A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Sziasztok!

Most végeztem főzéssel, mosással, takarítással. Ma már nem vagyok hajlandó semmit csinálni!!!

Mazsola: tegnap születtek ikrek az auguszusiaknál 35. hétre, hasonló paraméterekkel, mint a burkolód ikrei. Meg is döbbentem, mert gyönyörű szépek, és csak 1 héttel nagyobbak az enyim picinél.

Miléna: hogy vagytok? Stirákkal nem törődj, ez vele jár, rengetegen a fél karjukat is odaadnák, csak hogy átélhessék,amit mi. Tessék büszkének lenni rá. Az én pocim olyan, mint egy térkép már öt éve, de beletörődtem. Legfeljebb a haspólót hanyagolom.
Egyébként akinek nincsmég, az sem biztos, hogy megúszta. Van akinek a szülés után jönnek ki.

Megyek pihizni. Pussz!!!

Kép
Kép
timi26

Sziasztok Lányok!

Nem tudom, Ti hogy vagytok vele, de mintha ma nem lenne olyan hőség, mint tegnap. :) Egész jól érzem magam, már a körülményekhez képest. Niki és Motiot! Egyesítsétek erőiteket, vuduzzatok ezerrel, a mai nap alapján van remény, hogy sikerül! :D

Gremese: én javasoltam a bokára törit, örülök, hogy bejött, mert aztán az is eszembe jutott, hátha rosszul sül el, és felfázás lesz a vége... :oops:

Miléna: szerintem nagyon szép és formás a pocid, akár csíkos, akár nem. A csíkok meg majd úgyis elfehérednek idővel. :wink: Egyébként tényleg régen írtad, Zéti hogy érzi magát! Helyzetjelentést kérünk!

Banita: nagyon szép lett a szoba!!!! Igazi paradicsom! :) Mazsola, ugye ha kész lesz a fürdőtök, Te is megosztod majd velünk a végeredményt?

Jut eszembe: Burkoló és Milénaférje a topic két fantomja. Egyikőjüknek sem tudjuk a nevét, de mindig jelen vannak. Kicsit olyan ez, mint az „Amerikai pitében” a Stiffler Mamája… :lol: :lol: Vagy talán jobb is, ha megmaradnak az Ismeretlen Ködben?… :roll:

Mindenkinek jó strandolást, pancsolást, medencézést, majd még később benézek!

Detti
KépKép
kiskolbi

Kiskolbi!
Vagy esetleg mint GODOT !? :lol:

Ildikó
KépKépKép
sense4

Lányok!
Ma úgy éreztem, mintha Pötty fordulna meg. Szerintetek ez hülyeség? Nem lehet megérezni, csk bebeszélem magamnak?

Ildikó
KépKépKép
sense4

Sense: én erről nem tudok nyilatkozni neked, mert Rebeka faros volt és egyszersem fordult meg, Viktorka meg fejes és még ő sem forgolódott. Remélem nem is fog.

Ígértem nektek képeket a tesó esküvőjéről. Megpróbálom feltenni őket.

Kép Rebi és az uncsitesó

Kép Anya 28+5 naposan Kép Rebi a csábító

Kép Megint a két csaj

Kép
Kép
timi26

Ez a kép pedig 4 hós terhesen készült:

Kép Apuka és én

Kép
Kép
timi26

És erre vagyok a legbüszkébb:

(sikerült még a terhesség előtt ennyire lefogynom). A kép már 6 hetes tehesen készült januárban.

Kép 2007. január

Kép
Kép
timi26

Bocsi lelövöm magam, de csak most sikerült rájönnöm, hogyan lehet apa nélkül kicsinyíteni. Marhára tetszik.

Kép
Kép
timi26

Sziasztok. :)

Én is megvagyok, bár már nagyon döglődök a meleg miatt. Nem bííírrrrooom.
Ömlik a víz rólam, olyan a lábam, mint Shrekké. A lakásban lent 31, fent 35 fok van. Ha megy a klíma fulladok ( ugye a megfázás) ha nem meg nem bírok megmaradni. Szval ááááááááááááá. :evil: :evil: :evil:

De holnap lemegyünk Balcsira, remélem ott jobban bírom a gyűrödést. Ma repülőnapra szerettünk volna, de ilyen melegbe sehova.... :x

No megyek , nem bírom ezt a mai napot ( sem. )

Kitartás kismamik. :)
Vendég

Sziasztok!

Megjöttünk anyóséktól.... Nagyon nehezen viseltem, folyamatosan keményedett a pocakom, babuka kicsinálta a bordáimat, a lábaim virslik.... 35 fok van náluk... :shock:
Most már itthon "hűsölünk a 28 fokos :? szobában.

Timi26! Rebeka nagyon szép kislány, és tiszta anyja! :D Nagyon csinosak vagytok a képeken! :D

Kiskolbi! Mint Columbo felesége. :lol:
Akkor neked köszönöm meg a türis ötletet, nagy szolgálatot tett! :wink: :)

Kép
Kép
Kép
gremese

Sziasztok!

Második napja nem mozdultam ki a lakásból a meleg miatt (itt még úgy ahogy elviselhető, főleg ma, csak éjjel nem lehet aludni - csak hajnalban), de már nem bírom a szobafogságot! :x Viszont ha kimennék nekem is folyton keményedne a pocim, és nem kapnék levegőt. (Azóta lett jobb, mióta nem mászkálok) Most micsináljak?! Sétáljak éjszaka, mikor meg álmos vagyok?! Legyen már ennek vééége! :twisted:

Timi: gyönyörű a kislányod, igazi NŐ! És nagyon bájos család vagytok így együtt!!!! :wink:

Sense: ez a forgolódás tényleg jó kérdés! Máté elvileg már egy hónapja fejvégű (a két utsó UH alapján), mégis sokszor olyan, mintha bukfencezne... Tapasztalt Mamik , hogy van ez?

Detti
KépKép
kiskolbi

Sziasztok Mammikák!
Kiskolbi, Banita! Nagyon vidámak a Babaszobák! Én bambuszokat akartam festeni, de eddig még nem jött össze... van még 2 hónapom :lol: ... vagy ha más nem, majd Gergővel együtt dekoráljuk ki a falakat :lol:

Miléna! Szép formás a pocid! :lol:

Timi! Igazi hercegnő Rebeka! Nagyon szép kislány :lol: és Ti is nagyon aranyosak vagytok a Férjeddel :lol:

Emese! Panasz ide vagy oda, én tegnap úgy voltam vele, hogy nem megyek jógát oktatni se ma ilyen melegben... aztán mégis, és milyen jól tettem: 5 Kismami is eljött. Nagyon örülök, hogy végül összeszedtem magam, azok a Kismamák számítottak rám.

Hajni! Jó pihenést a Balcsin!

Képzeljétek, mostmár én is tudom biztosan amikor Gergő csuklik, és nagyon gyakran teszi, van, hogy hosszú percekig. És nagyon erősödik a Szentem, egyre komolyabbakat rúg :lol:

Kitartás Mamik! Nemsokára jön a hűvösebb idő! Addig is egyetek sok kefírt, paradicsomot! Nagyon jól hűtenek!

Puszi Nektek!

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Sziasztok!

Tüneményes a lányod és az uncsitesó is.Szép család vagytok! :D

Hűha,párom lenne a topic fantomja? :shock: Mit szeretnétek tudni róla?A neve István,de mindig csak apa néven emlegetem... :oops: Szóval kérdezzetek bátran ha valami infó kimaradt. :wink:

Zétikénk azt hiszem nagyon jól van,napok óta nem hagy aludni sem.Bal oldalon a lába jár,jobb oldalon dugja a fejét és valószínűleg a pici öklét mindenfelé.Ezt onnan gondolom,mert a feje kidudorodik a bordám alatt és van mellette egy kicsi dudor ami vándorolgat. :lol: Doki mindig mondja,hogy egyik keze a buksijánál van minden uh-n. :D

Sense:én ugyan más tészta vagyok a méhem miatt,de én észrevettem amikor megfordult.Nálunk olyan csak 1x volt.Látni is lehetett a pocimon és azután máshol rugdalózott. :roll: Szerintem előfordulhat,hogy azt érezted.Manó jó ideje faros és az is marad már,mert nincs helye megfordulni,úgyhogy ennyit tudok csak.

Csíkok:annyira nem zavarnak,max. a mellemen.Mert az félidőtől elég szörnyen néz ki.Abban is csak az zavar,hogy nem szeretném ha lógna később...Anyukák hasonló tapasztalat?Vagy a csík nincs is annyira összefüggésben vele?

Ma nekifogtam ebédet főzni.Azt hittem megsülök a konyhában és teljesen kidőltem a végére.De párom itthon volt és neki akartam kedveskedni...A vége az lett,hogy aggódva állt felettem és fél percenként kérdezgette nincs-e bajom.Hiába mondogattam mosolyogva,hogy nincs és ha lesz rögtön szólok...A menü husileves volt krumplis-tejfölös derelyével amit meg szoktam pirítani.

Délután pedig mindent összecsomagoltam a kórházba Zétinek és magamnak.Jön a hidegfront a héten,jobb ha felkészülök... :roll:

Bocsánat ha hosszúra sikeredtem. :oops:

További jó hétvégét mindenkinek!

Puszi!

Kép

Miléna és Zéti
milénamoni

Valaki tud segíteni?A felhasználónál a képet hogyan tudom kicserélni?Előre is köszi!

Kép

Miléna és Zéti
milénamoni

Közben sikerült. :D Kiléptem a homályból. :lol:

Kép

Miléna és Zéti
milénamoni

Sziasztok!

Miléna: a képet a profilban az "avatar" beállításoknál tudod kicserélni, ha jól emlékszem. :roll: Egyébként a fantomot viccből írtam, nincs a férjeddel semmi baj, sőt, szerintem tökjó, hogy tartotta a frontot, mikor kórházba kerültél! Nagyon aranyos volt Tőle! :D

Egyébként épp azon filóztam, hogy amikor majd sorra megyünk szülni, biztos sorra jönnek majd az Apukák a topicba, hogy tájékoztassanak minket egymásról!!!! :D ( Legalábbis remélem, számíthatunk Rájuk! :lol: )

Komolyan gondolod ezt a hidegfrontos dolgot? Tudom, hogy a frontok mindig neccesek ilyen szempontból, de remélem, Zéti még szívesen marad a pocidban egy kicsit! Nagyon drukkolok Nektek, bárhogy is lesz! :wink:

Detti
KépKép
kiskolbi

Látom, már sikerült! :lol:

Detti
KépKép
kiskolbi

Pihenésképpen kivasaltam 1 csomó babarucit, meg pelenkát. Most már tényleg leállítom magam, mert nagyon kemény a pocim.

Miléna: örülök, hogy jól vagytok, milyen helyes arcod van!!!

Lányok, köszi a Rebeka dícséreteket, jólesik. Igazából Gremesének akartam megmutatni milyen büszke lehet az ember egy ilyen kis gazellára. Aztán lehet, majd amásodik nálatok is kis tömzsi lesz. De akármilyen is lesz, imádni lehet őket.

Kiskolbi: én már jeleztem, hogy nálunk a férjem fog bejelentkezni, ha bármi történik. Jólesne neki, ha ő oszthatná meg veletek elsőként a hírt. (Ezen Gremese jól meg is sértődött. :D :wink: )

Niki: basszus, nálatok se semmi a helyzet. Igazán tartalékolhattak volna azok a felhők nekünk is valamit.

Kép
Kép
timi26

Timi26! Teljesen mindegy, hogy gazella lesz, vagy kis golyóka, apával mindenféleképpen büszkék leszünk rá. Már most azok vagyunk, és nagyon szerencsésnek érzem magam, hogy kisbabám lehet!

Amúgy most nagyon szőke leszek, min sértődtem meg ( :wink: )?

Kép
Kép
Kép
gremese

Kiskolbi:sajna eddig minden keményedéses akcióm hidegfrontnál volt.Dokim mindig mondja is amikor megyek:itt van a hidegfront ugye?Régebben a fejfájás jelezte már napokkal előtte.Migrénes voltam,szerencsére amióta terhes vagyok nem jött elő. :)

Egyébként úgy értettem,hogy ha ismét bekavar a front,akkor gyorsan megyek és úgy még megelőzhető a szülés.Múltkor is az infúzió teljesen leállította a keményedéseket,pedig akkor szinte már folyamatos volt...Ha gond van nem akarok akkor kapkodni.

Mindenképpen be kell feküdnöm,mert letelik a 3 hét amire hazaengedtek.Csak a napot nem tudom mikor,majd a doki a héten megmondja.

Kép

Miléna és Zéti
milénamoni

Na, levezetésként azért még kitakarítottam a felfújhatós medencét.
Most már tényleg elég lesz.

Gremese: hogy apuci jelentkezik be a jó hírrel, nem én írok sms-t.

Kép
Kép
timi26

Timi26! Ja, persze! :oops: Csúnya Timike!!! :wink: :lol:
Szerintem én majd valakinek sms-t fogok írni - ha valaki majd elárulja a számát -, mert apát nem terhelem a bejelentkezéssel.

Kép
Kép
Kép
gremese

Miléna!
Hát, akárhogy is lesz, odabent tényleg figyelő szemek vesznek majd körül, és ott lesznek, ha szükségetek lesz rájuk. Azért szorítok, hogy minden a lehető legjobban alakuljon! (Azt meg el is felejtettem írni, hogy jó, hogy végre láthatjuk az arcodat! Csini vagy! :D )

Timi! Pihennyé mán egy kicsikét, no! Hagyjál holnapra is, mielőtt még Pocaklakód reklamálni kezd!!!! (Egyébként jogosan reklamálna, teszem hozzá. :lol: )

Detti
KépKép
kiskolbi

Ok Kolbi, vettem, most már tényleg pihenek, csak még megvacsoráztattama a kutyákat, cicát, meg a porontyomat. :D
Egyébként már egy ideje reklamál a pocaklakó, már két Mgnál tartok, de asszem az lesz a legjobb ha lefekszem.

Pussz!

Kép
Kép
timi26

Hűűűű,de melegem van...Nem tudok aludniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.... :roll:

Kép

Miléna és Zéti
milénamoni

Remélem mindenki másnak sikerült. :wink:

Kép

Miléna és Zéti
milénamoni

Hello Mindenkinek!

Vegre itt...
Most anyanal vagyunk videken ez az utso hazajovetel, legkozelebb karacsony (remelem). tegnap egesz nap dolgoztam. a munkamnak most ugy tunik sohasem lesz vege!!!!!!!
olvasni tudom itt is a forumot csak irni nem - legalabbis azt hittem. de nem!!!!!!

MIlena: en is ugy tudom, h pihivel igencsak kesleltetheto a szules, olvastam mar ilyen tortenateket eleg sokat! jah es szep a pocid.

en is csatlakozom gremesehez, inkabb sms-eznek, mert Tomi akkora szemekkel nezett ram, h be kell irnia a forumomba, h 10 percig rotyogtam rajta., ugyh ugy latom, nalunk ez inkabb ijjesztgeteskent fog menni ... 8)

Timi26: nagyon szep a csaladod es ugy latom a ferjed nagyon szeret teged! Szep a lanyod, kis huncut ...

Hajni: en eddig ugy ereztem az irasaidbol, birod a meleg :roll:

anitja: es fox meg kismamajogat tartani? ha igen mikor, hol? legyszi szolj elore, nagyon mennek jogazni - mert a legzest akarom megtanulni... na meg egy kis mozgas sem art.

nem tudtok vhol lehetoleg minel rovidebb 1 alkalmas szules-legzes felkeszitos vmit? nagyon szeretnem. azt olvastam, h a jo legzestechnika/relaxacio a szulesnel csokkenti a fajdlamat es kicsit lerovditi (de semmikeppen sem hagyja elnyujtani) a szulest.

fleur: olyan kedves vagy, h mindig mindenkihez irsz egy gondolatot!

meg kellene szerveznunk egy telefonlancot - ket kapcsolattal mindenkinek, ha a lanc kovetkezo tagja is eppen szulne :wink:

Kép

Kép
mmarica

Sziasztok Mammikák!
Miléna! Jaj de jó látni Téged! Nagyon aranyos ez a kép :lol:

Kiskolbi ! Én is úgy hallottam (nem tudom igaz-e), hogy a fiúk a hidegfrontra, a lányok a melegfrontra érzékenyebbek.

Niki! Már tegnap akartam írni Neked, hogy vannak interneten fogható TV csatornák, pld. M1, DunaTV... itt találsz egy jó párat:
http://wwitv.com/portal.htm
még pécsTV is van :lol:

Timi! Azért csak óvatosan ebben a melegben :lol: egyébként néha engem is elkap a hév, és alig bírok leállni :lol:

Marica! Az Asramban http://www.jogakozpont.hu/index.html tartok jógát szombatonként 12-től, és addig amíg birom :lol: Egyenlőre én is és Gergő is élvezi :lol:
Egyébként igen jól tudod, a lazítás és a légzés lesz a "mankónk" a szülés alatt (szoktam is mindig mondani jógaórán :lol: )

Puszi Nektek!

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

anitja: es van parkolo? vagy hol lehet megallni?????

Kép

Kép
mmarica

Sziasztok, Csajok!

Timi26, csodálkozom, hogy eddig nem mutattad meg az arcodat, nagyon szép kismama vagy (egészben és részletekben is), a lányod szépséges!

Gyerekek, a tegnap nagy részét olyan helyeken sikerült átvészelni, ahol volt valami klíma(féle) -- IKEA, Interspar, de utána fájt kimenni az utcára és vissza a tetőtérbe. :cry:
Bár ma mintha egy kicsivel jobb lenne a helyzet, vagy hallucinálok?

Kép
Kép
irina

Sziasztok!

A telefonlánc tényleg jó ötlet szerintem is.Párjaink a nagy izgalomban el fogják a végén felejteni a híradást. :lol: Ja és ha velünk vannak a kórházban sms-ben vagy szóban gyorsabban tudjuk jelezni a jövevény érkezését. :D Többiek vélemény?

Kép

Miléna és Zéti
milénamoni

Sziasztok Kismamik!

Borzalamas éjszaka után frissítő hajnal némi alvással, és most mondták a TV-ben, hogy délutántól nyugatról felhősödés várható záporokkal-zivatarokkal, holnaptól szerdáig pedig egyre csökken a hőmérséklet! Remélem, nem kamuznak! (Köszi Niki és Motiot!) :D :D :D

Én benne vagyok egy ilyen sms-lánc megszervezésében! :D

Ha valaki tud jó tippet, Maricához hasonlóan engem is érdekelne egy ilyen gyorstalpaló egyalkalmas tanfolyam. A sok utazgatás miatt ugyanis sehol sem tudtam bevállalni egy normális kurzust. Pedig nagyon jó lenne, megnyugtatna, és biztos sokat segítenének szülés alatt az ott hallottak!

Detti
KépKép
kiskolbi

Sms-lánc:
Ha priviben megírjátok nekem a mobilszámotokat, akkor én készítek egy listát - Hajni táblázatát alapul véve, hogy ki mikor szül várhatóan -, és ha akció van, ki tudjuk választani, hogy éppen kinek írjunk. Aki épp otthon van, és nem szül, vagy már éppen babázik.
Ha elkészül a lista, azt mindenkinek elküldöm priviben.
Így jó?

Nálunk már "csak" 35 fok van! Kész felüdülés! :shock: :lol:

Kép
Kép
Kép
gremese

Nálunk napon még 40! Ha valaki felhőt lát, szóljon!!!! Már nagyon várom!!!!

Emese, megy a privi. Az is érdekes lesz, ki mikor megy kórházba, ki mennyivel előbb ill. később szül, mint a kiírt. Nem igazán látom át, hogy tudjuk ezt összehozni, de Emese, Neked biztos sikerül!!! Szerintem mindenki hálás lesz érte!!! :wink:

Detti
KépKép
kiskolbi

Szuper az összes újabb fotó!!! :):)

A Mi legfrissebb képeink: https://www.babanet.hu/album/main.php?album=13167&page=4

Kiskolbi!
Igen, Stifler Mamája... Ez nagyon jóóóóóóóóóóóóóóó!!! :):)

Regi!
Tényleg mi a burkoló neve? Milyen nevet kaptak az ikrek?

Ugye a 37. betöltött héten születtek a babácskáik?

Miért kellett volna náluk hétvégén beindítani a szülést ha nem folyik el a magzatvíz magától?

Nagyon ügyesek voltak, szívből GRATULÁLOK Nekik!!! :):)

Gremese!
Kitaláltam neked egy (szerintem testhez álló) feladatot: békauszonyban és bikiniben kérünk szépen legközelebb nyári fotót... :):)

Hihi! Te őrült nőszemély... :):) Én még azt sem szívesen hallgatom, hogy állandóan azt mondják minden TV csatorna összes híradásában hogy hőség riadó van és hogy Magyarországon van a legmelegebb jelenleg - meglehetősen nehézkes így pozitívan gondokozni a kánikulát illetően...

Inkább jeges képeket keresek, elképzelem milyen klassz lehet most ott ahol hűvösebb van... :):)

Még szerencse hogy a kocsiban van légkondi, különben végig nyafiznák az utazásokat a gyerkőcök.

Itthon bugyiban vannak, virág spriccnivel hűsítik magukat, rengeteg folyadékot isznak, többször kellemes hűvös zuhanyt vesznek, stb., de így is rettenetes hőség van - jövőre nálunk is szükség lesz klímára a lakásban, ez egészen biztos.

(Milyen rossz lehet nekik, hogy fogalmuk sincs mikor enyhül az idő - legalább mi tudjuk hogy szeptemberben egészen biztosan...)

A strandon is csak reggel 7-től 9-ig volt kellemes hűvös, utána kitört a hőség, így 11-kor már indultunk is...

Szerintem télen meg azért nem ideális várandósnak lenni, mert az óriási pocaktól nehezen tudja a Mami le- és felvenni a csizmát, harisnyát, plusz még azt a rengeteg cuccot, ami a mínuszban szükséges egy-egy nagyobb sétához.

Miléna!
Klassz hogy kiléptél a "fej nélküli lovasok táborából", isteni az avatar fotó is! :):)

Vadvirág
Vendég

Atyaég, Vadvirág!!!! Hihetetlen nagy a pocakod!!!! :shock: Tudom, hogy a csajszik szépen nődögélnek, de ez így képen tényleg döbbenet! :shock: Persze a szó pozitív értelmében!!!! :D :D Minden tiszteletem a Tiéd, (másoké is persze, de Lányok, ez tényleg nem semmi!)! Azt hiszem, ezentúl soha többet nem nyavajgok a meleg miatt... meg más miatt sem... :oops:

Detti
KépKép
kiskolbi

Sziasztok!

Vadvirág: minden elismerésem a tiéd. Láttam már egy pár ikres pocit, de EKKORÁT!!! Gyönyörű!!! :D :D Szép nagy gyerkőcök lesznek.

Irina: köszi a bókokat. Egyébként tettem már fel arcos képeket, de egyik sem volt ilyen közeli. (Konkrétan én nem tetszem magamnak.)

Nagyon ijesztő éjszakám volt. Annyira keményedett a poicim, hogy komolyan féltem, hogy szülés lesz belőle. Persze apuka meg sehol. Rémálmom, hogy biztosan akkor indul majd be a szülés, emikor ő nincs itthon. De a lelkére kötöttem, hogy legalább már ne igyon alkoholt ilyenkor, hátha ott kell hagynia csapot-papot.

Ebből kifolyólag ma nem is mertem még semmit csinálni. Azt hiszem itt az ideje a kemény pihinek. De olyan nehéz megállni!!!

Itt most nagyon fúj a szél. Persze meleg, remélem hoz majd esőfelhőket is!

Gremese: megy a privi.

Kép
Kép
timi26

Kiskolbi, Timi26! Köszi a telszámokat! :D

Vadvirág! JESSZUSOM! NEKED ÓRIÁSI A POCAKOD!!! :shock: :shock: :shock: Minden elismerésem és tiszteletem a tiéd!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
gremese

Anitja! Köszi, megkaptam a számod! :D

Kép
Kép
Kép
gremese

Vadvirág! Nagyon gratulálok! Gyönyörűek vagytok! Öröm volt végignézni a képeket! :lol:
Ezt Nektek küldöm:
Kép

Puszi!

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Granda! Hol vagy?

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Sziasztok!

Kiskolbi! Akkorát nevettem! :lol: Egyébként Mikinek hívják, de maradhat a „burkoló” megnevezés.
Természetesen, ha teljesen kész a fürdő, megmutatom!

Vadvirág! Csenge és Hanga a két kislány neve. Igen, 37. hét. Nem tudom, hogy miért indították volna be a szülést... :? (és már nem is fogok vele találkozni, mert végzett a munkájával)

Tegnap egész jól bírtam a meleget, unokatesóméknál a kertben a medencében... :wink:
Ma pedig már 3x zuhanyoztam. Ez van. Tegnap is volt vagy éjfél, mire el tudtam aludni úgy, hogy hideg vízzel zuhanyoztam a lábamat előtte vagy 5 percig.
Szerintem ezt a meleget akkor is ugyanilyen nehezen viselnénk pocak nélkül is...
Egyébként épp tegnap jegyezte meg az unokatestvérem, hogy milyen jó, hogy engem nem zavar a pocakom! Ő ennyi idősen már nagyon szenvedett. Jól esett, hogy így megjegyezte! :D Büszke voltam magamra! :wink:

Timi26! Csinik vagytok a képen.

Képzeljétek! Ma majdnem lekéstem a buszt, és futnom kellett... :roll: A soförnek nem volt pofája nem megvárni egy kismamát. :wink: Nem pocakosan tuti, hogy otthagyott volna...

Nekem szerintem a barátnőm fog bejelentkezni, amikor szülök. Ő is itt fórumozik a babaneten. Márciusra várja a babácskáját.
De lehet sms is!!!

Ha lenne kocsim, biztos én is elmennék Anita jógaórájára... !!! :cry:

Regina
KépKép
mazsola7

Hát, szóval Miki burkolt. Oké. De nekem jobban tetszik "A Burkoló", mert az olyan egyedi (mint a Whiskys Rabló, a Keresztapa meg hasonlók... :lol: )

Rendes sofőrrel már én is találkoztam, ráadásul Pécsen, ami nagy szó, ha ismeritek az ottani sofőröket. Az hagyján, hogy megvárt, míg odatotyogok a buszhoz, de mikor elfelejtettem leszállni (mert megállófelújítás miatt áthelyezték a megállót, és ezt nem tudtam :oops: ), akkor soron kívül lehúzódott a 6-os főút belvárosi szakaszán az út szélére, és kitett pont a rendelőintézet előtt, hogy ne kelljen a következő megállótól visszagyalogolnom. :D Tisztára jófej volt! Persze nem mindenki ilyen, de az akkor annyira feldobta a napomat! :D

Detti
KépKép
kiskolbi

Mazsola! Számod megvan, köszi! :D

Kép
Kép
Kép
gremese

Sziasztok!

Hazaértünk a Balatonról, annyi ember volt. Gyűlölöm a tömeget. :?
45 percet álltam sorba kajáért. ÁÁÁ, semmi nem jó nekem. :evil: :evil:
De legalább már nincs 40 fok.
A víz nagyon jó volt, bár én kicsit fáztam. 8)

Timi:
nagyon jók a képek. :)

Mmarica:
én szeretem a meleget, ezt jól érezted az írásaimból, de ez már túlzás, főleg ami a házban van. És hát klíma nélkül máá nem is annyira jó, meg megfázva, meg terhesen, meg hisztisen. :wink:

Vadvirág:
jéééézusom, mekkora pocak.
Én ekkorát még soha nem láttam, hogy bírod??
Nagyon szépek vagytok.

Sms lánc: küldöm én is a számom. :lol:

Most L. pakolni.
Vendég

Hajni, Mmarica! Köszike a számokat! :D

Kép
Kép
Kép
gremese

Marica! Írtam privit!
Pussz

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Horcsog! Megkaptam a privit! :D

Csajok!
Hol vagytok????

Kép
Kép
Kép
gremese

Sziasztok !

Bocsi, hogy nem voltam hétvégén de ebbe a melegbe mire végig olvastalak titeket addigra elfolytam itt a gép elött és nem volt erőm válaszolni.

Vadvirág : csodáolm , hogy bírod ezt a meleget ekkora pocival és persze a gyerekekkel. Nagyon csini vagy.

Anesz : nem tudom, hogy bekell-e jelentkezni de megtudakolom.

Gremese : én is szeretnék csatlokozni az sms-ek táborába de én pont most fogok telefonszámot váltani. Ha meg van az új küldöm rögtön neked.

Lányok érzitek kezd hűlni a levegő. Nálunk Zuglóba igazi szél vihar van.
Most minden ablak nyitva van a lakásba olyan jó kis huzat van. Élvezem nagyon. De estére bekapcsoljuk a légkondit aludni szeretnék éjszaka nem forgolódni.

Képzeljétek már több mit 1 hónapja van szopipárnám de még csak most kezdtem el használni és annyira jó. Sokkal jobban tudok aludni. Igaz kicsit hangos mert zörög de nem érdekel.
Akinek nincs az azonnal szerezzen be egyet.

Na lépek készülök a holnapra.
Holnap meg kedden megyek dolgozni aztán pihi lesz a héten.

Mindenkinek jó pihit.
Kép .
20200310173350

Gremese kedves,
privit a telefonszámmal az imént küldtem Neked;-)

Vadvirág, gyönyörű ikres kismama vagy, meg is mutatlak rögtön a férjemnek, már sokat meséltem itthon rólad/rólatok.
:D

Csajok, ma végre az egész család erőbedobásával felfújtuk a gumimedencét (4,5 felnőtt ember munkája feküdt benne), isteni volt, 1 óráig feküdtem benne, és hosszú idő óta először azt éreztem, hogy NINCS MELEGEM! Azt hittem, ez már sosem jön el...
Ez a szélvihar is nagyon klassz most Bp-en. :wink:

Mindenkinek kitartást, jó pihizést, hűsölést, és vigyázzon magára!
Puszi!

Kép
Kép
irina

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: