogy egy sikertelen lombik,köv.október vagy november!
Előre is köszönöm!

Drukk és puszi Mindenkinek!

Kép
Kép
ancsa81

Ancsa! Tudtam én, hogy a táblával előcsalogatlak! :wink: Nagyon tetszik a Marcis vonalzód! :lol:

Kép
bettike
Eger

Bettike!
Köszi! :)
Már megyek is!Klíma után kutatok,megzakkanok ebben a melegben!

Sziasztok!

Kép
Kép
ancsa81

Andi, holnapra hiperszupermegadrukk hegyek.

Ancsa, dejó, hogy írtál, HAJRÁ LOMBIK!

Snufi, én tudom hogy lehet, csak az a gond, hogy nem tudom hogyan, vagyis elméletben tudjuk, csak a gyakorlat kicsit más, és eleve nem láttuk, ahogy épül a ház, szóval nem tudjuk hol van fagerenda, és hol van fém erősítés. Már egy szerkezetünk van, ami megmutatja hogy hol van az erősítés, de azt nem mutatja meg hogy az fa, vagy fém. Még az áramot is megmutatja a falban :oops: Ráadásul olyan vékonyak a falak tegnap azt hittük átmentünk a szomszédba :? Uram persze poénkodott, hogy érzi a kanapét a másik oldalon, meg hogy annyira csak nem ment át, hogy maradandó sérülést okozzon a szomszédon :shock: :? (ugye itt mindenen feljelentenek) én meg majdnem leszültem az ijedtségtől.
A kép felrakással meg az a gond, hogy a gipszkarton (ami kicsit más mint otthon, ezt itt drywall-nak hívják) tuti nem tartja meg, nagyon vékony(a tegnapi tapasztalat szerint legalábbis azt mutatja), Uram azt mondta gerendába kéne szögelni, amit meg is tudunk már találni :lol: Csak ha épp nem fa gerenda, akkor ciki, körbe szögelem a szobát mire megtalálom a helyes gerendát :lol: De nem gond, már tudom hogyan kell a gipszkartonon a lyukat eltűntetni :lol: :lol: Mi is gondolkoztunk, hogy otthon könnyűszerkezetes házunk lesz, de aztán inkább nem.

Katica, otthon szeretnénk szőlősön.

bettike, nem rossz az a görbe szerintem.

edinka, hát lehet kéne várni pár napot merre megy az a hő.

Purc

Kép

Kép
purc

Purc: értelek. Nekünk csak pozitív tapasztalataink vannak ezügyben minden téren. 3 éve építkeztünk.

Csomagolás 3/4-e kész, mindjárt megyek kozmetikus bnőmhöz kezelésre.
Holnap délelőtt még leszek, aztán nem is tudom mi lesz velem nélkületek. 1 hétig!!! Szerintem nem fogom kibírni. Ezt már tényleg függőségnek nevezem..... De dolgozom rajta. :roll: :D :idea:

snufi

Snufi, vigyetek laptopot, és egy egy kósza vezetéknélküli netre csatizz fel :lol: Jó utat holnapra.

Boni marha jó lehetett a hétvégétek, valahogy én is úgy mennék a balcsira :roll: Sokkal jobban vonz, mint a tenger. Bár lehet csak azért mert akkora honvágyam van :oops: :shock:

Purc

Kép

Kép
purc

Purc: nincs laptopunk. :(

snufi

Sziasztok!

Snufi: jó utat kívánok, pihenjétek ki magatokat :wink:

Andi: drukkok mennek holnapra :roll: :wink:

Bettike: köszönöm a táblácskát :)

Délelőtt óta próbálkoztam hívni Tapolcát, hogy egyeztessük a kontroll időpontját, míg végre délután 1/4 4kor szóba álltak velem, egész addig tartott a rendelés - gondolom rengetegen lehettek :oops:
Eredetileg úgy volt megbeszélve, hogy a 3. napon kezdhetem a szurikat, de legnagyobb meglepetésemre azt az utasítást kaptam a telcsibe, hogy mától indulhat a 3 ampulla Menopur :)
Tiszta izgi kezd lenni - pénteken kell menni első kontroll vérvételre és UH-ra :) És mindjárt péntek :)

Kép
kis-csillag
Tököl

Sziasztok!

Ma voltam a Kaáliban. Szeptemberben lesz a következő inszem, ha a jó oldalon fog érni a petesejt, mivel ugyebár a műtéttel kivették az egyik petevezetékemet:(.Ha nem sikerül, akkor dec. lombik. Addig 2 inszemre van össz. lehetőség..

babaimádó
Kép
babaimado

Purci! Mikor voltál itthon utoljára?

Coci! SZakítok rád időt a héten vagy a jövőhéten, okés? Már úgyis ciki, hogy én soha nem érek rá:-)

babaimádó
Kép
babaimado

Kati! Én is azonnal kérek képet! MOST! Nem váróóóóóóóók.....

Szilva!
1. nem
2. már többiek elmondták
3. nem jár táppénz, de bármivel kiírnak, ha kéred. Max 2-3 nap pihi. De már az elsőn sem kell feküdni!

Snufi! Éljen a prolaktinod!

Monyó! Hajrá újmonyó!

Bettike! Én nem direkt mentem zsírégetni az aszfalton, csak ma így jött ki. Amúgy úúúúúútálok ilyenkor menni, de hát a boltok nem maradnak nyitva nekem éjfél körül. De sebaj, vígasztal az a sokminden, amit vettem. :wink: ja, és szinte fáztam a nagy lehülés miatt!

Baba! Mi volt a Kaáliban? Hazaértél?
Mesélj!!%!!!'"+!!%%//==(((())ÖÖ

Ancsaaaaaaaaa! Jeeeeeeee!

Purci! Melyik szőlős?
Majd küldünk neked zacskós Balatonvizet, jó?

Csillag! Menopur? Az is más, mint "nálunk". És 5. napon már kontroll...hm.
Szurkolok ám, csak tök furi, hogy ennyire más a protokoll.

Kép
zölddisznó

Babus! Mottóm: semmi nem ciki!
Bíztatás: nekem az inszemes stimuknál MINDIG MINDEGYIK petefészekben nőtt szép nagy tüsző!

Kép
zölddisznó

no comment

Kép
Vendég

Coca: 6. napon kellene menni, de az szombat és nem hiszem, hogy a kedvemért kinyitnának a laborban :lol:
Többek között engem is megnyugtat majd az, ha látom, minden rendben van.
Ahogy a stimus papírt néztem, nálunk kettő van: Menopur vagy Gonal-F.

Már csak fél óra, s megy az első bökés :lol: :lol: :roll:
Jújj de izgi 8)
Ilyenkor örülök annak, hogy emiatt nem kell itthonról elmennem az ügyeletre :roll: :oops: :lol:

Kép
kis-csillag
Tököl

Csillag, huuhu de izgis, csak határozottan bögd :lol:

babaimcsi, hajráááá, tuti jó felén fog nőni az a kis petécske :D Már egy éve nem voltam, vagyis már több is mint 1 éve. Nekem maga az örökkévalóság.

Cocám, Vértes, és mindeképpen küldj, jól megmártózok benne :roll:

Purc

Kép

Kép
purc

Boni! Én sem comment, úgyis tudod, ilyenkor mit írnak az igen művelt nagytudású szakképzett ám alapjában is tehetséges görbeelemzők! :wink:

Kép
zölddisznó

boni, csak nem beágyazódsz, nem olyan rossz az.... :lol:

Purc

Kép

Kép
purc

Coca, így van, nagyon tehetséges :lol: és szerények, és persze makulátlanok, okosak... Szavukat semmilyen tudományos tény nem tudja megmásítani :lol:

Ceni szülsz vagy mivan máááááá?

Purc

Kép

Kép
purc

Csillag! Nálunk Gonál a menő, mindenki azt nyomja. A Menopur is hasbaböki? ...bár te a muscosat is be tudnád adni magadnak. Nekem az olyat apa adja.

Purc! Akkor megpusziljuk Samut helyetted, ha arra járunk. Holnap integetek neki a vonatból - megint anyuzok, nem leszek, ne ríjatok! :lol: ...meg most se, zúzok tekerni tóhoz!

Kép
zölddisznó

zöldiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :lol: má most réjjok!

purc ahaahaahaahaaha

:lol:
Vendég

Tesókám nagyon fogo nekünk hiányozni, de hidd el a tengerpart meg Snufiú segít túllépni hiányunkon! :lol:
Vendég

Köszi a képeket! Már el is küldtem a CNN-nek, a BBC-nek, a TIMES-nak és a TOKIO PRESS-nek! :wink:

Kép
zölddisznó

Coca: ez is hasbabökis :)
A farost nem merném magamnak beadni :oops: :oops: :oops: , apuka meg rosszul van a tűktől, úgyhogy szerintem nemsokára elájul :lol: :lol: :lol:

Kép
kis-csillag
Tököl

Csonti! Na jó, ríhacccc!
Mivel csányisanyi már hetek óta nem jön velem szembe, ezért új favorittal rukkolok elő: 2 nap alatt 3* sétált el mellettem hajósandrás, + 2* alföldirobi. Az egyiket :wink: csípom!

Kép
zölddisznó

Égitest! Akkor kellemes bökizést!

Cső, majd jövök, ha lement a Nap!

Kép
zölddisznó

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: