A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Rídonli,
rozsdamentes acél dolgot én még nem hallottam én azt használtam Ábelnek :? remélem, nem volt baj; teflontól meg zománctól is fóbiám van, bár ha belegondolok, az acéltól is :mrgreen: :lol:

Macs,
vmiféle front biztos volt, mert először ugyi azt jósolták, hogy vasárnapig tart csak a meleg (de aztán mégse) csak vmi szelecskét hozott a frontocska
tényleg jó kis érzékeny vagy a frontokra :D
teknőc beüzemelve ;) :D

Kép

Kép

:D
szrekuc

HP végét tudni akarók:
"Aki mégis kíváncsi, vagy csak el akarja rontani a szomszéd szobában bőszen olvasó öccse/nővére/felesége/pasija/nagymamája örömét, az most jelölje ki a cikk végén található nagy büdös semmit. De csak saját felelősségre!"

itt a cikk, az alján a nagy büdös semmi...amit ha kijelölsz, ott az igazság:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

http://index.hu/kultur/klassz/pot8659/

Macs,
hajrá

Votiv,
jó Bbulást Istinek!

nagyon fárasztó tud lenni szellemileg is egy Igi-tipusú gyermek...
én már piszok fáradt vagyok.

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Hát csajok, hihetetlenek vagytok, ami az olvasást illeti. És ez itt most egy dorgáló hsz. Aki igazán kíváncsi egy könyv végére, az üljön le, és olvassa el elejétől, ugyanis itt nem az a lényeg, hogy ki hal meg, hanem az, hogy hogyan és közben miféle szövevényes dolgok történnek, és miféle eszközökkel él az író. És nem csak HPről van szó, ugyanez vonatkozhat bármely krimi, love story vagy akármilyen műre. Tessék a seggeteken maradni és OLVASNI. Aki meg erre nem hajlandó, azt biztos nem is érdekli annyira és nem érdemli meg, h megtudja, mi a könyv vége. :x
(Jelzem, én életemben egyszer, azaz 1x követtem el a fenti hibát, amikor is kderült, h Kőnig tanár úr az Abigél. És tesóm pont rámnyitott, és annyira szégyelltem magam.... és azóta soha nem követem el ezt a hibát, és kívánok mindenkinek izgalmas könyveket, szüléseket, anélkül, h tudnátok, mi vagy ki rejtőzik a végén. :)
neet
neet

Neet: én magyar szakot (is) végeztem, szóval világ életemben rengeteget olvastam (mostanában kevesebbet persze), de semmi összefüggésben nincs azzal, hogy elolvasom a könyv végét. Sokszor szoktam elolvasni a végét, mikor a könyv közepén járok, de ez semmit nem von le az élvezetből a továbbiakban. Mindig úgy érzem, hogy mi van, ha közben mégis megváltozik a vége? :lol: Vagy nem is tudom. Ugyanúgy érdekel, hogy hogy jut el végül oda, ahova. Szóval attól, hogy tudom, mi lesz a vége, nem fogom kevésbé izgatottan elolvasni februárban. (Ez olyan, hogy az ember simán ugyanolyan lelkesedéssel olvassa a kedvenc könyvét századszor is, pedig 99-szer már elolvasta a végét!)

Kép
Kép
tinu

Macs :) húúúúúúúúúúúúúúúú micsoda izgalmakkal szolgálsz! Most az egyszer kiváételesen azt kívánom, Mirka leány jöjjön korábban, mert mindkettőtöknek az lenne a könnyebb.

Neet :) Hű de jó, amit az olvasóknak írtál! Én csak az uncsi könyvek végét szoktam megnézni.

Husi :) a mangalica és szürkemarha nagyon jó, tiszta, értékes husi, én bátran adnám - kapott is Dé az elejétől. A pulyka a legnehezebben turmixolható, míg a malacka és a tehénke húsa alapos főzés után botmixerrel jól összepépelődik. Szerintem nem az a lényeg, hogy melyik állat húsa, hanem, hogy honnan van a husi. Ha szabadon legelő szeretettel gondozott állat, akkor attól nem lesz baj.
Én nem vagyok híve a bolti kajáknak. Bocs, de ízetlen takony mindegyik - tisztelet a kivételnek

Rídonli :) Ha szeretnéd az almát, párolva ajánlom, úgy már nem okozott Dének hasfájást. Viszont krumpli és répa ugyanúgy működik, mint az alma, tehát pici olivaolajat tegyél bele(adagonként egy fél-egy kávéskanálnyi nagyon jó hatású a babáknál is) , hogy majd ne legyen gond a kakival. Cékla is ilyen még.

indianyo

Neet :) Gyertek csütörtökön zúba!!! Én jól megszervezem: Votivia biztos elhoz benneteket, nektek úgyis van autós ülésetek és akkor én jól oda tudom adni a kis nyári megleppencset Eszcinek,
ami később is aranyos, csak épp hasztalan kicsit már ősszel.

Ja, Votiv :) Bocs, hogy ezt ilyen jól kitaláltam, és meg se kérdeztelek, nyugodtan tessék rajtam gyakorolni a netet modnás tudományát :lol:

És akkor most reggel megyünk, ugyi? Mág ha hűvösebb lesz, akkor is a délutánok már sokal nehezebbek, addigra dedek nyűgösebbek.

indianyo

NEM-et mondás

indianyo

Indi, köszi a tippet, kipróbáljuk az almát párolva. Ma krumplit kapott, egy szép kis sárga krumplit megsütöttem héjjában, és egy kis vízzel pépesítettem (valahog ynem vagyok híve a tejcivel való keverésnek, előtte/utána, amikor csak akar úgyis szopizik). Kifejezetten ízlett neki, jó pár kanálkával evett belőle. (Elvileg így sütve több értékes anyag mard benne, mint vízben párolva.) ÉS az olivaolajat is be fogjuk vezetni, remélem megoldja a pocakgondokat is. (Még a barack sem hajtotta meg.) Rettentően élvezi az evést, nem is akart kaja előtt szopizni, mert úgy nem látta az asztal körül ülő többi családtagot. Szóval nagyon lelkes, bár még nem eszik nagy mennyiségeket, de nem is kell.

A lábos kérdésről mi a véleményed, Indi? (Zománcozott/rozsdamentes, vagy tökmind1?)

Tinu, magyar szak :)!

Aki szívesen olvas, az úgyis elolvassa, ha lelövik a poént, mert nem (csak) az az érdekes egy könyvben. És nekem is olyan kevés időm, sőt kevés türelmem van mostanában olvasni! Ha vmi kicsit is hosszabb iromány kerül elém, akkor már bele sem kezdek...

Megyek, hív a kis zabagépem!
rídonli#

És a Balatonban fürdéről mit gondoltok, ha féléves bébikéről van szó???
rídonli#

Macs :) gyerekcsalogató HP :lol: Sok ++++++ Neked, nagyon drukkolok!!!!

Rídonli :) Én is rozsdamentes acélláboskát használtam/-lok :wink: Balcsiba mi 1évesen vittük Bálintot, direkt rákérdeztem a dokinál és a védőnőnél is, azt mondták ilyen korban már lehet, csak lehetőleg ne érje az arcát (szemét, száját) víz, mert könnyen okozhat fertőzést egy kicsinél. Szóval Te döntesz, bár én még kihagynám a félévessel a Balcsit, inkább pancsolóban merítgetném.

Curse :) Ilyen korban már adhatsz mindenféle húst Adélnak. Én is üvegeseket vettem B-nek eleinte, mert egy kis adagért nem vacakoltam főzéssel (jaj de kényelmes voltam/vagyok :mrgreen: ) és arra jó volt, hogy lássam, mit kedvel, aztán már a felnőtt kajából kapott (inkább azt főztem lájtosra).

