A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Hőmérőzés

Bettike! Kívánom, hogy minél előbb hányd le jól apát! :lol: :lol: :lol:

Kép
zölddisznó

Jelentem kihaltunk!

Kép
zölddisznó

jó reggelt :lol:

annyira meleg van :evil: :evil: :evil:

a mai görbém :lol:
1185079263.24.doc

Hát nem tudom,de tegnap este elkaptam apát :wink: :wink:

Kép

Kép
edinka

Sziasztok,

Üdv itt Edinka! Hát azért ennek a görbének kell még feljebb mennie, de ha holnap felmegy akkor mára beteszi a PÉt.

Kispiskóta, jó hogy otthon vagytok majd. Képelet tegyél. Persze majd szüléstörténetet is ha már tudsz.

Olyan rossz,hogy kelnem kell minden reggel 7-kor reggelizni. Utána már nem sok kedvem van visszafeküdni.

pusz: Csikken

KépKép
Kép
csikken

Jó reggelt!

Bettike cicifájós (baba miatt), szép napot neked!!!!!!!!!!

Csajok el akarom mesélni, hogy nekem nem minden hónapban fájtak a cickóim pé. után, ebben a hónapban fájt és ez a fájdalom meg is maradt (erősödőtt és ez nem vigasz) és ha emlékezetem nem csal elkísér a terhesség végéig. :wink:

Coca!
Jó volt a biciklitúra?

Babaimádó felháborítóan eltüntél!!!!!!!!!!!!!!!(néha jelentkezhetnél kicsit bőbeszédűebben is)

Áfi? Merre vagy?

Snufi jó volt a lánybúcsú?
Katica és neked az esküvő?

Tegnap este megkívántam a rakott krumplit (imádom), drága párom pedig megkérdezte, hogy minek pepecselek vele 2 órát ha úgyis kijön belőlem. De nem jött ki :!: :!: mert direkt keveset ettem

Zsoltika 11 éves
Ákos 10 éves
Kép
klarissza33

Coca! Nagyon sokat dolgozok és az agyamra megy a meleg.

Klara! Emlékezz rá..Te is eltűntél egy időre.. :wink: most nekem van olyanom...

Rólam: Fáradt vagyok, gyűlölöm a meleget, gyűlölöm, hogy egyesek úgy mutogatják az enyémmal majdnem egykorú babájának az Uh-os képét, mintha nem tudnák, mennyire fáj nekem...stb..stb..
Ha lesz miről írnom, akkor jelentkezem....
addig is olvasgatlak benneteket..drukkolok mindenkinek...
nem akarok itt nyafizni...
nem történik semmi velem....

Puszi nektek

babaimádó
Kép
babaimado

(((((((((((babaimado)))))))))))))))
Nem tudom, csak képzelem mit érzel!
Remélem úgy jársz, mint Klarissza! (eltűnt és babásan jött vissza!)

Klarissza! Köszi a jókívánságot! :lol:

Zöldi! Neked is, bár nem tudom apjuk mennyire örülne, ha teljesülne! :roll:

Edinka! Ha feljebb megy a hő, akkor 1-2 nap múlva szerintem is kapsz pé-t! :wink:

Kis-csillag! Majd ma teszek táblát! Remélem mindent jól írtam neked!

Lili????????????????
Szilva?????????????

Katica! Snufi! Túl élte mindenki a bulikat?

Kata! Jól gondolom, hogy ti Marci anyuékkal egy házban laktok?

Kép
bettike
Eger

Szép jó reggelt mindenkinek!

Tegnap fantasztikus volt a Balaton :)
Annyian voltak mint az oroszok :lol: úgy néztek ki a strandok mint a heringesdoboz :lol: , de végül találtunk egy kissebb strandot, ahol aránylag nem volt nagy a nyüzsgés.. Tudniillik én nagyon nem szeretem a tömeget :) Nagyon "finom" volt a víz, és még csak nem is sikerült leégnem :oops: :lol: :lol: 8)

Bettike: köszönöm.

Kispiskóta: Szívből gratulálok, és nagyon-nagyon sok boldogságot és egészséget kívánok mindannyiótoknak :roll: :) .

Én azt hiszem, így hogy áttérünk a lombikra, befejezem a hőmérőzést (ha sikerül) mert nem nagyon látom értelmét :lol: aztán ki tudja mennyire tudom megállni :lol: :lol: :lol:

Kép
kis-csillag
Tököl

Sziasztok!

Bettike, rosszul gondolod mi nem lakunk egy házban Marci anyuékkal, ők egy kicsit odébb laknak!

Edinka, ha holnap feljebb megy, akkor valószínű meg volt a pé!

Baba, azért jó hogy jössz egy picit! :D

Snufi, te a napokban mész nyaralni, ugye?

Boni, mizujs a ton-nal??

Zöldi,mizujs? Amúgy neked ilyen melegben püffed a lábad?

Kép
kata05

Hű, Kiscsillag még nem is üdvözöltelek körünkben!! Szval üdv! :lol:

Kép
kata05

Köszönöm Kata :) :lol:
Örülök, hogy köztetek lehetek.
Talán ez a sok drukk, ez a "láthatatlanul" is erős kézfogás "mentett" meg most attól, hogy a sikertelenséget túléljem, és új célokért küzdjek.
Csak ne kellene jövő héttől újra dolgoznom :lol: :lol: :lol: :lol:
Azt nagyon-nagyon kibírnám :lol: :lol: :lol:
De ha belegondolok, nem kell sokáig.. :wink: :wink:

Lombikprogramban mikortól "lehet" táppénzt igénybevenni?
Lehetséges egyáltalán? Csak mert olyan munkahelyem van, ahol nem igazán van stresszmentesség, na meg nagy fizikai megerőltetés :oops:

Kép
kis-csillag
Tököl

Ha holnap fejebb megy a hőm akkor melyik napon is volt a pé-m? :oops: :lol:
ÁÁ,ez nem igaz,már megint kezdem az állandó "aggódást".
Hogy vajon időben voltunk akkor együtt?

Ja,még megszerettem volna kérdezni,hogy ti hogyan teszitek fel a görbéteket,mert nekem csak igy megy worldbe :roll:

Kistpiskóta
:lol:

Tiszta szivbő gratuálok,és sok-sok boldogságot nektek :lol:

Veresandi :lol:

Mikor tesztelsz????

Kép

Kép
edinka

Edinka! Egészségedre apaelkapást! :wink: Szerintem alakul... És ne parázz, hiszen 2 naponta együtt vagytok. Ez ideális!

Pipi! A reggeli a cukor miatt kell?

Klarissza! Ez most nem biciklitúra, hanem inkább edzés. Jól megtekerem a tóig, ott meg csobbanok egy nagyot, aztán vissza. Pont 30 km oda-vissza, nem túl megerőltető, mert nemrég volt laparom, és még nem lehet vadulni.
Mond már el nekem, milyen rakottkrumplit csinálsz te 2 óra hosszat? :lol:

Baba! Ha egy esti sörtúra segít, szóljál nyugodtan!

Bettike! Neked most nem jut eszembe semmi, úgyhogy nem is írok.

Kata! Nekem az összes végtagom dagadós - anyai örökség - pl nyáron 3 számmal nagyobb gyűrű kell, mint téten.

Csillag! A lombikkal nem mehetsz táppénzre, de bármi mással felvehet a dokid, ha mondod neki. Én influenzás időszakban lombikoltam, úgyhogy nem volt nehéz kiíratni magam. De kiváló egy vírusos nyvaja, vagy egy idegkimerültség, bokaficam... ha a munkahelyeden nem tudják, az sem gond, mert a táppénzes papírra is csak kódot írnak.

Kép
zölddisznó

Na ledőlök, mertr kevés volt az a 3 és fél óra alvás.

Kép
zölddisznó

Jó reggelt!

A tegnapi kerti sütögetéskor bezabáltam,és utána arcra estem,semmihez nem volt eről.Majd 1 körül elkezdtem bőgni,mert annyira meleg volt,hogy 4 órája küzdöttem akkor már az elalvással. nagyon nehezen bíro ezt a meleget már.

Bettike:sztem egy ideig az újdonság erejével hatna,de utána megszoknád.Én ebben nőttem fel,emrt éves koromtól minden este színházban énekeltem.(remélem mihamarabb apa elugrik előled,hogy le ne rókázdz)

Kispiskóta:örülök,hogy már otthon Marci babával!

KisCsillag:úgyi voltál,hogy nem égtélle.Én tegnap 2 órát voltam a napon és sikerült,no de én szőke vagyok :lol: 8)

Zöldi:nekem az a 30 km is sok...lehet veszek egy bicajt,és rászokom.

(((((((((((((((((Babaimado)))))))))))))))))))

Én még mindig melegen,de 2 napon belül öngyi lesz a görbém:
Kép
vedresandi

Tudod Coca mire ebben a melegben megfőzöm a tojást, krumplit eltelik 0.5 óra a forró tojást ugye nem lehet megpucolni, tehát újabb fél óra telik el, majd megpucolok és feldarabolok mindent mikor kiderül, hogy kevés a krumpli (1.6kg) ekkor újabb adagot főzök ki majd mindent beteszek a sütőbe már nem is két óra telt el, hanem 2,5 :lol: Mivel mindenki imádja nem kis adagot sütök (20 tojás, 1,5 kg főzőkolbi, kis paraszt kolbi, és 2 kg krumpli.

Zsoltika 11 éves
Ákos 10 éves
Kép
klarissza33

Andi mikor tesztelsz?

Zsoltika 11 éves
Ákos 10 éves
Kép
klarissza33

Coca: a bokaficam nagyon tetszik, mivel baleseti osztályon dolgozok :lol: :lol: :lol:
Nem tudom még mitévő legyek, de annyi szent, hogy nem akarom, hogy amiatt legyen bármi bajság, hogy túlerőltetem magam, pont amikor nem kellene..

Andi: a trükköm az volt, hogy 4 után mentem a napra :lol: :lol:
A bőröm amúgy elég fehér, kicsit paráztam, de szerencsém volt :lol: :lol:

Pirinek még nincs nyoma, pedig már nagyon várom..
Ide hamar gyorsan mindeki pirijét, aki nem szeretné a sajátját, nekem most azon múlik mikor kezdem a szurikat :wink: :lol:

Kép
kis-csillag
Tököl

Élek, de nem tudok írni, vissza kell dőlnöm.....

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

sziasztok!

snufi: milyen volt a lánybúcsú?

melcsi: nem raksz képet?

edinka: üdv köztük.

zsú: örülök, hogy otthon vagytok :D

baba: ölelések mennek....

andi: jó a görbéd, drukk+++ újabb teszt?

rólam: jó volt az esküvő. egy kastélyban volt, és annak a parkjában volt ez esküvő. hajnali négyig ott voltunk, aztán felmentünk a szobánkba aludni. most értünk vissza szegedre.

kati
katica30

Sziasztok,

Coca, igen a cukor miatt kell reggel kelni.
Megszabott időkben kell enni, de ált csak a reggelivel vagyok pontos, mert akkor ébresztem magamat.
7, 10, 13, 16, 19 (pótvacsi 21) így szoktam enni

Áfi merre van?
Mi lett a cukor eredménnyel?

Edinka, én már rég nem tettem fel, de amikor igen akkor jpegben mentve, mint egy képet.

Csikken

KépKép
Kép
csikken

Áfi cukoreredménye jó (másik topikba írta)

Csikken és ezzel a drasztikus diétával híztál már? vagy ez mellett is ugyanúgy lehet hízni, mint amikor az embernek jó a cukra?

Zsoltika 11 éves
Ákos 10 éves
Kép
klarissza33

Sziasztok!

Hoztam két képet Marciról.

Kép
Kép

kispiskóta

Klarissza, nem híztam, sőt már 1 kilót sikerült fogynom. De nem bánom, hogy nem szedek fel kilókat.
Számításaim szerint 1-1,5 hónaponként fogyok 1 kilót( Rolival igy volt) Egy 10-est ledobok szülésnél és akkor meglesz fogyi nélkül is az 50-52 kiló ;) ;)

IGazából nem megerőltető, mert igaz keveset lehet enni, de 3 óránként és ezért mire kezdenék éhen halni már ehetek is valamit.

Kösz a hírt Áfiról. Miért nem ír ide?

Kispiskóta, cukibébi Marci!
Cs.

KépKép
Kép
csikken

Csikken :D

Köszi,szépen de addig probálgattam amig VÉGRE sikerült :lol:

Kispiskóta :lol:

Még1szer gratula,nagyon szép kisbaba :wink:
Esetleg ha ráérsz majd megirhatnád a szüléstörténetet :wink:
Én császárral szültem,semmi negativ tapasztalattal :wink:
A lányom farfekvéses volt és majdnem 4kg :shock:

további forró hétvégét :wink:
Nálunk még rettentő meleg van,de legalább fuj a szél :lol: :lol:

Kép

Kép
edinka

Íme ígért táblácska!

Kép

Kép
bettike
Eger

Edinka, nem a császár volt rossz, hanem az, hogy előtte volt egy 12 órás kőkemény vajúdás és, úgy lett császár, tehát megszenvedtem csak a finálé elmaradt. A méhszáj teljesen eltűnt, csak Marci nem tudott átjutni a medencén. Szóval ez nem egy egyszerű történet, de majd egyszer megírom...

kispiskóta

Andi! Jó ötlet a bringavásárlás, szívesen segítek rászokni! :wink:

Klarissza! Azt nem vettem számításba, hogy hadseregnek főzöl. :lol:

Csillag! Akkor majd kitalálod, mivel menj táppénzre. Amúgy mikor lesz a lombibi?
Jól is teszed, hogy csak 4 után mész napra. Én is ma 6 körül gurultam ki, de 9-kor hazafelé már igencsak erősen sütött.

Piskóta! Gyönyörű Marcid van!

Kép
zölddisznó

Sziasztok!

Kispiskóta: Mégegyszer gratuka édes Marci babához, nagyon tüneményes :wink: :roll:

Coca: még aug. 20 előtt, de még nem tudom, most várom pirit, mert attól függ mikor kell kezdenem a szurit, a továbbiakban meg minden attól függ, mennyire lesznek tevékenyek a tüszők.

8)

Kép
kis-csillag
Tököl

Milyen protokoll? Mivel állítják le a petefészkeket?

Kép
zölddisznó

Nagggyon jól sikerült a lánybúcsú, reggel jöttünk haza, nyomott, fáradt is vok rendesen. Vasalnom kéne, mert kedden repülünk, de nemtom rászánni magam.... Önkéntes???

snufi

Újpalotaiak jól vagytok? :roll:

Snufi! Ha veletek mehetünk! :wink:

Kép
bettike
Eger

Vagy nincs is köztünk Újpalotai? :roll: :oops:

Kép
bettike
Eger

Na szép estét mindenkinek!!!

Most néztem a hiradót,haza kell e mennem,vagy nem ég le a házunk.A XV. ker-ben megint tűz volt.Úgy látom,már eloltották.

Zölsi:volt egy bringám,de amikor még Matáv telefont szerelt,elkérte a pincekulcsot,én gyanútlanul kölcsönadtam,és ellopták.Bizonyítékom nem volt :evil: Régen sokat bicajoztam,de azóta nem.

Klarissza:most már csak akkor,ha nem jön meg,addig nem.

Zsú:gyönyörű Marci baba!Sok tejcit,örömöt kívánok a kis családnak!
vedresandi

Bettike, 2 is van: Piskótáék, és Andiék!
Akkor voltunk Piskótáéknál, mikor lángolt a tűz, marha rossz látvány volt!

Kép
kata05

Bettike:hál istennek ahhoz távol volt tőlünk,hogy aggódjunk,de ha a bátyám nem hív fel mi van,nem is tudom meg.Annyira nem néztük a híreket. Ha jól tudom Zsúéktól is messze,illetve talán ők rálátnak,de nem tom pontosan ők melyik házban laknak,csak azt,hogy kábé merre.
vedresandi

Sziasztok!

Csak szeretnék elköszönni, mert holnap reggel indulunk nyaralni, Szegedre.
Mindenkinek szép hetet, pozitív tesztet, jó peteérést és hidegfrontot! :lol:
Legkésőbb jövő szombaton jelentkezem.

Puszi

SzezsoKép
KépKép
szezso

Szezso: kellemes nyaralást, jó pihenést, tartalmas kikapcsolódást kívánok egész hétre 8) :)

Kép
kis-csillag
Tököl

Szezso:kellemes nyaralást,pihenést nektek!
vedresandi

Sziasztok Lányok!!!!

Visszaköltöztünk anyuéktól!!!!Még át kell ugranom egy-két cuccért, de úgy tünik türhető a hő a lakásban, mert a babám egyből bealudt, amint felértünk :D :D

Zsú, Marci baba gyönyörűűűűűűűűűű, gratulálok. Sajnálom,hogy nem úgy alakult a szülésed ahogy gondoltad, de kárpótol, hogy a babád ilyen jó gyerkőc :wink:

Csikken, lehet, hogy mega-bunkó vagyok, de nemtom mi van a cukroddal.....annyi van bennem, hogy az első babádnál magas volt a cukor értéked. De egyébként nem vagy cukros ugye?
Ajánlom neked a gastroyal fitt-lesz menüket, azok abszolút cukormentesek és nagyon finom ízletes kaják.

Szezsó, Szeged, de jó neked :wink: Jó nyaralást.

Snufi, a repüléshez keresel önkéntest? :D Mert akkor szívesen jelentkezem :D

Katica, Purc, sajna apa nem engedi meg, hogy a gyerkőcről képeket rakjak fel nyilvanos fórumba :( , de a mail címetekre megint küldök jó? Ahogy múltkor.

Többiek, nektek is megy a kép, bocsi ha nem szeretnétek kapni, de kapjátok :lol:

VedresAndi, ma vagy 14.dpo-n a görbéd szerint, már megérett a teszted :wink: Láttam, hogy teszteltél két negatívat a korai dpo-kon, de szerintem, ha holnapra nem betegszel meg és fent van a hőd már érdemes lesz tesztelni.

Többieknek is szép estét, puszi

Melcsi

Kép
melcsi6

Szezso: jó pihenést, érezzétek jól egymást! :wink:

snufi

Szezso! Jó nyaralást és ha megvéded mérleg becsületünket jelentkezz hamarabb is jó! Meg egyébként is, hogy ne izguljam szét az agyam! :wink:

Kép
bettike
Eger

Jaj én kérdeztem és nem is írom, hogy jó hogy mindenkivel minden rendben! (Bocsika, de most még túl fogékony vagyok a tűz esetekre!) :oops:

Kép
bettike
Eger

zsú: nagyon édes marci baba :D

bettike: többi táblát nem raksz?

andi: örülök, hogy minden oké. továbbra is mennek a drukkok++++

szezso: de jó, hogy jöttök szögedre! :lol:

melcsi: küldheted mailben is a képet :wink:

rólam: a lakásban 33 fok van. csak nem jön az a hidegfront! ma délután még a gépem is úgy felmelegedett, hogy sípolt, és ki kellett kapcsolnom, így nem olvadt rá a proci az alaplapra, szerencsére :D

kati
katica30

(((((Melcsi)))))),kedden tesztelek,ha nem betegszem meg,és nem lesz öngyi a hőm.Anyóshoz egy szál hőmérőben érkeztem,tesztem sincs itt,de szerintem jobb is,ráér megtudni :wink:
vedresandi

Katica:ezek szerint jól sikerült az eskem beskem,ha hajnalig mulattatok.
Itt Velencén fúj már a szél,és még hüvösnek is mondható.Próbálunk a házban huzatot csinálni,hogy aludni tudjunk majd.
vedresandi

Szezsó! Jól nyarald ki magad Szegeden!

Pösten is fú szél, de nem komoly, még nem igen hűlt le.

Balatonon már rendesebb a fuvallat!

Melcsi! Coca is kér képet!

Kép
zölddisznó

Sziasztok,

Melcsi, Rolival cukros lettem, aztán elmúlt, most megint az lettem.
Hát ez a helyzet...

Hogy vagytok?

Szezso, jó nyaralást.

Cs.

KépKép
Kép
csikken

Üdv. mindenkinek 8)

Bettike, javítsd kérlek a táblát cn 1-re :lol:
Holnap telcsizhetek Tapolcára 8) :roll:

Kép
kis-csillag
Tököl

Sziasztok!

HAzaértünk, naggyon jó volt, romantikáztunk.... :oops:

((((((((((((((((((KISPISKÓTA)))))))))))))))))))))))

BETTIKE +++++++++++++++++++++++++++++++++++++

ANDI+++++++++++++++++++++++++++++++

Szezso Jó nyaralást, érezzétek jól egymást!

MElcsi küldök mail-címet!

MEgyek aludni!

pussz!
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: