róki
szupi, h megvalósítottad a minden nélküli alvást! gratula! bár kicsit én is büszkélkedhetek, már kele is el tud aludni bugyola nélkül! mondjuk ebben a melegben egyiküknek mennie kellett

(azért cumizás, pelus a kézbe, esetleg mackó a hasra előfordul néha

)
bende30
én is akartam már írni az árkádos szopihelyiséget. végülis teljesen okés, két pelenkázó, egy mosdó, és egy (nem túl kényelmes) rattanfotel
gratula benőnek a szobatisztasághoz! gondolom ez is hatalmas mérföldkő.
bébikomp
unokahugoméknál van, a gyerek imádja (9 hónapos). nekem nem szimpi, baromi sok helyet foglal, ha nekimegy a bokádnak az n fáj, és nem tűnik egészségesnek, ah a baba lábujjal hajtja, sztm nem sok köze lehet a járástanuláshoz. szvl nekünk nem lesz, az tuti.
bigsis
légyszi nekem is küldd el priviben a strandinfót, mert most már igazán kíváncsi vagyok, h mi a szösz ez
snorsi
http://www.informed.hu/eletmod/care/dev ... _hid=71775
én ezt szoktam olvasgatni, bár egyébként sztm a link innen volt, úgyh lehet, h láttad már
nekem az első tali izgi volt (kaminál - a korábbiakra nem tudtam menni, mert hol dolgoztam, hol épp szültem), mert ott már nagyjából mindenki ismert mindenkit, csak én nem. de minden tökjól alakult, mindenki v olyan, v szimpibb volt, mint virtuálisan. na és róki beszédhangjáért odavagyok, ezt igazán kár lett volna kihagynom!
ágiboldi
azok a gyönyörű boldiszemek, ajaj. rem, már minden oké, írjál, h mi van!!! (írtam privit is)
nanica
érdekes, nálunk is vlh minden héten előkerül az orrszívó. előtte egy kis tengervizes lazítás, aztán gyerünk.nem mondhatnám, h kele élvezi, de muszáj, mert van, h már röfögve veszi a levegőt. jó az itatásos sorozat!
n sajnálom, h linust egy vérszegénységgyanú miatt így megkínozzák!!!
csongria
te is írjál, mi a pálya benivel! örülök, h jó a kenéz kira könyv, mert nekem a csaj rendkívül ellenszenves lett, amikor a megjelenéskor telenyomta a bnet összes topikját a reklámjával
sági
basszus, h nálatok is felütötte a fejét ez a lázas dolog. úgy látszik, ez időszerű, nekem is a napokban jutott eszembe, h mennyire szar lesz,ha megbetegszik kele. márpedig egymillió százalék, h ezt nem lehet elkerülni, előbb-utóbb bekövetkezik. mondjuk akkora szájuk van az anyatejpropagandistáknak, h én tök elhittem, h amíg azt eszik, nem lesz beteg..na erről ennyit, egy illúzióval kevesebb
gyors jobbulást petinek!!!
lorca
megnéztem bella vonalzóját, úgy számolom, az agysejtek még idén akcióba lépnek

(egyéb sejtekről nem beszélve

) az izraeli barátnőm mind a három gyerekét másfél év korkülönbséggel szülte, neki n bejött!
barátság
vlh úgy vagyok vele, mint lorca, a legesmindenlegjobb barátnőmet 18 éve ismerem és szeretem, de azért nem zárom ki a felnőttkori barátszerzés lehetőségét sem, és dolgozom is az ügyön
pann
üdv újra itthon! gratula a barátnődnek! a kórházba ergoban biztos beviheted

(mert akkor nem ér hozzá semmihez, nem nyalhat be semmit)
krisy
dávid n ügyes a forgással!
sztm a tgyásból spórolj meg egy kismedencére valót

ismerem a pasik ilyen hozzáállását, h majd ilyen meg olyan lesz, csak győzd kivárni. egy kis felfújható medence igazán nem nagy befektetés. és sztm az sose baj, ha a babának van egy külön pancsolója, amibe nem mászik bele az egész család
mazsi
leáról az a kép kábé olyan, amilyen arcot te vághattál a mami iszik vizikétre
kele se iszik vizet, csak szopizik
alakul a hasonfekvés, már egész sokáig megtartja a fejét bőgés nélkül, szvl bizakodom