Neet :) Zümicsípések :( Szuper, hogy így együtt már mindenki hepi :D Melót várod már? (vagy hülye kérdés?)

Votiv :) Jaj, Istinek bulást és sok +++++++!!! Adod neki a Smectát/ Humana Elect.-t? h.sz.-t köszi, akkor valszeg egyenlőre marad a kényelem, és így Bencus ágya mellettem.

Barbi :) Tóteremtésnek megteszi egy tál vagy lábos is :wink: Nálatok a kutyaitatóra nem szoktak rá a madárkák? Sztem hús már nyugodtan mehet Anginak, mi sem kapkodtuk el, 1éves is elmúlt B., mire kapott.

Tinu, Nuk :) Bizony, főleg "gyerekállatokat" eszünk :roll: mert az a röfi, csirke vagy pulyka is jó esetben tini, akiket levágnak, nemcsak a báránykák és borjúk :(

Indi :) Dominó hogy van?

Vera :) HP-privi nekem is jöhet (most mehetek a mókusok elé :lol: ), bár nagyon le vagyok maradva...

Rylie :) Merre vagy? Szakdogával hogy haladsz?

Kép
Kép
denizsa

Hali!

Itt vagyunk apuéknál és náluk vannak az újszülött képek, kicsit offolok belőle:

Újszülötten: Kép

Csúcsfejűen:
Kép

nukada

HP:
Amit leírnak (pl ugyan ez volt a Blikkben is) az uccsó 4 oldalon található epilógus tartalma nagyjából...
És én igenis elolvasom a könyvet, de nem bírom ki, hogy ne tudjam meg, ki hal meg... Persze hog miért, hogyan, mikor, ki által stb, azt majd elolvasom... :wink: :wink: :wink:

nukada

Indim, vinnék én szívesen, ha lenne hely, de sajnos pici a kocsi (4 személyes), és ha bent van a 2 gyerekülés hátul, akkor még egy fél ember se fér be :(
egy 3. ülés meg a mission impossible :(
pedig útban nem gond, alig 15 percre laknak Neeték...

egyébként már felvetettem apjuknak, hogy a köv. kocsink (:D) legyen vmi nagy transzporter, sok üléssel. Ahol 5 gyerek van, ott simán elkél! :lol:

Deni, hát smectáig el se jutottunk. ma már ivott szépen reggel, és evett is (ropit meg kólát meg kölespelyhet) és nem jött ki semmi :)
vmi kóbor vírus lehetett, talán vmi kaja nem volt egészen friss... szóval vigyázzatok nagyon csajok! :)

votiv 8)
votiv

Votiv :) N e haragudj, néha annyira tapló vagyok - volt mit tanulnom itthon és sajnos úgy látszik, el is tanultam néhány dolgot.

Leánykák! Az a helyzet, hogy éppen kirúgott az anyám itthonról, úghogy most kapkodok fűhöz-fához, szaladok a vargához, szállást keresek, ezzel egyenesen arányos lesz az internetről való leszakadás. Tehát ha egyszercsak nem írok már, akkor mindenkinek minden jót, babázást, boldogságot! Jó volt veletek.

indianyo

Indi! :(
És +++++++++++++++++++++++++++++!!!!!!!!!!!
rídonli#

Nuk, Réka nem is tűnik annyira picinek. Hány hétre született?
Én úúúgy szeretem az ilyan friss babás képeket!!!
rídonli#

Valaki küldje el Indi számát!!!

Indi (ha még esetleg olvasnál):
Ha még vagy, mondtam, hogy pár napra jöhettek, ha ez kisegít a bajból. Vag ha gondolod, (kicsit morbid ugyan) de a nemrég meghalt nekemnemközvetlen-nagyink háza is üres, esetleg azt megkérdezhetném!
De hozzánk is jöhettek (mondom még 1x)!!!

Rídonli:
34. hétr jött Réka 2700g és 51 cm, szal nem volt kicsi!!! 8)

nukada

És amivel csak szóban dicsekedtem:

Így mosolygunk:

Kép

nukada

Éljen az orális szakasz:
Kép

nukada

Neet:
Ti hol laktok?
HA!!! megyünk csüt, hozzánk befértek!!! (ha egyáltalán akartok :wink: :wink: :wink: )

nukada

Indi: ez annyira durva! :cry: Remélem, gyorsan rendeződnek a dolgok +++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép
Kép
tinu

Húúú, el is felejtettem miket akartam írni......
Indi sztorijától minden kiment a fejemböl....
Csak nézek magam elé és azon gondolkodom, MIÉRTvan ilyen???? :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Indike!
van egy olyan orosz mondás hogy: "a fekete után mindíg fehér következik"(ez egy részlet belőle) De a lényege EZ..... Én hiszem, tudom!!! hogy nemsokára minden rendben lesz!
+++++++++ Neked!
olyan rossz, hogy nem tudok valami megoldást írni :(

Mása
szmagdi

Most ezt mindenhová felteszem: úgy alakult a sorsunk, hogy el kell "otthonról" költöznünk. De nincs hová. Arra jutottam, hogy ha a hitem és elveim szerint nem akarom kiereszteni a babámat a kezeim közül idejekorán, akkor olyan munkát kell kitalálnom, ami biztos jövedelem, tisztességes és vele együtt végezhető. Így családi napközit szeretnék nyitni, ez egy tulajdonképpeni bölcsi és ovi helyettesítő, persze az én szám íze szerint mindenféle fejlesztős hókuszpókuszt kihagyva, kis éneklős-körjátékos foglalkozáést kivéve, szabadjátékon alapuló elfoglaltsággal. Amiért ezt írom: Szükségem lenne egy családi házra/lakásra, ahol mi is lakhatnánk és a tevékenység is végezhető lenne (pillanatnyilag nem tudok érte fizetni, de vagy közös vállalkozás nyereségrészesedésként, vagy kicsit később fizetendő bérleti díjként tudnám téríteni . Ez egy gyes melletti legális vállalkozásforma, amit az állam és a helyi önkormányzatok is támogatnak - pillanatnyilag ideálisnak tűnik. A már meglévő CsaNák mind jól működnek, hisz óriási az igény rájuk bölcsődei és óvodai helyhiány miatt.
Kérlek benneteket, ha elindít ez valamiféle gondolatot, esetleg ismertek olyan embereket, akiket érdekelhet/tudnak segíteni - szóljatok! Köszönöm szépen előre is.

Nagyon kedvesek vagytok, tényleg itt az ideje most már a fehéreknek, feketéből volt már elég.

indianyo

ZOO igeeeeeeeen!!! (De ugye elfogadják az üdülésicsekket, mert nagyon hóvége van: a kocsira eltapsoltunk közel egy százast ebben a hóban, meg a jogsi utsó részletét, így karcsúan vagyunk....) És köszi minden felajánlást és szervezést, Indi, Votiv, Nuk, biztos szívesen elfogadjuk a fuvart, hisz az odavissza út kb 3 óra lenne by bus.

Readonly,
már akartam írni, csak forgot, hogy Balaton naná!!! Jobb, mint a klóros csapvíz meg a bizbasz szerek, ez tuti. Eszter 5 hósan lett először megmártva ebben a nedűben, 2 szoptatás között a strandon. :D És imádta. :)

Indi,
:( :( :( de legalább most már nincs viszaút, igaz? :( :( :(
++++++++++++++++
És ZOOban talizunk, ugye? :)
neet
neet

Neet :) Mindenképp jövünk, csütörtök reggel talizunk :)
És igen, nincs visszaút. Ez nagyon jó, bár félek, de ennyire megalázó már semmi nem lehet, mint az utóbbi másfél év volt.

Jövő héten muszáj még itt lennem, mert itt az olasz tanítványom - magyart tanul a bolognai egyetemen és vizsgára készülve segítek neki - de hétfőtől két hét Balcsi, azalatt csak történik valami. Én most is optimista vagyok.

Emlékeztek még Karai Pistire, akit halálraítélt az OEP azzal, hgoy megtagadta tőle az egyetlen létező életmentő gyógyszert? Hát az emberek összeszedték a rávalót, Nem ám kétfillért, hanem sok tízmilliót - évente. Nagyon boldog vagyok, ilyenkor mindig megnyugszom: van emberség a világban (csak máskor az ellenkezője a hangos)

indianyo

Macs,
továbbra is +++++++ Mi volt nstn?

Nuk,
Réka mosolya :P :P :P

Vot,
mi már most gondolkodunk egy 6-7 személyes autóban.... pedig sokkal nagyobb ez a ford az anyósomék Lancia Y-ához képest.... 8) Mégis kő nagyobb autó, mert ha az egész család menni akar valahová, akkor két autóval kell elindúlni :? Arról nem is beszélek, hogy mi van akko', ha gyün a harmadik (esetleg) (de hol van az mééééééég) ;) ;) ;)

Rídónli,
én tutira belereknám a lábikóit a Balcsiba :) Mindenestől már nem biztos.... :roll: De Neet a kompetens ezügyben ;)

Mása
szmagdi

Van egy új magyar közösségi portál, olyan, mint az iwiw, de van rajta néhány +szolgáltatás, a legfontosabb: napi 10 ingyen sms-t küldhetsz s nem kell a telefonodon pötyögni (nekem ez a halálom).

Ha valakit érdekel, küldök meghívót szívesen!

a hely egyébként: www.baratikor.com

indianyo

Indi,
??????? :cry: és mooost? van ötleted? - azért én remélem, hogy csak hirtelen felindulásból mondta amit mondott......és minden rendeződik. Csütörtökön jössz azért????

Ríd,
gyerekkel be a Balatonba!!! :D persze csak ha elég meleg a víz :)

Barbi,
mástól is hallottam, hogy a babúszás víz alatt nem feltétlen az amire a gyerek vágyik, már nem bánom, hogy kihagytuk. :? Tulképpen a természeti népeknél ( Mint pl. Kék Lagúna tegnap :D ) az más, mert életforma, de a mieink ráérnek ezzel amíg maguknak támad rá kedvük. Szerintem megfelelően játékos tempóban Angi is újra szeretni fogja.

Neet,
Szerintem tök jó amit írtál az olvasásról, meg a végenézegetésről. De tényleg.
Akkor most ki hal meg a HP-ben??? :lol:

Kép
akata

Indi,
jól gondolkodsz, mint mindíg......................................
Remélem most a jó sokkal de sokkal hangosabb lesz. Kívánom.....

Azt hiszem L, gyerkőc kicsit nyöszörög, meg pihennem is kéne....

Jó éjt.
szmagdi

Macs,
drukkkkk :D és de jó neked :)

Kép
akata

Barbi,Kata:
Az oroszok a jeges vízbe dobják bele a pici babákat :shock: :shock: :shock: Noooormálisak?! Ez is egy életforma, de azért.... :x :?

Csak eszembejutott......

Na, eldugulok.
Már itt sem vagyok.
Pussz
szmagdi

Már kétszer elküldtem, d ehol van???

Mása Drága!!! Még belfeférek a mai napba: Boldogságos névnapot neked :):):)

indianyo

Köszi a Balcsis hozzászólásokat, asszem kicsit azért megmártom a bébit, úgyis jó meleg víz most. (Sokáig nem a víznél mindig süt a nap, nem lenne jó neki.) Vettem azért neki egy egészen kicsi, felfújható babapancsiztatót is.

(Most épp nem akar elaludni, itt ficereg a babakocsiban, mert kihoztam, hogy a Nagy ne ébredjen föl. Minig ilyen, ha fúj a szél, én meg már dög fáradt vagyok... :()

Indi, annyira klassz vagy, hogy ennyi nehézség ellenére máris előálltál egy megoldási tervvel! Más már föladta volna, de persze neked ott van Dominó. Nagyonagyon drukkolok, hogy ez a terved összejöjjön, és bár tudnék segíteni valamicskét.
rídonli#

KAta :) Jövök ám csütörtökön! Sőt, arra gondoltam, ha beférünk, mehetnénk együtt - szívesen megyünk békávéval is, de így legalább kicsit tudnánk beszélgetni, meg a fiacskák is :)

indianyo

Barbi,
Engem megfogott a múltkori filozofálgatásod :D csak nálunk nincs cicin elalvás, ezért nem reagáltam semmit. De jó, h leírtad, hátha a ketteske meg csak cicin tud majd elaludni :wink:

Mása,
Tényleg annyira jó, h Levenetéd ilyen ügyesen rákapott a cicire :D Nem hiába, pasi 8) és Nagyon Boldog Névnapot! :D

Macs,
++++++++++++++++++!!!!!

Votiv,
Istidnek jobbulást!!!

Rídonli,
Gratula a kutyázáshoz és két foghoz :D

Tinu,
:lol: :lol: :lol:

Deni,
Köszi a husos választ :) És veletek mi újság, hogy telnek napjaitok?

Nuk,
Csajod édes :D Ez a mosoly :D

Indi,
:cry: :cry: :cry: Ez annyira szomorú, hihetelen számomra, h vki ennyire szívtelen legyen nemcsak a lányával, hanem az unokájával is :( De szerencsére erős csaj vagy!!! :D

Neet,
Mi is el tudunk benneteket vinni, bár fapados autó :lol: Persze, ha megyünk, és ha megyünk és apa nem akar velünk jönni. Itthon lézeng a drágám.

Kép Kép
curse

Mása,
Leventéd :oops: :oops: :oops:

Kép Kép
curse

Indi,
Nem akartam az előbb kérdezni, de látom, h vagy :) A husos hszed alatt mit értettél pontosan? :? Azzal a husival van probléma, amit az üveges bébiételekbe tesznek, vagy ále cuzámen van probléma azokkal a husikkal, amik a hiper-szupermarketekben van :? Nem igazán értettem :oops:

Kép Kép
curse

Curse :) tudod, a "normális" hústermelés úgy történik, hgoy állatokat szűk ketrecbe be, sok finom hormonnal és táppal megetet, majd rettenetes utazás után (agyonzsúfolt járműben, víz és elvegő nélkül) leöl. Na ez a husi értelemszerűen nem guyanaz, mint annak a szürkemarhának vagy malackának a húsa, aki a szabad ég alatt legelész. Nem hinném, hogy a multiknak érdeke lenne az ilyen lassú termelés.
Kell találni jó kis ismerős henteseket, tyúktartó nénikéket, biopiacokat, kistermelőket.

indianyo

Ja, az üveges ételek meg nekem úgy általában elég izék, akár hús, akár zöldség...

indianyo

Indi,
Ja, így már értem :) Csak nem volt teljesen világos mire gondolsz :oops: Teljes mértékben egyetértek, szerencsére mi anyuéktól kapjuk a husi túlnyomó többségét :)

Kép Kép
curse

Igen az üveges ételeket én sem szívesen adom neki, de vhogy pl. a csirke husit nem tudom neki elég pépesre gyártani, bár biztos én vagyok béne :roll: Van esetleg vmi jó pratikád rá?
És tényleg igaz az, h a bébiknek jobban bejönnek az igazi zöldségek és gyümölcsök. Adélnak sokkal jobban ízlik pl. az igazi barack, mint az üveges :)

Kép Kép
curse

na azt hiszem megyek és eldőlök, vhogy az az érzésem, h húzos éjszakánk lesz ettől az erős széltől :roll:
bár legalább lehűlt a ház egy picit

jóccakát!

Kép Kép
curse

Sziasztok!

Indi,
:shock: :shock: :shock: :cry: nem értem az egészet, remélem, adódik vmi megoldás, tényleg nagyon talpraesett vagy; itt gondolom mindannyian megtesszük, amit tehetünk, nyitott szemmel járni stb ;) ne aggódj, ahol bárány, ott legelő

Neet,
:mrgreen: olyan éééédesen kikeltél magadból! :D na látod, ez a hang kell a tinikhez ;) :lol: :lol:
én a magam részéről nem vagyok HP fan és pl nekem tökéletesen elég volt az a 4 sor belőle ;) főleg, hogy egy részét nem is értettem :mrgreen: de egyébként sok könyv elég trükkös ahhoz, hogy mégha el is olvasod mondjuk az utolsó oldalt, az tökéletesen félre tud vezetni ;) mert nem is az a vége, amit az alapján az ember leszűr

ettől függetlenül egyetértek veled ;) én sem támogatom az előre olvasást :D

Curse,
drukk, hogy ne legyen húzó iccaka
jó ez a kis szél; lakás mondjuk így is bazi meleg

Kép

Kép

szrekuc

Indi! köszi a húsos szólást! Akkor adom dednek amit megvettem :D kivi vagyok (az utóbbi idő kb8 kajáját utasította vissza)
Zúba hozol nekem bogyót? Cuccot vigyem?
élethelyzetetekhez: ++++++++++++++++++

Neet! Olvasás: szerintem is :wink: .

Rídonli! Edények: ha jól emlékszem azon is van néha ajánlás babókhoz.
6hós ded fürdetése: szerintem ez az a kategória, ami tökös anyuci kérdése. Én valszínű megérzésre cselekednék.

Deni! Azt tudom hogy már mehet a hús, csak az hogy milyen :?: . S örülök, hogy nemvega létedre te is vártál egy évesig (bíztató nekem hogy ezt több helyről hallottam).
Nálunk madarak bizti nem elég bátrak – vagy inkább több lehetőségük van mint nálatok. A mi kutyunk nemrég talált egy kismadarat, s állt fölötte amíg oda nem mentem :D . A macskákat is csak addig komálja amíg rohannak, ha megállnak nem tud velük mit kezdeni :lol: . Szóval elvileg nyugodtan jöhetnének a táljába, biztos megengedné 8) .

Nuk! A mosoly!!!!!! :lol: :lol: :lol: Szenzációs!!! :lol:

Akata! Én is így gondolom. De jó is volt ám az uszi!

Curse! nem arra gondoltam, de aranyos vagy :D

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gödibarbi

BOLDOG NÉVNAPOT, MÁSA!!!!! :D :D :D :D :D

Kép

Kép

szrekuc

Jóest,

meló után bekukk, és szeretnék mindenkinek szép, kevésbé forró hetet kívánni, így elsőként.

Indi :D és :( . Gondolom, most elég félelmetes a helyzet, de remélem, hogy néhány hónap múlva már majd úgy gondolod, ennél jobb dolog nem is történhetett volna. Mert a muszály mint földbirtokos kihozza belőled méginkább azt a rengeteg akaratot, pozitív gondolatot, ami benned van és a megoldást is megtermi. Ugye tudod, hogy sokan szeretnek, és nagyon drukkolnak neked? (jobb híján én csak lelkiekben tudok segíteni, távolság okán) szeretszeret és ++++++++ :lol:

Nuk, édes a csajszid, és az a mosoly!!! :lol:

akartam még valamit, de agyam nokedli (az elázott fajtából) így most mék alunni.

Jóéjtet
zsugyu

Ja, Mása, boldog névnapot!!!! :D

És Indi, engem érdekelne meghívó, ha még aktuális a felajánlás.
zsugyu

Indike, léci nekem is küldj egy meghívót, ha sok van :wink:

Barbi, Isti elég sokáig csak csirkemellet meg pulykamellet kapott, marhát/sertést csak később, talán egy évesen kezdük. Máig se nagy húsfan, inkább ösztönös vega :D de azért a nokedlit szafttal szereti enni :D
Tudod, mi babaúsztunk, és én nagyon csalódott voltam, és itt le is írtam elég terjedelmesen. Aztán hagytunk egy nagy szünetet, és most nyár elején kezdtük újra. Most játékos vízi tornára jár Isti, és ezt már nagyon szereti, ő akar menni bele a vízbe, magától :) most már tapasztalatból mondom, hogy az uszival érdemes megvárni azt a kort/szintet, amikor a gyerek már magától szeretné. Viszont semmi félelem vagy rossz érzés nem maradt benne az el..szett babaúszás miatt, úgyhogy no para :wink:

Reszkessetek állatkák :D Jön a babanetes különítmény csütörtökön :D :D

meg kéne számolni, kábé hányan leszünk!
valaki ki tud igazodni ezen az ártáblázaton? mert külön számolja a gyerek- és külön a felnőtt csoportokat. És mi van a vegyesekkel? :P
http://www.zoobudapest.hu/
és nyitás 9-kor van. Ki tudna ilyen "korán" odaérni? :D

votiv 8)
votiv

Zsu,
miért vagy fent olyan sokáig? :(

Vot,
állatkerti belépő nagyon érdekes; lesz 10 felnőtt? 10 gyerek nem lesz, mármint "fizetővendég, mert 2éves kortól kell fizetni - kíváncsi vagyok, hogy lesz

Kép

Kép

szrekuc

Nuk: aranyos a mosolygós Réka.

Indi: drukkolok, hogy rendeződjön a dolog, én csak döbbenettel olvasom, hogy ilyenek megtörténnek... ++++++++++
Ha lehet meghívót kérni, én is kérnék szépen. Köszike...

Neet: egyetértek veled az olvasásról írtakkal, mert én pl. ha elolvastam a könyv végét, akkor már nem éreztem sokszor értelmét a többinek. Megjegyztem csak kötelező olvasmányokkal tettem még gimiben. Mostanság olvasni sincs időm, legyen az az első 100-200 oldal vagy akár az utolsó. Sajnos.... :lol:

Mása: Utólag is boldog Névnapot neked.

Szrek: milyen kencét küldjek neked? a szokásosat vagy amit beszéltünk, hogy találjak ki neked valami testápolót. Jöttök a talira nem?

Macs: hú ez már nagyon igzi. A derék és egyéb fájdalmak nem annyira, ezekhez kitartást.... de nemsokára lesz egy tündéri ketteskéd és ez mindent megér.

Zoo miatt irigymirigy.....de sajna úgy néz ki, hogy nem jön össze, de ha dánok lemondanak, akkor rohanunk... :lol:

Barbi: csajom egy igazi húúúúúúúús zabáló, én pedig nyers hússal nem nagyon érintkezek, igy ő csak üvegeset kap ebből. (Holle, Sunval, bio Hipp), na megyek is a mókusok elé gyorsan. :lol:

Deni: fiaid nagyon helyesek. Apa amint meglátta Bencust, azt mondta, tiszta apja.

Tali: család kicsit kavart, és lehet, hogy Fannit pénteken elviszik uncsitesózni és mivel itt úgyis bizonytalan volt, hgoy mikor legyen... Igy a tali legyen jövő héten HÉTFŐN. Ez igy fixnek tűnik és gyertek ám.
Kerty party Nálunk: Július 30-án kora délutántól..... Kérlek írjatok emailt, ha jönnétek vagy privit. emilcímem: johanna1975 kukac chello pont hu. Csak, hogy helyileg be tudjátok lőni Deni környékén lakunk. :-)

Hétvégén ismételten átrendeztük a lakást, nem bírunk magunkkal.... és persze egy hónap múlva teljes lakás festés, brrrrrrrr rossz belegondolni.

Johi

Kép
Kép
johanna1975

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: