Uxi! Nagyon aranyos kezdőanyuka sztori. Persze a kórházas 3 nap nem lehetett leányálom, de így utólag édes sztori.
Gurgi! Légy szíves ne parázz az evésen, és ne méregesd, mert befrusztrálod magad! Ráadásul a ruha sem mindegy, és ha tisztába rakod közben, akkor egyáltalán nem mérvadó.
De hogy mondjak is vmit: a hivatalos álláspontot csak részben ismerem, amiket hajlandó voltam meghallani. Heti 150-250 g hízást szeret a házidokink, és nekem most a mellgyuszi miatt a nem beteg ciciből 50-70 ml-t tanácsolt leszívni a nővérke, azaz egy hónaposan szerinte kb. ennyit szoktak enni eccere. A kórházban (azaz az első héten) még 20 ml is elég volt nekik.
Ha hazaengedtek, és nem alszik k. sokat Samu, meg eszik rendesen, akkor nincs baj. Ha parázol, keltegesd (tisztába rakás ha pillednek a pillák, hideg tárggyal nyomkorászás, nagylábujj csavargatás, fültő vakarás vált be nekünk), etesd másfél óránként. Ha van kaki, pisi, és nem sárgul vissza, akkor megnyugodhatsz (úgyse fogsz, hehe, ez már 20 évig így marad

)
És mindezeket úgy írom, hogy a hazajövetel óta egyszer sem mértük meg a gyereket...

Tehát ha nem reális, akkor bocs!
Mijaza pko vérvétel?
Dorka! Hát, ha nincs a brendonban aventes zacsi, akkor passz. Tesóm ott vette még 3 éve. Sztem a medelás túl drága. Ennyiért adjanak már 20 db-ot...
Az öntögetés nem tetszik?
Bébiőr. Nem adom fel! Kinek, hogyan működik a bébiőre. Állandóan van adás, vagy csak akkor kapcsol be, ha zaj van? És mekkora zaj kell, hogy bekapcsoljon?
(azért kérdezem, hogy van-e esélyem nekem jobban teccő gépre, vagy olyan nem létezik?)