hm, sztem is lorci bébije változott a legtöbbet: eleinte nyufedli, mostanra meg már tisztára robert redfordosan sármos

(vagyis annál jobban, mert sokkal fiatalabb

)
niki,
a beillesztés nem megy. lekicsinyítés OK, oszt végül mégis az írja ki h a feltöltésnél hiba történt

pedig legi és bringa olyan jól leírták h mit csináljak
meleg: Viktória egyik nap elkezdett üvölteni, amikor szoptatni akartam - rájöttem h a nagy összeizzadás zavarhatja (jobban, mint az éhség és a szomjúság

), így azóta fekve szoptatom, többnyire a nagyszoba szőnyegére terített pléden. n1 óta alszik ott, röpke 3 és fél órája! eddig 3x felébredt szopizni (egyszer nekem "sikerült" felzavarnom

), de nyomban vissza is aludt. már kitakarítottam, amit akartam és nem járt túl nagy zajjal. remélem, nem lesz meg a böjtje ennek a nagy szundinak - úgy, mint tegnap, mert csak 11kor volt hajlandó elaludni és f8kor már kész is volt az alvással. basszus - uannyit aludtunk!!

na jó, ő napközben sokkal többet
jaj, nekem a mellem között izzad a legjobban

tök idegesít... pedig nem mondhatnám h akkorák h egymást melegítik
már értem h egy barátnőm mire mondta azt h azt utálja legjobban h mióta anya, azóta mindenki a gyereke viselkedése után ítéli meg őt. totál kiakaszt h minden egyes sétánknál vki megjegyzi h "jaj, szegényke h sír" v "jaj, de eltörött a mécses!", múltkor meg: "éhes a kicsike!" erre mondom h nem, éhes, mert most evett, mielőtt elindultunk. "akkor meg nyűgös!" na ne mondd, magamtól rá nem jöttem volna!

nem értem, miért gondolja mindenki h beszólhat. meg ilyenek h "vagy éhes v tele van a pelenkája - más baja nem lehet" (ezt egy öregasszony mondta) - hát, csókolom, sztem meg lehet, mert még egy újszülött sem csak 2 funkcióval jön a világra.
pedig tényleg csak addig hagyom a kocsiban, amíg odaérünk a ligetbe - ez 5 perc és találunk egy padot (még plusz 2 max). de ezt a távot is képes torkaszakadtából végigüvölteni. asszem, kissé nehezen szokik hozzá a dolgokhoz

de azért nem panaszkodom - volt olyan h teljes perceket képes volt sírás nélkül kibírni! sőt, múltkor egy saroknyira lakó anyósoméktól haza tudtunk jönni úgy h nem bömbizett egyáltalán!!