A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 júliusi babák

Küldd el a számod is priviben! De jó lenne, ha együtt lehetnénk! :lol: :lol:

Kép
zsuzsi**

Na lányok lezuhiztam, közben találkoztam Nyákbácsival, eltávozott az örök lefolyómezőkre. Ilyen még nem volt egyik lánnyal se, mind a kettőnél a szülőszobába ment el, Pedig Grétivel oda már 3 ujjnyival kerültem. remélem ez jelent valamit, talán még Gurginak is igaza lesz és rák lesz a baba, ha éjfélig kibújik.

Nadine
KépKépKép
nadine

Csajok! Én hülye. Grétuval a vállamon ismét beleolvastam az Emma-Ádám sztoriba. Há kellett nekem? Most itt potyognak a könnyeim, s puszilgatom a csöppem kobakját, aki szerintem csak les ki a buksijából, hogy vajon anyát mi érte.....

Kép
kissmanó

Nadine! Üdvözletem Nyákbácsinak, én is most ismerkedtem meg vele személyesen. :wink:

Kép
kissmanó

Manó
És neked hány napra történt a bizonyos nagy találkozás? :lol:

Nadine
KépKépKép
nadine

Hi-hi: kereken 11 órára rá nézte meg a jány hova ment Dugesz bácsi.

Kép
kissmanó

na jó: plussz még 5 perc :lol: :lol: :lol:

Kép
kissmanó

Csajok szerintetek a szex valóban jó babakicsalogató, vagy csak olyan kamuduma , mint a lépcsőzés, kád meleg víz és társai... :shock: :roll: ? Most komolyan.... :?: :?:

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Enikő! Há erre mit monnyak?
Nálunk nem vált be, nálatok nem vált be, szal.....
Asszem picésen jó a kismamiknak, hogy legyen esetleg mibe reménykedni, kapaszkodni. Oszt ha bejön, jujj de jó, ha meg nem, hááááát..... így jártunk.

Kép
kissmanó

Hja bakker.... :evil: :x Már a hátam közepére nem kívánom, de télleg :oops: :shock: pedig amúgy logikus lenne, orgazmus hátására méhösszehúzódás, akkor elvileg a spermában is vannak méhszáj puhító hormonok.....stbstb De méééééééénem hatnak????????? :shock: :evil: :x
Basszus az utóbbi 3 hétbe annyit kekszeltünk, mint a 2 havi átlag :oops: Szinte minden nap... :oops: :shock: Nesze neked házi szülésmegindító praktikák :evil: Monnyanak le :evil:

Fájdogál a derekam, és rendszeresen (kb 10-15 perc) keményedik a hasam.... :roll: Nem fáj a méhem csak keményedik, úgy 1 percre és közbe a derekamba sugárzik ki.... Alapból is fáj, de amikor keményedik erősödik a derékfájásom....
Mondjuk kb 1 hete ez megy....ha nem több :shock: :roll: én már nem hiszek el semmit se. Produkálom itt az áltüneteket basszamegamaci! :evil:

ceniko
Szeged

Na, akkor kérjed szépen a Nyákbácsit, hogy jelentkezzen, s távozzon.
Aztán akkor tesslk türelmesen utána picit várni, majd felszólítani Zalán bébet is az anyával való találkozásra.

Kép
kissmanó

Esetleg ha lábad között a Niagarát óhajtod, há ám legyen, én benne vagyok. Megengedem. :oops:

Kép
kissmanó

3 hétben 2 havi átlag ...... jól összezsugorítottátok kicsi helyre azt az átlagot.
Most 2,5 hét után én is kívánom (basszus szerencse apa nem óvas, mett másképp aztán nekem annyi vóna, pedig a madzag még nem pottyant ki a külső varratból, a belső meg remélem szépen szípózza magát)

Kép
kissmanó

:evil: :twisted: :twisted: :twisted:
Kicsi lányom a nagylábujjáról már vagy 10 napja leverte a kulimájszot. Erre ma leszedte a varratot, a csempe mindenhol vérpecsétes, ez még hagyján, de a lepedője is újra lett dekorálva. Hát ez mán csöppet sem döfi. :twisted: :twisted: :twisted:

Kép
kissmanó

Manó küdltem privit!

Magzatvíznek nem örülnék (utána takarítani kéne :lol: az follyon csak el a szülőszobán... ) de Nyákdugó engedélyes eltávra mehet(ne)....már végre! :evil:

Most ilyen brutál mélyponton vagyok éppen :cry: Megőrülök, úgy fáj a cicim (belül a szövetek), a derekam gatya, a zuram alszik, a lányaim mamánál, én meg itt ülök a sötét katlanmeleg szobában és várom, hogy történjen már valami :shock: Garatnált depi! :evil:

ceniko
Szeged

Manó
11 óra kiegyezek vele,sőt szülésed gyorsaságával is kiegyezek.... :D

Enikő
Hát nálunk se hozott még eredményt a sok sex, szerintem mi sem voltunk ennyit az utóbbi 4 hónapban mint júliusban eddig....

Nadine
KépKépKép
nadine

Sziasztok! :lol:

Visszaolvastam a tegnapi meg a mai termést, de mire a végére értem elfelejtettem mit akartam írni :oops: :cry: Komolyan hülyülök :roll:

Gurgi: enyém Samu is van, hogy 5perc alatt teleeszi magát és csak 2óra múlva kér legközelebb. Viszont olyan is van, hogy szopizik 25-30percet bealszik, de ahogy lerakom felébred és megint kéri és ez eltarthat akér 3órán keresztül is :roll: Most még nincs gond, itt vannak anyuék, de mi lesz, ha elmennek :? Remélem addig beáll valami rendszeresség.

Egyébbként egy tündér a fiam, sírni még szinte nem is hallottuk. Eszik-alszik-nézelődik és úgy emeli a kis fejét, hogy mindenki csak les :lol:

Dorka: cicifájásra én is csak azt tudom írni mint már a lányok is, termelődik a tej, működik a tejleadó reflex :wink: idővel ezek a fájdalmak is elmúlnak

Teszek nektek néhány képet, ha túl sok lennék lőjetek le :wink:
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Dani 1993.11.04., Marci 2003.08.02., Máté 2005.01.13., és Samu 2007.07.16. anyukája
brigi73

Sziasztok.Részvétem a meleg miatt nálunk is süt a napocska de nincs kánikula.Ma voltunk a kórházban fájások vannak de nem rendszeresek így haza jöhettem.Legközelebb kedden kell menni dokihoz akkor meg beszéljük mi legyen.Mert ö szerinte tuti túl fogom hordani.A derekam majd le szakad meg a hasam is feszül én már úgy túl lenék rajta.A lábam ami tényleg akkora mint egy vízilónak szerinte normál.Ja és itt csak akkor indítják a szülést ha már 10-napja túl hordod jó mi?!Ja nekem nincs semmi előtejem pár napja a bimbónál nagyon érzékeny vagyok de semmi tej.Annyira jó a képeket nézegetni.Nagyon szépek a babák.Persze a nagyobb gyerekek is szépek. :P :wink:

Lilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
hemej

Brigi! Pú-pú-pú. Lelőlek. DE nem most. Majd ha még legalább 100x ennyi képet teszel fel.

Kép
kissmanó

Ja nem nézett méhszájat már egy hónapja... Bízunk a csodában... :wink:
Szex: Tegnap már mi is elröhögtük magunktat,hogy éljen a spontán szeretkezés.... Arra jutottunk,hogy nem is használ eddig legalább jól esett, kicsit lehangoló amikor várom utána a csodát.... Biztos csak azért találták ki,mert utána úgyis böjt van... Nem tom.

Zsuzsi: Móczár Orsi vagyok: 20/55-17-317
Szerdán biztos találkozunk,hiszen ha esetleg hajlandó kibújni szerdán még biztos bent vagyunk :wink:
Vendég

ja, lemaradt (mert közben cicikirálynő igényelte a másik cicit is, csuklás címen lett kikövetelve), hogy tündériek a képek, s rajta az összes kicsi és pici kiskrapek.

Kép
kissmanó

Na, képet úgy illessztessz be, h. a beíró mező alatt van a Melléklet feltöltése. Katt.
Kiugrik egy ablak, ott rányomsz a tallózásra...az újabb ablakban megkeresed a képet, amit fel akarsz tölteni.
Arra rákattintassz, majd azt mondod neki, megnyitás. Már ott látod, h. beillesztette a képet.
Aztán megnyomod a feltöltés gombot, vársz egy kicsit és bezárás.
Ennyi.

Remélem menni fog. Ha elakadsz valahol szólj!

Kép
niki30

Bocs, rossz helyre illesztettem a hozzászólásomat. Bocsi Csajok!

Kép
niki30

Hellóó!
Kösz megvagyunk, de annyira hullámzóak a napjaink, egyszer lenn, máskor méglejjebb...Csak olvasgatok, hogy képben legyek és csodálom a képeket! Annyira szépek a bébek, de komolyan! Lassan jöhetne a zuhany harmadik eresztése :wink:

KépKép

KépKép
szivvi

Kukucskukucskukucs! :D :D :D

Fél 1 óta itthon van Don Tömzsi! Egész ki lett hyppozva a kanárisárga dizájnos szine. Úgy is nagyon édike volt, de azt hiszem kirúgom a stylist-jét. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Mindenkinek kitartást ebben a hőségben! Nyák bácsinak sűrű mászkálást mára!

Brigikém: Már irtam egy párszor hogy gyermekeid gyönyörűek! Most aztán Samu ellenállhatatlanná tette a csapatot. :D :D
Csodaszép kicsifiú! Nagggyon ééédees! :D :D :D :D
Vendég

Megjöttem én is.
Brigi!
Drága a kicsifiad, grat hozzá...

Csajok volna egy kérdésem.
Szerintetek mikor érheti a köldököt viz, már egy hete leesett a köldökcsonk, tök szép semmi nyoma az egésznek, de nem emlékszem mikortól lehet hogy víz is érheti.
Azt tudom hogy 6hetes koráig hintőporozni kell, legalábbis ezt mondta dokinéni.

Előtej:
Nekem sem volt egy csepp sem, sőt szülés után sem volt semmi, majd szombaton reggel mikor jöhettünk haza akkor kezdett megindulni a tejem, de csak picit, ezért is írtak fel tápszert, amit a mai napig adnom kell neki, mert nincs elég tejem, szal pótolni kell Bogim hatalmas étvágyát.
Bár szerintem már volna elég tejem, mert mikor kifejtem olyan 120ml volt a kettőben, szal kb a háromnegyedét kiszívja Bogi, és ahhoz még benyal 100ml tápit, szal egy zabagép, nem tom mennyi tejemnek kellene hogy legyen, hogy elég legyen neki...
Vendég

Annee!
Örülök hogy Andrisod jobban van, és hogy hazajöhetettek, tök jó, mielőbbi teljes gyógyulást kicsifiadnak!

Ja, és köszönjük a Bogikép dicséretet, majd ha nagy lesz elmesélem neki milyen sokan csodálták... :lol:

Persze itt minden baba csodaszép, minegyik egy tündér!!!
Kis zabálnivaló falatkák...
Vendég

Zsuzsi!:D
Emi Sebestyén lett volna, ha fiúnak születik! :wink: Most nem az lesz, valahogy ő nem Sebestyén.Meg anyós is megvétóza (de az nem számít).

Még nincs végleges neve. Már többször elővettük az utónévkönyvet, de csak röhögés lett belőle. Van egy "munkanevünk", valószínű az marad, de amint véglegesítjük (legkésőbb a szülőszobán) megírom. :wink:

KépKépKépKépKép
uxi

Hogy kerül a gyerek keze a combomba!?
Komolyan, mintha ott lenne.

Ma felkészültem, hogy a gyüliben legalább 20-an megkérdezik, hogy "Még mindig egyben?"
Szerencsére csak ketten, az még belefér. Viszont felajánlotta az egyik család, hogy éjjel-nappal bekapcsolva tartják a mobiljukat, szóljak, ha menni kell a kórházba.
Ez nagy könnyebbség, mert nincs autónk, a taxi meg néha necces, lehet be sem vinne, ha pl. folyna a magzatvizem. :shock:

KépKépKépKépKép
uxi

Elmentek a nagyszülők. Nagyon aranyosak voltak. Samu nagyon tetszik nekik. Szerencsére Samu felébredt magától, úgyhogy láthatták amint tisztába teszem és szopiztatom, aztán büfizés vállon, Samu meg csak nézte-nézte a nagypapit és nagymamit..
Kaptunk szép játszószönyeget és vékonyka tök cuki ujjatlan bodykat is..na meg jól felpakoltak kajcsival, mindenféle egészséges cuccal..

Brigi!
Nagyon édes kicsi Samud és a fiúk is ahogy állnak a toligánál, na és ahol hárman beájulva alszanak az kész..az a kép marha jóóó!! :lol:

Hello Nikikém! :lol: Niki30 a barinőm a májusi topikból...Emmababa anyukája..lálálá

Hencsi!
Nekem azt mondta a kórházban egy nővér, hogy elvileg 2 hónapig nem érheti víz a köldököt..de én ezt nem akarom elhinni..azért az túl hosszú idő lenne..
Azt tudom ha leesik akkor még egy darabig ápolni kell, 1 vagy 2 hétig, víz sem érheti még addig. Amúgy meg passsz.
Tapasztalt mamik ezt jobban tudják.

Szal?? Mikor érheti a köldököt víz??

Annee!
Jó a dumád..kirúgom a stylist-jét..háháhá
Örülök, hogy jól van a drága kis Don Tömzsi :lol:

Amúgy a sima sárgaság amit nem kellett kékfényezni mikor halványodik vagy mikor múlik el???????????
Samunak még azért van egy kicsi sárga színecskéje..főleg a hátán és a mellkasán..a lábán nem meg a feje sem az.

Orsikám!
Hajrá-hajrá!
torolve_20131003125716

Hemej!
Neked is megy a drukk..kitartás!
Nálatok gondolom azért jobb az idő, hány fok van???
torolve_20131003125716

Enikő, nekem nincs előtejem.
ZSuzsi, hiol lehet kapni ezt a teát?

KépKépKépKépKép
uxi

Jajj de édesek a gyerekeid Brigi :) De a legnagyobbról én még nem is láttam képet! Vagy csak elkerülte a figyelmem :oops:

Annee: :) Nagyon klassz gyerek Don Tömzsi, hogy ilyen hamar kigyógyult a sárgaságból :wink:

Nadine: Vannak fejlemények???? Úgy drukkolok Neked (is) ha már nálam semmi sincs, legalább Te szüljél már meg :lol: :wink:

Gurgi: Én úgy tudom, csak addig nem érheti víz a köldököt amíg le nem esik a csonk :roll: :oops: legalábbis a mi dokkerünk ezt az elvet vallja, amit én mindkét csajomnál követtem :wink: !

Uxi: És Eminél sem volt előtejed??? Amúgy ez megnyugtató, hogy nem csak nekem nincs 8) A Sebestyén tök jó név :) Nekem bejön :wink:

ceniko
Szeged

Rita! Méregesd csak, ha Téged megnyugtat! Én hüjére paráznám magam, ha egyszer csak 20at enne, majd vidáman alukálna 3 órát.... Pedig Főni már 1 hónapos, így tuti tudja, mennyit akar.
Főni kb. 2 napig volt sárga. Kb. 38-40 órásan (hétfő délben született, szerda reggelre) láttam, hogy sárgább a bőre (kb. mintha a kis sárga kakiját szétkentem volna rajta, olyan színű volt), és akkor vettek vért, és mán nyomták is be a táborba. Ott 20 órát volt (az istvánban csak 1-2 kékpárna van, így csak az inkubátoros kékfény müxik), aztán már alig volt sárga, csak ott, ahol nem érte fény, és nem is jött vissza. Az első mért érték 292 volt (40 órásan, 3410 g-mal), amikor kivették, akkor lejjebb ment, de azt már nem kérdeztem meg (talán 260 és este 220, de nemtom, miért rémlenek ezek a számok).
Ehhez hozzátartozik, hogy amikor megindult a tejem, utána kb. 8 órával mérték a bilirubin szintet. A táborozás alatt már elég sok tejem volt, de még lassan tudta csak kiszívni, mert gyengusz volt (20-30g, de egy óra alatt).

Manó! A lé dobozát küldd vissza a gyártónak. Én a danone-nak szóltam be eccer, és sűrű bocsánat kérések közepette küldtek 24 joghurtot! :D

Ná, nem fontos sztem fejni, mert akkor a cici nem tudja, mi kell a babának. Én csak azt gyűjtöm, ami a másik ciciből kiömlik. Abból is összejön már 70 ml egy nap (bár, így melegben nem gyűjtögetem). Én nem akarok most még túl sokat felhalmozni, mert csak 3 hónapig áll el a mélyhűtőben. Annyi van, hogy pár szoptatást már most is kihagyhatok. Ha majd tudom, mikor akarok baba nélkül elmenni, akkor célirányosan szoptatok. Már csak azért is, mert alakul a tej is. A most lefejt tök más tartalmú, mint ami 2 hónap múlva lesz.
Sokat fejni 5-6 hónaposan fogok elkezdeni, mert akkor a hozzátápláláshoz lesz tartalék tej.

Enikő! Nekem semmi előtejem nem volt, és 28 órás gyerekkel mégis megindult a tejem (előtej addig s volt, de csak a szülés után).
Vendég

Sziasztok,

Először is szeretnék gratulálni minden anyucinak és apucinak a gyönyörűséges babákhoz!!! Irigy vagyok, hogy már ennyien babázhattok!! :)

Péterfy-ben szült lányoktól szeretnék kérdezni:
Végül volt az alapítványi szobában légkondi??? Egy ágyasba, vagy két ágyasba sikerült mennetek?

köszi előre is,
Ági
csné

Na, Bogi szopott picit aztán bealudt...
Gurgi, köszi, hát nem tudom meddig nem érheti víz, pedig olyan jó volna egy pancsi de úgy rendesen...
Azért az az 1-2 hónap szerintem is túlzás, de akkor még kihagyjuk a köldököt, bár épp láttam mikor fürdették a Bogit a kórházban, hááát, alányomták a csap alá, ott lógott össze vissza a nővér kezében, simán ment víz a köldökére is láttam, egyáltalán nem foglalkozott vele, bár az is igaz, hogy ott nincs áztatva mikor csak folyik néha rá víz, de hát akkor is érte víz...

Azért várom a tanácsokat, olyan jó volna egy kicsit több vizes pancsi, Bogi imád fürcsizni, olyan mosolygást le tud vágni olyankor, olyan kis édipofa...

Megyek és ébresztem Bogit, fürcsizni kell, meg még enni is szerintem, bár az majd kiderül, mert akkor éjszaka semmit nem fogunk aludni, apa meg holnap már megy dolgozni...

Ha ma már nem jönnék, akkor jó éjt mindenkinek babának mamának és kismamának.
Pussz.
Vendég

Enikő
Itt vagyok, a fejlemény annyi hogy aludtam délután 2 órát. mindjárt megyek ki locsolni a csajokkal, csak küldök a picinek le egy kis lassagnét hátha nem szereti és kijön :D. De ha megindulna mielőtt mennénk próbálok írni, ha más nem egy sms-t (Gurgi és Annee számát lementtetem a telómba)

Egyébként teljesen antiszociális lettem, anyósomat már úgy rázom le a telefonba, minden nap fel kell hívnia hogy na nem szültem meg..... :evil: de most odáig jutottam hogy ő lesz az utolsó aki megtudja ha még is. Kezdi újra az erőszakosságát.

Előtej: Nekem most nincs Zsanival volt előtte, Grétivel nem mindkétszer nagyon sok tejem volt, szószerint ömlött és csepegett belőlem....

na kimentem...

Nadine
KépKépKép
nadine

Helló Lányok!

Remélem, még emlékeztek rám. :wink: Szóval amikor elmaradtam (bár Gurgi biztos beszámolt róla), kiderült, hogy el van maradva a babám egy hónappal, úgyhogy 3 és fél hétig bent feküdtem. De aztán július 17-én megtörtént a várva várt esemény, és megszületett Dávid. Aki végül is nem is lett olyan csöpp, hiába ijesztgettek annyit a bent töltött 3 és fél hétben: 53 cm és 3370 gramm. És még azt mondták, el van maradva egy hónappal. Mégis mit szerettek volna belőlem kipréselni? :-))) Ja, mondjuk a legviccesebb, hogy a szülőszobán még el is mérték, 2900 grammot mértek, csak amikor fent a gyerekdoki is lemérte, akkor derült ki, hogy elmérték. :-)

Egyébként olyan édes, hogy az valami hihetetlen. Amilyen nyűgös volt bent a kórházban, most olyan mintababa. Eddig még nem is nyűgösködött (na persze még csak 1 napja van itthon), csak akkor bőg, ha baja van: éhes, szomjas, anya baromi béna és lassú a pelenkázásnál. ;-) Amint sikerül apától szereznem egy fényképet, felrakom. Csak az apja nem ér nagyon rá, mert negyedóránként kikapja az ágyból, és megpuszilgatja, mert egyszerűen nem bírja megállni. Szerencsére a gyerek mindezt szótlanul tűri, fel sem rezzen rá. :-)

Gratulálok a közbem megszületett babákhoz, Gurgula mindig beszámolt a hírekről, úgyhogy a kórházban is követtem az eseményeket. A többieknek pedig kitartás!

Kép
nenoke

Nenőke!!! Olyan jó, hogy újra itt vagy! Hát hogyne emlékeznénk rád! Szétaggódtuk magunkat, hogy mi lehet veletek!!! Gratulálunk kicsifiatokhoz!!! Sok boldogságot!!!

Uxi: Ez kész! Télleg Sebestyén lett volna Emi? Jaaaj, boszi vagyok, csajok! A teát én a dm-ben vettem, a bébiételeknél van asszem, filteres tejja. Nagyon szupi. Nekem totál beindult az előtej :D

Annee: Végre Don Tömzsi otthon lehet! Stramm kölyök! Mondtam én! Egyem meg!

Brigi: Én is én is én is!!! Annyira cukimukik a kicsik.... Imádnivalók! Csókjaim nekik!!! :D :wink:

Kép
zsuzsi**

Holnap léééécccci drukkoljatok, mert megyek a műtét előtti laborra. Mindennek rendben kell lennie! :D Panna nagyon aktív.... annyit mozog! És ez már nagyon kellemetlen!

Gurgi: Tök édik a szüleid! Nagypapiii, nagymamiii....:D

Kép
zsuzsi**

Köszi a tábladícséreteket, frissítettem újra. :)
Meg köszi az infókat a cicifájással kapcsolatban is, akkor megnyugodtam.

Balázs már sokkal többet van fent. Most általában azt játszuk, hogy szopi = kb. 20 perc, utána 1 óra nyűgi, utána vagy bealvás, vagy nem a köv. szopiig.

Nem tudom, Ti hogy vagytok vele, de nekem marhára elegem van abból, hogy mindenki akar jönni Balázs nézőbe! Kép Még alig múlt két hetes! Hagyjanak már békén! Örülök, hogy luk van a seggemen, már bocsi... nem hogy vendégeket fogadjak. Különben sem cirkuszi majmot szültem, hogy mutogatni kellene, minek akar mindenki most csőstül idepofátlankodni. Bocs, hogy kibuktam, de már elegem van a "szóljatok, ha már lehet látogani, akkor jövünk"-ből. Kép

kétfiús anyuka
babdorka

Ja, mérlegelés: szerencsém van, mert az osztálytársam kölcsön tudta adni, így sem megvenni, sem kölcsönözni nem kellett. Nem paráztatom vele magam, sőt, inkább megnyugszom, hogy minden rendben, szépen gyarapodik.
Én eddig érdekességképpen egy párszor lemértem szopi előtt-után, hogy mennyi az adagja, hogy tudjam, illetve minden nap fürcsi előtt tök pucéran lemérem, így tudom viszonyítani a születési súlyához. Van úgy, hogy egyik napról a másikra nem nő semmit, de volt már, hogy 90g-ot hízott. De a tendencia látszik, szépen gyarapszik.

Cenikő! Szerintem az összes szülésbeindító praktika csak érett terhességnél hatásos, úgymond' utolsó cseppnek a pohárban jó... de ha amúgy nem indulna meg a közeljövőben, akkor ettől nem fog. Ez az én véleményem.

kétfiús anyuka
babdorka

Nenőkee!! Hát Isten hozott újra közöttünk és mégegyszer Sok boldogságot Dávidhoz! Látod, minden rendben! :lol:

Bori!
Én méregetem, engem-minket megnyugtat. Ma 50-eket szopizott és most fürcsi után pedig 80-at, szóval jól eszik de még mindig sárgás a színe..néha úgy látom, hogy fakulgat de néha meg nem.
Holnap jön a védőnő és megmondja. Beszéltem Ágival is a szülésznőmmel azt mondta, hogy nyugodtan vigyük be egy vérvételre+megnézik ha nyugtalanok vagyunk a sárgaság miatt..
Majd meglátjuk.
Azt mondták 1-2 hét is lehet amíg elmegy ez a sárga szín.
Nagyon remélem!

Nadine!!
Megértelek nagyon, rohadtul nem bírom az erőszakos embereket, akik nyomulnak ezerrel, már elnézést ezzel nem az anyósodat minősítem. Ez a naponkénti telefonálgatás baromi bosszantó.

Dorkát is megértem! Nálunk még nem nyomulnak ill. inkább nagyon is tapintatosak, hogy majd mi jelezzünk..egy-két embert leszámítva. Volt aki már a második napon megkérdezte Atitól, hogy mikor jöhetnek..ecce waze, ecce
:lol:
torolve_20131003125716

Ezt komolyan nem értem... Amíg nem szülünk, addig az a téma, hogy mikóóó szülsz máááá???... amikor megszültünk, akkor meg az a téma, hogy mikóóó jöhetünk máááá??? ... ANYÁÁÁD AZ!!! Má bocs! Tök felháborító! :evil: :evil: :evil:
Nálunk apukám kijelentette, hogy ő beül a lifthez a kórházba, és mindenkit leüt, aki engem akar látni meg az ő unokáját... mer ott nekem szopiztatni kell, meg ismerkedni a gyerekemmel, meg ilyenek. Megkérdeztem, hogy akkor a lakásunk ajtajába is beül??? :lol: :lol: Olyan cuki!

Kép
zsuzsi**

Gurgi: A köldököt nekünk már nem kell alkoholozni és hintőporozni. Érheti víz a csonkot is, áztatni nem szabad.

Kedden lesz kontroll vérvétel, akkor kell visszavinnem. Szerintem max 1 hét alatt elmúlik ez a kanáriszindróma. :D :D :D
Vendég

Annee: Akkor ez azt jelenti, hogy inkább csak szárazon kell tartanunk a köldökét? Nem kell semmi más?

Kép
zsuzsi**

Zsuzsi: Ez tetszik! De ari Apud van! :D :D :D

A nap mondása, ma hallottam: A munkahely olyan mint a sakk! Amig alacsony beosztásban vagy csupa paraszt vesz körül és járhatsz gyalog, de amint előléptetnek mindenki téged akar leütni. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Annee: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: 8)

Kép
zsuzsi**

Sziasztok!

Egy kicsit jobb idő van, és a kedvem is jobb, aminek örülök.
Annyi mindent írtatok, képtelenség mindenre reagálni, de amik eszembe jutnak:
elsősorban édesek a bébik, tegyetek fel fotókat, ezeket nem lehet megunni.... :wink:

zsú: őszintén remélem, hogy gyorsan túl leszel ezen a "szülés élményen", az biztos, hogy kell egy kis idő, és meglátod, már csak mosolyogni fogsz az egészen. Marci tündér!!!!!

gurgi: ti nem Újpalotán laktok?! Nekem úgy rémlik, hogy igen. És ha igen, remélem nem közel a Szentmihályi úthoz. Olvastam, és láttam is a híradóban, hogy milyen nagy tűz volt ott.
Borzasztó!!!! Sárgaság: a családban van egy két hónapos baba, ő is nagyon sárga volt, épp emiatt elég sokáig bent voltak a kórházban a születés után. Majd miután haza mehettek( 1 hét) még 2 hétig elég sárga volt Gergő bébi, majd egyik napról a másikra elmúlt :wink:

Előtej téma: nekem nincs, és anno a Blanka születése előtt sem volt előtejem, amit különösebben nem bánok, sőt.... semmi más nem hiányozna nekem ebben a hőségben, mint az előtej... majd jön az, amikor kell.... nem azon múlik hogy a későbbiekben lesz vagy sem, hogy már szülés előtt szivárog. Nekem Blankával a szülést követő 2-3. napon kezdett beindulni, majd amikor haza jöttünk, akkor indult el igazán a tej termelődés.

Köldökcsonk és fürdetés: én úgy emlékszem, hogy amikor leesett a köldökcsonk, mi már nem nagyon "óvatoskodtunk", ment a pancsizás rendesen. Szerencsére nem is volt vele gond.

Köszönöm a Blanka dícséreteket... jól esett ismét. Igazad van Gurgi Blanka imád fotózkodni, úgy pózol, mint a nagyok. Fogalmam sincs, hogy ezt kitől örökölte, mert mi különösebben nem szeretünk fotózkodni.

Egyébként bocsi, hogy időről időre teszek fel róla képeket, de mindig látom a ti gyönyörűséges babáitokat, és úgy elérzékenyülök.... nekem még egyelőre ő a babám, ráadásul nincs is itt velem, és nagyon hiányzik, így próbálom magam valamiképp kárpótolni... úgyhogy bocsi lányok...
Egyébként délelőtt épp ezen borultam ki, hogy már 2 hete nincs itthon, csak egy-egy napot látom, mert én annyira úgy gondoltam, hogy korábban fogok szülni.... ne kérdezzétek miért, így éreztem...
No és amúgy is biztos feszültebb is voltam, meg ez a dög meleg is kikészített már, és eszembe jutott, hogy Blankát is feleslegesen "nyaraltatom", szóval ezeken úgy kibuktam, hogy csak sírtam, sírtam, és sírtam. De jót tett, mert utána közel sem voltam olyan feszült.

Zsuzsi: drukkolok neked, hogy holnap minden jól alakuljon, de miért is lenne másképp?! Jó nektek, ti már sínen vagytok Orsival, a héten randiztok a kórházban. Én csütörtökön megyek Nst-re, már nagyon várom. Zsuzsi, te szerdán mész be azt tudom, de mikorra tervezik a csaszit?

Orsi: ha csütörtökig meg lesz a babád ( ami szinte biztos) megnézhetem majd? Nem akarok tolakodó lenni, csak ha nem gond, akkor.... :wink:

anne: orülök, hogy újra együtt a család :D :D :D

Andi: kitartás neked, nagyon együtt érzek veled, komolyan.... irigylem a türelmedet, de nagyon....én már a 38. héten sokkal türelmetlenebb vagyok... te meg olyan jól veszed az akadályokat :wink: igyekszem ebből erőt meríteni :D Írj ha bármi történés van akár éjszaka is, izgulok érted!!!!

Most elköszönök, zuhanyzom egyet, aztán lehet, hogy majd még benézek.

Jó éjszakát mindenkinek, a pocakosoknak, és a babáknak és szüleiknek egyaránt!!!!!

Sziasztok,
Móni

Kép
Kép
moni1973

Móni a csaszit 26-ára, csütörtökre tervezik... Háhá, 4 nap!

Kép
zsuzsi**

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: