[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/session.php on line 1627: Undefined array key "is_developer"
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4773: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4775: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4776: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4777: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4782: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
2008-ban szülünk - Babanet.hu
Új privát üzeneted érkezett!

Pandácska!

Hát ,nem is tudom,lehet,hogy én is ezért izgulok így a hétfő miatt? :lol: Még az is lehet. :lol:

Puszi


Eszter

Kép

Kép
anubias
 
 


Eszter,
Megtaláltalak jelöltelek.
Vendég
 


Sziasztok!

Pandácska!
Ne haragudj, hogy nem írtam neked külön, de tegnap nagyon szarul voltam: egész du. émelyegtem, aztán lefeküdtem aludni 18-kor és reggelig húztam a lóbőrt. Nagyon megvisel ez a meleg.
A manód egyébként nagyon édes. :lol:


Képzeljétek elmentem melltartót venni, és megdöbbenésemre +1 kosárméretet nőttem. (Ugye ez nemsokára megáll??????????????????) :shock:

Adire!
Örülök, h. így túlestél a dolgon, így sokkal hamarabb próbálkozhattok majd. Javaslom, h. nézess meg majd a dokiddal hormonszintet pár ciklus múlva, és ha kell írja fel a progeszteront. (Ha már most is szedted akkor bocs).

Üdv az újaknak!

Vikci!
Az egyik ismerősöm volt azon a helyen amit írtál és nagyon meg volt velük elégedve. Mi is el akarunk menni a 20-25. héten, főleg azért mert eddig én még nem kaptam képet egyik UH-os vizsgálatnál sem. :x

Na megyek újra pihenni, mert újra émelygek.....


Vera

Kép

Kép
nagy vera
 
 

 
 

Sziasztok!

Szenvedek a hőségtől... :evil:

Bmo
Nem publikus... :wink:

Adire
Így azért jobban jártál...

4d
Lehet, hogy elmegyünk egyszer, de nem biztos...
Vendég
 


Pandácska!

Köszi,minjárt visszajelöllek. :wink:

Vera!

De jó,hogy jelentkeztél.Elhiszem,hogy nehezen bírod én is nagyon szenvedek. :roll: Már jöhetne egy kis enyhülés.Ez a cici kérdés nagyon egyéni.Én alapból kismellű vagyok,de az első terhességnél szilikon méretekig meg sem álltam,jó sok tejem volt és utána előző apró méretre visszaesett.Most eddíg ugyanígy alakul.Kb eddíg 1 méretet nőtt és fáj és nő,mondjuk nekem tetszik a dolog :D ,aztán meglátjuk.Sok nőnek nagy is marad,másnak alig nő,szóval szerintem ez neked is meglepetés lesz,de ne zavarjon,a lényeg a cél, baba,tejcsi. :D Kitartás.Majd varratsz melltartót,ha már nem lesz méret. :wink: Tréfát félretéve azért biztosan lassul a növekedés irama,de ez legalább ékes bizonyítéka a jó hormontermelésnek.

Puszi

Eszter

Kép

Kép
anubias
 
 


Poppi,
Mi volt az uh-on?

Vera,
Kitartást ez a meleg borzalmasan kicsinálja az embert :(
Vendég
 


Pandácska
Tegnap voltunk... le is írtam, mikor hazaértünk... :wink:
Vendég
 


Poppi,
Tényleg :shock: csak a tábliba ma volt beírva :roll: képet kaptatok?
Vendég
 


Az éjszaka olyan jó aludtunk... kinn az udvaron... :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég
 


Most nem kaptunk képet.... :cry:

Majd 3 hét múlva... akkor lényegében azt a szűrést csinálják meg, mint a géndiagnosztikán... vérvétel+UH...
Vendég
 


Én sem nagyon bírom ezt a meleget!!!!!
Ma egyedül vagyunk, kicsi fiam elaludt délben, lánykám nem, de én kómáztam a kanapén félórát!!!! :oops: :lol:

Poppi:oké megdumáltuk.
Márcsak azért kérdeztem, mert a párom is így dolgozik.

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Pandi,
Ez a pár perces uh szerintem is botrány!!! No, majd legközelebb :lol: De irigy-irigy vagyok, olyan édes az a babó... (neeeem, egyébként nem vagyok irigy, nemsokára nekem is lesz, bibiiiiii)
Ingyen csokis uh! Tudják hol lehet megfogni az embert. :D

Donika,
Aranyos vagy, hogy így ismeretlenül is írtál.

Vera,
Igen, szedtem eddig az utrot. Valami vizsgálatot mindenképpen akarok.
Mások bezzeg hogy örülnének 1 méretnyi cicinövekedésnek, mi? :wink:

Egyébként azt nem tudtam, hogy "természetes" vetélésnél nem kell annyit várni... De egy csomóan írtátok... Én mondjuk több ok miatt is várnék kb. 3 hónapot. Először is vitaminügyileg rendbe szeretném szedni magam. Az előző "petezsákunk" túl hamar sikeredett, vizsgaidőszak közepén. Most szeretnék egy kicsit edzeni, formába hozni magam és feltölteni a szervezetemet vitaminnal és egy kis kivizsgálás sem árt.

Hétfőtől már dolgozom, de szerintem meghalok bent.... Lehet, hogy rendszeresítek bentre egy fürdőruhát. A kollegáim biztos örülnének :lol: (persze ez csak vicc volt)

Kép
[/url]



Adire
adire
 
 


Adire,

szegénykém nem irigyellek amin keresztül mentél. de örülök neki, hogy a természet evégezte amit el kellett. De annyira jó, hogy ilyen pozitív vagy. És ettől mint ahogy mások is írták meg fog erősödni a méhecskéd . Csak így tovább! :wink:


Eszti megjelöltelek.

Most elgondolkodtam, hogy lehet, hoyg oda megyek ahova Pandi szeretne menni. Az is jó hely meg a 11.ker és a shöpfi is. Van olyan hely ahol ha alszik a baba akkor nem mondják ezt, hogy várjunk egy picit hanem megcsinálják tehát kidob az ember az ablakon egy csomó pénzt ezt nem hadjátok, egyik ismerősöm most mesélte pont. De a legtöbb helyen normálisak.

üdv,


Vikci

Kép
Kép
hornyakmate.freeblog.hu
vikci79
 
 


Vikci és többiek,akik uh-ra mennek,

Én a Praxisba járok (lehet, hogy erre a XI. kerületire gondoltok???)
Szóval ott is van 4D.
Győrffy Mátyás a szonográfus (többek között itt a babaneten is az ő képei vannak, ahol mutatják a fejlődést hétről hétre) és egy nagyon nyugodt, nagyon kedves és barátságos pasi. Gondolhatjátok, hogy milyen jó lehet, ha nekem eddig sajnos mindig csak rossz hírrel szolgált, mégis csak pozitívumot tudok mondani róla.

Kép
[/url]



Adire
adire
 
 


Mi is a Praxisban voltunk!!!!!

Adire:de azért ez tényleg nagyon jó, hogy így állsz a dolgokhoz!!!!!
A gondolatnak teremtő ereje van, szóval jól csinálod, felturbózod a szervezetedet és meglátod mihamarabb jön a babó aki TITEKET választ!!!!! :wink:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


BMO,
Az az igazság, hogy én közben rájöttem, hogy mire vár a babónk!!! :wink: Hogy LEDIPLOMÁZZAK (ez jövő június) Nem gondoltam volna, hogy ennyire válogatós, hogy neki csak diplomás anyuka jó... :lol: De hát most mit csináljak???? :lol: :lol: :lol: ilyen kis telhetetlenek a gyerekek :D

Kép
[/url]



Adire
adire
 
 


Ma esti nagy dilemmám: MEG LEHET -E ENNI A DINNYEMAGOT???? :lol:
Éppen kétpofira falok egy hatalmas dinnyeszeletet :D

Kép
[/url]



Adire
adire
 
 


Adire:naná, hogy meglehet enni!!!!! :lol: De én nem szeretem , mármint a magot!!!!
Na jó, akkor diplomázz le, ha csak ez a kívánsága!!!!! :wink:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Adrie!

A dinnyemagot megeheted,mert alul kijön. :lol: Azért írjuk,hogy nem kell várni vetélés után,mert ha műszeres befejezésed van,akkor a méhnyálkahártyát sokkal jobban leválasztják,mint az természetesen leválik menstruációkor és a méhszáj nyitott a műtét után.Amíg nyitott nagy a fertőzésveszély,ezért nó szex,fürdés,ki tudja minden.És hát a méhnyálkahártyának regenerálódnia kell,mert ha nem megfelelő,akkor esetleg azért következik be a következő vetélés,mert nem lesz alkalmas a nyálkahártya a beágyazódásra.Szóval most szerencsés helyzetben vagy minden szempontból,mert akár már a következő ciklusban is megfoganhat a baba.De ezt majd lelkileg érzed,hogy mikor jött el az idő.Én a műszeres befejezés után 1 nappal örökbe akartam fogadni,pár nappal utána várni legalább fél évet,két héttel utána meg azonnal terhes akartam lenni.Egyébként nekem a befejezés utáni első próbálkozós hóban + tesztem lett,majd -.Azt hittem ez már kibírhatatlan.Erre jött volna egy védekezős hó,és akkor becsúszott a mostani baba.Az előző terhességet vitaminkúra,meg kivizsgálás,meg minden amit akarsz megelőzte.Talán nem ezért,de nem maradt meg a terhesség.Most,hogy nem is számítottam rá,mindjárt töltöm a 12. hetet.Szóval ez tényleg nem rajtunk múlik.Konzultálj a dokiddal,szedj vitamint és folsavat minden nap és ha lelkileg felkészültetek,akkor jön ő,majd meglátod.Én nagyon drukkolok neked.Egyébként a februári nekem már a második vetélésem volt,de sajnos az okát senki nem derítette ki. :roll: Tiszta szívből drukkolok. :wink:

Vikci!

Köszi,hogy megkerestél,máris jelöllek vissza. :D

Puszi

Eszter

Kép

Kép
anubias
 
 


Adrie!

A dinnyemagot megeheted,mert alul kijön. :lol: Azért írjuk,hogy nem kell várni vetélés után,mert ha műszeres befejezésed van,akkor a méhnyálkahártyát sokkal jobban leválasztják,mint az természetesen leválik menstruációkor és a méhszáj nyitott a műtét után.Amíg nyitott nagy a fertőzésveszély,ezért nó szex,fürdés,ki tudja minden.És hát a méhnyálkahártyának regenerálódnia kell,mert ha nem megfelelő,akkor esetleg azért következik be a következő vetélés,mert nem lesz alkalmas a nyálkahártya a beágyazódásra.Szóval most szerencsés helyzetben vagy minden szempontból,mert akár már a következő ciklusban is megfoganhat a baba.De ezt majd lelkileg érzed,hogy mikor jött el az idő.Én a műszeres befejezés után 1 nappal örökbe akartam fogadni,pár nappal utána várni legalább fél évet,két héttel utána meg azonnal terhes akartam lenni.Egyébként nekem a befejezés utáni első próbálkozós hóban + tesztem lett,majd -.Azt hittem ez már kibírhatatlan.Erre jött volna egy védekezős hó,és akkor becsúszott a mostani baba.Az előző terhességet vitaminkúra,meg kivizsgálás,meg minden amit akarsz megelőzte.Talán nem ezért,de nem maradt meg a terhesség.Most,hogy nem is számítottam rá,mindjárt töltöm a 12. hetet.Szóval ez tényleg nem rajtunk múlik.Konzultálj a dokiddal,szedj vitamint és folsavat minden nap és ha lelkileg felkészültetek,akkor jön ő,majd meglátod.Én nagyon drukkolok neked.Egyébként a februári nekem már a második vetélésem volt,de sajnos az okát senki nem derítette ki. :roll: Tiszta szívből drukkolok. :wink:

Vikci!

Köszi,hogy megkerestél,máris jelöllek vissza. :D

Puszi

Eszter

Kép

Kép
anubias
 
 


Adire,
Én mindig megeszem és nekem tetszik az íze is :lol: de szerintem ezzel egyedül vagyok a világon :oops:
Vendég
 


Sziasztok!

Tegnap nagyon aktíval voltatok, alig győzök visszaolvasni.

Eszter!
Bejelöltelek az iwiw-en. A fiad kész férfiú, már előre látom, hogy vigyázni fog a hugicájára/ öcsikéjére..... :lol:
Akkor hétfőn mész UH-ra? Megkérdezhetem, h. mennyibe kerül a bolgárkerékben a 4 D-s UH?


Kata!
Hogy sikerült az esküvő? Majd írj mi volt UH-on!

PAnda!
Nem vagy egyedül, én is megeszem. Szerintem minket ezért szeretenek a madarak! :D


Vera

Kép

Kép
nagy vera
 
 


Jó reggelt!

Már most nagyon meleg van... :cry: :evil:
Holnap elutazunk ... megyünk Ausztriába... :lol:
Éppen néztem a neten, hogy ahol a szállásunk lesz ott most is csak 16-18 fok van... :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég
 


Én nem vagyok az IWIW-en....
Vendég
 


Jó reggelt!

Laura!

de jó nektek.Akkor jó utat és jó pihenést kivánok.Érezzétek jól magatokat. :wink:

Vera!

Az UH 10000 Ft+2000Ft-ért veszik fel dvd-re,amit ők adnak hozzá.4 D-s,de igazából az a vonzó benne,hogy genetikai uh,nem csak babamozi.Tehát nem az az elsődleges cél,hogy én jól mulassak ,de perzse ezt is megkapom,hanem ,hogy egy géndiagnosztikai központ végzi,tehát mindent megnéznek,amit ilyenkor lehet látni,szűrni.Egyébként kb ilyesmi árban vannak.Nagyon várom .Remélem minden rendben lesz.

Puszi

Eszter

Kép

Kép
anubias
 
 


Poppi:jó hűsölést nektek!!!!! :wink:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Na sziasztok!
Az ember nincs itt egy napig, és rögtön fél óra a visszaolvasás legalább. :lol:

Közös honlap: mivel csak Márti reagált, ejtjük a témát. :cry: :cry: :shock: :roll: :D :lol: :lol: (Jól van, na, túl fogom élni. :D:D:D)

Adire: örülök én is, hogy így alakult, hidd el, sokkal jobb ez így, beavatkozás nélkül. Még mindig vérzel? Vagy abba is maradt? Mert azt azért jó megvárni, hogy a nyh. cserélődjön. :) De ha az megtörtént, akkor én is azt mondom, hogy akár hajrá rögtön. De abban is van valami, hogy a babók egy része úgyis akkor jön, amikor épp nem számítasz rá, vagy azt mondod, na jó, tényleg inkább várjunk egy kicsit. :D

Márti: ez érdekes, tényleg nagyon egy hullámhosszon... én is utálom a fölös vizsgálatokat, sőt, képzeld a 12. heti uh-on mikor végre sikerült mindent megnéznie a dokinőnek (merthogy aludt a drága :D), akkor szerintem bántotta, hogy mi nem tudunk "mozizni", és próbálta felkelteni, hogy mozogjon. AZtán mondtam neki, hogy ha ő meg tudott nézni mindent, és minde ok, akkor csak azért ne keltsük föl, hogy nekem produkálja magát, nem cirkuszi majom ez a gyerek. :lol: :lol: :lol: Persze, biztos tök ari lett volna, de a lényeg, hogy én megnyugodtam, és nekem tetszett alvó állapotában is. :D

És akkor ehhez kapcsolódik is a 4D: Szóval én nem külön fogok elmenni 4D-re, hanem amikor amúgy is menni kéne uh-ra, akkor fogom kérni. Az afp utánin pl., de lehet, hogy a 30. hét körül is. A rendelőben, ahova járok, fizetek az uh-ért is, és a 4D ehhez képest 4E-rel kerül többe... Egyébként aki szeretne "mozizni", de nem tudja, mikor, érdemes megnézni 4D-s képeket különböző korban, úgy könnyebb dönteni. A Praxis honlapján jól össze van gyűjtve: http://www.ultrahang.com/galeria.html
.
Eszter, én védőnőhöz 11 hetesen mentem először, akkor is csak azért, mert nekem ő adta a vérképes beutalót. :D:D:D Úgyhogy nem vagy még elkésve... Egyébként - remélem, nem bántk meg senkit - én nem nagyon értem az ő szerepét az én életemben... Vérnyomást rajta kívül még 3-an mértek az utóbbi hetekben, a súlyomhoz sincs rá szükség, tanácsot kapok a dokinénimtől, és jobban el is fogadom a véleményét... Akkor??? :roll: :roll:
:roll:

Lau, jólehetett kint aludni. :D Mi éjfél körül jöttünk haza, tökre örültem, milyen kellemes idő van, erre bent a lakásban meg lehetett dögleni. :( Tegnapelőtt különben én a medencében voltam még este 10-kor, és közöltem, hogy én bizony nem jövök ki, ott alszok. :lol: :lol: :lol: A vitának egy hirtelen jött hideg (!) eső vetett véget, ami csak addig tartott, amíg végre kimásztam végérvényesen a medencéből. :D:D:D


És most fogadni merek, hogy amíg ezt bepötyögtem, újabb ezer hozzászólás született, és kezdhetem elölről. :D

meri
 
 


Hát, a fogadást elvesztettem. :) Bizos mindenki hűsöl valahol. :D

meri
 
 


Meri:igen én épp a konyhában "hűsölök"!!!!! :lol: :wink: Nade valakinek főzni is kell!!!!!
Bár én mostanában nem bíííííííííííííírom a főtt kaját, inkább szendvicseken élek :oops: , jót tesz az alakomnak!!!!De a rántott cukkinit azt tuti enni fogom!!!!! :wink:
Ne is mond ezt az UH-os babaébresztgetést!!!!Nekem a lányommal mikor a végén CTG-re kellett járni állandóan a fél napom elment vele, mert a drága aludt!!!!ÍGy hogy felébredjen és egy normális egybefüggő görbét produkáljon vagy megfogták és megrázták :shock: , vagy mehettem enni , inni 1 kört!!!!! :roll: Na a fiammal már jobb volt, mert ő ébren volt ilyenkor, sőőőőőőőőőőőőt egyszer pont akkor csuklott a drága!!!!! :wink:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Meri!

Én imádtam mindíg is a honlapunkat.Emlékszel mennyire dicsértelek érte.Hogy a bánatba ne szeretném,ha újra élne.Csak mint ahogy már tegnap Pandinak is írtam sajnos én dolgozom,napi 9 órát,minden reggel 4,40 kor kelek és odabent nem szabad netezni,csak ha nagyon ritkán egyedül vagyok az irodában.Szóval sok a mondandóm,de kevés az időm,hogy mindent megosszak veletek.De mindent elolvasok és ahogy van időm reagálok is.Úgyhogy kérek felmentést bizonyos reakciókésésekért. :wink: A Radványinál fogsz szülni?Ő melyik kórházban van amúgy?

Szép napot mindenkinek,megyek főzni. :roll:

Puszi

Eszter

Kép

Kép
anubias
 
 


Eszter, rendben, elfogadva. :D De te ismersz már régóta, tudod, hogy állandóan csak viccelődök. :D:D:D Egyébként nagyon sokat gondolok rád, hogy dolgoznod kell ebben a melegben. Nem lehet semmi. Én olyan boldog vagyok, hogy nagyjából azt csinálok, amit akarok. :) Igen, a Radványinál szeretnék szülni a SOTE II-n. Imádom ezt a nőt, csak az a gubanc vele, hogy csak így magánban rendel. Most is problémáim vannak afp-s beutaló ügyben. :(:(:(:(:(:( Na mindegy, majd ezt is megoldom. :)

Húúú, Márti, ne ijesztgess!!! :) Nekem így is már a púpom tele van ezzel a sok orvoshoz járkálással. Nem tudom, minek kell ezt ennyire túlragozni. Én két napja semmilyen kaját nem kívánok a dinnyén és a vizen kívül. Aaaaannnnnyira melegem van... :D

meri
 
 


Márti, már megint nagyon egy rugóra járt az agyunk. :wink:

meri
 
 


Ok, lányok. Jelentem tegnap megettem egy csomó dinnyemagot... :D Tehát nektek babók, nekem pedig kisdinnye nő a hasamban :lol:
(egyébként imádom a kisdinnyét - persze savanyúként)

Eszter,
Köszi, hogy leírtad ezt a méhnyálkahártyás dolgot, mostmár mindent értek :D
Azt viszont nem tudom, hogy az természetes -e, hogy úgy vérzek, mint menstruációkor.....? Pénteken a kórházban alig volt vérzés, aztán azóta beindult. A dokim monnyuk azt mondta, hogy akár 2 hétig is vérezhetek, de a mennyiséget "nem beszéltük meg".

Meri,
Igen, várunk egy kicsit, aztán majd a karácsonyfa alá jön a meglepi!!!
Nálam ugyanaz a helyzet, folyadék és dinnye....

Lányok, milyen honlap??? Valamiről csúnyán lemaradtam....

Kép
[/url]



Adire
adire
 
 


Ad, igen, legalább úgy kell vérezned, mint menstruációkor. A görcs és a vérzés is lehet némileg erősebb, hiszen vastagabb a nyálkahártya, aminek le kell válnia. Így tud majd megújulni. :) Honlap: én ajánlgattam, nekünk egy másik topikan már volt... Könnyebb volt követni, ki kicsoda, ki hol tart, kinek mikor miért kell drukkolni. Ha pontosabban érdekel, csütörtökön vagy pénteken írtam be... :D

meri
 
 


Meri,
De jó, hogy ilyen nagytudásúakkal vagyok körbevéve! :lol: Igen, teljesen logikus, amit leírtál. Azért volt nekem furcsa, mert az előző műszeres befejezéssel volt, és úgy emlékeztem, hogy utána alig véreztem. De ezek szerint ugyi azért, mert akkor teljesen "leválasztják a méhnyálkahártyát"(Esztertől idéztem) és nincs minek leválnia....

Kép
[/url]



Adire
adire
 
 


Ad, nagyon jól látod a helyzetet... :)

meri
 
 


Meri,

Ezt tudnám ajánlani babás képeskönyvnek. A saját kis uh képeidet is beleteheted + irogathatsz és vannak benne eredeti képek is. Szerintem nagyon jópofa. Én bizti fogok venni majd!
http://www.babaskonyvek.hu/pocakosnaplo.html

Kép
[/url]



Adire
adire
 
 


Ezt már láttam, de nem igazán tetszett. Én nem tudok olyanba írni, amiben elvárások vannak. :D Meg igazából naplót (amiben magamrl írok) sincs türelmem vezetni. Én csak arra gondoltam, hogy én magam készítenék egy könyvecskét, amibe beragasztgatok fotókat ebből az időszakból, az uh-os képeket. Inkább mint egy baba-képeskönyv erről a 9 hónapról. De asszem meg is fogom csinálni. Babanaplót már kaptam különben. Az Alexandra Kiadó adja ki, talán Baba világa a címe. Irtó helyes!!! Ez is azért tetszik annyira, mert ebből is mesekönyv lesz, vastag lapokkal, gyerekkézbe adható. :)

meri
 
 


Bocsánat azavarásért csak egy kérdésem lenne Poppihoz!

Poppy!

Nem értelek!Miért tüntél el szó nékül abból a topicból amit te inditottál???????? :shock: :shock: :shock:

KépKép

KépKép
pilchard
 
 


Pilchard
Válaszoltam... :wink:
Vendég
 


Sikerült összepakolni....

Mindenki vigyázzon magára, a babácskájára...
Vendég
 


Poppy!


Bocsi a zavarásért,de te vagy az a lány akinek lombikkal jött össze a baba?




Kép

KépKép
KépKép
jadika
 
 


Sziasztok!

Csak egy napot maradtam ki az írogatásból, de ti már rendesen termeltetek!:-) Már megint nem győzöm követni itt az eseményeket, lehet, hogy nekem is jegyzetelnem kéne??? :lol:

Vera!
Lagzi szuper volt, az öcsém nősült. Hajnali fél 3-kor a lányomat alig tudtuk hazatessékelni, csak egy kis csellel sikerült, aztán puff el is aludt az autóban. Most hulla vagyok, már egyet bólintottam, de azt hiszem ma korán megyek az ágyba. Be kell pótolnom a tegnap éjszakai alvást.
Amúgy tegnap délelőtt nekem is hányingerem volt, pedig mostanában nem jellemző, és az esküvőn a templomban csak egy kicsin múlott, hogy ne essek össze. Le kellett ülnöm, aztán már inkább nem álltam fel, ülve kényelmesebb volt :-); szédültem, levert a víz, és állítólag úgy néztem ki, mint a hipóreklám.
A vacsora után lettem egy kicsit jobban. Jól bevacsoráztam:-))
Mostanában mindig éhes vagyok, és levesből rekord mennyiséget meg tudok enni. Már előre fantáziálok a kaján, tiszta bolond vagyok..... pedig általában ritkán szoktam éhes lenni, csak azért ettem, hogy legyen bennem valami tápanyag.

Remélem szerdán megyek UH-ra, holnap hívom a dokit, aztán úgyis jelentkezem, hogy mi volt! Már annyira várom, hogy lássam a kis bébit izegni-mozogni! :)

Adire!
Örülök, hogy ilyen jól alakult a helyzet, és hogy ilyen pozitívan állsz az egészhez.
Én legbelül állandóan a missed ab.-tól rettegek, és mindig attól félek, hogy biztos valami nincs rendben, ha már nem olyanok a tüneteim, mint két napja, akkor már halálra aggódom magam. Nem akarlak zaklatni, de te honnan érezted, hogy valami gond lehet?

Iwiw-en majd én is keresgetek, ha lesz hozzá energiám:-))

Holnapra jó munkát annak, aki dolgozik, a többieknek meg jó lazítást. Talán enyhül egy kicsit az idő, és nem lesz belőlünk sült malac :lol:

Szép estét!

üdv: Kata

Kata
Kép
Kép
Kép
katuci81
 
 


Szia Kata!
Én pont így voltam a kajával. Eddig csak azért ettem, mert muszáj. Aztán meg engem is felcsigáztak az ízek, és leginkább engem is a levesek vonzottak leginkább. :)

meri
 
 


Sziasztok!

Én már nem bírom ezt a meleget :? semmi étvágyam nincsen alig eszem valamit inkább gyümölcsöt falok...

Poppy,
Jó utat és kellemes lehülést vigyi magatokra :D

Jadika,
Poppy elutazik holnap lehet már nem válaszol. Amúgy igen neki is lombik babája van :D
Vendég
 


Pandácska !

Köszike!

KépKép
KépKép
jadika
 
 


Kép

Végre lehült egy kicsit az idő úgy aludtam mint akit fejbe vertek :lol:
Hogy vagytok?
Vendég
 


Jóóóó reggggelt!
Na ma éjjel sikerült összefutnom KisVukkal. :D Háááát, nem irigylem azokat, akik ezt rendszeresen megteszik... Elég félelmetes volt számomra, ahogy befeszült közben a hasam... :?

meri
 
 


Katuci,

Ne izgulj, Nálad nem lesz semmi baj!!!!!

Nekem egyáltalán nem voltak tüneteim (kiv. kb. 3x rövid hányinger). Én teljesen úgy éreztem magam, hogy nem vagyok terhes. Nem tudom neked leírni az érzést, csak egyszerűen éreztem, hogy valami gáz van. Aztán álmodtam is a vetélésről. És érdekes, hogy azt álmodtam, hogy vérzek, és nem azt, hogy műtenek. És így is lett! Mindenkinek mondtam a környezetemben, hogy rossz érzésem van, de mindenki arra fogta, hogy biztos az előző vetélés miatt van, de én tudtam, hogy nem! A szonográfus is azt mondta, hogy sokan megérzik! Egyébként egy borzasztó optimista ember lennék, de akkor nem tudtam pozitív gondolatokat sugározni, egyszerűen nem ment.
No, de elég is ebből a szomorú történetből, nálad nem lesz semmi baj, úgyhogy ne is tessék ezen rágódni! :D

Kép
[/url]



Adire
adire
 
 


Sziasztok!

Pandácska!
Nagyon megvisel ez a hőség, ráadásul ma reggel a Klinikán kellett kezdenem, mert múltkor fájtak a veséim és a dokim adott beutalót vizelet vizsgálatra.
Ezután bejövök dolgozni, ahol ma reggelre az egyik irodánk teljesen kiégett (v.mi meggyulladt), iszonyatos bűz van a folyosón, még csukott ajtónál is beszívódik valamennyi. Legszívesebben hazamennék.

Meri!
Kitartást, kisvuk hamarosan (pár hét múlva) nem fog már látogatni.

Kata!
szuper érzés lesz látni a manód ahogy mozog!


Vera

Kép

Kép
nagy vera
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: