A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Szia Vikike!Rég jártál felénk!!!!!!! :P Mi újság??? :P Én hétfőn megyek uh-ra és akkor már tudni fogom mikor csinálja a dokika az inszemet! :lol: Már nagyon várom!!!!!!Ma adtam be a 7-merionalt magamnak!!!!!!!!!!!!!! :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Sziasztok!
Bocsi, hogy eltűntem... Végig olvastalak benneteket, de erőm nem volt a klimpírozáshoz, pedig klíma van az irodába...Mindegy.
Lényeg, hogy a tegnapi BMC-s járat szerencsével járt. :D De jó, hogy találkoztatok is egymással!!

Mindenkinek kellemes hétvégét kívánok!
Vigyázzatok magatokra!

Pusszantás
süni76

Sziasztok!!

Köszi Mindenkinek.. :wink:

Kriszti!!!!!!!!!!!! Hát jól be vagyok carinkálva a kotyvasztástól :lol: de hát nagyon rendes kis tanító nénim van :D :D :D :D , majd holnap megírom hogy sikerült.. :wink:

Vikike!!

Én csak annyit láttam belőled, hogy szőke a hajad, mikor rátok rontottam (utólag is bocsika :oops: ).. :roll: és koncentráltam, hogy nehogy eldobjam a pisis poharat, meg a vért.. :oops: A lány, akivel a recinél beszélgettem egy kedves ismerős, most lesz fagyibabás beültijük elméletileg augusztusban, csak úgy megörültem neki, hogy látom, hogy majdnem lemaradtam a beutalómról, mert nem gondoltam, hogy ott lesznek.. :wink:
torolve_20130114141731

Vikike, Kriszti, Erika! És Mindenki, aki segített

Kép KÖSZÖNÖM!
torolve_20130114141731

Vikkata!Mit is kotyvasztottál????Lehet írtad de nem vagyok képben! :oops: :oops:

Lányok nagyon meleg van,most sütök lasangját,fini!!!Utána ha kész megyek zuzu és csicsi kisördivel!Utána írány a medence! :P

Mindenkinek,kellemes délutánt!Jó fölést!!! :wink: Este jövök!

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Szia Estrella!

Na akkor GRATULÁLOK!De jó neked!:-)

Hogy viseled a tehességet?Elég durva ez a meleg....legalább estére lehülhetne a levegő!

Ja mi ismerjük ám egymást "látásiból"!:-)
Múltkor láttam a Port Aventúrás képeidet itt fenn!

Nem is fogsz már dolgozni?

üdv.

Zsebibaba
zsebibaba74

Vikkata! Igazán nincs mit! A szőke hajam jól láttad! :wink:

Nyunyi! Köszi, elvagyok, csal ezt a meleget nehezen viselem... :?

Kép
vikike0429

Sziasztok,

Megérkeztünk! :D Most visszaolvasok, és később még jelentkezem :)

Puszi mindenkinek!

Kép

Kép
zsókuci

Szia Zsókuci!!!!!!!!!!!!!

Jó volt?? :P Híányoztál ám!!!!!!!!!!! :wink:

Csajok!Olyan jót pancsiztunk ördivel!Tuti volt a víz!!! :wink: Remélem mindenkinek jó napja volt! :P

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Pfúú iszonyat ez a meleg.
Zsebibaba:
Igen, legalább este lehetne hűvösebb, legalább aludni tudnék. :?
Gondoltam, hogy ismerjük egymást. Látásiból sokmindenkit ismerek a városból. Lexivel is a BMC-ben taliztunk először, de előtte a városból ismertük egymást, de csak szia-szia alapon. Aztán azóta jóba lettünk.
Épp akartam írni, hogy vannak fenn képeim, de akkor már láttad. Majd küldhetnél fotót Te is magadról, ha nem ide, akkor az emailcímemre. Iwen fönn vagy? :)
Legközelebbi talira mindenképp gyere ám majd, szólunk időben mikor lesz.
Most betegállományba vettek, de nem tudom meddig. 2 hét múlva kell mennem a dokihoz, majd akkor kiderül. Ja, meg a 12 hetes UH is akkor lesz. (tarkóredő, ilyesmi)
Drukkolok nektek is, hogy minden rendben legyen.
Vendég

Emailcímem lemaradt:
estrella@citromail.hu
Vendég

Lányok elköszönök ,mert szalonna sütés lessz ,nálunk!JJJÓÓÓCCCAAAKKKÁÁÁTTT!!!!!Szép estét nektek!Pusza :wink: Kép Pancsizunk törpivel!

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Estrella!

OK szívesen csatlakozom a következő csajos tracspartyra!

Én délelöttönként még dolgozom a ......délutánonként pedig baby sitterkedem.Vigyázok egy 13 hónapos kisfiúra,még augusztusig elválaltam, de késöbb az emelgetések miatt nem merem!

Augusztus elején lesz majd a beültetésem..már nagyon várom!:-)

Na írok privit!

üdv.

zsebibaba
zsebibaba74

Jó reggelt!
Csak bekukkantok ,és megyek vissza csicsizni!Tegnap jó volt a szalonna sütés ,olyan01-30 ig tartott!Jó álmos vagyok!Beadom a szurit és amig lehet megyek még csicsizni! :wink: Na megyek,majd jövök! :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Jó reggelt mindenkinek!

Megint jó meleg napra ébredtünk, szuper. :?
Apa visz egy ismerőst a Balcsira és lehet hogy én is elmegyek vele, nem akarok itthon megfőni. Szerintetek? Nem gáz, ugye?
És esetleg fürödhetnék is szerintetek? Már nem vérzek.
Annyira szeretnék már vízben lenni. :oops:

Zsebibaba:
Írtam iwre. :)
Vendég

Estrella!
Szerintem még ne fürödj ha rám hallgatsz!
Vendég

Benszi:
Én sem nagy fürdőzésre gondoltam, csak olyan lemosakodásosra. Meg a Balaton déli részén csak pocsolya van, max. combig bemennék. Oké?
Vendég

Estrella!

Szia drága!Ovatosan szerintem ,fürdizzél,csak ne ülj bele,mosd le magad,attol nem lehet bajotok! :wink: Meg vigyázz a napocskára ,nehogy sokat legyél napon!!!Érezd jól magad! :P

Most keltem ,olyan jót csicsiztem! :wink: Holnap megyek a bmc-be!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Drukkoljatok nekem !!!!!!!!!!Meg a Krisztikémnek!!!! :lol: :lol: :lol: Jó befütenek nekünk ma is!!!! :oops: :oops: :oops: Remélem mindenki jól van!

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Szia Zsókuci,
Jó hogy újra itt vagy! Várjuk a beszámolót és esetleg képet is! :D

Hát csajok szörnyű milyen meleg volt éjjel. 1/2 3-ig nem tudtunk elaludni, annyira szenvedtünk. Ez a panel egy katasztrófa. Mondanom sem kell, hogy milyen fáradt vagyok! :evil:

Nyunyi,
Persze hogy drukkolunk nektek holnap! Ez csak természetes. :wink:

Kép
rebe
Dunaharaszti

Rebe!!!Köszike drága!!!!!!!!! :wink: Én nem panelban lakom ,kertes házban ,ráadásul téliesittet faház,1 éve csináltatuk!Szerinted? :oops: Ba...mi meleg van benne!De télen viszont nagyon tuti! :wink: Kitartás mindenkinek ehez a nagy meleghez! :roll: Már amennyire lehet!Én se szívesen mozdulok ki a házból,de teregetni ki9 kell mennem,vízes ruha a fejemre ugy max elviselhető!!!Nálunk árnyékban van 41,4 -fok!!!!! :oops: Ja és főznöm is kell!!!!!!!!! :oops: Van valakinek valami ötlete ,mit főzzek!Az a lényeg hogy sertés húsiból legyen!Párom csak azt eszi meg! :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Sziasztok,

Bocsi, hogy tegnap már nem jelentkeztem, de sok minden tenni való volt itthon – kipakolás, 3 adag mosás, vásárlás -, na meg persze visszaolvastam mindkét topikot :lol:
A nyaralás nagyon jól sikerült, de rettenetesen meleg volt… Szombaton érkezés, és kipakolás után már mentünk fürdőzni Bükfürdőn :D Vasárnap Sopronban voltunk várost nézni, hétfőn meg Bécsben. Na ennyi lett a tervezett városnézésekből, mivel ez a hőség teljesen alkalmatlannak bizonyult a városbéli sétákra. De sebaj, mert keddtől-péntekig strandoltunk: egyszer Sárváron, a többit meg helyben, Bükfürdőn :D Nagyon jó volt, és ügyesen csak a fedett, illetve a félig fedett medencékben lubickoltunk, így megúsztuk a leégést is.
Még egyszer köszönöm mindenkinek a nyaralásos jó kívánságokat, és hogy hiányoztam… nagyon aranyosak vagytok! :wink:

Néhány kép:

Sopron:

Kép

Bécs - Schönbrunn:

Kép

Bécs - Parlament:

Kép

Sárvár - fürdő:

Kép

Bükfürdő:

Kép Kép Kép

A büki gólya-kölykök :D
Összesen kb. 5 gólyát láttunk, reméljük nekünk is szerencsét hoz, mint Estrellának :wink:
Kép

Kép

Kép
zsókuci

Zsókuci!

Nagyon szép helyeken voltatok!!!Örülök ,hogy jól éreztétek magatok! :wink: Most megyek takaritani,majd jövök! :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Na, újra itt!
Hű, nem bííírom ezt a hőséget!!! Tegnap éjszaka mentünk el bevásárolni, mert napközben ezt nem lehet kibírni. Ja, és ma vasalnom is kellene… :? De nem főzök ma!! Tegnapról maradt lecsó (anyum csinálta :D ) azt megette Zozó, de én nem bírok ilyen melegben enni – eddig csak szedret, málnát meg egy joghurtot ettem.

Anita,
Nagyon sajnálom, hogy nem sikerült. :cry: :cry: :cry: :cry: De ahogy Krisztivel is üzentem, kérlek, ne add fel! És végképp ne tűnj el!!!! Fel a fejjel, szedd össze magad, és hajrá a következőre!!!!

Manda drága,
Örülök, hogy Apud jól van – legalábbis a körülményekhez képest!!! Holnap kezded a szurikat?? :D:D:D Hurrááá!!!

Erika,
Visszajelöltelek iwiw-en :D
Nagyon sajnálom, hogy a szüleid így reagáltak a dologra… De igazából sokuknak még felfoghatatlan, hogy ilyen történhet. Minél idősebbek, annál nehezebben értik meg, hogy ez hogy is működik. Nekem anyukámmal szerencsém volt, bár Ő már elmúlt 70 éves (és én 30 leszek), de mivel óvónőként dolgozott, így találkozott ilyen „esettel” a kolléganői körében, és kb. felvilágosult volt, hogy ilyen létezik, előfordul, stb. De pl. a férjem nagyija aki elmúlt 80, és neki körvonalakban elmondtuk, hogy mi is van, azt kérdezte, hogy és az nem lehet, hogy másét kapjuk vissza ugye? :lol: Szóval más generációk, az Ő „korukban” még tabu volt a meddőség, és akkor is „biztos csak a nő miatt” lehetett gond… Próbáld meg elfogadni, hogy Ők már nem fognak változni, de amikor meglesz az unokájuk, akkor mindezt ti is és ők is elfelejtitek.
Az, hogy nem fogadják el a párodat szintén egy olyan dolog szerintem, hogy nem kell vele foglalkozni. Szintén csak a saját, illetve a férjem családjával tudok példálózni, hiszen Ők még a mai napig nem fogadtak el teljesen – pedig 12 éve vagyunk együtt. Lehetnék én a világ legokosabb, legszebb, legcsinosabb, leggazdagabb nője, akkor sem lennék elég. Úgyhogy ezt elfogadtam. Már nem érdekel. Persze néha vannak szurkálódások, de nem veszem fel. Legalábbis törekszem erre :wink: Ez van, ez a Te döntésed, ha szóba hozzák a párodat, ne vitázz velük, mondd azt, hogy Te csak annyit kérsz, hogy tartsák tiszteletben a döntésedet, és kezdj el másról beszélni :D
Remélem, nem bántottalak meg az őszinteségemmel… :oops: Puszi! :D
A főnököddel kapcsolatosan utána kellene nézni a munka törvénykönyvében, mert úgy tudom, hogy akik inszemeznek, vagy lombikoznak, azok védettséget élveznek!! Tehát szerintem olvass utána, és ha tényleg így van, akkor mondd el, és akkor már nem küldhetnek el :wink:

Bonya,
Puszi Neked, és ügyes vagy!! :D

Nefke,
Örülök, hogy végre megjött a mensi-manó :wink: Hajrá!!! :D:D

Timso,
Hű, te is klassz dolgokat csinálsz! :D Helyes, éld ki magad, mert aztán jön a babó, és Vele majd más programok várnak Rátok :wink: :lol:

Elan,
Nagyon jó utat, és érezzétek jól magatokat! – bár ezt már csak akkor fogod olvasni, ha hazaértetek :oops:

Kriszti,
Jó lett a kép! :D:D Jól látom, hogy 1 hónap szabira mész?? Nem ééérrrr! :D:D

Madrin,
Sajnálom, hogy műteni kellett a kutyódat :(

Vikkata,
Sajnálom, hogy ilyen genya volt a főnököd!!! Drukkolok, hogy már többet ne kelljen menned dolgozni :wink:
Örülök, hogy hamarosan indul a stimu! :D:D:D

Nyunyi,
Jó fürcsis kép Rólatok :D:D És a kisfiad is nagyon édi, ahogy alszik!! :lol:
Ügyes a barinéd, hogy még mindig 4in1-ben van!! :D

Zsebibaba,
Üdv itt! És Neked is mielőbbi babásodást kívánok!!! :wink:

Bocsi, hogy nem írok külön mindenkinek, de rengeteget írtatok :oops: De mindenkinek millió puszi! :wink:

Kép

Kép
zsókuci

Zsókuci!Köszike drága!

Lányok ,én csak bekukk!Megyek mert ,mostam még egy adagot,és utána meg el kell mennem vásárolni! :wink:

Krisztike!Holnap én is szerintem olyan 8-30 fele megyek!remélem talizunk!!!! :lol: :wink:

Kitartás mindenkinek ebben a hőségben! :oops: Majd jövök késöbb! :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Sziasztok!
Zsókuci, de jó, hogy újra itt vagy!!! :D Nagyon klasszak a képek és szuper, hogy ilyen jól éreztétek magatokat!

Nyunyi, jók a medencés képek. Nekünk is ilyen van, csak sajnos elkezdett ereszteni :( Nem tudom mit csináljak. Nem szívesen engedném le belőle azt a rengeteg vizet, aztán újra feltölteni...

Megy a drukk a holnapi BMC-s járatnak!! Várjuk a híreket!
süni76

Sünike!Köszike!Hol enged a medencétek???Nekünk 5 -éve megvan ez a medence!Párom mindig megcsinálja ha bármi van vele!Szerintem ne engedd le,nekünik is engedett egy darabig,nem foglalkoztunk vele,és amikor takarítani kellett akkor csinálta meg a macim! :wink: Nekünk még most is enged,a felfújt része,de nem enged le teljesen,és minden nap fújok bele! :wink:

Előrre is köszike a drukkot holnapra!!! :wink: Pusza!

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Szép estét Mindenkinek!

Szenvedek ettől a melegtől. Kismamik hogy birjátok?

Zsókuci

Köszönöm soraidat. Én már elfogadtam ezt a helyzetet, csak akkor a megjegyzések rosszul estek.
Nagyon szép helyen pihentetek.

Kriszti, Nyunyi

Szoritok neketek, hogy holnap minden rendben menyen.

Jerika

Képzeld magad elé, amit szeretnél, és meglátod, meg fog történni.
Kép
jezsoerika

Szép estét lányok!

Csak bekukk,de látom nincs senki itt! :oops:Mindegy!Jóóócccaaaakkkáátt nektek,holnap jövök! :wink:

Krisztike!Holnap megkereslek a bmc-ben!!!Pusza nektek!!!!!!!! :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Zsókuci,
Szép helyeken jártatok, örülök, hogy ilyen jól éreztétek magatokat és ennyire szupi volt az idő is! :lol:

Holnapra megy a drukk nektek csajok!

Kép

Kép
rebe
Dunaharaszti

Sziasztok lányok!

Hát látom sokan nyaraltok,mi is kipancsiztuk magunkat.
Olyan jó volt kicsit hogy itthon volt a párom,holnap fura lesz ha már megy dolgozni.:(

Zsókuci:
Szép helyeken voltatok:)

Nyunyi
Irigyellek a medence miatt,legalább ott tudsz egy kicsit hűsölni:)
Ma én is kiraktam manókámnak az erkélyre a kismedencét,dehát az nem ugyanaz.
Egyem meg úgy tűri ezt a meleget,én meg olyan nyűgi vagyok.
Szeretnék már egy jót aludni!!!!!!!!!!!!

Holnapra megy a drukk neked és persze Krisztikének is!!!!!!!!!!!!

Jajj lányok én bár holnap nem a Bmc-be megyek azért rám fér egy kis bátorítás.:)
Du-án mennem kell fogdokihoz,ez a halálom nem tudom ti hogy vagytok vele de ettől mindig rettegek.Begyulladt egy gyökérkezelt fogam,nem tudom hogy csinálta,de ez van, remélem nem húzza ki:(
Mondjuk amúgy sem árt megnézetni így beültetés előtt biztos még mennem kell egy párszor.

Csajok egy párótokat bejelöltelek az iwiwen!:)
Majd megkeresem a többieket is hamarosan:)

Zsebibaba
Üdv közöttünk,kérdezz csak nyugodtan.:)

Estrella
Jó pancsizást és vigyázz magadra nagyon

Teszek fel egy képet manókám úgy élvezte a Tiszánál!:)

itt öcsikémmel:) [img]
https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachme ... 240.19.jpg[/img]

Aztán persze kidőlt:)
Kép
sehike

Lányok,

annyira aranyosak vagytok, köszönöm! :)

Nagyon szép álmokat mindenkinek - kicsit itt már jobb az idő, lehet jó nagyot aludni... Na megyek, mert késő van, és holnap már munka :shock:

Kép

Kép

Kép
zsókuci

Az előbb valamit elcsesztem:)

Szóval öcsikém martinnal:)) Kép

Szép álmokat mindenkinek,bár nem tudom lehet-e egyáltalán aludni ilyen időben:))))))))))
sehike

Na sziasztok!!
Hazaértünk, de most nincs erőm olvasni, válaszolni.... :roll: Korán kelek...Majd holnap délután, ha hazaértem.
Szép álmokat Nektek!
Vendég

Jó reggelt!

Zsókuci! Nagyon szép helyeken jártatok! Mi pénteken megyünk Sárvárra. Tényleg szép ez a fürdő. Én még nem voltam.

Sehike!Visszajelöltelek az iwiwen! Tündéri a kisfiad!!!!

Kép
vikike0429

Drága Zsókuci:
Örülök, hogy újra itt vagy közöttünk, szuperek a képek, gyönyörű helyeken voltatok. (Bükfürdőn tavaly voltunk mi is) viszont se Sopronban, se Bécsben ott a kastélynál még nem voltam, remélem eljutunk oda is.
A gólyák biztosan szerencsét hoznak, pláne ha kölykök voltak.
Tegnap mi is láttunk sokat, és mindegyik gólyánál gondoltam egyikőtökre, remélem bejön. :)

Mai BMC-s járatnak kitartás a meleghez és sok sikert mindenkinek!
Kriszti este jelentkezz majd mi volt.

Nyunyi képek és Sehike képek is nagyon jók.

Zsebibaba: beköszönök majd ma. :)
Vendég

Sziasztok Csajok!!!

Hát megvolt az első szuri!!! Remélem jól adtam be, mert csak a két éves emlékeimre hagyatkoztam. Amúgy annyira bátor voltam, simán ment!! Csak arra nem emlékszem, hogy ugye ezt kb.30-45 fokosan kell beadni. A fokok lehet, hogy nem jók, de az kérdésem, hogy nem 90 fokban?

Zsókuci :lol:
Üdvözöllek újra itthon! Nagyon szép képeket csináltatok!
Köszi!

Nyunyi :lol:
Nagyon aranyosak vagytok a képen! Biztos szuper volt a fürdés!
Én még idén nem fürödtem sehol, de valszeg már nem is fogok.
Most az első a baba!!!!

Sehike
Nagyon szép a kisfiad!

Hát pénteken megint plusz infoval "gazdagodtam", (azt tudnotok kell, hogy anyukám nem mond el semmit, csak utólag vagy közben tudjuk meg a dolgokat) apum megy még a Kékgolyóba kezelésekre, de nem tudom milyenre. :(
De minden jó lesz, érzem!!!

manda

Sehike!
Nagyon helyes a kisfiad!Ne izgulj a fogdokinál!
Manda!
Nagyimat is ott kezelték gégerák miatt,de neki nem vettek ki semmit!Sugarazták és teljesen elmúlt!Sajna a tüdejére már áttét került és azzal nem tudtak mit kezdeni,de a gégéje gyönyörűen rendbe jött!Úgyhogy szorítok apudnak!
Vendég

SZiasztok!
Mai BMC-seknek sok-sok drukk!!!! Örültem a pénteki jó híreknek!!! De jó, hogy találkoztatok!

Zsókuci!
Szépek a képeid! Üdv itthon!!! Hát persze, hogy hiányoztál!

Manda
Az sajnos nem lesz túl kellemes, de nagyon sokat segít!!!! Sok erőt kívánok nektek!!!! És jobbulást!!!

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers
gil

Manda! Jobbulást Apudnak! A szurihoz gratula! Ügyes vagy!

Kép
vikike0429

SZia Viki!
Mi van veled?? Hogy vagy?

gil

Sziasztok,

Sehike,
Hát én is így vagyok a fogdokival, illetve voltam. Amióta megtaláltam ezt a dokit, akihez most járok, már nem félek. Nekem is gyökérkezelt fogamat, meg sem éreztem. Később nekem is elkezdett fájogatni, megröngenezte, meg kitisztította, azóta semmi baja! :wink: Megy a drukk neked! Jaj, olyan szép a kisfiad!

Manda,
Örülök, hogy túl vagy az első szurin! :wink:
Nem baj az, ha mennie kell apudnak kezelésekre, csak jöjjön helyre teljesen! Nagyon szorítok neki, és jobbulást!

Én most nemsokára indulok pajzsmirigy ultrahangra, még ez is szükséges vizsgálat!
Mindenkinek szép napot!

Kép
rebe
Dunaharaszti

Szép Kép -ot mindenkinek!

Zsókuci
Isten hozott újra itthon!Nagyon szép helyeken jártatok,gondolom kipihenve és feltöltődve jöttetek haza!Bécsben én adventkor jártam és sajna a kastélyt nem tudtuk megnézni,mert annyian voltak,hogy már a kertben mozdulni sem lehetett. :(

Sehike
Tündéri a pici fiad!

Manda
Jó kezekben van ott apukád és kitartás!!

Bmc-s járat
Remélem ma sikerrel jártok!

Képzeljétek Balcsin péntek éjjel(meg szombaton is) hüvős volt és jól esett fázni :D nem gondoltam volna,hogy valaha is örülni fogok annak,hogy fázom.Viszont éjjel mikor haza értünk a lakásba szauna fogadott :evil: ,így ismét nehezen ment az alvás.
gabicsibe

Rebe
Nem küldenéd el priviben a fogdokid nevét, számát? Én is rettegek tőlük, pedig el kéne mennem fogorvosohoz. Milyen ez a pajzsmirigyultrahang? Drukkolok, hogy jó eredményeket kapj!

Szia Gabi!
Balcsin jártatok? Merre? De jó!!! Fázniii??? AZ meg mi? Na, mi van az úttal? Melyik nyert?

gil

Jajj csajok már most gyomoridegem van,már csak röhögök magamon,pedig csak fél 6-ra kell mennem.:)

Köszi a bátorítást:)

Rebe,
hát remélem hasonlóan járok én is,nem szeretnék fogatlan lenni:)

Drága manókám nevében is köszi nektek a sok dícséretet!

Páran már visszajelöltetek,jó volt látni titeket!:)

Estrella
Fekete a hajad,vagy szőke?:)
Valamiért a feketét jelöltem meg iwiwen.
Remélem jól tettem:)

Benszi
Téged is megtaláltalak!:)

Manda
Nagyon ügyi vagy szuri ügyben,hát a fokokra már én sem emlékszem,lehet majd bajban leszek ha odajutunk végre!
Nagyon nagyon szorítok apukádnak,sok sikert és jobbulást kívánok!De csak jó jöhet már ennyi rossz után!!!!!!!!!!!!!!!!

Nyunyi,Krisztike gondolok rátok ebben a melegben ,remélem csak jó hírrel jöttök!!!!!!!!
sehike

Sehike

Csak ügyesen!!! Drukkolok!!! Sose tudtam eldönteni, hogy fogorvoshoz vagy nőgyógyászhoz rosszabb menni, de utóbbihoz már annyira hozzászoktam, hogy már én a fogdokit tartom a legszörnyebbnek! Tényleg édes a babácskád!

gil

Gil! Köszi, jobban vagyok! Aranyos vagy!!!!!!!!!!! :wink:

Sehike! Drukkolok ezerrel!

Gabicsibe! ÉÉÉÉÉn is szeretnék kicsit fázni.

Kép
vikike0429

Sehike:

Igen, jót jelöltél. Egyébként az emailcímem is segíthetett, mert ugyanaz, mint itt. :D
Nagyon édesek a fotók.

Ma valahogy jobban bírom a meleget.
Vendég

Sziasztok Lányok!!!!!!!!!!

Megjöttem !Nagyon köszi mindenkinek, a drukkot ,és a dicséretet a képekre! :D

Minden a legnagyobb rendben van,26-a lesz a nagy nap!!!Holnap este kell beadnom ,magamnak a pregnylt,ezt írta dokika! :wink: És 26-án ,kell bemennem 9-re!Ha sor van ugyan ugy ki kell várnom,vagy bemehetek soron kívül!????Szerintetek?És a papiron az van ,hogy a páromnak 7-30-8-00 között kell leadnia spermáit,de a DOKI AZT MONTA 9-RE MENNYÜNK! :oops: szerintetek?! :roll:

KRISZTIKÉVEL NEM TALÁLKOZTAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :cry: :cry: :cry: Sajnos!!!!

Szerintetek jelent valamit ,hogy 26 -án lesz 2 hónapja ,hogy anyukám meghalt??!!!És aznap lessz az inszem!!! :roll: Anyucim fog szerencsét hozni?! :roll:

Manda ügyi vagy nagyon! :wink: Apukádnak sok erőt kívánok a gyógyuláshoz!!!!!!!!!! :wink:

Most megyek de majd délután jövök! :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Gil
B.Szemesen voltun,ott van egy picike házunk és anyumékat látogattuk meg.
Ma volt Bálint befizetni az utat.Szicilia nyert :D 3.-án indulunk hajnalban.

Nyunyi
Mivel beavatkozásra mentek nem kell sorba állni,ha oda értetek irány a recepciós pult :D Arra készülj,hogy kb.11-nél elöbb nem fogsz bejutni.Kívánom anyukád hozzon neked sikert!!

Sehike
Ne félj gyorsan túl leszel rajat,mivel gyökérkezelt a fogad nem fog fájni!!
gabicsibe

Sziasztok Lányok!!

Zsókuci! Nagyon jók a nyaralós képek, úgy irigykedem.......... :lol: :lol: :lol:

Meg mindenkire, aki vízparton van vagy csak nem a panelban.. :?

Jaaaa amúgy én is láttam ám gólyákattttttt :lol: :lol: :wink:

Manda szorítok, hogy apuddal minden rendben legyen!! Szurit szerintem jól adod így vagyis én is így kicsit oldalról bököm, nekem így mutatta a meddős asszisztens nálunk, először szemből akartam bökni, de ő mondta, hogy kicsit így sréen.. :roll:

Sehike visszajelöltelek.. :wink: szép ez a nagyfiú.. :D

Jelentem túl vagyok az első tripla szuri/ napomon.. jól leizzadtam.. :roll: ma már remélem kicsit bátrabb leszek.. Ja és kicsit szúrkálgat a hasam, úgyhogy remélem van hatása.. :D :D

Nagyon szupi, hogy már mindjárt itt a nagy nap, Nyunyi! :wink: Ügyi voltál a BMC-ben.. :wink: :D

Krisztikeeeeeeeeeeeeeeeee???????
Merrreeee vagy??? Drukkkk :wink:
torolve_20130114141731

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: