A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Betta, gratulálok neked. Kép
Neked egybõl erõsen látszott mind a két csík? Nekem kb 10 perc után látszott halványan a 2. Milyen tesztet használtál?
Gigi
gigi1

Betta Kép

Gratula ! Boldog 9 hónapot kívánok !

GigiKép

A halvány csík is csík !

Most rohanok haza, hogy elérjem a Mindentudás Egyetemét.

Egcsi
egcsi

Gigi,
mit olvasok??? Jujj, de izgi! A hétvége után ismételd meg a tesztet, de szerintem készülhetsz a dokihoz!KépKépKép

Lányok,
a következõben kérném a segítségeteket.
Van egy barátnõm, aki dunaújvárosi. 3 éve próbálkoznak babával, tavaly nyáron végre csináéltak nála egy labort, ami gyakorlatilag (szerintem egyenlõ volt a 0-val), semmi kórosat nem mutatott ki. Mivel közel van BPest, ajánlottam keressen ott nõgyógyászt.
Tudnátok valakit ajánlani, akinek az ára nem a csillagos eget veri, és ha vmi probléma van esetleg a párjával, vagy vele, akkor is tud segíteni, és nem azt mondja, próbálkozzanak még?
Elõre is köszönöm a válaszaitokat, és kívánom mindenkinek hamar legyen dupla csíkos!
Ágci

Kép
Ágci

Sziasztok!

Pont most halmoztak el egy csomó munkával, pedig olyan szivesen beszélgetnék veletek. Köszönöm a gratulációkat, remélem nem kiabáltam el, hogy ilyen korán teszteltem.
Bogár Kép
Dokinál pont tegnap voltam feliratni a következõ adag clostyt, és azt mondta, hogy 1 hét múlva menjek vissza, ha nem jön meg a mensi, vagyis húsvét után. Remélem nem lesz késõn, de a Duphastont felírta. Mást nem tudok tenni, beszedem, és vigyázok magamra.
Lányok! Azt viszont elfelejtettem megkérdezni, hogy a Serocriptint meddig szedjem a prolaktinra. Szerintetek?
GigiKép
Én is csodálkoztam, de erõs 2. csikom volt. Kép A tesztet egy laboros barátnõmtõl kaptam ajándékba, sajnos név nincs rajta. Gratulálok én is a babócádhoz! Tök jó, hogy egy napon teszteltünk. Kép
CatKép
Most biztosan sikerült. Nagyon drukkolok!

Majd még írok! És köszönök nektek mindent. Nélkületek nem sikerült volna. Kép
betta
Nagykozár

BettaKép
Remélem nekem is olyan szerencsém lesz mint Neked ebben a hónapban. Emlékszem, hogy hogy aggódtál a 12mm-es tüszõ miatt, és vígasztaltál engem, mert nekem is picik voltak, és neked megnõttek 20mm-esre. Még az is lehet, hogy ikrek lesznekKép

GigiKép
Óriási gratula. Látjátok a kijövõ pattanások nem feltétlen mensit jeleznek. Tesztelj még 2 nap múlva egy másfajta teszttel. Pl.Gabriel, az nagyon érzékeny.

AlenaKép
Én is nagyon örülök neki, hogy nem kell a lombikhoz más orvost keresnem, nagyon megkönnyebbültem, hogy jó kezekben vagyok. Már nyomasztott ez a dolog, hogy majd merre-hova ?
Így lehet, hogy el sem kell addig jutnom.

Puszi
Cat

Cat
Kép
cateye

Sziasztok!

Néztem a Mindentudás egyetemét, tetszett.
bemondták a webcímüket is, állítólag az elõadásanyagok és infok is vannak fenn.

www.mindentudas.hu

Tinka
tinka

Nekem is tetszett az elöadásmeglepö volt, hogy milyen sok férfi volt ott. Azt hittem erre nemigen lehet öket elrángatni.

Karmen
karmen

Megpróbálom belinkelni:

Mindentudas Egyeteme
tinka

Sziasztok!

Karmen!
Teszteltél?

Gigi, BettaKép Gratula!KépKépKép Kép

Cat! Pihenj sokat, sokat számít ténylegKép

Elõadás

Nikie
nikie

Kedves Ágci!
Elnézést hogy kívülállóként belekotyogok, de ha a barátnõdék már 3 éve próbálkoznak akkor nem egy jó nõgyógyászra van szüksége hanem el kell menniük egy meddõségi központba!!! Én már 7 éve szeretnék babát (ismeretlen eredetû meddõséggel küszködünk)elmentem mindenféle "szuper" dokihoz, volt aki úgy tett mintha hû de értene hozzá aztán kikötöttem egy meddõségi központban és már láttom a különbséget! 3 év próbálkozás után már nem szabad kísérletezni, fel kell keresni egy meddõségi központot!
Valaki írta nem rég(elnézést, hogy a név most nem ugrik be), hogy több gyogyit kapott az orvosától miután az megnézte a hõgörbéjét. Remélem csak félre értettem valamit és nem csak hõgörbét nézett hanem hormonvizsgálat is volt, mert ha nem akkor most mélységesen fel vagyok háborodva, és eszembe jut amikor velem is ezt tette egy nagyon jó hírû orvos!Lányok, ne hagyjátok magatokat félrevezetni! Ha már elhatároztátok, hogy mindent megtesztek egy babáért akkor tegyétek azt olyan szakemberek segítségével akinek tényleg ez a specialitása! Remélem nem bántottam meg senkit, de sajnos tapasztalatból beszélek!
Üdvözlettel: Egy topic olvasó
Névtelen

Igen, egyet kell érteni névtelenünkkkel, mert a hõgörbe tényleg kevés.
AlenaKép Ez neked is szól. Tudom ki az orvosod, és nem akarlak megrémíszteni, de a hõgörbe tényleg nagyon kevés. Sajnos nagyon bizonytalan. És fõleg azért sem elég, mert 2-3 óránként változik, ha többet alszol többet mutat.Így van nálam és Beánál is. Hétvégén ki is próbáltam, 4 tized különbség volt +3 óra alvás után.
Szóval a vérvétel csak kell, és a legjobb az, ha 3x van egy ciklusban és átlagolni. UH sem árt.

Csak azért írtam, hogy tudjál ezekrõl is.

Nikie
nikie

Köszönöm Nikie!:-)
Névtelen

Szia Nikie Kép
Nem rémisztettél meg. Igen, én is ezért hoztam fel a témát, mert furcsa volt, hogy ennek alapján ennyi gyógyszert ír fel. Az a legrosszabb, hogy baromi nehéz eldönteni, hogy kiben bízol. Az elõzõ orvosom abszolút nem foglalkozott velem, szerinte csak próbálkozni kell, aztán tavaly év végén felírt 3 doboz Closty-t, hogy szedjem be, majd jön a gyerek.
Miután nem jött, így elmentünk ehhez a másik orvoshoz. Õ meg nem néz meg UH-al, hanem a hõgörbére esküszik. Ez még rendben is van, de ahhoz hogy egy csomó gyógyszert felírjon, én is úgy gondolom, hogy a görbe édes kevés.
Szóval nem tudom mit csináljak, most megint menjek másik orvoshoz? Tiszta röhej, nem?

Alena
alena

Már megint belekotyogok! :-)
Alena!
Az orvosod véletlenül nem a SOTE II. klinikán dolgozik?
Névtelen

Nem, magánrendelése van. Egyebként elég sokat publikál, és elismertnek számít a témában. Ezért is furcsa a dolog...
alena

Ha a pattanások jót jelentenek akkor nálam is kell valamminek lennie, mert 2 hete olyan az arcom, mint még soha... 15 évesen sem volt ennyi ragya a képemen... Félek, hogy csak valami más okozza.
Egyébként még mindig nem jött meg.

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Na, jó nem akartam ennyire belemerülni a témába, de most már elmondom: Az én régi orvosom is nagyon jó hírûnek számít a szakmában, a neten is olvasható publikációja (ráadásul meddõség témában!), és én is a magánrendlésére jártam(2 éve egy konzultáció 8 ezer forint volt) kifejezetten olyan nõk ajánlották akiknek nehezen akart összejönni a baba és esküdtek rá...És ez a doki szintén hormon vizsgálatok és UH nélkül félévig szedette velem a Clostyt, de ez csak a kisebbik baj...
Csak azt szeretném neked tanácsolni, hogy ha már úgy is elmész egy nõgyogyihoz, akkor miért nem egy központba mész ahol nem kell azon izgulnod, hogy vajon félre kezelnek-e vagy sem Én már 4 dokinál voltam miután elmentem egy meddõségi központba, addig ugyanis mindig azt gondoltam, hogy ha elmegyek egy központba azzal elismerem, hogy meddõ vagyok és én nem lehetek az...Pedig nem ez a lényeg hanem az, hogy az ilyen központokban mindent alaposan kivizsgálnak és személyreszólóan kezelnek!
Hidd el én már nagyon sokszor megbántam, hogy ennyi idõt és pénzt elvesztegettem!
És ha már ennyit kotyogtam akkor azt hiszem illõ aláírnom:
Szonja
(régen sokat írtam ide, de az már olyan rég volt hogy tutira nem emlékszik rám senki:-))
Névtelen

Szonja,
Nemrég olvasgattam vissza régi hozzászólásokat, és találkoztam a neveddel.
Gondolom te is tapasztaltad, hogy milyen nehéz normalis orvost találni. Nem mindenkinek ugyanaz válik be, vagy tetszik ugyanaz a stílus.
A meddõségi központokkal kapcsolatban is elég vegyes dolgokat hallani. Van akinek jó a véleménye, van akinek nem. De szívesen veszem, ha elmondod a tapasztalataidat. Te hova jársz?
Egyébként engem nem feszélyez, hogy meddõségi központnak hívják, de talán Vica írta még régebben, hogy Amerikában, ahol õk laknak az ugyanilyen központokat "termékenységi központnak" hívják. Azért tényleg szebben hangzik.

Orsi,
Gondoltál tesztre?

Alena
alena

Kedves Alena!
Ne haragudj, nem akartalak megbántani a dokid miatt! Csak tudod pontosan azért biztattalak a váltásra mert annyira a régi önmagamra emlékeztetsz, tudod én is annyira hinni akartam a dokimba...Szóval nem akartalak megbántani és most nem is szeretném elmondani melyik meddõsségi központba járok mert úgy érzem már így is olyan íze van a hozzászólásaimnak mintha a meddõségi központok reklám embere lennék! Én csak segíteni szerettem volna, mert ahová most járok annyira jó érzés, hogy nem kell soha aggódnom mert tudom, hogy jó kezekben vagyok és ez nagyon megkönnyíti a küzdelmemet a babáért!
Ha megnézed ezt az oldalt:
[url=http://www.tar.hu/frameset.phtml?path=/medlomb/" TARGET="_top]http://www.tar.hu/frameset.phtml?path=/medlomb/[/url]
itt találsz egy összehasonlító táblázatot a meddõségi központokról, a táblázatban lévõ adatok pedig saját tapasztalatokon alapulnak.
Ha bármilyen kérdésed lenne magánban szívesen válaszolok: csipike@kgb.hu
Sok sikert mindannyiótoknak
Szonja
Névtelen

Wow,lányok, én lehet boszorka leszek???
Szonja,már irni akartam a tippedet a nevedre...Én emlékszem Rád, már megint egy jó régi topicos bukkant fel.
Éppen este gondoltam a régi nevekre, Rád, Sienre, és Évára.Emlékezik még valaki rá?Egy idöben ö is nagyon sokat jött, aztán eltünt. Meg volt itt egy Anna is Németorszából. Jézusom, én hány éve járok már ide...
Na pusz nektek
Barbi

Kép
Kép
barbi

Kedves Szonja! Kép
Dehogy bántottál meg! Tudtam, hogy segíteni akarsz, azért mondod.
Amit írtam, az csak kifakadás volt, hogy tényleg nem tudja az ember, merre induljon, kiben bízzon. Azért is kérdeztem, hova jársz, és mik a tapasztalataid.
Én egyébként nem bízom az orvosokban 100%-ig. Már ezt nem a saját orvosomra értem, hanem úgy általában. Mert sokszor látszik, hogy csak tapogatóznak. A gyógyszereket meg pláne nem szívesen veszem be csak úgy. Azért is kérdeztem tõletek, hogy mi a véleményetek, mert nagyon furcsáltam a dolgot.
Köszönöm a linket, mindjárt elolvasgatom.

Alena
alena

Sziasztok,
esetleg valaki tud olyasmiról, hogy ha az ember esetleg terhes, akkor is szedheti a Bromokriptint, vagy ha terhesgyanús akkor már ne.
Megint félinfóból indulok ki, vagyis abból, hogy állítólag, ha terhes az ember akkor magas a prolaktinszintje.
De mi van ha a Bromokriptin lenyomja a norm. magas prolaktin értéket.
Tehát terhesgyanúsan-szedjen -e az ember Bromot? Ez itt a kérdésem.

Tud valaki errõl valamit?
Elõre is köszi.

Bella
Névtelen

Alena Kép
Nem, mert tutira nem baba van a doloban. Ha jól emlékszem mindig védekeztünk, és valamikor a 25. nap körül derült ki, hogy a párom egészséges, csak utána nem... Csak megtréfál a szervezetem Kép

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Alena,

visszolvastam a napi termést, mert csak itthon tudok netezni.
Kérdeztél a Bromokriptinol.
Nekem nem hogorbe, hanem hormonvérvétel alapján írták fel a Bromot, és akkor is csak óvatosan, hogy megismételtuk a vérvételt, mielott ememltuk az adagot.
Mert a prolaktin stressz hatására hirtelen megemelkedhet, mikozben amúgy teljesen OK.
Ha izgulós típus vagy, akkor nem árt.
Ne ijedj meg, ha eloszor nagyon rosszul leszel tole, lassan hozzászokik a szervezet, és szerintem áldásos hatása van.
Mondom, ha izgulós típus vagy-akkor nem árthat, inkább használ.

De azért hormonvérvétel alapján szokták felírni.
Amúgy a gyógyik, amiket említesz ismerosek, szerintem sokunknak. Bár én Clostyt soha nem kaptam.

Az Utrogestan pedig ártalmatlan dolog-szerintem. Csak kellemetlen picit.

Bella
Névtelen

Bella! A terhességi 12. hetéig szedni kell, mert ha abbahagyod és felmegy a prolaktin szinted vetélést okoz. Ezzel nem minden nögyógyász ért egyet, amikor mondtam babát akarok, volt aki nem irta fel. A lényeg, több meddöségi orvost is megkérdeztem, azok mind azt mondták, szedni kell. CSak azért irtam ezt le, ha a te orvosod se tudná, akkor majd ne hagyd rá. Vagy keress majd másikat.

Karmen
karmen

Koszi Karmen.
Ez most fontos információ volt nekem.

Nálad él még a remény?

Bella
Névtelen

Sziasztok LányokKép
BrekiKép
Nagyon sajnálom de ez a szó ki sem fejezheti amit érzek... Iszonyatos lehetett. Egy kolléganõmmel 3 éve történ ugyanez az eset és Tõle hallottam errõl elsõként... Azóta született egy csodálatos, egészséges kislánya. Szivbõl kivánom, hogy mielöbb Nálatok is bekövetkezzen a CSODA!!!!Kép
KarmenKép
Korházi vérvételed nem lesz újra??? Talán megérne egy szúrást... Furcsán magas a hõd és a cici fájdalom nekem is csak ma jött elõ, eddig semmit sem éreztem... Az orvos mondott valamit?
BettaKép
Szivbõl gratulálok és sok Boldogságot kivánok NektekKép
ZsebyKép
Elsõként nagy gratula Mesének ha beszélsz VeleKép Neked pedig nagyon-nagyon drukkolokKép A hõd alapján nyoma sincs a menzidnekKépÉn is várom a hétfõtKépKöszi kérdésed, jól érzem már magam mert leapadt a viz a hasamból igy nem fesziti szét a szerveimet. Eddig nem éreztem semmit, ma elkezdtek feszülni a ciciim de nem vészesenKép A kalkulátort nem néztem de valamikor Karácsony elött lesz esedékes, persze csak ha nem ikrek mert azok hamarabb megszületnekKép
MeseKép
Szivbõl gratulálok a babóhozKép
AndiKép
Akkor izguljunk együttKép
AliceKép
Mit jelent, hogy már mindent néztek? Mikor volt a HSG-d és a laparod? Mit állapitottak meg? Volt pé-figyelésed UH-on?
AlenaKép
Köszi a kedves sorokatKépSajnos nem tudok semmi konkrétat irni a gyogyikkal kapcsolatban mert nekem csak 3 hónap Closty-s stimulálásom volt a lapar után de mit mondjak...katasztrófális eredményeket produkáltam tõle. Ami elötte tökéletes volt (hormonszintekre gondolok) az a 3.hónapra teljesen elromlott... A hõgörbédbõl látszik, hogy a 22.napon volt a pé-ed, tényleg kicsit késõn és ehhez mérten természetesen hosszú a ciklusod.
LeoneKép
Köszönöm szépen a gratulációtKép Örülök, hogy sikerült itt barátokra lelnetekKép Kivánom,hogy mielöbb csatlakozz Hozzánk és itt Mindenki aki babóra vágyikKépA menzi szerû fájdalomtól ne félj! Épp Zsuzsu járt úgy, hogy teljesen menziszerûen görcsölt a pocakja, biztosan tudta, hogy másnapra meg is jön a menzije ezért ha jól emlékszem egy vidéki utat le is mondott.KépKépAztán ott kukucskál a babuci a pocijábanKépKépKép
CatEyeKép
3 tüszõ!!! Az nagyon jóKép Egy ismerõsömnek két hónapja volt az elsõ inszeme - elsõ babájuk 3 éves és második lombikra sikeredett mert a párjának gyenge volt a matyilelete - és most 3 babát várKépKép Remélem Nálad is ilyen sikeres lesz ez az inszemKép
GigiKép
Pozitiv lett a teszted!!KépKép És miért nem tettél utána ilyen mosolygós pofikákat????KépKépKépGratulálokKép Ne izgulj! Én csak a vérvétel másnapján teszteltem és kb.5 perc múlva lett egyértelmû a második csik jelenléte ami gyengébb mint a tesztcsik de ott vanKép
Kedves Névtelen topic olvasóKép
Jó, hogy mindezt leirtad mert sajnos rengeteg nem-törõdöm nõgyógyász létezik. 3 év eredménytelen próbálkozás bizony tényleg elég ok arra, hogy meddõségi központba forduljon az emberKép Neked mikor volt laparoscopiád? Nem derült ki semmi? Sajnálom, hogy még nem sikerült és drukkolok, hogy összejöjjön a babaKépSzonja!!!!(Bocsi, de ahogy olvasom a beirásokat azonnal válaszolok ezért csak utólag láttam, hogy Te vagy) Én bizony emlékszem RádKép Te nem emlékszel rám? Nem baj, sokan vagyunk...sajnos. Most hol tartotok?
BarbiKép
Én emlékszem RájukKép Bizony, mi sem fiatalodunkKép

Puszi: Doris
doris

SzonjaKép
Örülünk, hogy megjelentél, és a címet is.

AlenaKép
Tudom, nehéz orvost választani, de tényleg az a megoldás, hogy meddõségi központba kell menni. Az a doki, én úgy nevezem, hogy elméleti szakember inkább. És tudod mit tudok még róla, hogy van UH-ja, bennt a rendelõ sarkában, de ugye nem használja. Elég morbidKép
Szóval szerintem inkább fordulj egy központhoz.

BellaKép
Úgy-úgy a 12.hétig kell szedni a bromot, mert ha abbahagyjuk megugrik az értéke, és tudod mi lesz...
Jól írta Karmen!

DorisKép Szia, nagyon jó, hogy tudsz jönni, feldobod a topicot. Véglegesen mentek Svájcba? Ott fogsz szülni?
Kivel fogok tologatni?

És még annyit, ahogy Szonja is tette, bármit tudunk bármirõl, bárkirõl babatémában, mondjuk el a másiknak, aztán úgyis majd õ dönt, és majd figyelembe veszi a döntésnél.

Nikie
nikie

Sziasztok!

Szép jó reggelt mindenkinek! Kép

Betta!
Gratulálok! Kép

Zseby!
Neked is nagy gratula! Kép

Bella!
Erazmusz azt mondta a bromo kérdésre, hogy a 12. hétig szedni kell és lassan elhagyni, mivel a hirtelen prolaktinszint emelkedés vetéléshez vezethet!!! Nem rémisztgetni akartalak, de keress vissza a hozzászólásokban.

Lányok!
Olyan jó kedvem van, remélem ma senki nem rontja el! Kép Tegnap nem tudtam jönni, ki sem látszottam a munkából. Kép Ma remélem, már kicsit lazább lesz! Kép De erre nem sok esélyt látok! Kép

Kép
Kép

Üdv:
Gitta
gitta

Kedves Lányok!

Nagyon nagyon rég jártam Nálatok, már nem is sokan emlékezhetnek rám. Nagyon el vagyok havazva a munkahelyemen, semmire nincs idõm.
Sajnos nálam még semmi híre a babának. Már a 9. ciklus 30. napján vagyok. 2 hónapja szedem a Szerophene-t, de az orvosom pechemre mind a két hónapban akkor utazott el, amikor ellenõrizni kellett volna, segít-e, van-e peteérésem. Annyit segített a gyogyi a múlt hónapban, hogy az amúgy 40 napos ciklusom 32 napos lett. Remélem ez ebben a hónapban is így lesz. A hõm gondolom a gyogyitól magasabb, 37.2-37.3.

Doris! Ezen az úton is szeretnék gratulálni Neked! Nagyon örülök, hogy elkezdõdtek Nálad a terhesség tipikus jelei.

Minden babásnak nagyon nagy gratula! Jó volt olvasni, hogy azért lassan ugyan, de egyre többeteknek jön össze a baba.

Breki! Én se találok szavakat a Veled történtekre! Nagyon erõs lehetsz, ha ezt kibírod. Én nem tudom, mit tennék. Nagyon drukkolok, hogy mihamarabb összejöjjön újból a baba, és egy kicsit megbékéltessen a helyzettel.

Nelli
nelli2

Sziasztok!

Szia NelliKép
Sokat gondoltam Rád, csak nem írtam, gyere sûrûbben. A hõd szuper! Altájékon méred ugye? A serophene mellé kellene utro talán, a dokid nem írta fel? Bár ilyen csuda jó a hõd, akkor a hormonjaid is talán jók. Tudod azért nem 100%-os a hõ. Volt vérvétel is biztos.

GittaKép Jó hogy írtad a lassú elhagyást a bromonál!
Örülök, hogy jó kedved vanKép Maradjon is ígyKép Csak legyél optimacska, ahogy Hurki mondanáKép

Nikie
nikie

Nikie, Bella, Doris! nem kell már vérvételre menni, mert korábban volt 2x, a transzfer utáni 12. és 15. napon. Ezek után kellett még egy tesztet csinálni, amit tegnap megtettem, a doki azt mondta, ha neg. lesz akkor abbahagyhatom a gyógyszereket. Ezek után tegnap egész nap csak takaritottam,3 hét alatt lett elég nagy por. Estére fájt is a jobb petefészkem rendesen, de már elfogadtam, hogy biztos nem sikerült. Ennyi idö után ki kellene a tesztnek mutatnia, ezt én is tudom meg a doki is biztosra mondta.
Majd másfél hónap múlva kell menni.

Doris! Neked is volt vérvétel? És miért teszteltél akkor másnap? A vérböl túl alacsony volt a HCG? Mennyi volt nem tudod?

Karmen
karmen

Nelli!
Javitottalak a tablicskuban!

Nikie!
Remélem én is, hogy jókedvem marad! Kép De biztosan tesznek róla az újságosok (a nagy túlzással magukat szerkesztõnek nevezett egyének), hogy elmúljon! Kép Minden második héten kikészítenek idegileg. Kép
Hétvégén majd rendbejövök! Kép Amúgy is bulizni fogunk a párocskámmal! Kép Most leszek vasárnap 30 éves. Kép Neki meg a névnapja lesz hétfõn, így egy kicsit lazítunk! Kép

Üdv:
Gitta
gitta

Doris!

Peteérésfigyelésem tavaj volt,nemigazán voltak nagyok mert a legnagyobb akkor 9 mm volt de aztán sikerült feltornázni 20-24 re.Akkor viszont azt hittem hogy szétrobban a hasam.
Azóta már egyszer megnézték és azt mondták hogy jó, ez kb.egy fél éve volt.
Vérvételbõl állapította meg a dokibácsi hogy minden rendben van.
Én hiszek neki mert mindenki csak jót mondott rólla.Volt egy kolléganõm akinek azt mondták az orvosok hogy soha nem lehet gyereke és amikor elment ehez a dokihoz õ megmondta neki hogy ez butaság.
Azóta három fia születettKép
Pusz
Alice
Alice

Sziasztok!

Karmen! Holnap töltöm be a 14. hetet. Kép Sajnálom, hogy már nincs tovább remény. Kép
Leone! Nekem is voltak mensiszerü görcseim amikor összejött a baba. Tessék nem feladni! Kép
Cat! Ez igazán jó hír!!! Kép Szuper jó dokid van. Kép
Barbi! Én is emlékszem Sienre és Évára is. Kép Nem hiába van ott a 17 a ciklusszám mellett.
Szonja! Nem akarsz újra csatlakozni? Kép Jó kis csapat van itt. Kép
Doris! Ediékröl tudsz valamit? Jól vannak? Kép
Nelli! De jó, hogy már nem 40 naposak a ciklusaid! Kép A következö jó híred a baba legyen! De ne hónapok múlva! Kép
Hurkival mi van? Mikor lesz neki a lombik? Kép
Gitta! Boldog szülinapot! Kép Jó bulizást a hétvégére!!! Kép

Puszi!
Andi
andi28

Doris, Bella!:-)
Persze, hogy emlékszem rátok! (Emlékszem Sienre és Évára is! Nekik sikerült már?)Igazából csak tegnap este kukkantottam be hozzátok így nem világos számomra, hogy Bellának van-e már pocaklakója, ezért ha még nincs kívánom, hogy minnél elõbb legyen!
Doris!:-) Látom neked viszont sikerült! Tiszta szívembõl gratulálok, és nagyon boldog hónapokat-éveket kívánok neked!
Köszönöm kérdésed: én már túl vagyok 4 inszemen és egy lombikon. Sajnos hiába voltak gyönyörû preembrióim a visszaültetés után kapott progesteron szurira allergiás lettem, de olyan mértékben, hogy az orvosom szerint felért egy magas lázal szóval ebbõl sejthetõ, hogy nem jártunk sikerrel! Ez február végén történt, szerettem volna még nyár elõtt menni újra, de közbeszólt az élet: úgy döntöttünk a férjemmel, hogy elõbb lakást cserélünk és ha már minden elcsendesült körülöttünk akkor vágunk bele ismét!
Mindent jót Nektek!
Puszi, Szonja
Szonja

Sziasztok Lányok!

Dicsekedhetek egy picit?????

A keresztfiam benne van a Best MagazinbaKépKépKépKép
Imádom a kis Krisztiánomat õ a hugicám babája.
Ha valaki megvette az megtalálja benne ott csücsül a bilin és vigyorog.
Annyira szeretem

Alice
Alice

Köszönöm lányok, hogy ilyen szívesen vesztek vissza!
Különösen Neked Nikie és Andi.
Sajnos vérvétel nem volt, és tudom, hogy a hõ kevés, mert mikor 40 napos volt a ciklusom, akkor is felment 37-re, még se volt pé-m. Azért most abban bízom, hogy talán csökkent a ciklusom hosszúsága, ami mindenképpen jó lenne.
Ebben a hónapban remélem a dokim is itthon lesz a jó idõpontban, és megtudom, használ-e a gyogyi, kell-e emelni az adagot, stb.

Nelli
nelli2

Sziasztok lányok!

Nem tudom, emlékeztek e még rám, én anno Zsuzsuval egyszerre jöttem a topicba. Nagyon sok régi név tûnt fel itt megint! Vanda is, emlékszem rád!
Doris: el sem tudom mondani mennyire örülökKép Siennek kezdõdik a lombik? Õ is elég sok idõt töltött itt!
Lányok, minden babásnak gratula! Kép

Velünk annyi történt, hogy idõközben dokit váltottunk.
Alena
A te dokidhoz jártam én is 1 évet, csak annyit szeretnék írni, hogy a publikáció, és neve ellenére most derült ki, hogy az 1 év alatt nem vette észre a 1,5 cm-.es miómámat, ami lehet, hogy lezárja az egyik petevezetõmet, ugyanúgy gyógyszerezett, ahogy téged, most pedig kiderült, hogy a görbe alapján megállapított progihiányom nem is létezik. Magyarul tök feleslegesen szedette ezeket. Ja, és az új dokim uh-n 3 perc alatt észrevette a miómát (illetve azért nézte meg, mert tapintással is érezte), ami a mi "szaktekintélyünknek" sikerült. Ja, plusz a páromat is kikezelte, és most derült ki, 1,5 év után, hogy visszaesett, mert nem is az volt a baja, amit az elõzõ doki mondott. (gyulladással kezelte, a tenyésztés szerint pedig egyáltalán nem az a baja)

Bea
Bea

mármint a mi szaktekintélyünknek nem sikerült

Bea
Bea

Sziasztok Lányok!

Kezdek lehangolódni, elkezdtem a 27. napon barnázni. Lehet, hogy az a hétfõi 2 csík mégsem kettõ???? Pedig a hõm ma reggel is 37,1 volt.

Doris
Hány babát szeretnél? Titkon azért van vágyad, ugye?

Zseby
zseby

Zseby,

szerintem tesztelj újra! Ha két csík, akkor meg menj el a dokidhoz hamar, gyógyszerért.
tinka

Bea Kép
Köszi, hogy elmondtad ezeket. Nem azért írtam, hogy sokat publikál, mert magasztalni akartam, csak nem akartam a nevét ide leírni, és tudtam, van akik értik a leírásból, kirõl beszélek.
De egyébként igazat adok nektek abszolút, hogy egy hõgörbébõl valószínüleg nagyon sok mindenre nem lehet következtetni. És ennyi gyógyszert beszedni csak egy görbe alapján felelõtlenség.
Az elõzõ orvosom ugyan nem csinált semmit, azon kívül hogy felírt clostyt, de legalább több alkalommal alaposan megvizsgált ultrahanggal. Viszont sajnos a clostys ciklust nem akarta követni, ezért is váltottam orvost.
Szóval egyáltalán nem akartam magasztalni ezt a dokit, sõt, bizonytalan voltam vele kapcsolatban, ezért is írtam nektek.
Köszi, hogy leírtad, mi volt veletek a helyzet. Remélem, az új dokival sikeretek lesz! Kép

Alena
alena

Gitta! Boldog szülinapot!!

Andi! Tényleg hogy szalad az idö, mire észbekapok már irod hogy rugdos. Kép

Zseby! Tinkával egyetértek, menj orvoshoz, jó lenne Utrogestant szedned.

ha már valaki kérdezte, engem is érdekel mi lett Hurkival!

Karmen
karmen

Sziasztok LányokKép
ZsebyKép
bocs, hogy esetleg túl határozott leszek, de a két csík az két csík. Irány a doki! Vetess vért, abbból nézzen hormonokat. Lehet, hogy alacsony a progid, akkor meg biztosan felír Utrogestant!

BeaKép
Hát nem semmi a doki, félrekezelés? de fõleg az az elvesztegetett idõ!!! iiilyenkor úúúúgy a fejére tudnék koppintani, hogy csak na...brrr
az a lényeg, hogy most már jó dokinál vagyKép

szonjaKép
Megnéztem a táblátKép, nekem az indexrõl ismerõsek a nevek, de õket csak nagyon nagyon néha szoktam olvasni. Sajna legutoljára Csicsóka írását olvastam, hát majdnem végigbõgtem. Le a kalappal mindegyikõtök elõtt!!! Add át a lányoknak, hogy a ma megint megjöttös topictagok is szurkolnak nekik (remélem megbocsájtjátok lányok, hogy mindenki nevében nyilatkoztam) és a már babásoknak pedig jó pocisodást és sok örömöt a picikbenKép

GigiKép BettaKép
Nektek pedig nagy gratula a két csíkhozKép

DorisKép
bizti azért teszteltél a vérvétel után, hogy legyen majd mit lefotózni és berakni az albumbaKép

NelliKép
Én emlékszem RÁDKép örülök, hogy lerövidült a ciklusodKép majd, ha tudsz gyere Te is sûrübbenKép

húúú mára ennyi, már így is tök sokat írtam, bocsi
Bogár

Bogár
Kép
Kép
bogár

Sziasztok!

Leone Kép Most olvastam a Db ujsagban, hogy a napokban a Klinikan megnyilt a Kaali Intezet.

Udv, Sz.
Szamoa

LányokKép
remélem Hurki engedélyezi, hogy mesélek róla egy picitKép
Készülnek a lombikra. Most fogigátlót szed. Ezt 3 hónapig kell szednie, amibõl, ha jól emlékszem már eltelt kettõ!!!
és már írtóra írtóra türelmetlenül várja, hogy végre május legyenKép és elkezdhessék...
Aki esetleg szívesen írna neki: vereshurka@freemail.hu
bogár

Bogár! Én is emlékszem Rád, köszi a biztatást!

Én is csatlakoznék hozzád, és azt mondanám Zseby, hogy tényleg menj el dokihoz, hogy ez a bizonytalanság megszûnjön, és azt mondja: babás vagy!

Nelli
nelli2

Sziasztok!

Alena!Kép
Írd meg légy szíves, hogy milyen gyógyszerbõl mennyit írt fel a dokid és milyen adagolásban!
Én a Bromo-t biztos, hogy nem kezdeném el a helyedben! Én is akkor kaptam, amikor a dokim azt mondta egy clostys görbémre, hogy nem volt pém és nézzük meg vérbõl a prolaktin szintet, magas volt, ezért adta. Utána még csináltak egy koponyaröntgent is, mert ezt néha okozhatja agyi daganat is. Most nem akarok senkit megíjeszteni, ellenkezõleg, én is azért nem íjedtem meg amikor erre küldött a dokim, mert itt már olvastam errõl, tudtam hogy ezt MRI-vel vagy koponyaröntgennel ilyenkor megvizsgálhatják és tudtam, hogy nekem ilyen bajom úgyse lehet (optimacska hozzáállás), ki is zárták a lehetõségét.
Tehát a Bromot csak akkor szedném be, ha a vérvétel igazolja a magas prolaktinszintet, mert ha nem akkor lejjebb viszi a Bromo a normál szintet és az sem jó.
Ja, és a clostyt ha szeded nagyon fontos lenne, hogy megnézzék hogy milyenek a tüszõid. Én 2 cikluson keresztül szedtem UH nélkül, hõmérõzéssel, és utánna a dokim azt mondta nem volt pém, Erazmusz meg úgy gondolta ugyanarról a görbérõl, hogy volt. Ezt már sosem fogom megtudni, hogy pontosan mi is volt.
Én nem kifejezetten arra akarlak bíztatni, hogy hagyd ott a dokidat, de ha nem tudod rávenni, hogy ezeket csinálja meg, akkor érdemes elgondolkozni rajta. Vagy esetleg elmenni egy másik dokihoz, aki megcsinálja a vérvételt, mielõtt még a mostanit otthagynád. Magamról tudom, hogy nehéz otthagyni egy dokit akiben hosszú ideig bíztunk, de utólag azt kívánom, bárcsak én is hamarabb megtettem volna.

Andi!Kép Doris!Kép
Értettem! (Közben tiszteleg.) Kép
Szóval mensi szerû görcs nem szükségképpen rossz. Csakhát nem merem beleélni magam semmibe, mert útálok koppanni, az utolsó 2 ciklusban nagyon bíztam és nagyon össze is törtem amikor megjött.
A táblázat kicsit el van csúszva, ma még csak a 29. napon vagyok, de ez még nem jelent semmit, mert az elõzõ ciklusom 31 napos lett, szerintem az Utrogestan szedése tolta ki.

Doris!Kép
Karácsony elõtt fog érkezni a baba? Akkor ez fantasztikus karácsonyi ajándék lesz! Kép

Leone

KépKép
leone

Gitta Kép
1 cn. Ma végre megjött. És iszonyatosan görcsölök. Megyek is vissza, ledõlök egy kicsit.

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: